![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
No to was poddenerwuje .... zgadnijcie czym?? Wlasnie siedze na ogrodzie z laptopem na kolanach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ślicznie CI w niej...zgrabniaczku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | ||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ja zaraz spadam oczywiście do synka. Od rana lataliśmy z mężem i załatwialiśmy wszelkie możliwe sprawy urzędowe ![]() Dziękuję w imieniu synka za komplementy ![]() Kiniuś spóźnione, ale szczerze życzenia urodzinowe ![]() Agatko gratuluję córeczki ![]() Czekoladko21 śliczny brzusio ![]() Sofferko gratuluję zadomowienia ![]() Cytat:
![]() ad. 2 opieka i nade mną i nad maluszkiem rewelacja ![]() ad. 3 ![]() Cytat:
- cesarka nie bolała - jak tylko wyciągnęli mi cewnik chyba po 2 dniach mogłam normalnie wstać i śmigać ![]() śliczności ![]()
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie tu jest troche problem, najpierw musi sprzedac obecne a potem kupic nowe......
#636 | |||||
Zakorzenienie
|
hej dziubaski
![]() Cytat:
![]() ja nie mogę tak żreć czeko! ![]() ![]() 2- lukacz z Ciebie I klasa! ![]() ![]() też myślę, że są bajeranckie ![]() Cytat:
![]() ale teraz jest tak piękna pogoda, że od razu zachciewa się żyć ![]() trochę optymizmu kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2-Dla mnie winko styka ![]() Cytat:
![]() 2-o wszystkim wiecie ![]() Małym gadom mówimy stanowczo: niet ![]() Mamusie?? ![]() A jak ja nie mamusia to moge poczytać? ![]() Enyłej: bardzo się cieszę, że dobrze się czujecie i że wszystko w porządku ![]() Buziaki od ciotki Kachy dla Ciebie i Dawidzia ![]() A sam Dawidzio- pikny ![]() Cytat:
![]() Czy jednak o mnie? ![]() Wybaczcie mi koziczki za ten brak buciczków. Postaram się dziś bardziej ![]() ![]()
![]() |
#637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze nie widziałam, że na Pomorzanach taka dobra opieka, ja o zdrojach same dobre rzeczy słyszałam ![]() to "daleko" miałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się kiszę w biurze ![]() A później... jeszcze gorzej ![]() ![]() Sukienka bardzo fajna i pasuje Ci ![]() Ale rajtki bym ściągnęła i wlała <za nie> na gołe dupsko ![]() Podejrzewam, że już nie napiszę bo urwanie ![]() ![]() Buziaki więc dla każdej co byście miały fantastyczny dzień ![]() Gosieńko jak się sprawuja pazurki?? ![]()
![]() |
#639 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() A ja szukam scenariuszy ..bo w sobote uczelnia...a ja taka nie przgotowana...ale mi się nie chce.. ![]() Chrupiem kukułki te nielotne oczywista... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Wtajemniczenie
|
OMG - dentysta sadysta - Gosiaczek się strasznie boi
Pazuresy jak zwykle ok ![]() Głowa mnie boli, już do domu chcę |
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Za kukulki podziekuje choc uwielbiam, u mnie multum ciasta lezy na stole i sie do mnie skrytozerczo usmiecha.... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
no ja też nie wiedziałam hehe musimy wiedzieć gdzie w szczecinie jest dobrze w końcu kiedyś i nas to czeka:P Cytat:
![]() A ja jeszcze godzinkę w biurze i do domku ![]() musze zacząć na solarium troszkę pochodzić bo za miesiąc mam już pierwsze wesele a chcę się troszkę opalić więc tak na początek raz w tygodniu solarium nie zaszkodzi i może mi wrezscie te moje syfki wypali |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Biorę cuksy i śmigam na dworek pograć.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() ja na chwilę ![]() Malutka - wzruszająca relacja zporodu... śliczny synuś pogratulować!!!! ![]() ![]() Daget sukienkasuper leży ![]() ![]() a ja się zbieram na spotkanie z koleżankami ![]() ![]() ![]() Dostałam dzisiaj smsem (bo mąż w pracy) urocze zaproszenie od męża do kina na niedzielę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Malutka toż to cudo a nie dzidzia ![]() dziewczyny to zdjęcie NASZEGO PIERWORODNEGO ![]() z rańca już przeczytałam Twój opis poprzedniego tygodnia, ale się zryczałam i musiałam tapetę poprawić i nie zdążylam odpisać ![]() "Poród" to niby nic takiego nadzwyczajnego, a jednak ... brak słów ![]() wymieniają okna na parterze, jutro u nas ![]() ![]() ![]() wczoraj zamówiłam narożnik, tak mój czerwieniuchny narożniczek ![]() ![]() ![]() mój Mąż w niedzielę rusza w trasę i ciekawe kto dokończy remont ![]() ![]() dobra idę, wieczorem się odezwę ![]()
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
hejka żoneczki
![]() u mnie taka mała zamułka poświąteczna ![]() ale jedno mnie bardzo cieszy... zabukowałam dzisiaj bilety dla mojej babci i siostry i przylecą do nas na miesiąc w wakacje ![]() ![]() ![]() ![]() Wy tu o takich pysznościach piszecie a ja na święta robiłam pierwszy raz mazurka z polewą kajmakową i muszę się pochwalić że wyszedł i był pyszny ![]() Malutka synuś uroczy i super że opieka dobra w szpitalu ![]() Agunia fotki śliczne super tak jeszcze raz sesję ślubną mieć... Dageciksukienka świetna po przeróbce zdolniacha z Ciebie i chudzinka ![]() Dzasta tożyczę szybkiego uprzątnięcia bałaganu remontowego Sofi Twoje zdrówko ![]() Cytat:
![]() a ciekawe czy puszczą dzisiaj YCD?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze:
Malutka ciesze sie ze z Wami dobrze, Dawidek taki malutki, aż nie mogę sobie tego wyobrazić jaka z niego kruszynka ![]() Po reszciejsze: Nie było dzis tak zle, pogoda sprzyja wiec dobrze sie funkcjonuje, po pracy ugotowalam obiad i padlam na sofe i tak leze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mój żyrandol: potrójny http://www.eglo.com/index.php/intern...n-living/SASSO fajnie, że rodzinkę będziesz miała ![]() a mogliby nie póścić? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() Malutka- jaki on MALUTKI ![]() ![]() ![]() ![]() a u mnie poswiatecznie nawet bez obzarstwa, za to teraz nadrabiam bo zajadam ciacho za ciachem i dupa bedzie rosla.... ale nastrajam sie na diete i moze w koncu sie zmobilizuje! swieta minely dosc szybko, malz w niedziele mial sluzbe, w poniedzialek tescie przyszli do moich rodzicow i dostalo nam sie kazanie w sprawie kredytu ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my byliśmy dzisiaj u znajomego co się kredytami zajmuje no i mamy zdolność kredytową i powinno się obyć bez wkładu własnego ![]() Aha, i jakby któraś myślała o kredycie w nordei, no to on nam od razu ten bank odradził. Podobno ten bank ma straszne problemy teraz i poza tym coś nie tak z kredytami tam jest, mówi, że jego klienci, którzy brali tam kredyt mają teraz straszne problemy (coś nie tak z umowami kredytowymi). No to teraz trzeba mieszkanka szukać. Dzięki za komplementy co do zdjęć ![]()
![]() |
#651 |
Rozeznanie
|
widzicie to co ja masakra odwołali YCD
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- grr a cały dzień na to czekałam alez mnie wkurzyli przesadzają z tą żałobą |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja też jestem wściekła za brak YCD ![]() Porypane te kaczki ![]() Obiecane fotki butków i lecę do małżonka ![]() Do jutra misie ![]()
#653 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
yyyy\ a co do nordei to mi cwieka zabilas ![]() to w takim razie w ktorym banku brac????? ![]() ![]() ps. Aga super fotki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2009-04-15 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie pamiętam dokładnie o co chodziło,ale wiem, że mówił że sam bank ma spore problemy. W Estonii już go podobno znacjolizowali, istnieje ryzyko, że kredytu udzielą, a potem będą wymagali szybszej spłaty czy cuś. Co dokładnie mówił o umowach nie pamiętam,bo my i tak tam kredytu nie weźmiemy. No generalnie wyszło na to, że lepiej omijać ich szerokim łukiem, tak samo jak całą grupę BRE Banku i PolBank.
My bierzemy kredyt w PKO BP, w sumie w grę wchodził jeszcze PKO SA, ale oni mają jakoś nie za bardzo umowy kredytowe. No ale my bierzemy kredyt w tym programie rodzina na swoim, a on nam dodatkowo będzie negocjował oprocentowanie i niższą marżę A co do tego kazania- współczuję serdecznie. Ja się bardzo cieszę, że mój ojciec ma do tego zdrowe podejście. Raz mi powiedział, że cokolwiek by się nie działo, jak już jest się małżeństwem to należy unikać jak ognia mieszkania z rodzicami. Najlepiej na swoim i już. Za komplementa dziękuję ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-04-15 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Hejka wieczorową porą
![]() nie ma YCD ![]() ![]() super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() butki fajne ale jak dla mnie za cienka i wysoka szpila ![]() a co tu tak pusto??? gdzie wszystkie baboszki poleciały??? |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sukieneczka superaśna, a właścicielka fiu fiu ![]() ja bym wolała żeby już było posprzątane ![]() ![]() Gosia fajowy ten żyrandol ![]() ![]() ![]() mocno się brudzi Twoja czerwona sofa?? mam nadzieję, że nie widać nic ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-04-15 o 21:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
no to zapraszam na mój wątek wspomnieniowy
![]()
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() sorki ale ja mam weekend zajęty ![]() ![]() zazdraszczam tej sesyjki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
dziękować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-04-15 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
![]()
Śliczne bucie...
![]() Lecę szybko lukać na aguni wątek wspomnieniowy... __________ A wieci co Slonka...wczoraj nie mogłam usnać i wiecie co mi po głowie krążylo....jedziemy nad morze i tak jakby wziąć suknie ślubną i gajer męża i fotencje nad morzem porobić..czy to głupie? Marzylo mi już przed ślubem...ale jakos nie patrzyłam na to zbyt realnie...ale tak caly czas nie moge przestac ....w głowie siedzi! ![]() Aż ucieszacz mi sie załaczył, na samą myśl, że to może być prawdziwe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.