|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c
witajcie
![]() ja tylko na chwile w sumie bo lece zaraz do fryzjera Cytat:
oby szybko wrocil do zdrowia nieciekawie niestety ![]() nie wiem jak ja do wtorku wytrzymam
|
|
|
#4022 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c
Cześc Kochane
Eleeri, cieszę się, że z Małym wszystko dobrze Frida, współczuję mężowi. Ale z dwojga złego dobrze, że tak się skończyło, a nie jak u Tz Twojej siostry. Trzymam kciuki za szybkie dojście do zdrowia ![]() Svinecka, trzymaj się. Mam nadzieję, że dasz radę wytrzymac do wtorku, ale jak będzie źle to pojedź na jakiś dyzur stomatologiczny. A ja dzisiaj na 20.30 idę na 4d. "Stracham się" jak zwykle, ale mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. Trzymajcie ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- A cóż to, jak sama na wątku?
|
#4023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję z tym zębem Cytat:
i musi być dobrze Ja o 10.25 mam wizytę, mam nadzieję, że gin mnie pocieszy . Też proszę o kciuki .Faktycznie pusto się robi
|
|
|
#4024 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystko będzie dobrze
|
|
#4025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to i ja poprosze o kciuki!!! ja juz trzymam za pozostale brzuchatki, ktore dzisiaj wizytuja!! ![]() tak bym chciala zeby lekarz powiedzial mi ze moja dzidzia sie obrocila, ale raczej nie bo nadal czuje kopniaki we fredce!!! i plci pewnie nie poznam........chyba juz odpuszcze i bedziemy mieli niesponiadzianke z tż...... lece sie umyc!!
|
|
#4026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry brzuszki
Ja przed chwilą wstałam można powiedzieć że się wyspałam - ale miałam koszmar nad ranem! śniło mi się ze była wileka zima i ktoś zepchnął mój samochód do rzeki ... jak chłopaki zaczęli go ratować to po jakimś czasie okazało sie że nie ratują samochodu tylko mój laptop strasznie to było dziwne! Udało sie, ale laptop i tak nadawał sie do kosza ... a najgorsze było to ze nie miałam jak do was na wizaż zaglądanąć Cytat:
... Cytat:
rozkaz! ... i czekamy z niecierpliwością na fotki! Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
za jak najlepsze wieści!!! żeby dzidzia jednak się odwróciła!!! i żeby ujawniła co ma między nózkami ... albo czego nie ma
|
||||
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozbawił mnie ![]() UnholyOne, dlaczego stres cie dopada, skąd takie podejscie? powinnas cieszyc sie ze juz dzis zobaczysz syneczka drugiego Dopilnuj zeby nie spal o tej porze![]() No i przespałam Ulkę Brzydulkę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#4028 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cieszę się baaardzo, ale stresuję się jednocześnie, bo chcę, żeby wszystko było dobrze. Wiem, że jest, ale to jest silniejsze ode mnie ![]() Cieszę się też, że Tż idzie ze mną. Wszystkie usg (oprócz tego w 12 tyg) byłam sama, a teraz przez 30 min małż będzie mógł zobaczyc Antosia i to w trójwymiarze
|
|
#4029 |
|
Wtajemniczenie
|
Za wszystkie mamusie wizytujące dzisiaj zaciskamy
![]() ![]() ![]() Wczoraj byliśmy w hurtowni dziecięcej i zakupiliśmy troszkę ciuszków, ale zdecydowaliśmy się na wózek Tak na 90% zdecyduję się chyba na raspberry czyli po prostu czerwony Widziałam kilka innych wózków, ale jak dla mnie strasznie wielgachne się wydały, al x-lander jest mały i zgrabniusi W sobotę będziemy mieli meble do dzidziowego pokoiku, więc po malutku można go będzie urządzać Kurcze, może mi coś doradzicie, w niedzielę idziemy na imieninki do siostry małża i muszę ccś kupić. Nie mam wogóle pomysłu...
|
|
#4030 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Siemanko
Jaki piękny dzionek sie zapowiada, chyba troszke posiedze na balkonie i kawkę wypije ![]() A mnie dzisiaj czeka depilacja. Miałam to zrobic wczoraj na spokojnie ale jakoś czasu zabrakło. A dzisiaj czeka mnie gimnastyka Oby sprawnie poszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
głupszego serialu nie oglądałam Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj sporo mam ma wizyty.
|
|
|
#4031 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
och te nasze sny Cytat:
![]() Co do prezentu, to ja ostatnio gustuję w kupowaniu perfum lub fajnych szaliczków
|
|
#4032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumki to bardzo fajny pomysł tylko trzeba wiedzieć co sie komu podoba. Bo jest tyle zapachów na rynku że trudno coś wybrać.
|
|
#4034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O podsunęłaś mi myśl
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
śmiejcie się śmiejcie
a ja tam koszmar przeżywałam Cytat:
![]() Chciałabym jeszcze zobaczyc w realu tą wercję limitowaną - ale cena ![]() No i strasznie zazdroszczę tych mebelków i urządzania pokoiku ![]() Co do prezentu ... też mam z tym zawsze peoblem
|
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
witam, nie wiem czmeu ale nie przychodz ami powiadomienia o tym ze cos naskrobałyscie na watku, jak tak dalej pojdzie to bedzie 9 czesc jak kazda z nas rodzic bedzie
juz ponad 4000 postaow napisąłysmy .Ja sie witam piątkowo, wstac misie nie chciało, w dodatku drukarka mi sie posypala i nie mam jak drukowac prac na zaliczenie ehhh mam pod górke jendym słowem ![]() z dobrych wiadomosci to taki ze dzis mam 101 dni do porodu a wiec od jutra wielkie odliczanie , moja druga 100 dniówka !! trzymam za wizyty !!! zeby bylo wsio ok ! ide zszamac snaidnako i tabletki i do nauki
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim mamusiom ktore trzymaja kciuki.....mam nadzieje ze pomogą!!!!
![]() Gizmiątko rzeczywiscie- nawet nie zauwazylam ze juz 4tys przekroczone....z naszego wątku to chyba bedzie niezła powiesc wieloatomowa
|
#4038 |
|
Ola-Unhola
|
Niom, juz ponad 4000 postów. Jak ja zostanę do rodzenia to juz rzeczywiście chyba z 10 częśc będzie.
Ale z drugiej strony, to martwię się, że zostanę sama (a na pewno malutko nas będzie) na wątku. Nasze lipcóweczki założą odchowalnię, a sierpniówek - szczególnie po moim terminie to juz tak dużo tych udzielających nie ma I strony na wątku zdecydowanie wolniej będą przybywały ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Zdecydowalismy się na zakup tego kosza wiklinowego dla Antosia.
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4040 |
|
Ola-Unhola
|
To w tym wypadku zpostanie mi tylko wózek i wanienka oraz kosmetyki, pieluch itp
Pościel i przewijak zostawię na moment "przełożenia" małego do łóżeczka. Trochę się koszty podzieli. ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Niom termin masz na poczatek, a ja jednak kilka dni po. Zresztą zobaczymy. Może komus się przyspieszy, komuś opóźni i jakos damy radę - cytując Boba Budowniczego
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
32 sztuki mamy Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) --------------------------- t.p. 01.07.09 - Zuzia megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) ------------------------------- t.p. 01.07.09 - Amelka aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) -------------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon / Michał eleeri (Aśka, 31l, małopolska) --------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Mateusz p4w (Ola, 26l, Szczecin) ----------------------------------------------- t.p. 02.07.09 - Tomek / Michaś Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) --------------------------- t.p. 03.07.09 - Kubuś marica5 (Marika, 23l, Chełmn) ----------------------------------- t.p. 04.07.09 - Martynka annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ------------------------------ t.p. 06.07.09 - Dawid / Sebastian musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ------------------------------ t.p. 08.07.09 - Bianka ainka11111 (???, ?? l, ...) --------------------------------------- t.p. 11.07.09 - Weronika skierka (Teresa, 27l, podlaskie) ------------------------------------ t.p. 12.07.09 - Amelka Truheart (Ola, 27l, Łódź) ------------------------------------------ t.p. 13.07.09 - Adaś jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) ----------------------------- t.p. 13.07.09 - ??? lub ??? erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ------------------------------ t.p. 15.07.09 - Igor / Wiktor Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) ------------------------------------ t.p. 18.07.09 - Marcel Ania0104 (Ania, 26l, podkarpacie) ------------------------------- t.p. 19.07.09 - Dawid / Bartek miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Nina arinitti (???, 37l, Warszawa) --------------------------------------- t.p. 19.07.09 - ??? lub ??? Finka09 (???, ?? l, ...) --------------------------------------------- t.p. 20.07.09 - ??? magi77 (Marta, 31 l, mazowieckie) -------------------------------- t.p. 22.07.09 - Maciek bibi23 (???, ?? l, ...) ------------------------------------------------- t.p. 22.07.09 - ??? lub ??? katarzynka00 (Kasia, ?? l, ...) ---------------------------------- t.p. 24.07.09 - Laura agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) -------------------------- t.p. 24.07.09 - Filip majka versace (Beata, 31l, Manchester) ---------------------- t.p. 25.07.09 - Adrianek chrupcio (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 25.07.09 - Jagódka mariolasl (Mariola, 34l, UK) --------------------------------------- t.p. 26.07.09 - Antonio mirika (Magda, 28l, Warszawa) ------------------------------------ t.p. 26.07.09 - Jaśmina Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ----------------------------------- t.p. 27.07.09 - Nataniel Wojtusia (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 27.07.09 - Oliwia kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) ----------------------------- t.p. 27.07.09 - Andrzej evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) --------------------------------------- t.p. 28.07.09 - Emilia nastyeddy (???, 22l, Wlk Brytania) ------------------------------t.p. 31.07.09 - ??? i ??? |
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
25 sztuk mamy czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) -------------------------------- t.p. 01.08.09 - Weronika lub Robert frida110 (Aśka, ?? l, ...) ---------------------------------------------- t.p. 01.08.09 - ??? lub ??? Miramej (Jola, 32l, 3-miasto) ------------------------------------- t.p. 02.08.09 - Kuba anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) --------------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? elita343 (Ela, 29l, Wrocław) --------------------------------------- t.p. 03.08.09 - Maja lub Filip Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) ----------------------------- t.p. 04.08.09 - Liliana / Maja lub Leo / Max czarnolaska(???, ?? l, ???) --------------------------------------- t.p. 06 .08.09 - ??? ulika (Magda, 27l, Śląsk) --------------------------------------------- t.p. 10.08.09 - ??? lub ??? kamilka (Kamila, 22l, małopolska) ------------------------------ t.p. 10.08.09 - ??? UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) ---------------------------- t.p. 12.08.09 - Antoś Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) ----------------------------------- t.p. 12.08.09 - ??? AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ---------------------------------- t.p. 13.08.09 - Kalinka lenusia25 (Marlena, 26l, Poznań) ------------------------------- t.p. 13.08.09 - Wiktoria lub Alex viki_22_83 (Ania, 25l, Świdnik) -------------------------------- t.p. 16 .08.09 - Gabriel Ulcia2512 (Ula, 27l, UK) ------------------------------------------ t.p. 17.08.09 - ??? IwonkaAnna83(Iwona, ?? l, podkarpacie) ------------------ t.p. 18.08.09 - ??? lub ??? Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Maja iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) ---------------------------- t.p. 20.08.09 - ??? zioła (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------------- t.p. 22.08.09 - ??? lub ??? WrednaAfrodyta (???, 21l, Warszawa/Ostrołęka) -------- t.p. 25.08.09 - Tomuś marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) ---------------------------------- t.p. 25.08.09 - Antonina Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) ---------------------------------- t.p. 27.08.09 - Łucja lub ??? Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) --------------------------------- t.p. 27.08.09 - ??? lub ??? cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) --------------------------- t.p. 28.08.09 - Dawid aromatyzowana(???, ?? l, ???) ------------------------------ t.p. 29.08.09 - Lena lub Szymon ![]() Kto w nas mieszka ??? Chłopcy 25 : 16 Dziewczynki------------------------------------------------------------------------------- gooha3 [*]
mountain [*] serafia11 [*] agagmm23 [*] Malga19 [*] [*] |
|
|
|
#4043 |
|
Ola-Unhola
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() szok normalnie!!!Lece z psiakiem na spacer, bo zaraz mnie tu otruje bąkami
|
|
|
|
|
#4045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie martw się wątkiem sierpniówek. Dołączysz do nas, bo nie wyobrażam sobie inacczej
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2009-04-17 o 11:06 |
|
|
|
|
#4046 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Cytat:
Gratulacje zdrowego Synka Co do ZUSU to rzeczywiscie czeka się 30 dni...moja koleżanka z pracy miała jednak z nimi problem, była pierwsza w firmie w ciąży i księgowe "zapomniały" wysłać jakiegoś pisemka do zusu i czekała tak sobie 3 miesiące wiec ja bym Ci radziła jeśli po tych 30 dniach nic nie będzie to zadzwoń do zusu i dowiedz się czy wszystko mają...u mnie na szczęście troszkę się pozmieniało od tego czasu i teraz płaci mi pracodawca i nie mam problemu![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
żeby się dzidziolek pokazał ładnie...i czekam na zdjęcia![]() Cytat:
![]() Cytat:
żeby się dzidziol ujawnił...do obrotów ma jeszcze troszkę czasu więc się nie martw na zapas![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj wybieram się do Rodziców w odwiedziny...i korzystając z pięknej pogody pojedziemy na działeczkę posiedzieć troszkę na słoneczku ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Straszne
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec bedziemy wsyztskie tu z tym ze jedne po a drugie przed ja jestem pod koniec lipca ale cyz młody sie nie pośpiesyz czy nie opoźni to nikt nie wie , uchulone ty mozes byc wczensiej niz ja,
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#4048 |
|
Ola-Unhola
|
U nas niestety dzisiaj i jutro brzydsza pogoda i dopiero od niedzieli słoneczko. Jakies deszcze zapowiadali
![]() Mi to nawet tak bardzo nie przeszkadza, ale jutro jest 200-lecie bitwy pod ... i będzie rekonstrukcja bitwy. Od dzisiaj rozbijają się tu obozowiska Armii Polskiej i Austriackiej. Kilkanaście Pułków, Batalionów, armaty i w ogóle super to wygląda. Wszystko jest stylizowane na tamte czasy. Musztra, cwiczenia, formowanie i defilada obozu. No i sama bitwa ekstra. Budują chaty ze słomy (potem w czasie walki wojska je palą), strzelają. Po prostu tak jak to było 200 lat temu ![]() Juz raz był taki zjazd kilka lat temu, bardzo nam się podobało. A teraz Bartuś jest większy, więc w ogóle będzie zainteresowany ![]() Dlatego bym chciała, żeby pogoda dopisała i chociaż nie padało, żeby możnabyło to wszystko obejrzec.
|
#4049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
He, he u mnie też są takie rekonstrukcje bitwy nad Bzurą. Jak się nie mylę to w lipcu lub w sierpniu. Zawsze fajnie się to ogląda
|
|
|
#4050 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Znalazłam fajne body kopertowe. Koleżanka kupiła i jest dobre gatunkowo: http://allegro.pl/search.php?string=...5172&country=1
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

Lecę zaraz na wyniki i na chwilę do pracy, bo dziewczyna która mnie zastępuje prosiła żebym przyszła jej pomóc.
Szedł przez budowę, na której pracuje i wpadł w jakiś wykop. Skończyło się na szyciu. Dobrze, że nie na złamaniu i gipsie. Zresztą idzie z rana do lekarza po L4 (bo niby na pogotowiu nie dają) to się dowiemy czegoś więcej. 

. Też proszę o kciuki 

można powiedzieć że się wyspałam - ale miałam koszmar nad ranem! śniło mi się ze była wileka zima i ktoś zepchnął mój samochód do rzeki
strasznie to było dziwne! Udało sie, ale laptop i tak nadawał sie do kosza ... a najgorsze było to ze nie miałam jak do was na wizaż zaglądanąć
rozbawił mnie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

nazywa się Gabriel
NIE LUBIĘ TROLLI