|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witajcie
![]() Dostane swira z tym domestosem! I na pewno nigdy go wiecej nie kupie! Na złość! HA ![]() Malutka dziekujemy za zdjecie Twojego synusia Gosiu moze trzeba zaczać uzywać do innych rzeczy Ja juz mam plany co dzieki temu w koncu sobie ugotuje i upieke TralalalaZobacz sobie materiały na allegro - (kiedys tam mialam kupowac) Kotek co jak co ale nawet ja zaczynam sie Ciebie bac
|
|
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
Malutka Dawidek uroczy
Ale ja bym się bała go na ręce wziąć -toż to taka kruszynka (ale co się dziwić-mama niewiele większa :P) Słoneczko a powiedz jak ty się czujesz- czy wszystko dobrze się goi?Pamiętaj że jak już Dawidek będzie na tyle silny by wrócić do domku mama ma być zdrowa i wypoczęta![]() Sofka gratulacje z okazji zakupu blendera Jest niezastąpiony podczas robienia koktaili a że czerwiec blisko to i truskawki wkrótce się pojawią ![]() Co do męża pomysłów dekoratorskich- jest powiedziane że jak mi się nie spodoba to przerabiamy. Wczoraj przykręcaliśmy płyty do stelaża -musieliśmy częściowo w pokoju obniżyć sufit by pochować kable. Ja jakoś sama nie czuję umiejętności i potrzeby urządzania wnętrz- co więcej dla mnie im większa powierzchnia wolna od mebli itp tym lepiej. Mam tylko jedno swoje marzenie-jak będziemy mieć juz dom to jeden pokój rezerwuję na czytelnię-tylko książki , wygodna sofa i ja ![]() Gosiu cena firan mnie powaliła..Rozumiem, że jest to ważny element wystroju ale tyle...rozbój w biały dzień ![]() Racja buty w Venezii mają ładne, a powiem wam w sekrecie że część wzorów produkują dla nich rodzime firmy (np Wojas z Nowego Sącza). Podobnie jak mierzwi mnie opis do butów Gino Rossi-że najlepsze bo włoskie...Taaa włoskie-ze Słupska ![]() Kasieńko przyzwyczaiłaś mięśnie stóp do pracy na wysokościach-nic więc dziwnego że w 7-8 cm jes Ci najwygodniej-moja mama całą młodość śmigała w obcasach i teraz płaszczaki również odpadają. Ja na codzień lubię płaskie buty, a to podbiec do autobusu, wskoczyć do pociągu. Z plecakiem 80 l na plecach i w szpilkach wyglądałabym komicznie A już najbardziej podoba mi się zaskoczenie w oczach gdy na imprezę lub jakies święto ubiorę wysokie buty i kieckę![]() Co do dzieciaczka to my z Kamilem zaplanowaliśmy dzidziusia na krótki czas po jego magisterce-niby teraz broni się 12.06 i już nie zdążymy zatem poczekamy na jego drugi tytuł (od października zaczyna elektrotechnikę)
|
#873 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczynki po długiej przerwie
![]() Nie wiem czy ktoś się za mną choć troszeczkę stęsknił ... ?U mnie ostatnie dni były cholernie ciężkie, praktycznie wszystko mi się posypało, problem za problemem że brakowało mi już sił aby podnosić się rano z łózka i stawiać im czoła Problemy ciągle są (i nie wiem jak dam radę sobie z nimi poradzić ...) ale nie będę was tu nimi zawalać bo nie chcę wam smęcić. Za to powiem Wam coś wspaniałego, co stało się wczoraj i pomogło mi się wreszcie odżyć - MAM PRACĘ!!! ) Ale cieszę się jak dziecko i mam nadzieje, że moje życie wreszcie zacznie się wygrzebywać z dołka ![]() Oczywiście nadrobiłam te 10 stron na wizażu ale wybaczcie że nie wszystkim poodpowiadam bo muszę lecieć zaraz dalej walczyć z prawnikami i sądami ![]() malutka - nadrabianie wiadomości zaczęłam od przeczytania Twojego opisu narodzin Dawidka i tak się wzruszyłam, że aż łezka szczęścia mi się w oku zakręciła Cudownego masz synka i już jesteś cudowną matką. Życzę Wam wszystkiego dobrego z całego serca A ostatnie zdjęcie królewicza - słodkie ![]() Dagecik - super się prezentujesz w tej czarnej sukieneczce. A wypad do Irlandii - ale super masz i jeszcze pomysł z tymi strojami ślubnymi Acha - i jak tam spotkanie w sprawie pracy ?Sesyka z Twoją małą puchatą bestyjką - miodzio Tak sobie przypomniałam że znalazłam fotki z psiurkami chow - chow moich znajomych (nie wiem czy pisałam juz o nich ) później może wkleję Dzasta - mam nadzieje, że remoncik chyli się juz ku końcowi ? I oczywiście wsparcie dla słomianej wdowy Agunia - za sprawy mieszkaniowo kredytowe. A tych sesyjek to ci strasznie zazdroszczę Mam nadzieje, że pokażesz fotki z tej kolejnej - w sadzie ?izka - mmm... sesyjka nad morzem się szykuje ? A jak podeszłaś męża... soffera - dzięki za pamięć o mojej siostrze jest juz dobrze, wyszła ze szpitala, na szczęście fizycznie jest ok, a problem siedzi w jej psychice - będziemy nad tym pracować, no i leki też musi przyjmować.monai - twój psiurek tez jest przekochany a na tym zdjęciu - mega taka groźna bestia w lesie, tylko się bać ![]() Agatko - mam nadziej, że z twoim mężem jest juz dobrze? Widzę, że też musiałaś się biedna nastresować, i to jeszcze w Twoim stanie Gosia - na wakacje zdecydowanie bardziej polecam Chorwację Byliśmy tam w podróży poślubnej tez nie wyobrażałam sobie podrózy autokarem dlatego jechaliśmy własnym samochodem i po drodzę jeszcze trochę zobaczyliśmy, także polecam ![]() Czekoladka - gratuluję dziewczynki Katey - w końcu nie doczytałam - o jakim psiaku marzycie, tzn jaka rasa ? ![]() Katarzinka - gratulację z okazji zdanego egzaminu LOLA - bardzo mi przykro z powodu pracy tż mam nadzieje, że szybko uda mu się znaleźć pracę i z tą kasą też się jakoś wyjaśni ![]() Kasieńka - czarne butki z gumeczkami - kształt super ale te gumki coś nie bardzo Za to fioletowe buciki z venezi - ![]() izazusia - podoba mi się Twój pomysł z pokojem - czytelnią, sama bym taki chciała mieć ![]() Ufff.... 50 min pisałam .... Drugie tyle usuwałam nadmiar emotek w wiadomości... Dla reszty dziewczyn duże ![]() Oki zmykam, miłego dzionka
|
|
|
|
#874 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Zaraz spadamy do sklepu kupić wypasioną brykę dla synka ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 to czekamy na wieści ad. 3 ad. 4 to trzymam i pogłaskaj dzidzię od cioci Sylwii nie ma za co Cytat:
![]() ad. 2 ad. 3 to miłego starania
|
|
#875 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! a z problemaqmi sobie poradzisz jakie by nie były, a my jesteśmy po to, ze jak potrzebujesz sie wygadac to wysłucja,u, pogłaszczemy i moze doradzimy coś ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
ale chyba śpi, bo sie nie wierci chwilowo a przedwczoraj wiecie co maleńswto pokumało,ze jak da znak to głaszczemy brzuszek (bez znaku i tak ciągle głaszczemy) i godzina 21 a tu daje znaki no to ja głaszcze, uspokaja się i znów i normalnie się naszemu malenswtu zebrało na zabawy wieczorem
|
|
|
#876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. GRATULACJE !!!! teraz sie na pewno wszystko ułoży dobrze Soffera- też mi się marzy blender, super rzecz i jest na naszej liście zakupów jako następny, bo na razie kupiliśmy ekspress do kawy i maszynkę do mięsa z szatkownicą a blender musi poczekac. ![]() Gosia powodzenia w szukaniu odpowiedniego materiału na firankie, oby się znalazło cos tańszego ![]() Kotek Daget jak tam po rozmowie wczorajszej?
|
|
#877 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jak sie wszystkie rzucimy na nie to pewnie zabraknie
![]() Cytat:
. Taka mozliwosc nie zdaza sie zawsze hihiCytat:
![]() Cytat:
. Bagaz podreczny tez ma swoja wage , ktora mozna dobrze wykorzystac .Cytat:
. Kuchenka wyprobowana ale skrzetnie ja ukrylismy, bo pewnie na ogolnym byla by szybko popsuta i nikt by sie pozniej do tego nie przyznal. :/ A co najlepsze co niektorzy strzelili focha zesmy nie powiedzieli ze jedziemy kupic mikrofale bo tez by chcieli. A najlepiej to zebysmy ja odsprzedali i kupili sobie nowa. Cytat:
hihihi.Cytat:
Super wiadomosc. Wiec czas na calkowita zmiane i juz bedzie tylko z gorki zobaczysz.Moja bestyjka na razie siedzi w domku bo ma okres kwarantanny po oslonie kleszczowej. Na sesyjke tez sie ciesze. A teraz juz mamy kolejne plany wyjazdowo- weekendowe. W sobote Pruszkow-Walbrzych-Torun a za 2 tygodnie Bielsko-Biala moj maz jest juz caly w skowronkach.... A ponad to..... na 99% od 1 maja zaczynam prace na pol etatu. Oddzwonilam i sie zgodzilam ale wyszla jeszcze kwestia wynagrodzenia wiec zobaczymy . Na razie okres probny, ale dobre i to. Moj Skarb juz sie nie moze doczekac i jest szczesliwy ze jego zona zacznie wietrzyc szafe . A poza tym wczoraj o malo co nie dostalam mandatu w WKD, jadac na rozmowe. Wchodze do WKD wyciagam bilet (kupuje taki pliczek 5 biletow+jeden gratis i przedzieram ) i kasuje . Siadam z tesciowa (jechala ze mna jako przewodnik po Warszawie ) na siedzeniu i gadamy wpada 3 kanarow i zaczyna sie szukanie biletow, wiec zaczynam zartowac ze jak zawsze w damskiej torebce nic znalezc nie mozna . Znajduje bilet i podaje do kontroli a facet sie zastanawia i patrzy ,patrzy wola innego i zaczyna sie akcja ze jeden bilet skasowalam 2 razy a ja jak to 2 razy? Okazalo sie ze nie dojrzalam ze bilet skasowalam kiedys juz , wiec zaczynam facetom tlumaczyc ze to nie moja wina ze kasowniki tak kasuja ze nic nie widac. A facet (mlody kolo 30) mnie pyta czy nie wiedzialam ile mialam biletow, wiec ja mu mowie ze jak sie jezdzi raz w miesiacu to trudno pamietac a od slonce nie widac tych malych niebieskich cyferek na niebieskim tle Wiec on mi gada ze mandat wypisze, wiec ja stanowczo stwierdzam ze niech pisze ja i tak sie odwolam ,a po drugie oboje mamy racje tylko oni maja wieksza karte przetargowa . ... I tu walnelam wielki usmiech A jego kumpel juz mu tam w ucho szepcze zeby dal spokoj bo mam ladne oczy, no i te szpilki i łydka i w ogole ( a ja udaje ze nic nie slysze) ![]() Facet sie zmieszal..... a moja tesciowa wyskoczyla zeby lepiej nam szczescie przyniesli bo jedziemy na rozmowe w sprawie pracy Wiec facet rzucil szelmowski usmiech wziol moj bilet i skasowal go prawidlowo i przedarl abym sie juz nie pomylila ![]() Wysiadali na Jerozolimskich i podlecial do mnie ten facet co to ogladal pierwszy moj bilet i rzuca tekstem "przepraszam, wiem ze kobiet sie o wiek nie pyta ale ile ma pani lat bo sie zalozylismy" A zeby bylo smieszniej jak wracalysmy do domu znowu wsiedli do WKD a tesciowa ze smiechu nie mogla wytrzymac jak ich znowu zobaczyla, poza tym ze mojego biletu juz nie chcieli sprawdzac a jak mnie zobaczyl ten co chcialmi mandat wystawic to sie zapytal na caly glos jak mi poszla rozmowa.... Takie to mialam wczoraj przygody Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-04-22 o 12:11 Powód: bo nie wyroznilam |
||||||
|
|
|
#878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i GRATULACJE !!!! z powodu pracy no i z powodu planów wycieczkowych my tez mamy ale ze wzgledu na lokatora w brzuszku musielismy zmiejszyc nasze podróznictwo
|
|
|
#879 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Anusia co znaczy nie chcę Wam smecić...pisz Słońce co to za problemy, bo do łatwych nie należą, skoro nie chciało Ci sie wstawać z łóżka...oczywiscie nie nalegam... ...ale jeśli chodzi tylko o nas, ze zasmęcisz to "mów" Dziękuję za propozycję Wydaje mi sie, ze wylądujemy jednak w Świnoujściu ...co Wy na to? A wiesz sexapil... ![]() GRATULUJĘ PRACKI...oznaczy sie, ja nic nie wiem... ale ![]() i cichosza...![]() Z emotkami to ja mam bez końca ten problem... Cytat:
i buziaczkoski biegną Cytat:
Ja nie rozumiem tego pana z taxi..jak on może nie wiedzieć, ze Ty masz @...no jak?? NIEPOJĘTE ![]() Ale humorek Ci dopisuje coo?? ![]() Cytat:
Cytat:
...a co Twój wozi dzasti ? Cytat:
" zanim sie obejrzysz, to bedzie wszystko cacy... " Od razu usuwam emotki, bo wiem jak to może sie skończyć... ![]() Całuski daget gratku gratku GRATKULOWAĆ ..a przygody ciekawie było ![]() mooonik jestem gotowa... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-22 o 12:28 Powód: bo daget gratki, a mooonik mnie zabiera |
||||||
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Daget no to supcio
a z kanarami spoko ciekawe o co się założyli hihi![]() ![]() Izka
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-04-22 o 12:34 |
|
|
|
#881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i się chyba cieszyten Twoje paluszki - to brzmi intrygująco
|
|
|
#882 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za super zakup
dziewczynki, gratulacje z powodu zdobycia pracy Katarzinko, fajnie, że dzidzia reaguje tak na głaskanie i widać podoba jej się to
|
|
|
|
#884 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak Gino Rossi to jak najbardziej włoskie hihihi Cytat:
Za info dzięki, odpadł nam jeden kierowca, więc raczej padnie na Bułgarię i samolot ale zobaczymy jeszcze... ![]() Gratulacje!!! Co to za praca (albo nie pisałaś albo przegapiłam). Z autobusowej historyjki się ubawiłam. Oczywiście powiedziałaś, że masz 20,5 ?
|
||
|
|
|
#885 | |
|
Wtajemniczenie
|
no i to właśnie najważniejsze, zeby działały
i oczywiście jak bedzie okazja to z nich bedziesz korzystać Cytat:
|
|
|
#886 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hejo
zbieram się od rana i znów mało czasu było na odpis ![]() Cytat:
W PL jest ich peeeeeeeeeeeeeeeełno! I co jeden - to ładniejszy ![]() Cytat:
Cytat:
2- a sama nie wiem co w niego wstąpiło ![]() Cytat:
Ale do Saamarta zaraz napiszę 2- danke - miło mi, że się kojarzę z czymkolwiek <a szczególnie że z czymś raczej miłym> Cytat:
milo mi niezmiernie- najlepszy komplement jaki usłyszałam <przeczytałam> ![]() a storczysławy pochwale od cioci Justynki no dosłownie- zraniła mnie na wskroś- ta moja bratnia dusza!!! Cytat:
Cytat:
zmarłam kotek rozkręcasz się ![]() Cytat:
2- proszę również ode mnie pogłasiać niunię Cytat:
2- wlasnie te gumki wg mnie bardzo fajnie wygladaja- sa przez to takie inne <no ale kwestia gustu> poza tym... bajecznie trzymaja sie nogi i takim oto sposobem ciocia Kasia pisala caly dzien jedną wiadomosc i zaraz koczy prace i w domu musi sie uczyc milego dzionka kruszynki
|
|
#887 |
|
Wtajemniczenie
|
OMG no nie, Kacha skoro masz się czuć zraniona to ja mogę z bejbikiem poczekać
))Dziewczyny, czy jak w jednym pomieszczeniu są panelowe firany to w reszcie pomieszczeń też takie powinny być? chyba już o to pytałam ale sama nie wiem Help mi |
|
|
|
#888 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Już żem wróciła. Nóg nie czuję bo się nabiegałam po mieście jak osioł. Własnie sączę nową lemoniadę z tymbarka - mogę się podzielić, PYCHA
![]() Cytat:
Jak zdobędę się na siły to przeleję tu wszystkie żale ale na razie nie chcę sobie sama psuć nastroju i sama trochę odsuwam od siebie te sprawy ![]() Cytat:
![]() I dziękuję ![]() Cytat:
i też gratuluję pracki Widzisz - tak nam się jednocześnie prawie udało z tą pracą, może to jakaś Cytat:
I za gratulację oczywiście ![]() Jakoś mi tak na razie ciężo mówić o problemach, ale wiem że mogę jakby co walić prosto z mostu W Świnoujściu nie byłam i nie wiem jak tam jest. A Twoje paluszki sexapilkowe... rozbroiły mnie Chociaż w sumie tak sobie pomyślałam - w sprawie moich problemów oczywiście - może ma któraś z Was znajomego lub w rodzinie jakiegoś psychologa lub psychoanalityka? opinię bym potrzebowała po znajomości wystawić.... A druga sprawa - mam mieszkanie do wynajęcia w Raciborzu na gwałt i od zaraz - ale to chyba do izazusi musiałabym się odezwać chyba że któraś ma tam znajomych? |
||||
|
|
|
#889 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gosiu moze sprobuj zmiksowac sobie owoce plus wybrany sok - masz smoothies a gdy zamrozisz sorbet Ad 2 Ja mam zrobiony azyl na balkonie, siedze sobie tam w sloneczku na wiklinowym fotelu i czytam Ad 3 Mam swietne buty z Wojasa (czerwone ) kocham je miloscia wielka Ad 4 Hmmmm do tego czasu mozna cos zmajstrowac ![]() Cytat:
Na zale zawsze jestesmy gotowe Najwazniejsze ze znalazlas prace ![]() Chcemy zobaczyc ta bryke ![]() Cytat:
Cytat:
Ad 2 Gratuluje - co za wysyp dzisiaj Ad 3 Co bedziecie robic w Bielsku? ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Moga byc inne firany w kazdym pokoju, firany dostosowuje sie do wystroju w danym pokoju ![]() Cytat:
Smigam cos upichcic bo jestem mega glodna
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-04-22 o 15:56 |
||||||
|
|
|
#890 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przy zachodzacym sloncu <marzyciel> o ile byloby widac zachod. Ale mam znajoma w tymze miescie i moge ja popytac o ciekawe miejsca do zdjec jak chcesz heheh Cytat:
Dzieki Cytat:
, ciekawam tylko wyniku zakladu i obstawiania ale to sie juz nie dowiedzialam Cytat:
![]() Cytat:
. Bo jak to powiedzial moj maz mam kozystac bo wolnosc mi sie niedlugo skonczy .Ad.2.Tez mamy ekspresik i czasami sobie kawusie z niego strzelamy wiec zapraszam ![]() Ad.3.W Bielsku w parafii sw. Andrzeja Boboli mamy znajomego proboszcza i wikarego ktorzy nam slubu udzielali wiec sie do nich wybieramy na weekendzik w odwiedzinki ![]() Ad. 4. Sluszna uwaga Soffi Ad.5. A z magiii wyslemy do ciebie tez.... lap |
||||||
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka doskonale zoncie
U mnie ciag dalszy brak weny ![]() Kotek Malutka slodka kruszynka Kateyfajna wycieczka weekendowa sie szykuje zazdraszczam... ja siedze szesc dni w pracy a w niedziele zamiast sie gdzies wybrac to w domu przed tv bo maz z reguly pracuje Czeko u mnie tez weny brak i do tego jakis dolek sie czai na mnie ![]() Gosia i jak firanki znalazlas jakies w rozsadnej cenie?? Katarzinka pozdrowionka i glaskanko dla maluszka Anusia i powodzonka w zalatwianiu spraw, zeby wszystko sie ulozylo po waszej mysli Dagecik ![]() no przeboje masz niezle a ja siedze do 20 w sol ale dobrze ze dzis YCD bo ostatnio nic kompletnie nie ma w tv, bedziecie ogladaly?? |
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
Daguś Wiem nawet jaki macie ten ekspres bo kiedys mi pokazywalas. Jak tylko bede w poblizu to przybede na kawe
Aaaa to teraz juz wszystko wiem Czyli pewnie w dlugi weekend sie wybieracie do Bielska. My robimy rodzinne narady zeby jak najlepiej zaplanowac te 3 dni. Mamy rozne koncepcje, chcemy w jeden z dni gdzies pojechac i cos zwiedzic (myslimy gdzie), potem moj szanowny maz zarzadzil zuzel, potem moze disco a ndz kuracja przy grillu Zobaczymy co z tego wyjdzie...Złapałam Paulinko moze z jakas kolezanka wyskoczysz na mala wycieczke gdy meza nei ma? Chyba bede ogladała YCD.... O ile nie zasne bo wieczorami jestem jakas senna |
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przejdzie i wtedy bede sie cieszyc ze ta niedziele to moge sama polezec na kanapi itp. zamotalam??ja to znowu ostatnio rano nie moge sie dobudzic i ciagle mi sie cos sni ledwo po 11 moge sie z lozka zwlec ![]() a wieczorem pelna energii i do 1-2 jeszcze nie spie taki nocny marek ze mnie
|
|
|
|
|
#894 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ze zdjęć to widać, że fajne miejsce...podoba mi sie ... WYSPA powiadasz.... I ze stronek, które mi kasienka podoba widziałam parę fajnych miejsc....Może to wschód będzie raczej..zobaczymy Najpierw obadamy co i jak... Ale fajna pracka sie szykuje....naliczanie odsetek...łooohoho ![]() Cytat:
Zaciskam piąstki, zeby wszystko szlo po Waszej mysli... ![]() ![]() Moje paluszki są bezkonkurencyjne...:hahah a: Cytat:
Pisz , pisz i daj znać co i jak No tak już mi sie kojarzysz ze storczykami... no i fakt to dobrze oznacza, bo storczyki ubóstwiam...A Ty ile już ich masz kasienko?? Cytat:
Własnie wrócił.... ide może mi sie trafi jakiś buziak...![]() a jak będzie coś szmerał to mu paluszkiem pogrożę...no dobra żartuje sobie... (No gdzieżby mój mąż miał szmerać , no ewentualnie noskiem do mojego )Dostałam buziaka bez szmerania... Marusia nocna, a co CI sie śni?? ![]() Pa STOKROTKI Wieczorkiem do Was zajrzę.. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-22 o 18:24 |
||||
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale duzo snow nie pamietam
|
|
|
|
|
#896 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziekuje same dobre wiesci dzis Cytat:
Cytat:
ja wam powiem ze udalo nam sie duzo rzeczy zalatwic dzisiaj z tym nieszczesnym Pzu- odslylali nas pomiedzy swoimi placowkami az w koncu sie udalo ![]() i oboje z tż dosteniemy kase za urodzenie dziecka ![]() a zaraz spadam sie ubierac jedziemy do siostry tż- jej corka ma urodziny az 4 latka......
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#898 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na portalu już ogłoszenie umieściłam. Ale tak pytam - wolałabym mieć zaufanych ludzi bo szkoda mi mieszkania ![]() Cytat:
Ale wiesz - to tak na razie po cichu - praca w urzędzie marszałkowskim na stanowisku specjalisty polityki ekologicznej ![]() Cytat:
Super że wam z tym pzu tak super wyszło ![]() Specjalnie dla dagecika - fotki chow chow moich znajomych
|
|||
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak po cichaczu
|
|
|
|
|
#900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. No wlasnie do Bielska nie dn adlugi weekend. Tak myslelismy ze moze ale... moj bartuncio z dziewczyna do nas na 3 dni przyjada wiec bedzie wesolo. Moze mnie maz w koncu do Powsina zabieze , bo juz dawno obiecywal. Mowisz zuzel, no no no. Cytat:
![]() Cytat:
. Bylam tam daaaaawno. Bardziej znam Hel bo tam co 2 lata z rodzicami na wczasy jezdzilam..... super wydmy tam sa do zdjec . Cytat:
A nasz lobuz dzis nawial na dwor.... wymknela sie tesciowi miedzy nogami niezauwazona . Wiec ja chodu za nia na bosaka po schodach, po trawie, po kamolach.... a ona w dluga i po ogrodzie..... Ale na szczescie zlapalam ja bo tesciu jej droge zaszedl. Ubaw mielismy niezly a ja pozniej z nogami w wannie wyladowalam bo trzeba bylo je wyszorowac heheh. I za 5 min powtorka z rozrywki bo wychodzilam po cos na przedsionek a mala nie czekajac dlugo myknela. Na cale szczescie juz mialam kapcie na nogach .
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Ale ja bym się bała go na ręce wziąć -toż to taka kruszynka (ale co się dziwić-mama niewiele większa :P) Słoneczko a powiedz jak ty się czujesz- czy wszystko dobrze się goi?Pamiętaj że jak już Dawidek będzie na tyle silny by wrócić do domku mama ma być zdrowa i wypoczęta
?
Problemy ciągle są (i nie wiem jak dam radę sobie z nimi poradzić ...) ale nie będę was tu nimi zawalać bo nie chcę wam smęcić. Za to powiem Wam coś wspaniałego, co stało się wczoraj i pomogło mi się wreszcie odżyć -
) Ale cieszę się jak dziecko i mam nadzieje, że moje życie wreszcie zacznie się wygrzebywać z dołka 
stron na wizażu ale wybaczcie że nie wszystkim poodpowiadam bo muszę lecieć zaraz dalej walczyć z prawnikami i sądami 
za sprawy mieszkaniowo kredytowe. A tych sesyjek to ci strasznie zazdroszczę
Mam nadzieje, że pokażesz fotki z tej kolejnej - w sadzie ?

)
hand-made: urodzinowo na 40tkę

i cichosza...

I ze stronek, które mi kasienka podoba widziałam parę fajnych miejsc....