Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-15, 14:26   #3841
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez ja88 Pokaż wiadomość
Z proponowanych przez was sukieneczek najbardziej przypadły mi do gustu:
http://www.allegro.pl/item606632071_..._ciaze_3 6.html
http://www.allegro.pl/item602564715_...o_3kolor y.html
http://www.allegro.pl/item604279823_...rowa_now a.html
tylko, ze u mnie w miescie nic podobnego nie znalazlam.. nie wiem czy sezon na takie sie jeszcze nie zaczął czy co.. a tak z allegro boje sie troche kupowac, bo nie wiem czy by pasowala no i jak bym sie w niej prezentowala.. co do sukienek, to moglaby byc nawet i przylegajaca do brzuszka tylko tak jak mówie, nie chcialabym nic w ciemno kupic, bo nie chcialabym sie niemile zaskoczyc pozniej przy zalozeniu jej

P.S. Jestescie naprawde cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje wam, ze tak mi pomagacie
No śliczne sukieneczki i napewno beda pasowac a moze zdecyduj sie na uszycie wtedy krawcowa ci super dopasuje sukieneczke a co do butkow no to zalezy jaki kolor bedzie miała sukienka moze jakies sandałki delikatne a na włosy moze byc jakas opaska sa tak modne teraz.

Aguś87 no i fajne prezenty no i skoro rodzicom cos takiego sie podoba to jeszcze lepiej

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-04-15 o 14:29
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 14:29   #3842
ja88
Raczkowanie

Wydaje mi się, ze zanim sie zdecyduje na krawcową, to będzie juz za pozno.. bo troche czasu bedzie potrzebowac.. ale wolalabym jakąś znalesc i zeby mi sie bardzo spodobala i dobrze lezala, no a w sumie teraz to byloby za wczesnie kupowac.. wole tak z 2 tyg. przed slubem, ale z drugiej strony boje sie ze to moze byc za pozno i zadnej nie znajde..
ja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 14:48   #3843
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry

a dla rodzicow zamowilismy bukiety kwiatow z roz 60 cm 15 sztuk w kolorze zolto-czerwonych, no i do tego zdecydowalismy, ze ja moim kupie serwis kawowy na ktory mama choruje juz od dawna a twswoim do kompletuje pozlacane kieliszki do whiskey i drinkow,

jak wam sie podoba ?
dobry pomysl z tymi prezentami , przynajmiej wiesz, ze rodzice i beda zadowoleni

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Wydaje mi się, ze zanim sie zdecyduje na krawcową, to będzie juz za pozno.. bo troche czasu bedzie potrzebowac.. ale wolalabym jakąś znalesc i zeby mi sie bardzo spodobala i dobrze lezala, no a w sumie teraz to byloby za wczesnie kupowac.. wole tak z 2 tyg. przed slubem, ale z drugiej strony boje sie ze to moze byc za pozno i zadnej nie znajde..
witaj
na poczatku gratuluje bobaska
co do sukienki, to sadze, ze znajdziesz ja 2 tyg przed slubem. robi sie coraz cieplej, wiec tego towaru jest duzo

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 14:50   #3844
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
totalna bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierzę w to DZIEWCZYNY NIE OBRAŻĘ SIĘ.W KOŃCU ZALEŻY NAM NA PRAWDZIWEJ OPINII.Ja wiem o tym,że sa okropne-nie w moim stylu
nie bardzo rozumiem Twoją odpowiedź, ale moze dlatego ze cały dzien siedze na spotkaniu
to napewno zalezy też od salonu, w moim a takze innych 2 na stronie www pisalo ze czeka sie na zamowienie, poniewaz suknie ida z zagranicy, a w jednym salonie Pani mi od razu powiedziala, ze nie zdążą na ślub... więc napewno w częsci jest to chwyt, ale niekiedy jest to prawda. zależy od salonu i czy kieckę szyją w Polsce czy za granicą.
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 14:52   #3845
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
dobry pomysl z tymi prezentami , przynajmiej wiesz, ze rodzice i beda zadowoleni
Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość

Aguś87 no i fajne prezenty no i skoro rodzicom cos takiego sie podoba to jeszcze lepiej
dziekuje
Stary 2009-04-15, 14:53   #3846
azzis
Zakorzenienie

agnes208 wg mnie za duże te oczka robisz... nie możesz ich troszkę mniejszych spróbować zrobić?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 14:54   #3847
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
nie bardzo rozumiem Twoją odpowiedź, ale moze dlatego ze cały dzien siedze na spotkaniu
to napewno zalezy też od salonu, w moim a takze innych 2 na stronie www pisalo ze czeka sie na zamowienie, poniewaz suknie ida z zagranicy, a w jednym salonie Pani mi od razu powiedziala, ze nie zdążą na ślub... więc napewno w częsci jest to chwyt, ale niekiedy jest to prawda. zależy od salonu i czy kieckę szyją w Polsce czy za granicą.
Wybaczcie post pod postem, ale już zrozumiałam Twoją wypowiedź
niech to spotkanie sie juz skończyyyyy !!!

podczytuje cichaczem Was dziewczynki pozdrawiam
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 14:59   #3848
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
agnes208 wg mnie za duże te oczka robisz... nie możesz ich troszkę mniejszych spróbować zrobić?
Nie to nie ja robie te kolczyki tak jak te poprzednie tak samo i te co teraz zamiescilam sa z allegro jak pani robiła mi te poprzednie powiedziała ze moze mi je zmniejszyc bardziej ale wtedy oczka będa się "łapać" i kolczyk nie bedzie sie swobodnie układał bo połaczenie miedzy elementami bedzie za sztywne. Ech juz sama nie wiem co z tymi kolczykami zrobic wiem ze chce miec takie długie wiszace bo takie najbardziej lubie i najlepiej sie w nich czuje. Teraz znalazłam aukcje własnie z tymi co kryształki sa w nich wieksze.
Stary 2009-04-15, 15:05   #3849
azzis
Zakorzenienie

Aha Sorki Myślałam, że sama je robisz
Może tutaj coś znajdziesz?
http://bizuteria-slubna.blogspot.com...%20d%C5%82ugie

Ja bym widziała jakiś mocniejszy/większy element na końcu, tak jak w tych:

Bo takie same kryształki są "biedne".
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg swarovski-xl.jpg (34,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg klipsy-slune-swarovski.jpg (61,3 KB, 23 załadowań)

Stary 2009-04-15, 15:08   #3850
kotekMamrotek
Raczkowanie

hej dziewczyny!
zabieram sie do nadrabiania.
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 15:18   #3851
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha Sorki Myślałam, że sama je robisz
Może tutaj coś znajdziesz?
http://bizuteria-slubna.blogspot.com...%20d%C5%82ugie

Ja bym widziała jakiś mocniejszy/większy element na końcu, tak jak w tych:

Bo takie same kryształki są "biedne".
ooooooo...mi tez się te podobaja od dłuższego czasu i chyba je sobie sprawię

CO do pazurków, to mam swoje naturalne całkiem niezłe, ale kazdy z innej parafii Myślę o nałożeniu żelu na naturalne paznokcie celem wzmocnienia - co o tym myślicie, robiła sobie któraś z Was coś takiego ?

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-04-15 o 15:25
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 15:48   #3852
agnes208
Zakorzenienie

Ładne te kolczyki co zamieściłaś ale mnie sie nie podoba kryształek typu baroque jak w tych drugich te pierwsze to nie wiem cos jak migdał. Ewentualnie do swoich bym mogła doczepić jakiś wiekszy element ale typu kropla coś w takim ksztalcie jak w załączniku. Moze kupić takie kolczyki i dokupic takie kropelki zaniesc do jubilera moze by doczepił co myślicie??

Bo z kryształkow Swarovskiego własnie bicone podobaja mi sie najbardziej no i jeszcze te krople moga byc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (23,1 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-04-15 o 15:49
Stary 2009-04-15, 15:55   #3853
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
klion kazdy daje na ile go stać. Nie wydaje mi się, że gdybym nie miala to stawalabym na rzesach by dac tyle, zeby ladnie ywgladalo. To nie o to chodzi.
A co do prezentow. I tak mimo karteczek daja ludzie prezenty.

My też piszemy, że chcemy kasę. Nam w sytuacji gdy mamy okreslony cel do zrealizowania, kasa się przyda jak nie wiem. Mieszkając razem dorabiamy się pewnych przedmiotów. Także kolejne nowe żelazko mi by przeszkadzało hehe. Gdy ktoś jednak będzie chciał coś kupić mam nadzieję że się skontaktuje z nami i uzgodni niektóre kwestie. Jak nie to pozostanie allegro albo po znajomych odsprzedaż.
mysle identycznie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
No chyba troszke dziwnie by to wygladalo, moje znajome jak nie mialy welonu to rzucaly podwiazka i bylo ok
Czyli w koncu gdzie bedziecie brac slub?
ja bede rzucac podwiazka albo bukietem

Cytat:
czesc dziewczyny wczoraj byłam na próbnej fryzurze.Nie mam zdjęć ale może znajdę fryzurę jaką pani mi wyczarowała z krótkich włosów.ale mam zdjecia moich poznokci
niepodobaja mi sie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam.
wróciłam z pracy.
Dzis mam okropny humor, poza tym pokłóciłam sie z TZ wczoraj i jest mi źle. o co sie pocielismy a własnie i ten slub, o swiadka itp. ech... mam juz dosc. jeszcze troche to chyba szybciej sie rozstaniemy niż sie ten slub odbędzie.
ehs...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki po Świętach

W ogóle, juz za kilka dni rozwiazuje nam się worek ze ślubami! Bardzo się cieszę

Powinnam być w pracy, ale jestem na pierwszym w swoim życiu L4... Od poniedziałku boli mnie brzuch, dzis byłam u lekarza, przepisał mi leki i jego zdaniem powinno przejśc. Jak mnie dalej będzie bolało w piątek, mam znowu przyjśc. Podejrzewałam wyrostek robaczkowy, ale podobno brzuch jest NA RAZIE zbyt miękki... Zobaczymy

Z nowości slubnych: TŻ wreszcie poprosił swojego wujka na świadka Wujek bardzo się ucieszył
Na dniach mają przyjść aniołki, które zakupiliśmy jako podziękowania dla gości.
W przyszłym tygodniu chyba jedziemy po garnitur dla TŻcika

Oprócz tego moja praca magisterska rośnie w siłę- juz ma 3 rozdziały. Jeszcze tylko jeden i skończone Wszystko więc na razie wskazuje na to, że za jakies 2 miesiące będę pania magister . Ale na razie ciiiii
witaj kochana
Stary 2009-04-15, 16:05   #3854
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
tak,jeśli materiał jest sprowadzany to się zgodzę.A twoja suknia będzie sprowadzana?Dziewczyny ale się męcze.Opiłowałam narazie te paznokcie po bokach i przymierzam się do spiłowania ich z długosci ale nie wiem czy dam dzis rade bo plecy mnie już bolą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pazn 2.jpg (36,0 KB, 63 załadowań)

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-04-15 o 16:12
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 16:15   #3855
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
tak,jeśli materiał jest sprowadzany to się zgodzę.A twoja suknia będzie sprowadzana?Dziewczyny ale się męcze.Opiłowałam narazie te paznokcie po bokach i przymierzam się do spiłowania ich z długosci ale nie wiem czy dam dzis rade bo plecy mnie już bolą
no i juz wygladaja ciut lepiej tylko chyba trudno ci bedzie spilowac tego paznokcia na ktorym masz ten kwiatuszek i cyrkonie
Stary 2009-04-15, 16:43   #3856
baja_86
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ogolnie to co sie dzieje z jaga i popscene, bo ze rybulka i samba zapacowane to wiem... i kliwa coraz rzadziej zagada... oraz mniej nas starych bywalcow
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a strippi i malej to juz tu ho ho niewidzialam...
zabiegane, nie mają dla nas czasu

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A ja mam fryzjerke umówioną na 8;00 rano, malijaż na 9:00/9:30 a o 11;00 mamy jechać na zdjęcia plenerowe. troche dziwnie że te zdjęcia o 11 ale fotograf tak chciał bo będzie światlo lepsze, a koło 13;30 powinniśmy wrucić do domu i troche odpocząć i koło 14;00 mają goście przyjechać i błogosławieństwo i na 15;00 do kościoła.
ja włąsciwie plan dnia mam podobny, z tym, że u fryzjerki mam być na 7:30, potem kosmetyczka, w tym samym salonie, więc zaraz po zrobieniu fryzurki będę mięć makijaż robiony. Potem do domu, mała kawka, coś przegryzę i zacznę się ubierac, bo między 11, a 12 jedziemy na plener. Wracamy, szybko błogosławieństwo i na 15 do kościoła

Cytat:
czesc dziewczyny wczoraj byłam na próbnej fryzurze.Nie mam zdjęć ale może znajdę fryzurę jaką pani mi wyczarowała z krótkich włosów.ale mam zdjecia moich poznokci
czekam na tę fryzurkę a paznokcie mi też się nie podobają, są za długie, nie ma proporcji i są za ostro zakończone

Cytat:
Cześć dziewczynki
Chciałabym do was dołączyć, tyle tylko, ze ja ślub biore tylko cywilny (30 maja) i mam nadzieje, ze któraś z Was będzie mogła mi pomóc...
Między innymi chcialam się zapytać:
*czy do cywilnego tez powinnam mieć bukiet??
*jaki byście mi poleciły strój (sukienka czy spódnica z jakąś bluzką)?? Dodam, ze będe musiala kupić ją dopiero gdzieś z tydzien, dwa przed ślubem, ponieważ nie wiem jakiej wielkości będe miala wtedy brzuszek.. nie mam w ogóle pomysłu na strój... mam 20 lat i chcialabym coś na ten wiek, by nie zrobić z siebie "starej maleńkiej"
błagam pomóżcie mi!!!!
Z góry dziękuje wam
witaj dziewczyny juz praktycznie wszystko powiedziały, podpisuję się pod tym I gratuluje
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 17:59   #3857
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
utro do rzgowa na kolejne zakupy
Aguś widzę, że często bywasz w Rzgowie, czy te hale sa otwarte przez cały tydzien czy tylko w dni "robocze" ??

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 18:00   #3858
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
ooooooo...mi tez się te podobaja od dłuższego czasu i chyba je sobie sprawię

CO do pazurków, to mam swoje naturalne całkiem niezłe, ale kazdy z innej parafii Myślę o nałożeniu żelu na naturalne paznokcie celem wzmocnienia - co o tym myślicie, robiła sobie któraś z Was coś takiego ?
Ja mam wzmacniane żelem i bardzo sobie chwalę
Bez tego nie mogłabym zapuścić pazurków do jakiejś względnej, jednakowej długości.
Zrobię sobie na ślub od razu french.
Cytat:
Ładne te kolczyki co zamieściłaś ale mnie sie nie podoba kryształek typu baroque jak w tych drugich te pierwsze to nie wiem cos jak migdał. Ewentualnie do swoich bym mogła doczepić jakiś wiekszy element ale typu kropla coś w takim ksztalcie jak w załączniku. Moze kupić takie kolczyki i dokupic takie kropelki zaniesc do jubilera moze by doczepił co myślicie??

Bo z kryształkow Swarovskiego własnie bicone podobaja mi sie najbardziej no i jeszcze te krople moga byc.
No nie koniecznie musi być baroque, może być taka kropla jaką wkleiłaś, ale chodzi o wzór, wiesz, takie żeby miały jakieś zakończenie większym kryształkiem.
Jakie chcesz kolczyki kupić i do jakich doczepiać u jubilera? bo już nie wiem

Stary 2009-04-15, 18:02   #3859
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez sie nie podobaja, takie lopaty troche
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Aguś widzę, że często bywasz w Rzgowie, czy te hale sa otwarte przez cały tydzien czy tylko w dni "robocze" ??
hala w rzgowie otwarta jest przez caly tydzien, do 15, chociaz ok 14 juz sie pakuja
jest napisane ze niby od 7 rano ale ostatnio jak bylam, to o 9 dopiero otwierali sklepy
Stary 2009-04-15, 18:10   #3860
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
No nie koniecznie musi być baroque, może być taka kropla jaką wkleiłaś, ale chodzi o wzór, wiesz, takie żeby miały jakieś zakończenie większym kryształkiem.
Jakie chcesz kolczyki kupić i do jakich doczepiać u jubilera? bo już nie wiem
Myślę zeby kupić takie, odłączyc ostatni element i zamiast niego jubiler albo ja sama dołącze taką własnie łezke jak pokazywałam zamontowana na srebrnym kółeczku. tylko nie wiem jakie sa najmniejsze rozmiary tych kropelek na allegro widziałam 11mm długosci nie wiem czy nie bedzie za ordynarna do kolczyków z kamykami 6mm.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP5230.jpg (36,8 KB, 26 załadowań)
Stary 2009-04-15, 18:32   #3861
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę zeby kupić takie, odłączyc ostatni element i zamiast niego jubiler albo ja sama dołącze taką własnie łezke jak pokazywałam zamontowana na srebrnym kółeczku. tylko nie wiem jakie sa najmniejsze rozmiary tych kropelek na allegro widziałam 11mm długosci nie wiem czy nie bedzie za ordynarna do kolczyków z kamykami 6mm.
A to nie może ona Tobie po prostu dorobić tej kropelki? Lepiej byłoby porosić babkę o dorobienie tego elementu (mniej zachodu).
Myślę, że ta kropelka nie będzie za duża. Najwyżej dasz jeden kryształek przed kropelką wielkości 8mm.

Stary 2009-04-15, 18:34   #3862
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie może ona Tobie po prostu dorobić tej kropelki? Lepiej byłoby porosić babkę o dorobienie tego elementu (mniej zachodu).
Myślę, że ta kropelka nie będzie za duża. Najwyżej dasz jeden kryształek przed kropelką wielkości 8mm.
No własnie nie da sie bo to są juz gotowe produkty i nie przerabiaja oni je tylko sprzedaja to nie jest ich wlasna robota.
Stary 2009-04-15, 18:39   #3863
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie nie da sie bo to są juz gotowe produkty i nie przerabiaja oni je tylko sprzedaja to nie jest ich wlasna robota.
A ile te kolczyki kosztują???
Bo jak za dużo, to nie opłaca się przerabiać. Lepiej sama zamówisz kryształki i kropelki (bo przecież i tak musiałabyś je kupić) i zrobisz.
Albo poprosić jakąś dziewczynę z Hand Made, one tam na pewno zrobią

Stary 2009-04-15, 18:44   #3864
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
A ile te kolczyki kosztują???
Bo jak za dużo, to nie opłaca się przerabiać. Lepiej sama zamówisz kryształki i kropelki (bo przecież i tak musiałabyś je kupić) i zrobisz.
Albo poprosić jakąś dziewczynę z Hand Made, one tam na pewno zrobią
To jest licytacja zaczyna sie od 25 zl narazie niekt nie zalicytował wiec zobacze bo aukcja sie zaraz skonczy. Cena jest atrakcyjna zwazywszy na fakt ze to swarovski oprawiony w srebro
Stary 2009-04-15, 18:46   #3865
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

chce mi się wyć!!!!!!porażka z tymi paznokciami!!!!jutro ide do kosmetyczki,żeby coś z nimi zrobiła

W końcu się doczekałam
Stary 2009-04-15, 18:48   #3866
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
chce mi się wyć!!!!!!porażka z tymi paznokciami!!!!jutro ide do kosmetyczki,żeby coś z nimi zrobiła
nie martw sie kosmetyczka napewno cos zaradzi i bedzie dobrze
Stary 2009-04-15, 18:58   #3867
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

jaka ja jestem głupia.W sobote ślubuję a przejmuję się paznokciami że są za długie.....jakby to było najważniejsze.

W końcu się doczekałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 19:10   #3868
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
jaka ja jestem głupia.W sobote ślubuję a przejmuję się paznokciami że są za długie.....jakby to było najważniejsze.
Iza a jak nastroj ?poza paznokciami

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 19:11   #3869
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
To jest licytacja zaczyna sie od 25 zl narazie niekt nie zalicytował wiec zobacze bo aukcja sie zaraz skonczy. Cena jest atrakcyjna zwazywszy na fakt ze to swarovski oprawiony w srebro
Ja myślę, że za tą kwotę sama byś sobie takie zrobiła (a nawet ładniejsze!).
One nie są skomplikowane do wykonania. Spokojnie możesz robić sama Bynajmniej ja bym robiła.

Cytat:
Leć jutro do jakiejś poleconej tipsiary niech Ci je poprawi. Niby paznokcie nie są najważniejsze, ale jak ja bym miała takie, które by mi się nie podobały to przejmowałabym się, bo jednak w tym dniu chcemy wyglądać wyjątkowo i wszystko musi być tak, jak sobie wymarzyłyśmy, idealnie.

Stary 2009-04-15, 19:20   #3870
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

Cytat:
Długośc bransoletki bez zapieć 17cm ja zrobiłam z koralikow 2mm(kol niebieski na schemacie) 6mm(kol fioletowy) i 8mm(kolor czerwony) oraz z metalowych kuleczek 2mm (kol zielony).Schemat naszkicowalam na szybko mam nadzieje ze bedzie czytelny dla ciebie. Napisze ci ile koralikow wykorzystałam w tej bransoletce ale moja ślubna bedzie miała mniejsze koraliki wiec automatycznie wyjdzie ich napewno wiecej. W tej użylam: 8mm-17szt, 6mm-38szt 2mm-74szt 2mm metalowe kulki - 34szt żyłki nie wiem cos koło 120cm wziełam ale jeszcze sporo odciełam poprostu nie mierzyłam, nigdy nie musze sie martwic ze mi żyłki braknie w domu bo Tż jest wedkarzem i multum tego ma (jedyny plus z tego jego wedkowania)
.
Dziękuję!
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości