mamusie wrześniowo - październikowe 2009! - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-19, 08:44   #3901
zartownis
Zadomowienie

Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!

Cytat:
Napisane przez sorejna;11938348
proszę bardzo:
- główka kapusty (ja robię z połowy),
- pęczek koperku,
- dwa pomidory sparzone bez skórki,
- 1 jabłko (ale niekoniecznie),
- liść laurowy i parę ziarenek ziela angielskiego.

[COLOR=black
Slicznie dziekuje, juz wczoraj chcialam kapuste kupic, ale braklo w markecie, przepis wyproboje jutro[/color]

8 lat uczyłam się niemieckiego, 5 lat angielskiego i na kursy jeszcze chodziłam no i lipa.
to dla mnie jakaś abstrakcja - proszę się nie śmiać...
Cytat:
Napisane przez 19martusia86 Pokaż wiadomość
Mam to samo. Uczyłam się francuskiego i angielskiego i do tej pory zastanawia mnie jak to się stało, że na świadectwie bdb miałam... Jeszcze angielski to luzik bo przynajmniej rozumiem-nie mniej jednak trochę to lipa jak ktoś o coś pyta, ty rozumiesz ale nie wiesz co powiedzieć... ale z francuskim to masakra...
Tutaj kazdy zna minimum trzy, ale dla nich to normalne, jak ktos mowi, ze zna jeden to sie bardzo dziwia. Ja sie musze wziac za jezyki, bo to naprawde wstyd, tyle tu mieszkac i jezykow nie znac

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Nie mam jak. Męża nie ma, a ja nie potrafię wrzucać zdjęć z aparatu na kompa
Podlaczasz kabelek do aparatu i kompa i wlaczasz aparat. Nastepnie wybierasz co chcesz doladowac(zdjecia, albo zdjecia i filmy) i ladujesz

Cytat:
a krzyżówki na necie rozwiązuje

Moja siostra na wsi mieszka, ale to taka atrapa wsi. W każdym razie w jej wypadku bo pewnie sąsiedzi coś tam uprawiają i jakieś zwierzęta mają a nie tylko psa
Sa krzyzowki na necie? Gdzie?
Moi rodzice tez tak mieszkaja maja jedna koze(dostali za darmo) i dwa koty w tym jednego znalezionego w lesie. Maja 12 Ha ale wszystko w dzierzawie. Ot cale gospodarstwo
Ps. Mieli psa, ale go ukradlam, a w zasadzie moj TZ

Ps.2 Cos mi sie popsulo z pierwszym cytatem

Edytowane przez zartownis
Czas edycji: 2009-04-19 o 08:50
zartownis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 09:26   #3902
zartownis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
Witojcie!!!! Już jesteśmy w domku, te kilka dni minęły jak z bicza strzelił. Powiem Wam że ZAKOCHAŁAM SIĘ W TATRACH!!! Cóż za piękne góry!!! I nawet lęk wysokości nie przeszkodził mi by wjechać na Kasprowy Wierch. Było cudownie, Gabi też się podobało a i mój maluszek w brzuszku nie narzekał hihi

Oto linczek do kilku foteczek z gór
http://picasaweb.google.pl/orzeszek....eat=directlink
Tatry przesliczne, ale Wam zazdroszcze
Wsadzilam kilka zdjec z wczorajszej wyprawy do malego miasteczka w Hollandii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 047.jpg (41,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 049.jpg (92,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 052.jpg (117,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 053.jpg (45,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 056.jpg (106,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 062.jpg (114,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 066.jpg (107,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 070.jpg (111,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 071.jpg (73,4 KB, 5 załadowań)
Stary 2009-04-19, 09:32   #3903
zartownis
Zadomowienie

I jeszcze kilka, tam jest przeprzepieknie, powiedzialam TZ, ze jak bedziemy juz starzy to ja chce tam mieszkac, malenkie miasteczko, ale jakie piekne i jakie lody maja pyyyszne
Bylo tak goraco, ze nasz pies polozyl sie w kaluzy, ten bialo-czarny kundel. Na jednym ze zdjec jest pomnik zrobiony z.... wiaderek, bo tam jest jakas stacja wodna. No i na ostatnim przesliczny holenderski kot, przyczajony, bo zobaczyl nasze psy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 076.jpg (48,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 082.jpg (118,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 088.jpg (84,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 090.jpg (30,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_bergen op zoom 098.jpg (104,1 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez zartownis
Czas edycji: 2009-04-19 o 09:35
Stary 2009-04-19, 10:00   #3904
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
Podlaczasz kabelek do aparatu i kompa i wlaczasz aparat. Nastepnie wybierasz co chcesz doladowac(zdjecia, albo zdjecia i filmy) i ladujesz
Tylko że mamy nowy aparat - cyfrową lustrzankę, no i jeszcze jej nie opanowałam. Nie mam czasu przejść "szkolenia" Może podczas urlopu

Witam w słoneczny ranek niedzielny. Niestety drugi dzień z rzędu wymiotowałam Myślałam, że ta dolegliwośc już mnie nie dopadnie, bo miałam dwa tygodnie spokoju, ale niestety...
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 10:17   #3905
zartownis
Zadomowienie

Cytat:
Tylko że mamy nowy aparat - cyfrową lustrzankę, no i jeszcze jej nie opanowałam. Nie mam czasu przejść "szkolenia" Może podczas urlopu

Witam w słoneczny ranek niedzielny. Niestety drugi dzień z rzędu wymiotowałam Myślałam, że ta dolegliwośc już mnie nie dopadnie, bo miałam dwa tygodnie spokoju, ale niestety...
My tez mamy cyfrowa lustrzanke i dwa zoomy , jest podobno jeszcze jeden do odkupienia, ale ten kosztuje majatek.
A zdjecia laduje sie tak jak ze zwyklej cyfrowki.

Mi wczoraj wieczorem przy myciu zebow zrobilo sie niedobrze, kiedy to sie skonczy.

Obejrzyjcie wywiad Rubika, niedlugo zostanie ojcem i posluchajcie jego nowej piosenki
http://dziendobrytvn.plejada.pl/25,1...sci_detal.html
Stary 2009-04-19, 10:41   #3906
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Tutaj kazdy zna minimum trzy, ale dla nich to normalne, jak ktos mowi, ze zna jeden to sie bardzo dziwia. Ja sie musze wziac za jezyki, bo to naprawde wstyd, tyle tu mieszkac i jezykow nie znac

Sa krzyzowki na necie? Gdzie?
Moi rodzice tez tak mieszkaja maja jedna koze(dostali za darmo) i dwa koty w tym jednego znalezionego w lesie. Maja 12 Ha ale wszystko w dzierzawie. Ot cale gospodarstwo
Ps. Mieli psa, ale go ukradlam, a w zasadzie moj TZ

Ps.2 Cos mi sie popsulo z pierwszym cytatem
podobnie jest w Szwecji. Tam języki są na porządku dziennym i syn znajomych (5 lat) śmiga sobie o polsku, szwedzku, angielsku i zna podstawy niemieckiego. Znajomi w początkach swojej szwedzkiej kariery mieli sytuacje taką, że pani w sklepie, która usiłowała się z nimi dogadać próbowała w wielu językach aż w końcu zapytała czy są z polski. Osobiście wielokrotnie sobie obiecywałam, że wezmę się za języki, ale mój słomiany zapał srawia, że zawsze książki i słowniki idą w kąt... Moja siostra na początku miała kury niestety pies je zagryzł nawet jednej sztuki nie zostawił krzyżówki są od adresem www.szarada.net . kurcze ja na nowym aparacie nie wiem jak się zrzuca rzez kabel,więc najzwyczajniej w świecie wyciągam kartę pamięci i wkładam do laptopa.

Edytowane przez 19martusia86
Czas edycji: 2009-04-19 o 10:45
19martusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 10:46   #3907
aniago25
Zadomowienie

Hej mamusie, ja juz po weselu i normalnie zaraz chyba odlece, tak sie czuje fatalnie, wszystko mnie boli, jestem strasznie zmęczona a dzisiaj taki dzień na szybkich obrotach że masakra mało tego to przyjechał kupiec, po nasz samochód dzisiaj, cieszymy się z mężem bo bedzie nowy w najbliższych dniach dobrze że ten pan dopiero w czwartek go odbierze to moge spokojnie dzisiaj do mamy jechać, 100 km w samochodzie w ten upał i musze sama kierować szok padne dzisiaj jak mucha, uciekam się pakować

Edytowane przez aniago25
Czas edycji: 2009-04-19 o 10:47
aniago25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 10:49   #3908
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:

Obejrzyjcie wywiad Rubika, niedlugo zostanie ojcem i posluchajcie jego nowej piosenki
http://dziendobrytvn.plejada.pl/25,1...sci_detal.html
Heh! Myślimy, że faceci tacy twardzi są i że nie okazują uczuć, ale jak do nich dociera myśl, że będą ojcami, to przepadli Jak swojemu posłałam MMSem w piątek zdjęcia z USG, to zadzwonił z pytaniem, czy mam jeszcze jakieś zdjęcia. W jego głosie wyczułam, że ojcostwo wzięło go już na dobre
Stary 2009-04-19, 11:07   #3909
zartownis
Zadomowienie

Cytat:
. Znajomi w początkach swojej szwedzkiej kariery mieli sytuacje taką, że pani w sklepie, która usiłowała się z nimi dogadać próbowała w wielu językach aż w końcu zapytała czy są z polski. krzyżówki są od adresem www.szarada.net . kurcze ja na nowym aparacie nie wiem jak się zrzuca rzez kabel,więc najzwyczajniej w świecie wyciągam kartę pamięci i wkładam do laptopa.
Tak jestesmy bardzo rozpoznawalni, tu to samo, ale juz nie chcialam pisac, bo to naprawde wstyd
Dzieki za krzyzowki zajrze tam dzisiaj, bede miec w koncu krzyzowki po polsku
A przez karte tez mozna, pewnie nawet latwiej, ale ja laduje zawsze przez kabel
Cytat:
Heh! Myślimy, że faceci tacy twardzi są i że nie okazują uczuć, ale jak do nich dociera myśl, że będą ojcami, to przepadli Jak swojemu posłałam MMSem w piątek zdjęcia z USG, to zadzwonił z pytaniem, czy mam jeszcze jakieś zdjęcia. W jego głosie wyczułam, że ojcostwo wzięło go już na dobre
to prawda, moj tez sie rozplyna jak zobaczyl kosmite na zywo, tym bardziej, ze moj TZ jest sporo odemnie starszy i juz dawno powinien miec potomstwo, i wydaje mi sie, ze bardziej przezywa, niz mlody chlopak, ale moge sie mylic
Stary 2009-04-19, 11:09   #3910
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
Oto linczek do kilku foteczek z gór
http://picasaweb.google.pl/orzeszek....eat=directlink
Fajnie, że już jesteś z nami
A fotki urzekające - też uwielbiamy Tatry

Cytat:
hihi! Ja to dopiero po urodzeniu
A Ty nie chcesz znać płci wcześniej

Aniago za podróż

U nas dziś piękne słońce, ale póki co zimno, bo tylko 5C
Ale może po południu skusimy się na jakiś spacerek
i pizzę, bo chodzi za mną od piątku już....

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 11:16   #3911
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
A Ty nie chcesz znać płci wcześniej

[...]

U nas dziś piękne słońce, ale póki co zimno, bo tylko 5C
Ale może po południu skusimy się na jakiś spacerek
i pizzę, bo chodzi za mną od piątku już....
Nie chcemy. Już się bałam w piątek, jak gin robił to trójwymiarowe USG, że coś będzie widać, więc od razu powiedziałam, że nie chcemy znać płci dziecka. Po prostu lubimy niespodzianki

A ja dziś idę na obiad do rodziców.

Już się lepiej czuję. Umyłam włosy, położyłam maseczkę na twarz, nastawiłam pranie i zabiorę się za segregację ciuchów szafie. Nawet nie przypuszczałam w ile rzeczy wiosenno-letnich już nie zmieszczę
Stary 2009-04-19, 12:48   #3912
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Nie chcemy. Już się bałam w piątek, jak gin robił to trójwymiarowe USG, że coś będzie widać, więc od razu powiedziałam, że nie chcemy znać płci dziecka. Po prostu lubimy niespodzianki

A ja dziś idę na obiad do rodziców.

Już się lepiej czuję. Umyłam włosy, położyłam maseczkę na twarz, nastawiłam pranie i zabiorę się za segregację ciuchów szafie. Nawet nie przypuszczałam w ile rzeczy wiosenno-letnich już nie zmieszczę
Ja już dawno segregacje zrobiłam i większość rzeczy niestety poszła na dno szafy. Czeka mnie mozolne uzupełnianie garderoby na lato-bo latem to już w nic nie wejdę.
Stary 2009-04-19, 13:53   #3913
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Cytat:
my właśnie zastanawiamy się nad decyzją, tzn. mój jest za niespodzianką a ja ciekawska jestem ale gdybym ja się dowiedziała, to ciężko byłoby mi zatrzymać tą informację dla siebie

mamy jeszcze czas na podjęcie decyzji.

Cytat:
ja to zrobiłam gdy się przeprowadzaliśmy, czyli pod koniec lutego. robiłam to z takim zapałem, że teraz po nocach żałuję niektórych wyrzuconych ciuchów

co do mdłości. to od początku ciąży nie miałam przyjemności obejmować deski klozetowej raz tylko na świątecznych zakupach zrobiło mi się słabo ale napiłam się gazowanego napoju i mi przeszło.

Edytowane przez sorejna
Czas edycji: 2009-04-19 o 14:00
sorejna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 15:42   #3914
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sorejna Pokaż wiadomość
my właśnie zastanawiamy się nad decyzją, tzn. mój jest za niespodzianką a ja ciekawska jestem ale gdybym ja się dowiedziała, to ciężko byłoby mi zatrzymać tą informację dla siebie

mamy jeszcze czas na podjęcie decyzji.

ja to zrobiłam gdy się przeprowadzaliśmy, czyli pod koniec lutego. robiłam to z takim zapałem, że teraz po nocach żałuję niektórych wyrzuconych ciuchów

co do mdłości. to od początku ciąży nie miałam przyjemności obejmować deski klozetowej raz tylko na świątecznych zakupach zrobiło mi się słabo ale napiłam się gazowanego napoju i mi przeszło.
Ja część rzeczy też wywaliłam, ale takich w których na pewno bym już nie chodziła. Generalnie problem z moimi ciuchami polega na tym, że są obcisłe i krótkie i chcąc nie chcąc musiałam kupić rzeczy dłuższe i luźniejsze. A co do tego czy w nich po ciąży chodzić będę to wszystko się w praniu okaże może stateczna baba się ze mnie ze zrobi A to mój prywatny wariat na wczorajszym biegu, jechał na rowerze i robił za koniec biegu http://picasaweb.google.pl/cientok/1...08542401447266

Czas edycji: 2009-04-19 o 15:57
Stary 2009-04-19, 16:02   #3915
19martusia86
Zadomowienie

A tu nasz kocur grzeje się na słoneczku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0164 nk.jpg (108,8 KB, 12 załadowań)
Stary 2009-04-19, 16:38   #3916
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Cytat:
Ja część rzeczy też wywaliłam, ale takich w których na pewno bym już nie chodziła. Generalnie problem z moimi ciuchami polega na tym, że są obcisłe i krótkie i chcąc nie chcąc musiałam kupić rzeczy dłuższe i luźniejsze. A co do tego czy w nich po ciąży chodzić będę to wszystko się w praniu okaże może stateczna baba się ze mnie ze zrobi A to mój prywatny wariat na wczorajszym biegu, jechał na rowerze i robił za koniec biegu http://picasaweb.google.pl/cientok/1...08542401447266

Prawie wszystkie przykuse bluzeczki wylądowały w kontenerach PCK oraz te ciuchy, których ani razu nie ubrałam w ciągu roku, poplamione czy choćby z najmniejszą dziurką.
Efekt jest taki, że jak otwieram szafę i mówię, że nie mam co na siebie włożyć - to rzeczywiście tak jest ...

Może jak kaska wpłynie a brzusiu się w końcu zaokrągli to wybiorę się na zakupy. Na razie większość czasu spędzam w domu i czkam aż mi włosy odrosną, bo po ostatniej wizycie u fryzjera nie mogę patrzeć na swoje odbicie
Stary 2009-04-19, 17:11   #3917
aniago25
Zadomowienie

Ja w tamtym tygodniu zrobiłam segregacjię ubrań i zostało bardzo mało tych w które jeszcze się mieszcze, ale siostra ma mi dać swoje ciążowe ubrania więc nie bedzie tak źle, a ja dalej się fatalnie czuję głowa mnie boli tak jak by mnie ktoś młotem walił, ledwo dojechałam, chciałam jutro rano posprzatać dom na przyjazd mamy ale jak jutro będe się tak czuła to nic nie zrobię najgorsze jest to że przez ten ból głowy prawie nic dzisiaj nie jadłam.
I jeszcze foteczka z wczorajszego ślubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wesele ja.jpg (64,6 KB, 47 załadowań)
Stary 2009-04-19, 17:46   #3918
19martusia86
Zadomowienie

A to ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w.jpg (82,0 KB, 63 załadowań)
Stary 2009-04-19, 17:58   #3919
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

ślicznie wyglądacie dziewczyny

My właśnie wcinamy lody

Stary 2009-04-19, 18:01   #3920
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

martusia ale ładny brzusiolek

aniago może to właśnie z głodu Ciebie głowa boli...
Stary 2009-04-19, 18:34   #3921
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
martusia ale ładny brzusiolek

aniago może to właśnie z głodu Ciebie głowa boli...
Ja to wyglądam jak bym na finiszu była
Stary 2009-04-19, 18:43   #3922
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Rzeczywiście spory brzusio masz

Stary 2009-04-19, 18:44   #3923
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Cytat:
a to dopiero...?

ja jestem nadal płaska jak deska, powoli zaczyna mnie to przerażać, w 14 tyg. myślałam, że będzie już coś widać
Po tej kapuście mnie wydęło i znajomi chwalili moje pseudo krągłości (chyba przejdę na kapuścianą dietę )
...dzidzia jesteś tam???

Edytowane przez sorejna
Czas edycji: 2009-04-19 o 18:46
Stary 2009-04-19, 18:51   #3924
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
a to dopiero...?

ja jestem nadal płaska jak deska, powoli zaczyna mnie to przerażać, w 14 tyg. myślałam, że będzie już coś widać
Po tej kapuście mnie wydęło i znajomi chwalili moje pseudo krągłości (chyba przejdę na kapuścianą dietę )
...dzidzia jesteś tam???
Jeszcze nawet nie półmetek (koniec 18 tc), że już nie wspomnę o tym że na plusie wagowo mam 1,6 kg hahaha. Jak ja wyglądać we wrześniu będę...
Stary 2009-04-19, 18:53   #3925
klaudiaaa86
Zadomowienie

Witam, jakis czas mnie nie bylo, tzn czytalam ale jakos nie mialam co pisac Ladnie wygladacie laseczki, a Martusia to juz w ogole slodko

Ja pospacerowalam po Ustroniu, pojadlam lody... Zauwazylam ze codziennie mam ochote na loda rozka orzechowego mmm niammm, teraz pozeram cheesburgera Bylam u babci ktora pomieszkuje raz w Pl raz w Niemczech i dostalam od niej i wujka (dziadka) buciki kupione tam, rozmiar 20 wiec beda za jaaakis czas, mowili ze nie mogli sie oprzec. Jak widac na zalaczonym obrazku sa Meskie, dali do zrozumienia ze tak ma byc i tak na pewno bedzie a jak nie to i dziewuszka wybiega :P Podobno pol sklepu z ciuchami w DE chcieli wykupic no ale nie znajac plci to troszke bez sensu

A no i dla mamuski sukienka tez od nich, u nas w miescie nie ma H&M ale napewno nie jedna z Was ja widziala
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG2985.jpg (81,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG2983.jpg (31,7 KB, 43 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/fd6c8075da.png

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
03.12.2009r. - Together forever

Edytowane przez klaudiaaa86
Czas edycji: 2009-04-19 o 18:54
klaudiaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 18:56   #3926
zartownis
Zadomowienie

Wrocilismy bylismy znowu w lesie z kundlami, tak wymeczylam TZ-a, ze ... chce rozwodu, trza mi moze bylo mlodszego znalezc
Za tydzien moj TZ pracuje caly weekend, wiec bede sie w domu nudzic, a za dwa tyg moze w koncu wypali Luxemburg

Cytat:
A tu nasz kocur grzeje się na słoneczku
Fajny kotek, zawsze zachwycam sie kotami, a nie lubie kotow, krzywdy nie zrobie, nakarmie, ale nie lubie, wole psy. Nasze wygonilam do ogrodka, zeby mebli i tapet nie niszczyly, TZ byl troche na poczatku smutny, bo jeden z nich to jego ukochany kotek, ale juz sie z tym pogodzil. Im tez tam lepiej moga polowac na myszy i ptaszki, a w domu to sie nudzily caly dzien i lataly po stolach

Cytat:
A to ja
ladny juz masz brzuszek
Stary 2009-04-19, 19:02   #3927
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudiaaa86 Pokaż wiadomość
Witam, jakis czas mnie nie bylo, tzn czytalam ale jakos nie mialam co pisac Ladnie wygladacie laseczki, a Martusia to juz w ogole slodko

Ja pospacerowalam po Ustroniu, pojadlam lody... Zauwazylam ze codziennie mam ochote na loda rozka orzechowego mmm niammm, teraz pozeram cheesburgera Bylam u babci ktora pomieszkuje raz w Pl raz w Niemczech i dostalam od niej i wujka (dziadka) buciki kupione tam, rozmiar 20 wiec beda za jaaakis czas, mowili ze nie mogli sie oprzec. Jak widac na zalaczonym obrazku sa Meskie, dali do zrozumienia ze tak ma byc i tak na pewno bedzie a jak nie to i dziewuszka wybiega :P Podobno pol sklepu z ciuchami w DE chcieli wykupic no ale nie znajac plci to troszke bez sensu

A no i dla mamuski sukienka tez od nich, u nas w miescie nie ma H&M ale napewno nie jedna z Was ja widziala
Sukienka super. Byłam niedawno w H&M ale chyba ślea jestem bo nie wiedziała no i brzusio też już niezły Dieta taka jak u mnie-najpierw lód a później poprawka cheesburgerem-mniam

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Wrocilismy bylismy znowu w lesie z kundlami, tak wymeczylam TZ-a, ze ... chce rozwodu, trza mi moze bylo mlodszego znalezc
Za tydzien moj TZ pracuje caly weekend, wiec bede sie w domu nudzic, a za dwa tyg moze w koncu wypali Luxemburg

Fajny kotek, zawsze zachwycam sie kotami, a nie lubie kotow, krzywdy nie zrobie, nakarmie, ale nie lubie, wole psy. Nasze wygonilam do ogrodka, zeby mebli i tapet nie niszczyly, TZ byl troche na poczatku smutny, bo jeden z nich to jego ukochany kotek, ale juz sie z tym pogodzil. Im tez tam lepiej moga polowac na myszy i ptaszki, a w domu to sie nudzily caly dzien i lataly po stolach

ladny juz masz brzuszek
Koty niestety mają charaktery ciężkie jak diabli. Uwielbiam tą moją bestię, ale jest to raczej ostatni kot w moim życiu. Mebli co prawda nie niszczy i sypia w koszyku ale czasem lubi pokazać pazurki
Stary 2009-04-19, 19:03   #3928
zartownis
Zadomowienie

Cytat:
A to mój prywatny wariat na wczorajszym biegu, jechał na rowerze i robił za koniec biegu http://picasaweb.google.pl/cientok/1...08542401447266
To Twoj TZ, jesli tak to mlodziutki

Cytat:
Jeszcze nawet nie półmetek (koniec 18 tc), że już nie wspomnę o tym że na plusie wagowo mam 1,6 kg hahaha. Jak ja wyglądać we wrześniu będę...
18 tydzien i tylko 1,6 na plusie?
Niemozliwe ja juz mam pewnie dobre 3, albo cos kolo 4 na plusie.
Stary 2009-04-19, 19:09   #3929
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
To Twoj TZ, jesli tak to mlodziutki

18 tydzien i tylko 1,6 na plusie?
Niemozliwe ja juz mam pewnie dobre 3, albo cos kolo 4 na plusie.
E stary jest 80 rocznik 1,6 na plusie i postępujący zanik tyłka (14 cm na minusie)

Czas edycji: 2009-04-19 o 19:11
Stary 2009-04-19, 19:12   #3930
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Cytat:
E stary jest 80 rocznik 1,6 na plusie i postępujący zanik tyłka (14 cm na minusie)
eee jak to stary???!!!
...mój rocznik...
proszę nie załamuj mnie

Edytowane przez sorejna
Czas edycji: 2009-04-19 o 19:13
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości