![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
http://sklep.avt.pl/p/pl/485318/arch...+pendrive.html ehh, kocham informatyków ![]()
![]() |
#692 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie to słoneczko-mamy to gdzieś w domu ale mój mąż wsadził tak, że znikło.
![]() A teraz żona ma szukać. Właśnie robię herbatkę-czy któraś ma ochotę? Mam jeszcze serniczek teściowej...Smakowity (a pupka rośnie i będzie niedługo tak wielka jak u Kasieńki :P
#693 | ||
Zakorzenienie
|
Ano swiete slowa...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o Twoje krzyzaczki to takie paseczki wydlozaja nozki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a pupka niech rośnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Wtajemniczenie
|
Rzucam z wielkim zamachem sernikiem-kto złapie ten będzie miał
![]() Obcasik , który pokazałaś Dageciku również mi się podoba ![]() Kurcze taka ładna pogoda a mnie łeb boli. Znowu chyba mam zatkane zatoki ![]() Muszę jeszcze dziś tyle zrobić a mi się nie chce-jestem leń straszny ![]()
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już kawka zrobiona to ciacho bardzo mile widziane ![]() Izuś mam nadzieję, że ból głowy szybko przejdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Właśnie siedzę sobie u mamy, bo ze szpitala do niej to mam rzut beretem, przed 15 spadam znowu do synka na "kangurowanie" Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 szczerze to ja też czuję mały niedosyt fotek ślubnych i żałuję, że nie zrobiliśmy sobie chociaż takiej małej sesyjki ![]() Cytat:
![]() no pojechałaś na maksa ![]() tego posta to ja pisałam prawie godzinę czasu ![]() Tak w ogóle to po buziaczku dla każdej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziękuje za serniczka... kto wie co tam teściowa wsadziła chcąc Cię wykończyć ![]() Cytat:
![]() pięknie wyglądają ale nowe... później zamsz się ściera i już nie wygląda tak piknie ![]() mnie taki obcas bardzo się podoba, lubię również słupki ![]() te które pokazałaś pamiętam... miałam takie kremowe sandałki kiedyś ![]() ![]() mogą być, aczkolwiek nie przeszkadza mi że ich już nie produkują ![]() muszę tylko unikać kostek brukowych i bedzie gites ![]() a mnie się zdaje, ze wlasnie te paski robia odwrotne wrażenie ![]() ![]() to chlapiemy razem ![]()
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a możemy liczyć na jakąś foteczkę kangurującej mamy i synusia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2- zabrzmialo to ... dyngusowo ![]() Jadę dziś na zakupki ![]() Ciekawe cóż ciocia Kasia dziś upoluje ![]() I za co... coś upoluje ![]()
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
hehe Kasieńko to Ty dobra jesteś, bez kasiorki na zakupy jedziesz? hehehe
ja nie mam na razie kasy, to nawet do sklepów nie zaglądam, bo na pewno by mi się coś spodobało i wtedy bym kombinowała jak koń pod górę, żeby tylko tą rzecz kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mam tylko 200 zł ![]() ale czymze to jest w tym morzu potrzeb ... ![]() i jakby co... to jadę z mężem... się go wyssie w razie czego ![]() sie ma sposoby ![]() znajac moje nieszczescie to na nic fajnego nie trafie ![]()
![]() |
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to powodzenia Kasieńko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | ||
Zakorzenienie
|
Hejcia żońcie
![]() Cytat:
![]() ![]() ja uwielbiam zdjęcia i zawsze sama robię na jakichś imprezach czy wyjazdach a potem mnie na nich nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dziś cały dzień w solarium ![]() ![]() dobrze że wizaż mi tu czas umila ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasieńko ![]() ![]()
![]() |
#706 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() już raz zaczęłam odpisywać na forum ale niestety komputer mi się zamknął ![]() dobrze, że wczoraj YCD nie było, bo bym przegapiła ![]() Agunia gratuluję zdolności kredytowej ![]() Dla mnie to konieczność niestety taki kredyt, nie mamy warunków u rodziców, a i sami byśmy z rodzicami nie chcieli mieszkać... a teraz i tak wynajmujemy mieszkanie - płacimy kupę kasy co miesiąc-rata kredytu dużo większa by nie była dlatego z jednej strony śpieszy mi się żeby spłacać swoje a nie komuś, no a z drugiej chciałabym jak najwięcej odłożyć no bo jednak przy tych kredytach trzema TAKĄ sumę dopłacić że ech... (w sensie marża..) Agunia też się zapatrujemy na ten program "Rodzina na swoim" dobrze, że macie znajomego specjalistę bo się naczytałam już jak bardzo trzeba uważać przy tym programie - bank potrafi większą marżę dawać na takim kredycie, że nawet się on nie opłaca w porównaniu do normalnego czasami - dlatego trzeba wszystko dokładnie przeanalizować i się zorientować http://www.tvn24.pl/0,1593914,0,1,ba...wiadomosc.html Daget pogłaszcz małą terrorystkę ode mnie ![]() Malutka nawet jak się Ciebie czyta to taką mamę rozpromienioną czuć ![]() Kasieńka super te butki - podtrzymuję bajeranckie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale wracając do butków Twoich to mi się gumki podobają - wyglądają oryginalnie i bardzo praktycznie Udanego zakupowania ![]() ps. Czytam książę teraz "Wyznania zakupoholiczki" hihihii czy to przypadkiem nie Twojego autorstwa? ;p A i jeszcze chciałam pisać o plenerkach - Aguni bardzo piękne zdjęcia, te w kolorze mnie powaliły, takie naturalnie piękne, pięknie wybrane plenery, magiczne... a sesja po takim długim czasie widać że bardzo dobry pomysł, bo modele zupełnie już wyluzowani, taki spokój w Was, melancholia, zgoda, miłość... pięknie ![]() ![]() ![]() A ja pojadłam, poplotkowałam z Wami poczytałam... i się chyba na rower wybiorę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuję, poprzedni żyrandol (wycofany z produkcji) był jeszcze ładniejszy ale już go nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tego artykułu, to on nam DomBank z marszy odradził (i widzę dlaczego ![]() ![]() Ahhhh no i za komplemenciory ślicznie dziękuję ![]() Ehhh pogoda piękna a ja do 17 jeszcze w pracy...
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-04-16 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 | ||
Zakorzenienie
|
nie dziękuję
![]() żabuś ![]() Cytat:
![]() Izuśka nasza też o tych beżowych myślała ![]() Ale powiedziałam jej żeby się wstrzymała do poniedziałku i jak się spotkamy to moje sobie przymierzy czy da radę w nich pomykać ![]() Przyznam szczerze, że az tak łatwe to nie jest- kwestia przyzwyczajenia ![]() Sama zastanawialam się nad nimi 20 minut w sklepie - czy dam radę ![]() Ale nie żałuje hmm... wiesz? jeszcze tego nie czytałam ani nie oglądałam... ale być może jest to książka o mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() i wiem, że jest ciężko... mieszkamy tam już razem ponad 2 lata ![]() ![]() 2- mła ![]() ![]() No nic... czas zaraz robotę kończyć ![]() Czekam na węża 2h i na zakupken ![]() Młamłaki włochate misiaczki moje jakbyśmy się już dziś nie ujrzały wirtualnie ![]() Malutka- Dawidzia od cioci Kachy wymemłałaś?? Bicie będzie jak nie wyciumkasz go ![]() Narazisko Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa... a gdzie to się Sofcia nasza podziewa????????? I co się dzieje z Mili????????????????????? Wie ktos????? A Katarzinka???? Agata też coś nam przepadła ![]() Wracać dziołchy!!!!!!!!!!! INO ROZ! ![]()
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
ja bym jeszcze czekoladkę79 tu dodała.... A Agaciora wczoraj na nk widziałam. A tu nie zajrzała wrędota
#712 |
Zakorzenienie
|
Mala terrorystka spi...
Chetnie bym sie wybrala na jakies fajne zakupy.... ale na razie musze sie pocieszyc kompletem nozyczek kuchennych, nozykiem do pizzy i termometrem do herbaty... oraz deska do prasowania z przewodem. Ech.... Ale... powiem wam w tajemnicy ze we wtorek o 17:00 mam spotkanie w sprawie pracy na Mokotowie. Trzymajcie kciuki dziewczyny. Dzis odebralam wyniki badan i wszystko mam w normie. Podwyzszony poziom bilirubiny znikl a badanie watrobowe tez wyszlo ujemne. W poniedzialek lece ze wszystkimi wynikami do gastrologa bo jakos nie bylo mi dotad po drodze od lutego. W zwiazku z powyzszym za ciacho podziekuje co by nie przytyc do wtorku ale dla chetnych serwuje nektar z czarnych porzeczek. Kasiek udanych zakupow pewnie znow cos ciekawego wynajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Daguś to ja już bardzo, bardzo mocno ściskam
![]()
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Daguś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dbac o siebie po dupsku będziemy lać... ![]() Cytat:
![]() ![]() A wiesz co ja sobie dziś sprawiłam hula-hop ![]() oczywiście w sklepie powiedziałam, że dla małej dziewczynki... ![]() Troszkę się powyginam i pohulam...bo leniwa się robię... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nóżka wygląda super... ...jednak wolę te Twoje, bo z zamszu nie lubię... Cytat:
![]() Ale się nastawiłam ![]() Cytat:
![]() Uciekam niedługo, bo mąż w domciu pewnie już...pojedzie gdzieś z autkiem i potem Go zameczę, zadręczę, aż sie zgodzi....ja naprawdę sie martwie, że mnie wyśmiocha... ![]() Idę pohulać |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko nie takie dzievięce bo są małe i lekkie... hulaj hulaj ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po co Ci największe jak Ty taka chudzina??? dla mnie to musi być jakiś king size ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Ciągle mi spada na ziemię...ale śmigam...jak koziołek w barszczu .. ![]() Uciekam na kawę...tatko zrobił...chce któraś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.