|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!
Cytat:
Cytat:
, jak ktos mowi, ze zna jeden to sie bardzo dziwia. Ja sie musze wziac za jezyki, bo to naprawde wstyd, tyle tu mieszkac i jezykow nie znac Cytat:
![]() Cytat:
Moi rodzice tez tak mieszkaja maja jedna koze(dostali za darmo) i dwa koty w tym jednego znalezionego w lesie . Maja 12 Ha ale wszystko w dzierzawie . Ot cale gospodarstwo![]() Ps. Mieli psa, ale go ukradlam ![]() Ps.2 Cos mi sie popsulo z pierwszym cytatem Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-04-19 o 08:50 |
||||
|
|
|
#3902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przesliczne, ale Wam zazdroszcze![]() Wsadzilam kilka zdjec z wczorajszej wyprawy do malego miasteczka w Hollandii
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze kilka
, tam jest przeprzepieknie, powiedzialam TZ, ze jak bedziemy juz starzy to ja chce tam mieszkac , malenkie miasteczko, ale jakie piekne i jakie lody maja pyyyszne![]() Bylo tak goraco, ze nasz pies polozyl sie w kaluzy , przyczajony, bo zobaczyl nasze psy.
Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-04-19 o 09:35 |
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może podczas urlopu![]() Witam w słoneczny ranek niedzielny. Niestety drugi dzień z rzędu wymiotowałam Myślałam, że ta dolegliwośc już mnie nie dopadnie, bo miałam dwa tygodnie spokoju, ale niestety...
|
|
#3905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.A zdjecia laduje sie tak jak ze zwyklej cyfrowki Mi wczoraj wieczorem przy myciu zebow zrobilo sie niedobrze, kiedy to sie skonczy .Obejrzyjcie wywiad Rubika, niedlugo zostanie ojcem i posluchajcie jego nowej piosenki http://dziendobrytvn.plejada.pl/25,1...sci_detal.html |
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
krzyżówki są od adresem www.szarada.net . kurcze ja na nowym aparacie nie wiem jak się zrzuca rzez kabel,więc najzwyczajniej w świecie wyciągam kartę pamięci i wkładam do laptopa.
Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-04-19 o 10:45 |
|
|
|
|
#3907 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie, ja juz po weselu i normalnie zaraz chyba odlece, tak sie czuje fatalnie, wszystko mnie boli, jestem strasznie zmęczona a dzisiaj taki dzień na szybkich obrotach że masakra mało tego to przyjechał kupiec, po nasz samochód dzisiaj, cieszymy się z mężem bo bedzie nowy w najbliższych dniach
dobrze że ten pan dopiero w czwartek go odbierze to moge spokojnie dzisiaj do mamy jechać, 100 km w samochodzie w ten upał i musze sama kierować szok padne dzisiaj jak mucha, uciekam się pakować
Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-04-19 o 10:47 |
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak swojemu posłałam MMSem w piątek zdjęcia z USG, to zadzwonił z pytaniem, czy mam jeszcze jakieś zdjęcia. W jego głosie wyczułam, że ojcostwo wzięło go już na dobre
|
|
#3909 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzieki za krzyzowki zajrze tam dzisiaj, bede miec w koncu krzyzowki po polsku A przez karte tez mozna Cytat:
, tym bardziej, ze moj TZ jest sporo odemnie starszy i juz dawno powinien miec potomstwo , i wydaje mi sie, ze bardziej przezywa, niz mlody chlopak, ale moge sie mylic
|
||
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A fotki urzekające - też uwielbiamy Tatry A Ty nie chcesz znać płci wcześniej ![]() Aniago za podróżU nas dziś piękne słońce, ale póki co zimno, bo tylko 5C ![]() Ale może po południu skusimy się na jakiś spacerek i pizzę, bo chodzi za mną od piątku już....
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś idę na obiad do rodziców. Już się lepiej czuję. Umyłam włosy, położyłam maseczkę na twarz, nastawiłam pranie i zabiorę się za segregację ciuchów szafie. Nawet nie przypuszczałam w ile rzeczy wiosenno-letnich już nie zmieszczę
|
|
#3912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3913 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale gdybym ja się dowiedziała, to ciężko byłoby mi zatrzymać tą informację dla siebie![]() mamy jeszcze czas na podjęcie decyzji. Cytat:
co do mdłości. to od początku ciąży nie miałam przyjemności obejmować deski klozetowej raz tylko na świątecznych zakupach zrobiło mi się słabo ale napiłam się gazowanego napoju i mi przeszło.
Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-04-19 o 14:00 |
||
|
|
|
#3914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może stateczna baba się ze mnie ze zrobi A to mój prywatny wariat na wczorajszym biegu, jechał na rowerze i robił za koniec biegu http://picasaweb.google.pl/cientok/1...08542401447266
Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-04-19 o 15:57 |
|
|
|
|
#3915 |
|
Zadomowienie
|
A tu nasz kocur grzeje się na słoneczku
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawie wszystkie przykuse bluzeczki wylądowały w kontenerach PCK oraz te ciuchy, których ani razu nie ubrałam w ciągu roku, poplamione czy choćby z najmniejszą dziurką. Efekt jest taki, że jak otwieram szafę i mówię, że nie mam co na siebie włożyć - to rzeczywiście tak jest ... Może jak kaska wpłynie a brzusiu się w końcu zaokrągli to wybiorę się na zakupy. Na razie większość czasu spędzam w domu i czkam aż mi włosy odrosną, bo po ostatniej wizycie u fryzjera nie mogę patrzeć na swoje odbicie
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Zadomowienie
|
Ja w tamtym tygodniu zrobiłam segregacjię ubrań i zostało bardzo mało tych w które jeszcze się mieszcze, ale siostra ma mi dać swoje ciążowe ubrania więc nie bedzie tak źle, a ja dalej się fatalnie czuję głowa mnie boli tak jak by mnie ktoś młotem walił, ledwo dojechałam, chciałam jutro rano posprzatać dom na przyjazd mamy ale jak jutro będe się tak czuła to nic nie zrobię
najgorsze jest to że przez ten ból głowy prawie nic dzisiaj nie jadłam.I jeszcze foteczka z wczorajszego ślubu
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
A to ja
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
ślicznie wyglądacie dziewczyny
My właśnie wcinamy lody
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
martusia ale ładny brzusiolek
![]() aniago może to właśnie z głodu Ciebie głowa boli... |
|
|
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
Ja to wyglądam jak bym na finiszu była
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście spory brzusio masz
|
#3923 |
|
Zadomowienie
|
a to dopiero...?
ja jestem nadal płaska jak deska, powoli zaczyna mnie to przerażać, w 14 tyg. myślałam, że będzie już coś widać Po tej kapuście mnie wydęło i znajomi chwalili moje pseudo krągłości (chyba przejdę na kapuścianą dietę )...dzidzia jesteś tam??? Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-04-19 o 18:46 |
|
|
|
#3924 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nawet nie półmetek (koniec 18 tc), że już nie wspomnę o tym że na plusie wagowo mam 1,6 kg hahaha. Jak ja wyglądać we wrześniu będę...
|
|
|
|
#3925 |
|
Zadomowienie
|
Witam, jakis czas mnie nie bylo, tzn czytalam ale jakos nie mialam co pisac
Ladnie wygladacie laseczki, a Martusia to juz w ogole slodko Ja pospacerowalam po Ustroniu, pojadlam lody... Zauwazylam ze codziennie mam ochote na loda rozka orzechowego mmm niammm, teraz pozeram cheesburgera a jak nie to i dziewuszka wybiega :P Podobno pol sklepu z ciuchami w DE chcieli wykupic no ale nie znajac plci to troszke bez sensu ![]() A no i dla mamuski sukienka tez od nich, u nas w miescie nie ma H&M ale napewno nie jedna z Was ja widziala
Edytowane przez klaudiaaa86 Czas edycji: 2009-04-19 o 18:54 |
|
|
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
Wrocilismy
![]() Za tydzien moj TZ pracuje caly weekend , wiec bede sie w domu nudzic, a za dwa tyg moze w koncu wypali Luxemburg![]() ![]() Fajny kotek, zawsze zachwycam sie kotami, a nie lubie kotow , krzywdy nie zrobie, nakarmie, ale nie lubie, wole psy . Im tez tam lepiej moga polowac na myszy i ptaszki, a w domu to sie nudzily caly dzien i lataly po stolach![]() ladny juz masz brzuszek |
|
|
|
#3927 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dieta taka jak u mnie-najpierw lód a później poprawka cheesburgerem-mniam ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3928 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, jesli tak to mlodziutki![]() Cytat:
![]() ![]() ?Niemozliwe ![]() .
|
||
|
|
|
#3929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
80 rocznik 1,6 na plusie i postępujący zanik tyłka (14 cm na minusie)
Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-04-19 o 19:11 |
|
|
|
|
#3930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...mój rocznik... ![]() proszę nie załamuj mnie Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-04-19 o 19:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

, juz wczoraj chcialam kapuste kupic, ale braklo w markecie, przepis wyproboje jutro[/color]

, jak ktos mowi, ze zna jeden to sie bardzo dziwia. Ja sie musze wziac za jezyki, bo to naprawde wstyd, tyle tu mieszkac i jezykow nie znac

Myślałam, że ta dolegliwośc już mnie nie dopadnie, bo miałam dwa tygodnie spokoju, ale niestety...

za podróż

Together forever