|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
misia_TKA -> rozumiem, że się spodobało? Jak tak to bardzo się cieszę.
![]() __________ Zmieniła się koncepcja. uwielbiam kiedy to robisz. napis czasowo niedostępny. -Nie ma rzeczy niemożliwych. - Jak to nie? Moja miłośc do Ciebie jest niemożliwa. Masz to cholerne coś. Więcej optymizmu proszę! Pełna swoboda. wtulona w otchłań ciszy - pustki - nicości. rozluźniona atmosfera. Poznaj. Oczaruj. Uwiedź jest pieknie ale moze byc cudnie 'Typ nie jest wygodny, umysłowa porażka Słucha tylko kawałka który leci w obrazkach' Dobrze jest mieć do kogo wyciągnąć rękę A oczy mieć szeroko zamknięte Przyjdzie taki dzien ze pokonam wszystkie przeciwnosci. ![]() i znów na pełnej kur.wie myląc dzień wczorajszy z jutrem. czegokolwiek nie dotkniesz to jakbyś mnie poczuła , to nie jest takie proste zapominać o ludziach. i nikt cię nie słyszy, bo nikt cię nie słucha, i nikt nie widzi twego odlatującego ducha.. |
|
|
|
#3932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo mi miło dziękuję Skarbek ![]() bardzo Ci dziękuję ____________ Chcę odwiedzić z Tobą kosmos, dotykać gwiazd. Ale zawsze kiedy mnie całujesz, moje serce wali jak dzwon. Nie jesteś aniołem, o którym śniłam, ale jesteś diabłem, bez którego nie chcę żyć. Zaraz wracam, za minut kilkanaście, za chwilę. Pełzam po suficie, oddalam się o metr, kilometr, milę. Teraz sterczę przylepiona do sufitu, spadnę zaraz z siłą lachy dynamitu.
|
|
#3933 | |
|
xoxo
|
Cytat:
wielbię ![]() jak dobrze,że wróciłaś ![]() _______________ kiedy widzę Ciebie z dala to mi troche odpie.rala ![]() wzięłam do ręki śliczny obrazek i roztrzaskałam go bo przedstawiał Nasze zdjęcie amorze dlaczego kierujesz same zatrute strzały w moje serce? na mojej twarzy marzeń, piegów moc Zostało mi tych kilka miejsc Nasza przeszłość mieszka w nich Z ramion wyrwał mi się świat Potrzaskał się piękny czas
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Byłeś mi obojetny....(p.s. juz nie jesteś) .
Chcesz to bierz, Twoje jest. Zadzwon! Ale nie pod mój numer! Bo ja nigdy sie nie myle! Przesadziłeś z przesadzaniem.
|
#3935 |
|
Raczkowanie
|
tyle mi mówisz, a niewiele z tego wiem .
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
A dla mnie jest to symbol, coś w co wierzę,
co być może i co trzyma mnie przy życiu, bo wy macie swoje małe nienawiści, ja mam miłość wielką, która mnie ocali - tylko tyle... ile razy odchodzisz,tyle razy wracaj. Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem. ..mam nadzieję,że wiesz boże jak czasami mam Cię dość. dzisiejszy dzień ssie.
|
#3937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
____ sory za off'a
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczęta moze cos o tym ze chłopak obiecał mi ze przyjdzie do mnie na ognisko (oblewanie testów) ale w tym czasie jest jeszcze jedno. z wieksza iloscia dziewczyn które na niego leca i ogolnie osób i stwierdził ze pojdzie jednak tam. zawiodłam sie troche na nim ale na nikim innym mi tak nie zalezy..prosze heeeeeeeeeeeelp!
![]() Większa połowa z Was do odstrzału! Na ochotnika - kto to pierwszy? casting pt. "zostań kretynką" wygrałam po raz kolejny! On Cię hipnotyzuje swoim bananem xD... na twarzy xD
. Niektórzy czynią świat piękniejszym tylko dlatego, że są... ! Edytowane przez emoticonsxlife Czas edycji: 2009-04-22 o 21:01 |
|
|
|
#3939 |
|
Zadomowienie
|
While I got my juice wanna take my OJ .
![]() /Podczas gdy mam swój pomarańczowy soczek, on chce mi go zabrać ./ u barely even say my name. Like u don’t really feel the same . /zaledwie wypowiadasz moje imię. Jakbyś nie czuł tego samego ./ It feels like we’re falling apart . /Odczucie jakbyśmy się rozpadali ./ Cause if bein’ with u means being alone . /Bo bycie z Tobą oznacza bycie samotnym ./ When I say jump, u say how high . ![]() /Kiedy mówię skacz, ty mówisz jak wysoko./ u fooled me once but u can`t have that ego turning /Raz zrobiłeś ze mnie idiotkę, ale nie będziesz moim kosztem dłużej dowartościowywał siebie ./ but I just think your ass is fake . /Po prostu myślę, że twój tyłek jest fałszem ./ only thing I want from u, is for u to (stay away) ! /Jedyne co od ciebie chce to to żebyś się trzymał ode mnie z daleka ./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-22 o 21:02 |
|
|
|
#3940 |
|
Raczkowanie
|
Twoje zło jest w tym, że nie potrafisz być zły.
Saveloy dopiero w wieku 43 lat dowiedział się, że seks oralny nie polega na rozmawianiu o seksie. Zanim umrę chcę walczyć o życie .. spełnię każde swoje marzenie. Spojrzała w niebo i uśmiechnęła się. Nigdy nie jest za późno, żeby przeżyć dobre życie. reakcja na Twoje słowa jest zbyt emocjonalna. Miłość jest dla dziewczyn i dla gejów. Nie czułą się ani szczęśliwa ani nieszczęśliwa.. I tego nie mogła dłużej znieść. - kocham Cię. - powiedział. a Ona nie uwierzyła. Zbyt wiele już razy, grunt uderzył ją za mocno.. Bang - powiedział Johnny. Bang - odpowiedział pistolet. A teraz wybacz. Pójdę do domu i dostanę zawału. - Kocham Cie tak mocno, że aż myślę czy to możliwe. Chcę mieć z Tobą dzieci! - Jakiego rodzaju ? - małe dzieci. - Oczywiście - duże bywają opóźnione umysłowo. Pierdu, pierdu- jak to mówią dyplomaci. ![]() Cześć. Nazywam się Forrest Gump. Ludzie mówią na mnie Forrest Gump. - Ile razy możesz się kochać w ciągu jednego wieczora ? - Cóż, wiele. - To widać. Wiele. To jest ... Wiele to moja ulubiona liczba. Kłamca ma zaletę - wyobraźnię. Dość o mnie.. Porozmawiajmy lepiej o Tobie. - Podobam Ci się ? .. Mówią mi Mały John. Ale nie wierz im. Tak naprawdę jestem wielki. - Z czego zrobiłeś to piure ? - z niczego. Samo wyrosnęło. Prostacka fikcja. - sklerotycznego Irlandczyka. - Każdy mężczyzna ma prawo mieć dzieci. jeśli chcę. - przecież Ty nie możesz mieć dzieci! - Nie prześladuj mnie! - Nie prześladuję Cię, Stan! Nie masz macicy! Gdzie będziesz trzymał swojego embriona? W pudełku ? To ma być porządny, rubaszny śmiech. Musi brzmieć tak, jakbyś sikał brandy i srał puddingiem. Uśmiechała się do siebie z zakłopotaniem, jak ludzie, którzy wiedzą, że właśnie byli członkami zespołu synchronicznego robienia z siebie idiotów. Nie miałam nic, a to już było coś, a teraz mi to odebrano. Kobiety pamiętają pierwszy pocałunek jeszcze wtedy, kiedy mężczyźni zapomnieli już o ostatnim. Kasztany kłamią, to szyszki mówią prawdę. I dowiedziała się w niedzielę po południu, że ukradziono jej życie. Już dawno. ___________________ taa. ![]() |
|
|
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
If go and touch, you can still touch...my love it's free...
'..Tracę tożsamość jak głodna towaru Inna dziewczyna obok niego, Sprawia że dostaję szału..' czy jak zadzwonię do Ciebie o 2. w nocy wysłuchasz mojej bajki? i trochę Ciebie brak. ![]() 'patrz jak dookoła rodzi się zawiść ;] Podkładam ogień pod ten dom woskowych kukieł ![]()
|
#3942 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie
![]() mam małą prośbę. potrzebuję opisu, który będzie w pewne sposoby odzwierciedlał to co czuję. jest jeden chłopak, którego lubię i czasami mi się zdaję że go do mnie też coś ciągnie.. dzisiaj pisałam z naszym wspólnym kolegą i on mi powiedział że ten chłopak raczej się tak zazwyczaj zachowuję.. takie zaloty trwają już od paru miesięcy a ja się bardzo łatwo zakochuję i myśle że już coś mi tam zaiskrzyło _________________________ _______ przez chwile popatrz na mnie tak.. jak na nią.. ;( I wish nothing more than to lose myself in your eyes nie pragne niczego wiecej niz zagubic sie w twoich oczach Przez moment chce mieć Cie tylko dla siebie. Światem naszej mniejszości rządzą honoru zasady mógłbyś spojrzeć mi w oczy i nie kłamiąc powiedzieć że jestem tą jedyną?
|
|
#3943 |
|
Raczkowanie
|
Misia_TKA - dziękuje że ktoś w ogóle czyta. ; **
![]() Kochać to znaczy cierpieć. Jeśli nie chcesz cierpieć nie możesz kochać. Chociaż niektórzy cierpią bez miłości. Zatem, kochać to znaczy cierpieć. Nie kochać znaczy cierpieć. Cierpieć znaczy cierpieć. Być szczęśliwym to znaczy kochać. Być szczęśliwym to znaczy cierpieć, chociaż niektórzy cierpią nieszczęśliwi. Zatem, żeby być nieszczęśliwym musisz kochać, lub kochać żeby cierpieć, lub cierpieć z nadmiaru szczęścia.. Mam nadzieję, że rozumiesz. jakbyś nie zauważył mamy tu dzisiaj pieprzone gwiezdne kur.wa wojny. Ten skecz robi się coraz głupszy. przynajmniej udawaj, że pijesz, takie piękne kieliszki nie powinny się marnować. - What`s your favourite flavor ? - Your mom. I stąd wiemy, że ziemia ma kształt banana. W jej szufladzie znalazł odznakę na której widniał napis: JESTEM DZIEWICĄ. Odwrócił ją i zobaczył kolejny napis: ALE TO STARA ODZNAKA. ( ; I wtedy Jezus rzekł: Spierdalaj Szmato. _____________________ taa. ![]() Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-04-22 o 21:24 |
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Its a love story baby just say yes -To jest Love Story kochanie, więc tylko powiedz: tak.
Jestem zmęczona czekaniem Moja wiara w ciebie zanikła Zastanawiam się czy kiedykolwiek nadejdziesz Ta miłość jest trudna, ale i prawdziwa You be the prince and i’ll be the princess-Ty będziesz księciem, a ja będę księżniczką
|
#3945 |
|
Zadomowienie
|
- Wiesz czym sie różni zakochanie od kochania .. ? - nie wiem. ale ja kocham. - Nie kochasz.. Gdybys kochała widziała byś jego wady i akceptowała.. - Ale on nie ma wad.. - O tym własnie mówie.. Takiej oziębłości nie czułam nigdy. To tak, jakby ktoś postawił mnie na środku arktycznego lodowca, aby niewyobrażalnie zimny wiatr przenikał aż do wnętrza moich kości. Każdy innego coś wypuszcza ze swoich ust, cała kolejka słów do moich uszu. A ja udaję, że wiem, że wcale nie potrzebuję tych piep.rzonych rad, przecież czytam dużo książek, wiem o życiu, znam życie, żyję życiem. Gó.wno prawda. Po prostu. Chciałabym wiele pozmieniać i ulepszyć. Nie tylko dla siebie. Dlaczego mimo świadomości, że marnuję czas, sama szukam zbyt daleko i jeszcze mam wrażenie, że znajduję? Złoty środek nie istnieje, a ja nadal uparcie, infantylnie wierzę, że mogę zjeść ciastko i mieć ciastko, i nie przytyć ani grama. |
|
|
|
#3946 |
|
Raczkowanie
|
Przyczyną połowy
naszych błędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. "ale wolę nic nie mieć, niż mieć coś na niby..." szukam innego świata. bez nudy, rutyny, bezsensownych dyskusji, głupich wymówek, zadufanych i egoistycznych ludzi. czegoś, co nie jest plastikowe i przereklamowane. "W trzymaniu się za rękę z chłopakiem najpiękniejsze jest to, że po chwili zapominasz, która ręka jest Twoja... zapominasz, że są dwie, nie jedna... " ' .. zbiorę wszystkie niteczki światła i utkam z nich dla Ciebie skarpety na mróz , kubrak na długie noce i czapeczkę na samotność .. ' Ty jesteś kimś, kto poda mi kredki, kiedy będę miała ołówek. zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu. nie będziesz pytał, bo będziesz wiedział. przejdziesz ze mną na czerwonym świetle. w ostatniej chwili mi powiesz: " Uważaj! Kałuża. " nadążysz za mną do autobusu. odpowiesz równo ze mną na jedno pytanie. będziesz mnie słuchał kiedy coś mówię. i uśmiechał się, kiedy jestem na Ciebie zła. ` i byłabym grzeczna dla Ciebie, przez chwilę.
|
#3947 |
|
Zadomowienie
|
* na całym świecie nie ma wystarczająco wiele ciemności
aby zdławić światło tej malutkiej świeczki. * krzywda jest jak trzęsienie ziemii - burzy wiarę w drugiego człowieka. * tylko ty tuliłeś mnie do snu... * wszedłeś z butami w moje życie... teraz bez winy chcesz opuścić mnie?! * On podeptał to co piękne... Już zapomniał, że kochałam. * miłość to wartość bezwzględna z nienawiści. * kochać kogoś to czekać bezwzględu na to czy przyjdzie czy nie... * Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej przez trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość? * kochałam Ciebie, ale nie tak jak powinnam. * zachowałem się jak: zwierzę, wredna menda, złośliwa i głupia gadzina, baran. Ale teraz będę grzeczny. * pęknięte jest moje serce.. Mam ochotę zasnąć.. Drzwiami trzasnąć.. I nigdy się nie obudzić.. Nigdy w życiu już nie marudzić... * sprawiłeś ze poczułam się kimś więcej niż myślałam że kiedykolwiek mogę być. * wciąż tu jesteś... kiedy zamykam oczy... wciąż Cię widzę, wciąż Cię czuję... * on jest najsłodszym smakiem grzechu * zamykam w sobie ból. ukrywam wciąż tęsknotę. Wiem że nigdy nie będziesz mój ... * jestem po prostu nieco zamknięta w sobie * tylko jedna chwila... to wszystko czego potrzebuję... * kocham Cię i nienawidzę, jedno większe od drugiego. * obudź mnie! ... obudź mnie wewnątrz! *Jestem nakarmiona myślami o Tobie Wspomnieniami o Tobie I jak każda piosenka przypomina mi Jak to kiedyś było... nie wiem czy to się nadaje, a nóż widelec ![]()
Edytowane przez tewa1259 Czas edycji: 2009-04-22 o 21:51 |
|
|
|
#3948 |
|
Rozeznanie
|
Primadonna - ;*
1. Będę Twoim pierniczkiem, lukrowaną księżniczką. 2. Pobudzam bardziej niż Red Bull z wódką. 3. Wiesz mała... Gdy ja tańczę, to trzęsę parkietem - Ty tłuszczykiem. A słoniątka powinny tańcować w Z.O.O. 4. Masz tyle tapety na twarzy, że spokojnie odremontowałabyś mi cały pokój. 5. W środku nocy zabiorę Cię nad wodę. Pokażę Ci wschód słońca - jedyną rzecz równie piękną, jak nasza miłość. 6. Dzięki Tobie patrzę na świat przez różowe okulary, choć nigdy nie lubiłam różowego. 7. Przebić się przez moją skorupę jest trudno. A Ty jedyny byłeś na tyle uparty, aby rozbić ją całkowicie. 8. Bo Ty w gąsienicy zobaczyłeś motyla. 9. Pustych lalek dzisiaj magazyny. Dziewczyn z klasą - seria limitowana. 10. Masz śrut w pampuszku i myślisz, żeś taka seksi -.- 11. Z lekcji miłości masz u mnie 6. 12. -Pokemony już dawno uznawane są za kicz... -Ja tam je lubię. Są miłe, kochane... -Bo ty jesteś inny. Może dlatego to właśnie Ty mnie pokochałeś, nie chłopak z naprzeciwka czy menel spod sklepu. 13. -Co robisz.? -Wypisuję Ci list gratulacyjny. -Jaki list.? -Z serdecznymi gratulacjami za zajęcie pierwszego miejsca w moim sercu. |
|
|
|
#3949 |
|
Zadomowienie
|
Zmysłami znowu chwytasz wszystkie brednie o życiu. Tak zwyczajnie mijasz mnie. Tyle Twoich słów w głowie ciągle mam, tyle pięknych słów... zła dziewczyna, bez perspektyw, nie nauczona marzyć. i choćby pumeksem- zdrapię to uczucie! Ty potrafisz sprawić, że humor miewam lepszy. Please, don't leave me . /proszę nie zostawiaj mnie. jesteś tak blisko, ja wciąż czuję niedosyt. _________________________ _____________ "kocha się za nic, nie istnieje żaden powód do miłości" . "Nic na świecie nie dzieję się przez przypadek" "kiedy o sobie zapomniałam, odnalazłam samą siebie" "w oczach tkwi siła duszy." "Marzeniom nie zależy stawiać poprzeczki zbyt wysoko." Cytaty autorstwa: Paul'a Coelh'a. mam nadzięję, że coś z tego komuś się spodoba. ![]() ![]()
Najważniejsze to pokochać siebie i swoje życie, zamiast płakać nad tym czego się nie ma, Zamiast płakać nad sobą. Uśmiech daje wszystko... Edytowane przez lall Czas edycji: 2009-04-22 o 22:16 |
|
|
|
#3950 |
|
Raczkowanie
|
przyjdzie ten dzień, przyjdzie taka chwila, w końcu zapłacisz za to co żeś nawywijał
łapie każdy promień słońca i cieszy się życiem
|
|
#3951 | |
|
Zadomowienie
|
-musisz czasem popatrzeć na coś wyjątkowego, bo to ładuje akumulatory.
-od pewnego czasu odnoszę wrażenie,że moje akumulatory ktoś ukradł. Dzień dobry. Poproszę jakąś nową tożsamość. Cena nie gra roli. Rozmawialiśmy ze sztuczną uprzejmością. Życzę Ci, abyś zawsze był mądrym i odpowiedzialnym człowiekiem, który wie na co w każdej chwili jest odpowiedni czas. Koszmarny był. Toksyna w czystej formie. Beznadziejne jest to,że..wszytsko jest beznadziejne, Wyć mi się chcę. Moje serce pękło i rozpadło się na miliard kawałeczków. Nigdy już nie będzie bić. Zycie to smiertelna choroba przenoszona drogą płciową. ______________ Cytat:
dziękuję kochana i kradnę te wyżej![]() bananowalaska- no chyba Cię p#$^&*&%$##o , skoro zastanawiasz się, czy ktoś o Tobie pamięta jak tu zapomnieć się nie da![]() nastychick- aahh,jak długo Cię nie było! Tęskniłam za Twoimi opisami fenomenalne są.
|
|
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_______________ Paranienormalnaa -> oj Kotek ja tez czytam Zapewniam, że kradnę i to sporo. ![]() _______________ dla nas raczej w planach jest spacer po tęczy. jego dłonie sprawiaja, że mam dreszcze nie powiem, że nie stało się nic. nienawidzę Cię za to, że nie mogę miec Cie na własnośc. słowa wciąż te same, powtarzane. "czasem możemy nie znać czyjejś motywacji do czynu i oddalamy od racji obierając zły azymut. słowo do wszystkich depozytariuszy prawdy - przyjdzie dzień kiedy los to właśnie z was zadrwi " w powietrzu za gęsto od emocji. Jego talent jest taki, że tak bardzo przykuwa do siebie uwagę. Leci piorun kulisty z burzy hormonów. Nie ważne co powiesz, ja i tak wiem, że Cię kręcę. spory dystans Tu gdzie słowo przepraszam nie tłumaczy mnie na pewno. bo chcę otworzyć oczy i zobaczyć jak wygląda słońce. w wyniku wartości, szczerości, wierzytelności w całości ruszył jakości pościg do doskonałości. |
|
|
|
|
#3953 |
|
Raczkowanie
|
* Mówiłeś Mi ze przyciągam gniew..
* Nie uwierzą że brakło Mi już sił.. * Ty chcesz mnie zniszczyć kłamstwem .. ja Cię zniszczę szczerością * nie obawiajcie sie przyjaciol - oni najwyzej was zdradza. * Są osoby cenniejsze niz złoto świata * Jak Dym Z Papierosa Oddalam Sie. * Najważniejszy jest czas, w którym robię co chcę.. ! ![]() -*-
"Uwierz w ślepą miłosć i równie w ślepą nienawiść Uwierz oczom i spragnionym dłoniom Uwierz w dotyk i głos muzykę i ciesze " [hmm. kiedyś na jakieś stronie w necie znalezione.]
|
#3954 |
|
Rozeznanie
|
- Przyjdz do mnie . Pokażemy innym co znaczy kochać.
- Idziemy się pobawić zabawkami ? , w końcu powiedziałeś że jesteśmy dziećmi i nie dorośliśmy do związku . - Prześwietnie . - Jesteś moją fatamorganą . -W czarnej otchłani- czerwone serce. - Prostytutka to zawód ... ku**a to charakter (z wizażu podajrzę)- New York is life ! ![]() - You look great ! (wyglądasz wspaniale!) - Thanks . (dziękuje) - Joke (żart,dowcip )- .. (..?)- " Jeszcze raz dostał szansę, żeby przekonać cztery najważniejsze wartości : żyć , kochać , uczyć się i coś po sobie pozostawić .. " - darling . <3 _________________ - Paranienormalnaa - czytając twoje opisy śmiałam się bez przerwy GENIALNE *; !- Miluu - boskie - Little Ballerina - more , more ! ![]() - Kinderka13 - cudaśne - dDoll - ostatnio czesto okradam ![]() ![]() - nastychick - ![]() - Czarnula4 - Geniusz opisów - Primadonna - Guru ! ![]() -papergirl - jesteś niesamowita ! WIĘCEJJ ! - nieliczylamwcalesie - kochana moja cudna! ;* <3Okradam , kolejnośc nie ma znaczenia ;-)( przez tą kradzież powinni mi już chyba dożywocie dać _____________
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-04-22 o 23:15 |
|
|
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
* Moje serce obawia sie cierpien. Powiedz mu, ze strach przed cierpieniem jest straszniejszy niz samo cierpienie. I ze zadne serce nie cierpialo nigdy, gdy siegalo po swoje marzenia.
*Nie przejmuj sie zbytnio tym, co ludzie powiedza. Rob, co ci sie w zyciu podoba, jesli tylko bedziesz mogla potem w lustrze spojrzec sobie w twarz *Nawet dziwna miłość jest lepsza od braku miłości... *...czy znasz to miejsce między snem a jawą...? ...tę chwilę kiedy jeszcze śnisz a już pamiętasz..? ..tam zawsze będę Cię kochać i tam czekam na Ciebie,aż wrócisz... *Kiedy wszystko układa się najgorzej – po prostu okropnie – wytężam wszystkie siły i wyobrażam sobie, że jestem księżniczką. Mówię sobie: „Jestem księżniczką”. Nie masz pojęcia, jak się wówczas zapomina o wszystkich przykrościach. *Wiesz?...serce moze pęknąć , ale i tak bije dalej *Bywaja wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba najwiekszą jest zabić miłość. *I kiedy czegoś goraco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu *zastanów sie raz, zanim coś dasz,dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz. *''Miłość jest jak wiatr, nie widzisz jej, ale ją czujesz
Edytowane przez tewa1259 Czas edycji: 2009-04-22 o 23:09 |
|
|
|
#3956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a konkretniej jego usta i na nich jest łezka... taki, taki inspirujący miał być ![]() słońce znów ogrzało serce nie płakała - zabrakło jej łez nie uśmiechała się - zgubiła gdzieś sens nie wiedziałam, że anioły latają tak nisko, bądź dziś dobrą myślą obok mnie... bardzo blisko <3 jest taka miłość, co nie umiera... choć zakochani od siebie odchodzą przegrałam swój najlepszy czas... nie ma już naszych gwiazd kuferek marzeń otwieram kluczem wiary... boli daleko, daleko jesteś gdzieś... daleko, daleko ja szukam Ciebie ...kimś jestem, kto, wie skąd pochodzi, nie chcę być na szczycie, kimś jestem, kto, potrafi kochać i nienawidzić życie, dawno wracam z stamtąd gdzie Ty dopiero idziesz... Wykradnij mnie czarodziejskim sposobem, by pod gwiazdami trzymać w ramionach - tak długo jak na to pozwolę... Gdzie jesteś..? Gdzie jesteś..? Samotność dręczy mnie.. Nawet gdybyś był daleko - przemierzę cały świat, Kiedy będę już w pobliżu- poczujesz słodki smak, Kiedy stanę obok Ciebie - zrozumiesz, że to JA.
|
|
|
#3957 |
|
Raczkowanie
|
Czekać. Czy to to samo co tęsknic?
Mówię sobie: „Jestem księżniczką’’ Nie wiem, jak na powrót uruchomić serce. Myślami zawsze błądziła gdzie indziej, pochłonięta marzeniami. Naiwna wiara dziecka,że gdy zamknie oczy to wcale nie jest ciemno. ... i zaczęłam się zastanawiać, w którym momencie mogłam pomylić drogę. Zawsze trudno było mi uwierzyć w to,że kocha mnie ktoś taki jak Ty. "- Do licha- rzekł Puchatek - czy tam naprawdę nie ma nikogo? - Nikogo. Kubus Puchatek wysunal lebek z nory, zastanowil sie przez chwilke i pomyslal: " Tam musi byc ktos byc, jesli powiedzial, ze nia ma nikogo" – To chyba nie fair. – wzruszył ramionami, ale w jego oczach żarzyły się iskierki buntu. Zaśmiałam się gorzko. – Nikt cię jeszcze nie uświadomił? Takie jest życie. – Chyba coś obiło mi się o uszy – przyznał chłodno. "-Zaopiekuj się moim sercem. -Zostawiłem je przy Tobie" '' Nie bój się ponownie zakochać. Otwórz swe serce i podążaj tam, dokąd Cię ono wiedzie... i pamiętaj, fruń do księżyca... P.S. Zawsze będę Cię Kochał... '' "-Pomysl, kocham cie bardziej niz wszystkie inne rzeczy na swiecie razem wzięte, czy to ci nie wystarcza? -Wystarcza. i starczy na wieczność." "- Boże, ale z ciebie upierdliwy masochista... - Do usług. ''
Smak życia nie jest już taki jak kiedyś... Edytowane przez Roksana1332 Czas edycji: 2009-04-22 o 23:21 |
|
|
|
#3958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
____________________ Jesteś a nie ma Cię, błodzę i nie wiem gdzie szukać mam Twoich oczu. A księżyc opowiadał Jej piękne kłamstwa. Najpiękniejsze... Skryć się trzeba w domu wieczorem i we dwoje wtulić w ciszę... Nie należy porównywać się do innych – są jeszcze bardziej porąbani. Tacyśmy zadziwieni sobą, że cóż nas bardziej zdziwić może?
|
|
#3959 | ||
|
Raczkowanie
|
Kradnij
kradnij ode mnie nie masz dożywocia ![]() Cytat:
Cytat:
______________ zabrałeś mi wszystko.zacząłeś od Siebie! może usłyszysz dla kogo bije moje serce. Nikt przed Tobą nie był dla mnie, tyle wart. ciało szczęścia rozdarte na dwoje. ukradkiem chwytasz spojrzenia znaczące wiele. Topię się w Twoich oczach.... W sercu -5. nie kocham Cię już! Ktoś tak nagle odebrał mi oddech Twój... Kogoś, kiedyś mocno tak!... nasze niezapominajki na zapomnianej łące, tulą się w rozłące. Nieśmiała wiara tli się w nas... zdrapię Cię z serca, jak przedwczorajszy lakier. ____________ To dla Ciebie, bo gdyby nie Ty,nie bylyby takie piekne sny, Nie miałabym dokąd iść, gdyby nie Ty, życie nie mialoby sensu. Zawsze bedziesz na pierwszym miejscu. ![]() Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-23 o 21:39 |
||
|
|
|
#3960 |
|
Raczkowanie
|
są beznadziejni ale pokarzmy, że ich kochamy karmisz serce tylko mną Lubię skóry mojej smak i fakt, że zawsze jestem na tak Mój ślimaku <3 świecę mrokiem i tęsknię za smokiem Cała jestem bałaganem i Twoim wojennym stanem Sama jestem sobie winna Jestem inna niż powinnam Nigdy więcej, wróć bo cierpię! nad ranem tulę Twoją koszulę co noc bez snu a ja się waham na brzegu centymetrów łap mnie, łap Serce prawie pęka ciut mnie onieśmiela niczym czekoladka Spakowałam uczuć swoich bagaż Niech utonie w morzu łez Słodko jest nie myśleć o niczym Czekam,przyleć i mnie weź. Ty mnie zbierasz, i z powrotem sklejasz. jesteś moja na bezsenność wróżka. pomimo. wbrew. dla dobra ogółu. żeby im było lżej i cierpieli mniej czerwone bokserki w serca coś robiące z dinozaurami^^ lubię jak sie ktoś o mnię troszczy ale Ty zdecydowanie przesadzasz
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

dziękuję Skarbek 

się nie da
(..?)
GENIALNE *; !