Żony doskonałe PM2008 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-16, 10:23   #691
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość

Piękne słonko dziś- zrobiłam już zakupki, wyprałam jedną turę ciuszków, zaraz kończy się druga tura...Muszę ogarnąć kuchnie i łazienkę no i dostałam zadanie od męża "poszukać pendrivea z "elektroniką praktyczną"" Ja się przy nim wykończę
Izus czyli o to chodzi?

http://sklep.avt.pl/p/pl/485318/arch...+pendrive.html

ehh, kocham informatyków

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 10:48   #692
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dokładnie to słoneczko-mamy to gdzieś w domu ale mój mąż wsadził tak, że znikło.
A teraz żona ma szukać.

Właśnie robię herbatkę-czy któraś ma ochotę? Mam jeszcze serniczek teściowej...Smakowity (a pupka rośnie i będzie niedługo tak wielka jak u Kasieńki :P
Stary 2009-04-16, 11:03   #693
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

chciała psa to ma
Ano swiete slowa...
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
dagecik przecież Ty nas okropnie zaniedbałaś...zdjecie psiorka jakieś...o tu !ładnie proszę.
Ja zaniedbalam??? Skadze znowu... po prostu byly swieta i pozwolilam wam w spokoju sie do nich przygotowywac

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
jest ich sporo na all tyle, że zamszowych!
faktem jest, ze trzeba umieć chodzić w obcasach jesli nie chce sie wygladac jak koczkodan

Dziękuję
Takich obcasów nie lubisz??? to jakie lubisz?
Bo jak dla mnie to najzgrabniejszy z dostępnych modeli obcasów

1- to tak:
rację masz z tymi gumkami tez bardziej bez nich by mi sie podobaly- ale za to z nimi- swietnie trzymają się nogi -
Nie cierpie zamszowych, mialam jedne i od tej pory zamszowym powiedzialam NIE . A co do koczkodanow to masz racje choc moj maz uwaza ze sie wyglada jaby sie caly czas na nartach jezdzilo . A co do obcasikow, to masz racje sa najzgrabniejsze z aktualnie dostepnych. Ja ze wzgledu ze przez 25 lata mieszkalam na dzielnicy gdzie brak chodnika (znaczy sie byl jakies 30 lat temu chyba) powoduje straszliwe zdzieranie sie obcasow wolalam jak sa dolem lekko rozszerzane aby tym samym uniknac urwania obcasa wlaznietego w dziure miedzy kamieniami i tak mi juz zostalo. Niestety a n obecnym rynku takich nie ma, a jak juz sa to obcas jest albo za maly albo nie w tym bucie co mnie sie podoba heheh. Dlatego moj skarb doszedl do wniosku ze obcasy powinny byc wymienialne zamowienie. Ostatnio robiac forme dla pewnego faceta okazalo sie ze ten mial zaklad produkujacy obcasy i zakochalam sie w 4 roznych i zonk... facet od 4 lat juz nie produkuje . A dla zobrazowania wkleje ci mniej wiecej fote o co mi chodzi.
A jesli chodzi o Twoje krzyzaczki to takie paseczki wydlozaja nozki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 606266820.jpeg (10,9 KB, 8 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 11:28   #694
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
2- ja już po... ale dziś dzień szaleństwa <Kinus > więc może chlapnę drugą
i ja też chyba chlapnę ,a co
Cytat:
Właśnie robię herbatkę-czy któraś ma ochotę? Mam jeszcze serniczek teściowej...Smakowity (a pupka rośnie i będzie niedługo tak wielka jak u Kasieńki :P
ja, ja poproszę (ostało się coś jeszcze)
a pupka niech rośnie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 11:41   #695
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Rzucam z wielkim zamachem sernikiem-kto złapie ten będzie miał
Obcasik , który pokazałaś Dageciku również mi się podoba

Kurcze taka ładna pogoda a mnie łeb boli. Znowu chyba mam zatkane zatoki
Muszę jeszcze dziś tyle zrobić a mi się nie chce-jestem leń straszny Czekam aż mi się trzecie pranko wypierze, potem poszatkuję kapusty do gyroska na dziś-mięso juz się marynuje i pięknie pachnie ( przepis podejrzany tu : http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=25416)
Stary 2009-04-16, 11:50   #696
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze taka ładna pogoda a mnie łeb boli. Znowu chyba mam zatkane zatoki
Muszę jeszcze dziś tyle zrobić a mi się nie chce-jestem leń straszny Czekam aż mi się trzecie pranko wypierze, potem poszatkuję kapusty do gyroska na dziś-mięso juz się marynuje i pięknie pachnie ( przepis podejrzany tu : http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=25416)
to ja łapię
już kawka zrobiona to ciacho bardzo mile widziane

Izuś mam nadzieję, że ból głowy szybko przejdzie

Mąż i żona...
Stary 2009-04-16, 11:52   #697
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Właśnie siedzę sobie u mamy, bo ze szpitala do niej to mam rzut beretem, przed 15 spadam znowu do synka na "kangurowanie"

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Malutka dobrze że masz blisko do szpitala przynajmniej nie musisz całego miasta przejechac żeby synusia odwiedzac Wszystkiego dobrego dla Was
droga do szpitala zajmuje mi wolnym tempem 5 minut

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Malutka zakochalam sie w Twoim Dawidku juz pokazalam malzowi i podziela on moje zachwytu nad Malenstwem ciesze sie niezmiernie ze wszystko jest na dobrej drodze ucaluj Malutkiego od cioci Kotkowej

Izula normalnie ja dzis w pracy wpadlam na ten sam pomysl no bo skoro jedziemy nad morze na slub mojego brata to dlaczego by nie zabrac ze soba slubnych strojow i nie pocykac sobie pare fociakow a potem jeszcze bedziemy miec normalna sesje czuje niedosyt fotek slubnych
ad. 1 nieskromnie powiem, że my z mężem też jesteśmy w nim zakochani obiecuję, że go dzisiaj wycałuję kotkowo
ad. 2 szczerze to ja też czuję mały niedosyt fotek ślubnych i żałuję, że nie zrobiliśmy sobie chociaż takiej małej sesyjki

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Malutka piekna i wzruszająca relacja z porodu, synek sliczniusi taki malusi, fajnie że masz blisko żeby go odwiedzać, gratuluje bardzo mocno i przesyłam buziaka dla mamy i synka

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki

miłego dzionka
no pojechałaś na maksa

Cytat:
tak własnie myślałam Ty niedobra Ty
tego posta to ja pisałam prawie godzinę czasu

Tak w ogóle to po buziaczku dla każdej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 11:57   #698
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Uważaj uważaj... kto wie
Ja dziękuje za serniczka... kto wie co tam teściowa wsadziła chcąc Cię wykończyć
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Nie cierpie zamszowych, mialam jedne i od tej pory zamszowym powiedzialam NIE . A co do koczkodanow to masz racje choc moj maz uwaza ze sie wyglada jaby sie caly czas na nartach jezdzilo . A co do obcasikow, to masz racje sa najzgrabniejsze z aktualnie dostepnych. Ja ze wzgledu ze przez 25 lata mieszkalam na dzielnicy gdzie brak chodnika (znaczy sie byl jakies 30 lat temu chyba) powoduje straszliwe zdzieranie sie obcasow wolalam jak sa dolem lekko rozszerzane aby tym samym uniknac urwania obcasa wlaznietego w dziure miedzy kamieniami i tak mi juz zostalo. Niestety a n obecnym rynku takich nie ma, a jak juz sa to obcas jest albo za maly albo nie w tym bucie co mnie sie podoba heheh. Dlatego moj skarb doszedl do wniosku ze obcasy powinny byc wymienialne zamowienie. Ostatnio robiac forme dla pewnego faceta okazalo sie ze ten mial zaklad produkujacy obcasy i zakochalam sie w 4 roznych i zonk... facet od 4 lat juz nie produkuje . A dla zobrazowania wkleje ci mniej wiecej fote o co mi chodzi.
A jesli chodzi o Twoje krzyzaczki to takie paseczki wydlozaja nozki
ja też nie jestem zbytnią zwolenniczką zamszu
pięknie wyglądają ale nowe... później zamsz się ściera i już nie wygląda tak piknie
mnie taki obcas bardzo się podoba, lubię również słupki
te które pokazałaś pamiętam... miałam takie kremowe sandałki kiedyś kiedyś kiedyś
mogą być, aczkolwiek nie przeszkadza mi że ich już nie produkują
muszę tylko unikać kostek brukowych i bedzie gites

a mnie się zdaje, ze wlasnie te paski robia odwrotne wrażenie bez pasków noga bylaby smuklejsza

Cytat:
i ja też chyba chlapnę ,a co
to chlapiemy razem

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 12:14   #699
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka
Właśnie siedzę sobie u mamy, bo ze szpitala do niej to mam rzut beretem, przed 15 spadam znowu do synka na "kangurowanie"
miłego kangurowania
a możemy liczyć na jakąś foteczkę kangurującej mamy i synusia?
Cytat:
to chlapiemy razem
chlap chlap

Mąż i żona...
Stary 2009-04-16, 12:21   #700
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
miłego kangurowania
a możemy liczyć na jakąś foteczkę kangurującej mamy i synusia?

chlap chlap
1- dobre pytanie jestem za
2- zabrzmialo to ... dyngusowo

Jadę dziś na zakupki
Ciekawe cóż ciocia Kasia dziś upoluje

I za co... coś upoluje

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-04-16, 12:26   #701
kina2807
Zakorzenienie

hehe Kasieńko to Ty dobra jesteś, bez kasiorki na zakupy jedziesz? hehehe
ja nie mam na razie kasy, to nawet do sklepów nie zaglądam, bo na pewno by mi się coś spodobało i wtedy bym kombinowała jak koń pod górę, żeby tylko tą rzecz kupić

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 12:31   #702
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
hehe Kasieńko to Ty dobra jesteś, bez kasiorki na zakupy jedziesz? hehehe
ja nie mam na razie kasy, to nawet do sklepów nie zaglądam, bo na pewno by mi się coś spodobało i wtedy bym kombinowała jak koń pod górę, żeby tylko tą rzecz kupić
hehehehehe
no mam tylko 200 zł
ale czymze to jest w tym morzu potrzeb ...

i jakby co... to jadę z mężem... się go wyssie w razie czego
sie ma sposoby

znajac moje nieszczescie to na nic fajnego nie trafie

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-04-16, 12:34   #703
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
hehehehehe
no mam tylko 200 zł

sie ma sposoby

znajac moje nieszczescie to na nic fajnego nie trafie

to powodzenia Kasieńko

Mąż i żona...
Stary 2009-04-16, 12:57   #704
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejcia żońcie

Cytat:
w sumie to ja od dziecka tak mam, dziadek fotograf, ojciec fotograf, mama się siłą rzeczy musiała w to wciągnąć, teraz brat fotograf Taka rodzinka Od dziecka byłam pod obstrzałem aparatów, hihi

A mój mężuś też do tej pory za bardzo sesyjek nie lubił, na tą ostatnią też mu się nie bardzo chciało jechać, ale widzę, że zaczyna się w to wkręcać
no to masz super pewnie masz miliony zdjęć ja rodzinka fotografów
ja uwielbiam zdjęcia i zawsze sama robię na jakichś imprezach czy wyjazdach a potem mnie na nich nie ma zawsze niedosyt

Cytat:

nie wiem jaki masz numer kopytka ale jest ich sporo na all tyle, że zamszowych!
faktem jest, ze trzeba umieć chodzić w obcasach jesli nie chce sie wygladac jak koczkodan
pewnie raz założone- oto one:
http://allegro.pl/item604974075_slic...enezia_38.html
http://allegro.pl/item607487831_vene...bezu_r_38.html
http://allegro.pl/item608903852_buty...9_sliczne.html
te obcasy masakra za wysokie o pół metra butki śliczne ale nie wyobrażam sobie chodzenia w nich cały dzień tylko na pięć minut

Cytat:

Tak w ogóle to po buziaczku dla każdej
dla Ciebie i synusia

a ja dziś cały dzień w solarium od 11 do 20
dobrze że wizaż mi tu czas umila
Stary 2009-04-16, 13:03   #705
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
no to masz super pewnie masz miliony zdjęć ja rodzinka fotografów
ja uwielbiam zdjęcia i zawsze sama robię na jakichś imprezach czy wyjazdach a potem mnie na nich nie ma zawsze niedosyt
ojjj fakt, zdjęcia u nas w domu to są chyba w każdym możliwym kącie pochowane

Kasieńko za zakupy, żebyś jednak coś znalazła co Ci w oko wpadnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 13:06   #706
monai
Rozeznanie

GG do monai

Hejka
już raz zaczęłam odpisywać na forum ale niestety komputer mi się zamknął

dobrze, że wczoraj YCD nie było, bo bym przegapiła

Agunia gratuluję zdolności kredytowej my w czerwcu zaczniemy chyba się powoli rozglądać też... chyba że na początki 2010... trudno, cały czas odkładamy póki co na jak największy wkład własny=jak najmniejszy kredyt.
Dla mnie to konieczność niestety taki kredyt, nie mamy warunków u rodziców, a i sami byśmy z rodzicami nie chcieli mieszkać... a teraz i tak wynajmujemy mieszkanie - płacimy kupę kasy co miesiąc-rata kredytu dużo większa by nie była dlatego z jednej strony śpieszy mi się żeby spłacać swoje a nie komuś, no a z drugiej chciałabym jak najwięcej odłożyć no bo jednak przy tych kredytach trzema TAKĄ sumę dopłacić że ech... (w sensie marża..)
Agunia też się zapatrujemy na ten program "Rodzina na swoim" dobrze, że macie znajomego specjalistę bo się naczytałam już jak bardzo trzeba uważać przy tym programie - bank potrafi większą marżę dawać na takim kredycie, że nawet się on nie opłaca w porównaniu do normalnego czasami - dlatego trzeba wszystko dokładnie przeanalizować i się zorientować http://www.tvn24.pl/0,1593914,0,1,ba...wiadomosc.html

Daget pogłaszcz małą terrorystkę ode mnie

Malutka nawet jak się Ciebie czyta to taką mamę rozpromienioną czuć buzi dla Dawidka

Kasieńka super te butki - podtrzymuję bajeranckie a te beżowe z linka strasznie mis ię spodobały aż mi się w głowie wykluło żeby kupić... ale się wystraszyłam ostatecznie tych obcasów obawiam się tego koczkodana - kiedyś miałam takie kozaki na wysokim obcasie... bardzo w liceum (napraaaawdę kiedyś ) to jak w nich chodziłam to czułam się jakbym szła w miejscu i na szczudłach
ale wracając do butków Twoich to mi się gumki podobają - wyglądają oryginalnie i bardzo praktycznie
Udanego zakupowania
ps. Czytam książę teraz "Wyznania zakupoholiczki" hihihii czy to przypadkiem nie Twojego autorstwa? ;p

A i jeszcze chciałam pisać o plenerkach - Aguni bardzo piękne zdjęcia, te w kolorze mnie powaliły, takie naturalnie piękne, pięknie wybrane plenery, magiczne... a sesja po takim długim czasie widać że bardzo dobry pomysł, bo modele zupełnie już wyluzowani, taki spokój w Was, melancholia, zgoda, miłość... pięknie to jak się jeszcze ktoś zastanawia nad plenerkiem ja jestem za! Izunia jedna i druga, Kotuś

A ja pojadłam, poplotkowałam z Wami poczytałam... i się chyba na rower wybiorę albo do koleżanki
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 13:11   #707
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć!
Cytat:
dostałam zadanie od męża "poszukać pendrivea z "elektroniką praktyczną"" Ja się przy nim wykończę
Hahaha no to szukaj, szukaj

Cytat:
2- hmm... a ja rozumiem takich rodziców...
bo sama mam podobne zdanie
i to, że tak mowią oznacza tylko tyle, że się martwią bo to ogromna odpowiedzialnośc i zobowiązanie
Nie wiem jeszcze co zrobimy... mama moja mówi że coś się wymyśli - na razie mamy kasę zbierać <ja raczej zajmuję się wydawaniem >
3- zapomniałam napisać, ze żyrandol cuuuuuuuuuuuuudowny
bardzo ale to bardzo mi się podoba
idealnie trafiony w mój gust
Wiem, że rodzice sie martwią, zawsze tak jest z drugiej strony jednak wiem jak cieżko jest mieszkać z rodzicami. Nie mówię tu broń boże o katuszach w pełnym tego słowa znaczeniu, ale ...przecież nawet na maxa pokłócić się nie można już nie mówię o paradowaniu i ****zamach (albo co gorsza bez).
Dziekuję, poprzedni żyrandol (wycofany z produkcji) był jeszcze ładniejszy ale już go nie ma

Cytat:
Herbatkę mogę, ale za serniczek dzięki, dziś właśnie zmęczyłam ostatni kawałek świątecznego ciasta, chce mi się za to zwykłej drożdżówki, jutro kupię do kawy

Cytat:
poszatkuję kapusty do gyroska na dziś-mięso juz się marynuje i pięknie pachnie ( przepis podejrzany tu : http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=25416)
Oczywiście dodałam do ulubionych. To przepis z serii szybkie danie bez zbędnego napracowania się - takie dania Gosiaczek lubi najbardziej

Cytat:
Hejka
Buziaczki dla małego

Cytat:
Jadę dziś na zakupki
Ciekawe cóż ciocia Kasia dziś upoluje
Cytat:
hehehehehe
no mam tylko 200 zł

sie ma sposoby
Kacha niesamowita jesteś
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 13:20   #708
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

Agunia gratuluję zdolności kredytowej my w czerwcu zaczniemy chyba się powoli rozglądać też... chyba że na początki 2010... trudno, cały czas odkładamy póki co na jak największy wkład własny=jak najmniejszy kredyt.
Dla mnie to konieczność niestety taki kredyt, nie mamy warunków u rodziców, a i sami byśmy z rodzicami nie chcieli mieszkać... a teraz i tak wynajmujemy mieszkanie - płacimy kupę kasy co miesiąc-rata kredytu dużo większa by nie była dlatego z jednej strony śpieszy mi się żeby spłacać swoje a nie komuś, no a z drugiej chciałabym jak najwięcej odłożyć no bo jednak przy tych kredytach trzema TAKĄ sumę dopłacić że ech... (w sensie marża..)
Agunia też się zapatrujemy na ten program "Rodzina na swoim" dobrze, że macie znajomego specjalistę bo się naczytałam już jak bardzo trzeba uważać przy tym programie - bank potrafi większą marżę dawać na takim kredycie, że nawet się on nie opłaca w porównaniu do normalnego czasami - dlatego trzeba wszystko dokładnie przeanalizować i się zorientować http://www.tvn24.pl/0,1593914,0,1,ba...wiadomosc.html
a dziękować Ten facet teraz też otworzył biuro w Warszawie, więc jak coś mogę podać namiary A co do samej Warszawy, to mówił że spadki cen widać wyraźnie i w sumie teraz jest najlepszy moment żeby brać kredyt, bo jest w czym przebierać kiedy kredyty są tak trudno dostępne i można spokojnie cenę negocjować.
Co do tego artykułu, to on nam DomBank z marszy odradził (i widzę dlaczego ), a wyliczył, że rata nam wyjdzie jakieś 500zł mniej z tą dopłatą. No i po tych ośmiu latach, jak on to powiedział, sytuacja na rynku powinna być unormowana o ile nic się stanie i wtedy zawsze można kredyt zmienić żeby szukać oszczędności. Mówił też, że z bankiem lepiej negocjować marżę niż prowizję (zwykle da się ściąć nieco marży), bo to daje o wiele większe oszczędności. Sami to byśmy się raz dwa pogubili i pewnie by nam nawciskali cholera wie co w bankach...

Ahhhh no i za komplemenciory ślicznie dziękuję

Ehhh pogoda piękna a ja do 17 jeszcze w pracy...

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-04-16 o 13:21
Stary 2009-04-16, 13:21   #709
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
ps. Czytam książę teraz "Wyznania zakupoholiczki" hihihii czy to przypadkiem nie Twojego autorstwa? ;p
i co fajna?? bo zamówiłam i właśnie do mnie leci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 13:40   #710
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:

to powodzenia Kasieńko
nie dziękuję
Cytat:
Kasieńko za zakupy, żebyś jednak coś znalazła co Ci w oko wpadnie
żabuś
Cytat:
Kasieńka super te butki - podtrzymuję bajeranckie a te beżowe z linka strasznie mis ię spodobały aż mi się w głowie wykluło żeby kupić... ale się wystraszyłam ostatecznie tych obcasów obawiam się tego koczkodana - kiedyś miałam takie kozaki na wysokim obcasie... bardzo w liceum (napraaaawdę kiedyś ) to jak w nich chodziłam to czułam się jakbym szła w miejscu i na szczudłach
ale wracając do butków Twoich to mi się gumki podobają - wyglądają oryginalnie i bardzo praktycznie
Udanego zakupowania
a dziękuję
Izuśka nasza też o tych beżowych myślała
Ale powiedziałam jej żeby się wstrzymała do poniedziałku i jak się spotkamy to moje sobie przymierzy czy da radę w nich pomykać
Przyznam szczerze, że az tak łatwe to nie jest- kwestia przyzwyczajenia
Sama zastanawialam się nad nimi 20 minut w sklepie - czy dam radę
Ale nie żałuje

hmm... wiesz? jeszcze tego nie czytałam ani nie oglądałam... ale być może jest to książka o mnie
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Wiem, że rodzice sie martwią, zawsze tak jest z drugiej strony jednak wiem jak cieżko jest mieszkać z rodzicami. Nie mówię tu broń boże o katuszach w pełnym tego słowa znaczeniu, ale ...przecież nawet na maxa pokłócić się nie można już nie mówię o paradowaniu i ****zamach (albo co gorsza bez).

Kacha niesamowita jesteś
1- taaa ja wiem ale wizja dużego kredytu na 30-40 lat mnie poraża
i wiem, że jest ciężko... mieszkamy tam już razem ponad 2 lata na szczęście dużo w domu nas nie ma
2- mła <dzięki za uznanie>

No nic... czas zaraz robotę kończyć
Czekam na węża 2h i na zakupken

Młamłaki włochate misiaczki moje jakbyśmy się już dziś nie ujrzały wirtualnie
Malutka- Dawidzia od cioci Kachy wymemłałaś?? Bicie będzie jak nie wyciumkasz go

Narazisko

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa... a gdzie to się Sofcia nasza podziewa?????????
I co się dzieje z Mili?????????????????????
Wie ktos?????
A Katarzinka????
Agata też coś nam przepadła

Wracać dziołchy!!!!!!!!!!!
INO ROZ!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-04-16, 13:44   #711
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa... a gdzie to się Sofcia nasza podziewa?????????
I co się dzieje z Mili?????????????????????
Wie ktos?????
A Katarzinka????
Agata też coś nam przepadła

Wracać dziołchy!!!!!!!!!!!
INO ROZ!
ja bym jeszcze czekoladkę79 tu dodała.... A Agaciora wczoraj na nk widziałam. A tu nie zajrzała wrędota

Stary 2009-04-16, 13:52   #712
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Mala terrorystka spi...

Chetnie bym sie wybrala na jakies fajne zakupy.... ale na razie musze sie pocieszyc kompletem nozyczek kuchennych, nozykiem do pizzy i termometrem do herbaty... oraz deska do prasowania z przewodem. Ech....

Ale... powiem wam w tajemnicy ze we wtorek o 17:00 mam spotkanie w sprawie pracy na Mokotowie. Trzymajcie kciuki dziewczyny.

Dzis odebralam wyniki badan i wszystko mam w normie. Podwyzszony poziom bilirubiny znikl a badanie watrobowe tez wyszlo ujemne. W poniedzialek lece ze wszystkimi wynikami do gastrologa bo jakos nie bylo mi dotad po drodze od lutego.

W zwiazku z powyzszym za ciacho podziekuje co by nie przytyc do wtorku ale dla chetnych serwuje nektar z czarnych porzeczek.

Kasiek udanych zakupow pewnie znow cos ciekawego wynajdziesz
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 13:58   #713
agunia82
Zakorzenienie

Daguś to ja już bardzo, bardzo mocno ściskam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 14:03   #714
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

Ale... powiem wam w tajemnicy ze we wtorek o 17:00 mam spotkanie w sprawie pracy na Mokotowie. Trzymajcie kciuki dziewczyny.

: kciuki::k ciuki::kc iuki:
Stary 2009-04-16, 14:37   #715
kina2807
Zakorzenienie

Daguś

Mąż i żona...
Stary 2009-04-16, 14:42   #716
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Mala terrorystka spi...

Dzis odebralam wyniki badan i wszystko mam w normie. Podwyzszony poziom bilirubiny znikl a badanie watrobowe tez wyszlo ujemne. W poniedzialek lece ze wszystkimi wynikami do gastrologa bo jakos nie bylo mi dotad po drodze od lutego.
daget to piąstki zwijam
Dbac o siebie po dupsku będziemy lać...
Cytat:
A i jeszcze chciałam pisać o plenerkach - Aguni bardzo piękne zdjęcia, te w kolorze mnie powaliły, takie naturalnie piękne, pięknie wybrane plenery, magiczne... a sesja po takim długim czasie widać że bardzo dobry pomysł, bo modele zupełnie już wyluzowani, taki spokój w Was, melancholia, zgoda, miłość... pięknie to jak się jeszcze ktoś zastanawia nad plenerkiem ja jestem za! Izunia jedna i druga, Kotuś
A ja pojadłam, poplotkowałam z Wami poczytałam... i się chyba na rower wybiorę albo do koleżanki
dziś będę z mężem rozmawiać..znaczy Go namawiać...
A wiesz co ja sobie dziś sprawiłam hula-hop
oczywiście w sklepie powiedziałam, że dla małej dziewczynki...
Troszkę się powyginam i pohulam...bo leniwa się robię...
Cytat:
To ja sobie złapałam takiego jednego kawalątka, bo się uśmiechał do mnie...
Cytat:
Ja zaniedbalam??? Skadze znowu... po prostu byly swieta i pozwolilam wam w spokoju sie do nich przygotowywac
To skoro już po świętach...to gotowa jestem oglądać...

Cytat:
pewnie raz założone- oto one:
a sexyyy są... też tak myślę... z resztą zdążyłam zauważyć chmarę facetów oglądających się na moje nogi <jak nigdy > gdy się w nich przechadzam
fajniusie są.....
nóżka wygląda super...
...jednak wolę te Twoje, bo z zamszu nie lubię...
Cytat:
Ja polecam Sianożęty niedaleko Ustronia Morskiego
U nas jak już będziemy pozować to w Międzyzdrojach-osobiście lubię to miasteczko ale poza sezonem bo w sezonie ruch zgiełk itp. Ja lubię mieć czym oddychać, móc spokojnie zatopić się we własnych myślach.
łapie w locie, jeśli coś o sesjach piszecie...
Ale się nastawiłam
Cytat:
Władysławowo i Jastrzębia Góra są zaraz obok siebie My mieliśmy rano sesyję we Władku, a wieczorem w Jastrzębiej, bo na plaży we Władku słońce zachodziło za cypel a nie nad morzem
No tak, ale ja myślałam raczej o jednym miejscu, żeby już nie szukać i zmieniać...

Uciekam niedługo, bo mąż w domciu pewnie już...pojedzie gdzieś z autkiem i potem Go zameczę, zadręczę, aż sie zgodzi....ja naprawdę sie martwie, że mnie wyśmiocha...

Idę pohulać
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 14:54   #717
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
dziś będę z mężem rozmawiać..znaczy Go namawiać...
A wiesz co ja sobie dziś sprawiłam hula-hop
oczywiście w sklepie powiedziałam, że dla małej dziewczynki...
Troszkę się powyginam i pohulam...bo leniwa się robię...

Idę pohulać
właśnie też się zastanawiałam czy sobie nie kupić dobrze na talię robi
tylko nie takie dzievięce bo są małe i lekkie...

hulaj hulaj
Stary 2009-04-16, 14:58   #718
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
właśnie też się zastanawiałam czy sobie nie kupić dobrze na talię robi
tylko nie takie dzievięce bo są małe i lekkie...
hulaj hulaj
Eeenooo wziełam największa jaka była...nie te malutkie takie, co ledwie bym weszła...
Hulam przecież hulam...
Stary 2009-04-16, 15:15   #719
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Eeenooo wziełam największa jaka była...nie te malutkie takie, co ledwie bym weszła...
Hulam przecież hulam...
i jak się hula??
a po co Ci największe jak Ty taka chudzina??? dla mnie to musi być jakiś king size
Stary 2009-04-16, 15:27   #720
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
i jak się hula??
a po co Ci największe jak Ty taka chudzina??? dla mnie to musi być jakiś king size
Teściowa tak dba o mnie,. że wole się ubezpieczyć...
Ciągle mi spada na ziemię...ale śmigam...jak koziołek w barszczu ..
Uciekam na kawę...tatko zrobił...chce któraś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości