|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hej słoneczka
W końcu mam czas żeby coś naskrobać, podczytywałam, ale nie miałam czasu pisać. Przede wszystkim dziewuszki GRATULACJE z powodu znalezienia pracy Daguś z historii autobusowej się nieźle uśmiałam ![]() Gosia to mieszkanko jest na tym samym osiedlu co teściowie mieszkają, odległość wynosi 2 bloki- jeden podłużny, jeden wieżowiec. Więc to jest bardzo, bardzo blisko (gorzej by było tylko ten sam blok i okno w okno W tym tyg jedziemy jeszcze kilka mieszkań obejrzeć i powoli trzeba będzie podejmować decyzję, bo do końca lipca musimy opuścić to mieszkanie co teraz wynajmujemy Boskie te chow chowy, zakochałam się Ale i tak mniejszą miłością niż do białasków
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-04-22 o 21:31 |
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka i co oglądamy razem YCD???
Agunia no to super ze zaciazyla ![]() za mieszkanko wymarzone
|
|
|
|
#903 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Alez nie ma za co.... Śliczne fotki... Przepiękne psinki Cytat:
Ide do łózia... dobranoc KRÓLEWNY. Dla każdej buziaczek.. YCD oglądam
|
||
|
|
|
#904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hejo
ja na uno Cytat:
bardzo dobry pomysł Cytat:
![]() 2- jeszcze lepiej gada! Polac jej podwójnie ![]() Cytat:
OMG aaa sama nie wiem ![]() moich osobistych mam 5 z czego teraz 3 kwitna i jeden puszcza pąki oprócz tego w pokoju dużym - w sumie mojej mamy ale ja się nimi opiekuje jest chyba tez 5 Cytat:
Anusia i Daget- bardzo zacieszam z powodu waszych pracek A teraz oglądam YCD i czekam na mega przystojnego Maksa
|
|
#905 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
buzi buzi Słonka
![]() Cytat:
taka kruszynka i jeszcze ta kroplówka cudooo Cytat:
ad2. oooo... to jeszcze trochę poczekacie Cytat:
![]() ad2. no coś Ty jeszcze dużo do końca zostało... Cytat:
![]() Cytat:
ad2. ale się uśmiałam z tej Twojej przygody dzisiejszej ![]() mój Mąż wozi i montuje po całej Polsce place zabaw (takie drewniane) więc praca typowo sezonowa. Aktualnie jest gdzieś koło Jasła ![]() Cytat:
szczera prawda ![]() ad2. lepiej nie chwal, bo jak zwiędną to będzie na mnie ![]() Cytat:
ad2. wg. mnie nie muszą Cytat:
bo antena jest odłączona
|
|
|
#906 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Padam na ryjka zmęczona żem na maksa. No, ale najważniejsze załatwione, bo synek ma brykę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 no to niezła przygody miałaś ![]() wklejam linka - kolor chelsea http://www.allegro.pl/item611880167_...9.html#gallery
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym sie bala chyba taka kruszynke na rece wziasc a ile wazy teraz Dawidek?? przybiera? niezła bryka buziaki ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- ja lece pod prysznic - goracy bo cos chlodno mi sie zrobilo ![]() a wy wszystkie juz spicie?? ja tu jeszcze zajrze i sprawdze jak sie sprawy maja ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- zagladam co jakis czas i cisza to ide lulu... dobranoc zoneczki spokojnej nocy |
|
|
|
|
#909 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
Ale dziś brzydko i deszczowo, brrr.... ![]() Jak u którejś jest trochę słonka niech szybko mi tu podeśle, plizzzz... ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. Dziękuję, że zajrzałaś do mnie na pazurkowy ![]() Cytat:
![]() 2. Gratulacje A że tak spytam, bo nie wiem, ile ciąża trwa? i kiedy po urodzeniu będziecie mogli zabrać pieska ?DZiękuję
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-04-23 o 09:04 |
||
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
Cytat:
Ciąża u psa trwa około 9 tygodni, poród planowany na 10 czerwca. A psiaki oddaje się jak mają minimum 7 tyg- odbieramy więc naszego jakoś pod koniec sierpnia, no ale wcześniej oczywiście będą odwiedziny, i to pewnie nie jedne
|
|
#911 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
jak ten wizaz nie zacznie działać bez zarzutu to Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to jeszcze raz gratki pracowe i trzymam kciuki ![]() Cytat:
i pogłaskany brzuszek Cytat:
Cytat:
Cytat:
a bryka wypaśna my na razie oglądamy i robimy rozeznania w tych pojazdach dziewczynki MILI Was pozdrawia i tęskni za Wami u niej jakoś powoli się kula do przodu, musiala lekarza zmienić, ale ma nadzieję, że teraz już bedzie coraz lepiej Malutka Mili zasyła Tobie gratulacje i cieszy się, że wszsytko dobrze pozdrawiam i życzę dobrego dnia , choć u mnie od rana pada
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
hej żabulinki
Cytat:
![]() Nawet na chwilkę?? ![]() Smutno mi ![]() Dziołchy ale mamy wstrętną pogodę Całą noc lało... i teraz też pada i zimno jest nie fajnie.Wczoraj miałam się uczyć... i fajnie że dotknełam książek Jestem na siebie mega wściekła!!! Poza tym... coś się kiepsko dziś czuję
|
|
#913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wytłuszczone zdanie - Mili nie wiedziała , ze Malutka urodziła wiec jak się dowiedziała to prosiła by przesłać gratulacje mam nadzieje ze juz wszsytko jasne
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak mi smutno ![]() 2- jasne, że wszystko clear naturlich skapnęłam się o co chodzi i od razu wyedytowałam swoją wiadomośc Że też zdążyłaś to przeczytać Dziewczynki coś źle mi dzisiaj... przygnębia mnie wizja weekendu - czyli samych zaliczeń sobota i niedziela od rana do wieczora same zaliczenia i egzaminy Zemrę jak nic ![]() I jeszcze musze jakąś cholerną prezentację zrobić w Power poincie <o ktorym nie mam zielonego pojecia> o indeksach giełdowych wybranej spółki <o ktorych ez nie mam zielonego pojecia> Skaczę dziś z mostu ![]() Postanowione
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Witam slonecznie i wysylam slonko tam gdzie go nie ma
. U nas suuuuper pogoda pewnie znow kolo poludnia legne na balkonie tylko ciasto dla tescia upichce. Ale wczoraj mielismy jazde, dzwoni do mnie moj maz i mowi "przelej ode mnie z konta wszystkie pieniadze na swoj rachunek, bo zgubilem portfel". Wiec ja biegiem po laptopa i wkradam sie na jago konto robiac przelew. W dodatku wracal do domu bez prawa jazdy z dusza na ramieniu. Jak juz dojechal zaczelismy analizowac co sie moglo stac ze nie ma portfela ze wszystkimi dokumentami. Wywnioskowalismy, ze pewnie zostawil je w pracy na biurku, bo jak juz wychodzil mial tel z jakiejs firmy w sprawie wyceny i odlozyl to co mial w rece aby odebrac rozmowe. I dzis o 7:20 do mnie zadzwonil ze portfel lezy na biurku. Ufffff.... ciezko by bylo gdyby faktycznie zgubil dokumenty . A kondycje fakt wyrabiam, taki szczeniak to jak dziecko normalnie jak nie upilnujesz to juz nabroi. Nasza smieciara wczoraj pozbyla sie calego obiadu na dywan gdyz miala male zyganko Malutka gratuluje zakupu. Kasienko nie badz na siebie zla policz do 10 i sie promiennie usmiechnij. Agus no to teraz tylko czekac na psiaka
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-04-23 o 10:02 Powód: bo zapomnialam o psiaku Agi |
|
|
|
#916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dasz radę mówię Ci to ja - stojąca po tej drugiej stronie katedry w razie czego służe pomocą z Power Pointem (mam tez normlaniejsze zajęcia ze studentami typu informatyka)
|
|
|
#917 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Muszę się pochwalić. Zamówiłam te nieszczęsne firanki. Do sypialni normalne (nie panel) a do salonu panelówki + zazdrostka do kuchni (myślałam że to sie nazywa zazdroska, Pani mnie wczoraj uświadomiła ) Cała przyjemność będzie mnie kosztowała 470 zł![]() Buziaki i pozytywne fluidy dla Mili Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmmm...ciekawe jak ten zakład wyglądał ![]() Znalazłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że szybko coś znajdziecie.Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
nie obiecuj
to tak żarcikiem ![]() A teraz- jak chcesz dalej narzekać, to ja mogę za chwilę Ci pokazać, jakie tłumaczenie właśnie robię, już chyba bym wolała mieć zaliczenia itp. Jak ktoś bardzo chętny moge wkleić próbkę Wię uszy do góry! Cytat:
![]() No a na psiaka faktycznie, tylko czekać i trzymać kciuki za zdrowe szczeniaczki
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiecinki która chętna na zmierzenie się z indeksami giełdowymi?????????????????????????? ??
![]() Czekoladko gdzie jesteś??????????? Heeeeeeeeeeeeeełłłłłłp! Sam power piont <danke Katarzinko za chęć pomocy> jeszcze do przejscia! Ale jak zrobić prezentację z czegoś o czym nic się nie wie i nie wie się gdzie tego szukać! ![]() Dobra nie truję juz... idę zrobić siku a później w ciszy i zadumie oddam się użalaniu nad sobą...
|
#920 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas pogoda brzydka-zachmurzone niebo,szare ulice...Ale tak sobie myślę-roślinki tez muszą coś pić a one czekały na deszcz jak na zbawienie-więc nie narzekamy dziewczynki, nie narzekamy
![]() Kasieńko ja nie stoje po drugiej stronie katedry ale mówię "dasz radę" a mój kolega by dodał "takie jak ona zawsze dają radę". Jeśli cię to pocieszy to mnie też czeka romans z Powerpointem a raczej jego wersją free czyli czymś z pakietu open office. Wczoraj zgłębiałam inny temat-inteligentnych budynków: trzeba mężowi pomóc pracę napisać-ja jestem tzw redaktorem Nie ma to jak małżeńska współpraca![]() Katarzinko dziękujemy za wieści od Mili-bardzo za nia tesknimy ale skoro musi leżeć niech leży-dla dobra Okruszka i swojego ![]() Agusiu co do mieszkanka- obejrzyjcie a potem wybierzcie to, które wyda wam się najsensowniejszym rozwiązaniem do zaadoptowania-większa przestrzeń lub coś w tym stylu. Co do odległości od teściowej-owszem wskazana jest jak najdalsza ale bez przesady: dwa bloki to nie odległość pokonania kilku schodków w klatce zatem uszka do góry ![]() I patrzcie aby było najlepiej wyremontowane-to się tylko tak wydaje: My dotąd wpakowaliśmy ok 18tys w to nasze mieszkanko...Ale się uzbierało (z tym że wliczona jest kabina prysznicowa kuchenka zlewozmywak i umywalka z szafką) Co do Daget i jej podrywu panów kanarków...Hehe ostatnio byłam przed korepetycjami na takiej obornickiej polance-ręczniczek , cisza, spokój i książka z chemii fizycznej No i po jakimś czasie przysiadł się chłopczyk Zagaduje szmery bajery (był na wagarach-gimnazjalista). Hehe uśmiałam się jak nic bo stwierdził że max jestem w 2 klasie liceum Szkoda że nie widziałyście jego miny jak mu powiedziałam że jestem min 10 lat starsza od niego. Albo dresik, bluzeczka sportowa i polar tak odmładzają albo po prostu w pewnym wieku nie wypada się włóczyć po pagórkach i kłaść bylew gdzie na polanie pełnej mleczy...
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-04-23 o 10:29 Powód: bo mi sie kwiatki poszmergoliły:) |
|
|
|
#921 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Skarby!
Ależ skąd..ja ![]() Cytat:
![]() NO jak!!!... no jak ja mam Cię nie kojarzyć ze storczykami.... ![]() Oki...poczekam Cytat:
Place zabaw... fajnie...Buziaczki ...uciekam Wam... |
||
|
|
|
#922 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny gratuluję pracy!!!!!!!!
Aniusia dla ciebie wielki kasienka hehe ja tez mam teraz mase zaliczeń ale pochwalę się że z wczorajszego dostałam 5. Dzisiaj miałam tez mieć ale wieczorem zadzwoniła do mnie kolezanka i powiedziała że przesuneli na maj, więc kolejne dopiero mam 29 .Ale jeszcze nie zaczełam nawet pisac mojej pracy licencjackiej a terminy naglą. Pozatym w pracy zaczyna się zapierdziel bo urząd ogłosił wreszcie nowe konkursy na fundusze z Uni i pełno roboty, ale to dobrze przynajmiej mam zapewnioną pracę do października ![]() Dasz sobie napewno radę z zaliczeniami głowa do góry pomysl że ja mam zaliczenia licencjat i jeszcze zapierdziel w pracy to moze ci się humorek poprawi Wczoraj wogóle strasznie u nas w Szczecinie po południu padało a ja mądra rano jak zobaczyłam słoneczko to stwierdziłam że jak jadę na uczelnie a dpoiero potem do pracy to po co mi parasol mam notatki na zaliczenie więc z parasolem będzie mi za ciężko i wyjełam go. Życzę wam miłago dnia buziaki dla wszystkich |
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#924 |
|
Wtajemniczenie
|
chciałam jeszcze tylko Wam powiedzieć, że czytamy Maleństwu od wczoraj Kubusia Puchatka i chyba mu się podobało, bo grzecznie słuchało, mimo, ze wcześniej brykało
i wszystkie ciepłe myśli i uściski przekażę naszej Mili
|
|
#925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kochane zoneczki u nas od rana hydraulik biega po domu-troche sie krepuje jak obca osoba po domu lata........ale ciagnie nam rurki z woda powoli nasz remont przyjmuje wysokie obroty......
|
|
#926 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Uwielbiam ogladac firany . A co do ksiegowosci, to szkolisz sie wiec wszystko jest mozliwe .Cytat:
Cytat:
. Musialam miec 150 obserwacji i zrobic ich analize maciezowa ![]() Cytat:
Cytat:
Moja mama nie znosi Puchatka hihihi.... No wlasnie usciski dla Mili |
|||||
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż te jej zachowania co tu piszesz to typowe dla szczeniaka, to już taki urok dorastających psów, że mają tendencję do zapominania tego, czego już się dawno nauczyły
|
|
#928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ok dziewczyny. Jestem po pierwszym wymrażaniu pieprzyków (mam chyba z 6 takich dużych).
Cytat:
![]() Z tą pracą to zobaczymy jak wyjdzie u mnie w miasteczku nie mam za wiele możliwości |
|
|
|
|
#929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wytwałości tylko życzę przekaże
|
|
|
#930 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Cytat:
![]() Dawidek teraz waży 1500 g Cytat:
Cytat:
ad. 2
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

Ale i tak mniejszą miłością niż do białasków 

. Bylam tam daaaaawno. Bardziej znam Hel bo tam co 2 lata z rodzicami na wczasy jezdzilam..... super wydmy tam sa do zdjec
taka kruszynka i jeszcze ta kroplówka
cudooo
jeszcze dużo do końca zostało... 

zmęczona żem na maksa. No, ale najważniejsze załatwione, bo synek ma brykę 

hand-made: urodzinowo na 40tkę