|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
wilczyca OSP to ochotnicza straz pozarna
mamy sale gdzie wszystko sami robimy tzn bedzie kucharka my kupujemy produkty ona gotuje, dla mnie 1000 zł to tez duzo, własciciel sali ( w tym wypadku strazacy) wynajmuja tylko sale nic wiecej ich nie interesuje wiec albo zamowimy dekoratorke albo bedziemy dekorowac sami tylko boje sie czy wyjdzie to jakos chociaz moja siostra mowi ze wyjdzie wystarczy zebrac dobra ekipe musze to obgadac z mama
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na jaki koncert idziesz?
Ja dzisiaj moje glany wypucowałam i odstawiłam na strych. Poczekają sobie tam na kolejną (już dziewiątą ) zimę ![]() Cytat:
Cytat:
Jeżeli dekorator byłby w podobnej cenie, to wzięłabym jego.
|
||
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mojej sali przystrajać nie będę bo bym ją zwieśniaczyła bo sama w sobie jest strojna
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
ciezki
nie wiem czy ktorejkolwiek z Was cos powiedza nazwy zespolow ![]() http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...kesttour22.jpg Cytat:
len ze mnie ![]() z reszta one juz tylko na koncerty, bo dziurawe sa z deczka ![]() co do dekoracji sali to ja nie wiem czy bym sobie sama poradzila, szczegolnie z czescia sufitowa... bo to jednak jakos trzeba przymocowac wszystko
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-18 o 14:48 |
|
|
|
|
#816 | |
|
Wtajemniczenie
|
e tam wydaje Ci się
![]() Cytat:
ale jeśli dekoracja, którą miałabym zrobić sama wyniosła by mnie cenowo podobnie jak wynajęcie dekoratora, to chyba bym się jednak zdecydowała na to drugie
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
opycham się sałatką owocową
mniami
|
#818 |
|
Adwokat diabła
|
zazdrościć
![]() u mnie wszystko stoi w miejscu..
|
|
#819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ide na powtórki brzyduli
|
||
|
|
|
#820 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nastraszyłaś mnie równo :P Już teraz wiem że szanse na sukces są nikłe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#821 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
jestem padnieta, bo dzisiaj z TŻtem mylismy znoeu 4 auta,ręce odpadają no i dizsiaj muszę jeszcze zrobić projekt na czwartek bo w tygodniu nie będę miała czasu..Cytat:
Cytat:
Cytat:
z takich slubnych rzeczy to TŻ był dzisiaj w kancelarii kościelnej zaklepać nam termin i godzinę bo biedak obawiał się że już jest pozarezerwowane.. faktycznie caly czserwiec 2010 jest zajęty, ale w maju w piątki było wszystko wolne, tylko 3 pary zapisane na sobotę.. |
|||
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
Can't odpoczywaj bidulko
ale na razie mamy troszkę innych spraw na głowie, także nie wiem kiedy się tym zajmiemy...Strasznie wysokie ceny niektórych dekoracji 1800zł na przykład, powariowali ? dla mnie to dużo ). Będzie pomarańczowo-biała, to na pewno, bo ślicznie się taki kolor komponuje z tą salą.Przeglądam sobie komisy sukien ślubnych i można tak przeglądać całą noc, pełno tu tego. Co myślicie o tych dwóch sukniach? Moim zdaniem ślicznie wyglądają na PM. http://komisslubny.pl/index.php?modu...=0&limit_do=21 http://komisslubny.pl/index.php?modu...=0&limit_do=21
|
#823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do kościoła - nie straszcie mnie, ja czytałam że pół roku przed ślubem wystarczy chyba będziemy musieli zadzwonić do rodziców mojego PM i poprosić, żeby podeszli bo szkoda jechać do Bielska tylko po to...a mówiłam mu, żeby poszedł sam w święta ale nie, bo on nie chce z księdzem rozmawiać
|
|
#824 |
|
Zadomowienie
|
Wilczyca z żółtej firanki?
no wiesz, ja tu wynalazłam dwie kiecki które przykuły moją uwagę a Ty mi tutaj, że się nie podobają![]() Też mam nadzieję, że nie trzeba się bardzo spieszyć z załatwianiem godziny w kościele, bo żeby się nie okazało że będziemy mieć problem tak się zbieramy, żeby to załatwić, że aż wstyd... chyba od lutego co jakiś czas powtarzamy, że może by się przeszedł i zapytał o te nauki... a do kościoła, gdzie planujemy ślub mamy ok 2 minuty piechotą, także odległość nie jest przeszkodą
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
Kobitki gdzie jesteście? Jestem w szoku, myślałam że będę mieć coś do poczytania a tu cisza taka....
|
#826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak to wstałam w środku nocy
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
No szok jakie pustki
Ja wczoraj miałam z TŻtem rocznicę, a później imprezkę ze znajomymi... Tak że mnie tu niemalże nie było
|
|
|
|
#828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a robiac samemu dekoracje musimy to wszystko kupic, a potem nam to zostaje - wlasciwie nie wiadomo do czego ![]() Cytat:
![]() chyba nie balony? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja tez sie boje o mojego dziadka. swoje lata juz ma i roznie to bywa. ale wierze, ze bedzie wszystko w porzadku. nie wyobrazam sobie swojego wesela bez dziadka. z reszta jak mi mowil, bardzo mu zalezy zeby dozyc powiedzialam mu zeby glupot nie gadal, bo jeszcze wnukow spokojnie dozyje ![]() a w ogole to ja tu jako porzadny koordynator zespolu projektowego wstalam wczesnie zeby poskladac wypociny mojego zespolu i wyslac do ocenienia... i co? i jedna osoba mi wyslala... a do 12 w poludnie musze wyslac calosc co za lenie....![]() na koncercie bylo superancko tym bardziej, ze jeszcze spotkalismy sie tam z kuzynka i jej mezem (ktorzy sobie wchodza na koncerty za darmo, takim to dobrze... )TZ po koncercie byl przygluchawy, zachrypiety i mu sie troche okulary zluzowaly (dostal od kogos glanem w bok glowy, jak jakiegos goscia niesli przez sale na rekach )mam nadzieje, ze dzis juz wszystko w porzadku ![]() i tak dochodze do wniosku, ze chyba musimy sobie kupic jakis dziadowski aparat do 3,5mp specjalnie na koncerty. bo z naszym cos nas nie chca wpuszczac. juz na Coke Live krecili nosem, ale ze na nim nie pisze ile ma mp to wpuscili. a wczoraj powiedzieli, ze taki duzy to ma na pewno wiecej i musze zostawic w depozycie (oczywiscie dodatkowo platnym ) na szczescie maz kuzynki zalatwil sprawe i go sobie wnioslam no ale nastepnym razem juz niekoniecznie moze sie udac ale takie male aparaty chyba nie sa drogie jak u nich z jakoscia zdjec? do przejscia?hehe wlasnie zadzwonila do mnie kolezanka i poinformowala, ze jedyne zajecia na ktore sie dzis wybieralam popoludniu sa odwolane no to mam wolne
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-19 o 09:44 |
||||
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() ![]() dziewczyny nie chce mi się nic! nie mam ani apetytu ani nie mam ochoty się ubrać, nic!![]() wstałam o 4:30 i nie mogłam spać nad ranem przysnęłam, ale tak, że wszystko słyszałam więc to takie drzemanie nie mam już siły
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-19 o 09:51 |
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znac jak tam Ci sie wszystko uklada i głowa do góry choćby nie wiem co ![]() A my juz nie śpimy i się zastanawiamy kiedy tż będzie mógł auto prowadzić A ja chce go jeszcze do deathlona po hntle dla mnie wyciągnąć. Super wczoaj było. Wódke piliśmy w czery osoby, czasem ktoś się przyłączył i wypilismy całą 0,5 i prawie całą 0,7, ok.0,5-0,6 l, myślę, że na weselu butelka na głowę wystarz i jescze zostanie. Specjalnie zwracałam uwagę na to ile wypijemy
|
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj TZ zawsze sobie oblicza, przy czym zaznacza, ze pil na pusty zoladek zeby miec jako taka pewnosc ![]() a ja sie robia typowa baba... wczoraj po pierwszym piwie przerzucilam sie na Bacardi Breezery ![]() te regulaminy koncertow sa jakies z innej epoki szukam na allegro aparatu do 3,5mpix i co?? i kupa... juz praktycznie takich nikt nie produkuje... te ladne np. rozowy cybershot maja po 8-10
|
|
|
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
bo to pewno chodzi o tescia (bo jezeli nie o rodzicow i nie o tesciowa, to juz chyba tylko on zostaje...). nie bede wypytywac, bo widze, ze wybitnie nie chcesz nam powiedziec. 3mam tylko kciuki zeby sprawa sie rozwiazala po Waszej mysli
a jak sie rozwiaze to zdaj relacje
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co trzęsie mi się wszystko w środku
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A breezerki ja lubię Szczególnie arbuzowego![]() zobcz sobie na takie aparat jak kamerka internetowa coś w tym stylu ale wyglądało jak aprat, pamiętam, ze brat tz takie cos kupił bardzo dawno temu i miało 2 mpix to może jest cos w tym stylu. A to o to chodzi, że wpuszcają tylko z marnymi apratami, żeby zdjęc nie sprzedać mediom? nie to miałam na myśli, bo wydawało mi się, ze to nie po Twojej stronie lezy problem. Ale to, że gadali a Ty słysałaś i tak głupio. Trzymam kciuk, żeby problem był z głowy. |
|
|
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu może jak się wyżalisz to lepiej się poczujesz
szkoda, żebyś się tak z tym męczyła mam nadzieję, że wszystko się poukłada!Gosica gratuluję rocznicy !Co do mojego porannego pytania to faktycznie sierota nie zwróciłam uwagi, że dzisiaj wcześniej wstałam byłam zaskoczona bo chyba tak jeszcze nigdy nie było, żeby żadnych nowych postów nie było do poczytania, no cóż![]() Lain no to masz dzień wolny i możesz się relaksować fajnie! Zmykam do teściów na obiadek będę później
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tam prawde mowiac wypije aczkolwiek jakos za nimi nie szaleje
![]() ale wczoraj moj zoladek jakos kiepsko przyjmowal piwo, wiec skusilam sie na breezerki... a zeby nudno nie bylo to po kolei kazdy smak lecial ![]() Cytat:
a o co chodzi nie mam pojecia pewno o to o czym piszesz bo ladnie nam niektore zdjecia wyszly, calkiem pro mozna by komus sprzedac |
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
póki co czekam na relację TZ
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny mam pytanie- czy jak człowiek jest nieprzytomny i sam nie oddycha tylko maszyny podtrzymują jego życie to czy mogą to robić w nieskończoność?? bo mi coś ktoś tam klepał że się odłącza po jakimś czasie- a mi się wydaje to kompletnym absurdem i nie można nikogo odłączyć!!! dziadek tżta nadal w beznadziejnym stanie i tak chciałam zapytac... ciekawe czy ślub szwagra będą przesuwać jak się coś stanie niedobrego... oby nie...
![]() Cytat:
ale się uśmiałam jak sobie wyobraziłam twojego poturbowanego tżcika z okularami poluzowanymi niezły koncert musiał być heheheCytat:
ja już po kursie jestem i siedzę w domu sama bo tżcik pojechał już do domku i taaaaak za nim juz tęsknię... ale koleżanka mnie dziś pocieszyła bo się pyta kiedy mam ślub no to jej mówię datę a ona na to że strasznie szybko zleciało i toż to już niedługo- i mnie to podbudowało ![]() a ja sobie zerkam na Kasi suwaczek i taaaaak mi się podoba- zamienisz się kochana??
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
tak
![]() jejku piszcie coś dziewczyny bo ja tutaj z nerwów na zawał zejdę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-19 o 13:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

mamy sale gdzie wszystko sami robimy tzn bedzie kucharka my kupujemy produkty ona gotuje, dla mnie 1000 zł to tez duzo, własciciel sali ( w tym wypadku strazacy) wynajmuja tylko sale nic wiecej ich nie interesuje wiec albo zamowimy dekoratorke albo bedziemy dekorowac sami tylko boje sie czy wyjdzie to jakos chociaz moja siostra mowi ze wyjdzie

) zimę 

po co one ci w ogole gadaja takie glupoty
wszystkim takim przesądom mówimy stanowcze NIE

jak u nich z jakoscia zdjec? do przejscia?