|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
Buty, bielizna kupiona, biżuteria - kolczyi i wisiorek z perłą. Nauki zaliczone, USC również. Zostało nam tylko zamówienie kwiatów i wizyta tydzień przed slubem u księdza i organisty. Ja bede spiewała psalm, a mój TŻ bedzie czytał pierwsze czytanie. Mój bukiet będzie z borodwych kali, TŻ bedzie miał butonierkę. Naszymi swiadkami bedą dwie kobietki. Tacki na ciasto dla gosci mamy już załatwione, wódeczka kupiona, napoje również. Owoce i ryby juz przed samy ślubem bedziemy kupowałi, ale wczesniej tez zamówimy, zeby wszytko było. Kawkę na wesele też mam juz kupiona. Jeśli zrobia nam bramę, to bedziemy dawali duze czekolady (wódki nie rozdajemy). Samochód bedzie przystrojony tylko w kokardy na klamkach- zadnych kwiatów. Pojedziemy czarny audi a6 - dość ładnie się prezentuje. Oczywiscie autko wypożycza rodzina, bo nie jesteśmy rozrzutni . Gości bedzie dokładnie 55. Lista jest już zamknięta. To chyba na tyle. TŻ też jest cały ubrany. Klasyczny garnitur, kolor ciemna czekolada, bez kamizelki, do tego biała koszula na spinki i bordowy krawat żakardowy. Czarne buty TŻ ma już zakupione. To chyba na tyle.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-04-20 o 08:48 |
|
|
|
|
#4412 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ślubuje dopiero 30 czerwca i połowy rzeczy jeszcze nie mamy załatwion ych w ten piątek idziemy dopiero spisać protokół i zaczynamy nauki. Ja mam już suknie, ale póki co czeka na pierwszą przymiarkę, a garnituru dla mojego TŻ będziemy szukali dopiero na początku czerwca, bo mój TŻ potrafi w ciągu tyg. przytyć 3 kg a wnastępnym tyg. je stracić także, żeby potem nie robić przeróbke wolimy to odłożyć.
|
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
No to fajnie, że się panieński udał. Moja kochana ty za 5 dni masz już swój wielki dzień
|
|
|
|
#4415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale złowrogie sny zaczely i mnie juz przesladowac. Wczoraj sniło mi sie, że zostało 2 dni do ślubu am y nie mielismy ani gosci poproszonych, ani świadków wybranych, ja nie mialam sukienki, moj Tż garnituru, obraczek nic...Uff nie chciałabym tego przezyc w rzeczywistosci, co zreszta jest mało prawdopodobne. A ja siedze w pracy i nie moge za Chiny Ludowe sie dobudzic..a papierki leża stosem na biurku i czekaja na zajęcie sie nimi;/.... Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-04-20 o 09:21 |
|
|
|
|
#4416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4417 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób tez z tyłu bo chyba nie było żadnej ![]() Cytat:
Dziwne zachowanie. Szczerze, to bym nie chciała takiej świadkowej. Pokazała ile dla niej znaczysz zastanów się czy to jest faktycznie osoba którą chcesz mieć obok siebie w tym dniu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do tego np. złoty, albo ecru musznik, krawat?Cytat:
![]() Witam wszystkie Wymyślilismy cały tekst na zaproszenia i zaczynam drukowanie , ozdobiona kokardkami z cyrkoni. A dzisiaj lece zamówić buty. Jeszcze apropo kwiatów załaczam zdjęcie Małgosi- taki właśnie bukiet chcę Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-04-20 o 09:58 |
||||||
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny po długim czasie
Zaglądam co tam piszecie. Jeśli chodzi o ślub to ja mam już sukienkę, byłam na przymiarce w sobotę. Kto chce wiedzieć jaka to proszę o e-maile, a podam linka salonu. Niestety nie można było zdjęć robić Mam nadzieję,że Wam się spodoba, bo dla mnie jest CUDNA ![]() Wszystkiego najlepszego dla świeżych żonek
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba takie jak tata |
|
|
|
|
#4420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nicol88@op.pl
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę mieć tą ozdobę we włosach, planuję jeszcze dokupić kilka spinek kokówek z pojedynczymi kryształkami, żeby wpiąć w środek koka, żeby nie wyglądało pusto. |
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie ![]() bo bez ślubu miałoby moje, a to takie niefajne by było |
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety tyłu nie widać w tej sukience i boku. Z boku prawej strony znajdują się takie guziczki śliczne i zapinana jest na zamek z tyłu. Do tego mam już welonik. Jakie to jest cudne wrażenie mieć na sobie suknie ślubną. Tak bardzo się cieszę,że mam mojego TŻ. |
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
poszukuje ladnych ciekawych ramek jako clipartow oraz gifow pomozcie oraz esów floresówrosette, ja tez dostalam kilka fajnych prezentow, najlepsza jest kamasutra i wibrator |
|
|
|
#4426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepiękna jest ta Twoja suknia już sie nie umiem doczekać kiedy pojadę przymierzyć moją i będę ją miała u siebie w szafie
|
|
|
#4427 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
kurcze mam przymiarkę za tydzień , a juz zauważyłam że mi się trochę przytyło, co jest wogóle bardzo dziwne bo mi się to wogole nie zdarza żeby moja waga tak podskoczyła czyli prawie 5 kg , i powiem wam że nawet tego nie zauważyłam dopóki wszczyscy w koło mi nie zaczeli mówić a po za tym zważyłam się i rzeczywiście. Kurcze mam nadzieje że mimo wszystko suknia nie będzie za mała, mimo tego iż mi sie przytyło troszkę to i tak wszyscy mówią że wyglądam lepiej ponieważ wcześniej byłam zdecydowanie za szczupła, a tak troszkę mi się wszystko zaokrągliło i podobno jest lepiej IZA mam nadzieje że juz nie długo zdasz nam wyczerpujące relacje .... emillia ja tez chcem zdjęcia
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję
|
|
|
|
|
#4430 | |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() Cytat:
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za utwierdzenie mnie w mojej słusznej decyzji co do wypisywania zaproszeń
Od przyszłego weekendu zaczynamy zapraszanie na sza ślub a pod koniec miesiąca idziemy szukać obrączek i garnituru dla TŻa![]() Mam do Was jeszcze jedną prośbę. Jeśli któraś miałaby ochotę wypełnić krótki kwestionariusz, który dotyczy relacji w związku to pobierzcie go stąd: http://195.122.131.15/files/221378855/kwestionariusz_WZ_KOBIETY .doc oczywiście jest mi to potrzebne do mojej pracy magisterskiej jeśli ściągniecie plik worda, wypełnicie to proszę odeślijcie to na adres prac.magisterska@gmail.co m (com w adresie pisane razem)
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
emilia dziękuję. super!
A ja myslalam że to Ty w tej sukni już jestes
|
|
|
|
#4433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4434 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Iza, wszystkiego dobrego!!! Czekamy na relację. Ale nie tak od razu. Niech się mąż Tobą nacieszy
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
hihi, niestety nie mozna było robić zdjęć Kliwia
welon już kupiłam, jak zrobie fotkę to umieszczę
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny a możecie doradzić mi czym się kierować przy kupnie welonu. Przeglądam welony na allegro i zupełnie nie wiem, który mam wybrać. Wiem, ze nie może być długi, mieć żądnych dżetów, lamówek itd.
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
welon najlepiej dopasować do sukni. Jeżeli suknie jest bogata to krótki welonik, który zakryje plecki,a jeśli suknia jest prosta i skromna , gorsetowa, to może być welon dłuższy. Welon lepiej kupić w sklepie wtedy kiedy masz ubraną sukienkę, bo tak jest trudno powiedzieć jaki ma być długi. Ja kupiłam welon krótki z lamówkę na końcu bez wzorków. Jest śliczny. |
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
emilia troche glupio, w koncu ja kupilas
tzn taką jak ta. Więc nie wiem w czym problem robili. ;]twin maid a mierzyłas już jakies welony ? Jakość wykonania,, cena i miekkość tiulu - najważniejsze
|
|
|
|
#4439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli w jakim przedziale cenowym może być porządny welon? ale tak, żeby nie kosztował majątku. Moja suknia w załączniku.
|
|
#4440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

A kiedy ślubujesz i co już masz załatwione?
. Gości bedzie dokładnie 55. Lista jest już zamknięta. To chyba na tyle. TŻ też jest cały ubrany. Klasyczny garnitur, kolor ciemna czekolada, bez kamizelki, do tego biała koszula na spinki i bordowy krawat żakardowy. Czarne buty TŻ ma już zakupione. To chyba na tyle.

a jak nie to bedzie bez..
Zrób tez z tyłu bo chyba nie było żadnej
Dziwne zachowanie. Szczerze, to bym nie chciała takiej świadkowej. Pokazała ile dla niej znaczysz
zastanów się czy to jest faktycznie osoba którą chcesz mieć obok siebie w tym dniu
cywilny bez żadnej imprezy

Mam nadzieję,że Wam się spodoba, bo dla mnie jest CUDNA 

Przepiękna jest ta Twoja suknia już sie nie umiem doczekać kiedy pojadę przymierzyć moją