|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 457 | 84,91% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
259 | 15,09% |
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasza-klasa.pl
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
A ja dodałam do swojej galerii coś takiego - u mnie z 'bajką o naszej klasie' ruszył naprzód tłum pokemonów, właśnie tych którzy na nk sobie zrobili fotkę
![]() http://photos.nasza-klasa.pl/1022810...8113cdac1.jpeg
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chciałam już dzisiaj usunąć konto, ale nadal ten brak kontaktu z niektórymi osobami mnie powstrzymuje ![]() a tak swoją droga to mam 16 lat i też nie rozumiem moich rówieśniczek. wstyd mi za nie.
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Margo - no niestety, a reszta to właśnie takie pustaczki, których zdjęcia mogłyby stać się twarzą firmy budowlanej, i pustaki reklamować ![]() Ja się zastanawiam nad usunięciem :/
![]() |
#4927 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Przeglądałam ten wątek dziewczęta i również chciałabym wyrazić swoje zdanie na temat zmian na naszej-klasie. Po ostatnim uaktualnieniu serwisu wiele osób w swoje galerie wstawiła "bajke o naszej klasie" jednak ja uważam ,że to i tak nic nie dla bo na n-k kąta zakładają coraz młodsi i robią z tego portali fotke. A administratorzy nie cofna zmian bo bez urozmaicenia wile osób usuneło by kąta a przecież im wiecej kat tym więcej maja kasy. A nam trzeba zacisnąć zęby i pretrwać..
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam w piątek mały teścik. Do mojej galerii dodałam bajeczkę o nk, co się okazało? Po godzinie 10 moich znajomych miało to samo w swojej galerii, a na następny dzień jeszcze więcej. Oczywiście wczoraj usunęłam bajkę.
![]()
#4929 |
Zakorzenienie
|
dostałam zaproszenie od fikcyjnego konta WIZAż-WIZAżANKI.nie chcę dodawac tego konta do znajomych.chce sama wybierać przyjaciół,ktorzy mogą zobaczyć moje fotki i najbliżych,oraz być kojarzona z wizazem.
proszę pomysłodawczynie o nie wysyłanie zaproszen do mnie. dziękuję Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-04-19 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Wtajemniczenie
|
jeeeny... patrzę sobie, jedna z moich 'znajomych' dodała bajeczkę o naszej klasie. Patrzę na następne zdjęcie: "słitne fociaczki" ocenione na "maxik" i mnóstwo "komciów". W jej profilu to samo, powklejane jakieś obrazki, wieszyki, szmery bajery dzikie weze normalnie:/ I to widze coraz więcej takich osób, naprawde wkurzające.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, z góry przepraszam jeśli było takie pytanie, ale nie mam niestety czasu, aby czytać cały ten wątek, ale nurtuje mnie jedno pytanie. Być może ktoś z was się z tym spotkał.
Otóż mam dwie znajome, u których nie widzę w ogóle galerii. Nie chodzi o to, że chciałabym koniecznie widzieć, bo każdy ma prawo do prywatności. Jedna z nich miała dotychczas dostępną galerię, a teraz ma zablokowaną. Zastanowiło mnie to, bo do tej pory myślałam, że galerię można zablokować tylko dla nieznajomych. Przejrzałam wszystko i zazwyczaj w ochronie prywatności pojawia się pytanie: kto ma widzieć galerię i są tylko dwie opcje, albo znajomi, albo wszyscy. A ja mam ją wśród znajomych, a zdjęć nie widzę. Czy można zablokowac galerię dla wybranych osób znajomych? Gdzie to zrobić? A może jest to ta opcja "zablokuj Użytkownika"? Jeśli tak, to co ona właściwie oznacza? I po co to robić wśród znajomych? Dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Można zablokować jakiegoś użytkownika, tzn. dodać go do czarnej listy.
Jak wchodzisz na czyjś profil to u góry jest "Poleć znajomym", "Zgłoś profil fikcyjny", "Zablokuj"... ale nie korzystałam z tej opcji |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zadomowienie
|
Tak, widziałam tę opcję. Nie wiem tylko na czym ona polega.
A swoją drogą, wracając do mojego postu, zastanawiam się, jaki sens ma wysyłanie komuś zaproszenia do znajomych, a potem blokowanie mu dostępu do jego konta. A blokowanie galerii dla wszystkich, tylko po to, żeby widzieć ją samemu, nie ma według mnie tym bardziej sensu, wtedy lepiej nie dodawać wcale zdjęć. Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-04-19 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Wtajemniczenie
|
Czy osoba, która jest dodana do czarnej listy wie o tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Dopiero kiedy wejdzie na Twoje konto ukaże się jej komunikat
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
MUSEarka
|
w powiadomieniach chyba też jest że "osoba XXX dodała Cię na czarną listę" Czy coś takiego
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie to już zaczyna wkurzać ta nasza-klasa.pl Jak już pisałyście to druga fotka.pl Dodawali różne dziwne rzeczy ale ocenianie fotek to już lekka przesada. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
witam jestem nowa można się przyłączyc
![]()
#4941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2009-04-20 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Ten skwarek, to jeszcze nic... patrzcie na TO:
http://photos.nasza-klasa.pl/2126380...e677e7338.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/2126380...5cf973384.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/2126380...5cef20ba3.jpeg Nie dość że skwarek, to jak patrzę na usta to nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać ![]()
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4944 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
wchodz,pisz i czuj się ,jak w domu
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
to jest straszne jak można z siebie zrobic takie coś godne politowania
#4948 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
o matko i corko
![]() ![]()
#4950 |
Zakorzenienie
|
Podstarzała pani robiąca się na sexy nimfetkę. Jakie to smutne http://nasza-klasa.pl/profile/220441...ry/album/2/104
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.