|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
i nadal widzę, jak czerwona sukienka tańczy mi w duszy
tysiąc jednakowych szans mija nas o krok emocjonalna pustka waniliowe niebo chcę, z mnóstwem ciastek to co odeszło, to przeszłość może tam dalej jest coś myślę, że skomponowałeś mi serce w swój rytm odrzucam zło, a dobro w tobie chowam ukrywam uśmiech bo źle na ciebie działa rzucę swoim piórkiem w twoją twarz bo może wtedy wreszcie zrozumiesz czym jest delikatność Edytowane przez ouu Czas edycji: 2009-04-16 o 20:52 |
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Tonę w twojej miłości
Ohh lubię cię Chwytam twój uśmiechu Znalazłam drogą powrotną do moich wspomnień o tobie Ty przy moim boku A jeśli słońce nie będzie świeciło wiecznie? ocean śpi znów przewróciłeś mnie do życia Pozwól mi być twoją latarnią,a pomogę ci znaleźć wyjście Mijam się z czasem, przegrywam z dniem. Ludzie pędzą jak opętani. każda noc jak kara jest odkąd tu zabrakło cię na wyciągnięcie ręki |
|
|
|
#3453 |
|
Raczkowanie
|
przyszłość napełnia mnie niepokojem
boję się odmiany Twego serca i tego okrutnego zobojętnienia, jakim wy mężczyźni odpłacacie najczęściej zbyt tkliwe dowody niewinnego uczucia nazbyt Cię kocham, a miłość moja trwać będzie do grobu w słowach wszyscy mężczyźni są podobni do siebie; czyny dopiero odsłaniają różnice nie obarczaj mnie zbrodniami czerpanymi w przedczesnych podejrzeniach wcale nie jestem pewna czy świat zechce zrozumieć moje uczucia _________________________ _ ouu- te TWOJE wyżej zabieram myszko, uwielbiam Cię ponad wszystko. <3Edytowane przez uwierzwsiebie Czas edycji: 2009-04-16 o 21:36 |
|
|
|
#3454 |
|
Rozeznanie
|
Jakże nużąca jest ta moja niemożność określenia swych uczuć.
Nie wyszło, czar prysł, i...? Serce się kruszy. A nie łamie. Znowu wszystko nie tak… Jest dobrze. Bez odbioru. Serce z mydła. Była feministką? Możliwe. Pozmieniałeś, zniszczyłeś.. popsułeś.. the end. Przebijam się przez drugą warstwę nieczucia i bezmyślności.. Nic nie mów. Niech płacze. To czasami pomaga.. I choć tak strasznie mi żal, nie będę płakać. Zapomnę. Jak? Miłość zginęła w niewyjaśnionych okoliczność, zdeptana. Akcja zapominanie o zdeptanej miłości ciągle trwa…
|
|
#3455 |
|
Przyczajenie
|
kochanie czemu szepczesz?
kiedy zamknę oczy nic nie zaskoczy mnie! Wonderboy, won't you take me far away? ...a ja pier***e ten wyścig! Romeo take me somewhere we can be alone...! jeśli nie uschniemy z tęsknoty mamy spore szanse. Tylko wtedy wyjdę do słońca, kiedy Ty pójdziesz ze mną tak na prawdę do końca... tak właśnie mija czas chyba więcej szczęścia mają nie Ci co się rodzą, lecz Ci co umierają... z wolna sączą się poranki idź z głową w górze jak Jah na górze! kapryśnie kosmacą się myśli. już nie przechodzą mnie dreszcze jakby coś, to nic. trudno to wszystko zrozumieć, trudno w to wszystko uwierzyć naprawdę
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
o, właśnie wyrwałam 4 rzęsy. to zły znak
witaj w prawdziwym świecie! jest paskudny... spodoba Ci się Bóg ma poczucie humoru - na to znajdujesz dowód codziennie rano patrząc w lustro bycie kobietą ma nieskończenie wiele dobrych stron, krótką pamięć lub nadchodzącą amnezję można zawsze wytłumaczyć kobiecym roztargnieniem jak do mnie mówisz to milcz miłość jest jak rozmowa telefoniczna- długo czekasz na połączenie po czym okazuje się że to pomyłka miłość: jedyna funkcja fizjologiczna, która zrobiła karierę |
|
|
|
#3457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
D![]() :cmok :cały czas marzę, że będziesz ze mną i nigdy nie odejdziesz przestanę oddychać, jeśli już nigdy Cię nie zobaczę i wybaczam Ci że jesteś daleko stąd o wiele za długo przytul mnie i nigdy nie pozwól mi odejść.. Nie mogę się Ciebie pozbyć Dlaczego, tak jest Że nikogo nie moge się pozbyć i znaleźć.. Niechaj sen będzie lekki jak te chmurki... Jasny jak ten błękit nieba... Znam to uczucie! To jest silniejsze ode mnie.. Nie do pokonania.. Samo się czepia człowieka.. Wiem, że też to czujesz..
|
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
nie znasz słodkiej potęgi, z jaką tkliwe uczucie owłada sercem; dlatego lękam się twego rozsądku
gdybym otworzyła Ci serce, może okazałabym się w Twoich oczach jeszcze mniej rozsądna od Ciebie. Edytowane przez uwierzwsiebie Czas edycji: 2009-04-16 o 21:35 |
|
|
|
#3459 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sokół Feat. Ania Szarmach.? boskie. ![]() Cytat:
śliczne. ________ Słucham jak mówisz mi o szkole i świętach... nieszczery uśmiech. . . .dobre momenty jak fotografie zbieram w swej głowie jak w starej szafie. Oprócz zdjęć pozostały wspominania. Kiedy my byli maluchi łapali my muchi w paluchi.. Wiele jeszcze przed Nami... Kiedy patrze Ci w oczy to widzę siebie. . . Za strachu zabić w sobie wszystkie uczucia. . Brak mi serca twego przestałam cię kochać lecz nie wiem dlaczego. Więc przysięgam na pieprz suchy i zdechłe karaluchy żeś piękny jak kwiat róży tylko masz łeb za duży oczy słonia mordę konia uszy smoka łeb niedźwiedzia nogi sarny. I taki chłopak chce się zalecać do panny? Jeśli chcesz się ze mną spotkać przyjdź na plac Kopernika stań dupa do pomnika bądź w czerwonym surducie w czerwonych spodniach będziesz wyglądał jak Europa na drucie bo ty masz mnie w sercu a ja ciebie w dupie. Twoja miła i cnotliwa chyba wiesz jak się nazywa mieszka pod schodami razem ze szczurami. Gdy przeczytasz wierszyk ten nie rozpaczaj proszę cię i nie gniewaj na mnie się bo ja już nie kocham cię!!!
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
||
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
_Anusia_ tęsknie! _ odleciec z pierwszymi podmuchami wiatru. najlepiej tańczyć z uczuciem. mam to coś czego nie zniszczysz. hej, czy ty wiesz? edit:
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2009-04-16 o 21:44 |
|
|
|
#3461 |
|
Rozeznanie
|
Twój niski głos pieścił uszy. Zapomniałam jak się nazywam.
Jak zwykle to ja wykręcę numer Twój... Jestem w Tobie bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. Nie miałam pojęcia, jak się uwodzi mężczyznę. Na pewno nie jąkając się i pocąc ze zdenerwowania. Nie ma krwi - nie ma żalu. Zaciekawiło mnie tylko, z jakiego powodu dźgnęłaś go nożem. Ale jak dla zabawy, to nie ma sprawy. Chcesz przyczyny. A może jej nie ma. Może... może to po prostu się zdarzyło. – Jak umiera komórka mózgowa blondynki? – Samotnie.
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
a w głowie mam urywki wspomnień.
nie ma murów by wali w nie upartym swym łbem. nie ma co udowadniać. - nie ma przed kim i gdzie. żadna z dawnych wiar już nie wystarcza. jasne ćmy szyb dotykają z obu stron. czułam w nim dojrzałą zdolność do wierności, do zaufania, do cierpienia.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3463 |
|
Zadomowienie
|
głupotą byłoby go nie kochać. za każdym razem gdy włączam telefon mam taką małą nadzieje, że dzwoniłeś. że napisałeś, a ja będę miała pretekst, aby zadzwonić i zapytać co chciałeś. że będę miała pretekst, aby usłyszeć Twój głos. szczerze powiedziawszy zawsze mnie irytowało to, że byłam przypisana do kogoś innego. nie do Ciebie. czuję się dosłownie jak porzucony niemowlak. nikomu niepotrzebna. wnioskuję, że mnie nie chcesz.
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny ;* kradne.________ jak opętani pędzimy na oślep. jak żyć by stać się kimś ? gdy Cię ujrzę uśmiechnę się słodko i do twej nowej dziewczyny szepnę idiotko. jeden twój gest, a złamię się. Kiedyś myślałam, że gdy zrywa z Tobą chłopak to tak jakby umierały dwie osoby, ja z bólu i on jako mój chłopak. W smutku i żalu wylewałam łzy nie widząc sensu i punktu zaczepienia. Z czasem jednak zrozumiałam jak płytkie było moje myślenie. Czym jest rozstanie w porównaniu ze śmiercią ukochanego ? Przecież ja zawsze jeszcze mogę iść pod jego dom i z nim porozmawiać, w końcu on nadal istnieje w moim życiu, pełni tylko inną funkcje.
|
|
#3465 |
|
Raczkowanie
|
"Czy ty wiesz, że w mej głowie mieszka lęk?
Lecz mam plan, byś z moich rąk nie wyrwał się I dla mnie żył." Jeżeli piękno zasługuje na potępienie Jeżeli mądrość potęguje jedynie zło Jeżeli szczęście jest przeszkodą dla zbawienia To osądzi mnie bezduszna wieczna noc "Miłość jest dobra i miłość jest zła Więc dobro zjest złem a zło jest dobrem :" Ciała nasze diabłem zaprzedane Mamy tylko siebie, wielka mamy moc Święty bałagan i błogosławiony zament "Bądź mi drogowskazem marzeń Bądź mi wiarą i nadzieją na każdy dzień"
|
#3466 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
Boże dopomóż mi. jedna chwila może zadecydowac o moim dalszym życiu, o mojej przyszłości przepraszam nic mi nie przychodzi konkretnego do głowy ![]() Cytat:
boskie ____________________ Szarych dni nadszedł już kres nie na tym polega życia treść, aby ciągle iść po trupach , by osiągnąc cel Miłość to jest klucz, przestań walczyć już, schowaj pięść i nóż
|
|
#3467 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam,zmyłam makijaż - razem ze śladem Twojego pocałunku..
Ja w Twoich ramionach – nieistotny dysonans... Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych |
|
|
|
#3468 |
|
Raczkowanie
|
[. Jeśli tak ma być to będzie i nic tego nie zmieni .]
|
|
#3469 |
|
Rozeznanie
|
zgadza się
![]() _____________ A przecież uroda to kwestia milimetrów. Takie usta na przykład. Wystarczą trzy milimetry i już zamieniasz się w wulkan seksu. Bądź sobie szczęśliwa. Tylko pamiętaj, życie nie jest cukierkową telenowelą. Ja tak się boję ciemności, że jak myję twarz, to najpierw zamykam jedno oko i namydlam połowę, spłukuję i dopiero zabieram się do drugiej. Będziemy krzyczeć – to jedno nam zostało. Gdy wszędzie jest pusto i ciemno, człowiek musi krzyczeć, żeby drugi człowiek go usłyszał. Prawdziwa tęsknota przychodzi nie patrząc, czy mamy na nią czas czy nie. To jak wybór między czekoladą a szpinakiem.
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
pachniesz lepiej niż najnowszy flakon od Armaniego
uczuciowe akrobacje widzisz, to kolejne spotkanie, kolejny raz czuję się jak porażona przez paralizator pozostaje nam zimny skrawek wilgotnej ławki chciałam się tylko zapytać czy tak bardzo bolało bycie że zrezygnowałeś dotykam palcem słońca. jestem już chyba ślepa że widzę cię w promieniach.
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
Gdybym była ładna, byłoby inaczej...
Jesteś bardzo miła. Nie musisz się wszystkim podobać. Już niedługo. Niedługo! Znikniesz, przepadniesz, jak zły sen. Ty! Jeśli kłamiesz...niech CI spuchną odciski. ...o tak! Tak jakbym zbliżała się do wulkanu... I ja...ja też sie o Ciebie boję.
|
|
|
|
#3472 |
|
Rozeznanie
|
*A mnie otacza archipelag złudzeń.
*Taka mała, a łzy takie ogromne. *Ogólnie to nie tęsknie. Czasem tylko wspominam jak wsparta na łokciu słuchałam Twojego miarowego oddechu. *Budzę się ze snu nienasycona Twoją obecnością. *Ułożyć włosy, perfumować nadgarstki, czekając w oknie, przymierzać ochy i achy przyszłych spotkań. *Nic się nie zmieniło. Krztuszą mnie te same problemy.
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
ja nadal czekam na choć jeden telefon od Ciebie, nawet jeśli dzwoniłbyś tylko po to żeby powiedzieć `spadaj` jesteś lirycznie wysublimowanym chamem!
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
Wino nigdy nie sięga dna, zawsze jest kolejna butelka, chroniąca pijącego od przestrachu, jaki zawsze towarzyszy w momencie, gdy kończy się alkohol.
Ostatnio za mało mam ciebie, trzeba mi wyładnieć. chyba nie jest dobrze, chociaż na pewno nie jest źle. Zagryzam brzeg tęczowego kubka wymalowanego w kocie fantasmagorie mówiące kojącym językiem snów, zaciągając się oparami porannej kawy. Nie wtedy, kiedy świat zastyga w szklance z niedopitą herbatą. Lubię parapety pełne wilgoci, które smakując wiatru psują sie od nadmiarów ciszy popołudniowej. Pochłonięta jestem niczym i nic zamierzam robić przez resztę dnia. Musze Cię mieć albo to ciśnienie mnie rozj.ebie... dzisiejszy dzień jest melodramatyczny, ma na imię i lubi kawę. Bolisz mnie. Tak namacalnie, pajeczyną zadrapań. Powinnam pójść nad morze i zachłysnąć się słonością powietrza, albo przejść leśną drogą z poduszką pod pachą i położyć się na żółtym piasku, żeby czekać na różowy zmierzch.
|
|
|
|
#3475 |
|
Raczkowanie
|
Czekanie na Twój krok to jak oczekiwanie deszczu na pustyni.
To nie ten okres, to nie ten czas-ale kiedy będzie ten odpowiedni? Dziś trening, jutro mecz, potem kumple... Ty może za tydzień;/ I chociaż kochała na czekanie sił już nie miała... Do każdego faceta powinna być dołączona instrukcja obsługi;/ Za zrozumienie pewnych panów powinno dostawać się oskary ![]() Wybacz Kotku, nie ma trawnika przed domem, facet nie jest mi potrzebny ![]() Z Tobą czułam się jak w bajce... tylko ja byłam z gumisiów a Ty ze smerfów ![]() nieidealny facet pasuje do nieidealnej dziewczyny.... a ja to taki chodzący ideał
|
|
|
|
#3476 |
|
Rozeznanie
|
daję z siebie 100%
nie ma drugiej wampirzycy która tak szalałaby przez noc Kochaj ile potrafisz, ja uzupełnię Ano to obaczysz Jeno po napiciu taki z waści rezolut? znam ten stan kiedy ciebie mam love over gold z reguły nie piję na trzeźwo To dla ciebie straciłam dziś głowę. Mam fiołki w ogrodzie i fioła na twoim punkcie. Wąska droga wbrew, dłoń trzymająca miecz Bywam sam na sam, z Tobą bo tylko Ciebie mam Dla Ciebie wszystko i nic
|
#3477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwoje się i troje,a i tak wychodzi zero. Absolutny bark weny.Wybacz _________________________ Just because I love you doesnt mean I have to like you [ To, że cię kocham, nie znaczy, że mam cię lubić.] Im not really online right now, your computer is lying to you . [.Tak naprawdę teraz mnie nie ma, twój komputer cię okłamuje..] Boys are like bubble gum. You got a bad flavor, spit it out . [Chłopcy są jak guma do żucia. Źle smakuje, wypluj.] Damn right Im good in bed... i can sleep for hours! [Cholerna racja, jestem dobra w łóżku... mogę spać godzinami!] |
|
|
|
|
#3478 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogłam w nocy spać.Myśli w mojej głowie biły się o Ciebie...
Razem ciężko żyć - osobno źle Sama obok siebie jestem znowu tu To tylko ten świat jest chory - to nie ty ani ja Przyjdź wreszcie - wypełnij moje życie Widziałam w Twoich oczach żal, ale odwrotu już nie ma
|
|
|
|
#3479 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
booooskie to ooo ----------------------- Uzależniasz z dnia na dzień...bardziej, lepiej, mocniej. ![]() -Muszę Ci się do czegoś przyznać... * słucham... -Co dzień całuję ekranik swojego telofonu...-zamilkła. * Coooo...?? - poczuł dziwne ukłucie.-No tak bo widzisz Miś..., ja mam na nim Ciebie Zaczarowana ![]() .
|
|
#3480 |
|
Raczkowanie
|
~~ Będę Cię kochać po cichu
miłością niespełnioną. Będę Cię kochać w tajemnicy przed światem i samą sobą... ~~ Pokochałam Go bezmyślnie i naiwnie Pokochałam Go zachłannie i bezwstydnie Za ten uśmiech zdziwionego światem chłopca Za dwie iskry roztańczone w jego oczach [...] Pokochałam Go za mocno, za odważnie Pokochałam niebezpiecznie, nieuważnie Mimo winy, mimo woli, mimo wszystko ~~ ciągle pada.. a ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę ~~ odłożyć serce na półkę, niech zobaczy co to ból w samotności/jak boli samotność ~~ bladym tancerzom gra cichutko orkiestra salonowa..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

<3

wystarczy Marzena 

piękny ;* kradne.