![]() |
#4561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
dziękuję wam dziewczynki za poparcie
![]() ![]() a logo... wczoraj byłam parktycznie cały wieczór poza domem. dzis od rana zbieram już rzeczy, powoli sie pakuje i tak jakoś nie miałam czasu się zabrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aha no i oczywiście również jestem za tym, żebyś to ty założyła następną część naszego przefantastycznego wątku ![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-15 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Raczkowanie
|
tez mysle ze tequilla powinna załozyc nastepna czesc
![]() byłam dzis na solorium i na basenie a teraz nad ksiazkami :/ nie chce mi sie jak nie wiem .. jeszcze w miedzyczasie patrze sobie szkoły bo musze sobie jakas nowa znalezc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zadomowienie
|
dobranoc .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłam wczoraj spray do prostowania włosów Schwarzkopf, Got2b Straight On, Protecting Straightening Spray i teraz żałuję
![]() ![]() edit. no to ja też już idę, bo nikt nic nie pisze:P dobranoc, miłych snów ![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-15 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dziewczyny ale się nakręciłam przez Was na tą bazę pod cienie i do tego muszę kupić jeszcze sobie jakiś pędzelek do nakładania cieni i do pudru i kurczę znowu pieniążki będę wydawała :P To wszystko tańsze powinno być :P Racja, już niebawem będzie druga część naszego wątku ![]() Tak tu dużo się udzielacie, że zawsze mam co poczytać ![]() Ja niestety jutro już idę do pracy a później na uczelnię więc znowu mnie cały dzień w domku nie będzie, a w piątek znowu praca, ale jakoś w piątkowe popołudnie postaram się odezwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
mess słodki ten Twój Tż
![]() ![]() co do kresek to ja ani kredka ani eyelinerem nie umiem ehh trzeba się nauczyć w końcu ![]() Dziś Tż do mnie dzwoni i takie super fajne życzenia mi złożył, myslałam że je sobie napisał ale nie - mówił od siebie ![]() ![]() zmykam spać, bo mnie merci kusi, głoda juz jestem gdzie tam od kolacji o 20 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Raczkowanie
|
witam,
jak ja przychodzę to większość śpi . . . buu byłam dziś na takim mini spotkaniu klasowym :P oczywiście było miło ![]() ![]() ![]() ![]() również jestem za tym, aby tequilla założyła II część ![]()
#4571 | ||
Zakorzenienie
|
witam dziewoje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i ja ![]() ide sie wykapac;] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kreski najlepiej mi wychodzą u kogoś tzn innym ładne śliczne proste namaluje, a sobie jakieś krzywizny ![]() aaa i jeszcze jedno, lepiej późno niż wcale :P RedApple ![]() ![]()
______________________ ~imitacja damy~ {...} tu się mieści masa treści ![]() Edytowane przez nadya landia Czas edycji: 2009-04-15 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
nadya dzięki
![]() moja dziś oblega komputer, już ja jej dam. Młodsza jest to ma się słuchać ![]() ![]() lece spać, chyba też kupię to serum z avonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Raczkowanie
|
no ja też już mykam, jakoś mi się zimno zrobiło . . .
jutro jak będzie ładna pogoda to się trochę poopalałam . . . ![]() dobranoc ![]()
#4575 |
Raczkowanie
|
ja jeszcze przed snem wpadłam ;d
Schwarzkopf, Got2b Straight On, Protecting Straightening Spray jest jak dla mnie rewelacja ... znam duzo osob ktore go bardzo lubia ... choni przed spaleniem i w ogole same + !! tez planuje kupic to serum z avonu bo go dawno nie miałam a lubie je ![]() a co do kresek ... kredka wychodza mi takie jak lubie .. z linerem sie jeszcze nie przyjaźnimy bo zawsze krzywusy mi wychodza .. dobranocka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w promocji 9.90 zł jeżeli dobrze pamietam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zadomowienie
|
ok kochane
![]() żegnam się i wrzucam to co dziś zrobiłam. kolory raczej takie uderzające w róż robiłam, ale jakby co mogę pozmieniać coś ![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wszystkie rewelacyjne ![]()
![]() |
#4579 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ewentualnie 3 jest jeszcze przejrzysta ![]()
![]() ![]() ![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-04-16 o 06:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Spioszki
![]() Cytat:
![]() Teraz bym chciala sobie dokupic kilka cieni bo zawsze sie tak samo maluje, albo na brazowo-bezowo albo szarro... ![]() Cytat:
![]() ja co prawda nie naleze do klaniku na nk ale pozwole sobie powiedziec ze najbardziej podoba mi sie 1 i 4 ![]() Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-04-16 o 06:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
a mi podoba się 3 i 4
![]() Dzień Dobry tak w ogóle ![]() ![]() ![]() ide jeść śniadanie i posprzątać w pokoju muszę bo masakrycznie tu jest.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Jezu, dziewczyny, niezle tu nastukalyscie. Nie ma mnie przez chwile, a tu zaraz 2 czesc bedzie. Nic tylko pogratulowac
![]() Mess, Tż dal rade, nie ma co ![]() Buzki, postaram sie czesciej udzielac :P ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Wczoraj sobie dałam taki wycisk fizyczny przez cały dzien ze wieczorem nie mialam siły juz nawet usiasc do kompa ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJPIĘKNIEJSZEGO RED ![]() troszke spoznione ale szczere ![]() Co do uzależnień to też się pochwale, a co ![]() - czekolada - powerade niebieski - taniec i ogólnie ruch w każdej postaci - INTERNET a ostatnio głównie wizaż ![]() - kupowanie ![]() ![]() - błyszczyk - nie cierpie mieć suchych ust - muzyka - nawet w nocy śpie przy włączonym cichutko raadiu, nie znoszę ciszy Nie pije, nie palę i nie narkotyzuje się więc z dwoja złego wolę moje nałogi niż inne ![]() Logo mi się też najbardziej podoba 4 ![]() Zaraz uciekam z psem do weterynarza obciąć pazurki i chyba na solke skoczę Miłego dzionka ![]()
#4584 |
Zakorzenienie
|
DZIEŃ DOBRY moje miłe Panie
![]() komputer mi pada wariuje Tą wiadomość piszę od wczoraj wczoraj już nie wytrzymałam i wyłączyłam ten złom:p nie wspomne o klawiaturze Wciskam jeden przycisk wyskakuje kilka znaków:P A wszystko przez to że zalałam klawiature herbatka ![]() Co do zdjęc moich zakupów to niestety musicie poczekac bo wczoraj zamiast spokojnego spacerku z TŻtem odbylismy długą i poważną rozmowe sama już nie wiem czy to się uda póki co dajemy sobie od siebie "odpocząć" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |||
Zadomowienie
|
bry ;*
Cytat:
![]() ale cena waha sie od 9.90 - 15.90 takze nie duzo Cytat:
![]() takze jak bedziesz sie zastanawiala nad kupnem to juz wiesz przynajmniej co ![]() Cytat:
![]() odpoczęcie od siebie to jest najgorsze co moze byc lepiej juz sie przemeczyc bo czesto ten odpoczynek niszczy wszystko.. bynajmniej wiem z doswiadczenia moich bliskich i znajomych.. edit. dajcie foty jakis blondyn a nie tylko brunetek ![]() 2543631.jpgl_16115d4b11c4427ca76d26ac9d4a578a.jpgchristina-aguilera3.jpga9ece3c158.jpg27489-Vintage039.jpg37175324.jpgmaaagdalena_lozko.jpgl_6d56975c16ad5304b5f1a83ca5cbed2e.jpgl_68f66a888acb4b0e76daf3e082911832.jpgl_f270a466d800eae7030d77aa001efaca.jpg ..na 2 i 5 foto świetny make-up ![]() a na 9 extra buty 10? super pink strój ![]() Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-16 o 08:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zadomowienie
|
witam
![]() co do tego napisu na nk to mi tez od początku sie podobały 1,3,4. takie najbardziej dziewczęce ![]() zmykam zaraz na solarium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zadomowienie
|
a ja zmykam niebawem do babci
![]() obbadac jakie wrazenie zrobil na niej moj tż, bo ostatnio przedstawilam go moim dziadkom ![]() mam nadzieje ze uda mi sie zebrac jakies zamowionko z avonu ![]() ![]() edit. macie moze pomysły jak pozyskac i gdzie szukac nowych klientek avon? ![]() ja juz nie wiem co wymyslac.. a konkurencja niestety rośnie.. już nawet byłam skłonna na zamawianie na odległość tj. wysyłka poczta katalogu i paczki z kosmetykami.. a kwestia zamówienia po przez kontakt mailowy.. jednak to na dłuższa mete nie skutkowało ![]() Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-16 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
nie smutam się
tylko skupiam na sobie ![]() dziewczynki moje polećcie mi jakiś dobry podkład kryjący ale naturalny nie zapychający porów do tej pory najdłużej używałam Max Factor lastig performance ale mi się znudził ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
o niee
tego rimelka oddałam mamie bo wysypał mnie koszmarnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.