![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy jestem normalny?
Moim zdaniem dużo lepiej wyglądasz w drugich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, ja to wszystko rozumiem, co nie zmienia faktu, ze uwazam, ze jest roznica pomiedzy meskimi a damskimi spodniami (optyczna przynajmniej
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Przyczajenie
|
przecież nie trzeba odrazu damskich spodni kupować , moj facet tez lubi obcisle, -ruszac swobodnie sie może, kupuje w zarze itd..
nie wyobrazam sobie aby nosil damskie spodnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Jeśli chcesz czuć sie " ściskanu i uciskany" to zakładaj obcisłe bokserki . Dla mnie jest to obrzydliwe i nigdy bym nie zwróciła uwagi na takiego faceta. jest to znak , że z takim cłopakiem jest coś nie tak z punktu orientacji sexualnej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadza się mógłbym zakładać Obcisłe Bokserki ale tutaj jest mały problem że bokserki uciskają tylko na pośladkach oraz z przodu na przyrodzenie no i trochę na nogach ale tylko do tego miejsca gdzie się kończą. A co z resztą nogi tego bokserki już nie Obciskają więc dlatego noszę spodnie damskie, Padła tutaj także wypowiedź że Męskie Obcisłe Spodnie byłyby jak dla mnie za luźne i się z tym zgodzę w stu procentach. A po za tym Damskie spodnie są o niebo wygodniejsze niż męskie - przynajmniej nie obdzierają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
Pytasz czy jesteś normalny? nie, nie jesteś. Proponuję przejść się do psychologa, psychiatry, seksuologa. Moim zdaniem wyglądasz jak zboczeniec.
[to tylko moja opinia, do której mam prawo jak sądzę] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Nie podoba mi się taki styl i wiem , że społeczeństwo też tego nie akceptuje.
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#160 | |
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------
Zakładaj damskie stringi one napewno będą Cie uciskać ![]() Nie no brak słow dla mnie jest to obrzydliwe ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to jest nawet bardzo nienormalne i do tego niezbyt estetyczne...
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
Nic bardziej mnie nie odrzuca jak obcisle spodnie u faceta. Nie nie nie, zdecydowanie mi sie to nie podoba, faceci najlepiej prezentuja sie w zwyklych, prostych dzinsach badz nieco szerszych (ale nie ci wyjatkowo szczupli, wrecz chudzi- szersze ciuchy na nich koszmarnie wisza)
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Witam!Obawiam się,że taki styl ubierania może być żle odebrany przez dzisiejsze społecznieństwo.Co więcej znajdą się pewnie osoby,które przez Twoje upodobania w obcisłych spodniach będą się doszukiwały podtekstu seksualnego...Chodzi mi o jasne stwierdzenie jaką orientację preferujesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza stylem ubierania nie różnię się od innych normalnych facetów którzy lubią dziewczyny, Jestem Heteroseksualny czyli preferuje dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) Jeżeli za stan normalności uznać moment w którym facet nosi męskie spodnie a kobieta damskie co jest dość logiczne - to tak jesteś nienormalny. Jeżeli za stan normalności uznać moment w którym nie ma się potrzeby obciskania do granic możliwości swoich narządów - to tak jesteś nienormalny. Szczerze mówiąc dla to to wygląda już na najzwyklejsze natręctwo w obciskaniu się i w tej chwili to już zaburzenie ( tak samo jak natręctwo mycia rąk - niby nic nazwyczajnego ale jak robisz to z taką "pasją" to niestety już nie jest normalne) zwłaszcza, że sam do końca nie jesteś w stanie znaleźć podstaw swojego zachowania. 2) Dla mnie to co robisz już mieści się w definicji transwestytyzmu, możesz twierdzić, że nie o satysfakcję seksualną chodzi ale transwestytyzm to również osiaganie satysfakcji emocjonalnej ( nie jesteś w stanie nosić spodni luźnych - tylko noszenie obcisłych zapewni Ci komfort, tylko w damskich spodniach czujesz, że Ci "wygodnie") 3)Z tego typu zaburzeniami często połączony jest strach - i moim zdaniem boisz się zwyczajnie, że właśnie z twoją orientacją jest coś nie tak. Czesto takie zaburzenia są ukryte i ludzie się ich na siłę wypierają, czesto nie widzą tego co się ralnie dzieję i wierzą w własną bajeczkę o tym, że jest inaczej. Mechanizm obronny działa - sam czujesz, że coś jest nie tak ( gdybyś nie miał wątpliwości zawczyajnie byś nie pytał) ale mimo to wszystko odpierasz. Coś jest nie tak - i dla mnie "tolerancja" oznacza mniej wiecej tyle co nie wytykanie, nie obrażanie itp itd a nie mamienie oczu tym, że jest ok. 4) Niektózy tutaj piszą, że na drugim zdjęciu wyglądasz "lepiej" - w relacji do pierwszego może i tak. Ale sorry ja napiszę to inaczej bo tak to odczuwam - na drugim wyglądasz okropnie.. na pierwszymw yglądasz "gorzej". 5) Sposób w jakich się poruszasz, krecisz biodrami + to, że nosisz co nosisz wyraźnie sugeruje że nie tylko o sama obcisłość spodni chodzi. Gdyby o samą obcisłość chodziło to bys tak tyłkiem nie machał na boki... I to nie jest kwestia tego co ja o tym sądzę, co sądzi o tym reszta wizażanek - to wkestia tego, że pomoimo mojego szacunku do Twojej osby jako człowieka uwazam, że powinieneś odwiedzić psychologa/seksuologa i zwyczajnie zacząć o tym wszystkim rozmawiać - i nie chodzi o to żeby się "leczyć" tylko zwyczajnie dotrzeć do sedna problemu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
BAN stały
|
Zgadzam się z eyo.
Pytasz wizażanki o opinię na temat twojego zamiłowania do damskich spodni, a ja zapytam Ciebie jak na to patrzyły dziewczyny, z którymi się spotykałeś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Wyglądzasz tragicznie we wszystkich damskich spodniach. Czy jesteś normalny? Skoro o to pytasz to chyba sam masz wątpliwości... Moim zdaniem nie jesteś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowisz. No widzisz, sposobem poruszania sie i tym upodobaniem do takich spodnii moglbys wiele osob zwiesc. Nie mi juz wnikac, czy sie za tym kryje cos wiecej, choc swoje zdanie na ten temat mam.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
po tych filmikach padłam
![]() jak można w ogóle wyjść na ulicę w czymś takim? Nie zastanowiłeś się, że publiczne pokazywanie przyrodzenia jest przynajmniej niestosowne? Wybacz, ale mając tak obcisłe spodnie to właściwie tak jakbyś ich w ogóle nie miał.. wg mnie nie jesteś do końca normalny.. i wnioskuje to i po ubiorze i sposobie "prezentacji" się na filmikach.. dwie minuty chodzisz w kółko z dziwną miną i obłapiasz się tu i ówdzie.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jakis koszmar,czy co? ![]() rozumiem wolność słowa i wyboru,ale jakies zasady zobowiązują. po co robić z siebie pośmiewisko. inna sprawa to zdrowie.ciekawe co powiesz jesli kiedys okarze się,że nie możesz mieć dzieci,bo twoje plemniki sa martwe traktowane przez obcisłe spodnie. wybacz,ale dla mnie facet powinienwyglądać jak mężczyzna,a nie kalesony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Konto usunięte
|
Niedobrze mi się zrobiło jak obejrzałam te wszystkie zdjęcia i filmiki.
Facet w damskich spodniach wywołuje u mnie obrzydzenie! Wg mnie mężczyźni najlepiej wyglądają w spodniach w lekkim luzem w kroku, tzn małym "dynem" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejna sprawa - pisałeś, że masz 23 lata, ubierasz się tak od 16 roku zycia - czyli 7 lat w mega obcisłych spodenkach.. powiem tyle - nie uwierzę, że przez ten cały czas nie stanął Ci na drodze człowiek który Ci "fizycznie" pokazał co o tym sądzisz - bo niestety dla mnie ten wygląd to w częstych przypoadkach zaproszenie do pobicia. I nawet pomijając realny wpływ na Twoją płodność.. to jednak wydaje mi się że nawet życiem ryzykujesz. Komuś "normalnie" ubranemu się zdarzy dostać z byle powodu.. a tak ? Szkoda kusić los dla wygody ( btw - ja tu nikog nie strasze ale chyba wszyscy wiemy jakie są realia polskich podblokowych pijaczków)
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem jemu nie chodzi o żadną odpowiedź, tylko o to, żeby jego pupę obejrzało możliwie jak najwięcej kobiet. I ten cel osiąga. ![]() Cytat:
![]() Choć rację moga niestety mieć dziewczyny, które piszą, że mogą się znaleźć ochotnicy, którzy bedą próbowali nawrócić Autora za pomocą solidnego wpierniczu. ![]() Cytat:
![]() A teraz w kwestii zasadniczej - to, co robi autor wątku to nie jest transwestytyzm, tak samo, jak nie jest transwestytką dziewczyna, która nosi męską kurtkę czy buty. Transwestyta przebiera się w ubrania przeznaczone dla innej płci po to, żeby się do niej upodobnić. Autor nie usiłuje się upodobnić do kobiety, tylko podkreślić własne "walory". Tak ja to widzę. Ma silną potrzebę eksponowania swoich kształtów - a nie przebierania się za kobietę. W kwestii samych spodni zaś - będę obstawała, że nie da się rozpoznać, czy spodnie sa damskie, czy męskie, jesli sa dobrze wybrane. Choć oczywiście aż tak ciasnych mój małżonek nie nosi. ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, co rozumiesz pod pojęciem zboczeniec. Na wszelki wypadek przypomnę jednak, że homoseksualizm nie jest zboczeniem i jako taki nie wymaga konsultacji psychologicznej ani psychiatrycznej. Podobnie crossdressing nie jest zboczeniem. ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-04-20 o 01:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Może i jesteś normalny ale zgadzam się, wyglądasz jak zboczeniec.
Spodnie obciskają Ci się na penisie i wygląda to obleśnie. W dodatku ściskasz się nimi i wisi Ci wanc, którego pewnie bez tych 'pedalskich' spodni nie miałbyś. Jakbym umówiła się z facetem i przyszedłby ubrany jak Ty to wystraszyłabym się, serio. Podpinam się do pytania co na to dziewczyny z którymi się spotykałeś? Może nie spotykałeś się z żadnymi? Miałam się nie wypowiadać, ale te filmiki to już szczyt. Nie mogłam wytrzymać. Mam wrażenie, że dzieciak pozyczył sobie spodnie od siostry, robi szopke na wizażu i śmieje z nas... ![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Tragedia!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
W tej kwestii to akurat panuja rozne opinie...
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moja opinia wzięła się z tego,bo po pierwsze -nosisz damskie spodnie -nosisz obcisłe spodnie -piszesz o tym w necie -pokazujesz siebie w necie na kamerze i czekasz na komentarze. zastanawia mnie tylko jedna rzecz,DLACZEGO TAK DLUGO SIE POKAZYWALES? czy nie możnabyło nakręcić krótszego filmiku? jeśli mógłbyś mi odpowiedziec,byłabym wdzięczna. po drugie.nie musisz nosic damskich spodni,zeby uciskac penisa i jądra,bo niektore kroje bokserek nie mają "koszyczka"na nabiał.tylko szef i nic więcej. wiem,bo popełniłam gafe i kupiłam T.Z-owitaką bielizne.wyrzucił ją po minucie noszenia. ![]() po trzecie. masz ochote na taki strój?OK,noś sobie,ale na boga oszczędź ludziom widoku twoich jądre. wiesz,jestem tolerancyjna,nie szokują mnie transwestyci,ale szokuje mnie brak estetyki. polecam dłuższe koszulki,tak,aby zakrywały te nieszczęsne,sciśnięte i wołające o pomoc jądra. ![]() jak mi nie wierzysz,to posłuchaj,jak one płaczą. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.