![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Izka marzenia są po to, żeby je spełniać! Jak masz jeszcze suknię nie wahaj się ani chwili, zobaczysz że nie będziesz żałować
![]()
#662 | ||
Wtajemniczenie
|
Z...iste a do tego jakie nogi....uuuulala
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Spadam do mąż o laptoka woła Dobranoc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek
![]() Niedawno wróciłam od synka, wieczorkiem chodzimy do niego i mówimy mu "dobranoc". Spadam jeszcze na chwilkę na wątek mamusiowy i idę produkować mleczko dla mojego szkraba ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że udało nam się zrobić ślicznego bobaska ![]() Cytat:
![]() ja z kolei słyszałam złe opinie o Zdrojach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra już uciekam. Dobranoc i do juterka ![]()
![]() |
#664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Malutka dobrze że masz blisko do szpitala przynajmniej nie musisz całego miasta przejechac żeby synusia odwiedzac ![]() Wszystkiego dobrego dla Was ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Na samą myśl unosi mnie nad ziemią... Fajny pomysł na nową sesje.... ![]() Mąż nie wie...nie było okazji...bo właściwie w głowie od dawna...a wczoraj w nocy tak myslałam o tym i nie mówiłam mu jeszcze.... on nie lubi sesjii...nie lubi sie ustawiac... ...ale od wczorajszej nocy tak to za mną chodzi...i sama się uśmecham jak myślę, ze może być tak realne.. Niby banalne...bo to tylko sesja nad morze...ale o takiej marzę... myślę, że mąż może czuć sie skrepowany, ale przeciez możeby zrobić fotki jak nie bedzie ludzi...przy wschodzie na przykład.... teraz to sie rozmarzyłam <odpłynęlam> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
hejjj hoo wieczorowa pora zjawia sie "szatyna"
![]() nooo wiec to wygladalo mniej wiecej tak: przylazlam z pracy, zrobilam kawke, przeczytalam coscie naskrobaly i juz juz mialam odpisywac i przylazl malzon z pracy ![]() ![]() ![]() wiec teraz napisze tylko : Malutka zakochalam sie w Twoim Dawidku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agunia foty boskie ![]() ![]() Izula normalnie ja dzis w pracy wpadlam na ten sam pomysl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulek buty cudowne aaaa ja tez chce takie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja uschnę teraz jeśli on by coś fukał...że nie, czy cuś...
nie wyobrażam sobie innej odpowiedzi.... ![]() Byłoby pięknie... ![]() przepraszam, ze tak o tym...ale się cieszę jak dziecko.... jak tu do lipca wytrwać...i żeby wypalio to.. ![]() kotek to Ty też....ale bombowo....wiecie co...urosłam chyba metr dwadzieścia przez te myśli tylko... agunia ja w tej chwili nie pragnę niczego bardziej...wiesz ...teraz nie moge sie doczekac ..chce wakacje.... ______________jak dziecko zacieszam...głuptas ze mnie.. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-15 o 22:35 Powód: zacieszam |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Izus a powiedz mi kochana moja kto by mial Wam zdjecia cykac?? bo ja sie zastanawiam nad "zatrudnieniem" znajomego mojej mamy co nas wiezie na wesele brata, bo brat to raczej nie bedzie w stanie przed wlasnym slubem bawic sie w fotografa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Miłej nocki żoneczki
![]() do jutra pa |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() On to pewnie by o 3 w nocy wstał i lecial w samych slipach, zeby mi fotki robić...kochany brat...więc jestem spokojna ... Czyli mam dwa zadania do spełnienia... nagadywać męża i szukać domku nad morze.... byliśmy już w Ustce, Kołobrzegu, Stegnie, Mielnie...więc pewnie wybierzemy inne miejsce.... Mówić Robaczki gdzie fajnie by było fotki robić?? Chociaż to dla mnie nie ma wiekszego znaczenia, byle nad brzegiem morza.... ![]() Czuję się cudacznie...sama myśl już sprawia że dyndam nad obłoczkami... ![]() Kochane wybaczcie mi....oszołoma mam chwilowo...przejdzie jak fotki będe mieć! ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Iza ale fajnie masz ze masz takiego zdolnego brata
![]() ![]() a ja wlasnie sprzedalam moj pomysl malzonowi iii.............podzielil moj entuzjazm ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. chcialam jeszcze wziasc ubrania slubne do Grecji ale malz stwierdzil ze z tym to juz przesadzilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ja to może będe zabierać je ze soba teraz wszędzie..a noż widelec się cos trafi... ![]() Ale głuptaski z nas...ja też sie cieszę jakbym mineralnie niegazowana byla jakaś... ciekawe co na to mój małżon...o raby chyba Go uduszę jak coś pruchnie czy dmuchnie... ![]() Nie zasnę...już pozy mam przed oczami... agunia a Twoją sesje obejrzałam wzdluz i po przekatnej...bo już mi w głowie chęć szukania inspiracji... ![]() Za chorobkę nie zasnę...nie ma mocnych... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Hej!
Czytam Was i czytam i za choliwke nie chciało mi sie pisać ![]() Świeta- były, minęly, szkoda że tak szybko, sobote i pół pierwszego dnia spędziliśmy u męża rodizny a na drugie pół niedzieli i poniedziałek pojechaliśmy do mnie i stwierdziliśmy , że następne święta będziemy spędzać u nas bo nie chce nam się tak jeździć( w sumie jakieś 500km zrobilismy), niech teraz oni przyjeżdżają do nas ![]() Malutka piekna i wzruszająca relacja z porodu, synek sliczniusi taki malusi, fajnie że masz blisko żeby go odwiedzać, gratuluje bardzo mocno i przesyłam buziaka dla mamy i synka ![]() Cytat:
![]() a butki fajne, chociaż sama bym takich nie kupiła, ale najważniejsze żeby Tobie się podobały ![]() byłam, zobaczyłam, superowe zdjęcia , fajnie mieć takiego brata ![]() Kotek fajnie że będziecie mieć okazję na następną sesje ślubną , ja jeszcze sukni nie sprzedałam, mieliśmy w sumie plany na jakąs sesyjkę jak sie zrobi cieplej no ale zobaczymy ![]() Izka marzenia fajna rzecz, teraz musisz pracować nad mężęm , na pewno znasz jakieś sztuczki ![]() ![]() eh cos nie mam weny, idem spać dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Ale co sobie pomarzę, to moje! ![]() mooonik ![]() ja już coś wymysle...albo spakuję i nad morzem jak będziemy...wyjmę z torby i powiem ojej...no to zróbmy sobie moze jakies fotki...heh...idę spać, bo mam dziwne myśli.. @ mi tu sie nawineła dziś i mnie teraz brzusio napierdziula... Buziaczki KOBIETKI. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-15 o 23:59 Powód: dla moonik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasienko buciki super sie ukladaja na Twych zgrabniutkich nozetach, osobiscie dla mnie obcas odpada nie cierpie takich profili ale ogolnie super wybor ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zaraz oszaleje z tym moim psem wymusza na mnie zejscie do rodzicow na parter |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
My z Kamem też chcemy zrobić sesję poślubną nad morzem- kto wie czy nie przed pierwszą ślubu rocznicą
![]() ![]() A rodzice mojego męża mieszkają 60 m od morza ![]() ![]() A tak w ogóle to dzieńdoberek dziewczynki ![]() ![]() ![]()
#680 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jasne, brać i się nie zastanawiać ![]() A ja fotek ślubnych zaczynam czuć przesyt, hihi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas wczoraj tż zaczal gipsowac sciany tym gipsem dekoracyjnym- nawet fajna faktura wyszla- ale efekt bedzie jak bedzie skonczone i pomalowane!!! dzisiaj zamierzam troche pocwiczyc........bo czuje sie taka ociezala w tej ciazy.... ![]()
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
#684 | ||
Rozeznanie
|
Buciki ładne ale dla mnie lepsze były by bez tych gumek
![]() Obcas jak dla mnie za cieńki i za wysoki bym nie umiała w nich chodzić ale są bardzo seksi mojemu mężowi by się bardzo podobały bo on uważa że takie powinny byc kobiece buciki ![]() Cytat:
heheh mój mąż bardzo nie lubi i dlatego wiem że raczej szans na żadną sesję nie mam Cytat:
![]() Kurcze zazdroszcze wam takich chetnych do sesji mężów A ja właśnie piję kawkę kto chętny??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
w sumie to ja od dziecka tak mam, dziadek fotograf, ojciec fotograf, mama się siłą rzeczy musiała w to wciągnąć, teraz brat fotograf
![]() ![]() ![]() A mój mężuś też do tej pory za bardzo sesyjek nie lubił, na tą ostatnią też mu się nie bardzo chciało jechać, ale widzę, że zaczyna się w to wkręcać ![]() nooo to zaszalałaś ![]()
#687 | |||
Zadomowienie
|
![]()
WITAM SZOCZYSTYM BUZIAKIEM W NOS...dziwnie to zabrzmiało, ale co tam...poszlo już na antenę...
![]() ![]() Cytat:
On wie, że ja mam manię prześladowczą na punkcie zdjeć i może być tak, ze stwierdzi, że przesadzam, tym bardziej, że sesje już mielismy ..hmm, co by tu Go przekonało...chyba mózg mi się spali od natloku myśli...jednocześnie sie ciesze i wymyślam już tysiące ujęć, ale z drugiej ta obawa, że wyda sie mu to dziwaczne....ale jak mu nagadam, że to dla mnie ważne to może da radę Go przekonac...no nic sama do siebie tak gledzę...wybaczcie... Tak właśnie myslę, że plaża to obojętnie, ale może jakieś fajne miejsca sa jeszcze dodatkowo...hmm ![]() dagecik przecież Ty nas okropnie zaniedbałaś...zdjecie psiorka jakieś...o tu ! ![]() Cytat:
![]() dzień drybelek Cytat:
![]() Przesyt powiadasz? ![]() ![]() Ja mam ponad tysiac...nie wiem, może to nie dużo...ale mało mam ....mało...bo niektore są złej jakości.... ![]() Władysławowo ..hmmm, brat był, to nie bedzie chciał jechać...a Jastrzębia Góra..sie pomysli.... ![]() Skowronki widzę z Was, tak jak ten co tu mi za oknem pośpiewuje... uciekam Słoneczka po towar....bziuuuumm...i caly czas w glowie sesyja... ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki zostawiam Wam ...ale juz mniej socccyste, żeby nie kapało na monitor.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#689 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam Sianożęty niedaleko Ustronia Morskiego
![]() U nas jak już będziemy pozować to w Międzyzdrojach-osobiście lubię to miasteczko ale poza sezonem bo w sezonie ruch zgiełk itp. Ja lubię mieć czym oddychać, móc spokojnie zatopić się we własnych myślach... Ja osobiście kocham góry dlatego tam marzyłam o sesji- i marzenie się spełniło ![]() ![]() Mój mąż kochany też nie lubi pozować-woli drugą stronę aparatu ale sesja z Wiktorem-naszym kolegą mu się podobała ![]() Piękne słonko dziś- zrobiłam już zakupki, wyprałam jedną turę ciuszków, zaraz kończy się druga tura...Muszę ogarnąć kuchnie i łazienkę no i dostałam zadanie od męża "poszukać pendrivea z "elektroniką praktyczną"" Ja się przy nim wykończę
#690 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam miśki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2- hmm... a ja rozumiem takich rodziców... bo sama mam podobne zdanie ![]() i to, że tak mowią oznacza tylko tyle, że się martwią ![]() ![]() marzę o tym, żeby mieszkać na swoim ale nie wyobrażam sobie spłacac kredytu przez całe życie ![]() Nie wiem jeszcze co zrobimy... mama moja mówi że coś się wymyśli - na razie mamy kasę zbierać ![]() ![]() 3- zapomniałam napisać, ze żyrandol cuuuuuuuuuuuuudowny ![]() bardzo ale to bardzo mi się podoba ![]() idealnie trafiony w mój gust ![]() Cytat:
![]() 2- racja ![]() Cytat:
![]() nie wiem jaki masz numer kopytka ale jest ich sporo na all tyle, że zamszowych! faktem jest, ze trzeba umieć chodzić w obcasach jesli nie chce sie wygladac jak koczkodan ![]() pewnie raz założone- oto one: http://allegro.pl/item604974075_slic...enezia_38.html http://allegro.pl/item607487831_vene...bezu_r_38.html http://allegro.pl/item608903852_buty...9_sliczne.html Cytat:
![]() ja myślałam o sesji ślubnej w Egipcie ![]() ![]() a poza tym... kieca nieco waży ![]() Cytat:
![]() Takich obcasów nie lubisz??? ![]() Bo jak dla mnie to najzgrabniejszy z dostępnych modeli obcasów ![]() Cytat:
rację masz z tymi gumkami ![]() ![]() w kazdym razie na wesele nadają się idealnie do tańca ... moze nóg nie połamię ![]() a sexyyy są... też tak myślę... z resztą zdążyłam zauważyć chmarę facetów oglądających się na moje nogi <jak nigdy ![]() ![]() 2- ja już po... ale dziś dzień szaleństwa <Kinus ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.