|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
No proszę weekend mnie nie było a tu nowa część
Ale fajnie![]() Dziewczyny tak jak obiecałam wrzucam fotki mojego bikini a w profilu mojego brzuszka i spodenek ![]() hehe gatki wyszły ogromne ale wcale takie nie są Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-20 o 20:41 |
|
|
|
#512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w każdym razie życie to coraz nowsze wyzwania A osobiście mam zamiar po maturze zmienić trochę moje życie, na lepsze oczywiście ![]() Fajnie było w liceum, ale lubię zmiany i właśnie przyszedł czas na kolejną
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, na studiach takie maturki bedziesz miała częściej i to sporo większe
![]() messinko, odpoczywaj |
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No na studiach to calkiem inna bajka niz liceum, ale nie ma tragedi
|
|
#515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A studia to nie tylko nauka![]() Tak bym chciała mieć tą maturę już z głowy Już niedługo![]() neheszta wysłałam zaproszenie
Edytowane przez tarjaa Czas edycji: 2009-04-20 o 20:45 |
|
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i te bikini ahh
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
ale brzuszek neheszta :O i świete spodenki ;d
|
|
|
|
#519 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jejku w życiu bym nie pomyślała, że mam szczupłe nogi, bo zawsze miałam kompleksy z ich powodu, a z komentarzy, które od was czytam to chyba nie potrzebnie ![]() Cytat:
dziękuję nie spodziewałam się takich miłych komentarzy na mój temat ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo wcale wysoka nie jestem i na pewno nie mam idealnych wymiarów![]() Moje wymiary: wzrost: 163-164cm ![]() waga: 52,4 kg talia: 67cm biodra: 92cm udo: 52cm Cytat:
dziękuję bo te zdjęcia to tak na szybko robiłam po siłowni, więc nie wymalowana itd
|
|||||||||
|
|
|
#520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widać, że chyba pracujesz nad brzuszkiem |
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
ja przez Was zbankrutuje dziewczyny!
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Słodkie gatki ![]() co ćwiczysz na brzuszek? Od jak dawna?
|
|
#523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może nie masz szerszych bioder tylko bardziej odstającą, podniesioną pupę (nie wiem jak ty ale mi się podobają takie) ja jeszcze jakiś czas temu miałam 89cm w biodrach, ale ostro pracuję nad moją pupą i już widzę efekty podniosła się i przybyły 3cm a nie przytyłam więc to raczej od ćwiczeń
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny!
![]() Ja biegam, oprócz tego robiłam wcześniej 6 weidera a teraz Tamilka |
|
|
|
#526 |
|
Wtajemniczenie
|
od prawie roku chodzę na siłownie, z tym, że od stycznia do połowy lutego miałam przerwę, bo się nie wyrabiałam z nauką, oprócz tego w zimowym semestrze pływałam co tydzień przez pół roku, w zimie na nartach dużo jeżdżę, no i miałam teraz wf na uczelni, ale skończył mi się na początku kwietnia, i czasami gram w siatkę
to by było na tyle no ale jak się nie trzyma diety to nawet codzienne ćwiczenie nie pomaga |
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zaczynam cwiczyc bo chce sobie ladnie sylwetke wyrzezbic
tzn. brzuch i pupe.pozamawialam sobie ciuszki z allegro i juz sie nie moge doczekac az przyjda ajjjj
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
łeee dziewczyny mam pytanie, któraś z was jest dobra z matmy? Bo ja mam problemy
i nie umiem zrobić zadań
|
|
|
|
#529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brzuch to w sumie zaczęłam od niedawna ćwiczyć, bo jakoś nie lubię ćwiczeń na tą część ciała, a poza tym od takich zwykłych brzuszków czasami mnie kręgosłup bolał, a po ćwiczeniach na maszynach na siłowni już tak nie boli. Lato się zbliża więc się poświęcę trochę, żeby spalić oponkę ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
a jeśli chodzi o zadania z liceum to raczej będzie ciężko
|
||
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz nie wiem czemu ale ja mam ogromne problemy z wartością bezwzględną i nie umiem obliczyć prostego zadania
i kilku innych
|
|
|
|
#531 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ewentualnie potem do poprawkiCytat:
trzymam kciuki
|
|
#532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha a jak nie to ja wyjdę na tumana![]() Znalazłam jakieś ćwiczenia modelujące nogi i pośladki http://www.papilot.pl/papilot/tv/new...gi-i-pupe.html Laska ma bardzo ładnie wyrzeźbione ciało według mnie. |
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj ja też chcę tatuaż ale ja smoka na stopie mieć będę. Po urodzinkach idę się umówić na sierpień
Wkleję na priva
|
|
|
|
#534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
ok wiec sie pochwale moimi zakupami
![]() satynowa bluzka, koszulka rózowa, sukienka tunika czarna, sweterek, koszulka z kamizelką, bolerko + top, białe jeansy białe ![]() zdjecia poniżej
|
#537 | ||
|
Zadomowienie
|
Hejo laseczki ;*
byłam dzisiaj na tym szkoleniu avon ![]() superancko.. podobało mi sie niezmiernie.. kiedys jak byłam to prowadząca była niezbyt za to tym razem naprawde potrafi nawiązac wspaniały kontakt z kursantami za miesiac nastepne szkolonko ![]() jak wrócilam do domku czekala na mnie paczuszka z avonu.. takze zajecie tez mialam caly dzien z avonem.. ale lubie to coraz powazniej zastanawiamsie nad oferta pracy jako Lejdis tj. organizowanie pokazów kosmetyków dla jakiegos chetnego grona klientek ![]() poza tym dostalam dzisiaj oferte pracy na 5dni.. po 6godzin dziennie hostessowanie a w zasadzie roznoszenie ulotek fresh'a full kasy w zasadzie za nic nie robienie ale cóz ;/ akurat w tych godzinach jednego dnia mam zakonczenie roku wiec musialam sobie odpuscic bo nie wypada nie isc na zakonczenie LO ![]() Cytat:
moze ktoś podoła w koncu masie ta 5 na koniec LO z matmy Cytat:
codzienniewieczorkiem.. kiedys 21.25 miami ink.. ale teraz juz od 20.00 sie zachwycamy najpierw LA a pozniej Miami..tż obdziarany.. ja zafascynowana, nie wiem czy sie zdecyduje, moze kiedys.. marzy mi sie ![]() a gdzie Ty go kochana wylookałas? ![]() _mg_4302_large.jpg03.jpg005673564.jpg2090634327496f2f760d2f3.jpgflor_large.jpgimg_2448_large.jpgshower_large.jpg ..któregoś w tych bede pewnie niebawem posiadaczka
Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-20 o 22:51 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko bym Ci zabrała
![]() a jak cenowo?? atrakcyjnie wyszło?? |
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki moje ja właśnie wysmarowałam się ponownie samoopalaczem i myślę co by tu robic
![]() Rozmawiam z TŻtem na gg, mało się ostatnio widzimy, On sracił pracę, ale załapał się na jakiś sponsorowany kurs więc poszedł- i tak mało czasu mamy dla siebie, ale to nic, trzeba dbać o przyszłosc.
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
cos ok 250 zł za wszystko, wiec nie jest najgorzej chyba.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

Ale fajnie

Już niedługo

jak z jakiegoś filmu
dziękuję

?
i nie umiem zrobić zadań
, ewentualnie potem do poprawki
w koncu ma