|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
dziewczyny a jak dostaniecie na ślubie słodycze, czekoladki, bombonierki to co z tym zrobicie? ja myślałam żeby zawieść do domu dziecka i dać dzoeciakom, albo żeby goście nam dawali zamiast kwiatów maskotki i dać je do domu dziecka żeby sie maluchy cieszyły?? co myślicie?
|
|
|
|
#542 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Uff nadrobiłam.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
To bardzo miłe dla każdej kobiety, ja sama lubie byc adorowana ale chyba bym nie poszła na kawe bo bym sie bała, że przez takie nic w sumie popsułabym wieloletni zwiazek. Aczkolwiek musze sie Wam przyznac, ze jesli jakis chlopak mnie adoruje a miedzy man a Tżem sa jakies chłodniejsze dni to staram sie aby moj Tż-et sie "przypadkiem" dowiedział o tym moim adoratorze. Od razu stosunki miedzy nami staja sie cieplejsze Nie robie tego zbyt czesto, ale jak juz inne sposoby nie dawaja rady to wtedy jak najbardziej..Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale sa chwile kiedy jest naprawde kochany. JAk rozmowa nie poskutkuje to spróbuj moze nieopatrznie wspomniec o tym chłopaku co tak sie Toba interesuje. Swoja droga do jakich trików musi sie uciekac kobieta(przynajmniej ja), żeby jej facet poświecił troche wiecej uwagi ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
My tak wykupiliśmy mieszkanko niestety wypadło nam to przed ślubem i dlatego na ślub zmniejszył nam się budżet no i póki co mieszkanko jeszcze nie jest nasze, ale ja myślę, że to była dobra inwestycja, bo w przyszłości możemy na tym zyskać
|
|
#544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
ania zjemy
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
mój tż powiedział dokładnie to samo ![]() ![]() ![]() tylko ja chciałam zrobić coś dobrego i dać coś tym biednym dzieciom |
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
ania czy ja wiem czy slodycze dla nich to dobry pomysł. Co innego ajkby to przypadalo przed swietami jakimis BN np. ALe tak to oni potrzebują innych zreczy do funkjonowania w takich domach. Twoja decyzja
|
|
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
kliwia - sama już nie wiem.
|
|
|
|
#549 |
|
Rozeznanie
|
Witam po weekendzie
![]() agus87, Rosette, jupik, popscene - Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia !!!
|
#550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ania20 już nie raz na wizażu toczyła sie dyskusja na temat podarków dla domów dziecka. Maskotek czasami jest tam za dużo, ze słodyczami też nie wiadomo, czy utrafisz. Najlepiej jest podjechać tam i porozmawiać z opiekunem, który będzie w temacie i na pewno poradzi co bardziej by się dzieciakom przydało. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-04-27 o 09:58 |
|
|
|
|
#551 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim
![]() Naszym czterem świeżo upieczonym żonkom życzę szczęścia na nowej drodze życia!!!! I bardzo wam zazdroszczę!!!
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dizewczyny mam nadizje ze przesady pozostana tylko wymyslami ludzkimi
co do prezentow dla domow dizecka to nie jestem przekonana - my mamy zamiar wpisac na zaproszeniu zeby zamiast kwiatow przynosili nam kupony lotto ![]() a nie slyszalyscei gdize mozna w miare przystepnej cenie kupic beczke z kranikiem na bimberek? Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2009-05-11 o 08:00 |
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka z mielca :P nie ma u nas nikt tej sukni z LF co wskazałaś.
|
|
|
|
#554 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A macie już taki mix zrobiony? Cytat:
My grawerowanych nie. Ale marzą mi się takie. Chyba poproszę ciocię, żeby nam cos takiego na szydełku wyczarowała. A poza tym my nie będziemy pić szampana tylko czerwone wino. Po szampanie oboje mamy potem ... nieprzyjemności żołądkowe... Cytat:
Dziewczyny, okazało się, że Tż nie ma świadectw z liceum i że w ogóle nawet nie jest pewien czy w 3 i 4 klasie liceum chodził na relgię. Co myslicie? Co robić?
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-04-27 o 10:18 |
|||
|
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
Nasz ksiądz powiedział że w sytuacji gdy nie jest się w stanie udokumentować uczestnictwa w religii trzeba wziąść 10 lekcji katechezy.
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
justyna masz jakis blad w podpisie
o już nie ma ![]() A ze swiadectwami to.... ja nie chodzilam na religie w LO w ogóle. I zaniose ostatnie swiadecwto z ocena jakie posiadam, czyli z podstawowki. Twój tz też niech tak zrobi. no mozna tez isc zagadac z ksiedzem , zeby pozniej nie bylo ze wam slubu nie udzieli
|
|
|
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, mam takie zapytanko - do ślbuu wymarzyłam sobie bukiet ze stroczyków samych i taki kwiat we włosy - czy do jasnej cery pasowałyby kremowe z intensywnym środeczkiem?
|
|
|
|
#558 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale to niesamowite uczucie zrobiłam zdjecie do naszej księgi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spokojnie, moze to stres TZ i dlatego tak sie zachowuje. Moim zdaniem powinnaś podejsć do tego poważnie , nie ma milczenia i czekania na zmianę. Mozesz strzelić foszka ale jakies ,,półsłowka" sa dobre dla małolatów,a nie dla NARZECZONYCH! ![]() My tez byliśmy na kursie tańca i ledwo chodzimy, chyba to ponaciagane ścięgna kulejemy od 2 dni. A wczoraj poleciałam do księdza, bo okazało się, że musimy mieć jeszcze pozwonie parafii na której terenie mieszkamy (bo spisywalismy w mojej parafii, gdzie jestem zameldowana ) . Załatwiłam to pozwolnie, idę do zakrystii a tam proboszcz. I mówi do mnie, ze to jeszcze nie koniec Bo jeżeli ślub ma być lekiem na kryzys w zwiazku... Ja na niego takie oczy i niemal się zaśmiałam, ze nie ma żadnego kryzysu! A on żebym usiadła, wiec powiedziałam ze się spieszę na uczelnię, a on że porozmawiamy innym razem w kancelari No przesadził.
|
|||||
|
|
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
troche mnie nie bylo, ale staram sie czytac na biezaco tylko czasu brak na pisanie...Do slubu 2 miesiace Jestesmy na etapie rozwozenia zaproszen ale pomalu nam idzie...nie wiem kiedy to wszystko rozwieziemy Do tego jeszcze doszly problemy z mieszkaniem....pod koniec kwietnia mielismy zadzwonic do tej babki i umowic sie na spisanie umowy no wiec wczoraj TZ dzwonil a ona mowi ze nieaktualne :szok: bo znalazla kogos innego, kto jej wiecej zaplaci. Ale sie wkurzylismy. No ale nic trudno. Jutro mamy do ogladniecia mieszkanie 55 m, 3 pokoje czynsz plus odstepne 600 zl, czyli tez w miare ok. A w miedzyczasie pisze prace i tez kiepsko mi idzie
|
|
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
no walsnie sprawidzlam i jest kilka fajnych do 200zl a jedna za 270 z wypalanymi imionami mlodych dizeki za podpowiedz ;-)
|
|
|
|
#561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#562 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym się przeszła do księdza z kościoła w którym macie ślub. Lepiej go spytać bo to pewnie od jego podejscia wszystko zależy.
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie dziewczyny ja chcę relacje
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
JA TEZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! PODGLADALAM TEZ NK ALE NIC NIE MA |
|
|
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie odpoczywają
albo sale sprzątają ![]()
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
kaska pewnie na sesjach plenerowych szaleja z mężami
![]() ania Ty będziesz sprzatac swoja salę? bo ja nie zamierzam z jakiej racji?
|
|
|
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też nie zamierzam kliwia
tak tylko mi sie napisało
|
|
|
|
#568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o kurcze, to troszke sie porobilo, ale nie martw sie- na pewno cos znajdziecie ![]() a co do pisania pracy to normalne- masz teraz inne sprawy na glowie- slub, mieszkanie... zobaczysz niedlugo wszystko sie ustabilizuje
|
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
ania ihiyhhi a już myślałam
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#570 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie
Cytat:
ciekawe czy skuteczne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ja z tżtem prawie cały weekend przeleżeliśmy w łóżeczku ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

od jakis 2 miesiecy nie noszę pierscionka zaręczynowego. Kiedys go zdjełam (sama nie pamietam czemu, chyba mi palec spóchł i musiałam) i teraz jakos mi nie po drodze, aby go załozyc. Ostatnio o mało co go nie wyrzuciłam, bo zbierałam smieci ze stołu i go przez przypadek złapałam razem z nimi. Teraz TZ go przełozył do szafy i tak saobie leży ;(
Czasami w trakcie pracy jak ma przerwe (bo mamy o róznych porach) przychodzi do mnie na góre i gadamy. A tam nikt nie ma nic przeciwko, ze pracuje i gadam z nim jednoczesnie.

o już nie ma ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
kulejemy od 2 dni.
troche mnie nie bylo, ale staram sie czytac na biezaco tylko czasu brak na pisanie...