|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
Jesli chodzi o @ po poronieniu ja dostałam dosyc szybko bo po 26 dniach. W drugim miesiacu juz dostalismy zielone swiatło od lekarza. Z tym czasem to róznie jest. Tak jak mi mówił lekarz najwazniejsze to zagoic rane w glowie i sercu, bo to czasami duzej trwa i blokuje nature. Z zachodzeniem w ciaze po to roznie jest. Nikusi udało sie odrazu, mi sie zaczął 5 cykl i mam wrazenie ze po zabiegu cos sie rozregulowalo u mnie. Z tego co pisałas to Ty operacji nie mialas wiec moze wszystko szybciej wróci do normy. Mimo wszystko trzeba troszke czasu zeby sie troche z tym pogodzic, tak do konca to sie nigdy nie zapomni ![]() życze Ci aby czas szybko minał i uleczył te przedewszystkim psychiczne rany. Bedzie dobrze
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
tak dobrze piszesz,najwaznniejsze zagoić rane w sercu
ja długo goiłam niestety,pół roku odczekałam,ale to psychika mi siadła totalnie,ale podniosłam się i tż bał się troche i czekałam i się doczekałam za nim ,ale czy zabieg czy nie to różnie bywa,ja np zabiegu nie miałam,a zobacz ile już czekam,więc to chyba różnicy nie ma...prawda jest taka,że do tego bólu się przyzwyczajamy z czasem,czas nie goi ran,my się przyzwyczajamy...
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny... wpadam do Was na chwilke bo zaraz zmykam spac. mialam bardzo intensywne dwa dni i chwili wolnego. w czwartek i piatek organizowalismy impreze dla naszego klienta (pracuje w branzy eventowej-organizuje imprezy) i jak wrocilam do domu 'po', to padlam na twarz.
dzisiaj poprawilam sobie troche humorek bo zalozylam sobie piekne dlugie rzeski - takie na stale doklejane nie kepki i wygladam booooosko juz jestem po owu... teraz pozostaje czas do testowania. w tym miesiacu bylo intensywnie - trzymajcie kciuki kochane
|
#2794 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie
Czytam Wasze forum od jakiegoś czasu, i stwierdzam, że powinnam tu zaglądać Zaczeliśmy się starać;-) wczoraj skończyła się owu( testowałam) , miałam przez ją przez 3 dni i działaliśmy z mężem. Właściwie decyzję o staraniu podjeliśmy 2 tyg.temu. Stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać.jest upragnione mieszkanko, praca , 30 lat na karku, i na cóż czekać. Zobaczymy... cieszę się że Was poznaję. pozdrawiam |
|
|
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Kochane, ja właśnie idę do kościoła, potem też muszę jak na złość do ikei ;/
a o 19 mam koncert Perfect symfonicznie 3mam mocno kciuki za Was
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#2796 |
|
Rozeznanie
|
Sama juz nie wiem, co robic. Mamy rozkopany remont generalny i lewdo nam starcza na zycie a tu jeszcze kredyt eks. z drugiej strony zdaje sobie sprawe z tego, że nie moge w nieskonczonosc odkladac zajscia w ciaze.
|
|
|
|
#2797 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
prosto napisałam?Cytat:
![]() Cytat:
ciężko - nie powiem nie, ale dasz radę. Silna z ciebie kobietka.Co do okresu to może on przyjść do 6 tygodni po poronieniu i może być albo bardziej bolący i bardziej obfity, albo normalny. Różnie to bywa. Ciesz się kochana, że masz już jedno szczęście Cytat:
![]() A u mnie tyyyyle śluzu jest, ze szok ale to dobrze. Niech sobie będzie ![]() Wczorajszy grill był pyszny, dzisiaj jedziemy do teściów, szwagier przyprowadzi nową dziewczynę która ma tak samo na imie jak ja
|
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Cytat:
Cytat:
![]() to w takim razie zaczynamy od 1 maja i czekam na propozycje i zobaczymy
|
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki celuś i dooha trzymajcie się najważniejsze to się nie podłamywać,
a jak tam u was która w najbliższych dniach testuje
|
|
|
|
#2800 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
czekam aż będę miała ciepłą wodę , szybki prysznic i pójdę się położyć Celuś miłego popołudnia
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#2801 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dziś fatalnie się poczułam, więc nie mogłam wpaść w ciągu dnia wcześniej, bo leżałam i spałam
![]() ale już mi lepiej na szczęście jak tam staraczki? działacie działacie? bo ja tu kibicuje wszystkim gorąco
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#2802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aliisanka faajna sprawa, też bym poszła... Płytka baardzo mi się podobała, na żywo nie byłam Baw się dobrze !!!Cytat:
Działamy, działamy, a kibicowanie zawsze się przyda ![]() U mnie raczej leniwy weekend, odespałam wszystkie zaległości z ostatniego czasu. Dziś poszliśmy z TŻ na spacer, potem wypraliśmy psa Teraz TŻ poszedł coś porobic do garażu a ja mogę poczytać co u Was ![]() Miłego popołudnia i wieczorku!!! |
||
|
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny,
Super watek i akurat tez dla mnie, wiec bardzo chetnie sie przylacze. My z tz tez postanowilismy sie zaczac starac za jakis miesiac - dwa (tylko musze jeszcze z alergologiem omowic sprawe lekow, bo jestem okropnym alergikiem). Jest to nasze pierwsze dziecko i tez czekalismy zeby najpierw skonczyc studia, ustatkowac sie, itd. No ale chyba najwyzszy czas nadszedl, bo tez mam juz 30 lat, choc musze powiedziec, ze obaw mam chyba miljon, ale nie wiem czy kiedykolwiek bede sie czuc gotowa, a wiemy ze chcemy mie cdzieci, wiec chyba trzeba po prostu zaczac i juz. Czy wy tez mialyscie tyle dylematow z podjeciem decyzji o podjeciu staran? |
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za mile slowa
Owszem jest mi przykro jak o tym mysle, jak widze kobiety w ciazy, czy jak wchodze so sklepu dla dzieciaczkow, ale wiem, ze juz niebawem znowu sprobujemy i na pewno sie uda. Ze to tylko przesunie sie w czasie o kilka miesiecy. No i ze moj Aniolek nade mna czuwa i bedzie nam teraz latwiej. buziaki Ps. pacierp, Aliisanka - dzieki za propozycje spotkania. Jestescie kochane! |
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stwierdziłam że nie ma co czekać, zawsze znajdzie sie jakiś powód żeby odwlec tę decyzję. Trzymam kciuki za szybką fasolkę!!
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór dziewczynki
Nie mogę nadążyć z czytaniem Waszych wypowiedzi ale odkąd jestem w Polsce nie mam na nic czasu i zacznę Was częściej odwiedzać!!!Wszystkie nowe laseczki które dołączyły do nas serdecznie WITAM ![]() gooha,celka Ja mam jeszcze we wtorek wizytę w klinice bo maja już miec moje wszystkie wyniki badań i zobaczymy jakie leczenie teraz zaproponuje profesor aż mi się myśleć zabardzo nie chce nad tym wszystkimA wczoraj to się popłakałam jak mój bratanek 6-letni spytał się czemu jeszcze nie mam dziecka i czy wogóle chcę mieć i co chciała bym mieć syna czy córkę???Ja mu odpowiedziałam,że może kiedyś .......i jest mi obojętne co tylko,żeby było moga być nawet bliźniaki chociaż mój lekarz nastawia mnie na mnogą ciąże 3 w górę tak mi sie głupio zrobiło bo nie wiem jak na ten temat rozmawiać z dziećmi???A dzisiaj siostrzeniec się do mnie przytulał też 6-letni i mówi,że on myśli,że w moim brzuszku jest już dzidziuś!!!!Dziewczyny powiedzcie same czy to nie jest przykre,a dzieci widzą i pytają.Moja sistra ma 2 wspaniałych dzieci Synuś 6 lat ,córa 14 miesięcy mój brat ma duch synów 6 i 2 lata a moja druga bratowa ma rodzić z końcem maja!!!Tylko ja taka czarna owca w rodzinie ![]() Kończę już bo się rozpisałam,ale muszę się w końcu wygadać!!!! Pozdrawiam Was bardzo serdecznie Za wszystkie mocno 3mam ![]() ![]() ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle to wiele z Was dziewczynki podziwiam, nie jedna przeszła baaardzo dużo, jednak pozbierałyście się i walczycie dalej ...i wierzę w to, że los wynagrodzi to Wam zdrowymi maluszkami A swoją drogą podziwiam aliisankę za wieczny optymizm. PatkaM84, śluzik rewelacyjny ...ja już nie pamiętam kiedy taki miałam Jeżeli ten cykl nie przyniesie efektów, od następnego zaczynam łykać wiesiołek, może pomoże.Sambra witaj, ja na tym wątku również jestem nowa. Kilka lat temu miałam też wątpliwości, ale myślę, że poniekąd spowodowane to było tym, że miałam innego partnera. Nie czułam się pewnie, tłumaczyłam sobie, że jestem za młoda, a to jeszcze trzeba ustabilizować sytuację materialną, a to szkoła i w kółko coś. Od około 3 lat jestem z kimś innym i teraz nie mam wątpliwości. Jak człowiek za długo się zastanawia, tak naprawdę nigdy nie jest odpowiedni moment. Trzymam więc kciuki za szybkie zafasolkowanie
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Wtajemniczenie
|
cherubinko, ja mam pokłady optymizmu, w końcu ktoś tu musi
![]() zanim udało mi się zajść w ciążę, byłam tu jedyną, która nie wypatrywała okresu i się nie testował, poza tym miałam wieczne myślenie, nie w tym cyklu, to w następnym ![]() i tak wciąż wkładam to do główek Naszym kochanym staraczkom muszą w końcu zakopać dołki, wiosna idzie, potem lato, piękna pogoda na robienie dzidziusia ..a jakże to przyjemne zajęcie Celuś rozumiem Cię, jakby coś się zmieniło, daj znać
|
|
|
#2809 |
|
Rozeznanie
|
Bede dalej próbowała. Jak zajde w ciaze zrobie rozdzielczosc majatkowa - moja wypłata starczy na moje i dziecka potrzeby. Nie moge cierpiec za to, że jego eks to "dobry numer" i co chwilę z czymś wyskakuje. W ekstremalnej sytuacji rozwiodę się.
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Cytat:
Oczywiście Ja już od 8 pracuje, marnie mi się dziś wstawało, bo TŻ i teść na urlopie, więc tylko ja szłam do pracy... i to jeszcze do 19... Ale dam radę Chyba zaraz zrobię kawkę, bo mi ocś sennie...Miłego dnia!!!
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
witam , jestem nowa, z tego co widzę i przeczytałam wnioskuję,że jesteście kopalnią wiedzy, więc mam pytanie, robiłam pre test 3 dni przed terminem @ i wyszła blada kreska ciążowa, a poza tym pojawiły się na piersiach (które od zawsze są ogromniaste ) niebieskie żyły, niektóre bardzo ciemne, pobolewa mnie podbrzusze, ale nie tak jak na okres tylko jakby pęcherz , ale delikatnie,czy któraś z Was miała podobnie?wiem,że powinnam być cierpliwa, ale kusiło i się poddałam, czekam na wszelkie info i z góry dziękuję , pozdrawiam i życzę Wam powodzenia
|
|
|
|
#2812 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny.
Całe szczęście, że idziemy tylko 4 dni do pracy. Weekend zleciał mi bardzo szybko i nawet nie miałam czasu do Was zajrzeć. W sobotę byłam w szkole, potem wpadła siostra ze szwagrem i dzień zleciał a w niedziele też szkoła a pozniej przyjechali teściowie. I po weekendzie ![]() Nie wyspałam się ani nie odpoczęłam. Trudno Celka oczywiście rozumiem, że potrzebujesz trochę czasu na wyciszenie się i bycie sama ze sobą. My poczekamy Aliisanka śniłaś mi się dzisiaj, że się w końcu poznałysmy Co do spotkania to nie wiem kiedy dam radę, bo w tym tygodniu mam szczepienie, gina i zakupy na komunię chrześnicy męża i to wszystko popołudniami. W piątek wyjeżdzamy do Ełku właśnie na tą komunię wracamy w poniedziałek. Nie wiem czy jak wrócimy to nie pójdę od razu do szpitala. W każdym razie będziemy w kontakcie i jakoś na pewno się ustawimy. Miłego dnia staraczki |
|
|
|
#2813 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do dylematów to ciagle są i napewno zawsze bedą. Jak sie przekonałam ze zajsc w ciaze nie jest tak łatwo to pragnienie dziecka jest jeszcze wiekszksze i łatwiej jest zwyciezyc wszystkie przeciw. Chyba jedyna zaleta tych trudnosci, chociaz chyba jak kazda tutaj zazdroszcze tym ktore bez problemu i dlugich staran zachodza w ciaze. Życze Wam żebyscie nie musiały przezywac wielu rozczarowan i zeby szybko sie Wam udało. Cytat:
Znajomy pozazdroscil nam ostatno zakupów jakie zrobilismy (pokupilismy troche sprzetu) i ciagle tylko powtarza, ze on ma dzieci i nie potrzeba mu tego wszystkiego..... normalnie bez komentarza Tez czasami sie tak czuje ze patrza na mnie jak na jakąś wybrakowaną. W mojej rodzinie siostra i 2 szwagierki są w ciąży. Cytat:
![]() Cytat:
Choc te objawy są obiecujące. Objaw jaki ja pamietam gdy byłam w ciazy to własnie bol pecherza. Takze cierpliwosci, a ja zaciskam dla Ciebie
|
|
#2814 |
|
Wtajemniczenie
|
Pacierpq, spokojnie, jak będziesz mieć chwilkę daj znać, ja mogę i rano i po południu
a szpital jest w ogóle najwazniejszy ![]() Gosiu, spokojnie, czas leczy rany i miejmy nadzieję że u Ciebie też w końcu nadejdzie spokojny czas...
|
|
|
#2815 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Dziewczyny za mile przyjecie
No macie racje, jak sie bierze pod uwage to, ze bardzo roznie moze byc z tym poczeciem, to rzeczywsicie po prostu trzeba zaczac jak najwczesniej. A mam do Was pytanie, czy Wy mowicie rodzicom i bliskim , ze sie staracie czy trzymacie to dla siebie? My narazie nic nie mowilismy i chyba nie powiemy, az do udanego zafasolkowania, bo nie chcialabym wysluchowac ciaglego" 'no co? i juz udalo sie?' - troche to dziwne i deprymujace tym bardziej, ze nigdy nic nie wiadomo jak co pojdzie, i tak jak niektore dziewczyny pisaly moze byc bardzo raniace. Ja mieszkam w Holandii i tutaj wogole jest calkiem inne i na dodatek bardzo specyficzne podejscie do ciazy, wiec chyba czesc moich obaw z podjeciem decyzji o poczeciu jest zwiazana z pobytem tutaj. Tutaj praktycznie nie stosuje sie zadej profilaktyki i jesli ciaza zostanie poroniona do 3 mies. to uwaza sie to za normlane i zwykle nie dostaje sie nic na podtrzymanie do tego czasu. Dlatego nikt tez nie rozglasza, ze jest w ciazy az do rozpoczecia 4 mies. Ja jak poszlam do internisty i poiwedzialam, ze chcemy sie zaczac starac no i ze moze jakies badania krwi, itd. to pan mi powiedzial, za zajscie w ciaze to jest naturalny proces i nie ma co sie co badac tylko przystapic do dziela i juz. Nie wspominajac juz o tym, ze cala ciaze jest sie pod opieka poloznej i ginekologa sie nie widuje ani raz. No coz, probuje sie jakos odnalezc w tym systemie i przekonac sie do jego pozytywnych stron bo nie mam innego wyjscia. |
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Drogie,
nareszcie i ja mogę pokazać zdjęcia z usg....co za przeżycie...pozwólcie, że opowiem... ![]() usg trwało 30 minut- 30 minut z naszym dzieckiem, 30 minut patrzenia jak się rusza, kopie, macha rączką ( w pewnym momencie podparło się nóżkami i ściankę i zrobiło "kroczki" tak że usiadło w macicy, wszystcy się śmialiśmy) ...pani maleństwo obmierzyła i ... na długość ok 16 cm...stópka 2 cm...widzieliśmy wszystkie paluszki... maleństwo jest z wymiarów usg o dwa dni starsze niż wiek wg OM!!! i kto by pomyślał, że kiedyś było za małe! ![]() słuchaliśmy serduszka- biło tak głośno,że ściany dudniły! pani obejrzała żoładeczek, nerki, zmierzyła jak szybko bije serce. A potem spytała nas czy chcemy wiedzieć płeć i czy coś podejrzewamy. Odpowiedzieliśmy, że chcemy wiedzieć, ale nic nie podejrzewamy i jest nam wszystko jedno czy chłopczyk czy dziewczynka. A ona na to: a ja widzę dobrze co tu będzie...pokazała nam cos i wytłumaczyła co widzi, jakieś kropki , do mnie niewiele docierało przez emocje a potem nagle usłyszałam: een meisje! dziewczynka... ![]() ![]() więc najprawdopodobniej dziewczynka... pani powiedziała , że na jej oko w tym tygodniu najpóźniej za dwa poczuję ruchy, bo maleńka jest żwawa i spora już. dostaliśmy 7 zdjęć ![]() FLUIDKI Sambra!! ja też mieszkam w Holandii...przeszłam tu poronieni teraz znów jestem w ciąży...tak podejście całkiem inne...
Okruszek rosnie http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-04-27 o 10:37 |
|
|
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
Nikuś śliczne zdjęcia ale ja Wam zazdroszczę
i gratuluje dziewczynki !!!!
|
#2818 | |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
Cytat:
na pocieszenie teraz Wam opisze moją piatkową wojnę z moherami w pociągu dla niewtajemniczonych powiem, ze mam lat 29 i wyglądam smarkato moherki patrząc na mnie i mysląc ze nie słyszę, rzuciły tekstem - ze nastolatka sie pusciła i juz jest w ciązy i za ich czasów i blablabla sie wkurzyłam, no i dawaj do nich - ze po pierwsze nie nalezy oceniac po wyglądzie, ze lat mam 29 i ze one w tym wieku to juz pewnie miały trójkę i kto się puszcza i na koniec rzuciłam im dowód osobisty przed nos - zmieszały się ale przepraszam nie było, za to uznanie współpasażerów najpierw było mi przykro, ale teraz się z tego śmieję a jak to mi jedna z wizazanek powiedziała, mogłam bardziej pojechać, bo jak jestem w ciąży to mam prawo do furii i na koniec zostawiam Wam fluidki od mojego wierzgającego maleństwa
|
|
|
#2819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edi teraz najwczesniej powinna testowac Sweet Jelly-chyba ma termina @ na 30.04-potem jesteśmy my ja mam podobnie jak Ty z tym ze u mnie dzis 24dc-mierze temp ale mam jakos dziwna od owulacji-raz 37 potem znow 36,9 badz 36,8-mialyscie tak kiedys?ona nie powinna utrzymywac sie mniej wiecej na stalym poziomie??bo w zeszlym cyklu po owulacji mialam 37 i tak az do dnia przed @ a teraz mi jakos dziwnie skacze-czuje co jakis czas bol jajnikow i podbrzusza-dzis w ogole jakos dziwnie sie czuje-kreci mi sie w glowie,jest mi niedobrze i w ogole tak jakos niedobrze-moze niewyspana jestem i zmeczona bo co chwile chce mi sie spac Oczywiście witam nowe staraczki-jest nas coraz wiecej ![]() ![]() im wiecej tym lepiej naprawde ciesze sie ze trafilam na to forum!Ok zabieram sie do pracy choc za bardzo nie mam ochoty :/Milego dnia dziewczynki i trzymam za wszystkie kciuczki i jeszcze raz Nikuś-naprawde cudna dzidzia tylko pozazdrościc-oczywiście nie w negatywnym znaczeniu
|
|
|
#2820 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zabieram jednego fluidka, zostawiam resztę dla pozostałych staraczek Lenka, doskonale Cię rozumiem co znaczy żyć przeszłością swojego faceta. Mojego Tż-a eks też ciągle się wtrąca, tym bardziej, że mają razem synka. Co chwilę jakiś problem, już czasami nie mam cierpliwości, bo nieźle potrafi namieszać. Widzę, że Twojego eks nieźle daje Wam w kość. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i nie będziesz musiała rezygnować z dzidziusia ze względu na nią. Nie poddawaj się, bo o to jej chodzi, żeby Wam zrobić na złość. Życie różnie się układa i kiedyś ona może znleźć się w podobnej sytuacji, a zazwyczaj role się odwracają, więc prędzej czy później za to zapłaci. Głowa do góry, trzymam kciuki Sambra, słyszałam o tamtym systemie i dla mnie to masakra ...no ale takie są realia. Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrzeŻyczę miłego dnia wszystkim staraczkom |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

... W koncu tak szybko pewnie nam i tak nie wyjdzie. Teraz czekalismy 5 cykli
Kurde, ale to wszystko jest trudne.

,ale czy zabieg czy nie to różnie bywa,ja np zabiegu nie miałam,a zobacz ile już czekam,więc to chyba różnicy nie ma...

Już dobry ponad rok temu odstawiłam tabletki i do tej pory @ przychodzi jak chce

a jak tam u was która w najbliższych dniach testuje

i zacznę Was częściej odwiedzać!!!
aż mi się myśleć zabardzo nie chce nad tym wszystkim
tak mi sie głupio zrobiło bo nie wiem jak na ten temat rozmawiać z dziećmi???A dzisiaj siostrzeniec się do mnie przytulał też 6-letni i mówi,że on myśli,że w moim brzuszku jest już dzidziuś!!!!Dziewczyny powiedzcie same czy to nie jest przykre,a dzieci widzą i pytają.Moja sistra ma 2 wspaniałych dzieci Synuś 6 lat ,córa 14 miesięcy mój brat ma duch synów 6 i 2 lata a moja druga bratowa ma rodzić z końcem maja!!!Tylko ja taka czarna owca w rodzinie