Żony doskonałe PM2008 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-24, 14:21   #991
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hejka
u mnie znowu pogoda do leje i chlodno... ja chce slonka

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
witam zoneczki

no a teraz sie zegnam (bo niewiadomo czy jutro zalape sie na dostawe internetu) i do przeczytania za 12 dni noo moze wczesniej w Polsce uda mi sie dorwac kompa

buziaczki i grzecznie mi tu prosze sie zachowywac
milej podrozy i udanych wakacji
bedziemy sie zachowywac jak trza niech Cie o to glowa nie boli
wypoczywaj sobie i zagladaj w miare mozliwosci

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Od rana juz szarzowala a teraz dziecieca pora spania i moge sie w spokoju spakowac na wyjazd. I zaraz lece na ogrod na sloneczko .

masa: gotujesz budyn z 1 litra mleka + 3 budyniow (smietankowy lub waniliowy)+ 1 szkl. cukru i do tego wsypujesz 2 paczki duzych wiorek mieszasz i zostawiasz do ostygniecia. Ucierasz kostke (250 g) masla lub margaryny i dodajesz mase wiorkowa.

Ukladasz na blaszce (3 paczki krakersow - soleone Lajkonik) krakersy +masa+krakersy+masa+krake rsy+masa a na wieszchu posypujesz prazonymi wiorkami ( prazysz paczke wiorek na goracej patelniz 0,5 szkl cukru i studzisz) pozostawiasz aby ciasto sie przegryzlo najlepiej na cala noc

Zerkalam i juz mialam sie za to wziasc, ale moj maz zabral mi laptopa bo jechal na fuche, potem domowa impreza imieninowa i maz mi po powrocie oznajmil ze moj laptop nie chce sie wlaczyc. Wiec zalamka bo mialam na dysku wszystkie zdjecia lacznie ze slubnymi. No i teraz humor mam do d.....
slonko przeslij troche

a przepisik fajny chyba wyprobuje w weekend

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej

niespodzianka Dzasta posta pisze, mam wolne dziś, bo zajęcia od 15, ale chyba nie jadę

Mężul mój wrócił dziś o 5 rano

Meble nam dziś przywiozą czy oni nie wiedzą, że my jeszcze remontu nie skończyliśmy i nie mamy gdzie tego postawić od wczoraj garaż stał się magazynem, bo narożnik tam stoi, a popołudniu dojdą mebele
no tak mezus wrocil i juz na zajecia sie nie jedzie

no to moze przyspieszycie z tym remontem skoro meble juz czekaja??

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
chyba nam się nazbierało z kilku miesięcy tak, ja ostatnio w ogóle nie do życia jestem, no i od lutego walczę z infekcją gin i nie mam ochoty na seks, więc to też się skumulowało
czasami jak sie nazbiera to trzeba wyrzucic z siebie wszystko, ale wieczorkiem pewnie bedzie juz git

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

w ogóle nie czuję się jakbym 2 tygodnie temu urodziła dziecko, nic mnie nie boli i nic mi nie dolega a tak szczerze to nie dociera do mnie to, że ja już jestem mamą
to swietnie ze tak dobrze sie czujesz, bo roznie kobitki dochodza do siebie po porodzie
a jak malego bedziesz miala w domku to bedziesz sie czula 100% mamusia tak na odleglosc tp pewnie ciezko

Czeko 79 super ze sie wkoncu odezwalas
twoje posty jak zwkle smiechowe i jak zwykle u Ciebie duzo sie dzieje... swieta sobie odbijesz w cieplych krajach - zazdraszczam
daj jakies fotki swoich robotek ...

Moonik

Gosia a co tam z malzonkiem za klotnie??

Kasienka bedzie git i na pewno wszystko zdasz

Katarzinka fajny weekend Ci sie szykuje same dzampry haha baw sie dobrze

Sofi kciukasy trzymalam ( czytam tu i pisze juz ponad godzine!!) i pewnie mezus zdal wzorowo

Izazusia bedziemy trzymac mocno scisniete za jutro
Stary 2009-04-24, 14:29   #992
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kina nie martw się, strzel sobie po klinie z Gosią i będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kina nie przejmuj się tak bardzo-kłótnie cementują związek wbrew pozorom. Bo to oznacza że nadal zachowaliście odrębność-że nikt nie udaje, nie gra Wiadomo że nie jest to przyjemne ale naprawdę-wzmacnia.
Poza tym na pewno dzisiaj wszystko się wyjaśni-jesteście oboje zmęczeni więc na pewno gdy odpoczniecie wszystko się ułoży Będzie dobrze-zapewniam
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
trzymaj sie kinuś ciepło
dzięki dziewczyny, jesteście niezastąpione

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
czasami jak sie nazbiera to trzeba wyrzucic z siebie wszystko, ale wieczorkiem pewnie bedzie juz git
dziękuję

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 14:44   #993
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Kina my sobie dzisiaj 5 przybijamy (ja też mam kłótnie, albo raczej ciche dni). Faceci...
Cytat:
Rzucam na CIebie gosiu odstresowywaczo-optymistacza!!!
dziękuję

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
2- ajm sory wery bat maj 4th nejm is : Narzekająąąąca zaraz po:
Katarzynie Bogumile Łucji
Moje drugie imię to Łucja

Cytat:
No to Ci poleje o ile jeszcze masz ochote bo widze ze Kasienka mnie wyprzedzila...
A co tam...dzisiaj wszystko pojme

Cytat:
Gosiu ja mogę Cię uraczyć czystą lub winkiem, bo tylko to mam w barku
od wczoraj garaż stał się magazynem, bo narożnik tam stoi, a popołudniu dojdą mebele
winko, za czystą Gosiaczek nie przepada
No, to do garażu się przeprowadzajcie

Cytat:
Olać system.
Już nie będę Wam więcej truła o tym, bo się stresujecie przeze mnie.
Ajm sory
Miłego dziona wszystkim Wam raz jeszcze
Kacha Ty nie ściemniaj, ja z piwem (duże ilości) czekam tu na ciebie w poniedziałek, będziemy egzamin oblewać

Cytat:
Głupio pytam...każda kłótnia jest istotna, bo psuje humor...
ja zawsze sobie myślę, jak później cudownie jest sie godzić...ale fakt, to czasem nie wystarcza..
A ja to taka cholera jestem, że strasznie ciężko mi zapomnieć, więc nie lubię się godzić, lepiej się w ogóle nie kłócić.
Dzisiaj np jestem zrezygnowana i olewam wszystko.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a ja zapraszam wszystkie doskonałe żoncie na moja studniowke!!!!!!jeszcze 100 dni do porodu
O matko, znowu picie...

Cytat:
Kurcze-mam ochotę na jakiegoś smacznego drineczka -polejcie czymś panienki zanim wyjadę do szkółki
Kacha już poszła to ja Ci poleję. Wprawdzie tyle dziewczyn już mi dziś polewało, że ledwie siedze, ale co tam, jakoś dam radę

Cytat:
Hejka
u mnie znowu pogoda do leje i chlodno... ja chce slonka
Gosia a co tam z malzonkiem za klotnie??
a u mnie ślicznie świeci.
A to takie życiowe kłótnie.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 14:50   #994
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Hehe-to byłaby masakra Śmiałabym się jak głupi do sera. Ostatnio jak z Kamilem i Ilonką popiliśmy dwa winka to z Kamilem prawie nie umieliśmy dojść do domu ze śmiechu
Ja mam dość słaby łeb więc nie pijam wiele ale jak trzeba to trzeba-np dziś czekoladka ma studniówkę to się za nią napiję- hmm śliwowica? Bardzo chetnie

Kurcze ale mi się nie chce jechać-jeszcze ten głupi angielski (sorki Aguniu). A jutro od 7.30-20.35 zajęcia Ja się wykończę
Ale co tam- fajnie że spotkam się z Mariuszem, Pawłem, Rafałem,Grześkiem i Marcjanem-coś czuję że będzie wesoło Ciekawe czym nas jutro zaskoczą antyki-kujony
Siedzisz w ostatniej ławce między Mariuszem, Pawłem, Rafałem, Grześkiem, a Marcjanem i rozrabiasz?
To CI naleje troszkę, żebyś szła prosto...
Ja to mam dopiero główkę słabą, dwa kieliszki i już nie muszę pić wiecej, bo się chichram jak margolcia w zestawie arbuzów
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 15:01   #995
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Kina my sobie dzisiaj 5 przybijamy (ja też mam kłótnie, albo raczej ciche dni). Faceci...
ach Gosiu
miejmy nadzieję, że to szybko minie

Mąż i żona...
Stary 2009-04-24, 15:20   #996
soffera
Zadomowienie

Niestety egz niezdany, ale zawsze jest kolejne podejscie. Ekstra lody zamiast na swietowanie byly na pocieszenie.

Kasiu raczej chodziło mi o to abys sie zebrala w sobie (i plodzilo dzielo) a nie skakala z mostu
A poza tym chcialas mnie wczoraj upic ze tyle mi polewasz! Bo pomysle ze chcesz mnie wykorzystac

Izusiu mnie tez trzeba by bylo przeprosic ze tak brzydko mowisz o angielskim Phi.

Kinia Gosia dla Was sle Mohito na rozluznienie i poprawe humoru co by nie byl juz wisielczy

Izka po prostu jestes ekonomiczna w czasach kryzysu to wielka zaleta

Paulinka wlasnie chcialam napisac: Jak to u Ciebie leje? Przeciez zapowiadali slonko w calym kraju

Malutka nic tylko pozazdroscic! Moja kolezanka po cesarce nie miala kolorowo i naprawde jej wspolczulam. Moze bardziej to do Ciebie dotrze jak Dawid bedzie juz z Wami w domku

Daguś ale mnie zmartwilas z tym laptopem..... a raczej z zdjeciami slubnymi....

Nie rozmyslilam sie wiec jade na wyklady... Zaraz musze zmykac.... Wracam o 21.30
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 15:25   #997
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Kinia Gosia dla Was sle Mohito na rozluznienie i poprawe humoru co by nie byl juz wisielczy
dzięki , od razu mi się lepiej zrobiło

Mąż i żona...
Stary 2009-04-24, 15:40   #998
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Alem sie wygrzala, teraz juz jestem wykapana i wybalsamowana i zaczynam sie szykowac do wyjazdu...
Cytat:
i to na dużą, prostokątną blaczę, tak?? ale zadręczam i paczki krakersów takie duże?? bo ja nawet nie pamiętam w jakich paczkach są krakersy
duza blacha i duze krakersy

Cytat:
chyba nam się nazbierało z kilku miesięcy tak, ja ostatnio w ogóle nie do życia jestem, no i od lutego walczę z infekcją gin i nie mam ochoty na seks, więc to też się skumulowało
bedzie dobrze zobaczysz. Takie burze sa w standardzie wsrod malzonkow. To oczyszcza atmosfera i pokazuje, ze oboje jestescie inni ale macie siebie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

kąpiel takiego maluszka to naprawdę fajne uczucie, a jak się go później jeszcze naoliwkuje to pachnie tak jak dziecko - wiecie o co mi chodzi a wózek ogólnie to kosztował nas za cały komplet 1558 zł, ale nam się taki właśnie spodobał, a co tam nie będę na dziecku oszczędzać, a nie ryzykowałabym kupna tak drogiej rzeczy przez allegro
Sadze ze za caly komplet gondola, fotelik i spacerowka to nie jest duzo. Moja znajoma kupila wozek za ok 4 tys. Tooo jest duuuuzo.
Cytat:
a ja zapraszam wszystkie doskonałe żoncie na moja studniowke!!!!!!jeszcze 100 dni do porodu
No to balanga

Cytat:
Kacha już poszła to ja Ci poleję. Wprawdzie tyle dziewczyn już mi dziś polewało, że ledwie siedze, ale co tam, jakoś dam radę
No, no tylko ostroznie nie rozlewaj !!!

Cytat:
Niestety egz niezdany, ale zawsze jest kolejne podejscie. Ekstra lody zamiast na swietowanie byly na pocieszenie.

Daguś ale mnie zmartwilas z tym laptopem..... a raczej z zdjeciami slubnymi....
No to kicha z tym egzaminem, ale kolejne podejscie bedzie udane. A zaraz sprobuje odpalic mego laptopa, zobaczymy czy mu sie odwidzialo moze i zadziala.

Izydor udanego szkolenia hihihi
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 15:46   #999
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie dobrze zobaczysz. Takie burze sa w standardzie wsrod malzonkow. To oczyszcza atmosfera i pokazuje, ze oboje jestescie inni ale macie siebie
dziękuję Kochana

Mąż i żona...
Stary 2009-04-24, 16:01   #1000
kasienka1985
Zakorzenienie

ja jeszcze na chwilkę
siedzę u węża w pracy i czekam aż skonczy...
zaraz biorę zeszyt w łapę i zerknę na macierze
piszę więc szybko i spadam
Cytat:
ja dam Ci dziubaska tylko i na pocieszenie Ci powiem, że ja też ostatnio nie miałam chciczki <czy po ślubie to też sie tak u Was zmieniło ???>
wyobraz sobie jaka ja musze byc nie do zycia z moim ciaglym marudzeniem
pocieszona sie czujesz i wyjatkowa??
powiedz mezowi ze z takim Kasiskiem to na pewno by nie wytrzymal i niech sie cieszy ze ma taka fantastyczna Karolcię
Cytat:
Kasieńka na szczęście mostki sa daleko.
hie hie dziś będę w Breslau... tak jest duzo mostków
Cytat:
no to bibka
Cytat:
Moje drugie imię to Łucja

Kacha Ty nie ściemniaj, ja z piwem (duże ilości) czekam tu na ciebie w poniedziałek, będziemy egzamin oblewać

1- sie wie! bratnia duszo
2- ma sie rozumiec! lepiej powiedz kiedy wypijemy piwo na żywca
3- dobrze Widget mówi!
Nie rozlewaj mi tam- córko marnotrawna!!!
Cytat:

Kasiu raczej chodziło mi o to abys sie zebrala w sobie (i plodzilo dzielo) a nie skakala z mostu
A poza tym chcialas mnie wczoraj upic ze tyle mi polewasz! Bo pomysle ze chcesz mnie wykorzystac
1- no trudno... wazne ze jest jeszcze poprawka ... <co ja bym bez nich zrobila >
2- eeeeeeeeeee tam... ja niepłodna jestem
i pij mała pij... bedziesz łatwiejsza

No dobra dziołchy
Idę wszamać pomaranczkę którą obrał mi wąż i biorę się za przeglądanie tego syfu
Do zobaczenia w poniedziałek.
Miłego słonecznego weekendu

CzekoTubeczko- czekam na wiadomość od Ciebie o ile zdołasz coś wymyśleć do wieczora.

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 16:07   #1001
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ja dam Ci dziubaska tylko i na pocieszenie Ci powiem, że ja też ostatnio nie miałam chciczki <czy po ślubie to też sie tak u Was zmieniło ???>
wyobraz sobie jaka ja musze byc nie do zycia z moim ciaglym marudzeniem
pocieszona sie czujesz i wyjatkowa??
powiedz mezowi ze z takim Kasiskiem to na pewno by nie wytrzymal i niech sie cieszy ze ma taka fantastyczna Karolcię
Ty moje Kasisko
kochana jesteś, ale Ty dobrze o tym wiesz
dzięki Misiaku

Mąż i żona...
Stary 2009-04-24, 16:22   #1002
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
WOW!!! studniowka super jak ten czas leci
weekendowo to mozna poszalec

Cytat:

Kurcze ale mi się nie chce jechać-jeszcze ten głupi angielski (sorki Aguniu). A jutro od 7.30-20.35 zajęcia Ja się wykończę
Ale co tam- fajnie że spotkam się z Mariuszem, Pawłem, Rafałem,Grześkiem i Marcjanem-coś czuję że będzie wesoło Ciekawe czym nas jutro zaskoczą antyki-kujony
no to powodzenie na angolu ( ja tez nie lubie )
dluuuugi dzien jutro Cie czeka ....

Cytat:

Paulinka wlasnie chcialam napisac: Jak to u Ciebie leje? Przeciez zapowiadali slonko w calym kraju

Nie rozmyslilam sie wiec jade na wyklady... Zaraz musze zmykac.... Wracam o 21.30
nastepnym razem bedzie zdany a lody hmm dobry pocieszyciel

wlasnie u mnie leje i

to milego dnia w szkole
Stary 2009-04-24, 16:24   #1003
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

no wiec kobitki drinki juz zrobione ze slomeczkami i czekaja na was
a na przekąske moze pizza???hehe
a tak na powaznie to nie mam dzisiaj humoru......moze jak tż wroci to mi go poprawi......
nawet sie dzisiaj poplakalam.......a potem mialam sobie za zle ze dzidzia sie smuci

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 16:48   #1004
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
a tak na powaznie to nie mam dzisiaj humoru......moze jak tż wroci to mi go poprawi......
nawet sie dzisiaj poplakalam.......a potem mialam sobie za zle ze dzidzia sie smuci
a z parasolka tez
pizza juz nie pamietam kiedy jadlam...

nie smuc sie tylko ciesz ze za 100 dni Weroniczka bedzie na swiecie
na poprawe humorku

Jaka jest najseksowniejsza kobieta na świecie?
Odpowiedź:
Nauczycielka, bo:
1. ma klasę
2. ma okres dwa razy do roku
3. stawia pałę w dwie sekundy
4. potrafi pieprzyć 45 minut bez przerwy

Kobieta mówi do ekspedientki:
- poproszę ogórka
- całego czy w plasterki?
- a co pani myśli, ze ja mam ****ę na żetony

Nigdy nie rozumiałem, dlaczego potrzeby seksualne mężczyzn tak bardzo odbiegają od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i Wenus... Nigdy również nie rozumiałem, dlaczego tylko
mężczyźni są w stanie myśleć racjonalnie...
W zeszłym tygodniu poszedłem z moją żoną do łóżka.
Zaczęlismy się pod kołdrą głaskać i dotykać. Byłem już gorący jak cholera i myślałem, że ona również, ponieważ to, co robiliśmy miało jednoznaczne podłoże seksualne.
Lecz właśnie w tym momencie rzekła do mnie:
- Posłuchaj, nie mam teraz ochoty sie kochać, chcę tylko, żebyś wziął mnie w ramiona, dobrze?
Odpowiedziałem:
- Co?
W odpowiedzi usłyszałem, no jak sądzicie, co? To przecież jasne:
- Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet!
W końcu zrezygnowałem i skapitulowałem. Nie miałem tej nocy seksu i tak zasnąłem...
Następnego dnia poszedłem z żoną do Centrum Handlowego na zakupy.
Patrzyłem na Nią, gdy przymierzała trzy piękne, ale bardzo drogie sukienki. Ponieważ nie mogła się zdecydować, powiedziałem Jej, żeby wzięła wszystkie trzy. Nie wierzyła własnym uszom i zmotywowana przez moje pełne wyrozumiałości słowa, stwierdziła, że do nowych sukienek potrzebuje przecież nowe buty, zresztą te, które na wystawie oznaczone były ceną 600 zł. Na to rzekłem, że, oczywiście, ma rację. Nastepnie przechodziliśmy obok stoiska z biżuterią.
Żona podeszła do wystawy i wróciła z diamentową kolią.
Gdybyście mogli Ją widzieć! Byla wniebowzięta! Prawdopodobnie myślała, że nagle zwariowałem, ale to było Jej w gruncie rzeczy obojętne. Sądzę, że zniszczyłem wszelkie schematy myślenia filozoficznego na których się do tej pory opierała, gdy po raz kolejny powiedziałem "tak" i dodałem "piękna kolia"...
Teraz była wręcz seksualnie podniecona. Ludzie! Jej twarz wyrażała tyle uczuć, musielibyście to widzieć! W tym momencie powiedziała ze swoim najpiękniejszym uśmiechem:
- Chodź, pójdziemy do kasy zapłacić.
Trudno mi było nie wybuchnąć śmiechem, gdy Jej odpowiedziałem:
- Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupować...
Jej twarz zbladła jak ściana, a jeszcze bardziej, gdy dodałem:
- Mam tylko ochotę na to, żebyś mnie wzięła w ramiona.
Gdy z wściekłości i nienawiści już prawie pękała, wbiłem ostatni gwóźdź:
-Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwości mężczyzn.
Sądzę, że nie będę miał seksu do roku 2013...
Stary 2009-04-24, 16:52   #1005
mooonik
Zakorzenienie

Łooooo jakie tu pijaństwo od rana jak ktoś ma ochote dorzucam martini i malibu
Gosia i Kina wszystko sie ułoży
Czekoladko za Twoją studniówkę i nie smutaj się
Soffera- od tego są poprawki żeby było lepiej
Izka artystko wytworzyłaś coś??
Daget jak tam laptop dał się uruchomić?
wszystkim które mają szkołe życze powodzenia
spadam robić obiad- kotlety sojowe

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 17:45   #1006
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Biedactwo ty moje Ale po burzy zawsze przychodzi słońce, a takie kłótnie też są czasami potrzebne A ochota na sex - no cóż możemy sobie podać rękę bo ja tez ostatnio mam ten problem (i też się leczę ...)
Świetna wyprawa Cię czeka - super jest ten ogród

Cytat:
Jaaaaaa Ale super - to nadstawiam rękę na drinka A może od razu gardło
Cytat:
Pizza jak najbardziiej A my ci tego humorku nie możemy poprawić ?
Cytat:
Alem sie wygrzala, teraz juz jestem wykapana i wybalsamowana i zaczynam sie szykowac do wyjazdu...
Ale zaczynasz tego posta Nie żebym jakiś podtekst tu widziała

paulinaizabela - ale pojechałaś
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 17:48   #1007
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Izka artystko wytworzyłaś coś??
Kochana ja tu stworzyłam coś, ale nie wiem co...
malibu no dobra polej
ale potem nie odpowiadam za siebie
Cytat:
Jaka jest najseksowniejsza kobieta na świecie?
Odpowiedź:
Nauczycielka, bo:
1. ma klasę
2. ma okres dwa razy do roku
3. stawia pałę w dwie sekundy
4. potrafi pieprzyć 45 minut bez przerwy

Kobieta mówi do ekspedientki:
- poproszę ogórka
- całego czy w plasterki?
- a co pani myśli, ze ja mam ****ę na żetony...

Cytat:
Ja na przykład moge dorzucić wafle z kaimakiem
Nie płakać....absolutnie! Bo paluszkiem pogrożę...

Uciekajem na dworek, bo tam słońce... i będę tworzyc dalej...a potem będę czarować drukarkę, bo mi wczoraj odmówiła posluszeństwa...:rolleyes :

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-04-24 o 18:06 Powód: bo za duzo wypiłam i plotę ...
Stary 2009-04-24, 18:05   #1008
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

Uciekajem na dworek, bo tam słońce... i będę tworzyc dalej...a potem będę czarować drukarkę, bo mi wczoraj odmówiła posluszeństwa...:rolleyes :

za te wafle oddam wszystko........

zebys wyczarowala a co tworzysz bo chyba nie doczytalam
Stary 2009-04-24, 18:43   #1009
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
za te wafle oddam wszystko........

zebys wyczarowala a co tworzysz bo chyba nie doczytalam
Jutro na uczelnię mykam i mam do oddania pracę...ale pisze od razu na kolejny zjazd, zeby miec z głowy...
teraz do druku to puszczę.

A co masz dobrego ?
Stary 2009-04-24, 19:16   #1010
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

A co masz dobrego ?
przy sobie to nic specjalnego - litewskie krakersiki
Stary 2009-04-24, 19:23   #1011
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ja tu stworzyłam coś, ale nie wiem co...
malibu no dobra polej
ale potem nie odpowiadam za siebie

polane i podane z sokiem anansowym słomeczką i parasolką tylko na slonku to Ty nie pij bo jeszcze tą drukarkę naprawdę zaczarujesz i będzie tanczyć zamiast drukować
a wogóle to sie miałam pytać co to za wafle masz z hamakiem

Paulina to z żetonami

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 20:04   #1012
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki
Dzisiaj prackę mi się udało godzinkę wcześniej skończyć, ale taki miałam zapieprz i w pracy i po pracy, że dopiero teraz moge zaglądnąć do Was.

czeko79 no wreszcie się pojawiłaś, już się martwiłam o Ciebie

czeko21 no no, to pijemy z okazji studniówki

Izuś nie przepraszaj, jak ja bym miała chodzić na Twoje zajęcia tak samo bym mówiła

Dziewczynki trzymam mocno za Wasze egzaminy, prezentacje, itd, itp, za te mężowe też!

Dla tych co się z mężami pokłóciły ja z moim wczoraj też o mało się nie pokłóciłam, małą przykrość mi zrobił i w ogóle znowu wszedł w fazę czepialstwa więc jest jak jest...

ooooo widzę czającą się brawurkę słonko, proszę się do nas odezwać

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-04-24 o 20:06
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 20:15   #1013
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
polane i podane z sokiem anansowym słomeczką i parasolką tylko na slonku to Ty nie pij bo jeszcze tą drukarkę naprawdę zaczarujesz i będzie tanczyć zamiast drukować
a wogóle to sie miałam pytać co to za wafle masz z hamakiem
To się rozbrykała...no!
Drukarka takiego walczyka walnęła, że ja nie musiałam wstawać...
A i biore tą słomeczkę z parasolem...
Wafle hamakowo-kaimakowe...no nie wiesz...
siadasz na hamaku i jadasz kaimaczane wafle!
Cytat:
przy sobie to nic specjalnego - litewskie krakersiki
oki...przejdą krakeriaczki...
Leci do Ciebie waflowy zestawik...

Mąż w domu, żona od komputera...czy jakos tak...
..wiec uciekam Slonka ...wypachnić się muszę...wypluskać...
Stary 2009-04-24, 21:08   #1014
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
a z parasolka tez

nie smuc sie tylko ciesz ze za 100 dni Weroniczka bedzie na swiecie
na poprawe humorku
juz mi lepiej bo wyplakalam sie w rekaw tż!!
a ten 1 kawal ekstra
Cytat:

Czekoladko za Twoją studniówkę i nie smutaj się

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Jaaaaaa Ale super - to nadstawiam rękę na drinka A może od razu gardło

Pizza jak najbardziiej A my ci tego humorku nie możemy poprawić ?
ale ty to zaraz gardlo hehe.......pomału se to bier dziołcha
yy jak by to napisc, jak mam dola to nikt mi nie pomoze- samo musi przejsc i juz.......jutro bedzie lepiej.......

Cytat:

kaimiak to cos jak karmel nie???to ja poprosze bo karmel kocham

uciekam przytulic sie do meza

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-04-24, 22:57   #1015
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

oki...przejdą krakeriaczki...
Leci do Ciebie waflowy zestawik...

Mąż w domu, żona od komputera...czy jakos tak...
..wiec uciekam Slonka ...wypachnić się muszę...wypluskać...
uff bo juz myslalam ze sie nie zamienisz

no to upojnej nocki

Cytat:
juz mi lepiej bo wyplakalam sie w rekaw tż!!
a ten 1 kawal ekstra

kaimiak to cos jak karmel nie???to ja poprosze bo karmel kocham
to milo slyszec ze juz lepiej

a kaimak to nie to co karmel...
kaimak (mase) robi sie z mleka, cukru i mleka w proszku pysznosci
ja na wielkanoc robilam mazurka z masa kaimakowa i myslalam ze calego sama wtrzachne

milego przytulanka
Stary 2009-04-24, 23:02   #1016
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
ale ty to zaraz gardlo hehe.......pomału se to bier dziołcha
E tam pomału - ja mam mocną głowę

Ale tu dzis cichutko, pewnie wszystkie się tulą do mężów (mam nadzieje, że te pokłócone też )

A mi się coś spać nie chce ... hmmm.... co by tu zbroić ?
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 23:10   #1017
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Wściekłam się poszłam na basen (pływałam jak szalona) a później do kumpeli na piwo (wypiłam dwa ale co tam) mąż musiał do pracy więc teraz siedzę sama jak paluch. Nie jest dobrze i chce mi się palić (tylko bez linczu mi tu proszę)
Cytat:
ach Gosiu
miejmy nadzieję, że to szybko minie
Dzięki też mam taką nadzieję.

Cytat:
O właśnie powiedz mi co to za stwór to mohito, znam z nazwy ale ni groma nie piłam

Cytat:
No, no tylko ostroznie nie rozlewaj !!!
Sie robi, bez rozlewania, jak szefowa chce
Cytat:
- ma sie rozumiec! lepiej powiedz kiedy wypijemy piwo na żywca
Nie rozlewaj mi tam- córko marnotrawna!!!
Oj fajnie by było
no coś ty ja...i rozlewanie

Cytat:
ok dla nas po drinie (dla mnie piwo, żeby nie mieszać) a dla Ciebie zeby siebie i dzidzi nie smutać

Cytat:

Nigdy nie rozumiałem, dlaczego potrzeby seksualne mężczyzn tak bardzo odbiegają od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i Wenus... Nigdy również nie rozumiałem, dlaczego tylko
mężczyźni są w stanie myśleć racjonalnie...
W zeszłym tygodniu poszedłem z moją żoną do łóżka.
Zaczęlismy się pod kołdrą głaskać i dotykać. Byłem już gorący jak cholera i myślałem, że ona również, ponieważ to, co robiliśmy miało jednoznaczne podłoże seksualne.
Lecz właśnie w tym momencie rzekła do mnie:
- Posłuchaj, nie mam teraz ochoty sie kochać, chcę tylko, żebyś wziął mnie w ramiona, dobrze?
Odpowiedziałem:
- Co?
W odpowiedzi usłyszałem, no jak sądzicie, co? To przecież jasne:
- Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet!
W końcu zrezygnowałem i skapitulowałem. Nie miałem tej nocy seksu i tak zasnąłem...
Następnego dnia poszedłem z żoną do Centrum Handlowego na zakupy.
Patrzyłem na Nią, gdy przymierzała trzy piękne, ale bardzo drogie sukienki. Ponieważ nie mogła się zdecydować, powiedziałem Jej, żeby wzięła wszystkie trzy. Nie wierzyła własnym uszom i zmotywowana przez moje pełne wyrozumiałości słowa, stwierdziła, że do nowych sukienek potrzebuje przecież nowe buty, zresztą te, które na wystawie oznaczone były ceną 600 zł. Na to rzekłem, że, oczywiście, ma rację. Nastepnie przechodziliśmy obok stoiska z biżuterią.
Żona podeszła do wystawy i wróciła z diamentową kolią.
Gdybyście mogli Ją widzieć! Byla wniebowzięta! Prawdopodobnie myślała, że nagle zwariowałem, ale to było Jej w gruncie rzeczy obojętne. Sądzę, że zniszczyłem wszelkie schematy myślenia filozoficznego na których się do tej pory opierała, gdy po raz kolejny powiedziałem "tak" i dodałem "piękna kolia"...
Teraz była wręcz seksualnie podniecona. Ludzie! Jej twarz wyrażała tyle uczuć, musielibyście to widzieć! W tym momencie powiedziała ze swoim najpiękniejszym uśmiechem:
- Chodź, pójdziemy do kasy zapłacić.
Trudno mi było nie wybuchnąć śmiechem, gdy Jej odpowiedziałem:
- Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupować...
Jej twarz zbladła jak ściana, a jeszcze bardziej, gdy dodałem:
- Mam tylko ochotę na to, żebyś mnie wzięła w ramiona.
Gdy z wściekłości i nienawiści już prawie pękała, wbiłem ostatni gwóźdź:
-Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwości mężczyzn.
Sądzę, że nie będę miał seksu do roku 2013...
Ad 1 odchudzasz się????
Ad 2 swietne
Cytat:
martini poproszę, tylko dry a nie bianco
Hmmm...dawno kotletów sojowych nie jadłam...i już mam obiad na poniedziałek

Uciekam, moze coś obejrze, tylko co, same nudy w tej telewizorni. Do zobaczenia.
Stary 2009-04-24, 23:16   #1018
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Hej. Wściekłam się poszłam na basen (pływałam jak szalona) a później do kumpeli na piwo (wypiłam dwa ale co tam) mąż musiał do pracy więc teraz siedzę sama jak paluch. Nie jest dobrze i chce mi się palić (tylko bez linczu mi tu proszę)

Ad 1 odchudzasz się????
Ad 2 swietne

Uciekam, moze coś obejrze, tylko co, same nudy w tej telewizorni. Do zobaczenia.
i co przeszedl Ci nerw ?? jak sie tak wyladowalas

nie a powinnam
po prostu my tu do pizzerii nie chodzimy, bo u nas w miasteczku nie ma nic ciekawego no a taka rozmrazana to czasami nam sie zdarzy jak nie ma czasu na obiad

no nie ma nic
Stary 2009-04-24, 23:40   #1019
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
i co przeszedl Ci nerw ?? jak sie tak wyladowalas

nie a powinnam
po prostu my tu do pizzerii nie chodzimy, bo u nas w miasteczku nie ma nic ciekawego no a taka rozmrazana to czasami nam sie zdarzy jak nie ma czasu na obiad

no nie ma nic
Trudno powiedzieć czy to nerw, raczej zrezygnowanie. Nie przeszło, ale będę żyła
Ojej to współczuję, uwielbiam pizze
(w ogóle fast food lubię) moja ulubiona to biesiada serowa z tele pizzy
Stary 2009-04-25, 09:37   #1020
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

to milo slyszec ze juz lepiej

a kaimak to nie to co karmel...
kaimak (mase) robi sie z mleka, cukru i mleka w proszku pysznosci
ja na wielkanoc robilam mazurka z masa kaimakowa i myslalam ze calego sama wtrzachne

milego przytulanka
ale z tego co piszesz to musi byc dobre.....ja uwielbiam mleko w proszku, moge go jesc lyzeczka prosto z paczki hehe!!!

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
E tam pomału - ja mam mocną głowę

Ale tu dzis cichutko, pewnie wszystkie się tulą do mężów (mam nadzieje, że te pokłócone też )

A mi się coś spać nie chce ... hmmm.... co by tu zbroić ?
oo mocna glowa-to pewnie lata treningu w piciu

Cytat:

ok dla nas po drinie (dla mnie piwo, żeby nie mieszać) a dla Ciebie zeby siebie i dzidzi nie smutać

dziekuje

Witam sobotnio zoneczki!!
wczoraj moja mala tak szalala w brzuszku- zesmy sie z tż tak usmiali-skopala tatusia nawet w ucho
Dzisiaj sobie pojem dobroci, bo idziemy na impreze do siostry tż z okazji 15 rocznicy slubu!!
zajrze jeszcze pozniej do was, bo potem to bede sie bawic
milego dnia!!

Dominika 04.11.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości