|
|
#781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
Cytat:
a dekoracje robily mi kwiaciarki z ul. radlowskiej kwiaciarnia "violetta" koszt dekoracji auta 290 zl |
||
|
|
|
#782 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czy frezje to trwałe kwiaty i czy są w październiku?
albo peonie?Dziewczyny, a blondynce pasuje bukiet z białych kwiatów? lub ecru? ![]() ![]() Cytat:
blondynka, narazie blada, ale będzie opalona tak 165cm w porywach (w zasadzie to 163cm ) hmm szczuplutka raczej i chyba tyle .Cytat:
) i z białych storczyków (ostatni bukiet w pierwszym poście) i ze storczyków bordowych (pierwszy w drugim poście). Nie wiem czy można suszyć kwiaty ja wogóle mam dużo kwiatów zasuszonych od tż, ale słyszałam, że niezdrowe jest trzymanie ich w pokoju, w którym śpimy lub często przebywamy, bo wydzielają jakieś "coś" no i teraz leżą na strychu, bo szkoda mi ich wyrzucić.Cytat:
. Cytat:
widzę, że wszystkim podoba się z frezji![]() Cytat:
ale dziękuję.
|
|||||
|
|
|
#783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jesli o tym mowa, to postanowilismy z TZem zrobic sobie jeszcze po jednym tak z okazji slubu ![]() ok zmykam na uczelnie. aha moj TZ ma dzis urodzinki, dalam mu juz perfumki. a pozniej zabieram go na pyszny obiadek (nie chce mi sie i tak gotowac )agus a autko super ubrane. zreszta bukiecik tez mialas sliczny. w ogole super sie prezentowaliscie
|
|
|
#784 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój tż tam mieszka niedaleko i czasem tam chodzimy na spacer ale my raczej do Lewkowa pojedziemy na plener.
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguś wyglądaliście przepięknie!!!! |
|
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj ide na przymiarkę za 3 godziny, zobaczymy może coś zmienie sukni
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do szelki to sie nie martw może nie bedzie potrzebna, bo napewno ci krawcowa dobrze dopasowała sukieneczke, a jak bys sie źle czuła to jeszcze masz tą szelke co ci wcześniej zrobiła. Trzymam kciki by teraz przygotowania leciały już z górki bez nieprzewidzianych przygód
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zła... TŻ mi jakieś głupie porady daje... żebym szukała pogotowa krawieckiego itp... zamiast zwyczajnie powiedzieć, że nie ważne co bym ubrała, to będę pięknie wyglądać ehhh. Załamana jestem.
|
|
#790 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() prosze swiadkowa |
||||
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poproś Panią i powiedz że ty płacisz ty wymagasz , chcesz taką szelkę i koniec i nie interesuje cię to czy ona ma czas czy nie, ma być i koniec. ![]() kurde ale jestem ostatnio bojowa do świata nastawiona ja też ide dzisiaj i chcem zmienić wygląd trochę bolerka i może jakieś zmiany w sukience np. odpinany tren , hihihi coś sobie wymyślę
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam
![]() ![]() Czy frezje to trwałe kwiaty i czy są w październiku? albo peonie?Dziewczyny, a blondynce pasuje bukiet z białych kwiatów? lub ecru?
|
|
|
|
#794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że już nie będzie żadnych wtop ![]() Cytat:
Cytat:
E tam. Macie rację. W sukni wyglądam bosko I co tam szelka. Ona też pasuje idealnie ![]() ![]()
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
No jasne, ze tak
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
ajjj, a u mnie znowu problemy w pracy
juz mam serdecznie dosc, czlowiek sie poswieca, haruje jak pies, weekendy, pozne gosziny, nadgodziny i taki pseudo szef nerwy zszarga nie jestem pewna jak dlugo tu jeszcze zabawie, a jesli zabawie to chyba niestety nie na pelen etat a mnie rozwiazania czastkowe nie interesuja - chyba ze mialabym w ten sposob dorabiac to tak |
|
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chłopy są głupie i tyle
|
|
#798 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
agus87 pięknie wyglądaliście, a i dekoracja auta wyszła super Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi przesądami, moja mama miała bukiet z róż i są szczęśliwym małżeństwem od 23 lat. A co do suszonych kwiatów to tez słyszałam np taki przesąd że nie powinno się zasuszać kwiatów od ukochanego bo milośc uschnie jak te kwiaty- to tak tylko w ramach tego, że pewnie nieświadomie wiele rzeczy robicie uważanych gdzieś tam za przesąd, ale dopuki o tym nie wiecie jest to dla Was całkowicie normlane.
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Bo obawiam się "zlania" w włoskami, że nie będzie się odbijało i wszystko się zleje...
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mój też nie wie co powiedzieć, żeby pocieszyć. Muszę kolegę poprosić o jakiś komplement/poradę - on zawsze wie jak wybrnąć z sytuacji ![]() Maggie1983 z tatuażem nic nie wymyśliłam Tzn. kupiłam tylko cyrkonie i poproszę brata żeby mi je przykleił (mam tylko klej do sztucznych rzęs, ale mam nadzieję, że będą się chwilę trzymały).Powiem Ci, że na zdjęciach z przymiarki nie wyglądało to źle (tzn. sam tatuaż) a kuzyna poproszę o ujęcia (do albumu) z drugiej strony...
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mam tatułaż , ale w takim miejscu ze widac go tylko jak mam kostium kąpielowy
|
|
|
#802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od moich wszystkich poprzednich chłopaków suszyłam kwiaty i co- uschło. Postanowiłam że nigdy więcej nie bedę suszyła i poznałam TZ i to mój najdłuższy i najszczęśliwaszy związek Cytat:
moim zdaniem tez będzie pasować, doda delikatnosci fryzurce
|
||
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mówię o całości jak to będzie wyglądać ![]() Na poprzedniej stronie są zdjęcia bukietów, jak myślisz pasował by ten z białych storczyków?
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A słyszałyście o takim przesądzie, że nie wolno całować się na schodach ?? Nie wiem dlaczego ale podobno nie wolno ![]() A ja i tżt całujemy się na schodach prawie non stop bo tżcik jest ode mnie o 30 cm wyższy i na schodach jest nam najlepiej |
|
|
|
|
#805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pochwal się później Peonie to chyba raczej w czerwcu . A frezje właśnie przeczytałam że są dostępne cały rok
Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2009-04-28 o 11:53 |
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadnych innych kwiatów nie mam, bo jakoś wyrzuciłam, ale tą różę wciąż mam
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Ana*** mnie sie podoba najbardziej z pierwszego postu bukiecik 1 i ostani. Z tego co wiem to frezje są bardzo wytrzymałymi kawiatuszkami. Mnie sie marzył bukiecik z tulipanów, ale ślub w październiku wiec musze sobie odpuścic.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ooo o schodach nie słyszałam ale też się nam to dosyć często zdarza bo jak TŻ'ta rano całuje jak wychodzi do pracy to stoje na schodku..
|
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze zastanawiam sie nad tym odpinanym trenem ?
jak myślicie będzie mi pasować do mojej sukni
|
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

albo peonie?

blondynka, narazie blada, ale będzie opalona
(w zasadzie to 163cm
no i teraz leżą na strychu, bo szkoda mi ich wyrzucić.
. 
Problem stwarzaja rodzice TZ. Sa po rozwodzie. Niby powoli sobie zycie z nowymi osobami ukladaja, ale... MAtka TZ powiedziala, ze na slub przyjdzie (i tak cod, ze dala sie naklonic, bo wczesniej mowila, ze wogole nie przyjdzie), pod jednym tylko warunkiem, ze ojciec TZ przyjdzie sam, bez kochanki. Ona jej nie znosi. Nie dziwie sie jej, bo to przez nia cale ich malzenstwo sie rozpadlo. My natomiast nie chcemy zadnych ekscesow na NASZYM weselu. Dzis TZ rozmawial o tym z ojcem, a ten, ze on na wesele i tak przyjdzie ze swoja kobieta. A jak matka TZ bedzie robic sceny to ja wygoni. Zapomnial chyba, ze to nasze wesele i tego dnia to RODZICE a nie jego kochanka sa najwazniejsi. Predzej to ja ta Mirunie za kudly z wesela wyciagne niz pozwole by matke TZ wyprowadzili. I co my mamy zrobic? 

juz mam serdecznie dosc, czlowiek sie poswieca, haruje jak pies, weekendy, pozne gosziny, nadgodziny i taki pseudo szef nerwy zszarga