![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Martik77, polecam się na przyszłość
![]() wyszłam z siebie i jeszcze nie wróciłam nieładnie tak z rana kłamać, no ale niech będzie, dzień dobry zgubiłam tożsamość gdzieś między książkami, a notatkami a dziś mamy tutaj gwiezdne, kur** wojny |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ ___
schronienie znajdę w cieniu skrzydeł Twych za wysokie progi jak na jej nogi zaczęła w nas działać siła magiczna gasnie nocy krzyk - jesteśmy tylko my nie dawaj mi swej miłości gdy nie chcesz jej dać ,uszanuj tylko to, że swoje zdanie mam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Przyczajenie
|
Potrzebuje opisow do mojej sytuacji...Zerwał ze mną chłopak , kocham go dalej ale jakoś szczególnie sie nie dołuję. Pisał mi że bardzo mnie kocha starał sie o mnie prawie 9 miesięcy... a teraz nagle skonczył to po miesiącu i dowiedziałam się ze mowi wszystkim ze naprawde mnie nie kochał i że był ze mną ze względu dlatego że jestesm ładna... moim zdaniem tylko udaje... macie jakies pasujące opisy do mojej sytuacji ? Proszę o jakieś opisy ... i żeby nie było... coś ode mnie ;d Pod wiatr.. I ciągle tylko pod wiatr.. ...bo ufa się tylko raz Trying to forget everything that is you... /Próbuję zapomnieć wszystko, co jest tobą na pewno nic nie dzieje się przypadkiem. wszystkie gesty i słowa - spalę wszystko doszczętnie, potem zacznę od nowa |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() „Na co komu dziś wczorajsza miłość Na co komu dziś wczorajszy sen” „Była namiętna, bardzo nieletnia” [Lady Pank – Na co komu dziś] Dla Ciebie i tylko TWOJĄ BYĆ! [Iga Porada- Mały książę] Byłeś dla mnie wszystkim w co wierzyłam... O jedno tylko proszę, pamiętaj patrząc w gwiazdy, że... Kocham Cię [Iga Porada- Mały książę] Dajmy sobie tego czego trzeba nam…. - Czułości! [Ratatam- Czułości] Gdzieś odnajdziemy kogoś, kto odkryje całą prawdę w nas! Nie muszę bać się gdy jest obok ktoś kto wierzy we mnie tak jak nikt [Blue Cafe- Nie wiele mam] Powiedz mi co czujesz kiedy widzisz krew? Nie wiem czym jest miłość lecz wiem czym jest lęk Mówisz o miłości i sprawiasz mi ból [Ira - Wiara] Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć Więc dalej idź mój zagubiony Książę [Farba- Zagubiony książę] Wszystko może się zdarzyć, gdy serce pełne wiary Możesz rzeźbić je palcami możesz zmieniać je palcami Gdy głowa pełna marzeń [Anita Lipnicka- Wszystko się może zdarzyć] A my uśpieni w świetle dnia nas budzi tylko nocy blask [Ha dwa O – Tylko bądź] Może a nóż widelec komuś się coś przyda ![]()
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2009-04-17 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Rozeznanie
|
Chylińska-Moja odpowiedź
____________ Skarbyyy prośba ;x wybaczcie, musze bo nie ma tu nic w ten deseń. Coś, że jutro chciałabym spotkać mojego eks [<3]na imprezie. iii to miejsce gdzie się poznaliśmy, ze tam wszystko sie zaczeło i chcie żeby tam sie powtórzylo. znajdzie sie coś? <robi proszące oczka> ![]() _____ Kochanie, masz czas na rundke po siódmym niebie?^^ A gdy mi źle wtulam się w jego ogromną bluze i zapominam, że istnieje świat poza tymi ramionami. Dla nas kwitną stokrotki wyłącznie z nieparzystą liczbą płatków. Zawsze wychodzi 'kocha'. <3
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-04-17 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Raczkowanie
|
mega narcystycznie. chłopca z czekolady mieć, żeby było zawszę słodko głupie myśli to skutki bezsenności faza miłej dziewczynki już dawno mi przeszła dobranoc panie Dobranoc :-* wszystkich dupków najchętniej wygnałabym do wymiaru bezlitosnych kukiełek Mam Cię, mam w moim umyśle. /I got you, I got on my mind. Więc zrób coś malutkiego bardzo oczywistego ! /So I'll just make this a little more obvious ! I chcę żebyś był ze mną ! //And I want you to get with me! Nie będziesz chciał spać dzisiejszej nocy ! /You won"t get no sleep tonight ! Ale wiesz co znaczy malutkie oczywiste ! /But you seem to be a little oblivious ! Powiedz mi kochanie, czy idziesz ze mną ? /Tell me baby Are you coming with me? Udała, że jestem królową. /Pretend I was queen. Czy pomyślałbyś, że jestem nierealna? /Would you think I'm unreal ? Wszystko upada, włączając w to mnie. /Everything's falling, and I am included in that.
#3547 |
Raczkowanie
|
mam w oczach ciebie, poznasz mnie po tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Raczkowanie
|
jestem obok Ciebie, aby kochać Cię <3
Chcę abyś był przy mnie na zawsze ... przy mym boku <33. Kochać nie przestanę chcę odzyskać zaufanie. ! ... W trudnych chwilach być przy Tobie ... nie wiem co nam da ten rok ... co się jeszcze Nam przydarzy ... .. próbowałam wziąść się w garść, chyba wreszcie się udało . chcę być blisko Twoich rąk .. chcę dotykać Twojej twarzy <3 rOmantyczna Gra ^^ wspólne poranki .. wspólne wieczory <3 by czuć zapach Twego ciała - skryte me marzenie . Powiedz jak, to stało się? Tyle dni, wciąż ja i ty... Przy boku Twoim jak na kartkach w pamiętniku Gorący żar nagich serc osadzonych w świeczniku ^^ " Gdy obok pięknych dni były także złe I po raz pierwszy u Ciebie ujrzałem łzę Spływającą po policzku jak kropla deszczu na szybie Dziś nie wybaczę sobie, że tak zraniłem Ciebie Niewinną niczemu dziewczynę .. " ( ładne) Nie mogę Ciebie stracić, bo bez Ciebie byłabym niczyja . Dla nas nic nie znaczą przeciwności losu .. Moja miłość ponad życie, muszę wyrwać ją z chaosu ! Nie mnie przy Tobie, lecz przy mnie nie ma Ciebie. Wpatrzona w od łez mokre zdjęcie a na nim Ty .
to ten świat . na niego łatwo zrzucić winę . to ten świat a nie My jest skur.wysynem ! Edytowane przez nethaa Czas edycji: 2009-04-17 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Raczkowanie
|
DuDe masz bardzo ładne opisy
![]() ![]() słodka choroba, która nosi Twoje imię . nadzieja, budzi się budzi i zasypia . Chce być Twoja z wyboru a nie przez zbieg okoliczności. Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą a na koniec wkur*iają się na siebie, bo wygrywasz. czwarte piętro bliżej nieba. psychotortury . zapadam w Ciebie jak w toń.
#3550 |
Zakorzenienie
|
![]()
To i ja spróbuje coś dodać : )
![]() Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2009-04-17 o 22:16 Powód: błąd ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Raczkowanie
|
Przytulona piersiami do jego pleców wsłuchiwałam się w jego spokojny oddech, broniąc się zaciekle przed snem, który mógł odebrać mi kilka świadomych godzin jego obecności...
nie lubię, kiedy wspomnienia rzucają mi się na szyję.. nie lubię płakać, kiedy widzę Twoje zdjęcia.. nie lubię w sobie tego całego sentymentu, który owe łzy mi wyciska.. nie lubię, kiedy palcami dotykam Cię tylko na tym monitorze, bo inaczej już nie mogę.. __________ I wiem, że złapałby mnie za rękę nawet jeśliby była z drutu kolczastego<3 Łukasz<3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mhm, jedynie przychodzi mi do głowy takie coś :
może mała powtórka z rozrywki? Jakiś znajomy ten przystojniaczek przy barze. ![]() nikogo tak jak Ciebie, w życiu mym nie potrzebowałam, i wiesz co? Potrzebuję Cię nadal. <3 W miejscu gdzie wszystko się zaczeło. Co Ty w sobie masz, że przyciągasz tak, nie pierwszy już zresztą raz.. nie potrafię oprzeć się, chcę znowu łyżkami Ciebie jeść Przyzwyczaić się nie mogę, że Cię tu nie ma, choć na pamięć każdy fragment Ciebie już znam. Chcę ponownie czuć, Twojego serca bicie. Chcę mieć pewność, że znowu jesteś przy mnie Może replay ? Jedynie tyle wymyśliłam. ![]() __________________ Ja to wiem, ten sen śnił mi się już tyle razy Ja i ty na plaży, idealni bez skazy. Zdobył - jej serce, Zdobył - jej duszę, pokazując szczęście. Co los połączył nagle rozdziela, gasząc płomienie miłości i wspólne marzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zadomowienie
|
To nie wybór, lecz konieczność. ;*`
.nie ma powrotów,czas przecież nigdy nie zawraca` Wiem tylko jedno... pójdę do piekła. niebezpiecznie jest wierzyć w to że coś trwa wiecznie. I myślę ile jeszcze mam kredytu w twoim sercu połamany ludzik bez Ciebie wszystko nie ma sensu.'
#3554 |
Rozeznanie
|
Dajcie coś o przyjaźni skończonej kilka lat temu, której mi bardzo brakuje .
Najlepiej wierszyki . Z góry bardzo dziękuję wszystkim .. ![]()
![]() |
#3555 |
Raczkowanie
|
uwierzwsiebie - dziękuję :) uwielbiasz też Kurta Cobaina :) bo słowa jego
papergirl - no pewnie :) zabieraj :* steri - w notatniku znalazłam jeden dłuższy :) [ z wizażu ] chociaż pogodziłam się z tym, że mnie odtrącił,
to jednak moje serce nadal się buntuje, szukając wyjścia. zaspokajając tęsknotę - wypatruję go w każdym autobusie
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-17 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Przyczajenie
|
- Ja...Ty...My...i to najważniejsze <3
* A reszta? Ona...On...Oni...? -Niech ich Bóg 3ma z dala bo pozabijam! ![]() * I gdyby nie fakt,że gdzieś tam jesteś TY i świadomość,że o mnie stale pamiętasz, że o mnie stale myślisz, i gdyby nie ta codzienność w której tulisz mnie do snu sms'em, gdyby nie to,że mi ufasz,że dajesz sens i wiarę, Gdyby nie to,że ja dzięki TOBIE stale się uśmiecham, czuję, jestem, gdyby nie to,że myślę o Tobie rano, w południe, wieczorem, gdyby nie to,że Ci wierze,że mam nadzieję..., gdyby nie TO i TAMTO i gdyby nie TY... ja nie wiem jakbym b y ł a, f u n k c j o n o w a ł a i ż y ł a!! <3 ** i takie sobie coś: ** * I pytam kto tu ku.rwa ustala reguły tej gry? I wiesz co? dla mnie ewidentnie jest to p y t a n i e r e t o r y c z n e! * Chłopcze weź Ty się ogarnij, nie pisz, nie dzwoń, nie patrz, p o j m i j co było to było...ja jestem szczęśliwa z Nim i bez Ciebie. * Nooosz ku.rwa mam Ci to narysować, namalować czy naszkicować? Wy.pierdalaj ! * Ja K s i ę ż n i c z k a, a Ty...? Ty to jesteś zwykły c h a m, nawet nie można nazwać Cie normalnym człowiekiem. Baaa...cholernie daleko Ci do niego!
#3557 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mimo wszystko kocham Cię za przeszłość... ...Rozejrzyj się wokół, czy nie czujesz, że kogoś Ci brakuje..??? ![]() .i nie wmawiaj mi, że mnie nie kochałeś.... Dokąd tak biegniesz? Przecież wiesz, że przed sobą nie uciekniesz... _tyle krętych dróg pod prąd i czy musimy stracić to??? [Liber ft. Sylwia Grzeszczak - Co z nami będzie] . no tak?! i co jeszcze?! może to ja o Ciebie walczyłam?! . możesz okłamywać ICH, ale nie MNIE!!! wiem jak jest! nie wiem czy to takie miały być, ale tylko te znalazłam;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zadomowienie
|
skałą martwych wspomnień się stałem
stałem się tym, czego się obawiałem.. Dlaczego tak jest, że najpiękniejsze chwile, życie psuje na siłe .? Czasem dobre, czasem złe... Te wspomnienie męczą mnie... może jeszcze nie wszystko stracone? Kolejnych wspomnień kolejny raz felerny los mi nie wymaże W mej głowie wspomnienia pozytywne skojarzenia Do zobaczenia chwilom, które były, teraz ich nie ma To co było kiedyś dzisiaj już się nie odstanie W sekundę nie powstanie nic na zawołanie. (ten akurat pasuje do mnie.) przyjaciel mój opuścił mnie, ten nagły ból i w sercu lęk,nie będę szukać go,jeszcze nie, nabiorę sił. Przyjaciel to ktoś, kto daje Ci totalną swobodę bycia sobą. straciłam cześć siebie, tą czesc której mi cholernie brakuje. Pomyśl czasem gdy zamykasz oczy daj wszystkim tym marzeniom dotyk Za każdym razem gdy coś robisz nie myśl tylko o stracie To nie czas wszystko burzy tylko pionki niszczą całość. W takie dni jak dzisiaj rośnie wiara i optymizm W iskierkach wspomnień grzeję się, w pamięci szukam Cię... Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-04-18 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zadomowienie
|
Czasy się zmieniają: Kiedyś tajemniczy wielbiciel, dziś zbok i maniak
Drogowiec chciał być dżentelmenem i zaprosił żonę do walca Ludzi którzy twierdzą że cierpienie uszlachetnia nazywamy masochistami. Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę, aborcja byłaby sakramentem |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Rozeznanie
|
To takie straszne Gdy nagle bliski Ci ktoś szarpie za gardło nie pytając o głos
Jesteś za płytki, co z Tobą dzieje,się znów ? Uwielbiam wasze opisy dziewczyny ![]()
#3561 |
Raczkowanie
|
__bzium;*
Wszyscy najmądrzejsi ,***ani, myślą chyba, że są wybrańcami . Betonowe niebo. Dziś jestem, górą w nierównej walce.
#3562 |
Raczkowanie
|
;))
czasem miłość łamie serce, gdy kochamy tych, którym to uczucie jest obojętne..
poznali się na szkolnym korytarzu.. ![]() prawdziwa miłość, choć serce jeszcze młode.. ;* na wyświetlaczu mały emotikon i perę słów wklepanych na szybko.. w planie dnia , jeden miły element.. spotkanie z NIM ;*** inna dziewczyna w jego ramionach.. te same słowa co do mnie kierował.. wspólne poranki, wspólne wieczory.. wydeptane ślady NASZE, oraz przemierzone tory.. <333 teraz siedzę sama wspominając tamte chwile.. tyle zwątpień. mój świat się zgubił! ![]() tak trudno oddychać, gdy jesteś obojętny.. co teraz robić mam, gdy miłość w sercu tylko rani? staram się zrozumieć jak to się stało, jak zapomnieć, żeby więcej nie bolało? możemy żyć bez tlenu, bez snu.. MAMY SIEBIE <33 dziś nie wiem co się stało, dlaczego wyszło tak? znów nie mogę zasnąć.. bez CIEBIE nie chcę spać.. </3 nie ma już tego, co było dawniej.. jestem dla Ciebie, nie ma Cię dla mnie.. ; ((
![]() |
#3563 |
Raczkowanie
|
Ide dziś z chłopakiem na koncert hip-hop night będzie tam peja , firma i takie tam
![]() macie coś na tą okazje ;>? |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Przyczajenie
|
CoŚ O AnIoŁaCh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Jednego serca" Jednego serca, tak mało tak mało Jednego serca trzeba mi na ziemi. Co by przy moim miłością zadrżało, A byłbym cichym pomiędzy cichemi. Jednych ust trzeba, skąd bym wiecznością całą Pił szczęścia napój ustami mojemi I oczu dwoje, gdzie bym patrzał śmiało. Widząc je świętym pomiędzy świętemi Jednego serca i rąk białych dwoje Co by mi oczy zasłoniły moje Bym zasnął słodko marząc o aniele Który mnie niesie w objęciach do nieba Jednego serca tak mało mi trzeba A jednak widzę że żądam za wiele..." / Adam Asnyk / Moje życie straciło kolor. Wszystko jest czarne. Anioł Śmierci przechodzi obok mnie obojętnie, tylko spojrzał na mnie swoim kłującym wzrokiem i pozostawił lekkie ukłucie w mym kamiennym sercu. Cały mój świat jest teraz pokryty czarną kopułą przez którą nie przedostaje się najmniejszy promyk szczęścia. Siedzę w swoim świecie...sama... nie ma w nim nikogo oprócz mnie i Anioła Śmierci. Mam nadzieję, że kiedyś nadejdzie dzień, w którym przyjdzie mój czas, aby odejść z tego piekła... Aniele Śmierci weź mnie ze sobą... JAKA JESTEM? Jak anioł kobiecą duszę mam Jak demon zło od środka znam Jestem dobrem jestem złem Fatamorganą jawą i snem Jak anioł sięgam chmur Jak demon spadam w dół Daję mało lecz chcę dużo Jestem słońcem jestem burzą Wszelkie żywioły w sobie mam Anioła i demona znam Jestem słońcem i pragnieniem Wirem wody i zwątpieniem Żarem swych ust spalam cię Nałogiem groźnym staję się Kocham szalenie i aż do cna Czy ktoś taką mnie zna? Jak to jest? kiedy pragniesz śmierci? Gdy krzyczysz, ale nikt nie słyszy?Jak to jest? kiedy pragniesz śmierci? Gdy krzyczysz, ale nikt nie słyszy? Gdy Twoje modlitwy pozostają bez odpowiedzi? Co czujesz? gdy po raz kolejny upadasz na twarz, a oni tylko patrzą? Wygrałaś ze śmiercią czy po to, by znów jej zapragnąć? Czy myślisz ,że to Ja Czy czujesz? tamte Chwile- zapomniane Czy Jestem gdzieś w twojej Pamięci? Czy mógłbyś Mi to powiedzieć?- nie na Zawsze pozostanę – tylko cząstką tego co nazywasz Myślami Pamiętaj o mnie!- krzyczę Ale... ...i tak zostanę tylko cieniem...- niezauważalnym „Kocha się zawszę po to, By stać się lepszą istotą, Częścią jedności magicznej, Zawsze spontanicznej, Która żyć będzie wiecznie......” Miałam kiedyś Anioła Stróża Uczył mnie miłosci do Boga Miał być nieśmiertelny A po mojej śmierci Chciał być moim przewodnikiem Zabili go Wyszydzając jego skrzydła Zamykając w klatce Zmyślonej troskliwości Umarł Zawiódł się rzeczywistością Odszedł... A miałam kiedyś Anioła Stróża
#3565 |
Rozeznanie
|
Taka mała życia garść.. Nie więcej..
Czasem lepiej wściekać się na tych, którym ufasz, bo wiesz, że i tak nie przestaną Cię kochać.. Życie to film.. Lecz to od ciebie zależy każdy krok.. Życie to gra.. Kto nie ryzykuje, ten przegrywa.. Uwaga! Moje z***ane życie część II Akcja! Chcąc poczuć Twoją bliskość kupiłam sobie nawet perfumy jakich ty używałeś.. To nic, że od Armaniego za 200 zł.. Ważne, że twoje.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_____ Tylko wtedy dam sobie radę Kiedy Ty będziesz ze mną pulsują sekundy Handlarz złudzeń czai się Gdybym jeszcze umiał się śmiać To bym chciał umrzeć tu ze śmiechu i to nie raz Kilka chwil chcę mieć by słuchać jak pada deszcz daleko od Ok. eutanazja wspomnień. do dziś mam wszystkie Twoje zdjęcia. W pogoni za swoim dniem Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe Ty lekko sceptycznie marszczysz brew
![]() |
#3567 |
Rozeznanie
|
Trzeba pozbierać młode kości i stanąć do boju z rzeczywistością.
Optymista to ktoś kto widzi wszędzie zielone światło.Pesymista dostrzega wyłącznie czerwone.Człowiek normalny przejeżdża każde skrzyżowanie na niebieskim ![]() Zakochana kobieta dociera do serca przez żołądek.Mądra wchodzi przez kieszeń. A głupia? Zakochałam się w mordercy, który zabił mą nadzieję, rozbił serce jak butelkę po piwie, zniszczył sny. Obudziłam się rano z wielkim krzykiem.Śniło mi się, że żyję Zaprosiłeś mnie do raju, lecz tam już była Ewa. Bolą mnie nogi od płaczu.Tyle się nachodziłam za miłością i nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Raczkowanie
|
koteczeek - w tym wątku nie piszemy pOkEmOnAmI, więc to uszanuj i nie pisz tak.
___ a teraz pokaż mi. no pokaż mi niebo. I've been feeling so alone... Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Ich lojalność jest więcej warta niż każda nagroda . . .
![]() Edytowane przez Schizofreniczna Czas edycji: 2009-04-18 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
BAN stały
|
troche starań i świat będzie nasz .
ogrzej moje serce . brak siły na tą pierdo*loną walkę o Ciebie . podejść do Ciebie i skłamać , że nie kocham Cię już i do szczęścia nie potrzebny - jedyny cel w życiu . w Twoim świecie znaleźć się <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
jak dobrze że wróciłaś
![]() opis biore ![]() _ mam pełen słoik wpomnień o tobie. w nicość popłynę, po czerwonym winie. w twoich dłoniach się rozpłynę. Dziś jesteśmy tymi ludźmi przed którymi ostrzegali nas rodzice. Czemu mnie tak samą zostawiasz? trzynasty miesiąc - poziomkowy. mój miesiąc. gdybym była tobą.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.