|
|
#2911 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
...bo teraz to obowiązuje kultura prefiguratywna ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Adelajdo |
|
|
|
|
#2912 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dzisiaj kurakiem jestem typowym Było pranie,zmywanie i gotowanie![]() Edit-Adelajdo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-28 o 13:33 |
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
poniekąd,
tu gdzie mieszkam jeszcze widać cechy postfiguratywnej ... zresztą, prefiguratywna nie dla mnie tyż .... odnajduję się jedynie w konfiguratywnej, a tej jakby nie było ...
|
#2914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszy mnie, że jeszcze nie wszystkie miejsca w Polsce opanowane ![]() I mnie leży równowaga wiedzy i umiejętności między pokoleniami
Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-04-28 o 14:38 |
|
|
|
|
#2915 |
|
grozi wypollizowaniem
|
k.....
![]() podobno szef zarządził ze w tym roku nie ma urlopów we wakacje poje.......ich juz dokumentnie zwalniam sie
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne , ze niektorzy pracodawcy widza w "kryzysie" sposob na osiagniecie jakis zyskow kosztem pracownika - tutaj mowie o swoich pracodawcach |
|
|
|
|
#2918 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A to wogóle zgodne z prawem?Pracujesz na etacie?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2919 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- na etacie..na czas nieokreślony, wlasnie chyba pracodawca nie ma obowiązku dac urlopu w lecie, tylko w ogóle kiedykolwiek
|
|
|
#2920 | |
|
Wiedźma
|
Ano chyba mam.
Cytat:
Jeśli Cię to pocieszy, dałam radę na maksymalny możliwy wynik (wówczas w zamierzchłej przeszłości ). Jeśli mnie się udało, to na Ciebie nie ma bata. ![]() To może do fonii? BigMamo, kiedy już nas nie będzie, to niech sobie epokę przejmują następcy. Ale póki jeszcze dychamy, to ta epoka jest nasza i basta. ![]() Hihihi, nie ma jak dobra konfiguracja.
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2922 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Art. 163. § 1. Urlopy powinny być udzielane zgodnie z planem urlopów. Plan urlopów ustala pracodawca, biorąc pod uwagę wnioski pracowników i konieczność zapewnienia normalnego toku pracy. Nie wiem, czy dobrze wnioskuję, bo nie jestem prawnikiem: jeżeli Twój urlop wakacyjny nie zaburza normalnego toku pracy a Twój wniosek nie będzie brany pod uwagę, to masz prawo czepiać się pracodawcy...
|
|
#2924 |
|
Rozeznanie
|
danaido, Sabbath
ja mam kongo w pracy , jutro pewnie bede siedziec do 20 albo i dluzej a pogoda przecudna za oknem... |
|
|
|
#2925 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2926 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A czy Wy w wakacje rzeczywiscie macie więcej pracy?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2927 |
|
Konto usunięte
|
O Boziuu, dziewczyny
![]() wróciłam z perfumerii a właściwie ze sklepu kosmetycznego z importowanymi oryginałami z USA gdzie są takie marki jak Clinique, Sally Hansen, MAC, Estee Lauder itp. ! A wszystko tanie jak barsz w miniaturkach ![]() Wypachnione mam nadgarstki Kenzo,Perry Woman,Ralph Lauren i Givenchy! ![]() W ostateczności kupiłam sobie 2 ml Givenchy - Very Irresistible w próbeczce za 5,5 i lakier do paznokci z Versace! Normalnie .... cały pokój pachnie moimi nadarstkami
|
|
|
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
Polly, ciekawe, co Twojemu pracodawcy bardziej zaburzy tok pracy:
-10 dni Twojego urlopu, - czy Twoje odejście wraz z wypłacaniem ekwiwalentu za urlop, domykaniem tego, czego nie skończyłaś, szukaniem zastępstwa itp?
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-04-28 o 16:42 |
|
|
|
#2929 |
|
Konto usunięte
|
aaaaaaa zostałam recenzentką Yoskine!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- btw. Na cześć 300-ego postu hip hip... HURA! ![]()
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Dzień dziś nie najlepszy, wzbiera we mnie frustracja ponownie, dodtakowo ćmi mnie od rana jakiś ból głowy, który rozkręca się coraz bardziej.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2931 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie
![]() O to chodzi, że nie mam aktualnie przy sobie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jednak Ci rura nawala, nieprzyjemne choróbsko ![]() Cytat:
Oryginały?a ja gópia ci.. zapomniałam wysłać zgłoszenia ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- a nie da się gdzieś wyskoczyć i kupić?
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - nie da
Raz, że jestem sama w biurze i nie mogę go opuścić, dwa, apteczki też nie ma, trzy - to biuro jest na takim zadupiu, ze do sklepu ze dwa kilometry![]() Muszę jakoś wytrzymać te 1,5 h.
|
|
|
#2935 |
|
Konto usunięte
|
Vesenko mi ten sklep pokazała przyjaciółka z CHRZANOWA (woj.małopolskie)... nie wiem, ale w Katowicach np. jeszcze takiego nie wylookałam...
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uzasadnił jakoś owo "zaburzanie toku pracy"?
|
|
#2937 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 21 dni urlopu w roku.
Od stycznia do konca grudnia musze wykorzystac. Ja decyduje kiedy. Jedyne ograniczenia to np kolezanka, ktorej robote musze np robic w zastepstwie jedzier w tym samym czasie. Wtedy przesuwam termin tak, ze ona wraca a ja jade. Ale pewnie gdybym postawila sprawe na ostrzu noza to bym pojechala. Zawsze mnie to wkrewialo, ze moja mam nie mogla sie urlopowac kiedy chciala tylko kiedy jej zezwolono. |
|
|
|
#2939 |
|
Zadomowienie
|
Winter, czy w takim razie też mogę prosić o wysłanie tej diety?
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może na wszelki wypadek noś w torebce, albo portfelu ze dwie tabletki?Cytat:
Szkoda,że tak daleko W Katowicach to byłam raz, kilka lat temu, i to tylko na dworcu, jak miałam przesiadkę . Może jak kiedyś zgram urlop ze zlotem Śląskich dziewczyn to się wybiorę (jeśli mnie przygarną )
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Było pranie,zmywanie i gotowanie

)

zwariował