![]() |
#4621 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ilę kosztuje ten spray? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem strasznie zmęczona, jutro mam tylko 6 lekcji i na szczęście weekend ![]() Czeka mnie okropny sprawdzian z historii ( cały XIX wiek i I wojna światowa, masakra !)
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zadomowienie
|
no wróciłam z miasta. czuję się jakaś taka zmulona, śpiąca i wogóle. muszę zaraz kawę wypić.
TylkoKasia oczywiście makijaż super. lubię takie kolorki ![]() co do odżywek do paznokci używam z Killys utwardzającą (taka zielonkawa, na paznokciu przezroczysta). nawet ok chociaz rewelacji niewiadomo jakiej nie ma ![]() a z podkładów obecnie mam trzy i używam na zmianę, ale wszystkie są matujące: 1. loreal- cahmeree matt 2. manhattan- (ten czarny) nigdy nie pamiętam nazwy ![]() 3. lirenee- city matt |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
A nie powoduje uczucia/wyglądu tłustych włosów?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
hej, ja się właśnie z tż rozstałam po praiwe 3 latach
![]() Co do płynu do prostowania to ja używam z babyliss i jestem zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zadomowienie
|
a tusze które polecam i sama uzywam:
1. max factor 2000 calories 2. rimmel volume flash zdecydowanie nie polecam loreala collagene volume. beznadzieja. leży w szufladzie i sobie wysycha ![]() a co do schwarzkopf got2b to uzywałam tego spreju nabłyszczającego i wygładzającego z fotki. byłam z niego bardzo zadowolona. naprawde super jak profesjonalny kosmetyk, tylko jak wszystkie wygładzajace kosmetyki zawierał alkohol i z czasem przesuszał mi włosy. gdyby nie to byłby idealny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze tez musze sobie podobny preparat kupic, osttanio zauwazylam ze mam straszne koncowki od prostownicy myslicie ze babyliss cos temu zaradzi? ![]()
![]() |
#4628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ogólnie to na watku jakoś dużo rozstań ostatnio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Rozeznanie
|
Taaak właśnie też to zauważyłam...
![]()
#4630 |
Zakorzenienie
|
Też zauważyłam, że jakieś fatum na wątku...
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Wtajemniczenie
|
Testowałam go dzisiaj pierwszy raz, więc za dużo nie jestem w stanie Ci o nim powiedzieć. Raczej nie powoduje wyglądu tłustych włosów. Po spryskaniu włosów trochę je skleja i są po nim matowe. Po suszeniu suszarką są trochę prostsze niż zwykle. Nie zauważyłam, żeby ułatwił prostowanie prostownicą. Na razie zauważam więcej minusów niż plusów, ale może go polubię z czasem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale Ty masz bardzo długie te włosy więc podcięcie nawet tych 5 cm nie zrobi Ci dużej różnicy ![]() ![]() zreszta jak widziałam Twoje włosy na fotkach to mi sie nie wydawały jakos zniszczone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
ten czarny z manhattanu też mnie kusił, bo jak miałam jego próbkę i gd próbowałam w drogerii to zrobiłam jedno wielkie wow,świetny efekt wg mnie,taki pudrowy. Ale na 2 miejscu w skłądzie na Parrafinum liquidum.. więc zapchal by mi pory koszmarnie
![]() City matt lirene, też kiedys miałam, całkiem fajny, choc mi znikał szybciutko z buzi ![]() a cerę juz pisałam, mam suchą, potrzebuje dużo nawilżenia, jeden dzień nie nałoze kremu i juz widze te odstające skórki... ale z drugiej strony niemalże wszystko zapycha mi pory,musze bardzo uważać na kremu,podkłady,pudry. Dlateo analizuję składy na biochemii ![]() Dobrze chociaż,że trądzik mnie ominął...:P kasiaaczek ale to rozstanie to juz pewne? Może da się coś jeszcze odbudować.. Rozumiem Cię w pełni, wczoraj też czułam,że to koniec (jesteśmy ze sobą ponad 2,5roku), ale postanowiliśmy zawalczyc.. Tak czy siak, trzymaj się, poradzisz sobie na pewno ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-16 o 15:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale teraz jak tak sloneczko swieci to ciezko mi tak znecac sie nad wlosami i je palic prostownica ![]() ![]() 5 cm to mega duzo nigdy bym chyba nie dała tyle obciac, wlosy to swietosc ![]()
![]() |
#4635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jutro będę walczyć o wyższą ocenę z jednego przedmiotu i można powiedzieć, że oceny na koniec roku mam z głowy... tylko tak mi się nie chce dzisiaj uczyć ![]() Ale naskrobałyście od wczoraj ![]() ![]() ![]() Ale podczytuje Was cały czas ![]() Edytowane przez tarjaa Czas edycji: 2009-04-16 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
kasiaaczek to przykre... ale czasem tak lepiej, czasem to naprawde nie ma sensu a przeciąganie w nieskończonosc niewiele pomoże.
jestem zdania,że my kobiety zasługujemy na to,co najlepsze ![]() Prawda? ![]() na pewno wszystko się ułoży ![]() aaa i chciałam dodać (mimo,że jak juz wspominałam do klaniku nie należę ![]() ![]() aj, wszystkie piękne ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-16 o 16:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Renatka89 oczywiście, że prawda. Dziekuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do portretu klaniku wstawiłam wszystkie zdjęcia. Na portrecie jest nr 4 ze wzglądu na dużą ilość głosów. Dziewczynki oceńcie wszystkie zdjęcia a pod wybranym napiszcie, że ten waszym zdaniem jest najlepszy. Zobaczymy, który okaże się najbaqrdziej odpowiedni ![]()
![]() |
#4642 |
Raczkowanie
|
hej.. troche mnie nie było ale juz nadrabiam
![]() co do tego sprayu do prostowania to jest lekki i napewno nie obciaza wlosow... kurcz nie wiem czemu Tobie sie nie podoba ale mi naprawde odpowiadał ?? ![]() a ten spray o ktorym pisała teguilla to tez jest super .. tylko jak za duzo popsikam to włosy mam tłuste ![]() ![]() byłam dziś w SH i wygrzebałam sobie sporo zeczy ... zdjecia jak cos to moze jutro wstawie bo narazie wszystko w praniu ![]() Edytowane przez YeM Czas edycji: 2009-04-16 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Raczkowanie
|
TylkoKasia świetny makijaż
![]() jeżeli chodzi o podkład ja używam Manhattan, nie narzekam jak narazie ![]() oj dziś się wygrzałam na słonku ![]() właśnie się dowiedziałam że mój były tż (ten mój ideał) się ożenił . . . skubany, szybko mu to poszło . . . kurczę jutro ma być już brzydko ;/ ma być zimko i padać . . . buu
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kończy mi się właśnie i poluję na promocję jakąś bo ostatnio dałam jakieś 15zł ![]() tylkokasia b. ładne oczęta ![]() - biało-siwej sukienki w paski - czerwonych dodatków (buty, torebka, bizuteria) - brązowych włosów i oczek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zadomowienie
|
Ale musiałam dużo nadrobić
![]() podoba mi się obrazek nr 4 chyba;p ten z takim dużym aniołkiem, na czerwonym tle bodajże;p muszę dziś nałożyć waxa na włosy, kurde dziewczyny, czy ten MF 2000 calorie jest naprawdę taki świetny? Bo ja kupilam już tusz Astora taki czarny z lycrą, i niedawno jedna z koleżanek spytała czy mam sztuczne rzęsy, bo takie długie, że przesada ![]() Super sie poczułam, bo zawsze chciałam mieć rzęsy, które robią wrażenie ![]() musze zacząć używać olejku rycynowego, może to coś da;p kiedyś używałam, ale max 2 tyg, potem przestałam. i ciesze się, ze otworzymy drugą cześć naszego wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Witam! Jeju jak dawno mnie tu nie było
![]() ![]() Wiecie co? Były święta a ja 2cm w talii zgubiłam haha ![]() ![]() I wiecie co? Zamówiłam te spodenki na allegro co wcześniej pokazywałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1239901838 super ma tu Kim kamizelke widziałyście gdzieś taką ? wogóle ona ma super karnacje taka no naturalna heh zazdroszcze jej ![]() Kochane mam prosbe szczeglnie do kasi jako że jest specjalistką pięknych makijaży ![]() ![]() Co do logo to wszystkie fajne ale 4 chyba wg mnie najlepszy ![]()
#4649 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Raczkowanie
|
heh ja miałam od wtorku ćwiczyć ;p zaczęłam dziś :P hehe ale jutro wybieram się na mega długi spacer
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.