Żony doskonałe PM2008 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-21, 11:02   #841
katarzinka
Wtajemniczenie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

witajcie
kurcze czemy ten wizaz nadal tak świruje
napisałam piękną odpowoiedz do wszsytkich wypowiedzi i się wysypało

wiec tak :
dziekuję wszystkim za gratulacje i w ogole fajnie, ze do Was choc na chwilki moge wrócić i zajrzeć w i ogóle pobyć z Wami

na razie maleńswto mnie co jakis czas łaskota od środka i jest to bardzo przyjemne, choc jak zacznie karatekowac to nie wiem

Izazusia mi napisała trasę dojazdową, za co wielki buziak wiec proszę się już nie stresić i dziękuję za dobre chęci , bo w sobotkę mamy plany z mężem zrobic małą wycieczkę do wrocławia

w pracy nadal różnie, ze wskazaniem na młyn, ale jakos daję radę

a jakby się któraś wybierała do kina to polecam "vicky, christina, barcelona" superaśny film, choć jak każdy allena dziwny

dużo buziek i dobrego dnia
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 11:12   #842
soffera
Zadomowienie

Hej
Przyfrunełam.... Ale mam ciśnienie - praca, nadchodzacy weekend na uczelnie i zblizajaca sie sesja Ale powoli, bez paniki....

Katarzinka gratuluje! Szkoda ze masz tyle pracy Jak sie w ogole czujesz? Bo Mili znow nam znikla ale pisala ze ciaza daje sie jej we znaki....

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

kotekk81 współczuję jelitówki... to pewnie Cię Soferka zaraziła ;p

Sofciu jak Vicky Cristina Barcelona? Bo w sumie bym obejrzała też chyba...) ale okazał się na tyle zajmujący że nie zasnęłam, nawet się ożywiłam i potem mieliśmy o czym gadać przez całą drogę powrotną tramwajem
W zapowiedziach wylukałam komedię z Sandrą Bullock i się już napaliłam jak szczerbaty na suchary Narzeczony mimo woli tytuł... tylko kurcze na FilmWeb piszą że dopiero w czerwcu?! phi... http://www.filmweb.pl/f437710/Narzeczony+mimo+woli,2009 w każdym razie ze zwiastuna nieźle się uśmiałam i chcę obejrzeć
Ja niby Koteczka zaraziłam ?!?! No wiesz! Przeciez ja mialam chore migdałki i gardziło.... Nie no zaraz bedzie ze zaraziłam pol globu skoro do Irlandi przeszlo

Otóz moje miłe, film Vicky Cristina Barcelona ekstra, choc pewne watki dość odważne, świetna muzyka (maz mi podspiewuje od soboty) i same widoki Najchetniej bym sie spakowala i pognala do Hiszpani na urlop Najlepsze było to że w pewnym momencie parskłam ze smiechu na całe kino (reszta ludzisk byla cicho) - mnie bardzo smiesza miny, gesty, zachowanie nie tylko słowa wypowiedziane Film jest o milosci - szeroko rozumianej
A tez widzialam zapowiedz komedi z Bullock, gra tez tam aktor ktory zawsze grywal w takich komediach dla nastolatek czy cos... Ona jest jego szefowa i oswiadcza mu ze sie hajtaja zeby nie byla deportowana....

Za lektora sie jeszcze nie zabralam...

Lola przykro mi Ale razem sobie poradzicie, macie siebie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ja już w pracy jestem, właśnie próbuję się odmulić jakoś i chyba zaraz kawkę sobie strzelę, któraś chętna?

a tak poza tym dostałam fajne kryminały Agathy Christie na urodziny i nie mogę się od nich oderwać, więc jak da radę, to podczytam coś cichaczem
Ja juz pilam stojac w korku
Och uwielbiam Christie, ale jak wiecie musze uwazac z czytaniem

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
1- no ładnie... nieługo każda będzie z brzuchem oprócz mnie i Gochy
no to powodzenia

3- hmm... jak jedziemy na jakąś wycieczkę to zakładam Pumki, a jak jest lato to latam w japońcach - poza tym obcasiki

5- no mnie osobiście jak chodze na płaskim bolą piszczele i nie wiem dlaczego. lubię obcasy- 7-8 cm to dla mnie tak jak dla niektórych płaskie- idealnie wygodne i nogi mnie nie bolą
10-11 to juz zalezy od wyprofilowania obcasa i stabilności
moje te z gumkami są bardzo wygodne wbrew pozorom i te czerwoniaste są bardzo podobnie skonstruowane przez co są równie wygodne
kobiety a jakie cudooooooooooooowne są takie jak te czerwone tylko błękitne <ale mam więcej czerwonych ciuchów więc wolałabym czerwone >
Ad 1 - Ty! Zapomniałaś o mnie Ale przeciez Gocha chce bejbikowac po wakacjach wiec sie od nas odłaczy

Ad 3 - tez mam pumki - czerwone oczo*****

Ad 5 - wszystko zalezy od wyprofilowania buta, mialam kiedys male obcasiki ok 5 cm - matko nie umialam w nich wytrzymac a co dopiero chodzic... Nigdy wiecej podrzednych butow..... Osobiscie jestem uzalezniona od czerownych butow, mam 6 par bardzo sie staram zeby juz tego koloru nie kupowac

Malutka dla malca, pokaz nam tego przystojniaka

Dzastuś my Cie rozweselimy

Paulinko wspaniale, ze wyzdrowiałas.... No i za starania

Agusia strasznie fajnie że szykujecie sie na mieszkanie, ciekawe czy Czeko coś kupiła, w ogole sie nei odzywa - czyzby owy niebieski segregator ja pozarł

Gdzie Anusia Izusia Gosia?

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-04-21 o 11:14
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 11:17   #843
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Hej

Katarzinka gratuluje! Szkoda ze masz tyle pracy Jak sie w ogole czujesz? Bo Mili znow nam znikla ale pisala ze ciaza daje sie jej we znaki....

Otóz moje miłe, film Vicky Cristina Barcelona ekstra, choc pewne watki dość odważne, świetna muzyka (maz mi podspiewuje od soboty) i same widoki Najchetniej bym sie spakowala i pognala do Hiszpani na urlop Najlepsze było to że w pewnym momencie parskłam ze smiechu na całe kino (reszta ludzisk byla cicho) - mnie bardzo smiesza miny, gesty, zachowanie nie tylko słowa wypowiedziane Film jest o milosci - szeroko rozumianej

dzięki
ja się czuję dobrze, mam nadzieje, ze to co było złe już za mną
a widzę, ze filmek Ci się spodobał jak mi
ja tam teraz mężowi mówię, że pojadę z przyjaciółką do Barcelony - a on się troszke piekli ;P kochany zazdrośnik
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-04-21, 11:22   #844
soffera
Zadomowienie

O widze że Gosia zdarzyla napisac gdy ja płodzilam posta

Kasienia zapomnialam napisac ze tez chce taki buciory, chocbym miala w nich tylko chodzic po domu
Dostalam dzis zwrot podatku wiecie co sie swieci

Katarzinka mozemy razem poleciec hihi Tylko pytanie ktora z nas bedzie Vicky a ktora Cristina
Stary 2009-04-21, 11:22   #845
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Agusia strasznie fajnie że szykujecie sie na mieszkanie, ciekawe czy Czeko coś kupiła, w ogole sie nei odzywa - czyzby owy niebieski segregator ja pozarł
ano też się cieszę, i to jak Chociaż już mnie zaczyna to męczyć (szybko, hehe), obejrzeliśmy kilka mieszkań, z nich sensowne 2 póki co, ale jedno odpada bo nam się nie podoba do końca układ pokoi (mało ustawne). Więc w sumie jedno... I teraz mamy zgryz, czy go rezerwować już (wolne by było dopiero w wakacje) czy też oglądać jeszcze mieszkania i ryzykować że nam ktoś tamto sprzątnie sprzed nosa...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 11:27   #846
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
ano też się cieszę, i to jak Chociaż już mnie zaczyna to męczyć (szybko, hehe), obejrzeliśmy kilka mieszkań, z nich sensowne 2 póki co, ale jedno odpada bo nam się nie podoba do końca układ pokoi (mało ustawne). Więc w sumie jedno... I teraz mamy zgryz, czy go rezerwować już (wolne by było dopiero w wakacje) czy też oglądać jeszcze mieszkania i ryzykować że nam ktoś tamto sprzątnie sprzed nosa...
Trzeba przy rezerwacji wpłacać zadatek? Jeśli nie albo tylko zaliczke to może to nie jest zły pomysł... Chociaz z drugiej strony mieszkania nie ida teraz jak ciepłe bułeczki.
Stary 2009-04-21, 12:10   #847
LOLA7
Rozeznanie

O to widze że tez się muszę wybrać do kina na ten filmik.

A co do dzieci to ja tez na razie nie planuje
Kurcze ale coraz bardziej już bym chciała, mój mąż to już od razu po slubie mnie namawiał że chce dzidziusia ale ja jestem rozsądna i wiem że dzidzia będzie jak nam się sytuacja z pracą unormuje.

Agunia ja bym się porozglądała jeszcze ale nie za długo żeby wam rzeczywiście nikt mieszknka z przed nosa nie sprzątnoł
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 12:16   #848
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hej ^^KRÓLEWNY^^
(podoba mi sie to określenie na Was)
Cytat:
soffera czyżby zakupy?
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Juz sie nie stresuje, wyjasnilam mezowi ze po prostu wpienia mnie fakt ze mam miszkanie i nic sie wiecej z tym faktem nie dzieje. A on niby chce sie wyprowadzic a wszystko inne jest wazniejsze i.... przyznal mi racje. W dodatku powiedzialam mu ze czuje sie zaniedbana i wczoraj wyciagnal dla mnie roze z rekawa a w sobote dostalam od niego pluszaka zakupionego po tajniacku.
A wiecie co???? Pojechalismy z G. ciocia do Komfortu po wykladzine a pozniej wzielismy ja na pasaz ogladalam super bialy zakiecik lniany za 390 zl i go odwiesilam...... A wczoraj ciocia mi podobne cudo przytachala za 15 zl Juz uprany wisi na wieszaku. A wieczorem tesciowa uraczyla mnie swoja dawna sylwestrowa sukienka. Jestem w szoku ze ona w takich kolorach kiedys chodzila, mazaje nieprzecietne. Jak dla mnie bomba
No i na koniec .... moj maz stwierdzil ze jesli sie zapakuje w 15 kg torbe podrozna z sukienka slubna to poleci ona z nami w sierpniu do Irlandii .
dagecik dla mężaza przyznanie racji żonie...
róża z ręka...jak magik no i pluszaczkowo się zrobilo....
A ten pomysł z Irlandią...
Rozumiem, ze bez problemu dasz radę zmieściś 15!
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ale fajnie ale zazdroszczę (jakąś wstrętną zazdrośnicą się ostatnio zrobiłam)
najgorsze są pierwsze tygodnie. Potem to już się przyzwyczajam, że Sz. nie ma w tygodniu
dzastinko ja też mam ostatnio syndrom zazdraszczania,..
a wiesz, bo tu takie fajne rzeczy sie przewijaja...nie może być inaczej...
Mi to zawsze zimno jak samej śpię i tak pusto...
To na ile, bo nie doczytałam?

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Witam wieczorkowo
Jak tylko naładuję baterie to wkleję Wam foteczkę mojego szkrabika
Już mi sie mordka uśmiecha....
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
no wlasnie...jak nie @ w jednym terminie to jeszcze przeziebienia kazda lapie w tym samym czasie
katey i to jest racja, bo często sie zdarza, że albo w jednym dniu, albo blisko... Jedność panuje...
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
u mnie juz lepiej ale ciagle czuje sie wymemlana przez ta jelitowke, na szczescie jutro mam wolne iiii jeszcze tylko cztery dni i lecimy do Polski noormalnie ciesze sie jak glupi do sera oooo tak :
Lecisz do nas??
Cytat:
aaa cos ie bede chwalila jak jeszcze nic konkretnie nie wiem
muszę zaraz napisać meila do fotografów którzy mi się podobają:
http://www.rakowska.com.pl/
http://www.saamart.com/?ac=slubne
Gdzie planujemy sesyjkę?
Naturalnie... na łonie natury... jakieś maki może... chabry trawa zielona, niebo błękitne .. lasek, łąka, pole trawy droga i myyyy
hie hie
zaczarowanego miejsca jeszcze nie znalazłam

której wyobraźnia działa?
Zaraz zajrzę do stronek, zobaczę co tam sie kryje...
maki brzmi kusząco , ogólnie takie w życie (bez skojarzeń proszę), w kwiatuchach są przepiekne...
chmury to kłębiaste...
No i chwalić mi sie tu proszę...bo jest czym...
Śliczna niespodziewajka....
kasienko nie moge sobie w żaden sposób wyobrazic... można fociak?
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Miałam pracowite trzy dni Najpierw firanki - pojechałam do upatrzonego sklepu i Pani policzyła mi za dwa okna i drzwi balkonowe 936 zł, powiedziałam, że muszę się jeszcze zastanowić i szukam dalej. Oczywiście mój mąż stwierdził - bierzemy, ale nie...jeszcze nie zgłupiałam, żeby tyle za firanki zapłacić. Musiałam to odreagować wieczorkiem przypiwku, skończyło się późną nocą, ale było fajnie

Wczoraj za to buszowałam po stolicy. Kupiłam trochę rzeczy w Ikei (min stolik do pokoju, taki kawowy) ale to mało ważne najważniejsze są jeansy - w końcu dostałam takie jak chciałam
To jakies fajne firanki musiały być...
Ceny niektóre porażają wręcz...
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
na razie maleńswto mnie co jakis czas łaskota od środka i jest to bardzo przyjemne, choc jak zacznie karatekowac to nie wiem
Uwielbiam te Wasze "opowieści" o maleństwach...

Stary 2009-04-21, 12:59   #849
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Katarzinka mozemy razem poleciec hihi Tylko pytanie ktora z nas bedzie Vicky a ktora Cristina
trzeba przeanalizować sprawę

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Hej ^^KRÓLEWNY^^
(podoba mi sie to określenie na Was)

Uwielbiam te Wasze "opowieści" o maleństwach...

Cytat:
co byście nie zrobili ja trzymam kciuki
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-04-21, 13:23   #850
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka żonki

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
a tak poza tym dostałam fajne kryminały Agathy Christie na urodziny i nie mogę się od nich oderwać, więc jak da radę, to podczytam coś cichaczem

Malutka, już się nie mogę doczekać foteczki
ad. 1 swojego czasu jej książki pochłaniałam jak świeże bułeczki
ad. 2 wieczorkiem wrzucę, bo teraz jestem u mamy, a aparat mam u siebie w domku

Cytat:
Na parapeciku storczuś od węża mego i w łapce różyczka którą mi wręczył jak wisiałam nad wanną w sobotę i myłam... włosięta
ślicznie wyglądasz
tylko próbuję sobie wyobrazić tą "pozycję"

Cytat:
czy łaskota czy karatekuje i tak to przyjemne i cudowne uczucie

Cytat:
shopping
Stary 2009-04-21, 13:41   #851
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
ale to mało ważne najważniejsze są jeansy - w końcu dostałam takie jak chciałam

dobra, podpytaj Fajnie...muszę dopocząć przed ciążą

Mi się marzą kolorowe na obcasie np niebieskie (chociaż nie mam takich ubrań), czerwone albo różowe

Śliczniuchne buciorki

Odnośnie ciaży to ja po trosze planuję więc zostaniesz sama
1- no tak... kolejna zakupoholiczka pokazuj dupelka w jeansach
2-
3- cudne są te butki teraz w sklepach
4- chyba i tak je kupię najwyżej nie będę jadła przez miesiąc- schudnę i będzie korzyść dodatkowa
5- ponawiam ... chyba cosik przegapiłam
Cytat:
Ad 1 - Ty! Zapomniałaś o mnie Ale przeciez Gocha chce bejbikowac po wakacjach wiec sie od nas odłaczy

Ad 3 - tez mam pumki - czerwone oczo*****

Ad 5 -Osobiscie jestem uzalezniona od czerownych butow, mam 6 par bardzo sie staram zeby juz tego koloru nie kupowac

Gdzie Izusia?
1- aj em sorry to zostaniemy we 2 niezabrzuszone
2- ja mam białe z czerwonymi bajerami
3- ja widze, ze tez cos zaczynam sie uzalezniac od szusów
4- aaaa Izusia nasza wyjechała na jakiś czas do chorej cioci coś tam jej pomoc <nawet randewu ze mna odwołała>. mam nadzieje, ze niedługo wróci
Cytat:
Kasienia zapomnialam napisac ze tez chce taki buciory, chocbym miala w nich tylko chodzic po domu
nie wykup mi tylko wszystkich par
Cytat:
Zaraz zajrzę do stronek, zobaczę co tam sie kryje...
maki brzmi kusząco , ogólnie takie w życie (bez skojarzeń proszę), w kwiatuchach są przepiekne...
chmury to kłębiaste...
No i chwalić mi sie tu proszę...bo jest czym...
Śliczna niespodziewajka....
kasienko nie moge sobie w żaden sposób wyobrazic... można fociak?

2- ja kcem pomidorówki z rydzykiem

Ależ mam lenia dziś do pracy

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 14:07   #852
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
to pewnie Ci tu ich nie brakuje
No oczywiscie...dlatego je uwielbiam
Cytat:
A ja nawet jestem w stanie sobie to wyobrazić, bo tez czasem tak dyndam..
Cytat:
1- pazurki- w domku cyknę
a co do sesji... dam Wam znać jak już się nieco zorientuję
Ja też z rydzykiem woleć
To czekam na fotos. "Zniecierpliwiała" taka...
A o sesji prosze pisać, jak będzie wiadomo...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 14:09   #853
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
O widze że Gosia zdarzyla napisac gdy ja płodzilam posta
Płodziłyśmy w tym samym czasie

Cytat:
I teraz mamy zgryz, czy go rezerwować już (wolne by było dopiero w wakacje) czy też oglądać jeszcze mieszkania i ryzykować że nam ktoś tamto sprzątnie sprzed nosa...
Jak Wam się bardzo bardzo podoba to bierzcie bo będziecie żałować. Wiem, że to łatwo powiedzieć. Sama tak mam, że zawsze się dłuuugggooo zastanawiam a później się wściekam to to nad czym myślałam się ulotniło...no ale ja to sie już raczej nie przestawie

Cytat:
1- no tak... kolejna zakupoholiczka pokazuj dupelka w jeansach

3- cudne są te butki teraz w sklepach
całkiem ładnie się prezentuje to moje drugie levisy, zazwyczaj nie podejmowałam prób zakupu, bo zawsze coś mi w nich nie pasowało a tu proszę.

Butki to są teraz mega mega superaśne
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 14:39   #854
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
ślicznie wyglądasz
dzięki
pozycja- zwis przedni

dawaj fotki Dawidzia
Cytat:
całkiem ładnie się prezentuje to moje drugie levisy, zazwyczaj nie podejmowałam prób zakupu, bo zawsze coś mi w nich nie pasowało a tu proszę.
nie wątpię... aczkolwiek chciałabym sama własnoocznie się o tym przekonać pokazuj i tyle
Cytat:
A ja nawet jestem w stanie sobie to wyobrazić, bo tez czasem tak dyndam..

Ja też z rydzykiem woleć
To czekam na fotos. "Zniecierpliwiała" taka...
A o sesji prosze pisać, jak będzie wiadomo...
heh- bo my to takie dindony
fotosa się wykręci jak dotrę na chałupę
a meile do fotografów wyślę jutro, bo dziś już mi czasu brakło

oglądałaś fotki ich?? podobają się?
Saamart- chcialam ich na slub- ale juz mieli zarezerwowane chce to zrekompensowac plenerem u nich- bo wydają mi się superr

Miliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gdzie Ty się podziewasz??????????????? ??????????
Ktoś ma do niej numer?????????????

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 15:04   #855
mooonik
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Aaaaaaaaaaa... któraś pytała o najpiękniejsze butki na świecie?
Pokażę Wam fotkę którą znalazłam tych właśnie butków- tyle że w kolorze wrzosowym a ja kcem czerwoniaste taki kolorek jak te w załączniku nr 3. - te nr 3 są chyba z kolekcji 2007 i nigdzie nie mogę ich znaleźć, te z tego roku mają podeszwę nie czarną a czerwoną i obcas też <tylko taka ciemna czerwień >
wow genialne butki te czerwone

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
no wizyta ok ( do przyjemnych nie należy ale jak mus to mus) gin mni uspokoił - zapalenie minęło czyli leki podziałały a na wynik cytologii muszę poczekać 2 tyg i wtedy wszystko już będzie wiadomo...
najważniejsze, że możemy się starać o dzidzię - nie ma żadnych przeciwskazań więc działamy
Moonik zazdraszczam wyjazdu i to na koszt firmy
super ze wszystko w porządku, będzie nastepna dzidzia
a co do wyjazdu to

Cytat:
mooonik ale fajnie... na koszt firmy to brzmi pięknie...!
Cytat:
mooonik zazdraszczam Bieszczad!
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

ale fajnie ale zazdroszczę (jakąś wstrętną zazdrośnicą się ostatnio zrobiłam)
ciekawe czy ja chociaż raz w swoim życiu zobaczę góry
Cytat:
Pieskow jest duzo wiec jest w czym wybierac, a weekendu zazdraszczam
wszytskie zazdraszczające i inne chętne moge zapakować na pakę do auta, mamy kangura więc się pomieścicie , a zapłaci firma męża
Cytat:
No i na koniec .... moj maz stwierdzil ze jesli sie zapakuje w 15 kg torbe podrozna z sukienka slubna to poleci ona z nami w sierpniu do Irlandii .
super na pewno sie uda ja zmieścić w bagażu
i za pracke trzymam kciuki
Cytat:
czesc dziewuszki

u mnie juz lepiej ale ciagle czuje sie wymemlana przez ta jelitowke, na szczescie jutro mam wolne iiii jeszcze tylko cztery dni i lecimy do Polski noormalnie ciesze sie jak glupi do sera oooo tak :
super , szczęśliwej podrózy
Cytat:

Niedzielne lico Katriny
Na parapeciku storczuś od węża mego i w łapce różyczka którą mi wręczył jak wisiałam nad wanną w sobotę i myłam... włosięta
nonono ładna ta .....
różyczka no i z Ciebie to dopiero czarnulka, masz taką ciemną karnację czy się opalasz??
Cytat:
ad. 2 wieczorkiem wrzucę, bo teraz jestem u mamy, a aparat mam u siebie w domku
czekamy na zdjątka przystojniaka

Cytat:

dołączam do Was, jeszcze mnie to w najbliższymm czasie nie czeka

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 15:21   #856
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Foty może cykne choc nie obiecuje bo dzis na basen po dłuugiiieeejjj przerwie moze bede mogła isc, wiec sie ciesze jak głupia (no chyba ze mi powiedzą żeby nie iść), poza tym ja jakaś oporna na foty jezdem ale postaram sie

Spadam do domku, dosyc pracy na dzis. Buzki
Stary 2009-04-21, 15:43   #857
kotekk81
Zakorzenienie

czesc

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 16:39   #858
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba przy rezerwacji wpłacać zadatek? Jeśli nie albo tylko zaliczke to może to nie jest zły pomysł... Chociaz z drugiej strony mieszkania nie ida teraz jak ciepłe bułeczki.
a to różnie, ale przeważnie chcą zadatki. Niby nie idą jak ciepłe bułeczki, ale i tak się boję...

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość

Agunia ja bym się porozglądała jeszcze ale nie za długo żeby wam rzeczywiście nikt mieszknka z przed nosa nie sprzątnoł
no taki jest narazie plan, zobaczymy co z tego wyjdzie

Cytat:

co byście nie zrobili ja trzymam kciuki
dzięki

gosia ja to bym wzięła to mieszkanie pewnie już, bo ja jestem niecierpliwiec A mój mąż za to musi sobie wszystko przeanalizować, przemyśleć itp itd...
A to mieszkanie ma jedną, zasadniczą wadę- jest bardzo, bardzo blisko teściów, stanowczo za blisko No ale i tak fajniejszych mieszkań brak!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 18:11   #859
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka żoneczki
Jakoś ostatnio nie chce mi się przy kompie siedzieć
Może wieczorkiem wkleję fotkę moich trampków

Daget brawo dla męża postarała się
super by była sesyjka tu na zielonych teranach Irl taka nietypowa... ale będzie Ci ciężko się zmieścić w 15 kg ja mam zawsze nadbagaż

Kasieńka śliczne te storczyki masz - wkońcu muszę sobie kupić ale tu nie mogę znaleźć takich ładnych

Gosia OMG!!! strasznie drogie te firanki z czego one ze złota...

Kotek to udanego urlopiku w Pl

Sofi jakiś shopping pewnie knujesz

Moonik super ja mogę nawet na pace jechać tym bardziej że nie byłam jeszcze w żadnych górach
Stary 2009-04-21, 18:16   #860
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

dzień dobry Wróciłam bo miałam sporo lekcji dziś a że jedna z uczennic szykuje się na konkurs to nie mogłam jej zostawić.
U cioci dobrze już więc wszystko idzie w dobrym kierunku. Remont trwa-Kamil nasze mieszkanie traktuje jak część badawczą swojej pracy magisterskiej więc kabli znów przybyło.Ale usłyszałam ze 80% już jest zrobione co mnie bardzo cieszyChociaż przyznam szczerze że w wielu rzeczach mężowi ustapiłam a on przystąpił do całkowitej zmiany wystroju
Katarzinka nie masz za co dziękować-miłego pobytu we WroclovePrzy okazji będziecie też blisko zoo-warto zajrzeć
A co do komunikacji miejskiej wrocławskiej to jestem obyta -jak nie w konkretnych połączeniach to w ich wyszukaniu Więc się polecam na przyszłość

Ps. Ku wielkiej mojej uciesze moja stopa nie polubiła się z butkami Venezii, nie mój profil absolutnie-podbicie bolało mnie przy samym mierzeniu I tak się odkochałam

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2009-04-21 o 18:18
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:47   #861
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
katey z tą Violettą to i mnie takie męczą wizję w sumie jak pokazują ludzi co mają masę psów i przygarniają wszystko to ja im zazdroszczę moooże kiedyś jak jeszcze ociupinkę bardziej zwariuję ;]
ja to malza szczerz uprzedzalam przed slubem, zeby wiedzial na co sie szykuje kociara jestem mniejsza ale psy to moge miec wszystkie

Cytat:
1- no ładnie... nieługo każda będzie z brzuchem oprócz mnie i Gochy
no to powodzenia

No i dla Was moje rybki niespodzianka
Niedzielne lico Katriny
1.ja na razie tez nie planuje...chyba raczej nie wtym roku kolega malza w czerwcu 2010 bierze slub i prosil cobysmy zaczekali na nich
2. eeee mezul sie podlizuje co

Cytat:

Ależ mam lenia dziś do pracy
1. 3 (jak na razie)
2. z ojcem derektorem

Cytat:
czesc
jak zwykle wylewnie kotek

Cytat:

gosia ja to bym wzięła to mieszkanie pewnie już, bo ja jestem niecierpliwiec A mój mąż za to musi sobie wszystko przeanalizować, przemyśleć itp itd...
A to mieszkanie ma jedną, zasadniczą wadę- jest bardzo, bardzo blisko teściów, stanowczo za blisko No ale i tak fajniejszych mieszkań brak!
ojj no to spora wada.... ponoc najlepsza odleglosc od tesciowej to jak ni moze przyjsc do was w kapciach
my jak uciekniemy na wichure to nas nie beda nawiedzac...no chyba ze tesc bedzie przyjezzdal samochodem....co jest wielce prawdopodobne...

a ja juz bym tak chciala zeby byl piatek....

szykuje nam sie wyjazd weekendowy malz ma szkolenie w poniedzialek w Ustroniu i wybierzemy sie w sobote po drodze do Krakowa polazic, pozwiedzac pogoda ma byc superowa doczekac sie nie moge....
jak on bedzie sie szkolil to moze ja jakies zakupki zalicze....

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:06   #862
izka19855
Zadomowienie

Dobry ..wieczór KRÓLEWNY
i tak już będe do Was teraz pisać...bo jesteście Królewny i basta!
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
wszytskie zazdraszczające i inne chętne moge zapakować na pakę do auta, mamy kangura więc się pomieścicie , a zapłaci firma męża
NO TO JEDZIEMY!!!!
..to ja sie pakuję...
Cytat:
heh- bo my to takie dindony
fotosa się wykręci jak dotrę na chałupę
a meile do fotografów wyślę jutro, bo dziś już mi czasu brakło

oglądałaś fotki ich?? podobają się?
Saamart- chcialam ich na slub- ale juz mieli zarezerwowane chce to zrekompensowac plenerem u nich- bo wydają mi się superr
Szczerze to właśnie Saamart zrobili na mnie dużo lepsze wrażenie od rakowskiej...naprawdę bajeczne zdjecia...
mają taką głębię w sobie...że nie mozna o niektórych wręcz oka oderwać...
Zdjecia rakowskiej są niezłe, ale to ta forma galerii mi nie przypadła do gustu...
Fotka w makach piękna...
Masz Kasienko jeszcze jakieś stronki takich wyszukanych(dobrych) fotografów?
Chetnie obejrzę...widzę, że masz do takich oczko...
Cytat:
czesc
cześć Koteczku...co tam u Ciebie??
Cytat:
Kasieńka śliczne te storczyki masz - wkońcu muszę sobie kupić ale tu nie mogę znaleźć takich ładnych
Mi storczyki to od razu z kasienką się skojarzeniowywują...:ehem :
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:52   #863
soffera
Zadomowienie

Hej baboszki

Ale macie nosa - oczywiscie ze chodziło mi o zakupy
Tym razem zaczełam od zakupow dla domu - kupiłam sobie blender brauna z roznymi koncoweczkami W koncu bede mogla sobie robic sorbeciki i smoothies i inne rzeczy hihihihi

Wczoraj na obiad zrobiłam pancakes'y Teraz jeden malenki krok dzieli mnie od nalesników, ale poczekam az moj sprzet przyjdzie

Kotek znow naplodzilas tego postu

Katey no no też Kraków mi się marzy, dobrze ze chociaz Ustron mam tak blisko

Izusia no jestes wreszcie Och ten maz jako dekorator wnetrz ciut mnie niepokoi...

Gosia zeby byl ten basen

O jacie chyba zbiore sie spac bo oczy mi sie zamykaja....
Stary 2009-04-21, 22:52   #864
dzasta110
Wtajemniczenie

witam wieczorową porą
Cytat:
Juz sie nie stresuje, wyjasnilam mezowi ze po prostu wpienia mnie fakt ze mam miszkanie i nic sie wiecej z tym faktem nie dzieje. A on niby chce sie wyprowadzic a wszystko inne jest wazniejsze i.... przyznal mi racje. W dodatku powiedzialam mu ze czuje sie zaniedbana i wczoraj wyciagnal dla mnie roze z rekawa a w sobote dostalam od niego pluszaka zakupionego po tajniacku.

ponad to czekajac na niego weszlismy do Zlotych Tarasow a tam w Saturnie ostatni dzien bez Vat na AGD i kupilismy sobie mikrofale zelmera za 384 zl, ktora normalnie koszuje nawet do 570 zl

Wiem co to znaczy slimacze tempo.....

A wiecie co???? Pojechalismy z G. ciocia do Komfortu po wykladzine a pozniej wzielismy ja na pasaz ogladalam super bialy zakiecik lniany za 390 zl i go odwiesilam...... A wczoraj ciocia mi podobne cudo przytachala za 15 zl . Juz uprany wisi na wieszaku. A wieczorem tesciowa uraczyla mnie swoja dawna sylwestrowa sukienka. Jestem w szoku ze ona w takich kolorach kiedys chodzila, mazaje nieprzecietne. Jak dla mnie bomba.

No i na koniec .... moj maz stwierdzil ze jesli sie zapakuje w 15 kg torbe podrozna z sukienka slubna to poleci ona z nami w sierpniu do Irlandi
ad1. jaki pokorny mężuś
ad2. fajna okazja z tą kuchenką
ad3.
ad4. jaka fajna ciocia
ad5. super

Cytat:
no mnie osobiście jak chodze na płaskim bolą piszczele i nie wiem dlaczego. lubię obcasy- 7-8 cm to dla mnie tak jak dla niektórych płaskie- idealnie wygodne i nogi mnie nie bolą
10-11 to juz zalezy od wyprofilowania obcasa i stabilności
moje te z gumkami są bardzo wygodne wbrew pozorom i te czerwoniaste są bardzo podobnie skonstruowane przez co są równie wygodne

No i dla Was moje rybki niespodzianka
Niedzielne lico Katriny
ad1. Ty to prawdziwa kobieta z klasą (m.in. dzięki obcasom) 10-11 cm chyba bym nogi połamała
ad2. piękne te storczysławy Twe

Cytat:
Miałam pracowite trzy dni Najpierw firanki - pojechałam do upatrzonego sklepu i Pani policzyła mi za dwa okna i drzwi balkonowe 936 zł powiedziałam, że muszę się jeszcze zastanowić i szukam dalej. Oczywiście mój mąż stwierdził - bierzemy, ale nie...jeszcze nie zgłupiałam, żeby tyle za firanki zapłacić. Musiałam to odreagować wieczorkiem przypiwku, skończyło się późną nocą, ale było fajnie

Odnośnie ciaży to ja po trosze planuję więc zostaniesz sama
ad1. ile rozbój w biały dzień
ad2. Kasienko ale Cię Gosia załatwiła

Cytat:
Przyfrunełam.... Ale mam ciśnienie - praca, nadchodzacy weekend na uczelnie i zblizajaca sie sesja Ale powoli, bez paniki....

Dzastuś my Cie rozweselimy
ad1. nie wspominaj nic o sesji
ad2. no ja myślę

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
A co do dzieci to ja tez na razie nie planuje
Kurcze ale coraz bardziej już bym chciała, mój mąż to już od razu po slubie mnie namawiał że chce dzidziusia ale ja jestem rozsądna i wiem że dzidzia będzie jak nam się sytuacja z pracą unormuje.
ja też nie planuję narazie przez rozsądek odmienia mi się i pomalutku zaczynam odczuwać instynkt macierzyński ale póki co trzeba poczekać, przynajmniej do końca studiów

Cytat:
4- chyba i tak je kupię. najwyżej nie będę jadła przez miesiąc- schudnę i będzie korzyść dodatkowa

Cytat:
dzastinko ja też mam ostatnio syndrom zazdraszczania,..
a wiesz, bo tu takie fajne rzeczy sie przewijaja...nie może być inaczej...
Mi to zawsze zimno jak samej śpię i tak pusto...
To na ile, bo nie doczytałam?

Ja też z rydzykiem woleć
ad1. czyli nie jestem sama
ad2. położenie się spać jest najgorsze, wtedy najbardziej tęsknie przeważnie wyjeżdża na tydzień, na weekend jest w domu, taką ma "durną" tą pracę, że nigdy nic nie wiadomo do końca ale chociaż kaska lepsza, bo przez zimę to jakieś ochłapy były, a nie wypłata
ad3.a ja z makaronem poproszę

Cytat:
o jaaaaa... super

Cytat:
no to rzeczywiście wada

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:56   #865
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
dawaj fotki Dawidzia
Cytat:
czekamy na zdjątka przystojniaka
proszę, to jeszcze jak miał kroplówkę w główce i jak ja leżałam w szpitalu

Cytat:
czesc
cały Kotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S8301543.jpg (141,6 KB, 29 załadowań)
Stary 2009-04-21, 23:23   #866
kotekk81
Zakorzenienie

aa co to za podsmiechiwajki z Kotka
nooo dobraaa napisze cos wiecej czyli:

1. humor do bani (@ - i wszystko jasne )
2. z racji @ spiecia z malzem - nie pierwszy raz mam @ a on ciagle nie rozumie jak to jest
3. koles-taxi co ma nas transporterowac na lotnisko nie odbiera telefonow, powiem wiecej ma wylaczony telefon (czy on nie wie ze ja mam @ )
4. nie bylo przelewu-wyplaty malza
5. juz wiem ze sie nie spakuje
6. a teraz tylko czekam az mi maila ze nam lot odwolali

noo a poza tym u mnie wszyscy zdrowi i super jest

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 08:36   #867
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
ale słodziutki jest

Witam żoncie
ja jakos ostatnio nie mam weny do pisania........u nas caly czas remont, chcialabym zeby juz bylo wszystko gotowe, ale niestety nie da sie szybciej

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 09:53   #868
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć dzisiaj dzień firankowy - zaczynam poszukiwania już znalazłam panią która uszyje, pozostaje tylko kupić sam materiał będzie ciężko...
Cytat:
Zależy jak na to patrzeć ja jestem taka jak Twój mąż i czasami niezbyt dobrze na tym wychodzę, chociaż mieszkanie to nie zakup za 50 zł, więc przemyśleć trzeba.
Jak blisko teściów to jest?

Cytat:
Gosia OMG!!! strasznie drogie te firanki z czego one ze złota...
Nie, no z materiału i na serio były śliczne...tylko jeden minus miały...były za drogie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ps. Ku wielkiej mojej uciesze moja stopa nie polubiła się z butkami Venezii, nie mój profil absolutnie-podbicie bolało mnie przy samym mierzeniu I tak się odkochałam
Witaj
No, ale butki Venezyjki piękne są

Cytat:
Tym razem zaczełam od zakupow dla domu - kupiłam sobie blender brauna z roznymi koncoweczkami
Gosia zeby byl ten basen
Mam blender tylko że Boscha, ale za dużo go nie używam tylko do cebuli i czerwonej kapusty.
Basen był...superowo było To jest to co Gosiaczki lubią najbardziej

Ale fajowy maluch, taki nieporadny szkrab

Cytat:
1. humor do bani (@ - i wszystko jasne )
2. z racji @ spiecia z malzem - nie pierwszy raz mam @ a on ciagle nie rozumie jak to jest
3. koles-taxi co ma nas transporterowac na lotnisko nie odbiera telefonow, powiem wiecej ma wylaczony telefon (czy on nie wie ze ja mam @ )
4. nie bylo przelewu-wyplaty malza
5. juz wiem ze sie nie spakuje
6. a teraz tylko czekam az mi maila ze nam lot odwolali

noo a poza tym u mnie wszyscy zdrowi i super jest
OMG UWAGA KOTEK MA @

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
u nas caly czas remont, chcialabym zeby juz bylo wszystko gotowe, ale niestety nie da sie szybciej
ale jak się skończy będzie super.
Stary 2009-04-22, 10:05   #869
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
jaki on śliczny , cudowny maluszek

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 10:26   #870
katarzinka
Wtajemniczenie

witam
Cytat:
Hejka żonki

czy łaskota czy karatekuje i tak to przyjemne i cudowne uczucie
jak tak mówisz to Ci wierzę, w końcu Ty jesteś w tej materii bardziej doświadczona

Cytat:

Miliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gdzie Ty się podziewasz??????????????? ??????????
Ktoś ma do niej numer?????????????
ja mam nr do Mili i czekam na jej odpowiedz, jak dzis nie odpisze to do niej drydnam
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Katarzinka nie masz za co dziękować-miłego pobytu we WroclovePrzy okazji będziecie też blisko zoo-warto zajrzeć
A co do komunikacji miejskiej wrocławskiej to jestem obyta -jak nie w konkretnych połączeniach to w ich wyszukaniu Więc się polecam na przyszłość
w zoo już byłam, a teraz marzy mi sie ten ogród
i dziękuję za pomoc
w sumie ja tam byłam całe wieki temu, a teraz ta konferencja, która była w listopadzie, sprawila, ze się zakochałam i stąd pierwsza wiosenna wycieczka "we trójkę " własnie tam

Cytat:
no prosze, ale mam siostrzeńca

a ja niedługo USG połówkowe i już nie mozemy się doczekać oglądania naszego maleństwa, które właśnie pozdrawia Ciotki wizazowe
Zanim czas pokona nas"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości