Żony doskonałe PM2008 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-15, 21:50   #661
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Izka marzenia są po to, żeby je spełniać! Jak masz jeszcze suknię nie wahaj się ani chwili, zobaczysz że nie będziesz żałować

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 21:53   #662
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Obiecane fotki butków
Z...iste a do tego jakie nogi....uuuulala

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
aaa zebysmy nie brali bo to dlug i po co, mozemy mieszkac u jednych czy drugich to mozemy odkladac...a tak to bedziemy siedzieli jeszcze z 10 lat zeby wykonczyc! wiec nie chcialo nam sie sluchac...
takie teksty - tragedia. Dlaczego rodzice tak często nie rozumieją, że młodzi chcieliby jak najszybciej do siebie...

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
mocno się brudzi Twoja czerwona sofa?? mam nadzieję, że nie widać nic a z jakiego materiału masz?? z jakiejś tkaniny czy ze skóry
Mam z materiału, ale takiego "lepszego" tzn pani w sklepie tak powiedziała poza tym ten był droższy od innych materiałów. Wcale się nie brudzi ale czasami kocyk kładę tak na wszelki wypadek, gdyby chciała się pobrudzić
Spadam do mąż o laptoka woła
Dobranoc
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 21:55   #663
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczorek
Niedawno wróciłam od synka, wieczorkiem chodzimy do niego i mówimy mu "dobranoc". Spadam jeszcze na chwilkę na wątek mamusiowy i idę produkować mleczko dla mojego szkraba

Cytat:
Mamusie??
A jak ja nie mamusia to moge poczytać?

Enyłej: bardzo się cieszę, że dobrze się czujecie i że wszystko w porządku
Buziaki od ciotki Kachy dla Ciebie i Dawidzia
A sam Dawidzio- pikny
a mamusiowo tak mi wyskoczyło, bo kopiowałam tego posta z wątku mamusiowego
wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że udało nam się zrobić ślicznego bobaska

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dziękuję Kochana

kurcze nie widziałam, że na Pomorzanach taka dobra opieka, ja o zdrojach same dobre rzeczy słyszałam
to "daleko" miałaś
oj bardzo daleko praktycznie po drugiej stronie ulicy
ja z kolei słyszałam złe opinie o Zdrojach

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Malutka - wzruszająca relacja zporodu... śliczny synuś pogratulować!!!! super że już jesteś z nami i synuś rośnie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Malutka
toż to cudo a nie dzidzia
dziewczyny to zdjęcie NASZEGO PIERWORODNEGO
z rańca już przeczytałam Twój opis poprzedniego tygodnia, ale się zryczałam i musiałam tapetę poprawić i nie zdążylam odpisać

"Poród" to niby nic takiego nadzwyczajnego, a jednak ... brak słów
nawet dzisiaj moja mama powiedziałam, że bardzo szybko doszłam do siebie po cesarce, bo ona jak miała operację ginekologiczną to strasznie wolno dochodziła do siebie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Malutka synuś uroczy i super że opieka dobra w szpitalu życzymy żeby szybciutko Dawidek był z Wami w domciu

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Po pierwsze:
Malutka ciesze sie ze z Wami dobrze, Dawidek taki malutki, aż nie mogę sobie tego wyobrazić jaka z niego kruszynka
mój mąż stwierdził dzisiaj, że chyba synek urósł

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Malutka- jaki on MALUTKI i racje ma dzasta ze to "nasz pierworodny" tutaj gratulacje

Dobra już uciekam. Dobranoc i do juterka
Stary 2009-04-15, 22:04   #664
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
dziękować A już mamy kolejną koncepcję na następna sesyjkę Tylko już tym razem nie ślubną Jak zakwitną wiśnie jedziemy do sadu (do dziewczyny mojego brata), ubieramy się w jakieś fajne ciuchy sielsko- piknikowe, zabieramy koc i kosz jedzenia i brat robi foty Już się nie mogę doczekać Fajowo mieć brata artystę

fajnie kurde a mi nie ma kto zdjęc robic mężul nie lubi

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
A wieci co Slonka...wczoraj nie mogłam usnać i wiecie co mi po głowie krążylo....jedziemy nad morze i tak jakby wziąć suknie ślubną i gajer męża i fotencje nad morzem porobić..czy to głupie?
Marzylo mi już przed ślubem...ale jakos nie patrzyłam na to zbyt realnie...ale tak caly czas nie moge przestac ....w głowie siedzi!
Aż ucieszacz mi sie załaczył, na samą myśl, że to może być prawdziwe...
super pomysł a co mąż na to??

Malutka dobrze że masz blisko do szpitala przynajmniej nie musisz całego miasta przejechac żeby synusia odwiedzac
Wszystkiego dobrego dla Was
Stary 2009-04-15, 22:18   #665
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Izka marzenia są po to, żeby je spełniać! Jak masz jeszcze suknię nie wahaj się ani chwili, zobaczysz że nie będziesz żałować
Ja to wiem Słonko...to takie oczywiste, ale jakos tak...
Na samą myśl unosi mnie nad ziemią...
Fajny pomysł na nową sesje....
Cytat:
super pomysł a co mąż na to??
Mąż nie wie...nie było okazji...bo właściwie w głowie od dawna...a wczoraj w nocy tak myslałam o tym i nie mówiłam mu jeszcze....
on nie lubi sesjii...nie lubi sie ustawiac...
...ale od wczorajszej nocy tak to za mną chodzi...i sama się uśmecham jak myślę, ze może być tak realne..
Niby banalne...bo to tylko sesja nad morze...ale o takiej marzę... myślę, że mąż może czuć sie skrepowany, ale przeciez możeby zrobić fotki jak nie bedzie ludzi...przy wschodzie na przykład....
teraz to sie rozmarzyłam <odpłynęlam>
:roll eyes: :roll eyes: :roll eyes:
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 22:23   #666
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

Mąż nie wie...nie było okazji...bo właściwie w głowie od dawna...a wczoraj w nocy tak myslałam o tym i nie mówiłam mu jeszcze....
on nie lubi sesjii...nie lubi sie ustawiac...
...ale od wczorajszej nocy tak to za mną chodzi...i sama się uśmecham jak myślę, ze może być tak realne..
Niby banalne...bo to tylko sesja nad morze...ale o takiej marzę... myślę, że mąż może czuć sie skrepowany, ale przeciez możeby zrobić fotki jak nie bedzie ludzi...przy wschodzie na przykład....
no to teraz musisz mężulka ładnie poprosic
Stary 2009-04-15, 22:26   #667
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
my tak właśnie robiliśmy sesyjkę nad morzem, pierwsze podejście było o wschodzie słońca (najlepsze światło), a drugie o zachodzie. Za drugim razem już trochę osób na plaży było, ale i tak bardzo fajnie się czułam jak każdy podchodził, prawił komplementy, gratulował, składał życzenia Jedna babka to nam nawet brawo zaczęła bić, hehe Baaaaaardzo miło tą sesyjkę wspominam, i mój mąż, chociaż wtedy był sceptyczny, też. A tak naprawdę to więcej się wtedy bawiliśmy niż pozowaliśmy

Stary 2009-04-15, 22:30   #668
kotekk81
Zakorzenienie

hejjj hoo wieczorowa pora zjawia sie "szatyna"

nooo wiec to wygladalo mniej wiecej tak: przylazlam z pracy, zrobilam kawke, przeczytalam coscie naskrobaly i juz juz mialam odpisywac i przylazl malzon z pracy zrobilam obiad....iii juz znowu mialam odpisywac ale malz nie chcial dobrowolnie oddac laptopka wiec wzielam gazete i............usnelam prawie zimowym snem niedzwiadka.......n o masakra i wlasnie wstalam

wiec teraz napisze tylko :

Malutka zakochalam sie w Twoim Dawidku juz pokazalam malzowi i podziela on moje zachwytu nad Malenstwem ciesze sie niezmiernie ze wszystko jest na dobrej drodze ucaluj Malutkiego od cioci Kotkowej

Agunia foty boskie fajnie miec takiego zdolnego brata

Izula normalnie ja dzis w pracy wpadlam na ten sam pomysl no bo skoro jedziemy nad morze na slub mojego brata to dlaczego by nie zabrac ze soba slubnych strojow i nie pocykac sobie pare fociakow a potem jeszcze bedziemy miec normalna sesje czuje niedosyt fotek slubnych

Kasiulek buty cudowne aaaa ja tez chce takie tylko ten obcas musialabym troszke spilowac bo kiepsko to widze

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 22:31   #669
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
no to teraz musisz mężulka ładnie poprosic
Ja uschnę teraz jeśli on by coś fukał...że nie, czy cuś...
nie wyobrażam sobie innej odpowiedzi....

Byłoby pięknie...
przepraszam, ze tak o tym...ale się cieszę jak dziecko....
jak tu do lipca wytrwać...i żeby wypalio to..

kotek to Ty też....ale bombowo....wiecie co...urosłam chyba metr dwadzieścia przez te myśli tylko...

agunia ja w tej chwili nie pragnę niczego bardziej...wiesz ...teraz nie moge sie doczekac ..chce wakacje....

______________jak dziecko zacieszam...głuptas ze mnie..

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-04-15 o 22:35 Powód: zacieszam
Stary 2009-04-15, 22:41   #670
kotekk81
Zakorzenienie

Izus a powiedz mi kochana moja kto by mial Wam zdjecia cykac?? bo ja sie zastanawiam nad "zatrudnieniem" znajomego mojej mamy co nas wiezie na wesele brata, bo brat to raczej nie bedzie w stanie przed wlasnym slubem bawic sie w fotografa czyli raczej sesyjka nieprofesjonalna

Stary 2009-04-15, 22:45   #671
paulinaizabela
Zakorzenienie

Miłej nocki żoneczki
do jutra pa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 23:13   #672
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Izus a powiedz mi kochana moja kto by mial Wam zdjecia cykac?? bo ja sie zastanawiam nad "zatrudnieniem" znajomego mojej mamy co nas wiezie na wesele brata, bo brat to raczej nie bedzie w stanie przed wlasnym slubem bawic sie w fotografa czyli raczej sesyjka nieprofesjonalna
Kotuś mój brat też sie wybiera z rodzinką nad morze i nawet domek szukali taki większy, zebyśmy razem pojechali....i wyłącznie na niego licze..bo jest bajeczny w te klocki,(ma rękę do tego) na ślubie mnóstwo zrobił fot...ma srzet odpowiedni, więc teraz bym chciała dążyć do tego, zeby jechac z nimi...koniecznie.
On to pewnie by o 3 w nocy wstał i lecial w samych slipach, zeby mi fotki robić...kochany brat...więc jestem spokojna ...

Czyli mam dwa zadania do spełnienia...
nagadywać męża i szukać domku nad morze....
byliśmy już w Ustce, Kołobrzegu, Stegnie, Mielnie...więc pewnie wybierzemy inne miejsce....
Mówić Robaczki gdzie fajnie by było fotki robić??
Chociaż to dla mnie nie ma wiekszego znaczenia, byle nad brzegiem morza....

Czuję się cudacznie...sama myśl już sprawia że dyndam nad obłoczkami...:r olleyes:
Kochane wybaczcie mi....oszołoma mam chwilowo...przejdzie jak fotki będe mieć!
Cytat:
Miłej nocki żoneczki
do jutra pa
dobranoc
Stary 2009-04-15, 23:20   #673
kotekk81
Zakorzenienie

Iza ale fajnie masz ze masz takiego zdolnego brata no my niestety bedziemy miec nieprofesjonalne zdjecia ale juz wiem ze beda booskie
a ja wlasnie sprzedalam moj pomysl malzonowi iii.............podzielil moj entuzjazm jejuu jak sie ciesze...jak glupi do sera jak ja mam wytrzymac do sierpnia my jedziemy do Gdyni i juz mamy domek wynajety w jakiejs wiosce zeglarskiej czy cos w tym stylu

p.s. chcialam jeszcze wziasc ubrania slubne do Grecji ale malz stwierdzil ze z tym to juz przesadzilam

Stary 2009-04-15, 23:30   #674
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Iza ale fajnie masz ze masz takiego zdolnego brata no my niestety bedziemy miec nieprofesjonalne zdjecia ale juz wiem ze beda booskie
a ja wlasnie sprzedalam moj pomysl malzonowi iii.............podzielil moj entuzjazm jejuu jak sie ciesze...jak glupi do sera jak ja mam wytrzymac do sierpnia my jedziemy do Gdyni i juz mamy domek wynajety w jakiejs wiosce zeglarskiej czy cos w tym stylu

p.s. chcialam jeszcze wziasc ubrania slubne do Grecji ale malz stwierdzil ze z tym to juz przesadzilam
Łeee tam przesadziłaś Koteczku ...
ja to może będe zabierać je ze soba teraz wszędzie..a noż widelec się cos trafi...
Ale głuptaski z nas...ja też sie cieszę jakbym mineralnie niegazowana byla jakaś...
ciekawe co na to mój małżon...o raby chyba Go uduszę jak coś pruchnie czy dmuchnie...
Nie zasnę...już pozy mam przed oczami...
agunia a Twoją sesje obejrzałam wzdluz i po przekatnej...bo już mi w głowie chęć szukania inspiracji...

Za chorobkę nie zasnę...nie ma mocnych...
Stary 2009-04-15, 23:50   #675
kotekk81
Zakorzenienie

ehhh uciekam bo malzon wola i tak nie usne ale chociaz se pomarze

dobranoc robaczki

Stary 2009-04-15, 23:53   #676
mooonik
Zakorzenienie

Hej!
Czytam Was i czytam i za choliwke nie chciało mi sie pisać ale w końcu się zebralam.
Świeta- były, minęly, szkoda że tak szybko, sobote i pół pierwszego dnia spędziliśmy u męża rodizny a na drugie pół niedzieli i poniedziałek pojechaliśmy do mnie i stwierdziliśmy , że następne święta będziemy spędzać u nas bo nie chce nam się tak jeździć( w sumie jakieś 500km zrobilismy), niech teraz oni przyjeżdżają do nas

Malutka piekna i wzruszająca relacja z porodu, synek sliczniusi taki malusi, fajnie że masz blisko żeby go odwiedzać, gratuluje bardzo mocno i przesyłam buziaka dla mamy i synka

Cytat:
hej
ja też jestem wściekła za brak YCD
Porypane te kaczki

Obiecane fotki butków i lecę do małżonka
Do jutra misie
też nie lubie kaczek a teraz to już przegięcie
a butki fajne, chociaż sama bym takich nie kupiła, ale najważniejsze żeby Tobie się podobały

Cytat:
no to zapraszam na mój wątek wspomnieniowy
byłam, zobaczyłam, superowe zdjęcia , fajnie mieć takiego brata

Kotek fajnie że będziecie mieć okazję na następną sesje ślubną , ja jeszcze sukni nie sprzedałam, mieliśmy w sumie plany na jakąs sesyjkę jak sie zrobi cieplej no ale zobaczymy
Izka marzenia fajna rzecz, teraz musisz pracować nad mężęm , na pewno znasz jakieś sztuczki

eh cos nie mam weny, idem spać
dobranoc
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 23:55   #677
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
ehhh uciekam bo malzon wola i tak nie usne ale chociaz se pomarze
dobranoc robaczki
Dobranocc ...a mój nie woła...bo wróci jutro...
Ale co sobie pomarzę, to moje!

mooonik
ja już coś wymysle...albo spakuję i nad morzem jak będziemy...wyjmę z torby i powiem ojej...no to zróbmy sobie moze jakies fotki...heh...idę spać, bo mam dziwne myśli..

@ mi tu sie nawineła dziś i mnie teraz brzusio napierdziula...
Buziaczki KOBIETKI.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-04-15 o 23:59 Powód: dla moonik
Stary 2009-04-16, 07:30   #678
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
Sukieneczka śliczna

Cytat:

Daget sukienkasuper leży zgrabniocha z Ciebie

a ja się zbieram na spotkanie z koleżankami a bilety kupione!!! w sierpniu jedziemy do Poznania na koncert życia
Dostałam dzisiaj smsem (bo mąż w pracy) urocze zaproszenie od męża do kina na niedzielę taka cała w skowronkach teraz chodzę ach.... idę suszyć włosy i uciekam buziaki
Dziekowac. A zaproszenie do kina super sprawa , zazdraszczam.

Cytat:
Dageciksukienka świetna po przeróbce zdolniacha z Ciebie i chudzinka
Dziekowac, dziekowac.... a czy chudzinka to nie wiem... ubralam swoje jeansy i chyba przytylo i sie bo czulam sie w nich jak balonik

Kasienko buciki super sie ukladaja na Twych zgrabniutkich nozetach, osobiscie dla mnie obcas odpada nie cierpie takich profili ale ogolnie super wybor .

Cytat:
A wieci co Slonka...wczoraj nie mogłam usnać i wiecie co mi po głowie krążylo....jedziemy nad morze i tak jakby wziąć suknie ślubną i gajer męża i fotencje nad morzem porobić..czy to głupie?
Marzylo mi już przed ślubem...ale jakos nie patrzyłam na to zbyt realnie...ale tak caly czas nie moge przestac ....w głowie siedzi!
Aż ucieszacz mi sie załaczył, na samą myśl, że to może być prawdziwe...
Pomysl super teraz tylko go spelnic
Cytat:
byliśmy już w Ustce, Kołobrzegu, Stegnie, Mielnie...więc pewnie wybierzemy inne miejsce....
Wiesz morze jest wszedzie takie samo, chyba ze przy okazji byscie wyszli na miasto . Ja przez chwile tez sie zastanawialam nad zakonspirowaniem naszych strojow na wypad do Irlandii ale tam tylko 15 kg moza wziasc a moja kiecka pewnie by plowe bagazu zajela

Zaraz oszaleje z tym moim psem wymusza na mnie zejscie do rodzicow na parter
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 07:53   #679
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

My z Kamem też chcemy zrobić sesję poślubną nad morzem- kto wie czy nie przed pierwszą ślubu rocznicą Tylko utyć nie mogę by się w sukienkę zmieścić
A rodzice mojego męża mieszkają 60 m od morza W zimie z okna widzę fale

A tak w ogóle to dzieńdoberek dziewczynki Zaraz lecę na targ oblukać co mają Buziaczki cukiereczki ciasteczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 08:18   #680
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Agunia foty boskie fajnie miec takiego zdolnego brata

Izula normalnie ja dzis w pracy wpadlam na ten sam pomysl no bo skoro jedziemy nad morze na slub mojego brata to dlaczego by nie zabrac ze soba slubnych strojow i nie pocykac sobie pare fociakow a potem jeszcze bedziemy miec normalna sesje czuje niedosyt fotek slubnych
dzięki
No jasne, brać i się nie zastanawiać
A ja fotek ślubnych zaczynam czuć przesyt, hihi Ale co tu się dziwić Teraz trzeba w końcu jakąś małżeńską sesyję zrobić

Cytat:
Ja uschnę teraz jeśli on by coś fukał...że nie, czy cuś...
nie wyobrażam sobie innej odpowiedzi....

Byłoby pięknie...
przepraszam, ze tak o tym...ale się cieszę jak dziecko....
jak tu do lipca wytrwać...i żeby wypalio to..

kotek to Ty też....ale bombowo....wiecie co...urosłam chyba metr dwadzieścia przez te myśli tylko...

agunia ja w tej chwili nie pragnę niczego bardziej...wiesz ...teraz nie moge sie doczekac ..chce wakacje....

______________jak dziecko zacieszam...głuptas ze mnie..
spokojnie, męża na pewno przekonasz i będzie superowo

Cytat:

ja polecam Władysławowo i Jastrzębia Górę

Cytat:
a ja wlasnie sprzedalam moj pomysl malzonowi iii.............podzielil moj entuzjazm jejuu jak sie ciesze...jak glupi do sera
no to super

Cytat:
.
agunia a Twoją sesje obejrzałam wzdluz i po przekatnej...bo już mi w głowie chęć szukania inspiracji...
hehe, a to Cię wzięło na maksa widzę

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Hej!

byłam, zobaczyłam, superowe zdjęcia , fajnie mieć takiego brata

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

chciała psa to ma

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
My z Kamem też chcemy zrobić sesję poślubną nad morzem- kto wie czy nie przed pierwszą ślubu rocznicą Tylko utyć nie mogę by się w sukienkę zmieścić
ooo proszę, i następna Ale będzie zdjęć do oglądania później, fajowo

Stary 2009-04-16, 08:18   #681
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
NO i właśnie...oby szybko ta wymianka poszła...

dzieki tez mam taka nadzieje

Cytat:

Dostałam dzisiaj smsem (bo mąż w pracy) urocze zaproszenie od męża do kina na niedzielę taka cała w skowronkach teraz chodzę ach.... idę suszyć włosy i uciekam buziaki
w takim razie czeka was romantyczna niedziela- super

u nas wczoraj tż zaczal gipsowac sciany tym gipsem dekoracyjnym- nawet fajna faktura wyszla- ale efekt bedzie jak bedzie skonczone i pomalowane!!!
dzisiaj zamierzam troche pocwiczyc........bo czuje sie taka ociezala w tej ciazy....

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 08:37   #682
kina2807
Zakorzenienie

Cześć laseczki

miłego dzionka

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 08:39   #683
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć laseczki

miłego dzionka
wow, no to esej walnęłaś Kinuś

Stary 2009-04-16, 09:02   #684
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
hej
Obiecane fotki butków i lecę do małżonka
Do jutra misie
Buciki ładne ale dla mnie lepsze były by bez tych gumek
Obcas jak dla mnie za cieńki i za wysoki bym nie umiała w nich chodzić ale są bardzo seksi mojemu mężowi by się bardzo podobały bo on uważa że takie powinny byc kobiece buciki

Cytat:
dziękować A już mamy kolejną koncepcję na następna sesyjkę Tylko już tym razem nie ślubną Jak zakwitną wiśnie jedziemy do sadu (do dziewczyny mojego brata), ubieramy się w jakieś fajne ciuchy sielsko- piknikowe, zabieramy koc i kosz jedzenia i brat robi foty Już się nie mogę doczekać Fajowo mieć brata artystę
Wow ale ty masz dobrze jak ja bym, tak chciała

Cytat:
fajnie kurde a mi nie ma kto zdjęc robic mężul nie lubi
heheh mój mąż bardzo nie lubi i dlatego wiem że raczej szans na żadną sesję nie mam

Cytat:

heheh z ta grecją to dobre
Kurcze zazdroszcze wam takich chetnych do sesji mężów

A ja właśnie piję kawkę kto chętny???
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 09:10   #685
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
wow, no to esej walnęłaś Kinuś
a co, jak szaleć to szaleć

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 09:15   #686
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Wow ale ty masz dobrze jak ja bym, tak chciała
w sumie to ja od dziecka tak mam, dziadek fotograf, ojciec fotograf, mama się siłą rzeczy musiała w to wciągnąć, teraz brat fotograf Taka rodzinka Od dziecka byłam pod obstrzałem aparatów, hihi

A mój mężuś też do tej pory za bardzo sesyjek nie lubił, na tą ostatnią też mu się nie bardzo chciało jechać, ale widzę, że zaczyna się w to wkręcać

Cytat:
a co, jak szaleć to szaleć
nooo to zaszalałaś

Stary 2009-04-16, 09:16   #687
izka19855
Zadomowienie

WITAM SZOCZYSTYM BUZIAKIEM W NOS...dziwnie to zabrzmiało, ale co tam...poszlo już na antenę...

Cytat:
Pomysl super teraz tylko go spelnic
Wiesz morze jest wszedzie takie samo, chyba ze przy okazji byscie wyszli na miasto . Ja przez chwile tez sie zastanawialam nad zakonspirowaniem naszych strojow na wypad do Irlandii ale tam tylko 15 kg moza wziasc a moja kiecka pewnie by plowe bagazu zajela

Troszkę się obawiam, mąż dziś wróci to mu dopiero powiem, bo tak przez telefon to nie lubię...
On wie, że ja mam manię prześladowczą na punkcie zdjeć i może być tak, ze stwierdzi, że przesadzam, tym bardziej, że sesje już mielismy ..hmm, co by tu Go przekonało...chyba mózg mi się spali od natloku myśli...jednocześnie sie ciesze i wymyślam już tysiące ujęć, ale z drugiej ta obawa, że wyda sie mu to dziwaczne....ale jak mu nagadam, że to dla mnie ważne to może da radę Go przekonac...no nic sama do siebie tak gledzę...wybaczcie...
Tak właśnie myslę, że plaża to obojętnie, ale może jakieś fajne miejsca sa jeszcze dodatkowo...hmm (normalnie myśliwiec ze mnie się zrobi)
dagecik przecież Ty nas okropnie zaniedbałaś...zdjecie psiorka jakieś...o tu !ładnie proszę.
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Izuś TY też...to jak ja mojemu mężusiowi powiem, że wszystkie dziewczyny z wizażu robia foty nad morze(oczywiscie nie wszystkie, ale cii) to on nie bedzie sie zastanawiał i od razu nas spakuje na lipiec...
dzień drybelek

Cytat:
dzięki
No jasne, brać i się nie zastanawiać
A ja fotek ślubnych zaczynam czuć przesyt, hihi Ale co tu się dziwić Teraz trzeba w końcu jakąś małżeńską sesyję zrobić
spokojnie, męża na pewno przekonasz i będzie superowo
ja polecam Władysławowo i Jastrzębia Górę
hehe, a to Cię wzięło na maksa widzę
Wzięęno i nie chce puscić..ani ani...
Przesyt powiadasz? ....a Iza na to...niemożliwe
Ja mam ponad tysiac...nie wiem, może to nie dużo...ale mało mam ....mało...bo niektore są złej jakości....
Władysławowo ..hmmm, brat był, to nie bedzie chciał jechać...a Jastrzębia Góra..sie pomysli....

Skowronki widzę z Was, tak jak ten co tu mi za oknem pośpiewuje...
uciekam Słoneczka po towar....bziuuuumm...i caly czas w glowie sesyja...(wykończ y się dziewczyna)

Buziaki zostawiam Wam ...ale juz mniej socccyste, żeby nie kapało na monitor..dobra ide, bo głupio piszę...no!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 09:25   #688
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Władysławowo ..hmmm, brat był, to nie bedzie chciał jechać...a Jastrzębia Góra..sie pomysli....

Władysławowo i Jastrzębia Góra są zaraz obok siebie My mieliśmy rano sesyję we Władku, a wieczorem w Jastrzębiej, bo na plaży we Władku słońce zachodziło za cypel a nie nad morzem

Stary 2009-04-16, 10:12   #689
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja polecam Sianożęty niedaleko Ustronia Morskiego
U nas jak już będziemy pozować to w Międzyzdrojach-osobiście lubię to miasteczko ale poza sezonem bo w sezonie ruch zgiełk itp. Ja lubię mieć czym oddychać, móc spokojnie zatopić się we własnych myślach...

Ja osobiście kocham góry dlatego tam marzyłam o sesji- i marzenie się spełniło A morze to tak na dokładkę by jeszcze raz ubrać te kieckę
Mój mąż kochany też nie lubi pozować-woli drugą stronę aparatu ale sesja z Wiktorem-naszym kolegą mu się podobała

Piękne słonko dziś- zrobiłam już zakupki, wyprałam jedną turę ciuszków, zaraz kończy się druga tura...Muszę ogarnąć kuchnie i łazienkę no i dostałam zadanie od męża "poszukać pendrivea z "elektroniką praktyczną"" Ja się przy nim wykończę
Stary 2009-04-16, 10:13   #690
kasienka1985
Zakorzenienie

Witam miśki
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Z...iste a do tego jakie nogi....uuuulala

takie teksty - tragedia. Dlaczego rodzice tak często nie rozumieją, że młodzi chcieliby jak najszybciej do siebie...
1- dzięki kotuś wg mnie nogi - nic specjalnego <krótkie i niezbyt zgrabne- ważne że nie krzywe > ale butki jakby nie było wydłużają je o cały metr
2- hmm... a ja rozumiem takich rodziców...
bo sama mam podobne zdanie
i to, że tak mowią oznacza tylko tyle, że się martwią bo to ogromna odpowiedzialnośc i zobowiązanie
marzę o tym, żeby mieszkać na swoim ale nie wyobrażam sobie spłacac kredytu przez całe życie
Nie wiem jeszcze co zrobimy... mama moja mówi że coś się wymyśli - na razie mamy kasę zbierać <ja raczej zajmuję się wydawaniem >
3- zapomniałam napisać, ze żyrandol cuuuuuuuuuuuuudowny
bardzo ale to bardzo mi się podoba
idealnie trafiony w mój gust
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
a mamusiowo tak mi wyskoczyło, bo kopiowałam tego posta z wątku mamusiowego
wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że udało nam się zrobić ślicznego bobaska
1- tak własnie myślałam Ty niedobra Ty
2- racja
Cytat:
Kasiulek buty cudowne aaaa ja tez chce takie tylko ten obcas musialabym troszke spilowac bo kiepsko to widze
hehehe
nie wiem jaki masz numer kopytka ale jest ich sporo na all tyle, że zamszowych!
faktem jest, ze trzeba umieć chodzić w obcasach jesli nie chce sie wygladac jak koczkodan
pewnie raz założone- oto one:
http://allegro.pl/item604974075_slic...enezia_38.html
http://allegro.pl/item607487831_vene...bezu_r_38.html
http://allegro.pl/item608903852_buty...9_sliczne.html

Cytat:
eeee tam przesadziłaś
ja myślałam o sesji ślubnej w Egipcie ale zastanawialiśmy się któż nam fotki zrobi
a poza tym... kieca nieco waży
Cytat:
Kasienko buciki super sie ukladaja na Twych zgrabniutkich nozetach, osobiscie dla mnie obcas odpada nie cierpie takich profili ale ogolnie super wybor .
Dziękuję
Takich obcasów nie lubisz??? to jakie lubisz?
Bo jak dla mnie to najzgrabniejszy z dostępnych modeli obcasów
Cytat:
Buciki ładne ale dla mnie lepsze były by bez tych gumek
Obcas jak dla mnie za cieńki i za wysoki bym nie umiała w nich chodzić ale są bardzo seksi mojemu mężowi by się bardzo podobały bo on uważa że takie powinny byc kobiece buciki

A ja właśnie piję kawkę kto chętny???
1- to tak:
rację masz z tymi gumkami tez bardziej bez nich by mi sie podobaly- ale za to z nimi- swietnie trzymają się nogi - a ja muszę mieć nieco luźniejsze butki, bo każde prawie mnie obierają
w kazdym razie na wesele nadają się idealnie do tańca ... moze nóg nie połamię
a sexyyy są... też tak myślę... z resztą zdążyłam zauważyć chmarę facetów oglądających się na moje nogi <jak nigdy > gdy się w nich przechadzam
2- ja już po... ale dziś dzień szaleństwa <Kinus > więc może chlapnę drugą

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości