Czy jestem normalny? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-16, 09:43   #151
babeczka83
Raczkowanie

Dot.: Czy jestem normalny?

Moim zdaniem dużo lepiej wyglądasz w drugich
babeczka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 13:45   #152
Wyrak
Zakorzenienie

Sabbath, ja to wszystko rozumiem, co nie zmienia faktu, ze uwazam, ze jest roznica pomiedzy meskimi a damskimi spodniami (optyczna przynajmniej ). To ze Ty nosilas meskie - luz - w meskich jest dodatkowa przestrzen na kroczu, ktorej kobieta nie potrzebuje, natomiast gdy facet nosi damskie, to tej przestrzeni brakuje, a krocze jest. Dla mnie to tez podpada pod transwestytyzm (-cytyzm? W ogole neologizm chyba jakis sprodukowalem ), oczywiscie, jesli mu to pasuje to jego sprawa.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-17, 23:20   #153
aniawas8
Przyczajenie

przecież nie trzeba odrazu damskich spodni kupować , moj facet tez lubi obcisle, -ruszac swobodnie sie może, kupuje w zarze itd..

nie wyobrazam sobie aby nosil damskie spodnie...
aniawas8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 04:37   #154
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniawas8 Pokaż wiadomość
przecież nie trzeba odrazu damskich spodni kupować , moj facet tez lubi obcisle, -ruszac swobodnie sie może, kupuje w zarze itd..

nie wyobrazam sobie aby nosil damskie spodnie...
tak, tylko autorowi watku obcisle MESKIE spodnie chyba nie przypasowaly, bo sa za malo obcisle
Stary 2009-04-18, 08:52   #155
Martyska011
Rozeznanie

Jeśli chcesz czuć sie " ściskanu i uciskany" to zakładaj obcisłe bokserki . Dla mnie jest to obrzydliwe i nigdy bym nie zwróciła uwagi na takiego faceta. jest to znak , że z takim cłopakiem jest coś nie tak z punktu orientacji sexualnej.
Martyska011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 09:34   #156
vrrerran
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martyska011 Pokaż wiadomość
Jeśli chcesz czuć sie " ściskanu i uciskany" to zakładaj obcisłe bokserki . Dla mnie jest to obrzydliwe i nigdy bym nie zwróciła uwagi na takiego faceta. jest to znak , że z takim cłopakiem jest coś nie tak z punktu orientacji sexualnej.

Zgadza się mógłbym zakładać Obcisłe Bokserki ale tutaj jest mały problem że bokserki uciskają tylko na pośladkach oraz z przodu na przyrodzenie no i trochę na nogach ale tylko do tego miejsca gdzie się kończą. A co z resztą nogi tego bokserki już nie Obciskają więc dlatego noszę spodnie damskie, Padła tutaj także wypowiedź że Męskie Obcisłe Spodnie byłyby jak dla mnie za luźne i się z tym zgodzę w stu procentach. A po za tym Damskie spodnie są o niebo wygodniejsze niż męskie - przynajmniej nie obdzierają.
vrrerran jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 10:11   #157
shockwaves
Wtajemniczenie

Pytasz czy jesteś normalny? nie, nie jesteś. Proponuję przejść się do psychologa, psychiatry, seksuologa. Moim zdaniem wyglądasz jak zboczeniec.

[to tylko moja opinia, do której mam prawo jak sądzę]
shockwaves jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 10:26   #158
oooAsiaooo
Raczkowanie

Nie podoba mi się taki styl i wiem , że społeczeństwo też tego nie akceptuje.
oooAsiaooo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 14:27   #159
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
a inna orientacja sexualna przeciez czyms zlym nie jest niech sobie ktos bedzie jaki chce jesli chodzi o orient. sexualna.
Stary 2009-04-18, 16:36   #160
Martyska011
Rozeznanie

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Zakładaj damskie stringi one napewno będą Cie uciskać Dla mnie jest to trochę dziwne , że masz takie upodobania przeciez jesteś facetem z krwi i kości a jednak coś z Toba nie tak. Hmm ostatnio widziałam kobiete w męskich letnich spodniach hmmm chyba , że mi sie tylko przewidziało....
Nie no brak słow dla mnie jest to obrzydliwe

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez srubka Pokaż wiadomość
a inna orientacja sexualna przeciez czyms zlym nie jest niech sobie ktos bedzie jaki chce jesli chodzi o orient. sexualna.
No dobrze zgadzam sie odmienna orientacja nie jest czymś złym , ale skoro nosi damskie spodnie to chyba nie do końca czuje sie mężczyzną....
Martyska011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 17:23   #161
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Zakładaj damskie stringi one napewno będą Cie uciskać Dla mnie jest to trochę dziwne , że masz takie upodobania przeciez jesteś facetem z krwi i kości a jednak coś z Toba nie tak. Hmm ostatnio widziałam kobiete w męskich letnich spodniach hmmm chyba , że mi sie tylko przewidziało....
Nie no brak słow dla mnie jest to obrzydliwe

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

No dobrze zgadzam sie odmienna orientacja nie jest czymś złym , ale skoro nosi damskie spodnie to chyba nie do końca czuje sie mężczyzną....
a slyszalas o czyms takim jak transwestytyzm? moze wlasnie w tym przpadku o to chodzi?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 20:10   #162
Claire91
Wtajemniczenie

Jak dla mnie to jest nawet bardzo nienormalne i do tego niezbyt estetyczne...
Stary 2009-04-18, 21:37   #163
phony
Wtajemniczenie

Nic bardziej mnie nie odrzuca jak obcisle spodnie u faceta. Nie nie nie, zdecydowanie mi sie to nie podoba, faceci najlepiej prezentuja sie w zwyklych, prostych dzinsach badz nieco szerszych (ale nie ci wyjatkowo szczupli, wrecz chudzi- szersze ciuchy na nich koszmarnie wisza)
Stary 2009-04-19, 07:50   #164
Madzia18
Przyczajenie

Witam!Obawiam się,że taki styl ubierania może być żle odebrany przez dzisiejsze społecznieństwo.Co więcej znajdą się pewnie osoby,które przez Twoje upodobania w obcisłych spodniach będą się doszukiwały podtekstu seksualnego...Chodzi mi o jasne stwierdzenie jaką orientację preferujesz.
Madzia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 08:40   #165
vrrerran
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzia18 Pokaż wiadomość
Witam!Obawiam się,że taki styl ubierania może być żle odebrany przez dzisiejsze społecznieństwo.Co więcej znajdą się pewnie osoby,które przez Twoje upodobania w obcisłych spodniach będą się doszukiwały podtekstu seksualnego...Chodzi mi o jasne stwierdzenie jaką orientację preferujesz.

Poza stylem ubierania nie różnię się od innych normalnych facetów którzy lubią dziewczyny, Jestem Heteroseksualny czyli preferuje dziewczyny.
Stary 2009-04-19, 09:52   #166
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vrrerran Pokaż wiadomość
Poza stylem ubierania nie różnię się od innych normalnych facetów którzy lubią dziewczyny, Jestem Heteroseksualny czyli preferuje dziewczyny.
aż skomentuje całą sprawę.

1) Jeżeli za stan normalności uznać moment w którym facet nosi męskie spodnie a kobieta damskie co jest dość logiczne - to tak jesteś nienormalny. Jeżeli za stan normalności uznać moment w którym nie ma się potrzeby obciskania do granic możliwości swoich narządów - to tak jesteś nienormalny.
Szczerze mówiąc dla to to wygląda już na najzwyklejsze natręctwo w obciskaniu się i w tej chwili to już zaburzenie ( tak samo jak natręctwo mycia rąk - niby nic nazwyczajnego ale jak robisz to z taką "pasją" to niestety już nie jest normalne) zwłaszcza, że sam do końca nie jesteś w stanie znaleźć podstaw swojego zachowania.

2) Dla mnie to co robisz już mieści się w definicji transwestytyzmu, możesz twierdzić, że nie o satysfakcję seksualną chodzi ale transwestytyzm to również osiaganie satysfakcji emocjonalnej ( nie jesteś w stanie nosić spodni luźnych - tylko noszenie obcisłych zapewni Ci komfort, tylko w damskich spodniach czujesz, że Ci "wygodnie")

3)Z tego typu zaburzeniami często połączony jest strach - i moim zdaniem boisz się zwyczajnie, że właśnie z twoją orientacją jest coś nie tak. Czesto takie zaburzenia są ukryte i ludzie się ich na siłę wypierają, czesto nie widzą tego co się ralnie dzieję i wierzą w własną bajeczkę o tym, że jest inaczej. Mechanizm obronny działa - sam czujesz, że coś jest nie tak ( gdybyś nie miał wątpliwości zawczyajnie byś nie pytał) ale mimo to wszystko odpierasz. Coś jest nie tak - i dla mnie "tolerancja" oznacza mniej wiecej tyle co nie wytykanie, nie obrażanie itp itd a nie mamienie oczu tym, że jest ok.

4) Niektózy tutaj piszą, że na drugim zdjęciu wyglądasz "lepiej" - w relacji do pierwszego może i tak. Ale sorry ja napiszę to inaczej bo tak to odczuwam - na drugim wyglądasz okropnie.. na pierwszymw yglądasz "gorzej".

5) Sposób w jakich się poruszasz, krecisz biodrami + to, że nosisz co nosisz wyraźnie sugeruje że nie tylko o sama obcisłość spodni chodzi. Gdyby o samą obcisłość chodziło to bys tak tyłkiem nie machał na boki...

I to nie jest kwestia tego co ja o tym sądzę, co sądzi o tym reszta wizażanek - to wkestia tego, że pomoimo mojego szacunku do Twojej osby jako człowieka uwazam, że powinieneś odwiedzić psychologa/seksuologa i zwyczajnie zacząć o tym wszystkim rozmawiać - i nie chodzi o to żeby się "leczyć" tylko zwyczajnie dotrzeć do sedna problemu.

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 13:36   #167
Dosiak
BAN stały

Zgadzam się z eyo.
Pytasz wizażanki o opinię na temat twojego zamiłowania do damskich spodni, a ja zapytam Ciebie jak na to patrzyły dziewczyny, z którymi się spotykałeś?
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 14:15   #168
mychamycha
Zakorzenienie

Wyglądzasz tragicznie we wszystkich damskich spodniach. Czy jesteś normalny? Skoro o to pytasz to chyba sam masz wątpliwości... Moim zdaniem nie jesteś.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 17:32   #169
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia18 Pokaż wiadomość
Zle odebrany przez spoleczenstwo? A jak ma byc odebrane niezdrowe wypychanie genitaliow w damskich spodniach? Niech sobie autor tematu robi co chce, ale nie widze nic dziwnego w tym, ze ludzie odnosza sie do tego krytycznie.

Cytat:
Mowisz. No widzisz, sposobem poruszania sie i tym upodobaniem do takich spodnii moglbys wiele osob zwiesc. Nie mi juz wnikac, czy sie za tym kryje cos wiecej, choc swoje zdanie na ten temat mam.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 17:34   #170
myszkakinia
Rozeznanie

po tych filmikach padłam
jak można w ogóle wyjść na ulicę w czymś takim? Nie zastanowiłeś się, że publiczne pokazywanie przyrodzenia jest przynajmniej niestosowne? Wybacz, ale mając tak obcisłe spodnie to właściwie tak jakbyś ich w ogóle nie miał..
wg mnie nie jesteś do końca normalny.. i wnioskuje to i po ubiorze i sposobie "prezentacji" się na filmikach.. dwie minuty chodzisz w kółko z dziwną miną i obłapiasz się tu i ówdzie..

myszkakinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 19:02   #171
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
A co sądzicie o tym zdjęciu, oczywiście to nie ja na nim jestem? To zdjęcie znalazłem na internecie.

to jakis koszmar,czy co?

rozumiem wolność słowa i wyboru,ale jakies zasady zobowiązują.
po co robić z siebie pośmiewisko.
inna sprawa to zdrowie.ciekawe co powiesz jesli kiedys okarze się,że nie możesz mieć dzieci,bo twoje plemniki sa martwe traktowane przez obcisłe spodnie.

wybacz,ale dla mnie facet powinienwyglądać jak mężczyzna,a nie kalesony.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 21:37   #172
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Niedobrze mi się zrobiło jak obejrzałam te wszystkie zdjęcia i filmiki.
Facet w damskich spodniach wywołuje u mnie obrzydzenie!

Wg mnie mężczyźni najlepiej wyglądają w spodniach w lekkim luzem w kroku, tzn małym "dynem"
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 21:56   #173
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dosiak Pokaż wiadomość
Zgadzam się z eyo.
Pytasz wizażanki o opinię na temat twojego zamiłowania do damskich spodni, a ja zapytam Ciebie jak na to patrzyły dziewczyny, z którymi się spotykałeś?
o właśnie - bardzo dobre pytanie

kolejna sprawa - pisałeś, że masz 23 lata, ubierasz się tak od 16 roku zycia - czyli 7 lat w mega obcisłych spodenkach..
powiem tyle - nie uwierzę, że przez ten cały czas nie stanął Ci na drodze człowiek który Ci "fizycznie" pokazał co o tym sądzisz - bo niestety dla mnie ten wygląd to w częstych przypoadkach zaproszenie do pobicia. I nawet pomijając realny wpływ na Twoją płodność.. to jednak wydaje mi się że nawet życiem ryzykujesz.
Komuś "normalnie" ubranemu się zdarzy dostać z byle powodu.. a tak ? Szkoda kusić los dla wygody ( btw - ja tu nikog nie strasze ale chyba wszyscy wiemy jakie są realia polskich podblokowych pijaczków)

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 00:14   #174
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
kolejna sprawa - pisałeś, że masz 23 lata, ubierasz się tak od 16 roku zycia - czyli 7 lat w mega obcisłych spodenkach..
powiem tyle - nie uwierzę, że przez ten cały czas nie stanął Ci na drodze człowiek który Ci "fizycznie" pokazał co o tym sądzisz - bo niestety dla mnie ten wygląd to w częstych przypoadkach zaproszenie do pobicia. I nawet pomijając realny wpływ na Twoją płodność.. to jednak wydaje mi się że nawet życiem ryzykujesz.
Komuś "normalnie" ubranemu się zdarzy dostać z byle powodu.. a tak ? Szkoda kusić los dla wygody ( btw - ja tu nikog nie strasze ale chyba wszyscy wiemy jakie są realia polskich podblokowych pijaczków)
Albo autor sciemnia co do tych 7 lat, albo mamy duzo bardziej tolerancyjne spoleczenstwo nizby sie zdawalo

Stary 2009-04-20, 01:00   #175
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
W porządku - wiem, że nigdzie tak nie pisze. Ale zauważ, że sam autor tego wątku nie uważa siebie za transwestytę. On po prostu lubi chodzić w damskich spodniach. I pisze na wizażu, czy jest normalny i czy ładnie w nich wygląda. Co uzyskuje? Subiektywną odpowiedź, że nie jest normalny i nieładnie w nich wygląda. I taka odpowiedź w przeważającej większości. Czyż nie lepiej byłoby założyć podobny wątek na forum dla transwestytów i uzyskać prawdziwie rzetelną odpowiedź?
Wiesz... niby masz rację , ale tak szczerze - to wolny kraj. Autor tak samo jak ma prawo ściskać swojej jajka w spodniach dowolnego kroku, tak i ma prawo zadawać pytanie gdzie chce. jego sprawa.
Moim zdaniem jemu nie chodzi o żadną odpowiedź, tylko o to, żeby jego pupę obejrzało możliwie jak najwięcej kobiet.
I ten cel osiąga.

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Sama mam brata metalowca więc wiem o czym mówisz . Co prawda, jest metalowcem "drugiego pokolenia" i nie załapał się na te obcisłe spodnie , ale w pełni szanuję jego styl ubierania się. Autor wątku nie jest metalowcem i mam wrażenie, że chce jednak jawnie podkreślić przed sobą i społeczeństwem, że spodnie, które nosi są 100% damskie. Dla jasności: nie chciałabym nawracać autora wątku na męskie spodnie, skoro dobrze mu w damskich, ale uważam, że robi sobie krzywdę umieszczając pytania "czy jestem normalny? czy dobrze mi w tych spodniach?" na takim forum jak wizaż, gdzie w przeważajacej większości usłyszy negatywne opinie na temat swoich upodobań.
No i o to chyba chodzi, żeby go nie nawracać. Ja tez nie lubię, kiedy ludziska usiłują mnie wyciągać z glanów i wciskać w japonki.
Choć rację moga niestety mieć dziewczyny, które piszą, że mogą się znaleźć ochotnicy, którzy bedą próbowali nawrócić Autora za pomocą solidnego wpierniczu.

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Sabbath, ja to wszystko rozumiem, co nie zmienia faktu, ze uwazam, ze jest roznica pomiedzy meskimi a damskimi spodniami (optyczna przynajmniej ). To ze Ty nosilas meskie - luz - w meskich jest dodatkowa przestrzen na kroczu, ktorej kobieta nie potrzebuje, natomiast gdy facet nosi damskie, to tej przestrzeni brakuje, a krocze jest. Dla mnie to tez podpada pod transwestytyzm (-cytyzm? W ogole neologizm chyba jakis sprodukowalem ), oczywiscie, jesli mu to pasuje to jego sprawa.
Wyrak, transwestytyzm to nie jest neologizm - znając zasady funkcjonowania języka stworzyłeś (czy raczej odtworzyłeś) prawidłowe pojęcie.

A teraz w kwestii zasadniczej - to, co robi autor wątku to nie jest transwestytyzm, tak samo, jak nie jest transwestytką dziewczyna, która nosi męską kurtkę czy buty.
Transwestyta przebiera się w ubrania przeznaczone dla innej płci po to, żeby się do niej upodobnić. Autor nie usiłuje się upodobnić do kobiety, tylko podkreślić własne "walory". Tak ja to widzę. Ma silną potrzebę eksponowania swoich kształtów - a nie przebierania się za kobietę.

W kwestii samych spodni zaś - będę obstawała, że nie da się rozpoznać, czy spodnie sa damskie, czy męskie, jesli sa dobrze wybrane. Choć oczywiście aż tak ciasnych mój małżonek nie nosi.
Cytat:
Napisane przez shockwaves Pokaż wiadomość
Pytasz czy jesteś normalny? nie, nie jesteś. Proponuję przejść się do psychologa, psychiatry, seksuologa. Moim zdaniem wyglądasz jak zboczeniec.

[to tylko moja opinia, do której mam prawo jak sądzę]
Oooo... jasne, że nie jest, W tym znaczeniu nikt z nas nie jest do końca normalny. Chyba że ostatni przeciętniak bez charakteru.

Nie wiem, co rozumiesz pod pojęciem zboczeniec. Na wszelki wypadek przypomnę jednak, że homoseksualizm nie jest zboczeniem i jako taki nie wymaga konsultacji psychologicznej ani psychiatrycznej.
Podobnie crossdressing nie jest zboczeniem.
Cytat:
5) Sposób w jakich się poruszasz, krecisz biodrami + to, że nosisz co nosisz wyraźnie sugeruje że nie tylko o sama obcisłość spodni chodzi. Gdyby o samą obcisłość chodziło to bys tak tyłkiem nie machał na boki..
No i tu nie mogę się nie zgodzić. Spodnie spodniami, gust gustem, ale sposób poruszania masz mocno nietypowy.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-04-20 o 01:01
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-20, 01:28   #176
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Może i jesteś normalny ale zgadzam się, wyglądasz jak zboczeniec.

Spodnie obciskają Ci się na penisie i wygląda to obleśnie.
W dodatku ściskasz się nimi i wisi Ci wanc, którego pewnie bez tych 'pedalskich' spodni nie miałbyś.

Jakbym umówiła się z facetem i przyszedłby ubrany jak Ty to wystraszyłabym się, serio.

Podpinam się do pytania co na to dziewczyny z którymi się spotykałeś?
Może nie spotykałeś się z żadnymi?

Miałam się nie wypowiadać, ale te filmiki to już szczyt. Nie mogłam wytrzymać.

Mam wrażenie, że dzieciak pozyczył sobie spodnie od siostry, robi szopke na wizażu i śmieje z nas...

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-20, 02:14   #177
scarlett26
Zakorzenienie

Tragedia!!!
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-20, 03:22   #178
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Choć rację moga niestety mieć dziewczyny, które piszą, że mogą się znaleźć ochotnicy, którzy bedą próbowali nawrócić Autora za pomocą solidnego wpierniczu.
A rownie dobrze moga sie nie znalezc

Cytat:
Wyrak, transwestytyzm to nie jest neologizm - znając zasady funkcjonowania języka stworzyłeś (czy raczej odtworzyłeś) prawidłowe pojęcie.
Z jakiegos powodu nie bylem pewny -tyzm czy -cyzm...

Cytat:
A teraz w kwestii zasadniczej - to, co robi autor wątku to nie jest transwestytyzm, tak samo, jak nie jest transwestytką dziewczyna, która nosi męską kurtkę czy buty.
Transwestyta przebiera się w ubrania przeznaczone dla innej płci po to, żeby się do niej upodobnić. Autor nie usiłuje się upodobnić do kobiety, tylko podkreślić własne "walory". Tak ja to widzę. Ma silną potrzebę eksponowania swoich kształtów - a nie przebierania się za kobietę.
No z tego co on mowi to masz racje. Tyle ze ja mu po prostu zwyczajnie nie wierze (nie zeby mnie to ruszalo, ale to inna kwestia), szczegolnie po obejrzeniu jego chodu na youtubie. Moge sie oczywiscie mylic, ale nie kupuje wersji, ze mu chodzi tylko o spodnie.

Cytat:
W kwestii samych spodni zaś - będę obstawała, że nie da się rozpoznać, czy spodnie sa damskie, czy męskie, jesli sa dobrze wybrane. Choć oczywiście aż tak ciasnych mój małżonek nie nosi.
To sie tu nie zgodzimy, uwazam ze kroj krocza jest zdecydowanie inny, co niesie ze soba pewne implikacje.

Cytat:
Nie wiem, co rozumiesz pod pojęciem zboczeniec. Na wszelki wypadek przypomnę jednak, że homoseksualizm nie jest zboczeniem i jako taki nie wymaga konsultacji psychologicznej ani psychiatrycznej.
W tej kwestii to akurat panuja rozne opinie...

Stary 2009-04-20, 07:22   #179
vrrerran
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dosiak Pokaż wiadomość
Zgadzam się z eyo.
Mojej obecnej dziewczynie sie bardzo podoba mój styl uważa że to jest bardzo Sexy, nawet sama mi pożycza swoje spodnie i na odwrót ja jej swoje. Powiem więcej napiera na mnie żebym ubierał też damskie sweterki oraz topy - ostatnio mi powiedziała że chętnie by mnie zobaczyła w mini spódniczce, więc ubrałem jej spódniczkę i powiedziała mi że, byłbym niezłą laska gdybym był oczywiście dziewczyną. Na pierwszy rzut oka wygląda to na ściemę ale nią nie jest - mówię na serio, nie owijam w bawełnę.

Cytat:
o właśnie - bardzo dobre pytanie

Owszem mogłoby mi się dostać od "podblokowych pijaczków" ale na szczęście mieszkam w małym spokojnym miasteczku gdzie każdy każdego zna więc nie mam się czego obawiać.

Cytat:
Wiesz... niby masz rację , ale tak szczerze - to wolny kraj. Autor tak samo jak ma prawo ściskać swojej jajka w spodniach dowolnego kroku, tak i ma prawo zadawać pytanie gdzie chce. jego sprawa.
Moim zdaniem jemu nie chodzi o żadną odpowiedź, tylko o to, żeby jego pupę obejrzało możliwie jak najwięcej kobiet.
I ten cel osiąga.

No i o to chyba chodzi, żeby go nie nawracać. Ja tez nie lubię, kiedy ludziska usiłują mnie wyciągać z glanów i wciskać w japonki.

Oooo... jasne, że nie jest, W tym znaczeniu nikt z nas nie jest do końca normalny. Chyba że ostatni przeciętniak bez charakteru.

No i tu nie mogę się nie zgodzić. Spodnie spodniami, gust gustem, ale sposób poruszania masz mocno nietypowy.
Nie zgodzę się z tobą ponieważ ja chcę uzyskać opinie obcych mi ludzi o moim stylu ubierania sie a nie jak to napisałaś się pokazywać tyłka. Masz rację co do tego że nie jestem transwestytą czy też crossdresserem bo nie pragnę się upodabniać do kobiety poza spodniami to nie noszę nic innego z damskiej garderoby. Zgodzę się także z tobą że dosyć często jest trudno odróźnić spodnie męskie od damskich zwłaszcza że w obecnej modzie męskiej można zaobserwować coraz więcej typowo damskich ozdób np. różne napisy na tyłku czy też typowo damskie sciągacze w rybaczkach. Zgodzę się także z tobą co do twojej wypowiedzi że nikt na świecie nie jest do końca normalny. Przyznaje ci rację że transwestycyzm oraz crossdressing nie są zboczeniami tylko dewiacjami a nawet fetyszami.

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Może i jesteś normalny ale zgadzam się, wyglądasz jak zboczeniec.

Spodnie obciskają Ci się na penisie i wygląda to obleśnie.
W dodatku ściskasz się nimi i wisi Ci wanc, którego pewnie bez tych 'pedalskich' spodni nie miałbyś.

Jakbym umówiła się z facetem i przyszedłby ubrany jak Ty to wystraszyłabym się, serio.

Podpinam się do pytania co na to dziewczyny z którymi się spotykałeś?
Może nie spotykałeś się z żadnymi?

Miałam się nie wypowiadać, ale te filmiki to już szczyt. Nie mogłam wytrzymać.

Mam wrażenie, że dzieciak pozyczył sobie spodnie od siostry, robi szopke na wizażu i śmieje z nas...
Tak na marginesie to nie mam siostry tylko dwóch braci, a spodnie są moje a nie pożyczone.
Stary 2009-04-20, 07:43   #180
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza się mógłbym zakładać Obcisłe Bokserki ale tutaj jest mały problem że bokserki uciskają tylko na pośladkach oraz z przodu na przyrodzenie no i trochę na nogach ale tylko do tego miejsca gdzie się kończą. A co z resztą nogi tego bokserki już nie Obciskają więc dlatego noszę spodnie damskie, Padła tutaj także wypowiedź że Męskie Obcisłe Spodnie byłyby jak dla mnie za luźne i się z tym zgodzę w stu procentach. A po za tym Damskie spodnie są o niebo wygodniejsze niż męskie - przynajmniej nie obdzierają.
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=jeCPD...e=channel_page

Macie tutaj linka do drugiego filmiku na którym jestem w innych obcisłych jeansach.
Oceńcie sami i porównajcie z poprzednim filmikiem.
po zagłebieniu sie w lekturze tego wątku,mogę śmiało powiedzieć,że potrzebujesz zauważenia i lubisz szokować.jedno i drugie siebie ni ewyklucza,bo i jedym i drugim zwracasz uwagę ludzi na siebie.
moja opinia wzięła się z tego,bo po pierwsze
-nosisz damskie spodnie
-nosisz obcisłe spodnie
-piszesz o tym w necie
-pokazujesz siebie w necie na kamerze i czekasz na komentarze.
zastanawia mnie tylko jedna rzecz,DLACZEGO TAK DLUGO SIE POKAZYWALES? czy nie możnabyło nakręcić krótszego filmiku?
jeśli mógłbyś mi odpowiedziec,byłabym wdzięczna.

po drugie.nie musisz nosic damskich spodni,zeby uciskac penisa i jądra,bo niektore kroje bokserek nie mają "koszyczka"na nabiał.tylko szef i nic więcej.
wiem,bo popełniłam gafe i kupiłam T.Z-owitaką bielizne.wyrzucił ją po minucie noszenia.

po trzecie.
masz ochote na taki strój?OK,noś sobie,ale na boga oszczędź ludziom widoku twoich jądre.
wiesz,jestem tolerancyjna,nie szokują mnie transwestyci,ale szokuje mnie brak estetyki.
polecam dłuższe koszulki,tak,aby zakrywały te nieszczęsne,sciśnięte i wołające o pomoc jądra.
jak mi nie wierzysz,to posłuchaj,jak one płaczą.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości