|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Macie tatuaż?
|
|
|
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
Nie boicie się, że jak np bardzo przytyjecie lub schudniecie to tatuaż już nie będzie wyglądał tak fajnie?
Jakie miejsce na ciele jest najmniej 'zagrożone' rozciągnięciem się itp tatuażu po schudnieciu lub przytyciu? |
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
a więc ja mam zamiar zrobić tatuaż na nadgarstku
na początku czerwca . o dziwo wcale się nie denerwuje . w końcu to nieduży tatuaż, więc dużo bólu też nie będzie . Czy nadgarstek jest bardzo wrażliwym miejscem jeśli chodzi o ból podczas tatuowania ?
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Napis ' Love '
lub jakiś inny, ale póki co pozostaje przy Love
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
mam zamiar zrobić taki
http://www.ashleesimpson.ovh.org/galeria/love1.jpg tylko żeby był odwrócolny w moja stronę
|
#1658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jutro dziaram plecki, zobaczymy jak bedzie. Doczekac sie nei moge
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiście fotkę dzieła ![]() Ja w piątek się dziarałam pod brzuchem trochę bolało bo to delikatne miejsce ale jestem baaardzo zadowolona
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to pochwal się dziarką ![]() i bardzo mi się spodobał A co wy o nim sądzicie ?
Świat jest mały. Ostatecznie wszyscy kiedyś spotkamy się w łóżku. Edytowane przez hejYou Czas edycji: 2010-05-20 o 21:51 |
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
tzn ? co masz na myśli poprzez stwierdzenie ' przereklamowany ' ?
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że chodzi o sam tatuaż a nie o miejsce
![]() Ja osobiście nie znam osoby, która by miała na nadgarstku tatuaż poza tym nie robię tego dla szpanu, mody czy tym podobnych rzeczy .
|
#1665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to Twoje ciało i ważne żeby Tobie się podobał, reszta jest nieważna
|
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo kiedyś miałam niesamowity lot na tatuaż obręcz cierniową na nagarstku, taka jaka ma Pamela Anderson na ramieniu, ale mi przeszło, bo to popularne, tyle osób ma, no i... co będzie za jakiś czas jak będę się starała o pracę? Tatuaż na nadgarstku oże dyskwalifikować, a tego bym nie chciała.
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
A można zrobić tatuaż tak na małym palcu ale tak z tej wewnetrznej krawędzi?
Moja kumpela taki chce mieć. małą jaszczurkę.Ja już kiedyś pisałam że myślę nad tatuażem już 3 lata na plcech. jeszcze nie mam. zbieram kase ale wreszcie wiem że chce go mieć i przemyślałam to przez ten czas na 100%. tylko szukam inspiracji. coś z czym się bym mogła utożsamić. a nie 'byleco'. Przeszukałam dużo str. ale nadal szukam
|
#1668 | |
|
Rozeznanie
|
pod czytałam troszkę wątek bo sama mam 2 tatuaże (na stopie i u dołu pleców) i zastanawiam się nad kolejnym, niestety jak na razie choruję na wzorek na nadgarstku/ręce a że pracuję w szkole (aktualnie na wychowawczym) to to miejsce odpada
![]() Cytat:
pomyśl w ten sposób, że jak sama powiedziałaś czekasz już 5 lat ta chwila bólu i będziesz miała swój upragniony wzorek ![]() a gdyby tatuowanie było takie straszne nikt kto ma 1 nie robił by następnego ![]() to zdjęcie tuż po zrobieniu, wygojony wygląda lepiej
Edytowane przez anikah Czas edycji: 2009-04-27 o 16:56 |
|
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
nooo dobra.. jednak pierwszy robie w czwartek albo piątek... ale nie mam pomysłu na wzor... robie na łopatce...
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
noooo jest świetny... ja tam zostaje przy rozancu... hehe jakos chyba dam rade.. teraz skupiam sie na tym pierwszym
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie on nie podoba
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
czemu mam wrazenie ze wiekszosc ktora chce ekstremalnie widoczne tatuaze ma kolo 18 lat?
(oczywiscie zartuje)Ja odradzam jak na razie tatuaze na nadgarstkach itp - nie macie pojecia jak ciezko znalezc prace itp majac w takich miejscach dziary. Teraz fajnie fajnie, a za pare lat moze byc tak ze okaze sie to ogromnym bledem. sama planuje dziare od ohohoo i jeszcze troche ale do momentu az nie bede wiedziala dokladnie co i czy na pewno wydziarac to nie bede robic nic. |
|
|
|
#1672 |
|
Przyczajenie
|
To ja się pochwalę moim cudem
Na początku zrobiłam sobie cztery znaki, od drugiego do piątego. A ponad miesiąc temu dorobiłam sobie trzy kolejne. Wciąga bardzooo i chcę jeszcze dorobić kolejne znaki, aż do końca kręgosłupa. Całość mnie wyniosła 250zł, czyli nie tak dużo. Tak szczerze to po raz pierwszy jak robiłam nie bolało, aż tak źle, dało się wytrzymać. Ale za drugim razem nie mam pojęcia dlaczego, ale czułam jakby rwało mi skórę Jednak do wszystkiego można się przyzwyczaić i żyję tatuażysta też był miły i rozmowny, co umilało wizytę i tak nie myślałam o bólu. A więc oto moje arcydzieło
|
|
|
|
#1673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja tez juz od daaaaaawna choruje na tatuaz, ale jakos sie jeszcze nie zlozylo i troche sie obawiam. swoja droga - co sadzicie o tatuazach u lekarzy i weterynarzy? (pytanie moze dziwne, ale wyjaśniam: obecnie studiuje weterynarie, ale moze uda mi sie zmienic na medycyne. stad to pytanie] |
|
|
|
|
#1674 |
|
Rozeznanie
|
ja swój pierwszy tatuaż zrobiłam w wieku 25 lat (teraz mam 28) więc nie był to chwilowy szał, o samym tatuażu myślałam ok 10 lat, najpierw czekałam do 18 ale wtedy jeszcze nie byłam pewna czego chcę a nie chciała bym żałować
cieszę się, że poczekałam z decyzją, koleżanka nie poczekała, znalazła studio gdzie nie sprawdzali dowodów i zrobiła sobie w wieku 16 lat różyczkę na ręku (w tamtym okresie była moda na różyczki i delfinki), w tym roku zakrywała to innym tatuażem z kolei druga zrobiła sobie właśnie delfinka na ramieniu, w tej chwili żałuje i nosi jedynie bluzki z rękawkiem zakrywającym wzór Brook - i o to w tym chodzi, że nie każdemu ma się podobać, gdybyśmy wszyscy lubili to samo było by nudno, każdy wyglądał by tak samo, ubierał się tak samo, robił podobne dziarki a tak to mamy różnorodność ![]() sabbatha - właśnie perspektywa problemów w pracy nie pozwala mi zrobić tatuażu o którym myślę, chciała bym wąski napis po zewnętrznej stronie ręki od nadgarstka po łokieć karolcia0504 - znajoma ma podobny i też na kegosłupie, fajnie to wygląda, z kolei inna ma takie wielkie znaki na ręku od ramienia do łokcia i to już mi się mniej podoba ze względu na miejsce Ewakuacja69 - mi osobiście tatuaże u nikogo nie przeszkadzają, czy był by to lekarz, prawnik, pracownik banku, ... moim zdaniem nie tatuaż powinien decydować czy ktoś otrzyma pracę czy nie a jego wykształcenie, wiedza i predyspozycje ale niestety mieszkamy w Polsce i tu tatuaże, kolczyki w widocznych miejscach, dredy, niespotykany kolor włosów wykluczają nas na wstępie
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam tez wolalabym dziary widoczne, w koncu wiekszosc cos oznacza.
z jednej strony u lekarza by mi to nie przeszkadzalo, ale z drugiej nie do konca sie wie w jakich warunkach ktos sie dziaral - bo przeciez nie zrobi sie dla lekarzy takich wymagan jak dla krwiodawcow (ze mozna sprobowac oddac krew rok po ostatnim kolczyku/tatuazu). |
|
|
|
#1676 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bylo swietnie, troche mnie szczypalo jak robila mi te najciensze elementy, ale i tak uwielbiam to uczucie Wrzuce fotke jak sie troche podgoi no a Ty kiedy sie nam pochwalisz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i chetniej bym oddala mojego zwierzaczka jakiejs wydziaranej pani wet
|
|||
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko się nie śmiejcie z brzucha
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w planach zrobic sobie 3 gwiazki na stopie , puste w srodku, z inicjałami M, R, N, w kazdej z nich, R w najwiekszej. To od imion przyjaciolek, R moje. Wiem przyjazn moze sie kiedys rozleciec, ale chce wspominac wszystkie piekne chwile z Nimi spedzone.
Wiem ze gwiazki sa oklepane ale dla mnie dziewczyny sa gwiazdką z nieba ![]() Tatuaz mam jeden. Oto moj skarb mam go ponad rok już. W srodku lub przy bokach planuje kiedys inicjały męza badz cale jego imie...
|
#1679 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1680 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
takie oryginalne i nieoklepane. A przyszłemu mężowi się pewnie spodoba takie poświęcenie W sumie po kolei to głupio brzmi, no ale trudno. Te znaki od drugiego do piątego oznaczają "nigdy się nie poddawaj". Po pierwszym dziaraniu zdecydowałam się, że jeszcze zrobię jeden znak do góry, więc ciężko było mi znaleźć coś, co by było logiczne z pozostałymi ;p tak więc ta pierwsza litera to miłość, druga od dołu to szczęście, a ostatnia oznacza szaleństwo czyli cała ja.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

lub jakiś inny, ale póki co pozostaje przy Love

Zapraszam