|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
|
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Odbierałam zestawy w sobotę i dostałam z błyszczykami
Liczylam na chociaż jeden z balsamem .. ;/ A balsam był pokazany na pudełeczku, czy dopiero w środku zobaczyłaś, że jednak to nie błyszczyk?
|
|
|
|
#753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-04-20 o 20:42 |
||
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Balsam był pokazany na pudełku. Liczyłam na część z błyszczykami, jednak okazało się że wszystkie w środku zawierają balsamy tak jak pudełko na to wskazywało.
Są jeszcze te zestawy? Może ktoś coś wie? O widze, że JennyAniolek miała jednak sytuację z pudełkiem z błyszczykiem a w środku balsam. Ja jednak dostałam to co było na pudełku. Zestawy dostępne jeszcze tylko kod do wpisania się zmienił (pewnie na majowy) Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2009-04-20 o 21:22 |
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o zamawianie zestawów to kod obok kodu z gazety zmienił się na inny. |
|
|
|
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do katalogu 7 taki sobie i napewno znowu coś wybiorę dla siebie. Jestem zakupoholiczką jeśli chodzi o kosmetyki
A zestawy z ŚK dalej są do kupienia Jutro lecę po gazetę
|
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
Dostalam zestaw z ŚK - na szczescie z blyszczykiem
![]() Nowy katalog na pierwszy rzut oka - niestety nic ciekawego... |
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
i mnie nie zachwycił katalog 7
za to własnie w 7 są - jak dla mnie- super zapowiedzi na katalog 8 . nowa woda toaletowa dla pan w slicznym flakonie i dotleniające kremy
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się podoba katalog 7, dla siebie na pewno zamówię coś z żółtej serii HairX.
Ciekawe jak będzie pachnieć nowa woda dla Pań? Ale za to ta dla Panów Excite nie podoba mi się... |
|
|
|
#760 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm, a na której stronie jest ta zapowiedź nowego kremu, bo jakoś nie mogę dojrzeć?
Przepraszam, ze ponawiam pytanie, ale bardzo mnie to interesuje, wydaje mi się, że albo cała seria, albo pewne kolory szminki Power Shine będą wycofywane (?) Jeśli to tylko kolory, to czy wśród wycofywanych jest Sexy Plum? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź... |
|
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie również 7 nie zachwycił...
Jednakże zamierzam wziąść serię HairX do zniszczonych(chyba całą ), jeszcze tą niebieską odżywkę w sprayu...Myślę też nad mikrodermabrazją... Jednak mimo wielu artykułów które przeczytałam, m.in te porównujące mikrodermabrazję i bio-peeling, nie wiem, czy jest ona dla mnie dobra... Bo jakby nie patrzeć jest to peeling mechaniczny, prawda? A ja po jakimkolwiek peelingu mechanicznym mam zawsze taki sam efekt: twarz jest owszem gładsza, ale na drugi dzień pojawia się co najmniej jeden nieproszony gość ... No, chyba ze ten jest jakiś cudowny i takiego efektu nie zafunduje
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#763 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
Zestawy są jeszcze dostępne. Pewnie dostanę z balsamem do ust, bo jego numer jest w opisie zestawu na fakturze.
|
|
|
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
To wynika z oczyszczania. Ścierasz obumarły naskórek i to co siedziało głębiej, wychodzi szybciej niż, gdybyś nie ścierała.
|
|
|
|
#766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz taką samą sytuacje jak ja miałam wczoraj. Rozczarowałam się rano przy składaniu zamówienia. Też wpisałam kod ze zdrapki a tu nic. Po prostu ktoś go już zrealizował. Sprawdziłam to wpisując moje stare kody, które wczesniej zamawiałam. Troche ori to nie przemyślało. kod możźna podejżeć i bez kupna gazety zapamietać !!!!!
|
|
#767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://img19.imageshack.us/img19/9194/noweps.jpg ** Nio właśnie, a jak pachnie ta nowa woda dla facetów? Fajna, czy nie bardzo? Jaki to typ zapachu ?
Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2009-04-21 o 08:48 |
|
|
|
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla Ori to obojętne kto zamówi zestaw ale dla SK już chyba obojętne nie jest czy ktoś kupi ich gazetę czy nie....
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z lepiej poinformowanych konsultantek/konsultantów wie coś może o odżywce do rzęs? Szukam jej w każdym nowym katalogu, ale ostatnio w ogóle nie pojawia się w promocji. Mam nadzieje, że jest jeszcze dostępna?
|
|
|
|
#771 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A sa cwaniacy, którzy w jakiś sposób podbieraja te kody a pózniej wystawiaja na allegro po 10 szt. No cuż, takie jest zycie.....
|
|
#772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- mój ulubiony odcień nie znika jak na razie. Faktycznie odcienie podobne. Czasem nie rozumiem celu takich zmian, ale producent musi mieć swoje racje. A lubię tę szminkę, bo nawilża i dobrze wygląda na moich ustach mimo suchych skórek, które zawsze się tam plączą. Swoją drogą, Oriflame miał kiedyś taki peeling do ust w sztyfcie a'la szminka - mam jeszcze szczątek z którejś oferty chyba gwiazdkowej...
|
|
|
|
|
#773 |
|
Rozeznanie
|
A ja mysle, ze moje pytanie o nowa wode jest jak najbardziej na miejscu.
Pytam o jej kompozycje - czy jest ostry zapach, czy slodki, czy cytrusowy. A co do gustów, to wiadomo...o gustach się nie dyskutuje. |
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
A do kiedy trwa promocja z tym kodem (zestaw za 9.90)
Ten kod można nabyć jeszcze w gazecie Świat Kobiety? Ilość tych zestawów jest ograniczona?
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak to mnie niestety nie przekonało, bo to oznacza, że po mikro też tak będzie, więc nie mogłabym regularnie stosować kuracji, bo wiadomo, że z gośćmi na twarzy musiałabym przerwę zrobić, żeby nie rozprzestrzeniać... eh ![]() Co do szminek power shine, to wg mnie zwłaszcza róż jest zmieniony na plus, gdyż odcień clover haze był moim zdaniem zby...fioletowy . Może ten będzie lepszy
|
|
#778 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gazeta z kuponami wyszła 1 kwietnia i bedzie w kioskach do 30 kwietnia jeśli szybciej jej ktoś nie wykupi.
Edytowane przez basiaaa Czas edycji: 2009-04-21 o 14:59 |
||
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoś mógłby wrzucić link do kat 7/2009 oriflame??? z góry dziękuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

Liczylam na chociaż jeden z balsamem .. ;/ A balsam był pokazany na pudełeczku, czy dopiero w środku zobaczyłaś, że jednak to nie błyszczyk?

za to własnie w 7 są - jak dla mnie- super zapowiedzi na katalog 8 . nowa woda toaletowa dla pan w slicznym flakonie i dotleniające kremy
... No, chyba ze ten jest jakiś cudowny i takiego efektu nie zafunduje

Dla Ori to obojętne kto zamówi zestaw ale dla SK już chyba obojętne nie jest czy ktoś kupi ich gazetę czy nie....
. Może ten będzie lepszy