|
|
#1021 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witam weekendowo
Kiniuś Izuś trzymam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad. 2 ja akurat jestem w gronie tych kobietek co dobrze zniosły cc Cytat:
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-04-26 o 11:25 |
|||||
|
|
|
#1022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hello Dziewczynki ![]() Cytat:
Miłej imprezki ![]() My dziś popołudniu idziemy szaleć do miasta. Są Dni Opola i jest trochę imprezek w związku z tym, między innymi koncert T Love i Zakopower Więc planujemy się nieźle wyszaleć. I jeszcze jest wystawa psów rasowych więc pójdziemy pooglądać bestyjki Zapowiada się super dzionek ![]() Wam również miłego dzionka |
|
|
|
|
#1023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio i słonecznie żoneczki
Cytat:
Anusia mi tez mówili że mam mocną głowę wiadomo jak w akademiku fajnie że macie imprezke dzis, zazdroszcze koncertu bo juz tak dawno nie byłam na żadnym ![]() Gosia jak tam dziś po takim rozładowaniu złości? i też się dopytuje co to mohito?? Cytat:
![]() Czekoladko udanej imprezki, mam nadzieje ze wczorajsze smutki już odgonione ![]() Cytat:
2. w jakim grobie?? ![]() ![]() a mój małż mnie dziś zaskoczył, wstał rano i niby poszedł po bułki na śniadanie a wrócił z pięknym kwiatem Gardenia jaśminową dostałam z okazji półrocznicy, ale mówie Wam jak ona slicznie pachnie a wieczorkiem ciąg dalszy świetowania ![]() Miłego dzionka dziewczynki
|
|
#1024 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka zoncie a u mnie znowu brzydko i pochmurno Cytat:
kaimak pychotka a na opakowaniu od mleka w proszku laciatego jest wlasnie przepis jak zrobic te wafle z kaimakiem ![]() to milej imprezki - bawcie sie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bawcie sie dobrze ![]() Cytat:
nie pamietam dokladnie z jakiego alkoholu ale chyba z bialego rumu i wrzuca sie tam swieze listki miety kruszony lod i nie wiem czy cos jeszcze ![]() raz to pilam w hiszpanii na dysce ale mi nie smakowalo ale wytlumaczylam o to brawo dla mezusia ![]() czemu moj na takie pomysly nie wpada ![]() to milego swietowania ![]() milego dnia zoneczki |
||||
|
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
No muszę się pochwalić, że spędziłam pół dzisiejszej nocy z naszą Kasieńką
Żeśmy obie przez gg skrobały tą prezentację o wskaźnikach giełdowych - mi się ze zmęczenia zamykały oczy i ledwo celowałam w klawisze kalkulatora - ona biedna rzucała łaciną bo jej się wykresy nie chciały przeklejać oj było gorąco ..... dwie hot laski w nocy na gg ![]() Moje dekupażowe robótki i biżuterię dopiero zaczynam dłubać, bo przez ostatnie dwa tygodnie robiłam zamówienia półfabrykatów i jeszcze czekam na trochę. Chcę walnąć hurtową serię, a potem na wzór robic już na indywidulane zamówienia - np ktoś mi powie że chciałby taką półeczkę na klucze ale np w kolorze zielonym bo taki ma przedpokój albo taką szkatułkę ale różową - albo listownik na biurko niebieski z Kubusiem Puchatkiem bo dziecko ma tak urządzony pokój i lubi Kubusia itd. Oczywiście jak już cos zrobię to się pochwalę. Ojć padam na ryj bo właśnie wróciłam z siłowni i po drodze jeszcze zrobiłam zakupy. Znów na siłce zostałam obryzgana litrami testosteronu i zmolestowana spojrzeniami sapiących samców ![]() Oki idę coś zmalować tzn zdekupażować .....
|
|
|
|
#1026 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Jestem taki sam (sama ) jak palec albo coś tam... Przyjacielem mym bądź ![]() W sumie nie taka sama bo z psiną ktora nie pozwala mi pisac tylko atakuje z jezorem i lize Fajnie ze tak dzis sobie poinprezujecie, zazdroszcze Ale odbije to sobie w przyszly weekend - zapowiada sie mega imprezowo hihiGosiu i inne zainteresowane Mojito (czyt. mohito) to rum biały, syrop cukrowy, cukier brązowy, limonka i świeża mięta. Uwielbiam! Pyszne i orzeźwiajace Mam nadzieje ze udalo sie Wam juz pogodzic ![]() Paulinka Z kawałami to dowalilas Moonik wow faceci moga byc jednak fajni hihi ![]() Czeko no to mialyscie randke ![]() Oczywiscie jak to w weekend, nikogo nie ma i bede tu gadac do siebie jak Kotecek Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-04-25 o 19:06 |
|
|
|
#1027 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć MYSZECZKI
Cytat:
pewnie, że tak..Takich wafli to się schrupie sporo... Cytat:
Cytat:
Ale Wy grzeczne oojjjojoj...nie mogę sie nadziwic... my zaraz wyskoczymy na piwko, pogaduchy
|
|||
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze sama w domu przed tv
![]() ![]() ![]() ![]() : nuda:![]() ![]() :n uda:![]()
|
|
|
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
Idę do Ciebie to posiedzimy razem
![]() ![]() ![]() Za co Cię zamknęli ? ![]() Bo ja kibluję za oszustwa podatkowe próbowałam udawać świra ale psychiatrzy się poznali |
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
swietnie wpadaj
![]() mam irish cream i karmi kawowe a ja za opuszcze ojczyzny siedze
|
|
|
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
Oki biorę moje malibu i leeeeeecę
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
malibu dawno nie pilam
![]() tylko uwazaj na te wiatry w irl |
|
|
|
#1033 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabawa byla udana, ale raczej spokojna- nic tylko jadlam ![]() Cytat:
bo tyle lat picia to pewnie nalogfajny wieczor mialas Cytat:
![]() kolejny romantic małż.... ![]() Cytat:
tylko boje sie ze jak moje dziecko bedzie pilo mleko z proszku to ja polowe zjem bo kiedys jadlam bebiko i tez mi smakowalo ![]() wrocilismy z tż bardzo pozno........a najadlam sie tyle dobroci , ja to robie miksy, najpierw lody a zaraz potem szaszlyk z grilla z tzatzikami ![]() po porodzie bede tesknic troche za takim zarciem tzn. bez wyrzutow sumienia.......ale chcac wrocic do dawnej figury bede musiala o tym zapomniec!! ![]() aaa i mam juz kompakt wc i umywalke na gorze!! wiecie narazie taka prowizorka bo lazienke bedziemy robic za rok......ale przynajmniej nie musze juz po schodach latac siku......a i woda sie przyda jak dziecko bedzie, zeby nalac do wanienki , a nie po schodach dymac
|
|
#1034 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Cytat:
ad. 2 normalnie należą się mu ![]() no jeszcze nie awansował, ale jesteśmy dobrej myśli Cytat:
![]() ad. 2 przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad. 1 ad. 2 takie miksy to tylko kobieta w ciąży potrafi ![]() Na razie zmykam. Miłego dnia dla wszystkich
|
|
#1035 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dzięki wizazowi można nawet prezentację napisać ad2. no to czekamy na fotencje tych Twoich dłubanin ![]() Cytat:
ale miałam fajowy zjazd takie jakieś bezsensowne te zajęcia były ale za to w moju już nie będzie tak ciekawie w remoncie cosik się posuwa do przodu, ale nędznie sypialnia już pomalowana na gotowo, kolor wyszedł super jeszcze tylko zrobic porządek z meblami i będzie finito.w drugim pokoju pomalowany tylko sufit ale lepsze to niż nic...kuchnia, łazienka i salon nie tknięte wczoraj byliśmy wieczorem jeszcze w obi i dokupiliśmy trochę rzeczy, a to farby, a to klamki do drzwi, gniazdka, kontakty, itp, itd. wydaliśmy 700 zł kupiliśmy też panele i teraz się zastanawiam czy dobrze to będzie wyglądać ![]() miłego dnia Słonka
|
|
|
#1036 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witam żonki
Cytat:
Cytat:
a ja po imprezkach - popilam soków i wody mineralnej i po wycieczce - było superaśnie - pierwsza wycieczka we TRÓJKĘ i nasz maleństwo, bardzo reaguje na szum wody (każda fontanna czy kaskada) wywoływała wielkie ożywienie w moim brzuszku - będzie mały pływak czy co???? a miał być karateka a w piątek miałam kiepski incydent w pociągu się wkurzyłam (niepotrzebnie oczywiście, ale nie wytrzymałam) - częśc z Was pamięta jak mówiłyśmy o wyglądzie i o tym, ze wyglądam nieco smarkato (a tu 29 skończone) i w związku z tym w piątek usłyszałam od "moherowych babć" ze jaka to nie jestem , puścisła się nastolatka i już w ciązy (myslały ze nie słyszę) wiec podeszłam i powiedziałam, że nie wolno oceniac po wyglądzie, ze jak one były w moim wieku to pewnie juz trójkę miały, wiec nie wiem kto się puszcza i jeszcze bezczelnie rzuciłam im dowód pod nos - się zmieszały, ale przepraszam nie było - za to uznanie reszty ludzi z pociągu i owszem ale wkurza mnie jak ktos tak mnie traktuje a to juz nie pierwszy raz, bo mówi źle o mnie, męzu i dzieciatku, i co z tego, ze wiem jaka jest prawda, kiedy mi przykro ![]() ![]() ![]() i normalnie jakby była uzbrojana to byłoby no to się wyżaliłam
|
|
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej Katarzinko-nie przejmuj się!! Ludzie są głupi-ile moja siostra sie ze mną nasłuchała jak jeździła wózkiem (różnica między nami 12 lat)
A co do tego, że to będzie pływak a nie karateka-no cóż połowa naszej sekcji RKKK to byli ratownicy więc jak widać doskonale można to połączyć ![]() A ja zaraz się zbiorę i pójdę sobie chyba na łono natury coś poczytać tralala jakja kocham wiosnę
|
#1038 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Żonusie
![]() Ale u mnie dzisiaj jakiś halny wieje czy cuś ![]() Na koncercie w w sobotę było super - wyszalałam się że hej Trochę tylko T Love dali ciała - zaśpiewali tylko może z 5 piosenek, kazali na siebie jeszcze czekać ponad pół godziny, a w dodatku zataczali się po secenie bo byli pijani że szok. No ale Zakopower dawali czadu - mimo że za nimi nie przepadam świetnie się bawiliśmy ![]() A wczoraj z małżonem pojechaliśmy do Częstochowy - trzeba było podziękować za dostaną pracę Trafiła nam się super pogoda Fajnie sp ędziliśmy dzionek, po mszy jeszcze sobie spacerowaliśmy do wieczorka, bardzo się naładowałam optymistycznie.Cytat:
![]() Dzięki Było super ![]() Cytat:
pół nocy Z Kasieńką - a to nie dałyście rady całą noc CZekam na te Twoje wyczyny artystyczne - wszystko po kolei fotografuj ![]() Cytat:
![]() 2. To super macie bo nie wyobrażam sobie ciebie latającą z coraz to większym brzuszkiem po schodach na siku ![]() Cytat:
![]() Dzasta - widzę, że remoncik nabiera tempa Najważniejsze że sypialnia juz prawie prawie - w końcu dla młodego małżeństwa najważniejszy pokój ![]() katarzinka - za incydent w pociągu - żę im nagadałaś Powinnaś jeszcze bardziej im nagadać i żądać przeproszenia, w końcu kobieta w ciąży ma prawo do furii A jeśli chodzi o to co inni mówią - nie przejmuj się tak tym Moja Mama zawsze mi powtarzała - "Jak mówią coś ludzie, których nie szanyjesz, którzy nic dla ciebie nie znaczą, których nie znasz, którym nic nie zawdzięczasz, to nie powinno mieć to dla ciebie żadnego znaczenia!! Trzeba umiec się zdystansować i nauczyć egoizmu "
|
||||
|
|
|
#1039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas powoli sie posuwa.......tz nawet w niedziele kladzie gips.......bo po pracy nie zawsze mu sie chce- a jakos nie chcielismy fachowca, bo tż mial swoja wizje , a ze umie to robic to po co przeplacac ![]() Cytat:
ach te stare baby!!! Cytat:
he to jak to ty jestes na % 24/h??? ja zawsze jak schodzilam po schodach w nocy jeszcze zaspana to mialam przed oczami jak juz leze na dole ![]() ja zaraz jade z rodzicami wybrac farbe na elewacje domu- chcemy jakis jasny odcien oliwki musze wiec troszke tynku nalozyc na ryj!!!
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
melduję, że już się pogodziliśmy z mężem dziękuję Wam za miłe słowa jaka szkoda, że weekend już się skończył, bo tak fajnie było, że nie chce mi się wracać do obowiązków, ale cóż , trzebamiłego dnia Kochane |
|
|
|
#1041 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
korzystaj z tej wiosny korzystaj Cytat:
wiesz teraz już mi przeszło, ale było mi po prostu przykro, ale co tam za 10 lat nadal bede młodo wyglądac i już właśnie,, gorzej jak ja w ich wieku tez taka będę ![]() Cytat:
|
|
|
#1042 |
|
Wtajemniczenie
|
No jednak coś się chmurzy więc zastanowię się nad tym wyjściem-ale pójdę do biblioteki by znaleźć jakiś smakowity kąsek:coś co nie jest publikacją o inteligentnych budynkach
![]() Kinia bardzo się cieszę że się pogodziliście Mój mąż wczoraj też się na mnie dąsał ale za to, że dziś znalazłam kabel głośnikowy 1,5mm2 za 1zł/m (w Castoramie za 2,6) to łaskawie mi wybaczył Oj te chłopy
|
#1043 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Żoneczki
![]() No mój mężuś czasami jest romantyczny jak mu się przypomni to nawet kwiata kupi ale i tak nie zamieniłabym go na żadnego innego![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a T Love to jeszcze pamiętam z czasów juwenaliowych że takie kichy odstawiali dlatego mimo że lubię ich muzykę to za nimi samymi nie przepadam, takie wielkie gwiazdy Cytat:
wczoraj jak byliśmy w kościele na mszy był jubileusz małżeństwa - 50lecie, ksiądz tak ładnie mówił o nich, mieli coś w rodzaju odnowienia przysięgi małżeńskiej tylko w odniesieniu do tych lat co juz przeżyli razem i tych które ich czekają, aż się wzruszyłam mówie Wam. Tak ładnie oni wyglądali , tacy zakochani, szczęśliwi że im zazdrościłam troche ![]() ale na pocieszenie usłyszałam od męża że jeszcze tylko 49 i pół roku i też będziemy mieć swój jubileusz
|
|
#1044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do mszy, myśmy na taką trafili w święta z tym że to była 60 rocznica - pięknie się takie rzeczy ogląda
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was moje skarbeczki
Bardzo się za Wami stęskniłam Kochane moje sesje mam juz prawie za sobą ![]() Zostało mi: *napisanie pracy <seminarium> *ekonometria, ktorej nie zaliczylam w piatek, bo pani wywalila mnie za sciaganie *egzamin z ekonometrii <gdy zdam cw.> *zaliczenie z nie wiem czego <wczoraj tego nie zaliczyłam> <nie dziwcie się -ja nie wiem jakie mam tam przedmioty- wszystkie brzmią podobnie> *jeszcze jeden egzamin tez nie wiem z czego <w kazdym razie mamy go ze Stahursky'm - mowimy tak na niego bo nosi czarny golf i skórę czarną non stop Więc jest w miarę ok: Alleluja i do przodu ![]() Na forum publicznym jak także prywatnie <już to zrobiłam> chciałabym serdecznie podziękowa naszej wspaniałej, ukochanej, przezabawnej i przeuroczej Czekotubce za pomoc! Myszeczko jesteś niezastąpiona!!! ![]() Zapomniałabym dodac, że całkowicie straciłam głos- zaczęło się w sobotę wieczorem- w niedzielę w szkole zdarłam gardło juz całkowicie a dziś mówię szeptem Ogólnie kiepsko się czuję i zamierzam się dziś wybra do lekarza po jakieś leki i po zwolnienie- bo nie poszłam do pracy ![]() Lecę nadrabiac Wasze skrobanki
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladka Alleluja-jesteś nasze guru ekonomiczne
![]() Super że pomogłaś Kasieńce!!! Rewelacyjne jesteście babki-zawsze się można zwrócić o pomoc i nie zawiedziecie jNa wielu rzeczach ja się wcale nie znam-dzięki Wam bardziej poznaję to, co mnie otacza-szczególnie artystyczno-stylistycznie-choć nie tylko. Kasieńka- nie jesteś jedyna-zarówno Dagecik jak i ja mamy problemy z gardłem-chyba jakiś zbiorowy wirus wizażowy nas zaatakował. Sofko-przepraszam Cię bardzo oficjalnie za najechanie na język angielski Co do kolokwium-pani nasza w ciąży jest i zachorowała więc zajęcia się nie odbyły a ja mam czas by zajrzeć do notatek(wtedy nawet nie zajrzałam -między zajęciami a angielskim miałam miec 40min przerwy i wtedy sie pouczyć-zamiast tego znaleźliśmy kartkę na drzwiach że zajęcia odwołane)
|
#1047 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1048 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no! nadrobiłam
![]() Cytat:
a tu już mam odpowiedz zpewne pychota ![]() Cytat:
![]() ale należy Ci się za smrodzenie : a teraz na osłodę po linczu buziaczek <w czółko> 2- oj byłoby... było ![]() Cytat:
dopsz, ze ja w akademiku nie mieszkalam- bo nie mialabym juz watroby ![]() 2- nie cierrrrrrrrrrrrrrrpię T-Love!!!!!!!!!!!!!! Wolę już Boys i Bayer Full Muńka strzeliłabym najchętniej między okulary albo w sepleniący ryj!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
mowilam juz chyba jak bardzo wam zazdroszcze swojego kąta?? ![]() a co ma zle wygladac?? ![]() a to mohery wstretne nie stresuj sie! dobrze im dogadalas Moonik: ale na pocieszenie usłyszałam od męża że jeszcze tylko 49 i pół roku i też będziemy mieć swój jubileusz hahahaha Cytat:
![]() wiecie jaka karą jest dla mnie nie-klepanie??????????? ja po prostu czuję... niemoc
|
|
#1049 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki Kochana
Cytat:
no to mężuś Twój dumny z Ciebie pewnie, że taki kabel mu wynalazłaś Cytat:
piękna msza, też bym się pewnie wzruszyła (wczoraj wzruszyłam się na filmie "Junior" - Arnold Schwarzenegger grał faceta w ciąży )a to Cię mąż pocieszył |
||
|
|
|
#1050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skądś znam tą niemoc ![]() proszę bardzo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Fajne maleństwo
tak na odleglosc tp pewnie ciezko

dostałam z okazji półrocznicy, ale mówie Wam jak ona slicznie pachnie 

próbowałam udawać świra ale psychiatrzy się poznali 

ale lepsze to niż nic...
kupiliśmy też panele i teraz się zastanawiam czy dobrze to będzie wyglądać