|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
zapomnialam sie pochwalic, ze wczoraj rozdalismy ostatnie zaproszenia
|
|
|
|
#4682 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Normalnie jak słucham takich hitorii to mnie ciary przechodzą strippi nagłośnij sprawę jak najbardziej sie da, trzymam kciuki AgatkaL jedź jak najszybciej możesz i wpadnij tam , powiedz że chcesz dokupić sobie dodatki do sukni ( typu biżuteria, buty ewentualnie zmieniałaś stanik i nie wiesz czy będzie odpowiedni) tylko zapomniałaś jak dokładnie wygląda , a tym tez musisz się sugerować przy wyborze dodatków, powiedz że chcesz ją zobaczyć , zobaczymy co będzie, ale jeśli będzie ci robić problemy żeby ją zobaczyć tzn,. że mają cos na sumieniu, i niech ci dokładnie wytłumaczy czemu ta przymiarka się tak przedłuża, nastrasz trochę bo tu miłym nie można być. maggie1983 nam jeszcze parę zostało , jak tam przygotowania ? do przodu....
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-04-21 o 11:57 |
|
|
|
#4683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na początku chciałam szyć suknie ale jak pojechałam do salonu i poprzymierzałam gotowe już suknie to jedna mi sie spodobała i kupiłam gotową za 2 tygodnie sobie ją odbiore bo nawet panie mi pozwoliły kupić ją na raty to znaczy jak ją przymieżałam i sie na nią zdecydowałam to wpłaciłam 300zł i zamówiłam buty. i jak pojechałam odebrać buty to wpłaciłam jeszcze 400zł i zostało mi jeszcze 750zł do wpłacenia bardzo mi poszła na ręke pani w salonie i moja kieszeń nie odczuła tak bardzo tego wydatku
|
|
|
|
|
#4684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Własnie to powiedziałam, ze chcę dobrać dodatki, poprzymierzać biżuterię, welony. A ona na to, ze co tu dobierać, wszystko bedzie wybrane na ostatecznej przymiarce, a poza tym suknia w trakcie mierzenia może się pobrudzić - szok!!! Poza tym zajmuje to dużo czasu, a one maja tyle klientek poumawianych i nie mają czasu. Jednak zarządałam jak najszybszej przymiarki - staneło na 8 maja, ale i tak tam pojadę jeszcze w tym tygodniu bez zapowiedzi, bo spać nie będe mogła. Płakać mi się chce...czy ja musze mieć zawsze takie cholerne szczęście...FUCK !!!
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge poprosic o foteczke ?agusiaagus@gmail.com Agatka kurcze faktycznie troche te kobiety nawiedzone, mi tez wciskala bizu, stroiki do wlosow, bielizne, buty, a ja jak tylko mialam czas to sobie wszystko na spokojnie pokupowalam nie daj sie stlamsic! masz prawo wymagac obejrzenia, przymiarek kiedy tylko chcesz placisz-wymagasz!!moja suknia tez lekko sie przybrudzila u dolu, ale mama ja ladnie wyczysci
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-04-21 o 12:04 |
|
|
|
|
#4686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedź i nie przejmuj się nimi, masz prawo zobaczyć ją w każdej chwili. Wiem że łatwo powiedzieć , ale nie przejmuj się tak , ja tez mam przymiarkę za tydzień mam nadzieje że nie będę miała żadnych niespodzianek
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś87-sprawdz pocztę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tez trafiłam na kilka salonów co obsługa była niemiła, az mi sie tam mierzyc nie chciało tylko marzyłam szybko zdjąc suknie i uciekac z tego salonu. A tam gdzie kupiłam suknie to panie same doradzały ale sie nie narzucały i co mi sie podobało nie wciskały samych drogich tylko same mi przynosiła suknie tanisze z okazji bo zrywali umowe z jakas firmą i suknie warte 2700 były po 1500, ale niestety zadna do mnie nie pasowała. Buty u mnie w salonach kosztują 280 - 350, wiec napewno bede szukac tanszych |
|
|
|
|
#4689 |
|
Wtajemniczenie
|
25.04.2009r. ślubują :
agus87, Rosette, jupik, popscene dziewczynki jak się czujecie? juz wszystko pozałatwiane ? Ciekawe co u Daisy , miała iść 10 kwietnia na przymiarkę
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
to zazdroszcze bo mi jeszcze zostało ponad 40 a chodzic nie moge, wiec chyba moja mama sie tym zajmie.... bo czasu coraz mniej ....
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzwoniłam w sprawie stażu na stanowisku kosmetycznym, właścicielka nie była zorientowana czy otrzymała dotację z UP na staż i oddzwoniła do mnie po jakiejś godzinie i umówiłyśmy się na czwartek w McDonaldzie
czy to normalne? (co prawda to stanowisko jest w Carrefour i być może nie ma tam dogodnych warunków do takich spotkań) więc spytałam jej jak ją poznałam, opisała się i powiedziała, że będzie z mężem (mówiła, że nie jest stąd). Trochę obawiam się tego spotkania, czy ja ową panią wogóle poznam? wogóle jakaś niezręczna sytuacja, teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam, że zgodziłam się na to spotkanie...
|
|
|
|
#4692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4693 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a może po prostu to młoda wyluzowana babka i rzeczywiście nie ma się z tobą gdzie spotkać a co do twoich obaw, że jej nie poznasz to zawsze możesz podejść i zapytać czy to Pani Anna Kowalska? Albo czy to z Panią byłam umówiona? I po sprawie nic się nie martw |
||
|
|
|
#4694 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() nadrobiłam co tam naskrobałyscie ![]() Strippi masakra jakaś. Kochana nagłosnij to w mediach, gazecie. gdzie sie da. Cytat:
Cytat:
tez chce taki wieczór ![]() Cytat:
![]() ps. dziewczyny cały dzien mysle o tych aktach zdjęciowych dla TZ. wstydze sie zadzwonic do mojego fotografa, bo nie wiem czy on by sie tego podjął i to tak głupio by wyszło. moge poprosic tez siwadkową, ale nie wiem jak takie zdjęcia wyjdą. profesjonalne, to profesjonale jakby nie było . nie wiem co robic
|
|||
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
madzia ja napisalam do mojego fotografa maila, w sumie z 5 maili wymienilismy zanim się spotkalismy by omowic szczegoly
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
#4534 Iza240 pięknie wyglądałaś - jakie radosne oczy masz na tym zdjęciu .
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-04-21 o 13:15 |
|
|
|
|
#4697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
jak tylko mogę, to się staram odzywać. Mma nadzieję, ze którakolwiek z was mnie pamięta ![]() Strippi, to co się stało z Twoim konikiem i ta cała historia to jakieś nieporozumienie. Dodałam komentarz na ten temat!!! Agatka, walcz o swoje, suknia jest Twoja i masz prawo ją obejrzeć kiedy chcesz! A skoro oni tak zwlekają, to moze faktycznie jest tak jak przeczuwasz, ze oni ją wypożyczają, wciskajac jednocześnie kit, że ona czeka na Ciebie...
|
#4699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Patrzę na TŻ... patrzę na maszynkę - no ustawiona jest ok... więc znowu na TŻ... myślę sobie "matko ale mu się włosy przerzedziły pod spodem" TŻ wyczuł, że coś jest nie tak, patrzy na maszynkę i mówi - "ej, a gdzie ta końcówka plastikowa???". Zupełnie zapomniałam, że ona tam w ogóle powinna być i po prostu przejechałam mu po głowie golarką Mój TŻ nie był tak odważny żeby się zgolić na łyso i ostatecznie ostrzygłam resztę na 3 mm. Teraz wygląda jak Kokosz
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie wiem za co sie zabierac, by wszystko pozalaatwiac ANIA sliczna sukienka, bardoz dobrze Ci w niej |
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
kolanka nie przesadzaj, gdyby ludzie się obawiali przedfostania takich zdjec - co nei jest mozliwe, to by nikt aktow nie robil
![]() Niesetty cialo kobiece sie zmienia - wiec ja to traktuje takze jako prezent dla siebie, bo nigdy nie bede miec 25 lat i tylko 6 kilogramow nadwagi ![]() motley |
|
|
|
#4703 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś - dzięki za miłe słowa
a kupiłam ją w Witaszyczkach 1km przed Jarocinem studiuje w Jarocinie i przejeżdzam tam często i wstąpiłam i kupiłam a te panie tam to są bardzo miłe i idą na rękę klijentkom, kupiłam tam też welon, naszyjnik, branzoletke, kolczyki i buty a bolerko bede mieć wypożyczone.
|
|
|
|
#4704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zaplecza być może nie mają, bo to stoisko w markecie, no ale przecież równie dobrze mogłam tam pojechać i porozmawiać, przecież zarówno tam jak i w McDonaldzie będzie hałas i nie są to miejsca do tego przystosowane, wiec nie rozumiem co da im zmiana miejsca...
|
||
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
No i dalej mam dylemat co zrobic z tym zdjęciami. Mysle tak samo jak Kliwia, to tez prezent dla nas
jakbym miała maila do tego fotografa to spoko, ale tak dzwonic to sie jakos wstydze, bo nie wiem co on powie na taka propozycję
|
|
|
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kliwia już po sesji? jak zdjęcia? możesz przypomnieć jaki to był wydatek? Ps. czasem żałuje, że skleroza nie boli ![]() .
|
||
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
madzia a nie ma on jakiej strony internetowej ??
![]() Ana niee jeszcze przed koszt : 200zł plus wynajem studia jakies 300zł - 400zł
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Ana 200zł to za 3-5 godzin pracy z fotografem moim, i za obrobienie fotek. Tyle ode mnie wezemie. Bo on nie jest fachowcem od aktów
Robił już je, ale to nie jest jego glowna dziedzina, dlatego tak mało. Powiedział, że jesli ja nie bede zadowolona z efektu to bedziemy siedziec tam do bolu
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

za 2 tygodnie sobie ją odbiore bo nawet panie mi pozwoliły kupić ją na raty
to znaczy jak ją przymieżałam i sie na nią zdecydowałam to wpłaciłam 300zł i zamówiłam buty. i jak pojechałam odebrać buty to wpłaciłam jeszcze 400zł i zostało mi jeszcze 750zł do wpłacenia
moge poprosic o foteczke ?
jedź i nie przejmuj się nimi, masz prawo zobaczyć ją w każdej chwili.

czy to normalne? (co prawda to stanowisko jest w Carrefour i być może nie ma tam dogodnych warunków do takich spotkań) więc spytałam jej jak ją poznałam, opisała się i powiedziała, że będzie z mężem (mówiła, że nie jest stąd). Trochę obawiam się tego spotkania, czy ja ową panią wogóle poznam? wogóle jakaś niezręczna sytuacja, teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam, że zgodziłam się na to spotkanie...

a co do twoich obaw, że jej nie poznasz to zawsze możesz podejść i zapytać czy to Pani Anna Kowalska? Albo czy to z Panią byłam umówiona? I po sprawie nic się nie martw
Mój TŻ nie był tak odważny żeby się zgolić na łyso i ostatecznie ostrzygłam resztę na 3 mm. Teraz wygląda jak Kokosz
koszt : 200zł plus wynajem studia