|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() mialas ![]() ![]()
![]() |
#3272 |
Zadomowienie
|
Ja w przyszłym roku na pewno zrobię zapas, bo tak strasznie mnie ta wanilia urzekła
![]() ![]() ![]() I jak Bonfire? ![]() ![]() ![]() I przypomniałam sobie, że kiedyś chciałam też kupić Yankee Candles ![]() Strasznie mi dziś jesiennie jakoś!
My kind of love is an ugly love But it's real, and it lasts a long, long time Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2009-04-15 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
PS możesz mi powiedzieć, gdzie Ty niby tłusta jesteś? ![]() Zezarło mi połowę cytatów, więc lecę z pamięci: Kochanie - mój ex pisał pracę inż. w matlabie, w 1989r ![]() Dokładniej to połączył jako jeden z pierwszych matlaba z programem graficznym i w ten sposób jedynie na podstawie punktów odniesienia robił wizualizacje obiektów i programował sterowniki. Nawet na tej obronie był jeden z twórców matlaba. Ex chwialił się tym przy każdej okazji ![]() Azyjko witaj ![]() ![]() ![]() Męża natomiast gratuluję, ja przed swoim exem wszystko musiałam chowałać (to znaczy siem na początku, bo potem łazienkowo-toaletkowe nowości ginęły w tłumie ![]() PS ktoś pytał o masła Mineral Care- miałam waniliowe i grapefruitowe - straszny szajs. Zużyłam tylko dla zapachu, bo ze skórą nie robiły absolutnie nic.
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2009-04-15 o 19:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#3275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Yankee Candles tez mialam, nawet chyba mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- http://www.musingsofamuse.com/2009/0...sh-review.html hmmm, chcialabym to obmacac ![]()
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
Mam złe dni. A jak mam złe dni to jestem tłusta i obleśna i w ogóle do niczego i wiesz. I mam obleśne paznokcie i cerę i jestem kretynką i takie tam
![]() W ogóle chciałam Ci coś powiedzieć. Wracam na prawo.
![]() |
#3277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też chcę macnąć to cudo Diorowe, oj, jak bardzo chcę... odkąd ktoś (Ty? ![]() ![]()
![]() |
#3278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja ![]() ![]()
![]() |
#3279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ekhm, ekhm... ja to chcę ![]()
![]() |
#3280 |
Zadomowienie
|
Brawo
![]() ![]()
#3281 |
Zakorzenienie
|
Napisałam podanie, zeby w tym roku jszcze pisac ten egzamin. Nie wiem czy dostanę zgodę. Ale jak nie dostanę zgody od dziekana to... ja na zarządzaniu mam zajęcia z prorektorem
![]() jak nie to w przyszłym roku wrócę. Bo odwołania od decyzji pisze się do rektora, co nie? ale można też do pro iść. hm.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-04-15 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3282 |
Raczkowanie
|
hej, hej!
fajny dzień miałam, nanana ![]() Dostałam z Body Shop cudne masło do ust z guaraną ![]() Wszystkie błyszczyki obwąchuję ![]() I moja Paulinka jest na okładce kwartalnika ![]() No i ja jestem autorką fotek ![]() ![]() Tu jest link fotkowy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6ad1a87b5.html
#3283 | |
Zakorzenienie
|
Dziś był dzień spotkań
![]() Cytat:
![]() No to chyba będzie mój ![]() Jest coś do czego mogłabyś porównać odcień tego różu ? Faktycznie to jest taka malinka?
![]() |
#3284 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja mama była nauczycielem (j. polskiego), więc ja jakoś wsiąkłam. Ale tez nie pracowalam w zawodzie.. agencja reklamowa, telekomunikacja... mam dyplom samodzielnego księgowego i specjalisty ds. kadr i płac ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ja stoję w przymierzalni, a on znosi mi ciuchy ![]()
![]() |
#3285 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Byłam dziś na stepie i w końcu się zmachałam, jak trzeba. Nie wiem czy to wina świątecznego obżarstwa ![]() ![]() Póki co czekam na kostium, bo dotarły te z Bravissimo, ale jednak zamieniam na inny rozmiar i ostatecznie wybieram wersję Blue. Ta Chocolate jest za chłodna, wg mnie to bardziej kawowy brąz i wyglądam w nim nieciekawie, a ten niebieski ładnie mnie ożywia, o dziwo. I pomyśleć, że kiedyś nie tolerowałam niebieskiego we wszystkich ciuchach prócz jeansów. No i w wolny dzień muszę wyciągnąć rower, doprowadzić go do porządku i dokupić sobie jakieś porządne, bezpieczne zapiecie. Właśnie, Hosenko, co Twój ekspert poleca ;> W sensownej cenie proszę ![]() Przy okazji dziękuję raz jeszcze za wyjaśnienie działania konta oszczędnościowego. Sama o takim pomyślę, jak już spłacę kartę kredytową, na której lecą mi odsetki ciągle, bo akurat wypłacałam z niej kiedyś sporą sumkę. Jak się jej pozbędę, to wtedy zacznę oszczędzać, bo bez sensu by to było w tej chwili. Póki co musi mi wystarczyć świnka-skarbonka dwuzłotówkożerna ![]() ![]() A wracając jeszcze do niebieskiego. Nie mogę przestać myśleć o tych niebieskich koturnach z Re, co ma ziz. Zizku, powiedz mi czy one Ci się rozbiły? Bo 39 jest takie w sam raz z tendencją do spadania z pięty, przynajmniej na antygwałtkę ![]() ![]() No i na koniec się pochwalę ![]() ![]() HI jak HI, w końcu będę mieć świeży, bo poprzedni zaczął się osypwać. To już moje trzecie opakowanie, w życiu nie powtórzyłam tyle razy zakupu tuszu ![]() Superbalm Hazelnut fajny, drobinkowy (ale one takie tyci tyci, rozpromieniacze takie), ale prawie bezbarwny. A szkoda, bo liczyłam na delikatny kolorek, jak w Apricocie na przykład. Kohl Guerlaina - hmm, póki co przetestowałam tak na szybko - maluje się nim w miarę łatwo, kolor ma fajny, brąz ze złotymi drobinkami ![]() ![]() A skoro już przy zakupach jestem - kliknęłam sobie kurtałkę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-04-15 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
kurtałka boska, bardzo w moim stylu ![]()
![]() |
#3287 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi ta kulka chyba nie służy, potestuję jeszcze albo opchnę siostrze i wypróbuję wersję Fresh (mam active) i jak ta tez mi sie nei spodoba to worce z podkulonym ogonem do Dove ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aż się boję co się mogło stać, napisz proszę szybko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jejku ja nie wiem skąd ja mam jeszcze tyle energii po tych wszytskich rolkach, rowerach fitnesach- i żeby nei było, do galerii pognałam prosto ze stepa tez na rowerze ![]() Azyjka- ja też mam masełko guarankowe i też kocham je za zapach ![]() ![]() Gratuluję okładki ![]()
![]() |
#3288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Masełko juz pokochałam za zapach. Co do pielegnacji, to u mnie najlepiej sprawdza się.. maść z witaminą A. ![]()
![]() |
#3289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jestem po sesji masazu oliwka Ziaja [zapodalam sobie BrzydUle i jakos mi zlecialo 20 minut ugnaitania ![]() ![]() ![]() ![]() mialam obejrzec lejdis ale mi sie odechcialo po pierwszych pieciu minutach filmu ![]() ![]() a jutro pierwszy test kulki Garniera ![]() ![]()
![]() |
#3291 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam i ja, w ogóle to miałam się przywitać w poprzednim poście, bo zauważyłam nową twarz
![]() ![]() A kurteczka i w moim stylu, ale że mam już dwie dwurzędówki, to chciałam coś inszego. No ale chociaż mam czerwona i szafirową, a ta będzie czarna. Oby tylko dobra była. No i ta jest grzybkowata trochę, tamte wcale. No a córa ma straaasznie wielkie oczy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() O właśnie, właśnie, słoiczek mi się kończy. Po ile one teraz są? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Idem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Zmykam, dobranoc ![]()
![]() |
#3293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To są takie spinki do włosów - jak wsuwki, tylko się je wkręca ![]() ![]() A fale też bym chciała mieć ![]() ![]() EDIT: Ziz, masz rację, masaż strasznie męczący jest ![]() ![]() Od kilku lat mam nastawienie, jak to Rzyrafka określiła: pieprzyć cellulit ![]() ![]()
My kind of love is an ugly love But it's real, and it lasts a long, long time Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2009-04-15 o 23:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3295 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Olejków też nie używam solo tylko z HA ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ależ mam dziwny dzień, chyba napiję się melisy na sen, bo zbyt dziwny miałam dzień żeby łatwo zasnąć ![]() I jeszcze w dodatku komputer odmówił mi współpracy, muszę pisać na laptopie - jaki wizaż jest brzydki w IE ![]() ![]() Ale za to zaraz namaszczę ![]() ![]()
![]() |
#3296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za to miałam dziwne sny w nocy, na tyle dziwne, że dały mi do myślenia ![]() Jadę zaraz do Skierniewic, buh, chętnie bym została w moim łóżeczku ![]() Iza, dobrze, że wspomniałaś o Papce, bo ja muszę w końcu zamówić, nie wyobrażam już sobie bez niej życia, a z obecnej już tylko jakieś marne kropelki wychodzą. Co prawda cera już mi się poprawiła, jak jej jeszcze zapodałam Clarinsowy samoopalacz to wyglądam całkiem całkiem ![]() ![]() Aha, i kliknęłam Tropical Orchids ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() przyznaję się, jestem NK :P. Czy 73 sztuki kosmetyków pielęgnacyjnych to za mało do przyjęcia mnie do waszego grona? co pozbędę się kilku buteleczek to nadrobię w zakupach z nadwiązką :P, podliczyłam nawet ile to wszystko jest warte, MASAKRA ![]() macie jakies wypróbowane sposoby żeby kosmetyki nie mnożyły się jak paciorkowce? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Widzę, że twój głód kosmetyczny chwilowo został zaspokojony ![]() Cytat:
![]() Najlepszym sposobem, żeby kosmetyki przestały się mnożyć jest chyba odcięcie dostępu do wizażu ![]() ![]()
![]() |
#3299 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 73 to nie tak źle ![]() ![]() Koniec kwietnia sie zbliża, więc wrzuce zdjecia całego mojego zbioru ![]() Kusicie oliwką Ziaji ![]() ![]() ![]() ![]() W sobote mam pierwszy egzamin a ja nic nie umiem ![]() ![]() Ola: wyślę Ci dziś odlewki ![]() Hex: paka poleciała do Ciebie wczoraj ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-16 o 07:34 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() favianna witaj ![]() ![]() Użyłam wczoraj wreszcie mojego masła TBS z granatem. Ten zapach... ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.