Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-22, 18:47   #2581
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

kobra, mogę Ci tylko powiedzieć, że dokładnie wiem co czujesz, przechodzę przez to regularnie musisz być silna, musisz o Siebie dbać...i pamiętać, że teraz masz dla kogo żyć, i to jest najważniejsze...
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 18:53   #2582
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Najgorsze jest to, że alkoholicy nie potrafią się przyznać że są alkoholikami. Mój tata w życiu się nie przyzna, że jest alkoholikiem.

Niektórzy chociaż jak wypiją to pójdą się walnąć spać i jest spokój. Mój tata jest wtedy strasznie marudny - gorzej niż dziecko... Marudzi, tysiąc razy powtarza to samo... okropnie upierdliwy... i oczywiście nikt go nie kocha... Masakra... A najgorsze jest to, że takie zachowanie musiałam znosić kiedy mój mąż przychodził do mnie jeszcze jako chłopak... bez picu myślałam, że po pierwszym takim spotkaniu zwieje ode mnie i tyle go będę widzieć... Ale nie na szczęście został ze mną

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 19:04   #2583
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Najgorsze jest to, że alkoholicy nie potrafią się przyznać że są alkoholikami. Mój tata w życiu się nie przyzna, że jest alkoholikiem.

Niektórzy chociaż jak wypiją to pójdą się walnąć spać i jest spokój. Mój tata jest wtedy strasznie marudny - gorzej niż dziecko... Marudzi, tysiąc razy powtarza to samo... okropnie upierdliwy... i oczywiście nikt go nie kocha... Masakra... A najgorsze jest to, że takie zachowanie musiałam znosić kiedy mój mąż przychodził do mnie jeszcze jako chłopak... bez picu myślałam, że po pierwszym takim spotkaniu zwieje ode mnie i tyle go będę widzieć... Ale nie na szczęście został ze mną
właśnie mój ojciec też zawsze mówi ze nie jest alkoholikiem, pije dla towarzystwa ,tylko że sam sobie pije
teraz pije i jest wporządku...idzie spać ale wcześniej to była masakra
mój jeszcze nie mąż na szczęścied mnie nie zostawił, nawet bronił moją mamę przed atakami ojca i sam też uciekał przed goniącym go moim ojcem siekierą ...inny to był uciekł na zawsze a on wrócił i nie odszedł
bardzo dużo TZowi zawdzięczam gdy się do mnie wprowadził , ojciec już się nie awanturował tak często i miałam z mamą i siostrą spokój

lece... bo mąż przyjechał

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725

Edytowane przez ula 87
Czas edycji: 2009-04-22 o 19:05
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 19:08   #2584
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

O matko! Mój tata nie gonił nikogo z siekierą...

A mój to zawsze mówi, że on nie jest alkoholikiem - on jest smakoszem

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-04-22, 19:09   #2585
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Kurczę ale temat sobie znalazłysmy... Ale jak widac po większości wpisach co Cie nie zabije to.. no wałsnie nie zawsze wzmocni, ale najwazniejsze ze nie zabije... Ja wiem ze jestem silniejsza o te doswiadczenia... i wiem jedno - moim dzieciom nie zgotuję takiego losu!

O skąd ja znam "smakosza" zamiast alkoholika... Tylko jaki smakosz wypija sam co najmniej 4 butelki wina w jeden wieczór...

Edytowane przez Pyziulka
Czas edycji: 2009-04-22 o 19:10
Pyziulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 19:28   #2586
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pyziulka Pokaż wiadomość
Nika 1980 - ja mam tak samo, wybacze wszystkie swoje krzywdy ale nie to co spotkało moja siostrę. ona jest 11 lat młodsza i w zasadzie to jest "moje dziecko"... Nie potrafię normalnie rozmawiac z osobą, przez którą przeżyłyśmy małe piekło nie dlatego ze ja na tym ucierpiałam, ale dlatego, że moja siostra w tym uczestniczyła... To jest dziwne, jak wiele można "olać" samemu ale nie mozna wybaczyć nawet małej krzywdy wyżądzonej bliskiej osobie...
krzywdy wyrządzone tym, którym których kochamy bolą bardziej. tak jest...

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
zapomniec nie potrafie chodz probowałam nie umiem zawsze bedzie mnie to dreczyc czesta moj Tz mowi mni ze nawes sni mi sie po nocach moja mam i krzycze ze boli
kochana, pomyśl o terapii dla siebie. musizz się uwolnić od przeszłości. rozdrapywanie starych ran nic nie pomoże , tylko nie pozwala im się zagoić...

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
kobra, mogę Ci tylko powiedzieć, że dokładnie wiem co czujesz, przechodzę przez to regularnie musisz być silna, musisz o Siebie dbać...i pamiętać, że teraz masz dla kogo żyć, i to jest najważniejsze...
dokładnie, racja....

jak piją i maruszą to jeszcze nie jest tak źle...gorzej jak zmieniają się w potwory, biją , są agresywni , wyzywają , wyrzucają z domu... albo sami znikają bez slowa na 3 tygodnie...

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 19:36   #2587
dra
Zakorzenienie

no mój teść też mówi,że alkoholikiem nie jest
ale jak pije to idzie teraz spac,ale wcześniej awantury byly,ale natomiast żona mu kase zabiera i jak chce to do mnie przychodzi i wiecznie wola,ja jestem stanowcza nie daje,ale potrafi o kazdej porze przyjśc dnia i nocy,to mnie to denerwuje,a jak kiedys sie awanturowal,to moge tylko sobie wyobrazić jak takie osoby się czują,...
wiem,że nie przesżłam to na własnej skórze,ale w pewnym stopniu rozumiem(żeby zrozumiec wiem,że trzeba to na własnej skórze przeżyć) ale wyobrazenia mam i moge przypuszczac ...

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Kurczę ale temat sobie znalazłysmy... Ale jak widac po większości wpisach co Cie nie zabije to.. no wałsnie nie zawsze wzmocni, ale najwazniejsze ze nie zabije... Ja wiem ze jestem silniejsza o te doswiadczenia... i wiem jedno - moim dzieciom nie zgotuję takiego losu!

cytat co cie nie zabije to wzmocni dzięki na moich zajęciach tu na kursie z psychologiem to nie jest prawdziwy cytat, to co się przeszło masz pewne doświadczenia z tym i umiesz sobie radzić już dalej

taki mały argumencik,bo niby zajecia na kursie,ale też psycholog dobrze gadał,chodź psychologowie maja swoj maly swiat
Stary 2009-04-22, 19:40   #2588
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

oj tak - awantury są mi bardzo dobrze znane... Chyba zawsze cały blok słyszał jak mój tata wrzeszczał...

No, ale może zmienimy temat??

Która niedługo będzie testować??

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-04-22, 19:47   #2589
dra
Zakorzenienie

brzoskwinia82
dominikaaK
kees26
fleurdelacour

dziewczyny odezwijcie się co z waszymi starankami,bo @ ostatnia podawałyście w lutym,a już koniec kwietnia,jak się nie odezwiecie w maju kasuje was z listy

pamiętajcie,aby byc na liście od czasu do czasu musicie się pojawić i podać chociaż zmiane ostatniej @.... luty będę kasowac w maju,marzec w czerwcu... itd... więc prosze o pisanie,najwyzej będziecie drugi raz zapisywane...

Stary 2009-04-22, 20:00   #2590
youyou
Zakorzenienie

dra poproszę o dopisanie do listy ostatnia @ 17.04, 2 cykl starań
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 20:08   #2591
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Dzisiaj widzę ciężki temat... Straszne jest to, że chyba każda z nas może się wypowiedzieć, zna go z autopsji albo z bliskiego otoczenia... że to jest takie powszechne...
Trudno wybaczyć alkoholikowi to, co nam zrobił, ale uważam, że nie warto rozpamiętywać, pielęgnować w sobie złych uczuć, nienawiści, bo takie uczucia nas tylko niszczą. Trzeba patrzeć do przodu i starać się budować własne, lepsze życie...

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
taki mały argumencik,bo niby zajecia na kursie,ale też psycholog dobrze gadał,chodź psychologowie maja swoj maly swiat
dra według mnie każdy ma swój mały świat - to tak w obronie psychologów

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
dra poproszę o dopisanie do listy ostatnia @ 17.04, 2 cykl starań
youyou witaj Życzę jak najkrótszego pobytu na górnej liście!!!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 20:15   #2592
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

ok dziewczyny ja już na dzisiaj spadam do domku

Jeszcze muszę wejść na sklep kupić fryty i jakieś bułki na jutro i jadę do domku

Do jutra

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-04-22, 21:22   #2593
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

fleurdelacour chyba w ciąży jest, widziałam ją chyba gdzieś na wątku mam, ale mogę się mylić

..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-22, 21:33   #2594
Justine1988
Zadomowienie

Witam wszystkich po długiej dosyc mojej nieobecnosci...tematy widze ..niezbyt pozytywne..ale w kwesti alkoholików tez mogłabym dużo powiedzieć...moj tata jest alkoholikiem i powiem więcej dołożylam wszelkich starań,żeby to zmienić...ale to jak walka z witrakami...:-(...Dra ...więc ja proszę o zaznaczenia na liście...ostatnia @19.04...ten cykl trwał az 34 dni...@ spóźniona o 4 dnia ale mocno nie fiksowałam...więc do Waszej wiadomości...ze względów ,że tak określe zawodowych muszę wstrzymać staranka do sierpnia tego roku.....mam szanse dostać wymarzoną pracę i nie chcę tej szansy zaprzepaścić...niemniejed nak będę zaglądać do Was...Gratuluje zafasolkowanym i 3 mam kciuki za staraczki...
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 23:24   #2595
sarrita
Raczkowanie

jak latwo mozna zauwazyc, w kazdej rodzinie sa jakies problemy... u mnie w domu na szczescie nie bylo alkoholu, ale moja mama stracila przez % swojego ojca, ktory sie zapil na smierc i brata, ktory poszedl w jego slady. ja jedynie pamietam Roberta - brata mamy, ktory swoja tragedie (bo chyba tego inaczej sie nazwac nie da) przezywal bardziej wewnetrznie... nie awanturowal sie, nie bil nikogo, jedynie ciagle powtarzal, ze on chce umrzec jak jego ojciec, ze on nie nadaje sie do zycia w tym swiecie. kazdy problem byl topiony w alkoholu i tak w wieku 23 lat nadeszla marskosc watroby[*].

nie chce juz dalej prowadzic smutnego tematu, ale mysle, ze trzeba to powiedziec, ze nie mozna sie wstydzic mowic o swoich problemach, trzymac ich wewnatrz i udawac, ze jest ok. moja babcia, ktora obwiniala sie za smierc Roberta chodzila na terapie bo wspomniane 'demony' ciagle ja nawiedzaly. terapia bardzo jej pomogla i dzieki temu zrozumiala wiele rzeczy - od tamtego czasu zaczela sie usmiechac i w ogole miala ochote zaczac cos robic ze swoim zyciem.

wiecie co jest kluczem do sukcesu?
wybaczenie.

nie wolno oceniac. trzeba wybaczyc sobie, za to, ze sie nienawidzilo, oskarzalo, nierozumialo a pozniej 'tej' osobie, ze uczynila te wszystkie zle rzeczy - wzgledem siebie, pijac alkohol - i wzgledem swoich najblizszych, ze niszczyla rodzine i szczescie.

tak jak wspomnialam u mnie alkoholu nie bylo, ale za to moj ojciec ma bardzo apodyktyczny charakter. musztrowal mnie na wszystkie sposoby, nie rzadko bil - ale wybaczylam mu i dopiero wtedy przecisnely mi sie przez gardlo slowa 'kocham'. teraz jestesmy przyjaciolmi i trzymam kciuki, za znalezienie w sobie tej sily.

pozdrawiam Was kochane i bardzo sie ciesze, ze trafilam na ten watek... jestescie wszystkie fantastyczne i bardzo zyciowe kobiety.
Stary 2009-04-23, 07:44   #2596
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

21 dzień cykli ...zaczynam powoli myśleć..czy się udało czy nie? Piersi troszkę pobolewają..Ale poprzednio też pobolewały i @ przyszła!

jeszcze tydzień!!!
Ale coś czuję że się znowu zawiodę

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 08:35   #2597
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

co tam Bąble? poproszę kciuki za mnie
..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-23, 08:46   #2598
roza26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
21 dzień cykli ...zaczynam powoli myśleć..czy się udało czy nie? Piersi troszkę pobolewają..Ale poprzednio też pobolewały i @ przyszła!

jeszcze tydzień!!!
Hej!Mam podobnie jak Ty-z tym że u mnie 20dc-wiem ze juz jestem po owulce bo temp mam podwyzszona-nie duzo ale jest i tez sie zastanawiam czy sie udalo czy nie-jakos nic mnie nie boli-ani piersi ani nic nie czuje póki co-zobaczymy za tydzien-ostatnio mialam cykl 30dniowy wiec zobaczymy kiedy teraz ta wredna małpa@ przylezie Super ze jestes Ty i Edi bo ona ma chyba ten dzien cyklu jak Ty wiec bedziemy we trzy sie wspierac i czekac Milego dzionka kobiety!PS.Współczuje Wam kochane takiego dzieciństwa-ja na szczęście tak nie miałam-nie przelewało nam się z kasą bo miałam siedmioro rodzeństwa i tylko tata pracowal ale to nic-byliśmy szczęśliwi i powiem Wam że super mieć teraz taką duza rodzinke

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Oczywiście kciuczki za Ciebie już są-czekamy na wynik
Stary 2009-04-23, 08:47   #2599
pacierp
Rozeznanie

Cytat:
Kochana mówisz i masz : kciuki:
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 08:53   #2600
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Dziewczyny które czekają na dwie kreseczki trzymam kciuki
aliisanka trzymam kciuki
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 09:13   #2601
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
fleurdelacour chyba w ciąży jest, widziałam ją chyba gdzieś na wątku mam, ale mogę się mylić
to niech się nam pochwali !!!!!!!!
Cytat:

jeszcze tydzień!!!
kobitki starajcie się nie myśleć o zwarjujecie ,ja za Was 3 trzymam kciuki żeby się @ nie pojawiła

oczywiście za naszą resztę też trzymam kciuki
Cytat:
: kciuki: jestem pewna że beta rośnie ślicznie i wzorcowo

......................... ....
a ja dopiero teraz niedawno wstałam i piję kawę, ale dziś sobie pospałam i to razem z mężemprzytulał mnie przez całą noc

dziewczyny miałam nie zbyt optymistyczny sen, śniło mi się że co widziałam jakieś dziecko to zaraz się rozklejałam ,bo u mnie już nie było żadnej nadzieji, lekarz powiedział że nie ma szans płakałam przez sen aż mnie mąż obudził , zapytał sie co mi się śniło bo płakałam żywymi łzami tak jak by mi ktoś umarł przytulił mnie i poszliśmy dalej spać ,
chyba za dużo o tym myśle ale jak @ przychodzi to nie można się cieszyć wiadomo ze jest rozpacz...
ale sie rozpisałam
miłego dnia

Zuzia 27.01.2010

Zębole
Stary 2009-04-23, 09:13   #2602
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Aliisanka mocno trzymam

Sweet_Jelly za Ciebie też

Ja jak zwykle siedzę w pracy, straasznie mi się nie chciało wstawać.... Chyba zaraz zrobię jakąś kawkę, bo zasnę nad papierami Za oknem szaro, ale jak na razie nie pada. Ponoć ma się przejaśnić - zobaczymy

Dziś 8dc, staranka czas zacząć, może tym razem się uda?

Miłego dnia wszystkim!!!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 09:57   #2603
katarzinka
Wtajemniczenie

dzień dobry
Cytat:
Eh, teraz zjazdy mam co tydzien (prócz długiego weekendu) a egzaminy kończa sie 7 czerwca. W sumie jest ich 6. Najmniej mnie martwi amgielski a najbardziej wkurza grafika komputerowa. Egzamin jest w niedziele a my nadal nie wiemy co bedzie, czy bedzie ustny czy pisemny, teoretyczny czy praktyczny no po prostu poza terminem nie wiemy nic :/

...
trzymam kciuki będzie dobrze i życze powodzenia z tej drugioej strony katedry

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
Wszystko to co mysle to co myslalam to co mi na sercu lezalo odpowiedziala mi ze jestem gowniara i nie moge tak sie do niej odnosic.Pominac nie moge tego ze byla pijana i zwrocilam jej uwage ze w takim stanie nie bede z nia rozmawiac.Beszczelnie zapytala sie dlaczegoi nie przyjezdzam...po co!!!! nawet na swieta nie pamietala zeby zyczenia mi wyslac dzwoni wtedy kiedy cos chce a od ponad 6 miesiecy jej nie widzialam

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

w tym nikt juz nie pomoze tu czlowiek sam musi sobie pomoc a mojej mamie nic juz nie pomoze tego co ja sie dowiedzialm dzis od mojej cioci nie wybacze nigdy mojej mamie!!!!!!!!
skarbie, ja pamiętyam kilka rozmów o DDA i wiem jak sie czujesz
ja z ojcem nie mam kontaktu, on nie wie, ze koncze doktorat, ze wyszłam za mąż, ze bede mamą , dla mnie ten człowiek nie istnieje, ale sam do tego doprowadził
ważne by umiec zyć obok tego a nie zatruwać sobie zlymi myslami zycia : glasiu::g lasiu:
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 10:15   #2604
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

no fakt, beta rośnie, napisałam do mojego gina bo chciał, żebym Go powiadomiła, i odpisał, że wskazane usg, mam nadzieję że nic złego się nie dzieje, tylko że to po to by ocenić sytuację...
..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-23, 10:19   #2605
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość

trzymam kciuki będzie dobrze i życze powodzenia z tej drugioej strony katedry
dzieki Aktualnie jestem w szkole policealnej, czyli mniej powaznie ale wcale nie duzo prościej :P

U mnie 25dc, temperatury nigdy nie mierzyłam, ba w domku nawet termometru nie mam :P A to dlatego ze ja cały czas "na przejściowym" jestem Już sama nie wiem co sie ze mna dzieje. Pewnie psychika - gdybym nie byłą na USG i nie widziała tego pęcherzyka pewnie bym teraz sie nie zastanawiała tak bardzo czy jestem w ciązy... Nawet nie mam objawów typowo przed @... dzisiaj już nawet całkiem nieźle sie czuję Nie miałam prawie wcale mdłości i nawet reka tak nie boli

Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za wszystkie
Pyziulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 10:37   #2606
pomarnczka
Raczkowanie

Witajcie.. trochę mnie nie było a tu tyle napisane, a tu takie tragedie.. celka, ankamb wiem, że lekko nie jest ale trzeba wierzyć że będzie dobrze.. musi być..

widzę, że wywiązała się dyskusja na temat alkoholu, alkoholizmu.. nie wiem, czy to znak naszych czasów czy jaki czort.. w rodzinie mam, w bliskim otoczeniu mam.. znam osobę, która dzień w dzień coś piła przez ponad dwa miesiące i jej bliscy nie widzieli w tym problemu - bo to przecież tylko 1-2 piwa, bo przecież coś trzeba było podlać, bo przecież z kimś się długo nie widział i wypić trzeba.. a kiedyś znając życie się okaże, że bez alkoholu już żyć nie może..

allisanka za kolejne wyniki bety i usg

PatkaM84 gratuluję zielonego światełka i za skorzystanie z niego

mnie biust boli od samej owulacji.. jeszcze z tydzień i @ powinna przyjść.. się zobaczy

Witam nowe staraczki i 3mam kciuki za nas wszystkie
miało być "sto lat! sto lat!".
Miało być tak pięknie
miał się nam nie kurczyć świat...

Edytowane przez pomarnczka
Czas edycji: 2009-04-23 o 10:40 Powód: dopisek
pomarnczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 10:45   #2607
Nika1980
Zakorzenienie

Dla wszystkich staraczek zmagających się przeszłością, przyszłością, rozczarowaniami teraźniejszości ...
jedna z moich ukochanych piosenek o kobiecie takiej jak my , potarganej życiem, i jej miłości do mężczyzny. co by nie było w naszym życiu krzywe, trudne, dziwne - mamy kogoś kto jest silny wystarczająco , by nas kochać mimo wszystko takie jakie jesteśmy...

http://www.youtube.com/watch?v=pn3TWvmT_w0

God, I feel like hell tonight
Tears of rage I cannot fight
Id be the last to help you understand
Are you strong enough to be my man?

Nothings true and nothings right
So let me be alone tonight
Cause you cant change the way I am

Lie to me
I promise Ill believe
Lie to me
But please dont leave

I have a face I cannot show
I make the rules up as I go
Its try and love me if you can

When Ive shown you that I just dont care
When Im throwing punches in the air
When Im broken down and I cant stand
Will you be strong enough to be my man?

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 10:49   #2608
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
ooo, to czekamy z niecierpliwością aż się u nas pojawi

Cytat:

jeszcze tydzień!!!
Kochana nie myśl o tym!!! Będzie co ma być Nikogo nie zawiedziesz, nie można tak myśleć!!!

Cytat:
Kciuki są

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
dziewczyny miałam nie zbyt optymistyczny sen, śniło mi się że co widziałam jakieś dziecko to zaraz się rozklejałam ,bo u mnie już nie było żadnej nadzieji, lekarz powiedział że nie ma szans płakałam przez sen aż mnie mąż obudził , zapytał sie co mi się śniło bo płakałam żywymi łzami tak jak by mi ktoś umarł przytulił mnie i poszliśmy dalej spać ,
chyba za dużo o tym myśle ale jak @ przychodzi to nie można się cieszyć wiadomo ze jest rozpacz...
ale sie rozpisałam
miłego dnia
Mówi się, że sny są zawsze odwrotnością życia prawdziwego czyli będziecie mieć kuuupę dzieci

Cytat:
no fakt, beta rośnie, napisałam do mojego gina bo chciał, żebym Go powiadomiła, i odpisał, że wskazane usg, mam nadzieję że nic złego się nie dzieje, tylko że to po to by ocenić sytuację...
A jaka wyszła beta teraz? Wtedy 9000 o ile dobrze pamiętam tak? Nie martw się na zapas, masz lekarza, który woli wszystko sprawdzić

A ja melduję że dzisiaj w nocy grzecznie spałam i żadnego lunatykowania nie było

Pomaranczka masz swietny podpis o tym pijaku

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-04-23, 10:55   #2609
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki Aktualnie jestem w szkole policealnej, czyli mniej powaznie ale wcale nie duzo prościej :P

niezaleznie jaka szkoła , kciuki trzymam
i wcale nie musi byc mniej poważnie
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 11:45   #2610
ula 87
Zadomowienie

Cytat:

U mnie 25dc, temperatury nigdy nie mierzyłam, ba w domku nawet termometru nie mam :P A to dlatego ze ja cały czas "na przejściowym" jestem Już sama nie wiem co sie ze mna dzieje. Pewnie psychika - gdybym nie byłą na USG i nie widziała tego pęcherzyka pewnie bym teraz sie nie zastanawiała tak bardzo czy jestem w ciązy... Nawet nie mam objawów typowo przed @... dzisiaj już nawet całkiem nieźle sie czuję Nie miałam prawie wcale mdłości i nawet reka tak nie boli

trzymam kciuki zeby @ się nie pojawiła
Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Mówi się, że sny są zawsze odwrotnością życia prawdziwego czyli będziecie mieć kuuupę dzieci
oj ...chciałabym zeby tak było tzn.kuuupę to raczej nie chcę , ale tak dwójkę dzieciaczków och...kiedy to się spełni

Nikuś już kiedyś słyszałam tą piosenkę, wpada w ucho

a ja sobie posprzątałam , teraz mała kawusia i szorowanie autka bo wczoraj sobie wolne zrobiłam
a pisałam Wam wczoraj ze kupiłam balerinki? jak nie to juz wiecie ,jestem z nich zadowolona bo są wygodne...już wczoraj w nich śmigałam
a na dowód (tylko że są już troszkę zkurzone od piachu)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000605.jpg (27,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000606.jpg (43,1 KB, 15 załadowań)

Zuzia 27.01.2010

Zębole
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości