Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-30, 15:20   #3031
roza26
Raczkowanie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

a co Edi u Ciebie??jak sie czujesz?/

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez edi25 Pokaż wiadomość
witaj celuś napewno wszystko jest ok widzę że masz pozytywne nastawienie tak trzymaj

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

dziękuję dobrze właśnie wstałam bo mam nocki pozatym brzuch mnie pobolewa raz tak raz niea pozatym od paru dni bolą mnie brodawki że ich nawet nie mogę dotknąć zobaczymy jutro ale gdzieś mój organizm nie podpowiada mi tego żeby to była ciąża zobaczymy jutro ale jestem zmartwiona i co trochę odwiedzam łazienkę aby oglądać bielizne ehh

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

test mam jakby co z zeszłego miesiąca a ty Różyczko jak tam samopoczucie najwyżej będziemy się pocieszać
Jelly a jak tam u ciebie
U mnei samopoczucie oki-testu nie mam-nei kupilam dzis i raczej do poneidzialku nie bede miala okazji ale pewnie i tak ta malpa przylezie wczesniej!Jakos tez nie nastawiam sie na dzidzie!Mnie zaczal teraz pobolewac brzuszek jak na @ i piersi tez mam wrazliwe na dotyk ..
Stary 2009-04-30, 16:15   #3032
cherubinka
Zadomowienie

Witam dziewczynki, wpadłam tylko powiedzieć, że cały czas trzymam za Was kciuki Mocno zaciskam
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 18:07   #3033
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka dziewczyny
Wiosenka i u mnie sie pojawila wreszcie
ciekawe na jak dlugo bo slonko juz zaszlo

Cytat:
Napisane przez pomarnczka Pokaż wiadomość
Witajcie.. temperatura przed wstaniem 36,59.. spacer do łazienki i @ Tym razem dla odmiany wróciła do starego trybu i przylazła po 28dniach

Eh, nic mi się nie chce i jeszcze do tego pogoda do d***[COLOR="Silver"]
Pozdrawiam
to dobrze ze wrocila do starego trybu, przynajmniej bedziesz wiedziala kiedy owu i dni plodne trzymam za nastepny cykl

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
a o to zdjątko z poprzedniego roku.
Tych balonów jest pełno, naprawde niesamowite wrażenie dają jak sobie latają nad ulicami miasta
swietnie to wyglada, na zywo pewnie tysiac razy lepiej

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze jak powroce niebawem na liste staraczek to juz zadnej z Was tam nie bedzie
oby sie spelnilo mocno trzymam za nas wszystkie

Cytat:
ale mi sie humor poprawił:jupi :
teraz to chyba nie wysiedze w miejscu.
Odzwonili w koncu oddzwonili na moje podanie o prace. Na do datek z takiej firmy po której sie nie spodziewałam ze oddzwonią a najbardziej mi sie podobała.
W przyszłym tygodniu ide na rozmowe.

Juz myslalam ze nic nie dało to moje chodzenie po firmach, a tu niespodzianka
Mam nadzieje ze nie bedzie konkurencji jakos mam dobre przeczucie ze sie uda, obym sie nie zawiodła
to swietnie
za rozmowe , a naszym wizazowym wsparciem nie ma szans zeby Cie nie przyjeli

Cytat:
Napisane przez pacierp Pokaż wiadomość
Wiecie co słyszę, że ktoś puka puk puk kto tam pytam?
a tu @ przyszła. No ale nie powinnam się dziwić, bo ten cykl to na tabach więc innego wyjścia nie było. Mam zamiar z @ pogadać, godnie ją pożegnać i poprosić, by na jakieś 9 miechów po moim zabiegu już nie przychodziła. Mam nadzieję, że się zgodzi.
zycze Ci tego z calego serducha, zeby na te 9 miechow dala sobie spokoj i nie przychodzila

u mnie 23dc i jeszcze 5 dni do spodziewanej @

milego dzionka
Stary 2009-04-30, 18:38   #3034
pomarnczka
Raczkowanie

aliisanka, DAnia, gooha3, roza26, PatkaM84, ula 87, dra, paulinaizabela - dzięki, kochane jesteście ja wiem, że Wy wiecie jak to jest i chciałabym byśmy wszystkie tak jak aliisanka pożegnały @ na długie miesiące.. póki co widzę, że roza26, Sweet_Jelly,edi25 i paulinaizabela czekają na @, i niech czekają i niech się nie doczekają!!

celka2000 - ja tak samo miałam przy poronieniu, zero bóli, tylko krwawienie.. nawet "ginekoloszka" na izbie mówiła przy usg, że ona nic nie widzi i czy na pewno test mi wyszedł i czy go powtarzałam.. tylko dzięki wynikom bety "po" nie dałam się zwariować

fleurdelacour gratuluję patriotycznej fasolki

ula 87 nie wiem czy miewam omamy czy mi się wszystko miesza ale wydawa mi się że w sklepie typu carfur (jakkolwiek to się pisze) i świat alkoholi widziałam różowe martini. Ale co Ci powiem to Ci powiem, że nie wiem dlaczego ale "zagraniczne" martini bardziej mi smakuje niż krajowe

gooha3 super wyglądają te balony.. a tak poza tym to wcale Ci nie powiem, że za pewną rozmowę trzymam, a konkurencję nawet jak będzie to rozłożysz na łopatki

pacierp łączę się w @ bólu i w pobożnym życzeniu coby to ostatni potop był na dłuugi czas..

Ja już uszy do góry jakotako podniosłam.. w sumie dobre staranka nie są złe.. tylko czekać aż @ sobie pójdzie w diabły. Dostrzegam pozytywy, popiję sobie w ten weekend Tylko właśnie do mnie dotarło, że nic w lodówce na grilla nie mam.. ale za to mam dwa wina przez święta nie ruszone (martini bianco oraz czerwonego słodziutkiego Kagora )

ps.edi25 nie żebym Ci coś wykrakać chciała (chociaż właściwie dlaczego nie?? ) ale pamiętam z czasów ciąży właśnie taki charakterystyczny ból brodawek. Jakby co
miało być "sto lat! sto lat!".
Miało być tak pięknie
miał się nam nie kurczyć świat...
pomarnczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 19:14   #3035
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Ale co Ci powiem to Ci powiem, że nie wiem dlaczego ale "zagraniczne" martini bardziej mi smakuje niż krajowe
Ja piłam i te polskie martini i zagraniczne i jak dla mnie smakują tak samo

_________________________ ________________________

A mnie dzisiaj tak cycki zaczęły boleć że szok... I do tego jak coś robię to boli mnie podbrzusze, a jak usiąde lub się położę to przechodzi a dziś mam 16 dc. Dziwne to jest, bo we wcześniejszych cyklach nie bolało mnie tak, a cycki bolały jak już własnie było po owulacji i była druga część cyklu. Tzn zdaje mi się, że jest po owulacji bo chyba mam zawsze w środku cyklu.

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 19:18   #3036
youyou
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższych dniach Ja nie mierzę temperatury i nie prowadzę takich obserwacji jak Wy, ale mam nadzieję że dobrze liczę moje dni płodne, które będą w ten weekend
Chciałabym życzyć wszystkim staraczkom dużo wypoczynku, i spędzenia czasu z TŻ-mi a może bez myślenia i kalkulowania przytulanki będą owocne
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 19:20   #3037
gooha3
Zadomowienie

dziekuje dziewczynki za kciuki mam nadzieje ze sie przydadzą do przyszłego tygodnia, także prosze nie puszczac!!

a ja sie pochwale
pisałam Wam ze meczyłam męzusia zebysmy sie gdzies na wycieczke wybrali sami w niedziele. On dzisiaj zrobił mi niespodzianke i kupił 2 rowery zebysmy mogli sie wybrac na wycieczke. Normalnie jestem w szoku.

no to sobie pojeździmi ale sie ciesze. Ja tak dawno na rowerze nie jezdziłam ze az nie wiedziałam jak sie przerzutki zmienia. Rowerki fajniutkie

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

również zaciskam mocno za testujące i czekające na @ zeby sie nie doczekały

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 19:25   #3038
youyou
Zakorzenienie

Cytat:

a ja sie pochwale
pisałam Wam ze meczyłam męzusia zebysmy sie gdzies na wycieczke wybrali sami w niedziele. On dzisiaj zrobił mi niespodzianke i kupił 2 rowery zebysmy mogli sie wybrac na wycieczke. Normalnie jestem w szoku.

no to sobie pojeździmi ale sie ciesze. Ja tak dawno na rowerze nie jezdziłam ze az nie wiedziałam jak sie przerzutki zmienia. Rowerki fajniutkie
super rower to idealny sposób na spędzenie czasu TŻ i jednocześnie zrobienie czegoś dobrego dla swojego ciała. Mi ostatnio mąż tez sprezentował rower i bardzo się cieszę. Pogoda piękna, trochę pozwiedzamy a ja przy okazji zrzuce kilka dodatkowych kilogramów po zimie..
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 19:51   #3039
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czesc wam

jestem jestem zyje wszystko w porzadku juz koniec 11 tygodnia mialam USG dzidzia super machala raczkami i nozkami wogola caly czas fikala koziolki
malo sie odzywam bo na 1 czerwaca szykuje mi sie przeprowadzka do domu wiec latam za maeblami i tak dalej
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 19:56   #3040
edi25
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje dziewczynki za kciuki mam nadzieje ze sie przydadzą do przyszłego tygodnia, także prosze nie puszczac!!

a ja sie pochwale

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

ci mężulkowie potrafią nas czasem zaskoczyć

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
czesc wam

jestem jestem zyje wszystko w porzadku juz koniec 11 tygodnia mialam USG dzidzia super machala raczkami i nozkami wogola caly czas fikala koziolki
malo sie odzywam bo na 1 czerwaca szykuje mi sie przeprowadzka do domu wiec latam za maeblami i tak dalej
to super i z powodu dzidzi że rośnie i już bryka i przeprowadzki
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 19:56   #3041
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pacierp Pokaż wiadomość
Ale piękna pogoda a tu w pracy siedzieć trzeba, ale już niedługo na szczęscie.
Wiecie co słyszę, że ktoś puka puk puk kto tam pytam?
a tu @ przyszła. No ale nie powinnam się dziwić, bo ten cykl to na tabach więc innego wyjścia nie było. Mam zamiar z @ pogadać, godnie ją pożegnać i poprosić, by na jakieś 9 miechów po moim zabiegu już nie przychodziła. Mam nadzieję, że się zgodzi.

poproszę o zmianę na 30.04
dobrze ze masz dobre nastawienie .
Jak juz przygadasz swojej @ żeby wiecej nie przychodziło to zdradzisz mi jak zrobić zeby ona słuchała? bo mnie wogóle nie słucha i nic do niej nie dociera

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-04-30, 21:09   #3042
edi25
Raczkowanie

ja niestety szykuję się na noc do pracyjutro jak przyjdę rano i prześpię się parę godzinek to chyba zrobię test a co mi tam przynajmniej mnie ciekawość nie zje i to czekanie......

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
aliisanka, DAnia, gooha3, roza26, PatkaM84, ula 87, dra, paulinaizabela - dzięki, kochane jesteście ja wiem, że Wy wiecie jak to jest i chciałabym byśmy wszystkie tak jak aliisanka pożegnały @ na długie miesiące.. póki co widzę, że roza26, Sweet_Jelly,edi25 i paulinaizabela czekają na @, i niech czekają i niech się nie doczekają!!

celka2000 - ja tak samo miałam przy poronieniu, zero bóli, tylko krwawienie.. nawet "ginekoloszka" na izbie mówiła przy usg, że ona nic nie widzi i czy na pewno test mi wyszedł i czy go powtarzałam.. tylko dzięki wynikom bety "po" nie dałam się zwariować

fleurdelacour gratuluję patriotycznej fasolki

ula 87 nie wiem czy miewam omamy czy mi się wszystko miesza ale wydawa mi się że w sklepie typu carfur (jakkolwiek to się pisze) i świat alkoholi widziałam różowe martini. Ale co Ci powiem to Ci powiem, że nie wiem dlaczego ale "zagraniczne" martini bardziej mi smakuje niż krajowe

gooha3 super wyglądają te balony.. a tak poza tym to wcale Ci nie powiem, że za pewną rozmowę trzymam, a konkurencję nawet jak będzie to rozłożysz na łopatki

pacierp łączę się w @ bólu i w pobożnym życzeniu coby to ostatni potop był na dłuugi czas..

Ja już uszy do góry jakotako podniosłam.. w sumie dobre staranka nie są złe.. tylko czekać aż @ sobie pójdzie w diabły. Dostrzegam pozytywy, popiję sobie w ten weekend Tylko właśnie do mnie dotarło, że nic w lodówce na grilla nie mam.. ale za to mam dwa wina przez święta nie ruszone (martini bianco oraz czerwonego słodziutkiego Kagora )

ps.edi25 nie żebym Ci coś wykrakać chciała (chociaż właściwie dlaczego nie?? ) ale pamiętam z czasów ciąży właśnie taki charakterystyczny ból brodawek. Jakby co
krakaj krakaj kochana

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

taki cytacik dla nas dziewczyny -Trudne chwile szybko mijają, pod warunkiem, że nie przestajemy dążyć do tego, o czym marzymy...
spadam do pracy życzę miłej nocki
Stary 2009-04-30, 21:48   #3043
ula 87
Zadomowienie

przepraszam że nie odpisuję na Wasze posty ale jestem zmęczona że padam na twarz
odwaliłam dziś kawał roboty , nawet dziś pomagałam mężowi gruz nosić, w małych kibelkach ,ale się zmęczyłam a pózniej jeszcze autko szorowałam
teraz marzę żeby uwalić się do łóżka
siostra przyjechała na weekend , więc muszę pokombinować ze starankami , bo nie mam drzwi w sypialni (jeszcze się nie dorobiłam) siostra ma 15 lat i głupio by mi było gdyby słyszała "och...ach...mmmm"

dobranoc

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 23:04   #3044
paulinaizabela
Zakorzenienie

witam wieczorowo
ja znowu sama w domku bo mezulek do polnocy w pracy

Cytat:
a ja sie pochwale

ale super prezencik fajny ten twoj mezus, moj by na taki pomysl nie wpadl

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
czesc wam

to fajnie jak dzidzia taka ruchliwa
trzymajcie sie cieplutko

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
siostra przyjechała na weekend , więc muszę pokombinować ze starankami , bo nie mam drzwi w sypialni (jeszcze się nie dorobiłam) siostra ma 15 lat i głupio by mi było gdyby słyszała "och...ach...mmmm"

dobranoc
no to musicie po cichaczu sie przytulac ciezko tak...
Stary 2009-05-01, 08:04   #3045
koniakonia
Zakorzenienie

witam Drogie Starające się i Te , którym się udało, no więc mam wiadomość, udało mi się, zbadałam b hcg i mam 30 , w dniu spodziewanej@, jestem szczęśliwa , teraz tylko modlę się , aby wszystko szło dobrze , wszystkim kobietką życzę, aby jak najwcześniej mogły przeżywać te wspaniałe chwile, pozdrawiam
no a propos objawów (jeśli to były objawy tak wcześnie):zgaga po każdym jedzeniu, nawet małym, żyły na piersiach i pobolewanie okolic pęcherza, no i jeszcze zupa ogórkowa , która chodziła za mną tydzień hehehehe, ale to już chyba sobie wmówiłam

Miłego dnia
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 09:18   #3046
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
witam Drogie Starające się i Te , którym się udało, no więc mam wiadomość, udało mi się, zbadałam b hcg i mam 30 , w dniu spodziewanej@, jestem szczęśliwa , teraz tylko modlę się , aby wszystko szło dobrze , wszystkim kobietką życzę, aby jak najwcześniej mogły przeżywać te wspaniałe chwile, pozdrawiam
no a propos objawów (jeśli to były objawy tak wcześnie):zgaga po każdym jedzeniu, nawet małym, żyły na piersiach i pobolewanie okolic pęcherza, no i jeszcze zupa ogórkowa , która chodziła za mną tydzień hehehehe, ale to już chyba sobie wmówiłam

Miłego dnia
super ale sie ciesze razem z Tobą

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

co to jeszcze wszystkie panie śpią?? czy może już zaczeły leniuchowanie na majówkach??
ja sie zaraz zabieram za sprzatanie, bo jutro wizytacja rodziców a pojutrze całodzienny wypad na rowerkach

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-05-01, 09:19   #3047
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:

Miłego dnia
Gratulacje, wszystko musi być dobrze Miejmy nadzieję, że wszystkie niedługo się zarazimy
Trzymam kciuki, a testujące dziewczynki niech dadzą znać. Taka pozytywna, majowa wiadomość jest jak najbardziej pożądana
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 09:32   #3048
pacierp
Rozeznanie

Koniakonia super wiadomość:jup i:

Zarzaz wyjeżdzamy na Mazury. Życzę Wam wspaniałego weekendu i odpoczynku od wszystkiego, nawet od natarczywych myśli o dzidzi. Należy nam się spokój. Trzymajcie się i grillujcie pyszne żarełko. Całusy
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 10:13   #3049
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:

Miłego dnia
Super!!! Teraz przy pierwszej sposobności powtórz sobie betę żeby zobaczyć jak przyrasta

_________________________ ____________________

A ja siedzę sobie sama w domku, mój mąz pojechał na gokarty - mi się nie chciało wstawać tak wcześnie, a poza tym wiecie jaki numer odwaliłam w nocy? O 2 w nocy chciałam wziąść telefon ze stolika no i po ciemku wyciągam rękę i natrafiłam na szklankę z colą... Chyba nie muszę wam mówić jaki był trzask... Od razu wziełam się za sprzątanie, ale jeden kawałek szkła wszedł mi jakoś pod skórę a w ogóle nie było go widać. Położyłam się spać i wlaśnie jeszcze obudziłam się jak R. był w domu to on mi wyciagnął ten kawałek szkła... Szkło dosłownie na 2 mm, a taki ból sprawiało jakby to conajmniej 1 cm

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 10:53   #3050
ula 87
Zadomowienie

Cytat:

Miłego dnia
super ale miła wiadomość
Cytat:
co to jeszcze wszystkie panie śpią?? czy może już zaczeły leniuchowanie na majówkach??
ja sie zaraz zabieram za sprzatanie, bo jutro wizytacja rodziców a pojutrze całodzienny wypad na rowerkach
ja nie śpie, ja pracuję , wiem ze jest święto ale jak mam dużo roboty to muszę popracować, bo się nie wyrobię
Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
A ja siedzę sobie sama w domku, mój mąz pojechał na gokarty - mi się nie chciało wstawać tak wcześnie, a poza tym wiecie jaki numer odwaliłam w nocy? O 2 w nocy chciałam wziąść telefon ze stolika no i po ciemku wyciągam rękę i natrafiłam na szklankę z colą... Chyba nie muszę wam mówić jaki był trzask... Od razu wziełam się za sprzątanie, ale jeden kawałek szkła wszedł mi jakoś pod skórę a w ogóle nie było go widać. Położyłam się spać i wlaśnie jeszcze obudziłam się jak R. był w domu to on mi wyciagnął ten kawałek szkła... Szkło dosłownie na 2 mm, a taki ból sprawiało jakby to conajmniej 1 cm
oj...to dobrze że wyciągłaś kawałek szkła
ja jak byłam mała lubiłam herbate z kieliszka pić i kiedyś zostawiłam koło łóżka , mama jak rano wstawała to na niego nadepła i wszedł jej kieliszek w piętę (tzn. w kawałkach wszedł) nie obyło się bez wizyty na pogotowiu

miłęgo dnia Wam życzę

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 12:13   #3051
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość

oj...to dobrze że wyciągłaś kawałek szkła
ja jak byłam mała lubiłam herbate z kieliszka pić i kiedyś zostawiłam koło łóżka , mama jak rano wstawała to na niego nadepła i wszedł jej kieliszek w piętę (tzn. w kawałkach wszedł) nie obyło się bez wizyty na pogotowiu

miłęgo dnia Wam życzę
Ula, rozbawiłaś mnie od rana dzięki

Witajcie, u nas było wczoraj święto, dziś dzień roboczy, więc ja od rana już mieszkanie wysprzątałam , pranie zrobiłam, jutro jedziemy na weekend do Antwerpii!

Gratki dla zafasolkowanej

A dla reszty fluidki!
Łapać dziewczyny i działać, dajcie szansę wiosennym bocianom i zapylajcie się jak kwiatuszki na wiosnę

:mag ia:: magia:

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 12:46   #3052
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Super!!! Teraz przy pierwszej sposobności powtórz sobie betę żeby zobaczyć jak przyrasta

_________________________ ____________________

To nie ciekawie , ale dobrze ze dało się wyciągnąć. Ja za to mam problem z moim Tż. Ostatnio ciągle robi przy drzewie do domku (dzisiaj tez mnie zostawił na cały dzien i pojechał do lasu) Cos mu sie wbiło głęboko w noge i nie da sie wyciagnąć. Myslałam ze moze z czasem wyjdzie a tu rano patrzymy do okoła spuchło i taki aż siniak wyszedł i biedaczek cierpi. Cos mi sie wydaje ze jak nie wyjdzie to trzeba bedzie do lekarza jechac.

Po za tym zrobiłam juz torcik, ale tez jakis pechowy dzień dzisiaj mam bo wszystko mi z rąk leci. posprzatałam troszke i zabieram sie za projekty.

Wieczorem jeszcze mięsko zamarynuje bo jutro wielki gril się szykuje. Pierwszy raz na naszej działeczce i pierwszy raz w naszym wydaniu

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-05-01, 12:58   #3053
edi25
Raczkowanie

dziew czyny wyobraźcie sobie wstaję o 12 małpy nie widać mówię zmierzę temp a tu 37,1to lece robić test i wyszła druga kreskatrochę bladawa ale mam dopiero dziś dostać małpe powiem szczerze że jeszcze w to nie wierzę będe jutro powtażać test a te brodawki bolą coraz mocniej

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

dziewczyny napiszcie co to jest to badanie b hcg i gdzie się je robi nigdy się tym za bardzo nie interesowałam więc nie wiem

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

a ponadto jestem trochę zmartwiona bo boli mnie trochę podbrzusze niby jak na małpe ale mam biały śluz i sama nie wiem czy to z nerwów jestem w szokucieszę się ale dopuki się to nie potwierdzi jestem niedowiarkiem i teraz zadaję sobie 100 pytań co jak gdzie czy wszystko ok i czy będzie ok
Rózyczko, Jelly a jak tam u was kochane

Edytowane przez edi25
Czas edycji: 2009-05-01 o 12:54
Stary 2009-05-01, 13:03   #3054
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
dziew czyny wyobraźcie sobie wstaję o 12 małpy nie widać mówię zmierzę temp a tu 37,1to lece robić test i wyszła druga kreskatrochę bladawa ale mam dopiero dziś dostać małpe powiem szczerze że jeszcze w to nie wierzę będe jutro powtażać test a te brodawki bolą coraz mocniej

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

dziewczyny napiszcie co to jest to badanie b hcg i gdzie się je robi nigdy się tym za bardzo nie interesowałam więc nie wiem

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

a ponadto jestem trochę zmartwiona bo boli mnie trochę podbrzusze niby jak na małpe ale mam biały śluz i sama nie wiem czy to z nerwów jestem w szokucieszę się ale dopuki się to nie potwierdzi jestem niedowiarkiem i teraz zadaję sobie 100 pytań co jak gdzie czy wszystko ok i czy będzie ok

SUPER!!!!
CUDOWNE WIESCI!

ból podbrzusza podobny do tego na @ jest normalny, niebezpieczny jest ból pleców w krzyzu....

badanie hcg to badanie na obecności w krwi hormonu ciążowego, który w raz z rozwojem ciązy powinien przysrastać odpowiednio stąd po badaniu krwi wiadomo, jak rozwija się ciąża, badanie najlepiej powtórzyć jeszcze raz po paru dniach, wtedy wiadomo czy dobrze przyrasta.

Ale równie dobrze możesz tego badania wcale nie robić. ja nie robiłam.

jeszcze raz gratuluje!!

PAtka, dobrze, że ci to szkło mąż wyjął.

Gooha, męża za łeb i na pogotowie, bo jak to coś brudnego się zabiło w nogę to nie daj boże jakiegoś tężca dostanie , albo infekcja się wda, z takimi rzeczami trzeba uważać lepiej, szczególnie jak takie niepokojące objawy.

Stary 2009-05-01, 13:06   #3055
gooha3
Zadomowienie

Cytat:

to ja narazie tak po cichu gratuluje ,
na pewno bedzie wszystko dobrze, tylko Ty sie tak nie denerwuj. Beta hcg to jest badanie z krwi, wiekszosc laboratoriów je wykonyje, ale lepiej sobie zadzwonic i sie upewnić. Pewnie i tak bedziesz musiala poczekac i po długim weekendzie zrobic.
Brzuch tez tak troche moze bolec.

Tylko spokojnie

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość

Gooha, męża za łeb i na pogotowie, bo jak to coś brudnego się zabiło w nogę to nie daj boże jakiegoś tężca dostanie , albo infekcja się wda, z takimi rzeczami trzeba uważać lepiej, szczególnie jak takie niepokojące objawy.
Tylko ze z nim jest problem, jak kazdy facet robi z siebie twardziela i nie chce do lekarza isc.
Narazie go nie ma w domu Jak wróci i dalej bedzie opuchlizna to go zaciągne za uszy na pogotowie

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-05-01, 13:09   #3056
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
to ja narazie tak po cichu gratuluje ,
na pewno bedzie wszystko dobrze, tylko Ty sie tak nie denerwuj. Beta hcg to jest badanie z krwi, wiekszosc laboratoriów je wykonyje, ale lepiej sobie zadzwonic i sie upewnić. Pewnie i tak bedziesz musiala poczekac i po długim weekendzie zrobic.
Brzuch tez tak troche moze bolec.

Tylko spokojnie

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Tylko ze z nim jest problem, jak kazdy facet robi z siebie twardziela i nie chce do lekarza isc.
Narazie go nie ma w domu Jak wróci i dalej bedzie opuchlizna to go zaciągne za uszy na pogotowie
hehe, no tak, w każdym razie uświadom mu, że powikłania po takiej infekcji mogą być baaardzo nieprzyjemne no i niebezpieczne, lepiej dla świętego spokoju niech to lekarz obejrzy.

Stary 2009-05-01, 13:30   #3057
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

edi 25 gratki mialam takie przeczucie ze tym razem ci sie uda,,,rozyczka tez cos mi mowi ze zafasolkowala
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 14:08   #3058
dra
Zakorzenienie

witajcie
ja tylko na chwile,jak ochłone zajrze na dłużej...
Cytat:
:mag ia:: magia:
zabieram
Cytat:

--
kochana gratki super
Stary 2009-05-01, 14:19   #3059
roza26
Raczkowanie

Edi super gratko-w glebi duszy czulam ze beda dwie kreski jak zrobisz test!U mnie dzis temp 36,9-malpy nie widac-brzuszek troche pobolewa-testu nie mam zeby zrobic wiec musze cierpliwie czekac!zuzanna aby ci sie sprawdzilo co do mnie
Stary 2009-05-01, 14:35   #3060
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam pierwszomajowo
U mniezadnego swieta nie ma i normalnie w pracy siedze do 20 jutro do 19 tylko niedziela wolna
jakie fajne wiadomosci od rana nowe fasolinki

Cytat:
Miłego dnia
Gratulacje
na pewno wszystko bedzie dobrze

Cytat:
A dla reszty fluidki!
Łapać dziewczyny i działać, dajcie szansę wiosennym bocianom i zapylajcie się jak kwiatuszki na wiosnę
lapie dla siebie ja jeszcze 4 dni do spodziewanej @

Cytat:

[/COLOR]a ponadto jestem trochę zmartwiona bo boli mnie trochę podbrzusze niby jak na małpe ale mam biały śluz i sama nie wiem czy to z nerwów jestem w szokucieszę się ale dopuki się to nie potwierdzi jestem niedowiarkiem i teraz zadaję sobie 100 pytań co jak gdzie czy wszystko ok i czy będzie ok
Gratulacje

na pewno wszystko jest dobrze, powtorz test moze jutro rano i sie upewnisz

ale fajnie sie maj zaczyna

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości