|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
Chodzi o to ze mialam zupelnie inna wizje fryzury....azzis wiem co czujesz Mam dosc wizyt u fryzjerow...
|
|
|
|
|
#482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
druga jest prześliczna! tzn przód mi się podoba z pierwszej, ale tyl zdecydowanie z drugiej
|
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po weekendzie zawsze mam dużo do nadrabiania
A to dlatego, że weekendy spędzam z moim TŻ i nie wchodze na komputer no i tak dzisiaj musze nadrobić jeszcze 5 stron.Gratuluje wszystkim PM, które brały ślub w tą sobotę i życze szczęścia na nowej drodze życia A my na 17:00 dzisiaj jedziemy na pierwsze nauki. Mówili nam, że u mnie jest tak, że najpierw jest normalna masza 45 minutowa, a potem tak do pół godz. coś tam ksiądz mówi i to wszystko, czyli jakieś 1,5 godz. to nie ma tak źle jakoś tam wytrzymamy
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-04-26 o 15:15 |
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. wczoraj i dzis miałam bardzo powazną rozmowe z TZ. tyle łez sie polało... |
|
|
|
|
#486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sciskam Madziu |
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę je myła 2x dziennie, to może trochę się spłuczą... Jestem zla na siebie, bo było mi robić samej w domu i przynajmniej nie stresowałabym się tym tak. atomufka całościowo bardziej podoba mi się fryzurka 2. Ale rozbierając na elementy, to: z pierwszej ładniejszy jest tył (a szczegółowiej rzecz biorąc kwiat). Gdybyś w tej 2 fryzurce też miała gdzieś wpiętego większego kwiatka, a nie takie malutkie, to byłaby śliczna.
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-04-26 o 15:51 |
|
|
|
|
#489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
No w tej drugiej fryzurce docelowo ma byc zywy kwiat.Bo to co ona mi wpieła to nie podoba mi sie
Teraz to juz sama nie wiem ktora wybrac
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same porażki normalnie... TŻ pojechał po te papierki do USC których zapomnielismy i na rondzie koleś zajechał mu drogę, to TŻ zatrąbił na niego... a koleś wyszedł i dał mu za to w mordę No jakaś paranoja!!!Nie wiem jak wygląda, bo tylko dzwonił i nie chciał za wiele powiedzieć. Mam nadzieję, że lima nie będzie
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co byscie zrobiły. chodzi mi o moją podróz marzen
no wiec akurat by nam sie udało:0ale TZ siostra cioteczna (córka jego taty siostry) bierze slub w sierpni, myslelismy ze 22 sierpnia ale cos mnie podkusiło by to sprawdzic. TZ napsiał do swojej siostry czy ona pamieta kiedy jest tamtej slub i ona mu odpisała ze 29 sierpnia i co teraz?? później na podróz poslubna nie moge jechac bo bede miała na koniec okres, nie wyobrazam sobie tego nawet. a nie isc na slub tez jakos glupio, choc w sumie jeszcze nas nie zapraszała a my podróz bedziemy pewnie niedługo rezerwowoac, bo juz czas najwyzszy nie wiem co robic.... skaracac wyjazdu tez nie chce, bo to podróz moich marzen, marzyłam o tym od lat i w dodatku podróz poslubna ![]() co wy byscie zrobiły na moim miejscu?? ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo paietaj nie licz ze okres bedzie regularny.. to sa stresy cos sie moze pokielbasic... a jak rozmowa z tz cos to dalo?
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do TZ... nie wiem. czas pokaze. |
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
aha i pamietaj ze ona nie ma obowiazku was jeszcze zapraszac wiecie o slubie i moze to zrobic za jakis czas wy swoich gosci tez nie zapraszaliscie.. (ja zreszta tez jeszcze nie) ale wiedzac ze macie isc na jej slub powinniscie rezerowac podoz tak zeby jednak na slub pojsc.. no wiesz oco mi chodzi.. wiecie kiedy jest slub wiec powinniscie o nim pamietac
to moze inne tabletki?
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech.. w sumie gdyby nie TZ siostra, która nam to powiedziała jak bylismy w Polsce na urlopie to bymsy nawet nic o tym slubie nie wiedzili .
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
atomufka jak dla mnie zdecydowanie dwójka !!! w pierwszej wyglądasz ładnie ale tak zwyczajnie, 2 bomba
subtelna, loczki są bardzo dziewczęce i spięte w oryginalny sposób, do tego tak jak któraś z dziewczyn napisała dałabym jeden kwiatek żywy średniej wielkości z boku zamiast tych malutkich. Dodatkowo za drugą fryzurką przemawia grzywka, wyglądasz w niej o niebo lepiej niż bez ![]() madzialenka, mam ten sam problem- okres muszę przesunąć, bo w trakcie umieram dosłownie i leje się ze mnie niesamowicie, a tabletkami anty mi nie wolno. I bądź tu mądry... |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
ech... i co robisz??
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny a zamawiacie grawerowane kieliszki na szampana? |
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka zdecydowanie bardziej podoba mi się fryzura nr 2
Madzialenka zgadzam się ze Scio Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2009-04-26 o 17:16 |
|
|
|
#503 |
|
Zadomowienie
|
najprawdopodobniej pojdę do gina po luteinę lub inny pochodny lek i wywołam sobie okres wcześniej- nie mogę mieć go na własnym ślubie, bo ja w trakcie mdleje czasem więc MUSZE coś zrobić żeby go wtedy nie było...
A w Twojej sytuacji bym też poszła do lekarza i przesunęła, a na wesele szła
Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-04-26 o 17:35 |
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
własnie zdecydowałam, ze pójdziemy na to wesele
![]() a pojedziemy albo 8 sierpnia albo 1 wrzesnia na 2 tygodnie. tak czy siak okres bede musiała sobie przesunąv tabletkami anty. trudno, najwyzej pod koniec podrózy bede sobie troszke cierpiała
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakies 2 tyg, moze półtorej przed planowanym dniem okresu jadłam dosc duzo płatkow owsianych i produktów zawierajacych błonnik i okresu nie miałam, a kiedy juz moglam spokojnie go dostac przestawalam jesc platki i po 2-3 dniach sie zaczynała meczarnia ![]() moze tego sprobuj
|
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy sądzicie że przy grzywce pasuje taki typ fryzurki i czy ona ma szansę się utrzymać???
Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-04-26 o 18:20 |
|
|
|
#507 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() brak mi słów.. My nie bo jak dla mnie to to się nie opyla, żeby kupić kieliszki które po 5 minutach picia (a nawet i nie) strzaskam no chyba, że u Was kieliszków po szampanie się nie trzaska.Cytat:
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, który termin wybrac. Czy od 8 sierpnia czy od 1 wrzesnia. we wrzesniu bedzie napewno duzo taniej, ale za to nie wiem jak z pogoda. Moze któras z was była w tamtych okolicach??
|
|
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuje porady
w jakim stosunku kupic wino do obiadu (białe/czerwone)? pozniej do deseru i podczas imprezy bedzie juz polslodkie czerwone, ale z tym obiadowym nie wiem, czuje ze wiecej czerwonego, tylko ile, 2 do 1 ? |
|
|
|
#510 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe czy jutro dziewczyny wstawią jakieś fotki ze ślubu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

Chodzi o to ze mialam zupelnie inna wizje fryzury....
Okazalo sie ze jest tam sporo miejsca do tanczenia,wiec czemu nie
3 pierwsze zdjecia to fryzura nr 1 ,a nastepne to nr 2
Masakra jakaś!

No jakaś paranoja!!!

i co teraz?? później na podróz poslubna nie moge jechac bo bede miała na koniec okres, nie wyobrazam sobie tego nawet. a nie isc na slub tez jakos glupio, choc w sumie jeszcze nas nie zapraszała a my podróz bedziemy pewnie niedługo rezerwowoac, bo juz czas najwyzszy
subtelna, loczki są bardzo dziewczęce i spięte w oryginalny sposób, do tego tak jak któraś z dziewczyn napisała dałabym jeden kwiatek żywy średniej wielkości z boku zamiast tych malutkich. Dodatkowo za drugą fryzurką przemawia grzywka, wyglądasz w niej o niebo lepiej niż bez