|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Nija, a nie balabys sie do Niemiec jechac?
![]() Jak stoisz z niemcem? Ja jutro jeszcze mam wolne, a potem do praaacy.. ![]() Musze sie za pisanie esejow na IELTS ![]() Shir, przez pomylke kilka razy do Ciebie zadzwonilam na Skype ;D
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2009-04-22 o 21:32 |
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, właśnie pora nie jest ciekawa, ale będę trzymać kciuki. Może będą mocniej oddziaływać, jak będę w tym samym mieście
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
W ciemno na pewno nie pojadę
A z językiem to średnio, 3 lata w LO się uczyłam, coś tam pamiętam. Zawsze można też wziąć rozmówki ![]() Jeżeli coś się znajdzie to zacznę się cieszyć, że nie będę siedzieć całe wakacje w PL na stażu za marne 670zł/mc
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze 2 i pol wykladu do uzplenienia mi zostalo z notatek i kodeksu, a pozniej jazda z podrecnzikiem ale to nie dzis, ani nie jutro.. jutro dla odmiany i urozmawicenia zycia cywilne- przygotowanie sie na kolo na za tydzien, i prawo administracyjne- bo na cwiczeniach postanowil nas odpytywac ze swoich wykladow...
|
|
|
|
#1776 |
|
Zadomowienie
|
ville ja też nie dam rady ;/ bede sie produkować na kolosie z AutoCada
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
już jestem po kolokwium
nie było takie najgorsze ale do prostych też nie należałojeszcze dzisiaj na 15 idę na uczelnie i siedzę tam prawie do 20;/ |
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jakies 30cm
![]() mam ceniowane no ale oczywiscie nie mierze od czubka głowy do tych najdłuzszych bo przeciez te co mam niby najdłuzsze zaczynaja rosnac od dołu głowy (wiecie o co mi chodzi prawda;p?) marzy mi się tak dojść do 50 chociaż.... Tesiaczek to dokąd Ty masz długie włosy? |
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
to 60 to mierzyłam od czubka głowy, a od karku to jakieś 42 mam.
mam je tak mniej więcej za łopatki. idę się z lustekiem to lustra przejść, żeby zobaczyc dokładniej, bo tak jak się przekręcam, to inaczej wychodzi edit: z tyłu właśnie tak za łopatki, a jak do przodu zgarnę, to za sutki. Zauważyłam, że mam sporo nowych włosów, więc może te stare też szybciej urosną
wymianka Edytowane przez Tesiaczek Czas edycji: 2009-04-23 o 13:32 |
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mialam teraz wloski takie za biust ale niestety strasznie zniszczone : ( i musialam sciac i teraz bede dbac o koncoweczki i mam nadzieje ze odrosna ladniejsze
![]() choc na razie dziwnie takie krotkie, za ramiona/ przed biust ale za to koncowki sliczne bo wczesniej to moglam je po prostu urywac ^^ [moja fryzjerka rzadko mi podcinala koncowki bo mi sie bala zejsc z dlugosci ]moje wloski to teraz ok 45 cm ;p
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa no tak od czubka głowy do najdłuższych to ja mam 50cm są za ramiona, a troszkę przed łopatki wydają się krótsze ale mają tendencję do kręcenia się więc automatycznie się skracają optycznie Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-04-23 o 13:54 |
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmierze sobie za miesiąc, bo jestem ciekawa jak szybko rosną mi włosy (a raczej jak wolno :P)
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie zajecie z tymi wlosami
![]() ja zaliczylam fonetyke, z niemca przelozylismy ![]() ide zaraz z tz na zakupy spozywcze, a potem powtorze hiszpanski
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam do domu po spędzonych kilku godzinach w galerii na poszukiwaniu prezentu ;P
ale w końcu kupiliśmy wszystko i ledwo żyję ![]() dzisiaj mam zamiar już tylko odpoczywać, uczyć się i obejrzeć film ![]() a jutro impreza i w sobotę też impreza
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam jutro zajec, bo jest jakas konferencja to mam odwolany fakultet, a wykladowca, ktory mial nas jutro na cwiczeniach pytac wyjechal
![]() ale teraz siadam do robienia notatek.. |
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dzis cicho
denerwuje mnie lodowka, bo ciagle za mocno chlodzi wrrmoja mama kupila sobie cienie lancome takie poczworne zaplacila chyba 130 zl, a na allegro sa po 30 to pewnie podroba prawda?? a naprawde mi one odpowiadaja, bo sie nie scieraja, jak te z isadory, one i mnie i mamie nie bardzo podeszly, a te lancome super!
Edytowane przez Mariolcia =P Czas edycji: 2009-04-23 o 21:40 |
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolcia za 30 zl to pewnie podroby, albo niepelnowymiarowe produkty. ja ostatnio praktycznie wszystkie inne cienie odstawilam i uzywam pigmentow i cieni nyx i jestem bardzo zadowolona
a cena groszowa wrecz
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Vill, a co konkretnie chcesz wqiedziec? mozna kupic na allegro, jeden kosztuje pigment tam 10 zl, w stanach kosztuje 1,5 dolara, wiec zamawiamy je razem z innymi wizazankami
. pojemniczek maciupki, ale sa bardzo wydajne, wystarcyz lekko wsadzic pedzelek i juz cala powieka pomalowana. kolry ladne, mozna mieszac, stopniowac efekty. cud, miod, orzeszki
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę jakieś cienie
Aktualnie nie mam żadnych, jak to możliwe ![]() Te co miałam oddałam mamie, bo ona też nie miała, a ja uznałam, że kolory mi się znudziły. Tak uwielbiam moje krótkie włosy, że następnym razem chyba zdecyduję się na jeszcze krótsze I jaka wygoda, wcześniej suszyłam chyba z 10 minut na max temperaturze i najwyższej prędkości, a teraz ani się boejrzę i są suche.
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zadowolona z cienia z EDM, w sumie to mam 2, ale jeden nie podpasował mi kolorystycznie, a drugi mam z takimi drobinkami, nie rzucają się chmsko w oczy, a super oko rozświetlają.
Szukam jakiejś fajnej bazy pod makijaż, ale żeby można też ją samą stosować. polecacie coś?: A ja w ogóle nie używam suszarki do włosów, a głowę zawsze myję rano. czasami zdarza się, że w mokrych wychodzę, ale szybko wysychają. no chyba, że zimą, to przymarzają ![]() Vill, najlepszego
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Nija mam taka sama chęć ciecia wlosow ... coraz krócej i krócej ;P
Vill ! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ! ![]() ![]()
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
dziekowac
moj dzien starosci : ( i piwn00ka kazala mi kupic 2 l wodki no to kupie ![]() wpadajcie!
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Vill urodzinki
NAJLEPSZEGO! ![]() myszka Ja jeszcze niedawno chciałam zapuszczać, ale teraz naprawdę podobam się sobie w krótkich
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Vill sto lat szczęścia!!!
wypiję dzisiaj za Twoje zdrowie też ^^ ![]() czy to ja mam na 8 wf i muszę wstać o 6:45 ;O ![]() no to, yyyy... niedługo czas się położyć;P
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Vill wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Vill, szczęścia, zdrowia i spełnienia marzeń!
Wróciłam z Krakowa, kopyta mi zaraz odpadną, bo trochę (ha, trochę! ) kilometrów zrobiłyśmy. I byłam na Salwatorze - zawsze chciałam go zobaczyć i nie zawiodłam się, jak tam pięknie!
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Vill najlepszego
![]() ![]() lele pewnie masz racje, tez mi sie zdaja za tanie. ale naprawde sa super i jak odloze kase to je kupie, bo z isadory nie jestem zadowolona, bo zaraz sie scieraja itp
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
VILL Wszystkiego naj
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

I jaka wygoda, wcześniej suszyłam chyba z 10 minut na max temperaturze i najwyższej prędkości, a teraz ani się boejrzę i są suche.

) kilometrów zrobiłyśmy. I byłam na Salwatorze - zawsze chciałam go zobaczyć i nie zawiodłam się, jak tam pięknie!