|
|
#3481 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skradam się i skradam... Cytat:
![]() ************************* ************************* ** Ja też tam idę. Mam dość, że nikt mnie nie zauważa. Ależ to ..kameleon! Jednym okiem patrzy na Ciebie, a drugim spogląda na mnie. Niezwykłe, ja tak nie potrafię. Jesteś przezroczysty tak... I mówiłeś: "nie bój sie, ja Cię obronię"... ...uwaga! -połamał moje serce. Ale nie martw się...
jeszcze jakieś sto lat i przestanę Cię kochać. ![]() |
||
|
|
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
___Mieć normalna twarz gdy kłamie.
___Dawka twojej własnej medycyny. ___Moje serce jeszcze nigdy nie uderzało tak szybko. ___Obudź mnie zanim odejdziesz. ___Miłość jest nieograniczoną energią. ___Czy nadal drżę przytulając cię.? ___Nie potrafię wybrać pomiędzy przyjemnościa a bólem. ___Zobacz moje oczy one noszą twoje odbicie. ___Nie dotykam Cię w sposób w jaki to robiłam. Zabierz mnie gdzieś . Zabierz mnie swoim pożądaniem do miejsca , Gdzie już nie trzeba przysięgać . Gdzie już nie trzeba kłamać. Gdzie będę istnieć tylko dla ciebie.
Edytowane przez MyFranticIdeas Czas edycji: 2009-04-17 o 13:23 |
|
|
|
#3483 |
|
Przyczajenie
|
w y b a c z o n e... ![]() ale wiesz, muszę się przyznać że takie okradanie jest przemiłe dlatego kradnij, kradnij...o wiele częściej !! ---------------------------------------------------- A ja znów czekam na wieczór,jak dziecko na kolacje by usłyszeć w sms'ie 'S k a r b i e', bo widzisz od jakiegoś czasu tylko tym się karmię !! ![]() Wpadłam po czubek głowy albo i jeszcze wyżej ![]() A jednak odległość nie tylko zbliża, o n a w dodatku łączy <3 Nie zawsze p r z e g a p i o n e jest na zawsze stracone !
|
#3484 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem szczęśliwa, czyniąc Cię szczęśliwym..
![]() /I am happy to make you happy.
|
#3485 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja Naj Tyyy <3powodzenia na niemieckim. wybacz, nie wymyśle nic. Cytat:
___________ biegnę przed siebie najszybciej jak potrafię żeby przez chwilę poczuć wolność. upadłeś raz, upadniesz drugi. było źle, będzie gorzej. ja i tak po Ciebie wrócę. przyjdę i przypomnę Ci.. czasem tak bardzo boli. cholerna rzeczywistość. siebie tracę, myląc dzień wczorajszy z jutrem. boję się spytać ale może masz kogoś, patrzysz na nią jak na mnie dawniej. nauczyłam się mijać Cię obojętnie, nawet nie spoglądam. tylko gdy już przejdziesz zamykam oczy delektując się Twoim zapachem. a różowe okulary wcale nie pokolorują świata. w końcu trzeba je zdjąć, wiesz. żal aż gardło ściska.ale spokojnie,łez nie będzie. kolejny raz zabijasz mnie. nie tęsknie już za Tobą -odejdź. nie utrudniaj -po prostu odejdź. musiałam radzić sobie sama przez ten cholernie pusty czas bez Ciebie. teraz nauczyłam się szanować swoją samotność. powiedz jak zrozumieć że nie kochasz? jak pojąć "nigdy więcej"? odwracając wzrok, rozszarpujesz moje serce.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-04-17 o 13:56 |
||
|
|
|
#3486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kradnę go sobie ;*_____ rozrzucam splamione krwią kwiaty. uczucia w promocji na wyprzedaży. kolejna walka o prawdę. on ją pocałował, ona pewnie go kocha. coś tam, coś tam, z takim fajnym chłopakiem. im częściej się widzimy, żadziej się spotykamy. tykasz jak bomba zegarowa. ginie się z głupoty, ale nie od słowa.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-04-17 o 14:04 |
||
|
|
|
#3487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
************************* ******* Mam coś dla Ciebie. Mmm, pyszna zupka z muchomorów. Spróbuj. A co Ty właściwie robisz w moich snach? Którędy do nieba? Dziwna ta droga do szczęścia...bolesna. ************************* *******
|
|
|
|
|
#3488 |
|
Rozeznanie
|
bo wbrew pozorom ja też czasem płaczę .
łzy szczęścia w grad zamienione. milczeniem zarosła miłość. Chciałam Ci powiedzieć, że ja... Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem i tak wiecznie, aż do końca... Codziennie chciałabym trzymać Go za dłoń, no ale on...i to mnie boli. Ściera swój uśmiech ze starych zdjęć. Bo układ 'zostańmy przyjaciółmi' nie wchodzi w grę . jesteś szczęśliwy? nie martw sie. przejdzie ci. Chcę mieć siłę by wstrzymać łzy -czy ja mogę na chwilkę choć przysiąść i nie musieć robić nic ? -to nieformalne. -nie rozumiem. -odpowiedź brzmi NIE. Pracuj na własną rzeczywistość. Nie lubię, kiedy ktoś celowo mi utrudnia życie... wyblakły marzenia... dni pachnące marzeniami.
|
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
Nikogo nie ma blisko, kiedy moje serce powoli umiera..
Zatrzymałabym świat, gdybym mogła przytulić Cię jeszcze raz.. In the arms of the angel W ramionach anioła fly away from here.. odfrunąć stąd.. Poczekam, aż nadejdą znaki Będę oczekiwać chwili, aby wyruszyć Znajdę drogę do Ciebie Jak mogę cię nie kochać. Co mowię mojemu sercu, kiedy nie chcę cię w moich ramionach. Jak można odejść od wszystkich wspomnień. Jak mogę za tobą nie tęsknić, kiedy odszedłeś. Czy możesz mi przypomnieć jak się uśmiechać Sprawić jakoś, żeby wszystko wydawało się warte zachodu.. Brak czułości, odrobina szaleństwa to łatwiejsze niż radzenie sobie z bólem.. No I can’t forget this evening Or your face as you were leaving Nie, ja nie mogę zapomnieć tego wieczoru Twojej twarzy kiedy odchodzisz.. Ty zawsze uśmiechałeś się ale w twoich oczach ukazywał się smutek.. You always smile but in your eyes Your sorrow shows Poświęcę wszystko by Cię dotknąć Bo wiem, że w jakiś sposób mnie czujesz.. Jesteś bliżej nieba, w którym kiedykolwiek byłam I nie chcę teraz wracać do domu I jedyne czego mogę spróbować to ta chwila I jedyne czym mogę oddychać to twoje życie I prędzej czy później to się skończy Nie chcę tylko tęsknić za Tobą dziś w nocy..
|
#3490 |
|
Rozeznanie
|
KaMa2704 - przepraszam, nie mam pojęcia jak pomóc
![]() __________________ stoczyć się na samo dno. czasami wolę to niż czułość Twoich obcych rąk.. Tych kilka słów, tak prosto w twarz. Znów wszystko poszło nie tak. czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart.. Oszukana przez szarość ludzkich barw, bezlitośnie. Na wietrze rozpływają się niczym poranna rosa jej łzy .. wsłuchaj się w cisze ona cały czas coś szepce. W powietrzu jednak wisiało coś niezwykłego - po prostu coś innego .. chciałabym zniknąć. odejść żeby nikt nie zauważył ...
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
; *********
Ooooo. Taki w sam raz dla mnie.
Śliczny.
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
gdy wiosna zawiewa smutkiem.
wmawiała sobie, że go kocha, że za nim tęskni jak za nikim, a tak naprawdę to ona tylko nie miała nic lepszego do roboty. -To koniec dziewczynko twojemu kenowi wyczerpały się baterie nie możesz się już z nim bawić. -to czemu tamta barbie może ? gdy patrze w jego oczy zielone, które kiedyś były takie moje łapę paranoje. Usiądź. Weź wdech, teraz powspominamy. miałeś być mój . mój . i tylko mój . ;(
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
lecicie laski do przodu :) :*
wzbudzacie podejrzenia, a tu ściany uszy mają opis tylko jeden bo brak czasu,później nadrobie :) <3
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-17 o 15:39 |
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
Hello world. Hope you're listening.. Forgive me if I'm young. For speaking out of turn. There's someone I've been missing I think that they could be The better half of me They're in their own place trying to make it right But I'm tired of justifying.. I hold my breath and close my eyes And I wait for paradise And I wait for paradise (..) All that I know is I'm breathing. All I can do is keep breatging.
All we can do is keep breathing now. Wmawiamy sobie, że rzeczwistość jest lepsza. Wmawiamy sobie, że byłoby lepiej gdybśmy nigdy nie marzyli, ale najsilniejsi, najbardziej zdetrminowani z nas, trzymają się swoich marzeń. Albo przychodzi nowe marzenie, którego nie braliśmy pod uwagę. Budzimy się i odkrwamy, że mimo wszystko jest nadzieja. I jeśli mamy szczęście, uświadamiamy sobie wbrew wszelkim przeciwnościom, wbrew życiu, że prawdziwym marzeniem jest móc w ogóle marzyć (..) Kiedy czujesz, że to, co robisz ma sens, kiedy nareszcie złapałeś szczęście za ogon, kiedy już widzisz efekty ciężkiej pracy i kiedy wiesz, że tak niewiele potrzeba Ci do szczęścia.. Wciąż czegoś brakuje.
|
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
dawno mnie nie było.. wybaczcie, wyjechałam na święta..
dziękuję za wszelkie pochwały kocham Was kruszynki Twój ptaszek był nieco za mały i robił sąsiadkom kawały^ poszukam sobie kochanka i sprawdzę go dobrze na randkach to dla ciebie ubieram się modnie, nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie weź nie pier.dol bejbe! tyłem do przodka (: Cześć. Należę do bandy dziwaków. żył sobie chłopczyk wierny dziewczynce, ale to tylko bajka
|
#3496 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ; *********
Powiem tylko tyle...ja...mnie
c i e s z y ć to na maxa muaaa Cytat:
![]() Dziękuję i ja zabieram od Ciebie te dwa, pozwolisz?? ---------------------------------------------------------------------- i takie coś: " Gdy radość jest intensywna, doprowadza do rozmaitych bezcelowych ruchów, np. do tańczenia, klaskania, tupania itd., oraz do głośnego śmiechu. Zdaje się,że śmiech był pierwotnie wyrazem zwykłej radości czy szczęścia. Człowiek uśmiecha się spotykając na ulicy swojego przyjaciela; podobnie zresztą czyni przy każdej drobnej przyjemności, np. czując przyjemny zapach. Również idioci i osoby niedorozwinięte dostarczają nam dowodów,że śmiech lub uśmiech wyrażał pierwotnie tylko szczęście lub radość." ![]()
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
Wtedy coś dziwnego stało się z przyciąganiem ziemskim, nie zdążyłam jednak stwierdzić co, bo on już całował mnie pochylony. Całował mnie delikatnie, łagodnie, z szacunkiem. Budząc dreszcz, ale też dziwnie dodając otuchy, jakbym zanurzała się w miękkiej poduszce, jakby właśnie łączyły się dwie idealne dobrane połówki. Musnął mi twarz końcami palców. Oparłam policzek na Jego ramieniu i odwzajemniłam pocałunek. Nie czułam żalu ani skrępowania, nie czyniłam żadnych porównań. Był tylko On i powiew wiatru, i zapach jesiennych liści. Jkabyśmy całowali się po raz pierwszy.
Myślisz, że wygrałeś? Co prawda leżę w błocie, wszystkie mięśnie nieruchome - zobacz, jeszcze szepczę, jeszcze myślę, jeszcze marzę... A na niebie widać Księżyc. Jeszcze nie umarłam. no i mam kaca po tej toksycznej miłości i jeszcze czkawkę - odbija się Twoim imieniem a w mojej małej czerwonej lodówce nie ma piwa... "zakochując się ustawiłam Cie w sercu na półce z napisem bliski artykuł niezbędny. Gdy potrzebowałam czułości siegnełam po Ciebie. Wyrzucam to co przeterminowane". Nie kreślę już na papierze twego imienia, nie kręcę loków, ani nie przymierzam sukienek. Po prostu nie mam na to czasu. |
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
KaMa2704, co prawda nie jestem wymieniona, ale ja zawsze gdy się uczę, a idzie mi to pod górę to ustawiam sobie ten opis, może się akurat przyda, ale ma tylko sens po angielsku:
studying, notice how they put DYING in the end of this word // wolne tłumaczenie: uczę się. zwróć uwagę na słowo UMIERAĆ na końcu tego słowa ____ życie jest jak książka, wertując, lepiej mieć czyste ręce kto na wszystkich gwiżdże, temu pies z kulawą nogą na grobie zaszczeka seks jest działką, którą zacofani uprawiają ręcznie ostrożnie z sercem na dłoni: niektórzy mogą je uważać za poduszeczkę do wbijania szpilek bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym niestety, miłość na dobre i złe czasem odchodzi na dobre wtedy kobieta trzepocze rzęsami, kiedy ma coś na oku nigdy nie warto tęsknić za kimś, co do kogo nie mamy pewności, że śpi tej nocy samotnie być może prawdą jest, że los, zamykając przed nami jedne drzwi, otwiera drugie, lecz jakże nieznośny jest ów moment przeciągu szczęście kobiety przypomina skarbonkę pełną drobiazgu i męskich trzech groszy /lidia jasińska
|
|
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
Plotkaraa, CukrowaPanna <3 jesteście cudowne ;* i tak po cichutku informuje, że ZDAŁAM
![]() ______________________ I get really sick and tired of boys up in my face
/Naprawdę chce mi się wymiotować i jestem zmęczona przez chłopców skaczących mi do twarzy ./ Ponieważ to ciało jest bezcennym kawałkiem bezwarunkowej miłości. ![]() When I pass u in a club, "Ooh, lala!" u gasp . ![]() /Kiedy mijam Cię w klubie "Ooh lala!" wzdychasz ./ Back up boy, I ain't your toy, or your piece of ass . /Cofnij się chłopcze, nie jestem twoją zabawką, ani kawałkiem dupy ./ How long it'll take them to notice that I'm gone . /Jak długo zajmie im zorientowanie się, że mnie nie ma ./ It's all these secrets that I shouldn't tell I've got to run away . /To są te wszystkie sekrety, o których nie mogę Ci powiedzieć ./ It's hypocritical of u . /To obłudne z twojej strony ./ I'll never be your perfect girl . /Nigdy nie będę twoją idealną dziewczyną ./ Have it your way I'll meet u in hell . /Idąc twoją drogą, spotkamy się w piekle ./ I`'m gonna drink my money . ![]() /zamierzam przepić moje pieniądze ./ I don't wanna be the girl who has to fill the silence. /Nie chcę być dziewczyną,która wypełnia ciszę./ I do not trust, so I cannot love /Nie ufam, więc nie mogę też kochać./ this life of yours is dusted Kama . /twoje życie jest już długo nieodkurzane Kama./ I ain't lookin' for a steady thing /Nie szukam mocnych wrażeń ./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-17 o 16:35 |
|
|
|
#3500 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cudowny Pasuje do mojej sytuacji ;(Cytat:
Smakowyy;** Mimo że jeszcze tu krótko ale wcześniej czytam Poprzednie wątki i Marzeniątko i kee stałyście się moim guru;] Baliński Stanisław. Z tamtą było kapryśnie i było niepewnie, Gdy prosiłeś o serce, drwiła z ciebie płocha, A gdy chciałeś porzucić, wzywała cię rzewnie, Trudno ją było lubić, trzeba było kochać. Ta nigdy nie jest zmienna i nie jest powiewna, Ma uśmiech pogodniejszy i słowa łaskawsze, Możesz jej ufać wiernie, nie zdradzi -- rzecz pewna, A kiedy powie słowo, dotrzymuje zawsze. Tamta mnie opuściła, tamtej nie ma ze mną, Ta przyszła i uściskiem objęła serdecznie, I chociaż mi z nią dobrze i chociaż bezpiecznie, Za tamtą mi jest smutn
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
||
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko, Kinderka13 i ulf - baaardzo Wam dziękuję za opisy, jest w czym wybierać
![]() leżakuję wśród małych, błahych problemów.. Jeżeli potrafisz rozbawić kobietę to możesz zrobić z nią wszystko Nie budźcie marzeń ze snu po ciężkiej nocy.. Kochać czasem znaczy, po prostu, umieć nie być razem Wystarczy, że ulegniesz – i już go nie ma. Tacy są mężczyźni..
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
KaMa2704 - przepraszam, ale dopiero teraz weszłam na wizaż, więc nie ma co odpowiadać na prośbę, skoro już zdałaś. ah. wiedziałam, że moje Cudo sobie poradzi..
gratuluję Słonko <3Uciekaa! Łapać go! Coraz szybciej biegnie! Uciekł, przepadł. Cholerny złodziej zabrał znowu mój uśmiech Ile w tym wszystkim prawdy? Ile w tym wszystkim tajemnic? Może kiedyś naprawdę kogoś oczaruję, może kiedyś naprawdę się zakocham. Ale na dzień dzisiejszy na jakiekolwiek uczucie czy coś w tym rodzaju po prostu nie mam szans Nie, nie zamierzam wciąż szukać i na każdym kroku się rozczarowywać. Przykro mi, opadam z sił Na wyznania typu: kocham Cię, podobasz mi się, bądźmy razem na zawsze – umieram ze śmiechu na podłodze Każdego dnia zbawiała go, żeby przyszedł jutro. Myślała, że może w końcu ją czymś zaskoczy. I tak przychodził każdego dnia, już z jakieś 2 lata. Aż któregoś dnia naprawdę ją zaskoczył, nie przyszedł… Trwa licytacja o miłość. Może w końcu uda mi się ją kupić Ależ jestem cudowna. No proszę was, widzieliście kogoś lepszego? __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#3503 |
|
Zadomowienie
|
KaMa2704 -
Dziękuje kochana. . Zdolniacho Ty Strasznie się cieszę że się udało! ![]() ![]() _________________________ _____ Rzuciłam twą miłość w szufladę. Zamknęłam na klucz i mam nadzieję,że nigdy nie wyjdzie. Spotkać się z Tobą w przeświadczeniu, że mój czas nie posiada ograniczeń. Pójść pod prąd, widząc zazdrość w Twych oczach. Dali mi swobodę egzystencjalną, większą niż dotychczas. Wasz twarze na zawsze uśmiechnięte. przepełnione po brzegi szczerością były. Podążać w odpowiednim czasie za życiem. Odnaleźć swe spełnienie w Twych ramionach. Wyrzucić złe emocje z własnego JA, zapomnieć o tamtych dniach. Gwiazdę z nieba, tylko po to, bo ciekawość ludzka nie zna granic. |
|
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
"Prawdopodobieństwo bycia zabitym przez osobę, którą pani kocha, jest dwa razy większe, niż przez kogoś obcego." Why wear my heart on my sleeve When it looks so good in your hand Baby girl, it may take a while, but take the good from the bad Seems growing up You cannot change what you do not own Garfieldo14, Andriotti, AnnWroc, Sabiiina, papergirl, kissabble, Klerii, _Anusia_, Little Ballerina, 12 Stonka Mogłabym was czytać godzinami
|
#3505 |
|
Przyczajenie
|
Hejka wszystkim!
dawno mnie tu nie było. zostawiam po sobie ślad:moje kredki i mój świat. Życie jest piękne. A potem się trzeźwieje. Zmienia nas pogoda i złodziej czas. lost in space. / zagubiona w przestrzeni. ..błogi stan obojętności.. .to nie był film. it's time to let go. /czas by odpuścić. po kolana w trawie i po głowę w chmurach. Na jedną dziewczynę przypada jeden gej i pół psychopaty. 'w niebie gdzie anioły czytają bajki. umarł dzień. nie doczekał wieczoru. Miłość to niewola, płacz i zgrzytanie pochwy ![]() Mam nadzieję, że się spodoba
|
|
|
|
#3506 | ||
|
Rozeznanie
|
Kama2704 - przepraszam, że nie odpowiedziałam na prośbę, ale przyznam się bez bicia, że przeczytałam ja dopiero dzisiaj. Ale gratuluję i cieszę się, że zdałaś ;*
Cytat:
![]() A ten cytat kurczę skądś znam... Skąd to? ^^ Cytat:
Nawet nie wiesz jak mi miło, gdy czytam takie rzeczy ^^ __________ 1. Panna jedno, wielkie nieporozumienie. 2. Dostałam od niego pierniczka w kształcie serca. Chyba oprawię go w ramkę. 3. Lubię wiosnę. Mogę powiedzieć, że moje łzy to skutek pyłków. 4. Delikatnie głaszcze okolice lewej piersi. Może to ukoi choć trochę ból skołatanego nerwami serca. 5. Chciałabym wyciągnąć z serca wszystkie igły jakie w nie wbiłeś. Ale weszły tak głęboko, że nie daję rady... 6. Lubię siadać na trawie i obserwować świat mrówek. dopóki mnie jakaś cholera w tyłek nie ugryzie. 7. Kiedyś spotkamy się na wyspie zwanej samotnością. 8. Śpiewam sercu kołysankę. Niech trochę odpocznie, biedactwo... 9. -Taka jesteś cienka, że nawet nie potrafisz podnieść na mnie ręki.? -Nie. Po prostu nie potrzebny Ci złamany nos, i bez tego życie Cię wystarczająco oszpeciło. 10. Uśmiechnę się zachęcająco, a gdy odpowiesz tym samym wyciągnę środkowy palec. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-04-17 o 17:05 |
||
|
|
|
#3507 |
|
Raczkowanie
|
trzeba coś stracić by to docenić
aby odzyskać- trzeba sie zmienić. zatańczyć z Tobą w deszczu, na niebie tęczy szukać. życie jest od tego, by korzystać na całego ! xD ile w Tobie jest mnie ? |
|
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
W życiu najlepiej być milimetr od zamieszania...
Przekorna była i Jego upór wielki był...nie umieli schować dumy swej. .albo rybki, albo akwarium. ` Zbudzona w środku nocy potrafię powiedzieć o Tobie wszystko, a Ty? Chciałabym, abyś widział w moim spojrzeniu tyle, ile ja widzę w Twoim.
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- - kochasz go? - tak, bardzo. - więc c z e m u mu tego nie powiesz? - wiesz.. to tak jak z gwiazdami. Widzisz je, ale nie możesz ich dotknąć.. [ znalazłam w necie. jak było na wizażu to przepraszam ]
|
#3510 |
|
Raczkowanie
|
wiesz jak zdobywa się świat ? Tej nocy Cię naucze .
prawda jest taka , że nie ma się czego bać . To tylko życie . korzystaj z życia pełnymi garściami i pogódź się z upływem tego wszystkiego . już zaraz czeka mnie kolejny etap w moim życiu. Ja jednak nieubłagalnie odwracam się w tył, patrząc czy czegoś nie zapomniałam . serce . wiem , że wciąż jest Ci bardzo trudno . Chce zapisać gdzieś tą historie . Czy jesteś gotowe przeżyć to w mej pamięci jeszcze raz ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

- poczuł dziwne ukłucie.

Moja Naj Tyyy <3

kocham Was kruszynki 
wystarczy Marzena 
zostawiam po sobie ślad: