|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!
|
|
|
|
#3962 |
|
Raczkowanie
|
a kiedy idziesz na badanie połówkowe?? Bo 20 tydzien to tak juz nie bawem chyba musisz...[/quote]
na polowkowe ide za dwa tygodnie, juz sie nie moge doczekac
|
#3963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3965 |
|
Raczkowanie
|
no to ja mam 2 w 1 skarbek i brzuszek
jakis spory wyszedl ;p
|
|
|
|
#3966 |
|
Zadomowienie
|
No widać, że ciążowy. Swoją drogą ciekawe czemu mi miejsca w komunikacji miejskiej nie ustępują...
|
|
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
3 w 1 zapomniałaś o sobie
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie jest serdel?
Spojrzałam właśnie na listę i czas by zrobić na niej porządek. I wtedy do mnie dotarło, że serdel już dawno tu nie widziałam...
|
#3969 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Raczkowanie
|
no tak, ale to tylko na tej fotce, normalnie to widac ze spory, bo ja plaski mialam wczesniej (165cm wzrostu i 50kg ;p akurat sporo schudlam w wakacje), ale chyba jeszcze nie wyglada na ciazowy tak na codzien ;p
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- wlasnie serdel.. tez mnie to zastanawia...
|
|
|
|
#3971 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Nie mowiac, ze czasem 20 latki lataja za 40latkami ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Cytat:
Bardzo ladny brzuszek i TZ
|
|||||
|
|
|
#3972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już od dłuższego czasu jej tu nie ma (( Gdzież ona się podziała???Jeśli chodzi o mężów, to mój ma 32 lata a nie wygląda na tyle i jest starszy ode mnie o 5 lat ) Kobitki, macie super brzusie!!! Ostatnio dowiedziałam się że moja przyjaciółka a chrzestna Gabi, jest w ciąży i nasze dzieci będą równolatkami
Gabrysia Edytowane przez Orzeszek.1 Czas edycji: 2009-04-19 o 22:29 |
|
|
|
|
#3974 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie ja juz od 6.00 nie śpie, troszkę się lepiej czuje ale na sprzatanie nie mam sił, właśnie wciskam w siebie bułke bo ostatni mój posiłek był wczoraj o 14.00 a mi sie w ogóle nie chce jeść
![]() Shine bardzo ładnie wyglądacie a brzusio już sporawy.
|
#3975 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
martusia, Twój brzusio faktycznie pokaźny i taki oookrąglutki, mój jest jakiś taki nieforemny. I widzę też, że przystojnymi tatuśkami się chwalicie. Ja też się pochwalę. Mój mąż rocznik 80, ja 79. Siebie też przy okazji pokażę. To nasz ślub 20 grudnia. Kilka godzin później skutecznie spełniliśmy obowiązek małżeński
|
||
|
|
|
#3976 |
|
Wtajemniczenie
|
witam mamusie
![]() mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze ja się pochwalę, że w piątek zdałam pierwszy egzamin doktorski teraz chwila odpoczynku i przygotowania do drugiego i maleństwo się juz wierci w pracy dalej katastrofa, ale mam nadzieję, że uda mi się być z Wami już bardziej na bieżąco, bo jak nie to buziaki
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusie
Cytat:
![]() Z profilu widać tylko "Ostatnia aktywność: 2009-04-03 11:26" Cytat:
Zaglądaj do nas częściej
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
mnie tu jak zwykle nie ma w weekendy, ale szkoda czas marnować przed kompem jak mąż w domku i słoneczko świeci. od razu przyznaje, że jeszcze wszystkiego nie przeczytałam, tyle napisałyście.. my w ten weekend pracowaliśmy w ogródeczku, który teraz jest piekny i byliśmy nad jeziorkiem. kupiliśmy Kruszynce wózek! jest super- wygodny, wielofunkcyjny, czysty, zadbany-super. zanim go kupiliśmy mogliśmy pojeździć nim po ulicy,żeby zobaczyć czy nam dobrze się prowadzi... super. teraz będzie czekał na maluszka, a przed porodem upiorę wszystko- wszystko się zdejmuje i można prać. mój brzuszek jest już widoczny nawet jak stoję przodem! mąz mi fotkęsptrykną nad jeziorkiem i jak zobaczyłam potem to oniemiałam hihi Cytat:
dobra czytam reszte...
|
|
|
#3979 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
:e ek: ja póki co pol, ang, hol i trochę franc ale bardzo słabo... ale dzidzia będzie tylko w dwóch językach wychowywana.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
bede się starac, ale jak akurat mam zamęt to na całego - echhh Cytat:
|
|
|
#3981 |
|
Raczkowanie
|
o rany, dziewczyny, ale z was gaduly!!
w dwa tygodnie tyle naprodukowalyscie ze bede teraz tydzien nadrabiala!!! nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, bo ja z tych rozgadanych nie jestem i za wiele sie nie udzielam, ale wrocilam dzis z dwutygodniowego wyjazdu i musze poczytac co tam u was. Mam nadzieje ze wszystkie brzuszki zdrowe i pieknie zaokraglone (moj az za bardzo ) i zabieram sie do czytania!
|
|
#3982 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam 3 wesela w najbliższym czasie. Jedno w czerwcu a dwa w sierpniu. Wszyskie obowiązkowe więc będę musiała pomyśleć na kreacją Najbardziej obawiam się tego że jak sie zrobi ciepło to mi mogą nogi zacząć puchnąć![]() Cytat:
Wow super brzuszek! Widać go już wyrażnie i taki typowo ciążowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny macie bardzo przystojnych TŻ. Ja się swoim niestety nie pochwalę bo nie chce ujawniać się publicznie a ja szanuję jego decyzję ![]() A ja dziś na 15 lece do lekarza. Mam nadzieję że z moim Słoneczkiem wszystko ok. Co prawda na usg go dziś nie zobaczę ale przynajmniej posłucham bicia serduszka.... Mam taką nadzieję.....
|
|||||
|
|
|
#3983 |
|
Zadomowienie
|
witam w ten pogodny poniedzialek
Ja juz po sniadanku, pranie sie pierze, mieszkanie poodkurzane ziemniaki obrane ehm... co tu jeszcze porobic!?![]() Zamowilam te spodnie na alegro, ktoras z Was kiedys chyba je pokazywala : http://www.allegro.pl/item610951538_...ka_gratis.html kolezanka je juz dostala i zadowolona, cena tez dobra wiec moze akurat A babcia mi obiecala w Niemczech porozgladac sie za jakimis jeansami bo u nas nie ma sklepow takich....a zastanawiam sie tez nad taka sukienka, czarny kolor no ale nie wiem... co sadzicie?? http://www.allegro.pl/item612148186_...zmiar_m_l.html w Maju ide na komunie, nie bedzie to jakas huczna imprezka bo w ogrodzie ale nie wiem czy mialabym co ubrac, zbyt eleganckie to nie bardzo a taka sukienka hmmm....
|
|
#3984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Idę zobaczyć czy zmieszczę się jeszcze w sukienkę z moich poprawin - bo w maju mamy wesele
![]() No i jeszcze 2 w sierpniu, ale to chyba będę musiała coś kupić I zgłodniałam już ![]() EDIT: Zmieściłam się - na szczęście z tyłu ma regulację dzięki wiązaniu i dlatego jeszcze w nią weszłam
Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-04-21 o 16:34 |
|
|
|
#3986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do sukienki, to żadna mi się nie podoba. Kojarzą mi się z koszulą nocną. Ale czarny kolor można wkładać na komunię.
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Przysłali mi w piątek paski do mierzenia pH pochwy w celu wykrycia infekcji
fajna sprawa.w weekend chciałam zrobić, ale... musi być co najmniej 12 godzin po stosunku...a w weekend to ciężko takie 12 godzin "bez" znaleźć Klaudia,mysle, że na komunię w takiej sukieneczce jak nabardziej możesz iść PS: właśnie co się dzieje z Serdel? może ktoś by na ten czas przejął listę żeby tam był porządek?
Okruszek rosnie http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-04-20 o 12:46 |
|
|
|
#3988 |
|
Wtajemniczenie
|
No i mam przymusowy odwyk od wizażu
![]() Cały weekend się przeprowadzaliśmy i nie ma mamy tu internetu, więc niestety będę zaglądać rzadziej jak uda mi się gdzieś dorwać internet Także remont u nas ruszył pełną parą i mam nadzieję, że szybko się skończy.Póki co nadrobię co naskrobałyście
|
|
|
|
#3989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta też mi się podoba, tylko ten lamparci wzór mnie przeraża http://www.allegro.pl/item611617903_...tylko_hit.html Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-04-20 o 14:09 |
|
|
|
|
#3990 |
|
Raczkowanie
|
dzis z wizazem mam jakies problemy. napisałam posta długiego i mi go wcieło. W takim razie napisze pozniej jeszcze raz, teraz nie mam siły pisac drugi raz tego samego .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

Spojrzałam właśnie na listę i czas by zrobić na niej porządek. I wtedy do mnie dotarło, że serdel już dawno tu nie widziałam...

w dwa tygodnie tyle naprodukowalyscie ze bede teraz tydzien nadrabiala!!! nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, bo ja z tych rozgadanych nie jestem i za wiele sie nie udzielam, ale wrocilam dzis z dwutygodniowego wyjazdu i musze poczytac co tam u was. Mam nadzieje ze wszystkie brzuszki zdrowe i pieknie zaokraglone (moj az za bardzo 

Together forever