|
|
#4441 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
suve -
![]() - Będziesz mnie kochał gdy będę cała pomarszczona? - A ty mnie gdy będę miał trądzik? Gdy zacznę moczyć łóżko? Gdy będę się bał tego co kryje się pod schodami?. To zabawne jak nic nie znaczyłby świat bez miłości. i nie chcę już żadnych zmian. Wiem, że kiedyś znajdę to za czym goniłam. Zbyłeś mnie całusem na pożegnanie.
|
#4442 |
|
Raczkowanie
|
XxValedictionxX ,
nydee , opisy z OTH < 3 , strasznie mi się podobają ; ) . 3martyna3 , Ty Moją również . _ Strach - isniejący w nas brak zaufania do siebie . Miotam się jak źdzbło trawy na spalonej łące . I sensu w tym nie widzę . Isnienie - czym ono jest ? Tyle razy umierałam i niechcieli mnie nawet - TAM , jakbym Bogu nie była potrzebna . Ileż w jednej klatce trzeba pomieścić światów , urojnych wizji i samotnych marzeń .. słodko - kwaśny smak marzeń . Tak nie wiele mi trzeba : Twój uśmiech , kawałek bezchmurnego nieba . boję się , że pewnego dnia będę chciała do tego wrócić i zrozumiem , że tego czego nie zrobiłam , już nigdy nie będę miała okazji doświadczyć . mam to co kocham . <3 wiedziałeś , że tam gdzie kończy się strach zaczynają się marzenia ? jakich użyć słów , by zatrzymać czas ?
|
|
#4443 |
|
Raczkowanie
|
Człowiek jest zdolny dokonać wielkich czynów, ale nie jest zdolny do wielkiego uczucia.
Pare chwil ulotnych.. Ja nie znam Cie.. Teraz trace każdy mój dzień na szukenie Twoich znaków w tle. Chce tak jak kiedyś poczuć swój puls. Ty pierwsza myśl, Twoja twarz.. I tak zamyka się mój świat. Mam wrażenie że jestem całkiem sama w życiu któremu zawsze dziękowałam za Ciebie. Bez Ciebie Ja nie zdziałam nic. Mój cały świat opierał się na Twej osobie. Odkąd nie ma Ciebie nie ma mnie... Ja już zapomniałam jak: nie TY, nie MY, nie TAK. Ja już nie potrzebuje Cie... |
|
|
|
#4444 | ||
|
Zadomowienie
|
kamisha - kocham Cię, kochaam < 3
![]() Devilek - przepraszam Cię Słońce, że nie pomogę, ale sama potrzebuję takich opisów. i nie mam pomysłu ; ( ; * MySmallCornelnSky - a tak : ) miło. uwielbiam ten serial < 3 Plotkaraaa - boskaś dziewczyno < 3 Cytat:
< 3Cytat:
;*_____ wiesz, to nawet zabawne. Ty nigdy poważnie o mnie nie pomyślałeś. a ja nie potrafię sobie Ciebie wybić z głowy... albo go kocha, albo dobrze kłamie. tęsknota za czymś, czego tak naprawdę nigdy nie było... skromniutko. : )
|
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
Z dnia na dzień komuś tu się kurczy potencjał
Cuz the ones who loved me, told me to stop / Bo ten, który mnie kocha, powiedział mi stop Got something really shiny to start / Miałeś coś naprawdę błyszczącego na rozpoczęcie Paper gangsta I’m lookin’ for love, not an empty page full of stuff that means nothing but “you’ve been played” / Papierowy gangsterze, ja szukam miłości, nie pustej strony pełnej czegoś co znaczy nic więcej niż tylko "zabawiłem się z tobą" I really can't believe I lost myself again / Naprawdę nie mogę w to uwierzyć, że znów zgubiłam samą siebie. Are you hungry for wonderful Cause I am,wonderful / Pragniesz wspaniałości, bo ja nią jestem Napisałam piosenkę o twoich oczach, Jadłam kawałek wiśniowego ciasta, Płakałam całą noc. I zastanawiaj się co poszło źle But it's time to say goodbye so Get your last fix / Ale nadszedł czas aby się pożegnać, więc Zabierz swój ostatni dylemat
|
|
#4446 |
|
Zadomowienie
|
Nie patrz takim tonem..
Jeśli nie możesz czegoś zmienić, musisz to znieść.. Słucham własnej ciszy.. Ty chcesz mnie zniszczyć kłamstwem, ja Cię zniszczę szczerością.. - Jak bardzo Ci na nim zależy? - Za bardzo. - Odszepnęłam. Oparł głowę na jej piersi, słuchał jak bije jej serce.. Dotknął palcami moich ust i znów przeszył mnie dreszcz.. Tak naprawdę to on nauczył ją szeptu.. Słuchałam go i się wstydziłam. Najnormalniej w świecie wstydziłam się swojego smutku i problemów, które nagle okazały się banalne.. ..i wydawało jej się, że cały świat jej zazdrości. Przez tch kilka miesięcy prawie o nim zapomniała. Już prawie nie płakała, gdy w bezsenne noce wspominała chwile z nim spędzone.. - Co jest w nim takiego szczególnego? - Jak to co?! Wszystko jest w nim szczególne. Już pierwsze godziny jego obecności w moim życiu były szczególne.. Czuł się tak, jakby patrząc na niego, poznawała go od środka.. Unikanie jego oczu jest jeszcze trudniejsze niż poddanie się ich spojrzeniu.. W tym zapatrzeniu wydawał jej się nagle bardzo bliski, jaby znała go całe życie i zawsze na niego czekała.. W jej oczach wyczytywał słowa, których nie wypowiedziała i zakręciło mu się w głowie. Zostawiła po sobie pustkę, ciszę i brak nadziei, głuch i tępy jak ból w skroniach..
|
|
#4447 |
|
Rozeznanie
|
Twoja ręka wyrwana z mojej.
nie chodzi o to że nie znam drogi, ale może byś mnie złapał za rękę i poprowadził?^^ złamana wpół, nakrywam stół i pytam jak CI minął dzień. wychodzisz i zostawiasz mi przez próg rzucony tani gest. jak zwykle dasz mi garść bzu bym mogła w nim utopić ból, a wtedy Ty poczujesz się niewinny. i nie wmawiaj mi, że z nim będę szczęśliwsza. nie ma niczego głupszego niż odchodzenie dla 'czyjegoś dobra'. pieprze takie dobro. gasisz ogień. czy wiesz jak marznę w Twych ramionach? czasem wolałabym oślepnąć żeby nie widzieć jak bardzo nie ma Cię tu. Nie wytrzymał nikt, a Ty nadal znosisz mnie. jedna stokrotka od Ciebie piękniejsza niż jego trzydzieści róż. Z Tobą sprawdzam jak to jest zwariować z miłości <3 Bo przy tym co czuje zwykłe 'kocham Cie' wypada blado. idę za Tobą tak blisko, ze aż depcze Ci po piętach. Razem z Tobą uciec stąd. Niech zazdrości cały świat^^
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-04-28 o 15:22 |
|
|
|
#4448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
; *_________________________ _________ jeszcze tylko napij się ze mną herbaty
ty mój uśmiech numer pięć wrócę do miasta, które pachnie naszym końcem wystarczy mi upaść niebywałe, by takie niebo mogło tak po prostu wisieć przeziębiam się deszczem i tobą
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
Chocby plonol swiat...to nas nie obchodzi <3
twój widok doprowadza mnie aż do mdłości. a chcę żyć co będzie potem chrzanić Ja chcę żyć żyć żyć żyć W innym świecie wy o mnie nic nie wiecie. Gdybyś myślał, że jesteś szczęśliwy, byłbyś nim. pamiętaj, że tej miłość nie można kupić nie można .. Kiedyś On:
Siedział samotnie w wagonie.. Rysował serce.. na szybie myśląc o niej. a Teraz ?? DziękujeKotki za wszystkie pochwaly ;********!
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-04-28 o 15:45 |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczy mi 10 minut żeby o Tobie zapomnieć. 'niechcący'. i niebo, które zawsze nad nami ma smak pomarańczy. za pare dni znów zadzwonisz i spytasz jaka u mnie pogoda...
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mogę cię zjeść?
|
|
#4452 |
|
Raczkowanie
|
uwierzwsiebie - miło, że okradasz <3
![]() nydee - w końcu jesteś! a jak ja Cię kocham, to sobie nie wyobrażasz <3! ![]() 3martyna3 - aa Ty Moja, Moja, Moja! <33 ![]() XxValedictionxX - tak jak i ja Ciebie ubóstwiam! ;* przepraszam, że nie odpowiedziałam na prośby, ale jak widać brak czasu... ;* A ja poczekam tu na Ciebie, żebyś wiedział dokąd masz wracać Pewnego dnia zrozumiesz, dlaczego jestem Ci tak potrzebna. Bez tlenu długo nie wytrzymasz Ty nawet gdybyś nie miał oczu i pleców, myślałbyś, że jesteś taki cuuuudowny. Teraz mózgu nie masz i też tak uważasz Mój świat przypomina stertę uszkodzonych uczuć i bolących wspomnień Skończył mi się ulubiony błyszczyk, więc złapałam portfel i już byłam w najbliższej drogerii. Gdy przy odpowiednim stoisku szukałam potrzebnego kosmetyku, podszedł do mnie nieziemsko przystojny brunet i rzucił szybko: - cześć! Czy mogę Ci w czymś pomóc? - próbuję dobrać odpowiedni kolor błyszczyka do ust, bo mojego ulubionego brak. - hmm. Może ten? I w jednej chwili posmarował swoje usta lekko różowym kolorem, chwycił mnie mocno i pocałował prosto w usta. Błyszczyk z jego warg był teraz na moich. Następnie odchylił moją głowę, chwilę się przypatrywał i powiedział: - tak, mój gust jest świetny. Ten odcień błyszczyka świetnie pasuje do Twoich ust, które się jeszcze lepiej całuje. Nonszalancko się uśmiechnął i odszedł…
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-04-28 o 15:55 |
|
|
|
#4453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ ____________ Znów się pojawiasz i znowu znikniesz.. Sprowadzam na dobrą drogę pozostając ciągle na uboczu Znalezienie dobrego faceta jest tak łatwe,jak znalezienie taksówki w czasie burzy śnieżnej w noworoczny wieczór ![]()
|
|
#4454 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
przemiło, dziękuję Kotek ![]() Cytat:
_______________________ nie, ja nie przeklinam jak najęta. to złudzenie ku.rwa, optyczne.! ej.! chłopcze sprawdź to, Ty jesteś lekiem na całe zło. w kieliszkach czysta farmakologia błyszczy dla nas . na przekór wszystkim robić głupstwa i mieć kaprysy. lekko, sceptycznie marszczysz brew.
|
|
#4455 |
|
Zadomowienie
|
Jej widok przy Tobie, podcina mi skrzydła. Fałszywa miłość jest gorsza niż prawdziwa nienawiść. Czekać wieczność to krótko, jeśli miłość będzie nagrodą. zdradź mi swoje marzenia... a ja opowiem Ci o moich... Czule wpatruję się w Twoją twarz, w ramionach uczuć kołyszę oddechem. "...Tylko Ciebie chcę... bardziej zbliżyć się...". Miłość to samotność co łączy najbliższych... Pocałuj mnie, jakby kończył się świat... ...chodźmy na spacer z naszymi marzeniami... Chcę być z Tobą, kiedy noc pobije miasto dotykając Twoich ust... A gdybyś tak dotknął mnie jeszcze raz i otulił deszczem swym... Gdy czuję Twój wzrok, gdy czuję Twój dotyk, gdy jesteś blisko, wtedy czuję że mam wszystko. Każda chwila przy Tobie, niebem dla mnie jest.
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
|
|
|
#4456 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ponieść się emocjom , mimo żalu i bólu. przeżywam najpiękniejsze chwile w życiu, wiem będę żałować . nieuniknione to co najpiękniejsze <3 . brnąć w to co nie ma przyszłości . nie wiem czy o to chodziło . pomogłam ? ![]() ________________ ogromna siła wyobrażeń - to nie przypadek, że jesteśmy razem. Druga zero trzy nie ma dokąd iść Zwolnij Zrób sobie przerwę Albo moje serce pęknie Ponieważ tego jest za dużo Tak, wiele Aby być kimś kim nie jestem |
|
|
|
|
#4457 |
|
Raczkowanie
|
You will see love's the key
/ Zobaczysz, miłość jest kluczem / I need you in my life / Potrzebuje Cię w moim życiu / The love we shared / Nasza miłośc rozpadła się / I don't wanna believe that it's over / Nie wierze że to koniec / I don't wanna believe this love is true / Nie wierze -ta miłośc jest prawdziwa / All I want is to look in your eyes / Jedyne czego chce to patrzeć w twoje oczy / And be with you / I być przy tobie... / Don't let me lose all that I ever had /Nie pozwól mi stracić tego wszystkiego, co kiedykolwiek miałam / Missing you in my life cant you see our lives really aren't better now /Tęsknię za tobą nie widzisz, że nasze życia naprawdę nie są teraz lepsze / I dont wanna leave I still feel the love inside / Nie chcę odchodzić wciąż czuję tę miłość / I still ask the question why? / wciąż zadaję sobie pytanie dlaczego /
|
|
#4458 |
|
Rozeznanie
|
a ja bardzo bardzo prosiłabym o tym, że nie wiem o co już chodzi mojej 'przyjaciółce', bo w sumie to nawet nie wiem czy mogę Ją tak nazwać... że mnie wkurza czasami, a jak jej to napisze to nawet nie raczy odpisać. czuje się źle, oszukana i wogóle..
proszę bardzo! _________________________ _____________ jeszcze wierzę sobie...swoje robię...swoje wiem...
|
#4459 |
|
Przyczajenie
|
![]() _ _ _ - gdy zbudzi nas dźwięk tłuczonego szkła - tak niewiele trzeba, aby wyszło słońce - w głębi tych oczu nawet dna nie widzać - ach, kocham ten stan - różowe tipsy, różowy pas - lans, lans, czego chcieć więcej ? - cały ocean zgarnąć dla siebie - nie umiemy uczyć się na błędach - mamy co czego nie zabiorą nam - nasze skarby - i nie ważne co inni mówią - jedno o czym marze - niech zniknął te fałszywe twarze - dwulicowość - cecha większości - nie chce szukać szczęścia, tam, gdzie go nieznajdę - jaki kolor radość ma ? - pomaluj swój świat na zielono - nie możliwe nie istnieje - zawsze optymistką być, nie inaczej ! - mieć powód by się uśmiechać - powodów tysiąc i jeszcze więcej do radości
|
|
#4460 |
|
Rozeznanie
|
Życie nie zachwyca, brak subtelności rodzi podłość.
Czy powiesz, gdy się znudzisz? Że zabijesz za kolejną oblizaną łyżeczkę, że zwymiotujesz następny dotyk...? Do miłości brakuje mi serc, bo przez emotikony nie usłyszymy drżenia cudzego głosu. Świat co zanika, zmyty przez pośpiech, zalany przez pustkę. Serce trzepoce się ze strachu, że mogłabym z Tobą nie być. Rozpaczliwie usiłuję złapać z Tobą wspólny oddech.
|
#4461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co czujesz gdy zawodzą Ci za których dałbyś uciąć ręce? Nikt nie zdradza tak pięknie jak przyjaciel. Dałaś mi butelkę fałszywego szczęścia. Ty.. najbliższa mi! ( z wizażu) ..niewiele tego, pewnie nie o to chodziło ale może jednak coś ![]() i jeszcze taki mały jeden ... Mam w głowie helikopter co rozkręca mnie.
Moje idee to gwiazdy, których nie potrafię ułożyć w konstelacje Mt 7, 7-8 Edytowane przez Drift Czas edycji: 2009-04-28 o 17:59 |
|
|
|
|
#4462 |
|
Przyczajenie
|
Wiatm wszystkie wizażystki
Z góry wielkie dzięki |
|
|
|
#4463 |
|
Rozeznanie
|
jejku ten jest piękny!
dziękuję bardzo!
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
Przytul i powiedz , że już zawsze będzie dobrze.
Tired of livin' like a blind man I pray for love and I need you by myside You are my hero in disguise.. granatowe sny Wchodzisz do pustego mieszkania, nikt na Ciebie nie czeka, wykonujesz czynności, które nie mają znaczenia, oglądasz nic nie znaczący program w tv, bierzesz zimny prysznic, rozmyślasz o sensie życia i ludziach przez których Twoje życie sens utraciło.. Czy już wiesz dlaczego zawsze trzeba liczyć tylko na siebie?
|
|
#4465 |
|
Raczkowanie
|
miłość to chłam,przeliczana na ilość ran, ran które zadam i ran które mam .
dni przelatują przez palce . photoblog.pl/fornicaras/ Edytowane przez Diva069 Czas edycji: 2009-04-28 o 19:00 |
|
|
|
#4466 |
|
Rozeznanie
|
Mów do mnie czule, mów, że oddychasz.
Zazdrość wypływa zza moich paznokci, które raz po raz krzyczą w kieszeniach. Zaszywam dziurę w miejscu, gdzie były moje wargi - wczoraj wyssałeś je ze mnie głodnym spojrzeniem.
|
#4467 |
|
Raczkowanie
|
Fioletowe trampki, granatowa koszula i brązowe oczy- ten widok za mną kroczy
![]() I znów spóźniłam się o ułamek sekundy...odwrócił się i poszedł... I zastanawiam się tylko, które z nas powie pierwsze to,co oboje wiemy ... Nie, to nie jest normalne by z każdym dniem stawał się moją, coraz to większą, nieopisaną obsesją... a to wszystko przez to, że jednym spojrzeniem niszczy cały mój element rzeczywistości... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
Peculiarity -
- widzisz ?
- ale co .. ? ;> - szczęście ucieka ;o - no to je goń ! akurat ten jest mojego autorstwa. ( ; - a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije, nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ?jak się nie mylę dodawałam go w części VIII. _________________________ _________ Jego nogi są takie ponętne. ^^ a gdybym skoczyła z okna, ciekawe czy skoczyłby za mną. nie będę na niego patrzeć. ale... od następnego tygodnia. ^^ - uczucie gdy widzisz ukochaną osobę, a nie możesz z nią być. - dokładnie. Uduś mnie moim ulubionym różowym szalikiem. gdzie Twoje panny koleś ? Już uszyłam suknię na nasz ślub. ^^ Chcę poczuć Twój słodkii oddech. Pamiętam ten dzień, gdy mnie pocałowałeś. 16 luty 2009r. to był poniedziałek. godz: 14:55 miałeś na sobie czarną kurtkę i ciemne jeansy. nie zapomne. ![]() Zedrę z Ciebie ten seksapili i powiem dowidzenia. ______________ ( ; Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-04-28 o 19:13 |
|
|
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
..bo w szczegółach jest tyle smutku. ..a czas biegnie i już go nie cofniesz, ani on nie cofnie Ciebie. Młość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.. Tylko ciesz się ze mną.. Tak smutno jest cieszyć się samemu.. Cierpiała. Naprawdę wierzyła, że nikt jej nie kocha. A taka świadomość niezależnie od tego kim jesteś - BOLI. - Nie czytam Ci w myślach. Musisz mi powiedzieć co myślisz. - Teraz się boję.. - Jasne.. - Nie boję się Ciebie. Boję się tego, że mogę Cię stracić, że pewnego dnia znikniesz.. - Ufasz mi? - Teoretycznie. - To zamknij oczy.. Można ćpać słońce, deszcz, powietrze, niebo, miłość. I to wystarczy, by pozbyć się lęku.. Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto Cię kocha. To Ci daje setkę powodów, aby żyć. Ja ich nie mam.. Zdałam sobie sprawę, że prawdziwą wartość drugiego człowieka odkrywamy dopiero wtedy, kied już go nie ma. Jak skab, który trzymało się w dłoni, ale bezwiednie pozwoliło mu się wyślizgnąć przez palce.. Sen mni nie chce, ucieka ode mnie.. - Nigdy mnie nie kochał - wyszeptała - podły kłamca! - Skąd wiesz? - zapytałam - ktoś mówi Ci, że jest noc, pokazuje księżyc. Po dwunastu godzinach nazwiesz go kłamcą? Po raz pierwszy, od bardzo dawna następny dzień wydawał się jej..możliwy do przeżycia. Czuła się szczęśliwa. Był tu.. Prz niej.. Tylko dla niej.. Kołysana do snu jego oddechem i wspomnieniami z przeszłości.. Uzależniła się od widoku jego oczu i ust.. Poczuła się tak, jakby ktoś w czasie snu przeniół ją do krainy z baśni, po raz pierwszy odkąd przesała być dzieckiem.. Wstydziła się swojego zapatrzenia.. Zostawił mi na pamiątkę poczucie straty i wyrzuty sumienia.. Odrętwiała w swoim zamyśleniu, poruszając się w jakiejś innej rzeczywistości.. Uśmiechnęli się do własnych odbić
i te pół sekundy trwało dłużej niż normalne pół sekundy..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-04-28 o 20:25 |
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
....teraz coraz więcej czuje, coraz więcej cię rozumiem...
*mieliśmy wiecznie trwać* `jesteś dla mnie jak powietrze ... `Chemiczny świat, pachnący szarością, z papieru miłością...` Istnieją nie tylko więzy przyjaźni, są więzy, których nie rozumiemy z resztą nie trzeba ich rozumieć. Więzy których nie da się nazwać, można ich jedynie doświadczyć. Więzy pozbawione wszelkich granic i barier; więzy łączące serca, więzy namiętności, więzy miłości. 'Gdybym była matematykiem Obliczyłabym skalę Smutku Zamkniętego W filiżance o kształcie Sześcianu Gdybym była polonistką Napisałabym epos Opiewający lirykę Bólu Gdybym była muzykiem Zagrałabym koncert O cierpieniu Wibrującym ze smyczka Altówki Ale jestem tylko sobą I potrafię _kochać.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

boskaś dziewczyno < 3 
<3