|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Moje opisy, z które ja ostatnio miałam ustawione
![]() * Spijam słowa z Twoich ust. * Tysiące obietnic, niespełniona ani jedna. * A może by tak poddać duszę chemicznym środkom? * Pieprzyć przyszłość, byle teraz choć na chwilę gdzieś zniknąć.. * W głowie wciąż słyszę jednorazowe "kocham". * ... kupić bilet donikąd, spakować walizki! * Jeśli mam być czegoś pewna, to jestem pewna siebie! * Raz w życiu rzucić wszystko ![]() * Zabiłam Cię w sercu, ale olałam żałobę. * Niejeden chciałby być głuchym krótkowidzem.
Edytowane przez AddictedToYou Czas edycji: 2009-04-25 o 18:40 |
|
|
|
#4202 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
świetne. Mój: `Powietrze zatrute Tobą otacza mnie <33
|
|
#4203 |
|
Raczkowanie
|
na całej połaci mlecz, w żółciutkiej postaci mlecz...
zbadaliśmy kosmos, mamy siedem cudów świata, ale nie umiemy cieszyć się życiem zielono od marzeń mych Zapatrzeć się, zasłuchać się, a oprócz tego jeszcze chleb i łyk herbaty do popicia. Czego tu jeszcze chcieć od życia? "Byś mógł spełnić swoje sny.., byś los wziął w swoje ręce." zmawiam pacierz od lustra i proszę o odbicie codziennie od nowa mierząc szerokości stąpając bez pewności przecinam węzły nieradości odliczam łyżeczkami cukier wsypując go do kieliszka goryczy próbuję osłodzić niesamodzielną porażkę czynioną mymi dłońmi pukającą do niebios pyskującą do świętego Piotra Edytowane przez Ki@ Czas edycji: 2009-04-25 o 18:46 |
|
|
|
#4204 |
|
Przyczajenie
|
zanieczyszczone sumienie . Ufam Twym słowom najszczerszym wiem, że nie zawiedziesz mnie. Tobie przed Bogiem obiecać, że nie opuszczę Cię . te tęsknoty, których miała pełen skład . nie ufaj mi, gdy rozum śpi . nie ufaj mi, gdy głos mi drży, dbaj o niespełnione sny . Jesteś bliżej niż chce mózg. Nie chcesz schodzić z moich ust. . Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią. Cieńka linia między miłością i nienawiścią. . I mimo, że czas płynie chcę tylko Twoje imię .
|
|
#4205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widze, że lubimy tą samą piosenkę Mezo - "Zemsta"sama ten opis dodawałam niedawno żyj rozdając to co w Tobie piękne, dziel się każdym słowem, każdą myślą,szeptem,uśmiechem.. Serce moje jest teraz zasmucone, Czyjeś odejście jest powodem.. każdy swoje dziesięć minut ma by na jawie przeżyć wielki sen patrz jak ja zaczaruje świat on mi da to co będę chciała.. w samotności będę Twoim przyjacielem w chwili zwątpienia możesz na mnie liczyć...
|
|
|
#4206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kocham też <3 ![]() ___________ Moje pragnienie zakorzenione w moich kostkach. Chodź, nic nas już nie zatrzyma.
Masz takie słodkie oczy, rozganiasz nimi chmury. Moja przyszłość wygrawerowana jest na Twoich dłoniach. Zamrożę nas razem w czasie, nasze oczy na zawsze będą złączone.
|
|
#4207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę. ;* - ale wiesz.. moje życie do jeden wielki problem, więc kolejny problem do mojej kolekcji to nie problem. - zbierasz problemy ? - zbieram, mam już sporo. A Ty jesteś na samym początku mojej listy TOP. caroline060 - najlepszy! <3 zastanawiam się czy nie wyznać Ci prawdy. ale muszę wiedzieć co Ty czujesz. :P głowie się i głowię, i nic nie mogę wymyślić. moje myśli dotyczą Ciebie. ;* pomożesz mi?
"- Czemu wolisz kanapę? - ponowił pytanie. - Ja tam uważam, że to łóżko to świetna sprawa. - Niepotrzebne nam łóżko - zdołałam wykrztusić. (...) - No nie wiem, no nie wiem. Na kanapie nie dałoby się zrobić tego i owego." ![]() You want be mine? |
|
|
|
|
#4208 |
|
Raczkowanie
|
dontlookdown, Plotkaraaa, anyszowska, KaMa2704, chocapic, TiS, Marzeniatko, Paajkaa, kee, nydee, abunee, Little Ballerina, kamisha, nieliczylamwcalesie, truskawkowa1993, NieZTejBajki, styrana, bananowalaska, JednaNaMilion, powinnam, peculiarity, chocolate, XxValedictionxX,Miluuu, papergirl, lilyblack, neee,
Je t'aime ! ___________ you're my sun-day ;*
I po co nam to było? Przez dzień do nocy, od nocy po dzień Kto śpi, nie grzeszy, więc miła osobo, nie będzie grzechu, gdy prześpię się z tobą. więcej grzechów nie pamiętam, Ale tego jednego - nie żałuję Bo jak śmierć potężna jest miłość. Normalność jest linoskoczkiem nad otchłanią anormalności. |
|
|
|
#4209 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale widze, że zemsta nie jest jedyną piosenką, którą lubimy ;P Krajewski... ![]() ___________ Nie myśl, że nie kocham, lub że tylko trochę_ . Gdy zamknę oczy widzę jaśniej, bo funkcje wzroku przejął dotyk_ . A mnie oszukuj mile uśmiechem, słowem, gestem, dopóki jestem_ . Ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko_ . Ze mną można tylko w dali znikać cicho_ . Schodami do nieba zacząłam się piąć, tam nie ma autostrady_ . Na duszy dnie ukryłam Cię, schowałam wszystkie słowa Twe_ . Choć dano nam niewiele dni, poznałeś śmiech mój i łzy_ .
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
bosko, beztrosko. ^^ Mr. Ten Właściwy. - przepraszam Cię za wszystko, za tę cholerną miłość też ! - za miłość to ja akurat powinienem dziękować.. - za słowo `kocham` trzy razy na krzyż... ? Dzwonię przez pomyłkę - sprawdzam czy zmieniłeś numer. emocje nie na sprzedaż. Więc nowocześnie terroryzuj Romantycznie hipnotyzuj mnie zmienia się kolor nieba nad nami. <33 styropian, pustostan w naszych głowach czy będziesz się śmiać tak jak zazwyczaj... Chodź i powiedz mi słowa słodkie jak Delicje, o których wiemy tylko my! Niech moje biszkoptowe serce, owinięte często folią będzie ciepłe! stoję na balkonie, mam zardzewiałe dłonie.
|
#4211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baardzo mi miło ![]() co do opisów, no może coś wybierzesz... może to egoizm, lecz bardzo przyjemny.. ale czas zająć się TYLKO sobą chwilowo do szczęścia nie potrzebuję drugiego 36,6 rewolucje, zmiany, czyli zobojętnienie part. 2 całkowicie obojętnie obojętna szczerze? mam to wszystko gdzieś a co to moja wina, że świat potrzebuje niezależnych kobiet... Cytat:
Cytat:
pozostałe: prawda wdała się bezwiednie z lekkim sercem dziś odejdziesz czemu drżę jak liść na wietrze? smutnych serc, słów niecierpliwych urojenia, spychają nas w przepaść pełzam po dnie, odbijam się od ścian wnikaj aż w krwioobieg, w ciała katatonie wyssany z palca strach wkońcu daj mi z siebie coś, tego nigdy dość Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-25 o 21:18 |
|||
|
|
|
#4212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kissabble - gdzie ty jesteś ?! wracaj :) <3 Trudno ocenić jak potężna może być miłość. Może nam dać siły w ciężkich chwilach lub zmobilizować do poświęceń. Może sprawić, że przyzwoity człowiek popełni straszny czyn. Może popchnąć zwykłą kobietę do szukania prawdy. Nawet, kiedy odejdziemy miłość pozostanie. Wszyscy szukamy miłości, ale niektórzy z nas żałują, że ją znaleźli. Tak, życie wypełnione nieprzyjemnymi szokami. Wydawać się by mogło że są one lecznicze, kiedy się ich spodziewaliśmy. Ale kiedy nasz system został wstrząśnięty, pozostaje pytanie: „czy przeżyjemy?”
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-25 o 20:13 |
|
|
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
teraz myśli, że może gardzić kobietami, a i tak je mieć.! krzycz swoje mądrości, lecz nie w moje ucho żeby lepiej walczyć kup nowy komputer musisz przecież mieć jakiegoś wroga lubisz walczyć z kimś kto ci nie chce oddać. cały ten porządek do tego się sprowadza, że władza daje kase a kasa to władza. rewolucja jest kobietą.! prędzej niż ciebie zauważyłabym powietrze.! ;]
|
#4214 |
|
Rozeznanie
|
Coś o ignorancji? W sensie, że ciągle jestem na zawołanie, a jak potrzebuje kilkuminutowej rozmowy to tradycyjny las rąk?
Gdzie wszystko jest niczym bez Ciebie. |
|
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ale pędzicie okradłam prawie wszystkie, nie będę wymieniać bo to by za dużo miejsca zajęło, wszystkie jesteście cuudowne - Co się dzieje z człowiekiem, kiedy pęka mu serce? - Nic. Zupełnie nic. Przecież żyje, pije herbatę, bierze prysznic, czyta książki, czasem nawet się uśmiecha... Z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu... Rozumiesz? im mniej wiesz, tym lepiej śpisz. no cóż, wypiłam Cie od stóp do głów. ![]() bo serce ku.rwa nie może czekać ! -Jak bardzo Ci na nim zależy? - Bardzo. Za bardzo. Bardziej niż jemu. Jestem w nim bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana...
|
#4216 |
|
Wtajemniczenie
|
czasami starczy tylko splunąć na szczęście.
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
Najseksowniejszą częścią męskiego ciała jest mózg .
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
gasną lampy, zamarł czas
ktoś Cię zdradził, pewnie ja zmieniłam twarz i dlatego słowa ranią wciąż przedziwnie będę jak twój grzeszny klown poznasz jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk i będę kochać, tak jak jeszcze nie kochał nikt na myśl o mnie, tracisz zwykle smak |
|
|
|
#4219 |
|
Rozeznanie
|
Wiem że teraz próśb tu się raczej nie umieszcza ale nic mi nie przychodzi do głowy zbytnio. Czy macie coś, że jutro z samego ranca jadę do Kazimierza i chyba bedzie fajnie lub nie. W każdym badz razie potrzebuje coś w tym stylu ze jade do Kazimierza. Znajdzie się coś?
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<3 ![]() _____________________ Dostałam dreszczy,
kiedy dotknąłeś mojej twarzy . Twój dotyk jest dla mnie taki magiczny . Wyobraź sobie, że istnieje milion mnie, mówiących do ciebie tak seksownie . Nie będę cię powstrzymywał, jeżeli chcesz dotykać mojej szyi . Rób to, czego cię nauczyłam, chłopaku . _________________ dontlookdown, Plotkaraaa, TiS, Paajkaa, kee, nydee, abunee, Little Ballerina, NieZTejBajki, styrana, bananowalaska, JednaNaMilion, powinnam, peculiarity,Miluuu, papergirl, lilyblack, Vivi12399. <3
|
|
#4221 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki ja mam taką prośbę. Zanim dodacie opisy przeglądnijcie przynajmniej 2 strony wstecz. Jest coraz więcej powtórek. Opis 'siedzimy na dachu i bawimy się powietrzem' czytałam już chyba 5 razy. To taka mała prośbinka
z mojej strony. ![]() ________ i ludzie, którzy zniżają się do poziomu rzeczy. zatopieni w objęciach jak w atlantyku Titanic. i nagle rozpadł się świat. nie chcę być twoim grzechem, który wolisz z siebie zmyć. niech całują Cię moje oczy. rysowałam nasze plany, wielka miłość była we mnie. I gdy uciekniesz mi gdzieś, za Tobą będę biec. oddam dziś co tylko chcesz, co chcesz ... i niech nic nie martwi, nie trapi. Ja i Ty. będac nierozłączni, jak Bonnie i Clyde dziś w harmonii ze sobą... i światem tak podłym. jedynym rozmówcą lustro. Pytasz czym jest miłość? Łączy ludzi jak Era. W Twoje ramiona mocno wtulone, zawsze będę kochał Cię . |
|
|
|
#4222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
__ Kiedy patrze na to jak jest, Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-04-25 o 21:56 |
|
|
|
|
#4223 |
|
Raczkowanie
|
cisza krzyczy szeptem, którego nikt nie umie słyszeć.'
|
#4224 |
|
Rozeznanie
|
*Zagubiona między paradoksami.
*To był mały wypadek, stłuczka, rysa na sercu. *W oparach absurdu. *Przychodzi znikąd. Zwyczajne, ludzkie tęsknienie. *Moje myśli coraz rzadziej znajdują ujście w słowach. *Zmęczeni wzajemną nieobecnością. *Wiesz, że nawet dzisiaj wsiadłabym w najbliższy pociąg i z koszem pełnym wiosennej miłości pojechałabym do Ciebie? *Rozkołysana w porywach ciepłego wiatru.
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baardzo mi miło ![]() Przepraszam, że mnie wczoraj nie było, ale jutro mam bierzmowanie i taka jestem zajęta, że szok Ale wygospodarowałam sobie teraz chwilę i spróbuję jakieś moje wypociny dodać ![]() Lubiła jeść kasztanowe lody na tamtym drzewie.. Tam gdzie wiatr szeptał jej czułe słówka i muskał jej twarz ![]() Nie będę o tym rozmawiać.. Będzie padać. A kiedy już wszystko zmierza do happy end-u, jakaś zdzi.ra musi zmienić scenariusz ![]() Niby nic, a jednak coś się zmieniło. Zawsze się zastanawiałam, dlaczego budzimy się w najlepszym momencie? ![]() I przepraszam za to, że czasami nie potrafię słuchać ![]() Lubię nasze nocne ucieczki nad jezioro Lubię, gdy patrzysz mi w oczy tak głęboko, że świat wiruje.. Lubię Twój tajemniczy uśmieszek Lubię ciepło oddechu i Twojej skóry Lubię wspominać tamtą kąpiel przy pełni księżyca Lubię, kiedy mnie pocieszasz Lubię to, że zawsze wiesz, czego potrzebuję I kocham Cię za to wszystko i za całą resztę ![]() I znajdę tego cho.ler.nego amorka i mu nogi z du.py powyrywam! Najczęściej zakochujemy się w niewłaściwych osobach. Czyta ktoś?
![]() |
|
|
|
|
#4226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mrrr ![]() ___________ Spójrz! Twoje niebo odbija się w moich oczach.
Niech Twoje serce, kimkolwiek jesteś, okaże się gorące.
|
|
#4227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję kochana za wyróżnienie ; **** _________________________ __________________ jak gdyby nic mówisz mi cześć ? wiesz co ? pieprz się. jesteśmy dwoma zagubionymi duszami pływającymi w akwarium może umrę wreszcie popatrzeć na rękaw świata i zapytać czemu tak jest zmechacony bez ciebie nie potrafię Ci powiedzieć, że ty jesteś moim życiem nie potrafię... ________________________ dziewczyny mam prośbę... spotykałam się z chłopakiem już jakiś czas temu, nie był gotowy na związek, a teraz wmawia sobie i swoim kumplom, że to było " dla zabicia czasu " co jest nieprawdą... że mi przykro, że tak mówi a z drugiej strony najchętniej bym go w du. pę jego piękną kopnęła......zrobiłabym wszystko dla niego, chociaż tak go nienawidzę za to co on mówi: < i chociaż mogłabym być z kimś innym, to ja głupia i jestem tylko za nim prosiłabym: powinnam, abunee, kee, garfieldo14, carmenkaa, chocapic, papergirl, Czarnula4, rebellious, plotkaraaa, caroline060, dontlookdown
chcę cię nie lubić za to, że nie możesz być bliżej. jeszcze przybiegniesz. przyjdzieS.z Edytowane przez truskawkowa1993 Czas edycji: 2009-04-25 o 22:31 |
|
|
|
|
#4228 |
|
Przyczajenie
|
' Może też nie możesz zasnąć, proszę cię, uśmiechnij się ... '
' Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz . . . ' ' Wszystkie myśli, uczucia, których nie masz gdzie pomieścić . ' ' Czułam tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę . . . ' ' Tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia . ' ' I czujemy się bezpiecznie jakby cały świat był dla nas ... ' <333 ;* )' Czuję to co ty albo któreś z nas się myli . . . ' ' Palę papierosa i patrzę w twoje oczy Myśląc, że to piekło w mojej głowie nigdy się nie skończy . . . ' Jamal - Pull Up <3 ;* )
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
Dla niektórych jest się zwykłym niedopałkiem papierosa, a dla innych aż niedopałkiem, którego chce się z przyjemnością podnieść..
Niezdefiniowalnie Przeżroczyste uczucia Mistrzowskie układy Skazana na Twoje oczy
|
|
#4230 |
|
Zadomowienie
|
<333333333333333
Zaszyj mi serce.
Wydaje się im że namieszają mi w głowie tekstem tylu : Jesteś jedyna. Mają racje - wydaje się im. Zamrrrrrrrucz dla mnie. Jeśli odbiorę Ci odrobinę uroku, to czy będę mogła w końcu spokojnie spać.? Z ramion twych prosto do nieba. Najpierw mówili odczekaj kilka dni - będzie lepiej. Później pocieszali że czas leczy rany, potem wmawiali, że kiedyś będę się z tego śmiała. Ale czy to ma sens.? Czy istnieje jakieś lekarstwo na to, że pomimo tego, że wylałam przez Ciebie tyle łez, nie mam Ci tego za złe.?
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-04-25 o 22:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

Mezo - "Zemsta"

wystarczy Marzena 

]