|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Cytat:
![]() czuje sie ze soba strasznie a ludzie mnie denerwuja i mam ochote im cos zrobic bo jak np wchodze do autobusu mpk to kazdy sie na mnie gapi, ludzie na ulicy to samo! a starsze dziadki to juz w ogole bezczelnie sie gapia i czesto cos dodadza od siebie na temat mojego wygladu ja tez wlasnie walcze z kilogramami i chce to zmienic ale mimo wszytsko poki co to sie ze soba strasznie czuje, nie mam ochoty nigdzie wychodzic itp :/ tym bardziej mi zle i dobija mnie to jaka dluga droge musze przejsc zeby sie sobie podobac :/ja pamietam jak schudlam to i tak czulam sie gruba(!!!!) a wazylam 56-62 kg i ciagle sie ze soba zle czulam i pytalam ciagle mamy czy w ogole widac ze schudlam a wszyscy pukali sie w czolo ale teraz nie popelnie tego bledu ![]() i nie mam zamiaru sie tu uzalac nad soba bo nie od tego ten watek ale mimo wszystko czasem trzeba powiedziec co nam na watrobie lezy ![]() wszystkie tu walczymy ale zdarzaja sie gorsze dni... ja przewaznie mam dobry humor i euforie ze sie odchudzam ale mimo wszystko jakos z bolem serca w lustro patrze.. :/ |
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze laseczki, ale szalejecie
Nie było mnie dosłownie dobę (bo mamcia u mnie była i jakoś tak nie wypadało przed kompem siedzieć), a Wy dodałyście kolejną stronkę do wątku ![]() Co do ludzi, którzy gapią się na nas z powodu tuszy to ja ostatnio miałam dość nieprzyjemną sytuację... podchodzi do mnie stary wychudzony dziad i wyjeżdża z tekstem, że powinnam suchy czarny chleb i wodę spożywać i że nabawię się cukrzycy i takie tam, a tak mi się przykro zrobiło ale otrząsnęłam się szybko i zapytałam co to jego obchodzi, a on dalej swoje bezczelny dziad ![]() A ja to się tak ostatnio jakoś dziwnie czuję odkąd biorę tabletki anty (Yaz), jakoś nie mam w ogóle apetytu, tylko mi się pić i pić chce Jakoś takie mdłości mam i powiem Wam, że rodzice dziś wcinali lody, ciastka, a ja nawet nie miałam ochoty z tego akurat się cieszę, ale gdyby nie ten straszliwy spadek libido to by już w ogóle było cacy
|
#1143 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o kompleksy,to chyba każda z nas je ma Jak zrobiło się ciepło i szłyśmy z dziewczynami z pracy,pozdejmowałyśmy kurtki,to miałam wrażenie że wszyscy na mnie patszą i widzą moje "fałdy" może miałam takie wrażenie po zimie,bo chodziło się opatulonym,to nie było tak widać,wszystko było zasłonięte Dzisiaj mam dzień totalnego lenistwa ![]() nic nie chciało mi się robić,wczoraj posprzątaliśmy mieszanie,dzisiaj jak usłyszałam że leje deszcz to nie chciało mi się wyjść z łóżka "kochanie" przycisnęło koszulę ale jakoś z bólem ok.11 zwlekłam się z łóżka,no i jakoś dień zleciał. Fajosko z Wami tu być ![]()
|
||
|
|
|
#1144 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!!
Madzia_g i Tereska wiem o czym mówicie ludzie potrafią być megaokrutni!!! Jeden taki głupek potrafi mi zepsuć humor na cały dzień niby obcy a boli jak cholera!!!Oni chyba myślą że my luster nie mamy i ślepe jesteśmy że tak dobitnie nam uświadamiają nasz wygląd jakby nam mało było.... Nie wiem jak tam u was ale u mnie kiepsko popłynęłam jakoś po tych świętach i nie daje rady wleżć na 100% diety jakos rano i w pracy sie trzymam a potem albo zgrzesze na obiad albo co gorsza na kolacje juz mnie szlag trafia bo szkoda mi tej długiej drogi a nie moge tego przezwycieżyć juz nie wiem jak sobie pomóc najgorzej jest jak wracam wypruta z pracy i nie mam ochoty na pichcenie czy latanie na zakupy bo nie ma tego co moge wiec ide na łatwizne i jem co wszyscy ![]() Jeszcze do tego wszystkiego doszła mi podyplomówka z pedagogiki chociaż ucze w szkole to w przyszłości chciałabym zmienić swoją prace i uczyc dzieci upośledzone albo pracować w jakimś ośrodku.... Po 1 zjeżdzie jestem troche podłamana bo tak nas nastraszyli że szok ![]() nawet nieobecność musimy usprawiedliwiać i zaliczać oddzielnie ćwiczenia albo wykład to chore jakoś cisną teraz To sie znów wyżalam sorki ostatnio jakos tak wychodzi może narazie nie bede wam zatruwać i jak mi sie polepszy to zaczne pisać jak mnie nie bedzie to nie myślcie że zerwałam całkiem bo czytam i bede nadal czytac was codziennie więc nie chce was dobijać....troszkę czasu i mam nadzieje że wroce ze zdwojoną siła do walki Buziolki kochane trzymajcie sie i walcie naprzod bo to najważniejsze a ja obiecuje sie nie poddać i odezwać sie niedługo
Już niedługo nie będę hipcią!!!!!!ufffff Edytowane przez hipciabeti Czas edycji: 2009-04-18 o 22:09 |
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby człowiek zdaje sobie sprawę, że źle robi, że zniweczy owoce swojej pracy... ale jedzenie jest silniejsze Na nic oglądanie swoich najgorszych zdjęć, na nic widok wielkich ubrań Po prostu kochana, musi przyjść ten czas by Twoja świadomość na nowo dojrzała do zmiany... daj sobie czas, ale jednocześnie nie usprawiedliwiaj swego obżarstwa Co do podyplomówki, to nie lada wyzwanie przed Tobą stoi Mówią, że pedagogika jest łatwym kierunkiem, ale niestety wkuwania jest sporo Ale zobaczysz, jak zawiążecie "paczki" między sobą, zaczniecie sobie na wzajem pomagać, to nawet najtrudniejszy egzamin będzie do przejścia
|
|
#1146 |
|
Raczkowanie
|
Od południa mnie nie było a Wy tyleeeeeeee napisałyście
Zgadzam się z opinią co do ludzi, potrafią być bardzo okrutni mi się często zdarza urzalanie się nad sobą... ale na szczęście na pogotowiu są przyjaciółki i Wy moje kochane ![]() Ja jutro jadę na ognisko do powsina. Średnio mi się chce. Ale będą fajni ludzie wiec pewnie będzie wesoło miłego niedzielowania dziewuszki
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
Widze że się dzielnie trzymacie. Super Ja mam właśnie "tydzień paszteta'. Nawet mi się z domu nie chce wyłazić a do lustra to nawet nie patrze. Co nie założę to masakra. Już nie wiem jak się mam zmotywować bo póki co to mam ochotę zajeść smutek i tak się koło zamyka Sorry że tak pesymistycznie.
|
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
Witam w niedzielny poranek.
Właśnie zaspałam do szkoły, wczoraj położyłam się o 7 i dopiero wstałam, grrr.. Tzn. jeszcze bym pewnie spała, ale trzeba wstać i iść I niestety po 13 godzinnym śnie czuje się fatalnie.Madziu, niestety mam niedoczynność tarczycy i coś nie mogę unormować tych paskudnych hormonów. Co do "dni paszteta" to jest taki okres w cyklu, że się kobieta tak czuje. To zadziwiające, że jednego dnia jak patrze na siebie, to stwierdzam (nawet bez makijażu), że nie jest ze mną tak źle, że ta buzia jakas taka ładna, ładne włosy i wcale tak grubo nie wyglądam Adelo choćby nie wiem jak źle się patrzyło w lusterko to nie jedz, bo pasztetowy tydzień minie, a Ty będziesz zła na siebie, ze zajadałaś smutki. Beti żal się ile chcesz. Musimy się wspierać nie tylko wtedy, kiedy waga ładnie leci w dół, a wszystkie są szczęśliwe I słuchaj Tereski, bo mądrze napisała Beatucha, tym brakiem kurtek nie ma co się przejmować, bo może i widać oponki, ale z kolei w takiej kurtce zimowej wyglądało się jeszcze grubiej, bo więcej warstw ubrań się nosiło Ja tak sobie to tłumaczę A ludzie potrafią być mega paskudni. Kiedyś odwiedziłam koleżankę we Wrocławiu i chodziłyśmy po mieście a jakiś żulek niemalże centralnie nade mną wydarł się "schudnij!!!" Zlękłam się okrutnie, bo to było takie znienacka i mnie zatkało. Żałowałam później, że mu się nie odgryzłam coś w stylu "wytrzeźwiej!!!" Ale wiecie co jest najgorsze. Jak weźmie stanie obok mnie jakiś stary dziad, albo jakiś typ koło 40 (z lekka podejrzany) i zaczyna teksty typu "ale ładna jesteś, lubię takie", itd. Rzygówa na maksa. |
|
|
|
#1149 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy oni wyssiewają te "mądrości" z alkoholem czy jak ![]() hehehe, a z tym drugim typem typów to jest rzeczywiście masakra, bo co to znaczy "takie" albo jak gapią się na biust i dają jakieś głupie komentarze, to wściekam się na maksa Ale z drugiej strony jak spojrzy ktoś "normalny" to jest to nawet miłe A już w ogóle ubaw jak patrzy jakaś zazdrosna baba ![]() A ja sobie dzisiaj zaplanowałam piec ciasteczka owsiane Tyle, że zamiast mąki pszennej dam żytniej, a zamiast cukru - słodzik ![]() Milusiej niedzieli kochane laseczki
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny już mi trochę lepiej
![]() Dzień zaczęłam od twarożku z rzodkiewką i szczypiorkiem no i kawy oczywiście. Plany na obiad mięsko z grilla i dużo świeżych warzyw. Ja na szczęście nie miewam teraz takich przygód ale pamiętam kilka takich sytuacji z dzieciństwa. Szczerze mówiąc to do dziś je pamiętam i na sama myśl robi mi się przykro. Najlepiej to się takimi komentarzami nie przejmować tylko że jak się ma akurat wtedy kiepski dzień to mozna się juz kompletnie załamać. |
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
[quote=adela_w;11946209]Dzięki dziewczyny już mi trochę lepiej
![]() Dzień zaczęłam od twarożku z rzodkiewką i szczypiorkiem no i kawy oczywiście. Plany na obiad mięsko z grilla i dużo świeżych warzyw. witam niedzielnie!!! a ja wczoraj siedziałam z maseczką i zostałam wypilingowana, jeszcze przydałby się manicure ale z tym już gorzej, po prostu brak czasu......
|
#1152 |
|
Raczkowanie
|
Ja już się wypiękniłam
podjadłam trochę świeżych warzyw i mam zamiar się pomierzyć. Planuje zakup porządnego biustonosza, problem jest taki że obwód pod biustem duży a miseczka taka sobie więc ciężko mi coś kupić.
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
No to dziewczynki piękniejecie nam
![]() A ja upiekłam ciasteczka owsiane na słodziku cud, miód i orzeszki
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
Teresko daj przepisik, to może i ja sobie na doły coś takiego upiekę.
W końcu nie poszłam na zajęcia, bo się znowu położyłam i wstałam jakieś pół godziny temu. Jestem wypompowana. Czuję się jakby ktoś wyssał ze mnie siły witalne. Też powinnam coś ze sobą zrobić, jakiś peeling czy coś, ale od tygodnia jakoś nie mogę się zebrać. Idę coś wszamać i zawlokę się pod prysznic, to może lepiej mi się zrobi. Buziaki kochane |
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
15 tabletek słodzika (rozpuścić w minimalnej ilości wody, ok 5 łyżkach) 1 jajko 60 dkg mąki (ja dałam żytniej ale może być też pszenna) 2 łyżeczki proszku do pieczenia 250 dkg płatków owsianych Ukrecic margarynę z cukrem. Dodac make i jajko, proszek Rozwalkowac i wykrawac szklanka kolka. Piec w 180 przez około 15 min.(az beda zlote). Smacznego
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole witam moje Kochane!!!! ale duzo napisalyscie od wczoraj wieczora ![]() Tereska odnosnie spadku libido to wiem cos o tym jak bralam yasminelle mialam tak samo a teraz... chce mi sie sexu wszedzie i o kazdej porze Tż mowi ze niewyrzyta sie zrobilam ![]() odnosnie ludzi to naprawde zastanawia mnie co ich to obchodzi jak wygladam moga sobie cos pomyslec ale zeby z takimi tekstami takich przygod mialam mnostwo! a jedna mi sie przypomniala, raz bylam z mama u chirurga, w poczekalni siedzial stary dziadek i moja mame wyrywal a do mnie ze schudnac powinnam swietnie sie wtedy poczulam ![]() ja wczoraj na imprezie o dziwo sie fajnie bawilam i niezle ze soba czulam(w miare mozliwosci), przetanczylam cala noc ![]() ALE polynelam na tej imprezie z dieta ale sie nie lamie i dzis znowu przestrzegam wszystkich przykazan nie ma sie co lamac! zreszta sporo pewnie wczoraj spalilam tanczac...tylko troche dola mialam bo byly dawni zjamomi Tżta, mowimy im ze my sie zareczylismy etc. oni ze tak sie ciesza, w ogole tacy sympatyczni, ALE glupio mi bylo, bo sobie myslalam ze Tż nie ma sie czym pochwalic, ze taka gruba lske znalzl itp. napewo sobie tak pomysleli ![]() ja tez tak mam ze w ubraniach zimowych lepiej sie czuje bo wszystko zakryte ale z drugiej strony one poszerzaja ale z trzeciej strony w lato trzeba wiekszosc cialka odslonic i jeszcze bardziej widac falki,n grube ramina etc ale z czwartej strony najlepsza jest wiosna bo ubrania nie poszerzaja ale tez nie odslaniaja za wiele ![]() edit ja tez lubie sobie piling zrobic, balsamem sie nasmarowac itp wtedy sie lepiej czuje ostatnio regularnie uzywam balsamu atycelulitowego
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-04-19 o 16:02 |
|
|
|
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
Mmmm... Tereska te ciasteczka brzmia rewelacyjnie, bede musiala spróbowac ja dopiero co wrocilam wypompowana maxymalnie, bo bylismy na rowerku z moim Tż-tem nad jeziorkiem, u nas sliczna pogoda, niekorzy to juz sie nawet opalali a my polezelismy na kocyku porobilismy troche fotek (bo ja to fotomaniaczka jestem ) - ale oczywiscie jak je potem zobaczylam to znowu doła złapałam, bo wyszlam na nich tragicznie haha, ale kilka wstawie a co no i przynajmniej nie spedzilam bezczynnie siedzac w domku niedzieli, bo moj Tż to raczej leniuszek i niechce mu sie nigdzie wychodzic, wiec przewaznie niedziele spedzamy w domku ale ja juz nie moge sie doczekac jak juz bedzie tak naprawde goraco, to bede jezdzila sie opalac, tutaj to nie wstydze sie bo mnie nikt nie zna :P i jakos Niemcy lub inni obcokrajowcy nie zwracaja uwagi na to jak ktos wyglada w stroju, jest tolerancja i to mi sie podoba, w tamtym roku sie tak opalilam ze szok, w tym roku tez zamierzam bo kocham byc opalona i wtedy czuje sie jakos atrakcyjniejsza tak wiec ja zmykam jakis deitetyczny obiadek robic a wam zycze przyjemnego popopludnia
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2009-04-19 o 16:19 |
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu słodkie foteczki
![]() Wy juz na rowerku byliscie? w sumie co ja sie dziwie, ja dopiero o 15 wstalam kurde ale ze mnie spioch ale w sumie wytulaczenie(tym razem) jest bo pozno do domu z imprezy wrocilam ![]() ps. dodam ze ja jako jedyna w alkocholu nie wypilam nawet kropli
|
|
|
|
#1159 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
i idę z dzieckiem na spacerek...jutro ważenie po 2 tygodniach, ale dzisiaj weszłam w spodnie, w których ostatni raz chodziłam 3 lata temu!!! myślę, ze jest dobrze
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wazenie po dwoch tygodniach w czwartek ale cos czuje ze nie za duzo mi ubylo jezeli w ogole cokolwiek ![]() pozdrowionka dla Was Kobietki! ![]() ps. ja się wzielam za pisanie pracy wreszcie |
|
|
|
|
#1161 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kasiu Twoje fotki są super,wyglądasz na przesympatyczną osobę Dzisiaj znowu jeździłam moim autkiem chociaż "kochanie" mówi że już lepiej mi idzie.Miałam wykupić sobie jazdy i jakoś brak mi odwagi,mam nadzieję że jak będę częściej jeździć to samo jakoś przyjdzie Nie zanudzam już Was.Pozdrowionka,pa
|
||
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Wypróbujcie dziewczynki te ciasteczka, można je jeść bez wyrzutów sumienia
Kasiu, śliczne foteczki, rzeczywiście Twoje umiejętności fotograficzne są do pozazdroszczenia Tak się dziwicie, że ludzie się już opalają Ja to się kilka dni temu będąc na działeczce tak spaliłam, że teraz to mnie ramiona swędzą chyba będzie wylinka
|
#1163 |
|
Raczkowanie
|
Teresko dzięki za przepisik
Jak będę miała ochotę na coś słodkiego, to sobie zrobię takie ciacha Na pewno wypróbuję.Kasieńko fotki rewelacyjne Marled gratulacje, lecą Ci te centymetry elegancko ![]() Beatucha współczuję tej maski. Ja to też mam taki problem, że praktycznie na wszystko mam uczulenie a mój sprzymierzeńca to najzwyklejszy krem nivea. Najlepiej było jak babcia kupiła mi na któreś święta zestaw soraya i żeby jej nie było przykro, to wypróbowałam. Po 5 minutach siedziałam już w łazience i próbowałam to paskudztwo zmyć. Oj ciężko było ![]() Madziu na pewno wytańczyłaś wczorajsze grzeszki, więc się nie przejmuj. A co do Twojego Tżeta, to z pewnością jest z Tobą dlatego, że jesteś świetną dziewczyną i mu się podobasz, więc opinia jego kumpli jest nieistotna
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja napiszę coś na dobranoc
![]() postanowiłam że oprócz ważenia będę się mierzyć heh zmykam spać bo jutro muszę wstać o 6 jak na mnie to noc mam jutro dużo do zrobienia- studia, praca lic, praktyki ankiety etc no i znowu wycisk na silowni ![]() dobrej nocki ![]() ps. Teresko na dniach po prosze Cie o pomoc(praca lic )
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
kasiamniam śliczne foteczki
![]() beatucha nie ma co się bać jazdy samochodem w końcu ćwiczenie czyni mistrza napewno jest super ![]() Marled gratuluje centymwtrów świetnie!! ![]() Ja własnie wróciłam z ogniska. 12h to chyba przesada troche, ale było świetnie byłam jedyną osobą, która nie piła, ale śmiechu było tyle z mojej gadki, że ludzie z sąsiedniego ogniska stwierdzili, że mamy dobre zioło nie ma to jak wesoła ekipa ludzi Dobranoc kochane bo padam na ryjek
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() wstalam o 6,20 prosze o oklaski biorac pod uwage to ze wczoraj wstalam o 15(!!!) to jestem bosem ![]() życze Wam miłego dnia! lecę na praktyki achhh jak ja tego nie lubie...w ogole mam dzis nieprzyjemna sprawe do zalatwienia ale nie bede sie tu smutrac i dolowac, bo piekny dzien wstaje, sloneczko swieci ![]() buziolki Kochane ![]() ps. Gurcia to super ze mialas udana zabawe ja tez ostatnio nie pije nawet podczas imprez a dobrze sie bawie
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Madziu gratulacje, ja też miałam wstać ok 6, ale przez sen wyłączyłam budzik i wstało mi się po 8. Całe szczęście udało mi się zrobić, to co miałam do zrobienia. Gurcia pozazdrościć ogniska Też bym gdzieś w plener ruszyła ze znajomymi pogrillować, ale jakoś ciężko ekipę zebrać, żeby każdemu pasowało.A ja właśnie oglądam program "Rozmiar w dół". I dalej nie wierzę, że Ci ludzie aż tyle jedzą. Masakra. |
|
|
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry Piekności
Ja tak dzis od rana z bananem na twarzy, choc tak naprawde nie mam pojecia dlaczego nie nawidzę poniedziałków, a dzis mam taki humorek ze hej Na początek dziekuję ślicznie wszystkim laseczkom, za miłe komentarze w stosunku wstawionych zdjęć.. aaa tak takie zwykle one, ja poprostu kocham zdjęcia i robie je o kazdej porze no! Moj Tż sie smieje ze aparat bardziej kocham niz jego![]() A ja wlasnie wrocilam z zakupów kosmetyczno-spozywczych i zabieram sie do ogarniecia mieszkanka (wiec troche kcal pojdzie ) a potem mam zamiar zrobic sobie paznokcie u nog zelem z jakimis cyrkoniami etc.) jak wyjda fajne to sie pochwale i u rąk tez zelki. Na dworze ciepełko az sie chce zyc i ja troche szczesliwa bo waga zaczyna spadac powoli narazie nie ma rewelacji ale wazne ze cokolwiek idzie no nic to ja sie zbieram a Wam zycze mile spedzonego dzionka i piszcie duzo bo ja kocham tu zagladac![]() buziaczki slodziaczki |
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry już popołudniowo
![]() dziękuje wszystkim za gratulacje faktycznie rano ważyłam się i wynik 89,3 kg, nawet nie wiecie jak się cieszę, tak chciałam zobaczyć te 8 z przodu... 13kg za mą i 15kg przede mną a jestem tutaj dzięki Wam, bardzo dziękuje wszystkim :dziekuje :![]() i walczę dalej... Teresko proszę zmień mój wpis w tabeli -13 jest 89 Sylwio a jak twój sprzęcior, doszedł już???
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja
Właśnie mam przerwę na kawę. Kasia zdjęcia rzeczywiście super. Ja ostatnio unikam bo bardzo nie podoba mi się jak wyglądam i wstydziła bym się i tak komukolwiek pokazać Najbardziej mi szkoda tego że dzieci rosną a ja nie mam z nimi prawie żadnych zdjęć. Nawet jeśli ktoś zrobi to i tak je kasuje bo sie wstydzę. Masakra.Dziewczyny teraz do mnie dociera ile przez tą otyłość tracę fajnych chwil z dziećmi i znajomymi. Z ilu rzeczy zrezygnowałam ze wstydu przed tym jak wyglądam. Znowu mi wyszło pesymistycznie. Mam nadzieje że wraz ze straconymi kilogramami i mój nastrój się zmieni. Marled gratuluje tak trzymaj Edytowane przez adela_w Czas edycji: 2009-04-20 o 13:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

haha ale mi sie powiedzialo.. tzn chodzi mi o ta nieakceptacje siebie, tzn. ja np mam tak ze ciagle mysle o tym jak wygladam, ostatnio tez mimo diety mam tzw 'dni paszteta', gdziekolwiek jestem cokolwiek robie mysle o tym ze pewnie wszyscy sie na mnie gapia i mowia lub mysla 'o jaki grubas' chyba to ze mna jest cos nie tak.. czy ja kiedykolwiek siebie zaakcpetuje? moze jakbym nosila rozm. 42 to by tak bylo.Nie pisze tu by sie pouzalac nad soba, bo cos robie, zaczelam stosowac diete i daze by schudnac i wkoncu poczuc sie lepiej w swoim ciele. Jestem mega szczesliwa bo mam cudownego przyszlego meza ale mimo wszystko jakby nieszczesliwa 
ja tez wlasnie walcze z kilogramami i chce to zmienic ale mimo wszytsko poki co to sie ze soba strasznie czuje, nie mam ochoty nigdzie wychodzic itp :/ tym bardziej mi zle i dobija mnie to jaka dluga droge musze przejsc zeby sie sobie podobac :/
i że nabawię się cukrzycy i takie tam, a tak mi się przykro zrobiło
bezczelny dziad 
już jesteśmy ze sobą prawie 4 lata, we wrzesniu bierzemy cywilny

Jak zrobiło się ciepło i szłyśmy z dziewczynami z pracy,pozdejmowałyśmy kurtki,to miałam wrażenie że wszyscy na mnie patszą i widzą moje "fałdy" 
nic nie chciało mi się robić,wczoraj posprzątaliśmy mieszanie,dzisiaj jak usłyszałam że leje deszcz to nie chciało mi się wyjść z łóżka "kochanie" przycisnęło koszulę

sorki ostatnio jakos tak wychodzi może narazie nie bede wam zatruwać i jak mi sie polepszy to zaczne pisać jak mnie nie bedzie to nie myślcie że zerwałam całkiem bo czytam i bede nadal czytac was codziennie
więc nie chce was dobijać....

no nic to ja sie zbieram a Wam zycze mile spedzonego dzionka i piszcie duzo bo ja kocham tu zagladac