|
|
#991 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hejka
u mnie znowu pogoda do Cytat:
bedziemy sie zachowywac jak trza niech Cie o to glowa nie boli wypoczywaj sobie i zagladaj w miare mozliwosci Cytat:
slonko przeslij troche a przepisik fajny chyba wyprobuje w weekend ![]() Cytat:
no to moze przyspieszycie z tym remontem skoro meble juz czekaja?? Cytat:
Cytat:
a jak malego bedziesz miala w domku to bedziesz sie czula 100% mamusia tak na odleglosc tp pewnie ciezkoCzeko 79 super ze sie wkoncu odezwalas twoje posty jak zwkle smiechowe i jak zwykle u Ciebie duzo sie dzieje... swieta sobie odbijesz w cieplych krajach - zazdraszczam daj jakies fotki swoich robotek ... Moonik Gosia Kasienka bedzie git i na pewno wszystko zdasz Katarzinka fajny weekend Ci sie szykuje same dzampry haha baw sie dobrze ![]() Sofi kciukasy trzymalam ( czytam tu i pisze juz ponad godzine!!) i pewnie mezus zdal wzorowo Izazusia bedziemy trzymac mocno scisniete za jutro |
|||||
|
|
|
#992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#993 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Kina my sobie dzisiaj 5 przybijamy (ja też mam kłótnie, albo raczej ciche dni). Faceci...
dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No, to do garażu się przeprowadzajcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj np jestem zrezygnowana i olewam wszystko. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A to takie życiowe kłótnie. |
||||||||
|
|
|
#994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To CI naleje troszkę, żebyś szła prosto... ![]() Ja to mam dopiero główkę słabą, dwa kieliszki i już nie muszę pić wiecej, bo się chichram jak margolcia w zestawie arbuzów |
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miejmy nadzieję, że to szybko minie |
|
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
Niestety egz niezdany, ale zawsze jest kolejne podejscie. Ekstra lody zamiast na swietowanie byly na pocieszenie.
Kasiu raczej chodziło mi o to abys sie zebrala w sobie (i plodzilo dzielo) a nie skakala z mostu A poza tym chcialas mnie wczoraj upic ze tyle mi polewasz! Bo pomysle ze chcesz mnie wykorzystac ![]() Izusiu mnie tez trzeba by bylo przeprosic ze tak brzydko mowisz o angielskim Phi.Kinia Gosia dla Was sle Mohito na rozluznienie i poprawe humoru co by nie byl juz wisielczy ![]() Izka po prostu jestes ekonomiczna w czasach kryzysu to wielka zaleta ![]() Paulinka wlasnie chcialam napisac: Jak to u Ciebie leje? Przeciez zapowiadali slonko w calym kraju ![]() Malutka nic tylko pozazdroscic! Moja kolezanka po cesarce nie miala kolorowo i naprawde jej wspolczulam. Moze bardziej to do Ciebie dotrze jak Dawid bedzie juz z Wami w domku ![]() Daguś ale mnie zmartwilas z tym laptopem..... a raczej z zdjeciami slubnymi.... Nie rozmyslilam sie wiec jade na wyklady... Zaraz musze zmykac.... Wracam o 21.30
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#998 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Alem sie wygrzala, teraz juz jestem wykapana i wybalsamowana i zaczynam sie szykowac do wyjazdu...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Izydor udanego szkolenia hihihi |
||||||
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1000 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze na chwilkę
siedzę u węża w pracy i czekam aż skonczy... zaraz biorę zeszyt w łapę i zerknę na macierze ![]() piszę więc szybko i spadam Cytat:
<czy po ślubie to też sie tak u Was zmieniło ???wyobraz sobie jaka ja musze byc nie do zycia z moim ciaglym marudzeniem ![]() pocieszona sie czujesz i wyjatkowa?? powiedz mezowi ze z takim Kasiskiem to na pewno by nie wytrzymal i niech sie cieszy ze ma taka fantastyczna Karolcię hie hie dziś będę w Breslau... tak jest duzo mostków Cytat:
Cytat:
2- ma sie rozumiec! lepiej powiedz kiedy wypijemy piwo na żywca ![]() 3- dobrze Widget mówi! Nie rozlewaj mi tam- córko marnotrawna!!! Cytat:
2- eeeeeeeeeee tam... ja niepłodna jestem i pij mała pij... bedziesz łatwiejsza ![]() No dobra dziołchy Idę wszamać pomaranczkę którą obrał mi wąż i biorę się za przeglądanie tego syfu ![]() Do zobaczenia w poniedziałek. Miłego słonecznego weekendu CzekoTubeczko- czekam na wiadomość od Ciebie o ile zdołasz coś wymyśleć do wieczora.
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana jesteś, ale Ty dobrze o tym wiesz dzięki Misiaku |
|
|
|
|
#1002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super jak ten czas leci weekendowo to mozna poszalec ![]() Cytat:
) dluuuugi dzien jutro Cie czeka .... Cytat:
![]() wlasnie ![]() to milego dnia w szkole |
|||
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec kobitki drinki juz zrobione ze slomeczkami i czekaja na was
![]() a na przekąske moze pizza???hehe a tak na powaznie to nie mam dzisiaj humoru......moze jak tż wroci to mi go poprawi...... nawet sie dzisiaj poplakalam.......a potem mialam sobie za zle ze dzidzia sie smuci
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pizza juz nie pamietam kiedy jadlam... na poprawe humorkuJaka jest najseksowniejsza kobieta na świecie? Odpowiedź: Nauczycielka, bo: 1. ma klasę 2. ma okres dwa razy do roku 3. stawia pałę w dwie sekundy 4. potrafi pieprzyć 45 minut bez przerwy Kobieta mówi do ekspedientki: - poproszę ogórka - całego czy w plasterki? - a co pani myśli, ze ja mam ****ę na żetony Nigdy nie rozumiałem, dlaczego potrzeby seksualne mężczyzn tak bardzo odbiegają od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i Wenus... Nigdy również nie rozumiałem, dlaczego tylko mężczyźni są w stanie myśleć racjonalnie... W zeszłym tygodniu poszedłem z moją żoną do łóżka. Zaczęlismy się pod kołdrą głaskać i dotykać. Byłem już gorący jak cholera i myślałem, że ona również, ponieważ to, co robiliśmy miało jednoznaczne podłoże seksualne. Lecz właśnie w tym momencie rzekła do mnie: - Posłuchaj, nie mam teraz ochoty sie kochać, chcę tylko, żebyś wziął mnie w ramiona, dobrze? Odpowiedziałem: - Co? W odpowiedzi usłyszałem, no jak sądzicie, co? To przecież jasne: - Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet! W końcu zrezygnowałem i skapitulowałem. Nie miałem tej nocy seksu i tak zasnąłem... Następnego dnia poszedłem z żoną do Centrum Handlowego na zakupy. Patrzyłem na Nią, gdy przymierzała trzy piękne, ale bardzo drogie sukienki. Ponieważ nie mogła się zdecydować, powiedziałem Jej, żeby wzięła wszystkie trzy. Nie wierzyła własnym uszom i zmotywowana przez moje pełne wyrozumiałości słowa, stwierdziła, że do nowych sukienek potrzebuje przecież nowe buty, zresztą te, które na wystawie oznaczone były ceną 600 zł. Na to rzekłem, że, oczywiście, ma rację. Nastepnie przechodziliśmy obok stoiska z biżuterią. Żona podeszła do wystawy i wróciła z diamentową kolią. Gdybyście mogli Ją widzieć! Byla wniebowzięta! Prawdopodobnie myślała, że nagle zwariowałem, ale to było Jej w gruncie rzeczy obojętne. Sądzę, że zniszczyłem wszelkie schematy myślenia filozoficznego na których się do tej pory opierała, gdy po raz kolejny powiedziałem "tak" i dodałem "piękna kolia"... Teraz była wręcz seksualnie podniecona. Ludzie! Jej twarz wyrażała tyle uczuć, musielibyście to widzieć! W tym momencie powiedziała ze swoim najpiękniejszym uśmiechem: - Chodź, pójdziemy do kasy zapłacić. Trudno mi było nie wybuchnąć śmiechem, gdy Jej odpowiedziałem: - Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupować... Jej twarz zbladła jak ściana, a jeszcze bardziej, gdy dodałem: - Mam tylko ochotę na to, żebyś mnie wzięła w ramiona. Gdy z wściekłości i nienawiści już prawie pękała, wbiłem ostatni gwóźdź: -Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwości mężczyzn. Sądzę, że nie będę miał seksu do roku 2013... |
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Łooooo jakie tu pijaństwo od rana
jak ktoś ma ochote dorzucam martini i malibu ![]() Gosia i Kina wszystko sie ułoży Czekoladko za Twoją studniówkę Soffera- od tego są poprawki żeby było lepiej Izka artystko wytworzyłaś coś?? ![]() Daget jak tam laptop dał się uruchomić? wszystkim które mają szkołe życze powodzenia ![]() spadam robić obiad- kotlety sojowe
|
#1006 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ochota na sex - no cóż możemy sobie podać rękę bo ja tez ostatnio mam ten problem (i też się leczę ...)Świetna wyprawa Cię czeka - super jest ten ogród Cytat:
Ale super - to nadstawiam rękę na drinka A może od razu gardło Cytat:
A my ci tego humorku nie możemy poprawić ?Cytat:
![]() paulinaizabela - ale pojechałaś |
||||
|
|
|
#1007 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() malibu ![]() ale potem nie odpowiadam za siebie Cytat:
Cytat:
![]() Nie płakać....absolutnie! Bo paluszkiem pogrożę... ![]() Uciekajem na dworek, bo tam słońce... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-24 o 18:06 Powód: bo za duzo wypiłam i plotę ... |
|||
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za te wafle oddam wszystko........ ![]()
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
przy sobie to nic specjalnego
- litewskie krakersiki
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko na slonku to Ty nie pij bo jeszcze tą drukarkę naprawdę zaczarujesz i będzie tanczyć zamiast drukować a wogóle to sie miałam pytać co to za wafle masz z hamakiem Paulina to z żetonami
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Dzisiaj prackę mi się udało godzinkę wcześniej skończyć, ale taki miałam zapieprz i w pracy i po pracy, że dopiero teraz moge zaglądnąć do Was. czeko79 no wreszcie się pojawiłaś, już się martwiłam o Ciebie czeko21 no no, to pijemy z okazji studniówki ![]() Izuś nie przepraszaj, jak ja bym miała chodzić na Twoje zajęcia tak samo bym mówiła Dziewczynki trzymam mocno za Wasze egzaminy, prezentacje, itd, itp, za te mężowe też!Dla tych co się z mężami pokłóciły ooooo widzę czającą się brawurkę słonko, proszę się do nas odezwać
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-04-24 o 20:06 |
|
|
|
#1013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Drukarka takiego walczyka walnęła, że ja nie musiałam wstawać... A i biore tą słomeczkę z parasolem... Wafle hamakowo-kaimakowe...no nie wiesz... siadasz na hamaku i jadasz kaimaczane wafle! oki...przejdą krakeriaczki... ![]() Leci do Ciebie waflowy zestawik... Mąż w domu, żona od komputera...czy jakos tak... ![]() ..wiec uciekam Slonka ...wypachnić się muszę...wypluskać... |
|
|
|
|
#1014 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten 1 kawal ekstra Cytat:
Cytat:
yy jak by to napisc, jak mam dola to nikt mi nie pomoze- samo musi przejsc i juz.......jutro bedzie lepiej....... Cytat:
![]() uciekam przytulic sie do meza
|
|
#1015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to upojnej nocki Cytat:
![]() a kaimak to nie to co karmel... kaimak (mase) robi sie z mleka, cukru i mleka w proszku pysznosci ja na wielkanoc robilam mazurka z masa kaimakowa i myslalam ze calego sama wtrzachne milego przytulanka
|
||
|
|
|
#1016 |
|
Wtajemniczenie
|
E tam pomału - ja mam mocną głowę
![]() Ale tu dzis cichutko, pewnie wszystkie się tulą do mężów (mam nadzieje, że te pokłócone też )A mi się coś spać nie chce ... hmmm.... co by tu zbroić ?
|
|
|
|
#1017 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Wściekłam się poszłam na basen (pływałam jak szalona) a później do kumpeli na piwo (wypiłam dwa ale co tam) mąż musiał do pracy więc teraz siedzę sama jak paluch. Nie jest dobrze i chce mi się palić (tylko bez linczu mi tu proszę
)Dzięki też mam taką nadzieję. Cytat:
![]() Sie robi, bez rozlewania, jak szefowa chce ![]() Cytat:
![]() no coś ty ja...i rozlewanie ![]() Cytat:
Cytat:
Ad 2 swietne Cytat:
![]() Hmmm...dawno kotletów sojowych nie jadłam...i już mam obiad na poniedziałek ![]() Uciekam, moze coś obejrze, tylko co, same nudy w tej telewizorni. Do zobaczenia. |
|||||
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie a powinnam po prostu my tu do pizzerii nie chodzimy, bo u nas w miasteczku nie ma nic ciekawego no a taka rozmrazana to czasami nam sie zdarzy jak nie ma czasu na obiad no nie ma nic |
|
|
|
|
#1019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ojej to współczuję, uwielbiam pizze (w ogóle fast food lubię) moja ulubiona to biesiada serowa z tele pizzy |
|
|
|
|
#1020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam sobotnio zoneczki!! wczoraj moja mala tak szalala w brzuszku- zesmy sie z tż tak usmiali-skopala tatusia nawet w ucho ![]() Dzisiaj sobie pojem dobroci, bo idziemy na impreze do siostry tż z okazji 15 rocznicy slubu!! zajrze jeszcze pozniej do was, bo potem to bede sie bawic ![]() milego dnia!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

noo moze wczesniej w Polsce uda mi sie dorwac kompa 
slonko przeslij troche 
od wczoraj garaż stał się magazynem, bo narożnik tam stoi, a popołudniu dojdą mebele

hand-made: urodzinowo na 40tkę

super jak ten czas leci

juz nie pamietam kiedy jadlam...
A ochota na sex - no cóż możemy sobie podać rękę bo ja tez ostatnio mam ten problem (i też się leczę ...)