Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-17, 20:28   #4171
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
darenka0707 --> właściwie model mam upatrzony, ale jakoś brak mi czasu, zeby iść zamówić,
co do komunii - ta kobietka od początku traktowała mnie jak czlonka rodziny, a ztym nazwiskiem pewnie nie pomyślała
Nie wiedzialam ze na komunie daje sie imienne zaproszenia

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 20:34   #4172
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
No własnie w mojej tak koraliki schodza jak pokazałaś to na schemacie zapiecie wychodzi z 1 koralika tylko jak wrociłam teraz i zerknełam na to zdjecie to tam bransoletka jest podwinieta poprostu podwineła mi sie pod spód i dlatego dziwnie to wyglada widac tylko troszke federinga a łapaczki wychodzacej od koralika juz nie bo poprostu ta koncowka sie zawineła.
no to w takim razie wszystko ok. A mi się te Twoje kolczyki podobały i wg mnie wcale nie musisz szukać nowych

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość

kOCHANIUTKIE DOSTALAM DZIS OD TZ PSIAKA ZEBYM JUZ NIEPLAKALA MALEGO LABRADORKA MASCI CZARNEJ SLODKI ALE BOL ZA MOIM YORCZKIEM JEST NADAL
super maluszek

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Czarny stanowczo odpada!! Żadna Panna Młoda nie powinna występować w czarnym kolorze. Nieważne czy na wejscie, czy na przebranie. Czarny jest kolorem żałoby, a nie radosci.
ja bym nie była aż tak stanowcza, w niektórych krajach to biel jest kolorem żałobnym.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
\

Bedziecie ciociami i dlatego z Tz przekładamy termin slubu z października na prawdopodobnie kwiecien przyszlego roku
super, serdeczne gratulacje

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

A nam z Tżtem zaginal kotek mieszkamy na 9 pietrze i mamy taki zamykany korytarz z 3 innymi mieszkaniami i tam ten kotek czesto sobie chodzil na spacerki... i wczoraj wrocilismy do domu kolo 23 (tz odbieral mnie z pracy) i tesciu sie pyta czy kota nie ma na korytarzu bo gdzies sie zapodzial... ale pomyslelismy ze pewnie wszedl gdzies do kanapy albo do ktorejs szafy i spi, bo czesto sie tak chowal... A tu rano sie budze a kota jak nie bylo tak nie ma... Raczej nie uciekl bo nigdy z domu nie wychodzil, a korytarz zamykany... i teraz to nie wiem gdzie on moze byc... moze u sasiadow ale nie wiem... tak pusto bez kotka
ja bym się przeszła po wszystkich sąsiadach i zajrzała do piwnicy. Dodatkowo powiesiłabym ogłoszenie na klatce i pod blokiem. Szukałabym też na ulicy ale już po zmroku jak nie ma zbyt dużo ludzi. Taki kociak, który ucieknie z domu zwykle siedzi gdzieś przerażony w jakiejś dziurze lub krzakach, często w piwnicy. Życzę żeby znalazł się jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

a ja sie wkurzyłam. Przyszły nasze zaproszenia...wiem, ze to pierdoła, ale...chciałam takie, jak te pierwsze, a dostałam takie, jak te drugie, w dodatku na żółtym (żółty, nie żadne ecru, żółtyyyyy) a nie na biały papierze!
kupując coś w internecie masz prawo odesłać towar sprzedawcy bez podania przyczyny w ciągu 10 dni (o ile dobrze pamiętam), a Ty masz przecież konkretny powód więc w ogóle bym się nie zastanawiała, tylko zażądała zwrotu pieniędzy lub takich zaproszeń jakie zamawiałaś.

iza240 życzę aby jutrzejszy dzień był taki jak sobie wymarzyłaś

martucha84 piękna jest ta suknia czekam na fotki z halką bo też coś czuję, że byłoby jeszcze lepiej. A biżuteria boska

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 20:47   #4173
liliputek
Raczkowanie

A ja sie musze Wam wyżalic, bo az mi rece opadły jak sie wlasnie dowiedzialam czegos...
MOja wieloletnia kolezanka, która ma byc swiadkiem na moim weselu a która wychodzi za maz 2 miesiace wczesniej, powiadomila mnie bez ogrodek ze zaprosi mnie na swoje wesele jak jej odmowi ktos z rodziny............. .Mogła to przynajmniej zachowac dla siebie a nie mowic mi o tym prosto z mostu jakby rozmawiala o dodatkach do sukni..Pragne nadmienic, że od samego poczataku planowania naszych wesel, uwzglednialysmy siebie nawzajem wsrod gosci a teraz nagle ona zmienila zdanie. I wiem, ze zaprsza sie kogo chce itpd i nie powinnam sie tak czepiac, ale kurcze jest mi baaaardzo przykro...Ja ją poprosilam jako swiadka, wazna dla mnie osobe na moim weselu a ona nawet mnie nie uwzglednila,w dodatku zrobila sie dosc opryskliwa wzgledem mnie...Nie wiem co robic..Liczylam na wsparcie z jej strony emocjonalne a tu sie okazuje, ze ona traktuje to dosc trywilanie (sadzac po jej zachowaniu i tym co mowi oraz w jaki sposob). Dziewczyny jesli przesadzam to wezcie mnie podtawcie do pionu, bo ja sie zrobilma strasznie rozbita i rozczarowana..
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 20:56   #4174
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A mi tam się podobają te bolerka, właśnie szczególnie z taką stójeczką (jak w linku)
Ja mam takie z małą stójką hehehe

Wlasnie mi je mama odebrała od krawcowej i muszę zmierzyć, jak leży.

Nie podoba mi się jak obszyła szelkę koronką Tak, że w niektórych miejscach koronka wystaje poza szelkę (bo akurat trafiło na kwiat czy jakiś element i ona tak zostawiła). Myślicie, że mam tak zostawić? Bo już sama nie wiem czy to obcinać nie mam fotki jak to wygląda, ale wkleję w niedzielę.

I najważniejsze - w końcu kupiliśmy taką kamizelkę jaką chcieliśmy
Tylko jest ciupkę za duża i jutro idziemy do krawcowej aby zmiejszyła troszkę.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:06   #4175
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
A ja sie musze Wam wyżalic, bo az mi rece opadły jak sie wlasnie dowiedzialam czegos...
MOja wieloletnia kolezanka, która ma byc swiadkiem na moim weselu a która wychodzi za maz 2 miesiace wczesniej, powiadomila mnie bez ogrodek ze zaprosi mnie na swoje wesele jak jej odmowi ktos z rodziny............. .Mogła to przynajmniej zachowac dla siebie a nie mowic mi o tym prosto z mostu jakby rozmawiala o dodatkach do sukni..Pragne nadmienic, że od samego poczataku planowania naszych wesel, uwzglednialysmy siebie nawzajem wsrod gosci a teraz nagle ona zmienila zdanie. I wiem, ze zaprsza sie kogo chce itpd i nie powinnam sie tak czepiac, ale kurcze jest mi baaaardzo przykro...Ja ją poprosilam jako swiadka, wazna dla mnie osobe na moim weselu a ona nawet mnie nie uwzglednila,w dodatku zrobila sie dosc opryskliwa wzgledem mnie...Nie wiem co robic..Liczylam na wsparcie z jej strony emocjonalne a tu sie okazuje, ze ona traktuje to dosc trywilanie (sadzac po jej zachowaniu i tym co mowi oraz w jaki sposob). Dziewczyny jesli przesadzam to wezcie mnie podtawcie do pionu, bo ja sie zrobilma strasznie rozbita i rozczarowana..
przykro mi, że coś takiego ci się przytrafiło Być może Ta koleżanka stresuje się swoim weselem i próbuje jakoś odreagować, a Ty byłaś "pod ręką" Jakby nie było osobiście uważam, że nic jej nie tłumaczy. Widzę, że bardzo cię to zabolało, bo nagle okazało się, że ktoś kto wydawał się być kimś bliskim wcale nim nie był. Nic przyjemnego... Ciężki masz orzech do zgryzienia, nie zazdroszczę Ci. Gdyby mnie się coś takiego przytrafiło - podziękowałabym komuś takiemu za świadkowanie. Uważam, że bycie świadkiem to bardzo zaszczytna funkcja, a moim zdaniem, ta koleżanka nie zasługuje na to, aby nim być. To jest oczywiście tylko moje subiektywne zdanie... Głowa do góry będzie dobrze. Ślub przed Tobą dziewczyno, masz przy sobie miłość swojego życia i to jest najważniejsze!! I nie pozwól nikomu zniszczyć tego najpiękniejszego w życiu dnia!! Trzymam kciuki!!

ślubujemy 01.08.2009 r, godz. 18
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:07   #4176
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

Nie podoba mi się jak obszyła szelkę koronką Tak, że w niektórych miejscach koronka wystaje poza szelkę (bo akurat trafiło na kwiat czy jakiś element i ona tak zostawiła). Myślicie, że mam tak zostawić? Bo już sama nie wiem czy to obcinać nie mam fotki jak to wygląda, ale wkleję w niedzielę.

I najważniejsze - w końcu kupiliśmy taką kamizelkę jaką chcieliśmy
Tylko jest ciupkę za duża i jutro idziemy do krawcowej aby zmiejszyła troszkę.
To fajnie, że udało wam sie znaleź kamizelke taką jak chcieliście

Odnośnie tej szeleczki, musisz się zatanowic czy tak koroneczka będzie ci przeszkadzac. Bo bezsensu żebys źle sie czuła. Ja mieżyłam taka sukieneczke własnie w której była taka szelka z wystająca koronką i to bardzo ładnie wyglądało i nawet mi to nie przeszkadzało, a dodawało uroku sukni.

Już niedługo twój wielki dzień, ale ci dobrze też bym chciała.
BEAMI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:11   #4177
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:21   #4178
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
A jak sie dowiedzialas ze to ciaza,skoro mialas @???
w tym miesiacu juz nie mialam, dlatego zrobilam test, a potem bete :0 a że beta wysoka i wskazuje na 6ty tydzien, to moze znaczyc, ze juz z poprzedniego miesiaca jestem zaciążona tak mi niektore Dziewczyny mowia, a inne mowia inaczej...czekam na wizyte u lekarza i sie wtedy dowiem wszytskiego dokładnie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
domi7ks GRATULUJE !!!!!! ale się cieszę i zazdroszczę

Kasia ostatnio jak napisalas cos na watku, to podejrzewalam, ze tez jestes zaciazona, tylko nie chcesz sie chwalić mogę Cię zarazić jak chcesz

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
gratuluje, super wiadomość
dziekuje

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
W
DOMI7KS kojarze Cie zpoprzedniego watku-serdeczne gratulacje. Życze Ci Żeby dzidzius sie zdrowy urodzil.

dziekuję

a z jakiego watku mnie koajarzysz, bo ja Ciebie tez kojarze, ale nei pamietam z jakiego

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
super, serdeczne gratulacje

martucha84 piękna jest ta suknia czekam na fotki z halką bo też coś czuję, że byłoby jeszcze lepiej. A biżuteria boska
dziekuje

a suknia martuchy też mi sie bardzo podoba

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:37   #4179
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak się zastanawiam w jaki sposób zaaranżować oprawę muzyczną w kościele. Wprawdzie jest tam jakiś organista (chyba najlepszy czas, aby go posłuchać ) i moja przyjaciółka zaśpiewa, ale może jeszcze jakieś skrzypki albo tp.??? Nie bardzo wiem co z tym zrobić?? A jak to rozwiązałyście u siebie?? Z drugiej strony nie wiem czy to nie za późno na takie przemyślenia, skoro zostało już tylko 3.5 miesięcy do godziny "0"?? Nawet nie wiem kiedy minął już prawie rok, odkąd zaczęliśmy pierwsze przygotowania. Przerażający jest ten upływ czasu!!

nasz wielki dzień 01.08.2009 r. godz. 18.00
ja mam organiste, tego co gra w kosciele i musialam mu wiecej zaplacic za to, ze bedzie dodatkowo spiewczka, skrzypaczk i flecistka, bowiem on musi ulozyc akompaniamenty dla nich, by wszystko wyszlo cacy
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja chce sciac dopiero po slubie, a kwiaty zamowilam juz w srode
Stary 2009-04-17, 21:37   #4180
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Pomóżcie proszę z tymi druzbami...

hej
nie wiem czy juz otrzymalas odp na twoje pytanie nt druzb, bo nadrabiam wlasnie caly dzien w czytaniu.
jesli chodzi o nas to my np. mamy 4 pary druzbow plus swiadkowie, u nas jest taki juz zwyczaj. z tym ze swiadkiem mojego TZ jest jego przyjaciel, ktory bedzie pozniej stal za druzbe, a moja swiadkowa jest przyjaciolka, ale ona jest mezatka, wiec druhna juz nie bedzie...
sa pary ktore nawet 6 czy 8 par biora, my wybralismy 4 i sa to dla nas bliskie osoby (rodzenstwo i przyjaciele), wiec chcielismy aby byli wyroznieni)

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:39   #4181
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
To fajnie, że udało wam sie znaleź kamizelke taką jak chcieliście

Odnośnie tej szeleczki, musisz się zatanowic czy tak koroneczka będzie ci przeszkadzac. Bo bezsensu żebys źle sie czuła. Ja mieżyłam taka sukieneczke własnie w której była taka szelka z wystająca koronką i to bardzo ładnie wyglądało i nawet mi to nie przeszkadzało, a dodawało uroku sukni.

Już niedługo twój wielki dzień, ale ci dobrze też bym chciała.
Jeśli to byla cała szelka obszyta w taki sposób, że ta koronka by wystawała, to pół biedy... U mnie tylko w 2-3 miejscach wystaje... i tak wg mnie średnio to wygląda... Wrzucę fotkę w niedz. to zobaczycie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 21:40   #4182
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
przykro mi, że coś takiego ci się przytrafiło Być może Ta koleżanka stresuje się swoim weselem i próbuje jakoś odreagować, a Ty byłaś "pod ręką" Jakby nie było osobiście uważam, że nic jej nie tłumaczy. Widzę, że bardzo cię to zabolało, bo nagle okazało się, że ktoś kto wydawał się być kimś bliskim wcale nim nie był. Nic przyjemnego... Ciężki masz orzech do zgryzienia, nie zazdroszczę Ci. Gdyby mnie się coś takiego przytrafiło - podziękowałabym komuś takiemu za świadkowanie. Uważam, że bycie świadkiem to bardzo zaszczytna funkcja, a moim zdaniem, ta koleżanka nie zasługuje na to, aby nim być. To jest oczywiście tylko moje subiektywne zdanie... Głowa do góry będzie dobrze. Ślub przed Tobą dziewczyno, masz przy sobie miłość swojego życia i to jest najważniejsze!! I nie pozwól nikomu zniszczyć tego najpiękniejszego w życiu dnia!! Trzymam kciuki!!

ślubujemy 01.08.2009 r, godz. 18
Dziekuje Groszek80, a ju myslalam ze sie czepiam bez powodu...Zobacze czy tej mojej kolezance przejdzie, jesli nie to chyba rzeczywiscie jej podziekuje bo nie potrzebna mi napieta atmosfera na slubie ze wzgledu na humory świadka w dodatku nieuzasadnione-ale moze jej przejdzie.

Cytat:

dziekuje

dziekuję

a z jakiego watku mnie koajarzysz, bo ja Ciebie tez kojarze, ale nei pamietam z jakiego

Kojarze Cie najbardziej chyba własnie z Watku poprzedniego PM2009, w którym ja osobiscie może nie udzielałam sie czesto (żeby nie powiedziec prawie w ogole) za to regularnie podczytywałam.
Stary 2009-04-17, 21:41   #4183
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Czesć

Lustereczko przywołało mnie do porządku, ale miałam to zrobic, tylko czekałam na wyniki

Bedziecie ciociami i dlatego z Tz przekładamy termin slubu z października na prawdopodobnie kwiecien przyszlego roku

dlatego wczoraj pytałam o te obrączki, bo mamy grawer na 24 październik

rowniez gratuluje bobasa

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:42   #4184
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Fajnie ,ja tez sie meczylam z zapuszczaniem ,ale do slubu tez obetnę

Dziewczyny lece do spania bo w nocy wyjezdzamy do Polski.Choc kilka godzin snu sie przyda.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:44   #4185
kasiaher
Wtajemniczenie

domi ja naprawdę ci zadroszczę już bym chciała, mam nadzieje że już nie długo to każda z nas będzie w ciązy, bardzo się cieszę że cię takie szczęście spotkało.

Jejku ciekawe jak Izunia jutro ślubuje w sumie to już druga z nas

Iza wszystkiego naj , oby ślub był piękny i wszystko żeby poszło po twojej myśli, a każdy dzień z TŻ był tak wspaniały jak jutrzejszy. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SŁONKO !!!!!
czekamy oczywiście na relacje

ZMIENIAM AVATAR
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:48   #4186
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:49   #4187
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Fajnie ,ja tez sie meczylam z zapuszczaniem ,ale do slubu tez obetnę
a mi właśnie TŻ znienacka dzisiaj oświadczył, że mam coraz ładniejsze włosy i on stanowczo nie chce żebym je obcinała... no i teraz będę musiała się męczyć

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:51   #4188
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Czesć

Lustereczko przywołało mnie do porządku, ale miałam to zrobic, tylko czekałam na wyniki

Gratulacje wielkie!

Odnośnie do tego co dzis było głośne na forum. To chyba jak ktos pyta o zdanie to chce usłyszeć/ przeczytac prawde a nie tylko och i achy. Ja byłam przekonana ze forum jest po to by sobie wzajemnie doradzać. Bardzo dobrze ze nie wszystkim nam podoba sie to samo - to by nudno było. Ale czasmi nawet jak jakas sukienka mi sie nie podoba i ja bym takiej nie załozyła ( np nie widze sie w kolorze ekri) to nie znaczy ze ktoś inny wygląda w niej żle. (wg mnie choc ja bym sukni Martuchy dla siebie nie kupiła do dla niej do jej typu urody pasuje ona najbarzdiej). Ja wychodze z założenia ze zbieram opinie i mniej wiecej obie sumuje których jest więcej za czy przeciw. Przykład własny: sukienka moja w wiekszości sie Wam podobła (czyli chyba dobry wybór), fryzura - tu zdania były podzielone, ale przewązyły osób , które widziały mnie na żywo- bo sama stwierdziłam ze na tych zdjęciach to wyszła jakos dziwnie i na końcu bukiet - mój początkowo wymarzony wachlarz - stwierdziłyscie ze nie pasuj mi zupełnie do sukienki, kilka dni sie z tym gryzłam, jeszcze raz przejżałam strony z bukietami i będzie taki jaki sugerowałyscie. uważam ze trzeba mieć własne zdanie, ale ni zamykac sie całkiem na to co mówią inni. Kwiatki będe bordowe -hehehehe i tu juz jestem nie wzruszona

Iza! Życze Ci by dzięn jutrzjeszy był pierwszym z najpiękniejszych i najszczęśliwszych dni w Twoim zyciu! Niech wszystko ułozy sie po Waszej mysli - albo jeszcze lepiej!

PS. to mój 300 post!

ZOSIA

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2009-04-17 o 21:53 Powód: dopisek
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:54   #4189
BEAMI
Raczkowanie

Ja również IZA zycze ci aby wszytko udało się po twoje myśli, zeby to był najcudowniejszy dzień w twoim życiu. Mam nadzieję, ze zdasz relacje

Rosette a tobie życze nie zapomnianego panieńskiego, szałowej imprezki kochana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 22:07   #4190
twin--maid
Zakorzenienie

Domi gratulacje

Dziewczyny wypisuję zaproszenia i mam problem. Chcę na sam ślub zaprosić koleżankę, która ma dziecko ze swoim partnerem (ślubu nie mają ale jak dla mnie są rodziną). Jej partnera poznałam ale ogólnie nie miałam zbyt dużego kontaktu z nim. Nie wiem czy mam wpisać na zaproszeniu samą Basię Kowalską, Basię Kowalską z Janem Nowakiem czy jak twierdzi mój TŻ Basię Kowalską z osobą towarzyszącą... doradźcie proszę.
Stary 2009-04-17, 22:10   #4191
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ZMIENIAM AVATAR

Kasiaher nie musisz, ja juz zmieniłam avatar, jak tylko zauwazylam,że mamy takie same. Niestety nie da sie tego uniknac na tak duzym forum jakim jest WIZAZ. Mam nadzieje, ze tym razem wybralam dobry, tj dosc rzadko uzywany.
Stary 2009-04-17, 22:14   #4192
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
to balujjemy razem
Stary 2009-04-17, 22:15   #4193
azzis
Zakorzenienie

iza240 zycze Ci, aby jutrzejszy dzien był taki, jak sobie oboje wymarzyliscie, wyjątkowy, szczęsliwy i niezapomniany.
Życzę zabawy do białego rana i samego szczęścia na wspólne dni

Rosette a Tobie życzę niezapomnianej i pełnej niespodzianek zabawy na wieczorze panieńskim
agus87 Tobie również

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-04-17 o 22:17
Stary 2009-04-17, 22:20   #4194
Sysunia_d
Zakorzenienie

Iza ja również zycze ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 22:22   #4195
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
iza240 zycze Ci, aby jutrzejszy dzien był taki, jak sobie oboje wymarzyliscie, wyjątkowy, szczęsliwy i niezapomniany.
Życzę zabawy do białego rana i samego szczęścia na wspólne dni

Rosette a Tobie życzę niezapomnianej i pełnej niespodzianek zabawy na wieczorze panieńskim
agus87 Tobie również
dzieki
Stary 2009-04-17, 22:28   #4196
agnes208
Zakorzenienie

Martucha bardzo ładnie Ci w tej sukience mi tak średnio podchodzi taki krój ale na tobie dobrze to wyglada bo jestes szczupła fajnie pasuje do ciebie wszytko ładniutko gra kolor fason biżuteria jak do tego dojdzie bukiet i fryzura bedzie superrrrr ale tak jak radziły ci dziewczyny tez bym zmierzyła jeszcze z halka na malutkim kole
Iza204 jutro duzo sie uśmiechaj i niedenerwuj napewno wszytstko bedzie jak w bajce
Cytat:
Czesć

dlatego wczoraj pytałam o te obrączki, bo mamy grawer na 24 październik
Cytat:
Nie chce przekładać wczesniej wtedy musiałabym inna suknie zamowic, bo ta moja princesska raczej dobtrze z brzuchem by nie wyglądała. poza tym przepadna nam zaliczki, bo na ten rok terminy sa pozajmowane.
Ja chce miec normalny slub w przyszlym roku, wszytsko tak jak mialo byc, tylko data zmieniona
Moje gratulacje życze ci bezproblemowej ciązy i zdrowego bobaska za pare miesiecy no i bedziesz PM 2010 a mamą 2009
Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
no to w takim razie wszystko ok. A mi się te Twoje kolczyki podobały i wg mnie wcale nie musisz szukać nowych
Juz kupiłam w sumie podobne ale z wiekszymi kryształkami jak przyjda to wam pokaze i mam 2 pary kolczykow za małe pieniadze wiec nie ma problemu a zadecyduje ktore załoze i czy cos bede zmieniała jeszcze w ktorys. Teraz tylko zmaowic swarki i brac sie za bransoletke
Cytat:

Wiesz co ja mierzyłam tez sukienke z szelka gdzie aplikacja wystawala w paru miejscach i wygladało to bardzo ładnie nie była to koronka tylko taka sama ozdoba jak na sukni ale było w porzadku nie wiem jak wyglada to u ciebie. Ja też w swojej sukni zamowilam szelke obszywana koronka ciekawe jak to zrobia.

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-04-17 o 22:31
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 22:40   #4197
kasiaher
Wtajemniczenie

agus87 Rosette zycze milej zabawy

liliputek juz zmienilam
Stary 2009-04-17, 22:44   #4198
AgatkaL
Wtajemniczenie

Jestem dzisiaj mega szczęśliwa...jednak marzenia się spełniają...nie chcę dokładnie mówić o co chodzi, zeby nie zapeszać, ale to dotyczy mojego zespołu...yuppppiii no i musiałam się podzielić moją radością z Wami

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 22:59   #4199
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Jestem dzisiaj mega szczęśliwa...jednak marzenia się spełniają...nie chcę dokładnie mówić o co chodzi, zeby nie zapeszać, ale to dotyczy mojego zespołu...yuppppiii no i musiałam się podzielić moją radością z Wami
No to trzyma kciuki aby dokońca się to marzenie spełniło
Stary 2009-04-17, 23:09   #4200
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
No to trzyma kciuki aby dokońca się to marzenie spełniło
ja tez trzmam kciuki
ale mam wilcyz humor
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości