|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
![]() Mam też żel do mycia z Nivea z mleczkiem bambusowym o zapachu pomarańczy, jeju, ten zapach roznosi się po całym domu! a potem jak się jeszcze wysmaruję tą pomarańczową oliwką to już w ogóle pachnę tak, że sama bym się zjadła a przynajmniej wylizała
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-04-20 o 14:00 |
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Korektor - nie jest ciemny, ale dosyć żółty odcień.
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Boszzz...jak mi się chce spać
Cały dzień w pracy ziewam i snuję się po biurze tam i z powrotem żeby się rozbudzić, bo nawet kawa nie pomaga. Jak wrócę do domu to muszę zobie zrobić małą drzemkę.PS. Pomalowałam dziś poliki do pracy różem H&M Chyba na dobre wrócę do używania róży.
|
#3574 | |
|
Zadomowienie
|
Ale ci dobrze
Akurat znowu zrobiła się ładna pogoda.Cytat:
|
|
#3575 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nosku czy w Lbn jest Douglas?
|
|
#3576 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
aante no z tego co wiem to nie ma
najbliższy chyba w Warszawie ..ja też zgrzeszyłam w promocji sephorowej kupiłam tusz MUFE Smoky Lash i samoopalacz Lancome
|
|
#3577 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Przez ostatnie dni nic nie kupiłam, nawet na ten dzień glamour nie poszłam. Jestem z siebie dumna ![]() Cytat:
Dlatego chyba też kupię tego NT... Nie wiecie może, czy one wszystkie są dobre, czy jest jakaś kiepska?trzymam kciuki, mi strasznie trudno ograniczać internet ![]() Cytat:
Biedny ten Twój kociak Pogłaszcz dgo też ode mnieZazdroszczę okrutnie! ![]() Cytat:
![]() Przed chwilą wstałam Wróciłam z balu o piątej. Było przefantastycznie A dzisiaj wstałam o 11. na wykład. Umyłam się, ubrałam, pomalowałam, zjadłam śniadanie... Zrobiłam wszystko, co miałam zrobić... i stwierdziłam, że to bez sensu i poszłam z powrotem spać
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, nie poszłam do Natury po pracy, zmęczenie wzięło górę
Nie wiem czemu jestem dziś taka senna, jakby ktoś ze mnie całą energię wyssał. W dodatku bolą mnie plecy w części krzyżowej, nie mogę się zgiąć ani schylić Zaczęło sie od tego, że byłam na tej rezurekcji w święta i stałam 2 godziny w kościele. Od tamtej pory plecy mnie bolą.Hosenko widziałam w wątku Essence, że się skusiłaś na conieco z nowej limitowanki Mnie w sumie z tej serii ciekawią tylko błyszczyki.
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Isa nie wiem czy Ci gratulowałam (nie pamiętam
) ale tak się cieszę, że dostałaś tam pracę! ))))) jesteś o stres szukania pracy do przodu
|
|
#3580 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie wiem, kiedy ruszę ze swoją magisterką![]() Cytat:
A ktoś tu nie chciał iść![]() A były jakieś motylki?
|
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet nie wiesz, jak ja się bałam iść, w życiu wcześniej tego nie miałam
Brzuch mnie bolał dwa dni W ogóle wczoraj rano myślałam, że będzie beznadziejnie... Nie wiem, skąd ten strach![]() No fajnie było![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- jej! zapomniałam! Madziu! udanego wyjazdu
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba mi gratulowałaś, ale ja też nie pamiętam Poszłam do sklepu i kupiłam sobie loda A przecież ja się odchudzam. No, ale za to oparłam się innym słodyczom i chipsom
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
zaplacilam sobie za wczasy wlasnie. jestem juz potwornie zmeczona trwajacym rokiem akademickim, wizja wakacji dodaje mi energii. zaczynam skreslac dni w kalendarzu
|
#3584 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki!
jak ja ziewam dzisiaj.. i mało produktywna byłam w pracy... ale obchodziłam urodziny pracowe (bo w piątek urlopowałam), więc dziś sie wycałowałam, że hej. I zrobiłam sobie nju makijaż turkusowo-zielono-fioletowy do pracy... i wiosennie było mi od razu ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- fajosko Ci...! ja dopiero w czerwcu na pojezierze... a 1 lipcaaaaaaaaa nad morze
|
|
#3585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A o motylkach jeszcze pogadamy bo u mnie może też niedługo będą![]() A gdzie się zizku w tym roku wybierasz?
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
w sierpniu z przyjaciolka do Bulgarii
we wrzesniu planujemy z TZem jakas podroz poslubna. ja sie strasznie napalilam na Dominikane no ale zobaczymy jak to bedzie
|
#3587 |
|
Raczkowanie
|
cudnie!
|
|
#3588 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#3589 | ||
|
Zakorzenienie
|
ojejej, biedaczek
![]() Cytat:
![]() Ja dziś wreszcie się zapisałam na badania okresowe na studia które powinnam zrobić do końca stycznia ![]() I wpadłam do lkei i nabyłam świeczuswzki jabłkowe- nawet ładnei poachną przy paleniu, takei delikatne owockowe ![]() Szkoda, że ta limitka Essence to nei Jelly Baby- na nią czekałam najbardziej ![]() Cytat:
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-04-20 o 20:19 |
||
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
fajoski, ale jutro muszę na wyższych obrotach
dam radę.za to po pracy z Pipi do dentysty. I ja mam stresa za własne dziecko.
|
|
#3591 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Bu ![]() Cytat:
![]() Forum poczeka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym mogła przytyć, oddawaj ![]() Cytat:
Cytat:
A miałam co robić ![]() Na dodatek jak nie piję kawy tak skusiłam się na mrożoną latte, bo sobie przypomniałyśmy z koleżanką, że przecież w budynku obok nam Coffee Heaven otworzyli a i tak to nic nie dało ![]() [B]Aante, Sleepy[/B] kiedy wpadniecie do nas? Obiecywałyście! Zabierzemy Was na Starówkę albo na Pola Mokotowskie na piwko ![]() Cytat:
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-04-20 o 20:34 |
||||||
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Żałuję, że to jednak nie jest Sopot, no ale
![]() A ja Ci zazdrościłam morza (a bardziej tych motylków )Jeszcze jestem ![]() Cytat:
A mi się właśnie udało zarezerwować hostel na majówkę do Wrocławia Drżyjcie Wrocławskie drogerie
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro napewno nie bede mogła się pdonieśc z łóżka
|
|
#3594 | ||||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Bu ![]() A licznika nie podnosisz ![]() Cytat:
Cytat:
Mi wizja wyjazdu, wystarczy że będzie daleko, ciepło i można leżeć i się wygrzewać wywołuje banana na twarzy. No ale ba razie to jeszcze sobie na nią poczekam. Cytat:
Odebrałam zamówienie z Avonu. Żel śliwkowy pachnie bardzo przyjemnie i od razu mi się spodobał, brzoskwiniowy też niczego sobie, ale jakiś mało intensywny. A kredkę przetestuje jutro. Chociaż w piątek oglądałam kredkę Catrice z gąbeczką i był taki piękny, mocny błękitny Kupiłam jeszcze fluid rozświetlający Olay. A w Sephorze obadałam te nowe błyszczyki Nectar Shine i pachną obłędnie. Na dodatek jest promocja na drugi -40% i chętnie bym przygarnęła taki ciemnoczerwony i cielisty.
|
|
#3595 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to Dominikana to świetny wybór, moja kuzynka była tam z chłopakiem i mówili, że było fantastycznie.Cytat:
Cytat:
![]() A ja jeszcze nie widziałam, lecę na NK Cytat:
I w ile sztuk jedziecie w końcu?![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Mi pasi
|
|
#3596 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
zabiegany dziś dzień miałam, dopiero teraz siadam przed komputerem... zanim nadrobię cały wątek, odpiszę bez cytatów na to, co pobieżnie przeczytałam ![]() kochanie, ja miałam NT intensive formula II, i podkładową, i normalną odżywkę. O tych słyszałam najlepsze opinie, ale nie wiem, czy inne są złe... w każdym razie te najpewniejsze chyba Rzyrafko, patrzyłam dziś na czarny pigment Inglota, ale roztarty na ręce jest zupełnie grafitowy (zresztą bardzo ładny, ale takiego mi nie trzeba)madziaraa, który hostel? ![]() A w ogóle, to GC chyba faktycznie zamykają... straaaszne pustki były u mnie, i towar jakiś przebrany, bez wyłożonych nowych rzeczy - nawet nie było za bardzo co oglądać Słyszałyście coś więcej o tym?
My kind of love is an ugly love But it's real, and it lasts a long, long time Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2009-04-20 o 22:06 |
|
|
|
#3597 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
A nie wiem, czy gdzieś jeszcze są ich stoiska.Wygoglowałam i rzeczywiście:O Lubelską też zamykają.
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-04-20 o 22:19 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3598 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() No tak. ale ja z morza wróciłam już a Ty dopiero jedziesz na Mazury ![]() Cytat:
![]() Tak, tak! Przyjeżdżajcie ![]() Cytat:
O, Olu, dziękuję za odpisanie o tym NT, muszę sobie któregoś kliknąć Kurczę, szkoda by było tych galerii, bo jednak mają trochę kosmetyków, których nigdzie nie ma...
|
|
#3599 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sama sobie zazdroszcze, mam andzieje ze uda mi sie Punta Cana wyegzekwowac wiem ![]() Cytat:
kurde to juz za niecale dwa miesiace jestem tym przerazona. ciesze sie, ze to rodzice sie tym zajmuja bo ja mialabym juz nerwy w strzepach ![]() zaszalam dzis kosmetycznie, nie ma co kupilam balsamik BADGER imbirowo-cytrynowy w SP zobaczymy, co to za cudo
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

a przynajmniej wylizała

Cały dzień w pracy ziewam i snuję się po biurze tam i z powrotem żeby się rozbudzić, bo nawet kawa nie pomaga. Jak wrócę do domu to muszę zobie zrobić małą drzemkę.
najbliższy chyba w Warszawie ..

Wróciłam z balu o piątej. Było przefantastycznie

Zaczęło sie od tego, że byłam na tej rezurekcji w święta i stałam 2 godziny w kościele. Od tamtej pory plecy mnie bolą.
Brzuch mnie bolał dwa dni

I w ile sztuk jedziecie w końcu?