![]() |
#811 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Hej Wam
![]() ![]() ![]() Mess kuruj się kochana ![]() jak czytałam wstecz to widziałam, ze ktoś miał problem z ładowarką. Można chyba na necie kupić samą łądowarkę, mój tato kupował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Raczkowanie
|
ja od kilku tygodni uzywam garniera
![]() ![]() najlepiej bardzo dobrze wsmarowac ten balsam w cale cialo pamietajac o kazdym drobnym szczegole ![]() ja nie poczekalam a pozniej przezywalam ze bede musiala go wyrzucic.... mam jeszcze krem do twarzy ale z niego nie jestem zadowolona twarz ma jakby taki ciemny pomaranczowy kolor fujjjj no i jakies dziwne krostki mi powyskakiwaly na policzkach ![]() Mess wracaj szybko do zdrowka ![]() lece pocwiczyc ![]() na brzuszek???? bo nie moge nic znalezc... a na pupe i uda widzialam ![]()
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() daxa w piance kupiłam teraz w Pl i tez byłby ideałem tylko że prawie wcale nie brązuje ![]() z Lirenee tez teraz kupiłąm ale w kremie do twarzy. no i tez prawie nie widzę tego koloru ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Garniera miałam, w wersji do skóry jasnej i śniadej- zawsze byłam żółta dlatego zrezygnowałam.
Ogólnie wolę typowe samoopalacze chyba niż balsamy brązujące, jakoś lepszy kolor dają wg. mnie. Choć idealnego nie znalazłam, ale i mało wypróbowałam ![]() no i z samoopalaczy do ciała szukam czegoś co ekonomicznie wyjdzie. ![]() Ten drugi z Loreala dzisiaj nawet oglądałam, ale za mało recenzji miał na KWC zebym była pewna. Poza tym jak działa to rozświetlenie? uzywasz go na dzień, na to podkład? Nie bardzo rozumiem, jeszcze jestem zielona w tym temacie:P A taki Loreal do ciała to na ile Ci starcza? Bo trochę drogo by było, jak dla mnie, płacić za samoopalacz 40zł (cena z KWC) i mieć go na miesiac. Niestety, bo recenzje samoopalacze z Loreala mają bardzo dobre ![]() Kusiła mnie też ta mgiełka samoopalająca do twarzy Loreala, ale nie znalazłam jej tam gdzie byłam. A mi Dax daje mocną, brązową, opaleniznę, ubrałam dziś biały t-shirt i jasne rurki i opalenizna naprawdę ładnie się prezentowała ![]() Mój TŻ od paru dni mówi do mnie Czekoladko, odkąd go użyłam ![]() A koleżanka która ze mną była na zakupach, nie wiedząc,że to samoopalacz, jak mnie zobaczyła nakrzyczała na nie "przecież masz zakaz chodzenia na solarium!" ![]() Nie wiem czemu Ciebie nie opala, może naturalnie msz już ciemniejszą karnację. ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-22 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Rozeznanie
|
Kilka fotek dla zwolenniczek kucykow
![]() kucyk1.jpg kucyk2.jpg kucyk3.jpg kucyk4.jpg kucyk5.jpg kucyk6.jpg kucyk7.jpg
#816 |
Zakorzenienie
|
Po tym moim nieszczęsnym upadku, gdy miałam całe ucho poszyte i w ranach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
ja tez uzywam garniera, balsam skora musnieta sloncem do ciemnej karnacji i daje super efekty, probowalam juz wielu wielu brazerow ale wrocilam do garnierka i nie zamienie go za nic w swiecie
![]()
#818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwsza fotka Alby prześliczna ![]()
![]() |
#819 |
Zadomowienie
|
bastka świetne fryzurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ja mam tych zdjec przeroznych na komputerze ze nie wiem jak je segregowac zeby wam powrzucac to tak wrzucam po trochu ![]()
#821 |
Wtajemniczenie
|
Ale mi zrobił niespodziankę tż
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
cashmere20 no to nic, tylko pogratulować Tżta
![]() ![]() i za wszystkie, które jutro tego potrzebuję, trzymam mocno kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() za to ten w żelu do ciała przy częstym stosowaniu zużywa się dość szybko ![]() ha ja bym chciała za 40 pln kupować te samoopalacze. w kopenhadze płacę za nie koło 70-80 pln. jak Dax Cię ładnie brązuje to używaj na zdrowie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Raczkowanie
|
Tequilko Slicznie wygladałaaaśś
![]() ![]() Martysiu wiesz ze ja tak jak Ty uwielbiam błyskotki i w ogole ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki zaraz postaram sie wkleic moje zdobycze z ostatniego tygodnia te ktore mnie najbardziej zauroczyly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zadomowienie
|
blondiii dzięki
![]() cashmere fajny ten Twój tż ![]() idę sie kąpać, waxować, rycynować, brązować itp, itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Raczkowanie
|
Ja używałam tylko tego z DAXa i najabrdziej lubie go nakładać zaraz bo balsamie, bo wtedy się super rozprowadza i ani jednej smugi nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
Tequilla, baaardzo bardzo Ci dziękuję
![]() więc może następnym razm kupię ten do twarzy, który Ty teraz masz. Albo tą mgiełkę samoopalającą z Loreala, ma fajne recenzje i jakoś ogólnie mnie kusi ![]() Na buzię mogę wydawać więcej pieniędzy, bo to jednak i jest bardziej wydajne i też po prostu nie mogę używać wszystkiego do buzi. Ale do ciała po prostu mi szkoda tylu pieniędzy, nie stać mnie na aż takie wydatki ![]() dax mi się podoba, choc baaardzo szybko mi go ubywa z buteleczki ![]() Dlatego nadal chyba bedę szukać czegoś innego do ciała ![]() Zazdroszczę solarium ![]() Teraz niestety mam stanowczy zakaz po tym wypadku, nawet słońca muszę bardzo unikać (po wstrząśnieniu mógzu), dlatego dziś na zakupkach, pod każde drzwi sklepu podjeżdżaliśmy autkiem.. a na spacerki chodzę tylko wieczorkiem. A taka piękna pogoda,aż mi żal ![]() Dlatego wzięła mnie mania na samoopalacze ![]() tequillko też dziś wieczorem się peelinguję, brązuję, maseczkuję itd (bez Waxa:P), korzystam z tego,że mojego TŻta dzisiaj nie ma:P Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-22 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Raczkowanie
|
Agnestia sukienka super ! według mnie to czarno-czarna
![]() messinkazdrowiej ![]() ![]() ja z zamknietej czesci chyba bede miała max :d Soph, olasia powodzenia ! i dziekuje dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Rozeznanie
|
Renatko dziekuje za zaproszenie,oczywiscie zerknelam w galerie
![]() ![]() ![]() Mozesz wkleic jaka farbe dokladnie uzywasz? ![]() Pisalyscie o Castingu-wlasnie w zeszlym tyg.pofarbowalam nim wlosy,i odrosty wyszly mi rudawe a dol brazowy,taka wsciekla jestem,wszyscy mowia ,ze to braz a ja widze rudosc ![]() Takze jutro lece po farbe,tylko znowu mam dylemat bo nie wiem jaka wybrac.Ostatnie 4 farbowania robilam Castingem,ale teraz sie zrazilam ![]() ![]() cashmere-supcio niespodzianka.Pokaz bluzeczke ![]() Moj tez mi dzis zrobil-przywiozl moje ulubione zarelko-kebab ![]()
Edytowane przez <<livia>> Czas edycji: 2009-04-22 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny za komentarze na nk
![]() ![]() livia rób brąz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bluzeczka zapewne jest wam znana, bo widziałam, że dużo dziewczyn z wizażu je kupiła. Mam jeszcze taką czarną (zdjęcia w czarnej mam w albumie), którą kupiłam na pocieszenie, bo nie było białej, ale teraz już ją mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
Tequilko moge prosic o link do twojej nk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
<<livia>> też chcę Cię zobaczyc!
![]() i dziękuję bardzo za miły komlement ![]() tak zwlekam ostatnio z tymi fotkami, może namówię mojego TŻta zeby wziął jutro do mnie aparat i porobił mi zdjęcia w ostatnich zdobyczach zakupowych ![]() Ostatnio użyam Castinga, też byłam niezadowolona, nawet bardzo. Oj,ale używałm go już z 2 miesiace temu, więc moje włosy wyglądają już koszmarnie, ale jeszcze muszę troche poczkać, bo nie zagoiła mi się dokładnie rana, żeby już farbować. O farbę z Natural&easy pytasz? Używam tej co na zdjęciu, ja zawsze byłam zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A mozesz pokazac dokladnie z jakich kolorkow bylas zadowolona ![]() Cytat:
![]() ale byl takii pyyyszny ,ze musialam sie pochwalic ![]() A bluzeczka swietna ![]()
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrócilam ze spacerku bo slonce zaszło ![]() Nie mam motywacji żeby uczyc sie fizyki ![]() Musze jakiejs dobrej szamponetki poszukac . ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zadomowienie
|
cashmere śliczna bluzeczka
![]() ![]() ![]() no i (juz kiedyś pisałam) te włosy to masz przesliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Wtajemniczenie
|
witajcie, dziewczyny
![]() ja nigdy nie używałam samoopalacza, bo się trochę boję, no ale teraz postanowiłam się na niego odważyć dopóki nie chodzę z gołymi nogami, żeby łatwo można było ukryć ewentualny niewypał. ale szczerze mówiąc myślałam o samoopalaczu do psikania. i tu mam do was pytanie: to prawda że jest łatwiejszy w użyciu dla początkujących, takich jak ja, czy lepiej jednak w formie "smarującej"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem ze mozna, ale nie mam zaufania do allegro po tym jak kuopilam folie zabezpieczajaca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak,tak wlasnie o ta ,bo widzialam wczesniej ,ze pisalas o niej i co najwazniejsze daje nauralny efekt.. Szkoda,ze te castingi tak zawodza,wloski sa piekne po nich ,ale kolory to jakas pomylka,no i to szybkie zmywanie koloru ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.