|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
za każdym razem, gdy znów wypowiadam twoje imie taki głos wewnętrzny krzyczy głośno 'głuuupiaaa!'
chciałabym cię spakować do torby jak moje perfumy, jak długopis.. tak, żebym Cię zawsze przy sobie miała dlaczego dziś ta pustka odbijająca się od ścian układa się w jedno wielkie rozczarowanie? to dziwne. nawet kurz na biurku ułożył się w znaczący kształt serca proszę odejdź, zniknij z mojego serca. albo wiesz co... nie, ja odejdę i zostawię Ci to serce, bo nie jest mi już do niczego potrzebne |
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
marzę o tobie, lecz nie tak bardzo. przyjdź, bo z chęcią ci pokażę, jak wyglądać może wieczór pełen wrażeń. więc przybliż się, przybliż do mnie, będziemy mieli trochę wspomnień. daj mi wieczory pełne zatracenia. nawet nie wiesz, jak bardzo mi ciebie brak. rozkołyszę cię. plotkarski wielki świat pełen dobrych rad. miłość to wirus. odleć ze mną wyżej. |
|
|
|
#3603 |
|
Zadomowienie
|
XxValedictionxX - dziękuję bardzo za pochwałę. Ps. Mogłabyś używać mniej oczo***nych kolorów czcionek ? Bardzo by nam to ułatwiło. _____________ Podziwiała go i była strasznie o niego zazdrosna. Chciała go mieć tylko dla siebie. Chciała, żeby żadna kobieta nie poznała go bliżej i nie dowiedziała się, jaki jest. Czuła, że każda, która go pozna, także zechce mieć go tylko dla siebie. mamy spore szanse przeżyć jeszcze jeden taki dzień. wszystko ucieka gdzieś.. Pomiędzy nami leży zaklęta dolina, którą Ty właśnie pozostawiłeś za sobą na ścieżce swego życia, a w której ja nigdy Cię nie zobaczę.
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-04-18 o 16:28 |
|
|
|
#3604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
___ Wszystko przyjdzie z czasem. Zdobędziemy to co powinno być nasze. ...bo nie zawsze idę z cierpliwością w parze. A w życiu bardzo bolą niespełnione nadzieje. Gdy coś masz a czas z przed nosa Ci to zwieje. Samo nie przyszło tak z reguły bywa Kto sumiennie pracuje w końcu wygrywa Odniesiemy zwycięstwo jak ententa Nie raz serce boli jak rana którą się soli
|
|
|
#3605 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() możliwe, że nie zauważyłam. nie czytam wszystkich postów dokładnie. znalazłam i internecie, spodobał mi się więc dodałam ![]() __________ Ledwo mnie znasz, tyle już planów masz, jakbyś wieki mnie znał. W tym atomowym bałaganie ani my ani wy Nie mamy szans. I znów liście śpiewały nam do uszu swe słodkie melodie. Świat staję się tak mały, jak kropla letniego deszczyku na oknie. i pytają mnie o Ciebie, a ja niby zamyślona , nie odpowiadam. każdy kłamie. Śniła mi się we śnie rzeczywistość. z jaką ulgą się obudziłam
|
|
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
XxValedictionxX - dziękuję za wyróżnienie :)
lilyblack - <3 zdelegalizować szczęście ! kocham cię i zawszę będę cię kochała. nie ma pożegnań, jest tylko miłość. tylko miłość. ostatnia audycja radia miłości
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#3607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, zaczynając się udzielać na wątku opisowym nie spodziewałam się, że mogę być wyróżniana przez te najlepsze dziewczyny, a Ty zdecydowanie do nich należysz Świadczy o tym na przykład to, że te trzy górne znów Ci podebrałam ;*_______________ 1. Nawet lizak w kształcie serca łamie mi się w ustach. 2. Czuję się jak ziarenko wsadzone do młynka do mielenia kawy. 3. Z mojego serca zrobiono jajecznice. Wyszła niesmaczna. 4. Chodzę z wielkim napisem jego imienia na plecach. Może to Cię oświeci, że twoje wysiłki idą na marne. Ja nigdy Twoja nie będę. 5. Nie otwieraj ust w moim kierunku. Tyczy się to zarówno wypowiadanych słów jak i pocałunków. 6. Cały nasz starannie budowany domek z kart zwany miłością legł w gruzach. Ktoś rzucił w niego kamieniem z jej inicjałami. 7. Przez pół życia się mijamy. 8. W tym momencie nie wiem nawet jak mam na imię, a Ty pytasz się o moje uczucia.? 9. Ja nie potrzebuję perfum z feromonami, za to Tobie radziłabym zamówić całą cysternę. 10. I gdy pytają mnie co u Ciebie, tak strasznie ciężko mi przyznać, że nie wiem. 11. Twoja twarz namalowana zmęczeniem wywołanym przez życie. I jak je spotkam, to zdrowo nakopie mu do du.py. 12. Odkąd mnie poznałeś zniknęła z Twego życia cała słodycz. Byłam największym błędem Twojego życia, ale wiesz co.? Jakoś nie mam wyrzutów sumienia. 13. Delikatnie spycham Cię na ścieżkę rozpusty. 14. Nieważne jak ostrego miecza użyjesz, mojego serca nie zranisz. Już dawno zmieniło się w kamień. 15. -Mój chłopak ma straszny los. -No, straszny. -Co.? Przecież nie wiesz o czym mówię. Po za tym nawet go nie znasz... -Ale Ciebie znam. Biedny chłop... |
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
moje życie to istne cmentarzysko nadziei.
(...) Gdy czyta się różne smutne historie, łatwo jest sobie wyobrazić, że bohatersko stawia się czoło trudnościom, znacznie trudniej jest poradzić sobie z nieszczęściem, które naprawdę nas dotyka. Jej oczy, tak bardzo złaknione piękna, prześlizgiwały się po okolicy, łapczywie chłonąc wszystkie niesamowite widoki. Ciągle nachodzi mnie jakieś koszmarne przeczucie, że wszystko okaże się tylko snem. Dlatego wciąż szczypałam się w ramię, żeby sprawdzić, czy to się dzieje naprawdę. Dopiero przed chwilą doszłam do wniosku, że bez względu na to, co się stanie, lepiej jest śnić, tak długo jak się da. Dlatego przestałam się szczypać...
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
nareszcie zakwitły fiołki w mojej głowie i różyczki na ramieniu
pora na popołudniowy kisiel porzeczkowy byłam u niej w szpitalu.. biedulka kiepsko wygląda, jak na nadzieję jest bardzo blada, a przecież powinna być zielona... |
|
|
|
#3610 |
|
BAN stały
|
jej. jak ja tu dawno nie pisałam. ale nie mam dostępu do kompa [ remonty ] . :/ staram sie czytac, ale na pisanie nie mam czasu. miło , że zauważyłyście moją nieobecność. dzisiaj tak malutko , ale nadrobie - obiecuje. ![]() _________________ w świecie oczekiwań i roszczeń życie jest proste.. Wybij mi siebie z głowy. wspomnienia i marzenia , rzecz piękna - ale bez znaczenia. ciszy szukam. tylko kur*a nie wiem jak wygląda. wciągasz jak video gra. Mogę do przodu iść, olewając drogowskazy wszystko może się zdarzyć. Kiedy zmądrzejesz, słonko? cicho jakby cały świat .. zgasił światło, poszedł spać. jesteś diamentem w piasku, różą na blokowiskach. ;*** |
|
|
|
#3611 |
|
Przyczajenie
|
Każdy dzień zabija marzenia! Daje łzy,w których tonie nadzieja... Chcę poczuć, że ktoś jest obok! Ktoś, kto sprawi, że znów się uśmiechnę I życie znowu będzie dla mnie piękne... Chciałabym tak po prostu tak do Ciebie przytulić się... Powiedzieć coś, cokolwiek, bo rozmawiać z Tobą chcę... Chwycić twą dłoń i nie puszczać z rąk być blisko przy Tobie... Być z Tobą wciąż, mieć własny świat, móc dawać nie tylko brać... Trudno się żegnać, to... zawsze przychodzi trudno. Pomimo żalu i rozczarowania, trudno powiedzieć ostatnie słowo... Widziałam też twój żal, wypełniający Cię po brzegi... wczoraj zbudziłam się płacząc, bo to co piękne było tylko snem... dziś krwawi mi serce, bo to co złe nie jest złudzeniem, lecz rzeczywistością... .na skraju przepaści . u schyłku wariacji. 7 dni między nami było... Dziś wiem zbędne są słowa, bo w oczach mych wyryte jest "Kocham"! |
|
|
|
#3612 |
|
Rozeznanie
|
Roztapiam się w udawanych ramionach.
Mylisz się, jeśli myślisz, że wzruszą mnie twoje usta, które zostawiłeś na progu, bezpowrotnie. Odkryłam, że smutek potrafi ciążyć. Wydawało mi się, że ważę dwukrotnie więcej. Spadły na mnie złudzenia wiosennego deszczu w kroplach z twoich dłoni. Kiedy budzę się we wnętrzu dnia, potykam się o trupy oczekiwań, które zalegają tak bezdusznie w szafie. -
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-04-18 o 18:20 |
|
|
|
#3613 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki a macie coś może o uśmiechu . Tylko nie cytaty tylko coś w formie SMS dłuższego coś ze przesyłam uśmiech na dzień dobry bardzo bym prosiła.
|
|
|
|
#3614 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :md leje:Cytat:
_______________ pokochaj mnie mocno tak, aby zazdrościł mi cały świat.. Pocałunek nagradza, uśmiech obiecuje.. Oddam Ci połowę serca, Ty mi oddasz swoją, nasza miłość się wymiesza. Nie będzie mnie ani Ciebie - będziemy my razem.. chciałabym móc wejść do Twoich myśli, potem wyjść i spytać, co naprawdę myślisz.. Gonię marzenia i wierzę w to, że kiedyś się spełnią.. Kiedyś walczyłam, żeby Cię odzyskać. Ryzykowałam życie i wypruwałam sobie żyły.. Myślałam, że jesteś moim światem.. W niebo nad głową zapatrzeni Tak jakby nie było już Nie było nikogo prócz nas na ziemi.. Szukamy szczęśliwych wróżb.. wierzę, że będzie tak, nie zmieni nas już nic. I wszędzie gdzie będziesz, ja przy tobie pragnę być..
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
W KAŻDYM Z NAS JEST DZIECKA ŚLAD Odurzona heroiną. Zatruta wódką. Wszystko Co Robię...Robię na Maksa...:P co?? spojżałeś na opis?? o nie... uciekaj!!!! Narysować kredką szczęście... pouśmiechać się do lustra.. Może cośś komuś . ![]()
|
|
#3616 |
|
Raczkowanie
|
Mam dość tej mieszanki uczuć. Radość, gdy obdarzysz mnie najmniejszym dowodem uwagi, nadzieją, że wszystko się zmieni, że moja miłość zostanie odwzajemniona, a potem otchłań rozpaczy, gdy zapominasz o mnie na kolejne kilka dni.
Często przesypiała w łóżku całe dnie, woląc okropności świata sennych marzeń od rzeczywistych koszmarów. Zastanawiałam się nad tym, czy nie należałoby może wstać, ale nie mogłam znaleźć żadnego powodu. Nic na mnie nie czekało. Słowa nie są potrzebne. Niczego nie zmienią. To, że los zetknął nas razem, nie znaczy jeszcze, że miał rację. Patrzymy na siebie, odwracamy wzrok, znowu patrzymy, to jest wszystko. Moje serce przypomina chińską wazę ; pęka w wielu miejscach,ale jest całe. Wszystko co mam to pustka w sercu, zamęt w umyśle i marzenia. ...nie chciała się od nikogo uzależniać. Zawsze sama się troszczyła o siebie, nie chciała nikogo potrzebować, nie chciała, by ktoś potrzebował jej. Zawsze sprawdzała się we wszystkim, czego próbowała; zawsze była błyskotliwa i szybko się uczyła. Jedyna rzeczą, w jakiej nie okazała się dobra, była miłość... Więc spleć palce z moimi palcami i chodź prowadź mnie i daj się prowadzić. Edytowane przez AniiiaxD Czas edycji: 2009-04-18 o 19:42 |
|
|
|
#3617 |
|
xoxo
|
Sama jestem w cierpieniu ponad siły
zabrakło barw marzeniom mym Sprzedawanych z drugiej ręki słów nie kupuję uwierze we wszystkie twoje kłamstwa tylko udawaj,że mnie kochasz....
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
dzięki, kradnij musica ![]() ____ pogasili światło i zamknęli niebo! widoczne objawy zakochania Tysiącem odcieni różu domalować sobie uśmiech kawy łyk, biore plecak i zamykam serce na klucz ubiorę najpiękniejszą sukienkę. Ty ponownie wyznasz mi miłość purpurowa pozytywka z uczuciami, właśnie się zamyka. za oknem pada deszcz. przeziębiam myśli o Tobie. To luźne popołudnie jest luźne złudnie. byłam bowiem optymistką i pragnęłam szczęśliwych zakończeń. _______ Zabierz mnie tam gdzieś najdalej gdzie najwolniej płynie czas, Z Tobą za rękę przed siebie w nieznane będę szła. ;* ;*
Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-18 o 20:24 |
|
|
|
#3619 |
|
Rozeznanie
|
:-/
znalazłam go gdzieś ostatnio i mnie 'zauroczył' jest on taki prawdziwy.... ![]() '-co niby mam zrobic? -wykonać taniec hula' czy to my czy ten świat jest popier****ny...?
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
Mam do was ogromną prośbę dziewczynki. Rzdko proszę o opisy, dlatego że zazwyczaj ustawiam coś od siebie ale dzisiaj potrzebuję waszej pomocy. Są mi potrzebne niebanalne opisy skierowane do przyjaciela. Coś, że dobrze jest mieć taką osobę. Nie chodzi mi o opisy ogólnie o przyjaźni, tylko takie bezpośrednio do jednej osoby, do niego. ![]() styrana, kee, doontlookdown, powinnam, CukrowaPanna, Miluuu, niewieotymnikt, nydee, nee, Primadonna, letes, LittleBallerina, lets, Kamisha, papergirl, musica, chocapic, 121ewa8 Myślę, że mogę na was liczyć Kocham. Czaruję myśli, zaklinam marzenia.. Niczym wiosenna magia, kolorowy świat.. ..i proszę sen, by szybko przyszedł. Była gotowa odsunąć się od niego i bez żalu odejść daleko, jak najdalej.. Ja potrafię być poważna.. Ciekawski księżyc zagląda w okno, gwiazdy mrugają porozumiewawczo, tylko one rozumieją.. Sprzecze myśli, pragnienia kłębią się we mnie.. Zawieszona pomiędzy dobrem a złem.. Nie będę Twoja, nie będę niczyja, tylko swoja! Senny niczym piękny sen, marzeniem jesteś w mojej głowie.. Wolna od zła, silna, nieobojętna, choć z dystansem..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-04-18 o 20:39 |
|
|
|
#3621 |
|
Raczkowanie
|
Now all I want is just my stuff back. Do you get that? Let me repeat that, I want my stuff back. Nikt nie wychodzi z prawdziwej miłości żywy Iskra wznieci płomień, którego nie da się już ugasić Nie pragnę słów, wzrokiem do mnie mów. tylko śmierć umie ludzi przybliżyć do ludzi nic dziwnego przecież tak to bywa z nieba się tęskni zawsze po kryjomu ci co się kochają cierpią gdy są razem uśmiech i z cytryną uśmiechnąć się może narzekasz że świat surowy jak grzyb niejadalny a w świecie stale uśmiech niewidzialny Gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. |
|
|
|
#3622 |
|
Rozeznanie
|
Tak już długo za Tobą tęsknie że nawet to polubiłam...
Czy można się przyzwyczaić do tęsknoty?? Chciałabym mieć takie oczy jak twoje...albo nie!bo patrzyłabym w lustro 24h na dobę
|
#3623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze tak jest że się czegoś nie spodziewamy ... Te 5 ospisów kradne ten osttanio bardzo do mnie teraz odpowiada ![]() ![]() Do zobaczenia na wątku zapoznawczym ;* Cytat:
Kradne ![]() ___________________ Przyjaźń, drogi balsam... uśmiech pośród zachmurzonych twarzy; umiłowany promień słońca; uścisk w samotności; schronienie w trudnościach; radość w smutku. Marzę o kimś, Kto śmiał by się zemną, o kimś kto dzieliłby ze mna smutek, O kims kto mnie pocieszy, i czasem, bez cienia wątpliwości, pochwali wnikliwośc moich sądów... Dzisiaj jestem smutna jak ptak. Dzisiaj jestem smutna jak deszcz. Leżę sobie w trawie na wznak, sama nie wiem, czemu tak jest. Promyk słońca zalśnił i zgasł. Choćby niebo zmęczyło się błękitem, nigdy nie gaś światła nadziei "Tylu ludzi wokół mnie, lecz tak naprawdę jestem sama, bo nikt, nawet szczery przyjaciel, nie zrozumie pewnych spraw tak do końca. Nikt nie potrafi dotrzeć do rdzenia mojej duszy, ani mojej, ani drugiego człowieka. Każdy z nas posiada w niej pewne zakątki, których nie przekroczy nikt. Poprostu, nie zrozumie moich spraw. A i ja nie umiem wszystkich odczuć, wypowiedzieć i wyjaśnić. Więc w pewnym sensie każdy z nas, skazany jest na samotność... ... do jakiegoś stopnia". Każdy może popełniać błędy, ale tylko głupiec upiera się, aby w nich trwać Perspektywy brak Posprzątałam dzisiaj w szafie . Powyrzucałam wspomnienia i poukładałam wszystko na nowo . nie patrz tylko kochaj mnie... w wysokiej trawie dotykaj potłuczonej duszy pierwsze zmiany w ciele moim pierwsze tęsknoty za Tobą a ja czekam pod wodą aż dotkniesz mnie delikatnie konwalią mocno ustami to takie proste wystarczy tylko być dziś gdzie będzie ciemno i bez zbędnych uczuć Już zapomniałam jak sie uśmiecham... _______ Dziewczyny mogła bym prosić opisy o jakimś cierpieniu ale jakieś takie nie bardzo dosłowne ? coś o tym ze mam go dość i jego ignorowania ? że jestem potrzeba jak on coś chce? Bardzo prosze!
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-04-18 o 21:27 |
||
|
|
|
#3624 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Chcę dać Ci coś, co jest tak bezcenne, za co nie zapłacisz funtem, złotóweczką ani pensem. ustosunkuj się do tego, że Twoja obecność w moim życiu nagle zaczęła być nie będna. myślałam że zgubisz mnie w tłumie, a Ty byłeś zawsze przy mnie. Nie ma przyjaźni takiej jak twoja i nikogo kto mógłby dać jej więcej dzięki za twoją przyjaźń dzięki za gumę do żucia Starzy przyjaciele są najlepsi, Tak samo jak stare buty są najwygodniejsze. bo przyjaciół ma sie przy sobie a nie na liście na NK someone people make word better because they are//niektórzy ludzie czynią świat wyjątkowym tylko dlatego ze są z przyjemnością podarowałabym Ci gwiazdkę z nieba. choć, pójdziemy razem poszukać jakiejś drabiny. To jest ukłon w stronę ludzi dzięki, którym ... Świat da się lubić.!' Dziękuję, że mnie lubisz... Dziękuję, że znosisz moje złe nastroje... Dziękuję, że potrafisz zatrzymać mnie przy sobie... A w odpowiednim momencie zwrócić mi wolność... Dziękuje, że pozwalasz popełniać mi błędy... I mi ich nie wytykasz... Dziękuję za zainteresowanie moja osobą... Że potrafisz słuchać... Dziękuję, że nigdy nie wywierasz na mnie nacisku... Dziękuje za Twoją cierpliwość... Nawet wtedy gdy sama siebie znieść nie mogę... Dziękuje, że mnie wspierasz niezależnie od okoliczności... Dziękuję... że JESTEŚ! nie musisz mieć oka po prostu bądź idź obok mnie i bądź tylko ty przychodzisz gdy cały świat odchodzi dziekuję,że stoisz przy moim boku. dziękuję,że podajesz mi dłoń gdy upadam
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy było jeśli tak to trudno być moze sie powtorze
kochane fragmenty z ukochanych piosenek prosze bardzo :ro lleyes:![]() ![]() ![]() "Nie będę tłumaczyć się jak winny ktoś co złego w tym ze kocham cie?" "Nie czuje się winna ni trochę ze raz wypada reszka a raz wypada orzeł" " Nie odpowiadam za to wszystko co dzieje się beze mnie, co dzieje się za szybko." " I nigdy tu nie będzie dobrze , gdy serce stoi w miejscu, gdy serce wciąż nie działa" " Ja chce być tam gdzie ty! tam gdzie niebo lekko dotyka wody..." " Bo ty jesteś już tak blisko, jesteś tuż o krok choć rzeka jest głęboka, chociaż stromy jest stok" "Have I found you ?... Flightless bird, jealous, weeping or lost you, american mouth..." <Twillight <3 >
|
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
Ty nigdy nie patrzyłeś na mój ból, zadufany w sobie je*bany ch*uj.!
I nagle Ty stoisz dziś w moich drzwiach i pytasz mnie czy może kogoś mam..
Dziwnie tak jakoś... oboje twierdzą, że kochają tylko z tą o drobną różnicą, że jedna nie umie sobie wyobrazić życia bez drugiego, a to drugie wyobraża sobie jak by to życie wyglądało w pojedynkę... |
|
|
|
#3627 |
|
Rozeznanie
|
Patrzysz na mnie z taką wiarą,z jaką nigdy nikt nie odważył spojrzeć się...
nadzieja, marzenia i oczekiwania zwinięte w jedną paczę. Lekarstwo na trudne wspomnienia. Chciałam być jak głaz - Twoją siłą.. Zapomniałam, że jestem tylko życiem.. Naucz mnie rozróżniać kolory. Naucz oddzielać czerń od bieli. Naucz mówić, gdy milczę. Jestem gotowa. Gdy uzależnienie spycha w przepaść, a uczucie tak silne ciągnie ku górze... Jest w Tobie coś takiego, że czuję się bezpiecznie i pewność mam, że przed każdym złem obronisz mnie skutecznie. Najlepszy dzień jaki przeżyłem to wtedy, gdy nie nadeszło jutro. W baśniach księżniczka całuje ropuchę, a ta zamienia się w pięknego księcia. Zaś w życiu księżniczka całuje księcia, a on przeistacza się w ropuchę. "Lecz królewicz ją mocno przytulił i razem się z betonu odkuli." <33
|
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
<333333333333333
weź wyciągnij wnioski,
życie to nie konkurs piękności. Czasem warto się zgubić, by znaleźć to, czego się szuka. skromnie.
|
|
#3629 |
|
Raczkowanie
|
A gdy noc nadejdzie
Taki sen im się śni: On jest w nim wymarzonym księciem... Ona królewną zaklętą... Samotni nie chodzą do kina, Bo wstyd prosić o jeden bilet... Zdradzam cię Z tęsknoty za tobą Dziś tylko się znamy Nic więcej... Ty serce masz chłodne I chłodne masz ręce Za chwilę pójdziemy Innymi drogami Bo tylko się znamy Nic więcej... Ja wiem, że nie byłam dla Ciebie, choć chciałam najbliższą Ci być, lecz byłeś daleki jak gwiazdy na niebie. K. Groniec
|
#3630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ ____________________ to on podpierał ściany żeby nie upadły
nie odwróciłam głowy patrząc za tobą, nie powiedziałam że tęsknię czasami czuję krew i wtedy zagryzam aż do bólu, do wściekłego bólu wargi. wtedy czuję. gorycz cytryny. nikt nie mówił, że będzie słodko złamane serce , zdeptane . wśród tłumu rozentuzjazmowanych skórek od banana i plastikowych butelek wyrzucone. bo tak będzie lepiej być może zabrakło nam iskry, to chyba jakieś rozkojarzenie elektromechaniczne doktorze, jak długo można żyć z niewydolnym sercem? świat nam spowszedniał do rozmiarów kromki chleba nie stać mnie na nieprzemakalną duszę po deszczu z przegniłej podłogi,zbieram rozmokłe marzenia . następnym razem kupię parasolkę jeszcze dziś przejedzie mnie ciężarówka kiedy patrzysz na mnie, tak w zenicie, na wskroś mówię, nie pozwól mi się skończyć jeśli mnie zachcesz, mogę mieć smak malin i drażnić cukrem podniebienie podroczmy się: dziś ty kryjesz, ja liczę.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

wystarczy Marzena