|
|
#4291 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
a cos o maturze macie?
|
|
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
Kachaaa dodawane przecie było kilka stron wcześniej.. weź przeglądnij albo wyszukiwarka jest ;| takie trudne
Dziekuje za pochwaly Wierzymy, że będzie dobrze i dążmy do tego... Wiele możemy zdziałać... Bo najważniejsza jest wiara... My musimy chcieć... A potem żyć aby tak było...` `Ludzie nie potrafią bez lęku ani kochać, ani nienawidzić. Czasem zadaje sobie miliard pytań. Na połowę z nich jednak wole nie znać i nigdy nie poznać odpowiedzi. Jestem silna i nie płaczę nie mam po czym i za czym płakać. ` stoję na przecięciu się biegunów. strachu i spokoju Nigdy nie chciałam zobaczyć cię smutnego Myślałam że chcesz tego samego dla mnie...
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-04-26 o 18:27 |
|
|
|
#4293 |
|
xoxo
|
- Jestem na ciebie zła ! ( 'ale tak bardzo Cię kocham !'- pomyślała)
- I co teraz ? - Ugryzę Cię. - Gdzie ? - W język . Nie wiem czy Go kocham. Nie wiem nawet czy On kocha Ją. Wiem tylko, że patrzenie na Nich sprawia mi ból i niszczy moje serce. - Przepraszam, wiem że nie powinienem. To zaszło za daleko. - Chyba trochę za późno na skruchę... - Czy mogę liczyć na Twoją przyjaźń? - Żartujesz sobie?! Wynoś się z mojego życia, daj mi spokój.. Nie chcę Cię znać..! - Przepraszam.... Odszedł.. a ona do siebie: - Kocham Cię, nie odchodź... wróć.. Pokochałam, a zanim zdałam sobie z tego sprawę, staliśmy się wrogami... Czasami ludzie są wredni. Traktują drugiego człowieka, jak kolejny wkład do długopisu. Po zużyciu kupują nowy, a stary wyrzucają, nie interesując się jego dalszym losem. Czasami fałsz łykamy jak pastylki przeciwbólowe, a prawda nie chce przejść nam przez gardło. Uwielbiam szczerość z ograniczoną przydatnością do spożycia. Zawsze można powiedzieć, że nie widziało się nadruku. Stałam z nadzieją u progu Jego serca, pukałam, stukałam, lecz nikt nie otwierał... Ja mam swój świat...Ty masz swój świat...I po cóż się przeprowadzać?? Przerasta mnie i prezytłacza to... życie. Ta jedna wielka kpina stawiająca tak ogromne wymagania. Podołać mu nie mogę... upadam... i wstać już nie potrafię. A ono drwi i szydzi ze mnie obmyślając coraz to nowe, wymyślniejsze zasadzki. Czy sobie poradzę...?! Podeszła do mnie mała Julka i zapytała się co robię. Odpowiedziałam : - Próbuje dopasować dwie połowy jajek do siebie. - Ale przecież one nie pasują - oznajmiła. - No właśnie. A ja staje się nieistotną mgiełką, odległą i dziwną, całkowicie niezrozumiałą ... Przydałaby się kolorowanka na wzmocnienie wyobraźni... Znudzenie nie jest wynikiem "nic nie robienia" a brakiem pomysłu na życie... pomiędzy naszymi słowami pojawił się głaz, tak ciężki,że nawet Bóg nie zdołałby go przesunąć. Czas leczy rany. Ale ja lubię drapać. __________ Kachaaa wyszukiwarka nie gryzie. a po za tym chyba 5 stron do tyłu jedna dziewczyna dała sporo o maturze więc łaskawie przejrzyj a dopiero potem dodawaj prośby
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-04-26 o 18:32 |
|
|
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...a#post11983418
post martik77 .
|
#4295 |
|
BAN stały
|
Oh. Dawno mnie tu nie było. I pewnie długo nie będzie. Coś mnie tknęło, żeby podzielić się z Wami opisami. Ale wracam do rzeczywistości. Taka ładna pogoda za oknem nie może się marnować. Czy mam to dla ciebie przeliterować Udawajmy, że jesteś mój. Powinnam była skopać ci tyłek. Zatrzymać pokusę krzykiem. Muszę się pozbierać, od czego mam zacząć? Nie mogę liczyć na twoją pomoc kiedy wszystko psuje się. Nigdy nie bierzesz chwili taką jaka naprawdę jest. Próbujesz wmontować mnie w swoją perfekcyjną paczkę. Moje prawdziwe kolory odeszły jak obrazek, którego nikt nie widzi. Nawet nie znasz mojej ulubionej piosenki. Mówisz mi jak powinnam nosić moje włosy. Chcesz zmienić wszystko czymkolwiek byłam. Nie chcę być twoim małym obrazkiem idealnej, pięknej dziewczyny. Nie zamierzam czekać naokoło ciebie, by ograniczyć całe moje życie. Pozwolę ci patrzeć jak się wynoszę. Nie wiem kim byłam na początku. Dziewczyna, jakiej pragnąłeś, była wszystkim czym ja nie jestem. To nie tak, że potrzebuję kogoś, kto mówiłby mi, gdzie mam iść w nocy. Sądzę, że zgubiłam cię w ciemności. Myślałeś, że mnie znasz, ale tak nie jest. Czuje się zagubiona, kiedy jestem w twoich ramionach. Nie lubię tego kim się staje. Nie będę zamykać moich ust już nigdy więcej. Rozdzieliłam nas zamykając drzwi. Przepraszam, że żyłam w kłamstwie. Nigdy nie byliśmy od siebie tak daleko. Nienawidzę mówić tego, ale w każdym klubie puszczają tę piosenkę. Kiedy wchodzą do pokoju, ludzie zatrzymują się i gapią. Dobrze wiesz, że to ja - nie ty. Chłopacy i dziewczyny udają, że mnie znają. Nie próbuj mnie nienawidzić. Bo nie chcę angażować się w związek, który nie wyjdzie. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-04-26 o 18:48 |
|
|
|
#4296 |
|
Raczkowanie
|
jeśli kiedyś zjawi się człowiek, który powie ci, że zostanie z tobą do 'końca świata' i jeden dzień dłużej, powiedz mu, że twój zegarek ukazuje spóźnioną godzinę umówionego spotkania, i już więcej nie wracaj do momentu nieskończoności.
chciałam być ludzka, chciałam być twoja, samotność poniedziałkowa nierówna się, nie zamierza nawet walczyć z tym jak potrafię dziś kochać. jestem najbardziej wrażliwym człowiekiem, który stara się w sobie kształtować siłę najsilniejszą. jesteś tym właściwym mi tym, co musi być takim co ma i wie co nie przebywa, tym co jest
|
|
#4297 |
|
Raczkowanie
|
a ile zwątpień jest do przeczekania, do wytrzymania.. i tylko kolory zmieniają się. tak od lat już trwa mój nie ład.. ta historia niczym ściana tyle lat jest taka sama! ____
czy komuś się wgl podoba to co pisze..? ^
|
#4298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten tekst zabieram - na pewno się przyda dziękuję ... z oczu Twych kraść każde spojrzenie. "jutro" to było o całą wieczność za późno.! najpierw zanurzyłam się głębiej w nieświadomości, a potem porwał mnie nurt innych, mniej niejasnych snów... Za kilka godzin znowu mieliśmy się zobaczyć. Do tego czasu warto jeszcze było oddychać. Myślałam, że masz zamiar udawać, że nie istnieję, a nie doprowadzać mnie do szału. ..ale mam już dość zmuszania się do ignorowania Ciebie.
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie widzimy ten świat z zupełnie innej perspektywy...
|
#4300 | |||||
|
Zadomowienie
|
jejku. troszkę mnie tutaj nie było. powód ? brak czasu : (
mam nadzieję, że mnie pamiętacie xd. Wy oczywiście jesteście fenomenalne. no ale przecież o tym wiecie .3martyna3, lilyblack, carmenkaa, papergirl, lovers2friends, peculiarity, TiS, plotkaraaa, paranienormalnaa, dollrace, caroline060, powinnam, truskawkowa1993, nastychick, miluuu, paulqa94, anyszowska, snowball, kamma1507, neee, little ballerina, abunee, MySmallCornerlnSky, dontlookdown, kastelle, wronsi, ola994, primadonna, defacto, bananowalaska, KaMa2704, kamisha, rebellious, paajkaa, rozunia, nieztejbajki, styrana, jednanamilion, jednazwielu, kee, agattee, nieliczylamwcalesie. <3 Kocham jak cholera mać. (że tak brzydko powiem xd.) Skarbek nawet nie wiesz jak mi miło, że ktoś zauważył moją nieobecność. jestem już i postaram się zostać. Moja ;* to Ty jeszcze pytasz ?! Ślicznotko jesteś w czołówce. i podium wizażowe należy do Ciebie. <3już dawno tego dokonałaś Myszko. <3 dziękuję bardzo Słoneczko. <3 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kiedyś były tutaj dodawane takie opisy dla Paajki o ile dobrze kojarze. w tym wątku, więc użyj wyszukiwarki : ) a jeden mi się akurat przypomniał. dodany niedawno przez Plotkarę. : "w fotografii najlepsze jest to, że wydobywa się z obiektu całe piękno." _________ bo mówili, że nie wolno mi kłamać. i wtedy powiedziałam Ci, że jest mi dobrze. jak we śnie. sny zawsze kończą się w najmniej spodziewanym momencie. wkurza mnie to czekanie. serio. co za dużo, to nie zdrowo. co za długo też. czy dawniej serca też sprzedawano na kartki ? dawno minione granice uczciwości. nie tracę czasu na byle co. jak na miłość na przykład. wyprzedziłem siebie i przegrał mój cień. wykrzywiony obraz szarej codzienności nie pozwala powstać okłamanej ludzkości. życie za życie, śmierć za śmierć. to nie jest plansza komputerowej gry, tu nie znajdziesz dodatkowego życia. ile razy można zabijać bezpiecznie ? słychać tłumów krzyk. - ciekawe co oni sobie myślą jak tyle dziewczyn piszczy na ich widok ? - jak to co ? myślą : "a dlaczego ta czarna, na lewo nie wydaje z siebie głosu ?" kurde. one sobie tam idą na legalu a my siedzimy jak te sępy. pieprz swoją duszę. czy zawsze będziesz kretynem ? nie. chuj.em ! pieścimy swoje ciała od miłości do znudzenia. krwawi bożym potem. im bliżej jesteśmy bardziej się oddalamy. im częściej się widzimy rzadziej się spotykamy.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-04-26 o 20:15 |
|||||
|
|
|
#4301 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :roll eyes:Cytat:
______________ wiesz, co jest najgorsze? to, że nie potrafię walczyć o to, co kocham. nigdy nie umiałam. nigdy. Ździebełko ciepełka Diamencik ze szkiełka Czułości kropelka na listku Ciepełka ździebełko Tkliwości światełko W twych oczach wystarczy za wszystko... Nie liczy się ukryta głębia lecz nasze uczynki... Dużo spaliśmy, dużo marzyliśmy, leżeliśmy blisko siebie, przytuleni, opowiedzieliśmy sobie swoje życie... Miałam wrażenie, że bierzesz mnie za rękę i wprowadzasz w sam środek tajemnicy, by zagłębiać tajemnicę. Jestem przepełniona miłością, czuję, jak mnie pali, dał mi jej tyle, że starczy na wszystkie następne lata. Chciałabym być Twoim zapachem kawy, którą tak lubisz. ach to moje serce uparte. Mówić mu że On to tylko przyjaciel A ono swoje... I za każdym razem bije mocniej. A motylki latają wyżej. Bo przyjaźń często kończy się miłością ale miłość przyjaźnią nigdy. a wiesz.. jesteśmy przyjaciółmi. ...ten którego szukam przecież jest obok mnie, chyba widzę jak wyglądać mógłby nasz świat. Notice me | Zauważ mnie Take my hand | I weź moją rękę Way are we stranger | Dlaczego jesteśmy sobie obcy When our Love is strong | Kiedy nasza miłość jest potężna Why Carry on without me? | Dlaczego to się toczy beze mnie?
|
|
|
#4302 |
|
Raczkowanie
|
Rebeellious - i ja kocham Ciebie ;*
Vivi12399 - Merci. Mutuellement ;*KaMa2704 <3 ;* uwierzwsiebie - i nawzajem jak najbardziej! ;**** truskawkowa1993 - może jakoś pomogę ;** You'are not my lover. * Pocałowałabym Cię, ale nie zrobię tego bo Cię nienawidzę. * Ence pence w której ręce. Miłość czy nienawiść? * Na czarne mówić miałe, miłość mylić z nienawiścią. * Z chęcią kopnęłabym Cię w dupę. I niekontrolowanie szepnęła 'przepraszam'. * Jeszcze ciepłe uczucie, wyrzam do śmieci. * Lubię Cię nienawidzić. * Miłość bez paragonu, zwrócić nie można, nosić też nie. * Gdy myślę o Tobie marzę by poturbowała Cię japońska torpeda. A myślę często. * Jeśli dodałabym Ci do szklanki arszeniku nie wiem czy bym jej po drodze nie wylała na podłogę, z obawy, że wypijesz. * Tłukę każdy współny kubek i sklejam nocą. * Dla Ciebie szklanka jest do połowe pełna, a dla mnie to narzędzie, którym mogę Cię walnąć. Dobra. Naprawdę nie mam weny. Wybacz ;* Ola994 - <3 ;* Hm. Wybacz, ale kompletnie nie mam pomysłow i chyba jedyne co mi przychodzi na myśl to: * Wielu ludzi pyta mnie, dlaczego wciąż noszę ze sobą aparat, dlaczego robię zdjęcia. Wówczas odpowiadam: a dlaczego Ty jesz? Opisy; * Największym błędem ludzi zakochanych jest to, że nigdy nie widzą oczywistych rzeczy. Wmówiłam sobie, że on mnie nie kocha i codziennie rozpaczałam z tego powodu, chociaż on się uśmiechał i cieszył z samej mojej obecności. Czekałam, aż się do mnie odezwie, ale on milczał - bo czekał, aż to ja odezwę się do niego. Ludzie zakochani to w większości ludzie ślepi, którzy nie chcąc cierpieć ranią samych siebie - obawiając się miłości. * Przyprawiasz mnie o próchnicę mózgu i ból lewego przedsionka serca. * Zapominała przez rok, nie widząc go na oczy. Aż zapomniała smak jego ust, śmiech i zapach. A gdy go znowu zobaczyła zrozumiała, że cały rok poszedł się je.bać. * Jestem dobra w tworzeniu rozmów z tobą w moich marzeniach. * I ch.uj w bombki strzelił. * Could you look at me, please? * Namaluję Cię. * Jest tak stara, że pamięta jeszcze miłość z obrazka i przyzwoitych ludzi. Znowu was zaniedbuję - szkoła, szkoła, szkoła.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
rozejrzyj się wkoło siebie. czy masz ta jedna rzecz bez której nie da się żyć?
jak bardzo Ci na nim zależy ?- .. za bardzo - odszepnęłam . szczery, prawdziwy uśmiech.. ah, kiedy to było?! kocham Go, tą pieprzoną, zakazaną miłością.
|
|
#4304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja również ![]() ___________________ chyba nie potrafie powiedzieć, że nie chciałbym ciebie mieć. bo ludzie patrzą na wszystko z góry. tak często mam Cię na końcu języka. Razem z Tobą, w deszczu, stresującym trzeszczeniu bitego szkła ze szczyptą trzaskających drzwi i huku niesionego przez wiatr. powietrze drży w twych oczach. 'kochałam się' z nim..
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-04-26 o 20:33 |
|
|
|
|
#4305 |
|
Raczkowanie
|
Myślisz o zwycięstwie o władzy na de mną,
myślisz że jesteś kimś lepszym ode mnie, stoisz przede mna, jesteś już nikim, ja poczekam cierpliwie, bo znam już wszystkich, boz nam już Ciebie wiem ilu poznało Ciebie. poza ładną buźką nie masz niczego, brak Ci osobowości - próbujesz byżtaka jak ja, brak Ci serca - próbujesz wyrwać mi je brak Ci mózgu- próbujesz myśleć jak ja nieskutecznie brak Ci zręczności-próbujesz wysługiwać się mną, brak Ci tego co ja mam brak Ci jego próbujesz być lepsza niż ja, na próżno on widzi tylko mnie - masz ładną buźkę brak Ci tego co mi- brak Ci jego jego ust - które mam ja jego mysli - które są o mnie jego ramion - które są moje jego siły - którą daje mi jego brak Ci - który jest mój a ja wciąż boje się, że kiedyś braknie mni tego co mi odbierzesz że zobaczy, że ty to już nabyłaś po przez kradzież boję sie Ciebie boję się, że jesteś silniejsza przeraż mnie - chodź wiem, że jestem lepsza... Gdy odchodzę od n!ego obrażona ( Idzie za mną..) Gdy patrzę na jego usta ( Całuje mnie..) Gdy Go popycham i biję ( Chwyta mnie.. i nie puszcza..)Gdy zaczynam do niego przeklinać ( Całuje mnie.. i mówi, że KOCHA..) Gdy jestem cicha ( Pyta co się stało..) Gdy Go odpycham ( Przyciąga mnie do siebie..) Gdy zaczynam płakać ( Przytula mnie i nie oddzywa sie słowem..) Gdy widzi jak idę ( Podkrada się za mną i przytula..) Gdy się boję ( Ochrania mnie..) Gdy kładę głowę na jego ramionach ( Nachyla się i mnie całuje..) Gdy kradnę jego ulubiona bluzę ( Pozwala mi ją zatrzymać i spać z nia w nocy..) Gdy za nim tęsknie ( W!e, że mnie to bol! w środku..) Gdy mówie 'koniec' ( On wie, że dalej chcę aby był 'TYLKO' mój..) Największą sztuką jest śmiać się zawsze i wszędzie nie żałować tego co było..nie bać się tego co będzie a jeśli ktoś zada Ci CIERPIENIE najlepsza zemsta?- PRZEBACZENIE.
|
|
#4306 |
|
Raczkowanie
|
hej ; ** dziewczyny ; )
mam do Was ogromną proźbę . ; ) prosiłabym o opisy do chłopaka na którym mi zależy i jemu na mnie też tylko chcę żeby się trochę o mnie postarał . Liczę na Was : *** ____________ Chcę wierzyć w słońce nie chce już wierzyć w chmury
Świat jest okrutny ale nie ma się co rozczulać To całe życie jak słona kropla Słów na usta nie ciśnie się zbyt wiele co mam powiedzieć naprawdę nie wiem … To przyjaźń ? Może lepiej o tym nie mówmy Niech to trwa nigdy się nie kończy nawet śmierć nas nie rozłączy Wyrywałem z serca miłość – bezsensu . Spijam słowa z twoich ust. Bezwarunkowa miłość ! Tak drobne ciało skrywa tak wielkie serce. Czy te oczy mogą kłamać ? Jej oczy nie kłamią ! Zabiła by za mnie, zamordował bym za nią Obraz stoi przed oczami, nie potrafię oddychać ustami Uśmiech przez łzy to nic nie zmieni niczego nie da się naprawić, wymienić . Tak bardzo czuję się bezsilna Ciebie już tu nie ma nie zmienimy już nic .
|
|
#4307 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Werro;12051419]hej ; ** dziewczyny ; )
mam do Was ogromną proźbę . ; ) prosiłabym o opisy do chłopaka na którym mi zależy i jemu na mnie też tylko chcę żeby się trochę o mnie postarał . Liczę na Was : *** __ mam coś takiego ale nie wiem czy za bardzo pasuje ![]() Dobrze wiesz, że Cię pragnę!!! A Ty już rozbierasz mnie wzrokiem;]Ale co będzie potem? Nie zdążyłam się przedstawić.. Wybij Mi z głowy opętanie.. stań się tym JEDNYM, JEDYNYM Kochaniem
|
|
#4308 |
|
Raczkowanie
|
Siedząc z myślami o Tobie..
I w pewnym momencie wydawało mi się, że jestem potrzebna. Pomyliłam się. Pod niebem miłości, Będę z Tobą. I nie będzie żadnego innego wyjścia. Jeżeli myślisz, ze się nie stoczysz, zaczekaj do zachodu słońca. Pod światłem gwiazd, Jest magia, by czuć się tak idealnie. Skradnę Twe serce dzisiejszego wieczoru (...)" Dopóki będziesz szczęśliwy, wielu będziesz miał przyjaciół. Gdy los Cię opuści będziesz sam. Gdziekolwiek się znajdujesz twój świat tworzą twoi przyjaciele Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas I wszystko to co kochałam.. to na czym mi zależało poszło w stronę światła.. Ty zawsze będziesz stanowić pewną część mojego życia, Nawet jeśli ja nie będę jej stanowiła w Twoim życiu, Ponieważ jesteś w mojej pamięci. Nastrojona na miłość.. i nagle stanie się cud spojrzysz na mnie w końcu już nieobojętnie tak. Pozwól mi usłyszeć, że zależy Ci właśnie na mnie. I kiedy patrzę w Twoje oczy... Lubienie w zakochanie mieni się. Czasami tylko obawiam się, że nie zdążysz, by przy mnie być. Trzeba by mnie zjeść na surowo, żeby poznać. Kochaj mnie taką jaka jestem, a będę stawać się lepsza. Przytulić się, by nie bolało. Bądź w moim świecie, bo żaden inny dla Ciebie nie istnieje. Bo jestem Twoja, cała zatopiona na dnie oceanu. Wypłynę, jeżeli powiesz tylko jedno słowo. To boli a ty nawet nie możesz być przy mnie bym odnalazła spokój w rytmie Twojego serca. I być kochaną... Moje oczy nareszcie nabrały blasku i nie są szklaną taflą, pustymi oczami lalki. Jestem nienasycona Tobą. Mogę przytulić się do Ciebie, wsłuchana w rytm Twojego serca, który niesie ukojenie. Możesz pójść tam gdzie znajdziesz lepsze dni. Zapamiętam ciebie tak, jakbyś był tu przez cały czas. Poukładam każdą z chwil, w jeden stary film. Nie oglądam zakończenia bo ciebie tam nie ma ...
|
|
#4309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję;* mocno Twe prześliczne![]() byłeś jedną z chwil,przez które tracę wiarę. za każdym razem gdy mówisz 'kocham" to kłamiesz. Z pięknej bajki,rodzi się dramat. Nie powiedziałeś słowa aż wyszło, że kochasz inna... Mogliśmy być.. Myśli robią hałas... Nie umiesz dawać Ciepła, nie umiesz kochać, cenic szkoda.. Bohater zostaje widzem. bawi Cie ból jakbyś nie miał serca.. Nie jestem zabawka, która obojętność lubi. "nie wiem co pije, lecz jeżeli to jest miłość to polej mi jeszcze" W lasach bez ścieżek rozkosz na ans czeka.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#4310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Może warto poczekać te parę chwil zanim dasz mu całą siebie, właściwie tak za nic ..? ;] Pożyjemy, zobaczymy ![]() _________ Może i bym płakała, gdyby to nie wiązało się z rozmazanym makijażem. Defragmentacja głowy, myśli i uczuć. Może formatowanie konieczne? ...im dłużej panuje cisza, tym trudniej ją przerwać... Od dziś mniej naiwna, mniej wrażliwa, bardziej odważna i niezależna! Mam nadzieje że sie komuś przydadzą )
|
|
|
#4311 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
** zabieram ten wyżej. <333kee- <3 ________ . mówiłeś mi, że przyciągam gniew, że za nic masz mą niewinność. Kazałeś mi trudną drogą iść, za stróża mić tylko ciemność.
taniec na bezsenność ___ totalny brak weny, totalna paranoja mam wszystkiego dość ![]()
|
|
|
#4312 |
|
Raczkowanie
|
...i zaśmieję Ci się prosto w twarz ! o tak !...
a ja głupia myślałam, że zdrada, paskudztwo i fałszywi przyjaciele to nie w mojej bajce.. Nasze życie jest takim, jakim uczyniły je nasze myśli. jedno mnie zastanawia... dlaczego akurat teraz o nim myślę ?
|
|
#4313 |
|
Rozeznanie
|
I powiedział : - To koniec , prosze Cię odejdz i nie przychodz tu nigdy więcej ! -w Takim razie powiedz ze mnie nie kochasz .. -Poco ? - Tak będzie mi łatwiej odejść . Już sama nie wiem czy bardziej Cie kocham czy nienawidzę . - pięćdziesiąt dziewięć , sześćdziesiąt , sześćdziesiąt jeden .. - Co liczysz ? - Licze ile razy mnie okłamałeś . Następna laska, następna Dziewczyna .. Jedno sie kończy drugie sie zaczyna... Nie jeden nie wie, co to psychiczny eden - siedem dni zlewa się w jeden. ______________ nieliczylamwcalesie,lilyblack, papergirl, lovers2friends, peculiarity, paranienormalnaa, na ,caroline060, powinnam, truskawkowa1993, nastychick, miluuu, paulqa94, 3martyna3,anyszowska, snowball, kamma1507,neee, little ballerina, abunee, carmenkaa, dontlookdown, kastelle, MySmallCornerlnSky, wronsi, ola994, primadonna, defacto, bananowalaska, KaMa2704, kamisha, rebellious, TiS, plotkaraaa, paajkaa, rozunia, nieztejbajki, styrana, jednanamilion, jednazwielu, kee, agattee, nydee, dollrace .. UBÓSTWIAM TO MAŁO POWIEDZIANE (; krrradnee ;***korzystając z okazji to życze wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin dla nieliczylamwcalesie , najjlepszego kochana ;** <3 (stara dupa )
|
#4314 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lubię być okradana przez takie osobistości jak wy nawet gdybym rozciągnęła ręce na całą szerokość, nie pokazałabym wam jak mi jest miło i jak was kocham Cytat:
jesteśmy jak dwa betonowe budynki; blisko tak, ale osobno. a między nami hula czasami tak zimny wiatr. czasem jeszcze miękko stąpam dookoła twojej duszy, ale ty udajesz, że nie widzisz i czasami trzaskam ci przed nosem drzwiami od mojego serca. a ty włazisz szparą między nimi a podłogą. opanuj się. inaczej pokażę ci swoje migdałki. nie przy pocałunku- udowodnię ci jak pojemne mam płuca. gdy zapytasz mnie czy kocham, odpowiem że owszem- jak grube dzieci ciastka. sunę powoli dłonią i palcami zahaczam o guziki twojej koszuli. wciąż boli, gdy strącasz moją dłoń. a potem oglądam jej potłuczone resztki na podłodze. czasami mam wrażenie, ze przy tobie sięgam nieba. a wtedy robisz szybkie 'pstryk' i mam mnóstwo sinców na sercu po upadku. drży mi serce, gdy za drzwiami słyszę twoje kroki i rzucam się na drzwi, by cie powitać najgoręcej jak umiem. wiesz, jak to boli, gdy widzę, jak wchodzisz do mieszkania obok? nie wiem, czy coś się nada, stokrotko. mam trochę sprany mózg dzisiaj ; ) Cytat:
małe srebrne urządzenie całym moim światem. lubię ten świat. forget about everything and learn the best lesson the heart, the soul, the life, the passion pomiędzy klatkami życia aparatem chwytam ulotne chwile bo tylko tutaj czas nie ma dla mnie znaczenia gdy patrzę przez obiektyw życie wydaje się łatwiejsze. magiczna sztuczka zatrzymywania czasu wciaż próbując uchwycić duszę życia na zdjęciu niestety, tylko tyle. _ ktoś ważny, nieważny. nie, nie udawaj, że nie wiesz, kto z nas wariatem jest to ten świat zjadł mi odwagę i know it's already over now a moją najlepszą obroną jest ucieczka. nie boli. w strzykawce moje serce. to ty wciskasz tłoczek i je gnieciesz. wykrzyczę dziś siebie nad dachami szara mgła a w schowku pod schodami jeszcze wczorajsi my na strychu starych, zakurzonych wspomnień czas boso ucieka mi na oczach nie mam już sił, siły są daleko stąd. breaking slowly wrzeszcz mi w gębę, jak cię proszę, że nie kochasz więcej mnie zęby strachu zaciskać na wargach. aż do krwi. do krwi.
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-04-26 o 21:53 |
|||
|
|
|
#4315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przyłączam się do życzeń. ___ I gdy mijamy się na schodach w szkole me serce nie bije już mocniej..
Poznali się na szkolnym korytarzu.. Był nie śmiały i zabójczo piękny.. I choć minęło pół roku nadal mam nadzieję,że napiszesz.. Budzę się o 3:30 i sprawdzam czy nie napisałeś. Dziś staliśmy obok siebie jak gdyby nigdy nic między nami nie było. Czasem miłość łamie serce. Bajka skończyła sie. ![]()
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#4316 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam, któregoś ranka wstałam o świcie. Poczułam przed sobą nieograniczone możliwości. Pamiętam jak powiedziałam Oto początek szczęścia. W tej chwili się zaczyna i zawsze będę je odczuwać. Nigdy nie przyszło mi do głowy, że to nie był początek. To było szczęście. Właśnie ten moment.
Dzięki Tobie miałam to ciepłe światełko w oczach.. I wiesz co ? Cholernie żałuję, że zgasło. wciągasz jak wideo gra. może uda mi się odnaleźć to,co kiedyś zgubiłam. Może odnajdę coś więcej niż stare wspomnienia. nigdy nie jest za późno. nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości, jak Ty.. szeptem na ucho powiem, że..
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-04-26 o 21:33 |
|
|
|
#4317 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wierzę... dziękuję Kochana jestem wielką fanką Twoich opisów te powyższe zabieram...Cytat:
![]() -Utopisz się kiedyś w tych łzach. -Nie utopię... Nauczyłam się w nich pływać. mamy kłopot Ty i ja.. tak proszę pana, nie mam już siły na tę głupią miłość. Sok pomarańczowy i tego Pana w białej koszulce, proszę.
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
tylko czyny pomogą Ci mnie zrozumieć...
nie chce wiele, tylko Ciebie, kiedy jest gorzej niż zwykle... obiecuję, że nie zawiodę, zaufaj... daj nam szansę! tylko w miłości odnajdziesz naszą prawdę. nie udaje uczuć... jestem sobą. nie wiem czym jest miłość, ale wiem, że jesteś kimś, kto może mi ją ofiarować! spotkałam Ciebie gdzies na końcu świata. nie pozwól mi zwatpić, za bardzo mi zalezy! " niech świat zapomni, co znaczy smutek i łzy"
"na myśl o Tobie moje serce łapie rytm" "wyznaczasz rytm mojego serca" "rysuję gwiazdę, gdy mysle o Tobie... mam już całe niebo!" "w kazdym Twoim spojrzeniu odnajde siebię " "nie bedę udawać, że nic do Ciebie nie mam "
|
#4319 |
|
Raczkowanie
|
Absolutny słuch milczenia.
Sama... wciąż sama Od lat żyję w pustce niezauważona Niekochana Jak cień Który nie zwraca na siebie uwagi Każda ma prośba Każdy mój krzyk Pozostaje bez echa Każda ma ofiara miłości Jest odrzucona Sama... Niekochana... Niezauważona Jeśli się zabiję to może ktoś zatęskni za mną ktoś zrozumie że mnie kochał a tak... lubią kiedy potrzebują odwracają się kiedy ty jesteś w potrzebie a kiedy cię zabraknie żałują i to ich męczy i to będzie moja zemsta może wtedy otworzycie oczy spojrzycie na mnie na moja ciało bez życia na moją trumnę ma mym pogrzebie wydusicie kilka łez coś się kończy a coś zaczyna.. u mnie się skończyło i czekam na nowy rozdział Miłość jest sensem ludzkiego życia To dzięki niej widzimy świat na różowo Potrafimy przenosić góry. Wydawało mi się... A może działo się to naprawdę... Że widziałam Anioła... A może to był zwykły człowiek.. Powiedział, że na wszystko w życiu jest miejsce i czas. Potem zniknął?... A może po prostu odszedł. Smutno .. Aż za bardzo .. Ale jeśli tak ma być to trudno .. może wytrzymam może nie. Chciałabym nie wytrzymać .. najlepiej.. Zabić się. Nie mam po co żyć Za każdym razem kiedy kładę się spać mam nadzieję, że następnego dnia rano nie wstanę, nie spojrzę na świat ... Umarłam ... moja dusza tańczy we mgle
|
#4320 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
gdy w ręce aparat cały świat idzie daleko wstecz aparat lepszy niz papieros . nałóg na całe życie - fotografia . tylko ja widzę to piękno - przez obiektyw . nie wiem czy pomogłam ;* Vivi12399 rebellious XxValedictionxX dziękuje popatrz i zatęsknij . mówisz że kochasz , a zabijasz tak od środka . właśnie TU . Chyba tylko Ty możesz w oczach mych znaleźć tę ukrytą prawdę.. Więc weź moje serce I owiń je We wstążkę I zrób kokardę ... "(...) a moj zwyciezca przytulil mnie mocno jakby mi zycie uratowal, i moglam slyszec bicie jego serca, bo akurat mam ucho na tej wysokosci. A przytulanie jest dla mnie wazniejsze niz wyznania milosne i akty strzeliste. Gdy zamknieta w ramionach ukochanego slucham jak pracuje ten jedyny w ludzkim ciele metafizyczny miesien, odpychajac czas w krew zamieniony, to jest tak, jakbym podsluchiwala maszynerie ciezko pracujacej wiecznosci, ponadludzkiej, choc przeciez zanuzonej w ludzkim ciele. Zamieram wowczas, kompletnie szczesliwa, dopuszczona do samego tabernakulum. I jestem dobra, jestem czysta harmonia. Moja dusza i cialo przeplywaja jedno w drugie na znak ,ze sa roznymi stanami w tej samej energi. Cud prawdziwy. Cud przytulenia. " |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

.
;**

może jakoś pomogę ;*![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

...