|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od kasownika do pełnej szczeny. Jak wytrwać z wyjcem nie tracąc weny :)
pomóżcie dziewczynie bo się męczy z ankietą do pray licencjackiej
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/...onariusz/3017/ Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2009-04-17 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Łucyjka przesypia noce, tzn. mnie nic nie wiadomo, żeby się budziła
![]() A śpi w samym pajacu. Czasem się budzi z zimnymi lapkami, bo się całą noc przewala po łóżku i odkopuje, ale mamy w domu ciepło, więc nie będę jej grubiej ubierać, zwłaszcza, że nic jej jeszcze nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
heloo siedze na dzikich fakultetach, spać mi sie chce. dzis jade po zakupy bo dostalam kase na spodnie i buty... heh może być szałowo
#4834 |
Zakorzenienie
|
hej babincu
![]() ja od razu sie zaczne tlumaczyc bo niektore z was czekaly az sie pochwale co kupilam a tu nic ![]() ![]() ![]() dzis juz bede z wami wieczorkiem ![]() a dla Majki zakupilam 4 sukienusie: http://www.allegro.pl/item603311452_...ka_roz_74.html http://www.allegro.pl/item605008342_...na_roz_80.html http://www.allegro.pl/item605025507_...ka_roz_80.html http://www.allegro.pl/item605029486_...er_roz_80.html W ta biala ja wystroje na 80 urodziny mojej babci, jest wielka impreza w restauracji to zadamy szyku ![]() o ta w motyle to mialam zamiar sie lac do ostatniej kropli krwi bo jest bossska ![]() ![]() Afro - muffinki tak apetyczne, ze slinie monitor ![]() U nas dzis p.izdzi tragicznie, nie wiem jak ubrac mloda na wyjscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
witam damule
![]() ale mi wbiłyście gwożdzia z tymi rampersami. Moja śpi w bawelnianym pajacu, zreszta zimą tez tak spała bo temperatura mniej więcej w domu taka sama, w welurowym była spocona, wiec jest sam pajac. Taboret jedzie do szwagra do UK i ma nas obkupic w małe ciuszki i chciałam min pajace do spania ale przecie z lato sie zbliza i ja nie mam pojęcia w czym Wiki ma spac. Mówicie ze za ciepło jej bedzie latem w pajacu? kurde , my mamy ciepła sypialnie na poddaszu i latem tam upał wiec chyba rzeczywiscie na rampersy sie skusze, tylko jakos sie boje ze jej bedzie w stópki zimno, sama nie wiem Afro kobieto nie masz litosci!!!! takie pysznosci wklejac, niedobra ![]() dzieki za odp w sprawie spania, czyli chyba moje dziecie nie jest jedyne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- aha, anisia ja juz mam łóżeczko na dolnym poziomie bardzo dawno, i jestem spokojniejsza. TZn teraz to juz musi byc na dolnym bo Wiki stoi sobie w nim ale wczesniej jak jeszcze nie wstawala to miałam takie schizy ze spac nie mogłam, wiec TZ obnizył i miałam spokój. Lepiej dmuchac na zimne. A Piterek tylko kilka dni młodszy wiec raz dwa zacznie wstawac, choc podobno chłopy bardziej leniwe są ![]()
#4836 |
Zakorzenienie
|
Takuśna, on juz wlasnie wstaje, ostatnio przyuwazylam go, jak sie chwycil brzegow lozeczka i stoi na trzasacych sie girach, bo za daleko stopy posadzil i zle mu bylo
![]() ![]() do rampersikow mozna zalozyc bezuciskowe skarpeteczki np ![]() Mała, widze ze to ten koles co zem ci go kiedys znalazla z tymi aukcjami a sukienusie bosssskie ![]() ![]()
#4837 |
Zakorzenienie
|
Mała kochana sukienki, że mucha nie chucha
![]() ![]() U nas dziś też wieje, pochmurno, ale może dzięki temu pranie mi szybciej wyschnie ![]() Afro muszę też wyszukać sobie taką blachę na muffinki ![]()
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anisiu ja przedwczraj dałam Karolkowi parę łyżeczek mojego budyniu z mleka z kartonika 1% ibardzo mu smakował aż się upominał o jeszcze i nic mu ponim nie było ( dawałam mu tak na próbe ) A tak w ogóle to dziendoberek Ja piję kawkę a Karolek się czołga po podłodze co do spania to Karolek śpi w bawełnianej bluzeczce lub bodach z długim i w śpiszkach ale jeszcze mu zakładam śpiworek bo też się ciągle odkopuje a przykryty jest taką cieniutką kołderką Afro mufinki wyśmienite tylko jakoś nie idzie się nimi poczęstować musze zakupic taką foremkę i napewno wypróbuje ten przepis a jeszcze pytanie to ciasto jakiej jest konsystęncji może by dało się go zrobić na normalnej blaszce i uformować takie babeczki ( bo jak tak to bym juz robiła) Mała sukienki śliczne a ta biała poprostu królewska ( i jak tu się pogodzic z tym że niemam córeczki jak takie fajne kiecuszki pokazujecie ) I juz nie pamiętam co miałąm napisać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
czy tylko mnie wkurzają te podkreślenia w tekście?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
tez mnie wnerwiaja... jakas nowa moda na hyperlinki
![]()
#4841 |
Zakorzenienie
|
a mnie nie wnerwiają , ja jestem oaza spokoju, kwiatek lotosu i tak dalej
![]()
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
właśnie sobie uswiadomiłam ze nie musze wyjsc z domu do pracy o 14 tylko o 14 miałam najpozniej zjesc obiad bo musze wyjsc o 14.40. Całe szczescie ze mózg mi zaczął w pore pracowac bo bym za wczesnie do pracy pojechała
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- pada ![]() ![]()
#4844 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Witam piątkowo ![]() ![]() Anisia25 moja Oliwia ok. 2 tygodnie temu miała 10,200 kg i mierzy 76 cm, więc wielka z niej kobieta ![]() Weekend nadciąga, pewnie ruch na wątku zmaleje, ale piszcie dziewczyny bo się zanudzę. Mąż pojedzie do swoich rodziców pomóc im przy remoncie, więc pewnie niewiele go w tę sobotę i niedzielę zobaczę, cała nadzieja w Was ![]() Miłego piątku Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Wtajemniczenie
|
Cześć mamusie
![]() Aniu ja robię budynie i podaję Kubusiowi.Mam wrażenie że bardzo mu smakują. Czuję się fatalnie,dostałam kolejny antybiotyk i jak ten nie pomoże to mnie do szpitala położą bo infekcja trwa za długo.Niestety noc była koszmarna.Ale zakupiłam w aptece jakieś granulki dla Kuby i mam nadzieję że teraz tylko z górki ![]() Piszecie o ciuszkach do spania a młody w śpioszkach bo u mnie jeszcze zimno ale te rampersiki są całkiem fajne i pewnie porozglądam się za takimi. Afro codziennie mi możesz takie pyszności szykować ,Sprubuję jutro takie upichcić ...no chyba ze padnę i mnie ziemią przykryją. MaladT ucz się pilnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Wtajemniczenie
|
NO TO MAM OFICJALNIE PRZEWALONE......
mlody stoi sam bez podparcia.......... nawet sie chyba nie zorientowal co zrobil bo rece w tym momencie mial zajete swoim butem........ cos mi mowi, ze bedzie chodzil zanim skonczy 9 miechow..... tak poza tym to tz wczoraj pierwszy raz od dluzszego czasu nie wykonal wieczornego telefonu do taboreta....... ![]()
#4847 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz zapytam:proszę napiszcie czy w waszych miejscach zamieszkania można kupić barwniki spożywcze w żelu,to ważne dla mnie.A może wiecie o zwykłych? Ja tu żadnych u siebie nie kupię bo dziura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Wtajemniczenie
|
zbieraja w ten sposob kase na jakas super wypasiona wyszukiwarke ( o ile pamietam koszt to 120 tys).... ja te podkreslenia po prostu omijam wiec mi nie przeszkadzaja...
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Aneta, a to robisz na normalnym krowim mleku???
![]() ![]() Oliwia, faktycznie duza twoja cora, choc wzrostowo wydaje mi sie ze Zosia od Wersty jest wyzsza ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
http://www.allegro.pl/item610613398_..._601_5583.html te pojedyncze sa Wiltona i sa zelowe http://www.allegro.pl/search.php?fro...ing_interval=7
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-04-17 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
Aniu zrobiłam na krowim( miarka mleka - miarka wody)Podałam tez niewiele za pierwszym razem,a potem deczko więcej...i nic złego się nie stało..
Leleth napisz proszę ile one kosztują a może kupisz a ja kaske Ci wyślę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Dzięki wielkie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie tylko ciebie. Ja też mam nerwa jak je widzę, choć w sumie nie wiem czemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Wtajemniczenie
|
zakupiłam
![]() Leleth gratuluje pionu,pacłam się w łeb teraz wiem że daleko..wybacz człek chory to nie kumaty ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez atenk1 Czas edycji: 2009-04-17 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa no i zapomniałam pochwalić...
Mała, sukienki boskie ![]() ![]() A jeśli już o motylkach mowa... Coś for Kasiulka - sesja w płaszczyku, ciut za dużym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
młode śpi. ja wyszukałam 2 zabawki na all i testuję snajpera
![]() mąż przybędzie to pójdziemy na drugi spacer, zdjęcia w końcu oddałam do wywołania (bo wczoraj w media kupiłam dziecku album) i chcę je odebrać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
gdzie tam na plecach
![]() ![]() ![]() ![]() napitala mnie gardło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
wersta ja tez mam na przedzie i jakos zyje
![]() ![]()
#4857 |
Zakorzenienie
|
ciesze sie, ze kiecki wam sie podobaja
![]() ![]() Cestia - Mati super wyglada w motylkowym plaszczyku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my bylysmy na spacerku jakies 2 godziny, jeszcze zakupki zrobilam i zgarnelam tz z pracy. teraz ledwo zyjemy taka wyzere zrobilam na obiad - miesko gyros, fryty, surowka i sos czosnkowy ![]() ![]() dzis az 3 kasztany zebralam ![]() ![]() mloda probuje raczkowac, ale giry jej sie rozjezdzaja i dupka opada wiec sie wkurza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Anisiu, mam obniżone łóżeczko da najniższego poziomu i to już dłuższy czas.
Hubert sciągnął dziś dvd, na szczęście nie spadło na niego tylko obok, nawet się nie wystraszył, a jak powiedziłam "łobuzie jeden co żeś zrobił" to on tak fajnie rozłożył rączki jakby mówił "o co chodzi, to nie ja"
#4859 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Papierowe foremki wkładam bo mi tak wygodniej ale nie trzeba. Z lenistwa w sumie bo jest potem mniej do mycia i nie trzeba się męczyc przy wyciąganiu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Cestunia Mati wygląda bosko
![]() Mała75 ale pyszności przyrządziłaś skonam teraz z głodu ![]() Cestunia a wiesz już co to za cudo do prania było ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.