|
|
#4681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
brakowało by mi Ciebie, nawet wtedy gdybym nigdy Cię nie poznała
nie mówię że nie mogę bez ciebie żyć, bo mogę, tyle że nie chcę Ale obiecuję Ci coś: pomyślę o Tobie w ostatniej sekundzie, aby była jeszcze bardziej gorzka. Opowiem Ci o tym czego nienawidzę. i kiedyś będzie bardziej niż obecnie, bardziej niż prawdziwie. tutaj częściej umieram niż zmartwychwstaję. cieżko zdać sobie sprawę, że czegoś nie ma. Boję się Twojej miłości . Tej najprawdziwszej i innej. Śmierć była łagodna, pachniała winem i głaskała ją po głowie. na próżno starasz się znaleść we mnie anioła.. potrzebowałabym mapy, aby odnaleźć się w Twoich oczach. Twój tata na pewno był złodziejem.. - skrad gwiazdki z nieba i schował je w Twoich oczy. tak nieznoście Ciebie wciąż mi brak. jesteś jak drzwi które otworzyłam, a potem przycięły mi palce.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-05-01 o 14:31 |
|
|
|
#4682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ ___________________ popycham prawdę ku krawędzi. tam się spotkamy
deszcz zajmuje mi prawie całe lato zanim wyrzucisz mnie ze swojego życia pozostanę jeszcze na kilka sekund, żeby zapamiętać cię dobrze i żeby opowiedzieć ci jak to jest czuć ciepło kiedy się uśmiechasz i rozpuszczać się z gorąca kiedy się śmiejesz filiżankę marzeń rozlałeś dziś rano przy śniadaniu czemu nie jestem alergiczką, uczuloną na Ciebie? maj wchodzi na ulice, rozbiera kobiety, przełyka ślinę
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
zarazilam sie od Ciebie grypa szczescia
![]() Nie wyliczaj swoich wad więcej, Uwierz, że jesteś miłości wart. Gdy myśli są szkłem,ranię ciągle stopy swoje Te pomarszczone lata, ten gniewny miniony czas. Więc podnieś swoją twarz i przytul soją dłoń. Obudź w sobie łowcę pięknych dobrych chwil.
|
|
#4684 |
|
Raczkowanie
|
a będę wierzyć, będę grzeszyć, będę cudze dusze leczyć i kaleczyć. Jest we mnie tyle samo ukojenia co w****ienia, Ja zmieniając się nie zmieniam.
|
|
#4685 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
strasznie mi miło Ty również możesz ( a nawet powinnaś ) czuć się przeze mnie okradziona. <3Cytat:
Bardzo się cieszę moja myszko ![]() bardzo Cię cieszę, ponieważ wyszło na to, że okradamy się nawzajem. My Big love <33 Cytat:
Naprawdę nie spodziewałam się tej pochwały od mojej bogini opisów Mojaaaa i tylko moja <3 ![]() _____________________ A Ty tak ufałaś ludziom.. Tak w nich wierzyłaś, a oni byli tylko dobrymi aktorami... powrotów nie będzie. Gdybyś był, a nie bywał raz na jakiś czas, byłabym wreszcie "czyjaś". mów mi tak, aż nie powiem Ci, że masz przestać. nie mam żadnych nałogów, prócz Ciebie. A niebo znów na głowę spada mi i nadziei coraz mniej. i wiem, że szczęście nie jest dane mi. nie pokonam sercem skał. kto Ciebie ukochać będzie umiał ? znów wszystko poszło nie tak.
|
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
wiem, że nie lubicie ale musze..
nagle zmarła moja qmpela z klasy.. wczoraj śmiała sie, cieszyła się życiem, a dzisiaj jej nie ma. ;(((( totalny SZOK.! 14 lat.. ; ((((((((( na świecie żyje tylu ludzi którzy są nigodni życia.! a umiera dziewczyna która miała plany, marzenia, życie które kochała.. ;((( jeśli coś macie bardzo bym prosiła.. [/quote] niech dobry Bóg zawsze Cię za rękę trzyma. zgasło jej ciepłe światełko. zły sen nigdy więcej już Cię nie obudzi. Anioł wie gdzie jest Twój dom. tylko tyle mi przyszło do głowy. cytaty. Trzymaj się [*]
|
#4687 |
|
Rozeznanie
|
1. Pamiętasz tą bajkę o złej czarownicy co mieszkała w chatce z piernika.? To było o mnie. Tylko zamiast dzieci pożeram męskie serca.
2. Rzucasz się na facetów jak sęp na padlinę. 3. Zrób ze mnie swoją niewolnicę. Tak na sekund 5. 4. Na mojej ścianie wisi obraz płaczącej dziewczyny, a z boku widać mężczyznę odchodzącego w dal z inną kobietą. Zawsze się śmiałam z bujnej wyobraźni malarza: Jaka kobieta będzie płakać za skur.wielem, który ją zdradzał.?! A dziś... Dziś patrząc na ten obraz, doszłam do wniosku, że znam już odpowiedź: kobieta bezgranicznie zakochana... 5. Zamknęłam swe demony w pozytywce. Ale nauczyły się już wychodzić w najmniej oczekiwanym momencie... 6. -Wiesz... Kiedyś myślałam, że mój ojciec będzie w przyszłości moim mężem. Nawet często mu to mówiłam. -Tak.? A on co na to.? -"Kaśka, masz już 15 lat.! Znajdź sobie w końcu faceta " ![]() 7. Puste dziewczynki nawet nie dotykają encyklopedii. Jest zbyt ciężka, jeszcze tym biedactwom się tipsy od tego połamią... 8. Pisk opon... Nie. Pisk psa... Też nie. Nawet płacz dziecka nie jest głośniejszy od jęku mego serca. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-05-01 o 14:44 |
|
|
|
#4688 |
|
Raczkowanie
|
Póki co jesteś moją imaginacją Chociaż nieraz myslałam, że to Ty ... To nigdy Cie nie spotkałam Uczucie wyższe rangom niż Robin Hood i Marion marzenie każde zmieńmy w czyn Ty masz to coś czego nie ma nikt inny dlatego chce z Tobą być `nie widziałam cię już od miesiąca. i nic. jestem może bledsza, trochę śpiąca. trochę bardziej milcząca. lecz widać można żyć bez powietrza.` I nadal tak bardzo chcę Cię zobaczyc, a Ty niczego się nie domyślasz... ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- pstryk. i koniec bajki . Jak zwykle bez happy end'u ![]() Razem stworzymy komplet I będziemy żyć godnie, tego dopnę, Szanuję to co poczciwe i mądre To do czego dążę to nie tylko pieniądze, Wiedza, że dobrze wiem a nie sądzę Miłość, chcę dostać i okazać serce Chyba nic więcej tam odnajdę szczęście. Z Tobą być, z Tobą śnić Całe życie tylko Ja i Ty Dzielić łzy, sprawiać by Całe życie tylko Ja i Ty o precedens przetrwania to sztuka adaptacji ![]() Na przekór tym co ciągną w dół Zostawmy ich Unieśmy lekko się... Będziesz patrzeć na mnie nim opadnie przedostatni wstyd... Chwila! przecież ja nie kręcę się wcale ..
|
|
#4689 |
|
Wtajemniczenie
|
to jest, jak polowanie z wykałaczką na mamuta. Jakże ciekawe...
Przy Tobie tak ładnie pachniałam radością. Organizuję zbieg okoliczności... z zasady nie pijam na trzeźwo, z reguły nie sypiam bezsennie. A jak Ci dam ciasteczko to pójdziesz ze mną na koniec świata? bo to Ty robisz tak że w brzuszku czuję te.. no jak im tam... tuptające bizonki;P chciał - nie mógł. mógł - nie chciał... |
|
|
|
#4690 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczęta jak czytam te wasze opisy, to odejśc nie moge od komputera
Jesteście wspaniałe;** I mam do was wielka prośbę...Potrzebuje opis, który trafi do chłopaka. Otóż 2 miesiace temu dziewczyna go zostawiła, ja poznałam nie dawno Jest fantastycznym człowiekiem, który bardzo mi się podoba...On ciagle mówi, że nie wie jak to bedzie itp. Rozumiem go, ale mimo to chce mu dawać ciagle do świadomości, że komus sie jeszcze podoba Proszę o pomoc Z góry dziękuje i dodaje pare swoich ulubionych "skarbów" z Wizażu oczywiście ![]() -A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść?-spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę-Co wtedy? -Nic wielkiego-zapewnił go Puchatek-posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam.Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie. ![]() ''Jeśli będzie Ci dane żyć sto lat, to ja chciałbym żyć sto lat minus jeden dzień, abym nie musiał żyć ani jednego dnia bez Ciebie." Miałam być doskonała. Miałam umieć usunąć się w cień i niczego nie wymagać. Miałam nie płakać. Nie żądać. Cieszyć się chwilą. Mało mówić. Dużo się śmiać. Ale w końcu i mi czasami brakuje sił. Dobre dziewczynki piszą pamiętniki. Złe dziewczynki nigdy nie mają czasu. Ja... Ja po prostu chce mieć życie, które zapamiętam. Nawet jeśli, nie zapisze tego w żadnym pamiętniku." ![]() ______________________
w kolejce aż do nieba . po szczęście . ![]() |
|
|
|
#4691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
----------------------- myśli -niczym nieokiełznany deszcz- rozbijają się gdzieś po kątach.. lubię stawiać na swoim i zapinać wszystko na ostatni guzik - uda się. czasem wracam myślami do lata i beztroskiego śmiechu. niemalże na okrągło, pamięć moja sięga czasów tak dawnych - tymbardziej bolesnych, że już przeżytych - do przeszłości nie ma powrotu .. zbyt wiele słów, ktorych teraz .. nie chcę wypowiadać. całuje Twoje oczy - chcę żeby patrzyły i już nie płakały nigdy więcej i nie raniły smutną obecnością dnia. odszukaliśmy siebie w spętanych mgłą sercach, teraz nie wypuszczę już Twojej dłoni, obiecuję .. absurdem jest wspominanie kogoś, komu nigdy nie zdążyłam powiedzieć "dzień dobry" i uśmiechnąć się, nieważne czy na przywitanie, czy pożegnanie .. żal straconych oczu, z których nic nie wyczytałam .. tęsknię do pary z oddechu na szybie i obecności .. tej namacalnej której nie przywrócą słowa .. gubię się, potykam i tak trudno się podnieść - bez ramienia które tak bliskie a za chwile dalekie i obce jak nigdy .. w zasadzie to powoli się duszę ze sobą bo więzy między słowem a myślą powiązałam zdaje się zbyt ciasno .. zadziwiające jak potrafimy się niszczyć.. Boję się spokoju bo krzyczy prawdą - za głośno, proszę ścisz troszkę .. usta odszukały siebie poprzez gąszcz włosów zmieszanych w jedność na poduszce - teraz wykrzykują nieme słowa sprzeciwu tej gwiezdnej wojny w naszych sercach .. |
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziała, jak to jest, przez kilka minut czuć się bezpiecznie, wiedzieć, że jest ktoś, kto się tobą opiekuje i że nie trzeba radzić sobie samemu w życiu.
każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca. |
|
|
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
Najpiękniejszym zakątkiem świata są ramiona mojego mężczyzny ;**
Tobie przed Bogiem obiecam.. bo nikt nie mówił, że ja jestem normalna… (; I każdej nocy o 2 nad ranem zastanawiam się dlaczego On nie może leżeć przy mnie... ...nie płacz! Kupię Ci kredki 105 kolorów. Wszystkie czarno-białe. Mam alergię. Na wszystko. Włącznie z Tobą. I wiesz co… kocham Ciebie. I te Twoje minki, uśmiechy, humorki.. ![]() Dziś już wiem, że każda chwila z Tobą jest dotykiem nieba…
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Jestem tu nowa, ale już od dawna czytam i kradnę wasze cudne opisy ;D Jesteście boskie!. a teraz kilka ode mnie: Ocean moich myśli zamykam w jednej kropli rozpaczy. Zatapiam si w nicości słów wyrwanych z kontekstu... zakochać się..mieę dwie lewe ręce..nie robić w życiu nic..czasem pisać wiersze ![]() Niby jej pragnę, ale z drugiej strony nie chcę... mówisz wczoraj próbowałem naprawić samochód ale nie wyszło a zepsuty był hamulec emocji i tak rozbiłem się o dąb rozsądku i upadły na mnie ciężko liście rzeczywistości Ktoś patrzy przez okno, widzi puste ulice, pojawił się tylko jeden cień, samotność do niego przybyła, w tą ciemną noc. Śmierć zawsze przychodzi nie w porę, czasem rano czasem wieczorem, ale zawsze wtedy, gdy się jej nie spodziewasz. Kto otrzymał pocałunek i nie sięga po więcej, z pewnością nie jest warty tego co otrzymał. Większość z nas kocha z potrzeby kochania, a nie dlatego że znaleźliśmy kogoś godnego miłości Tak pozornie niezauważalnie. Tak z usmiechem na ustach bez wiedzy nikogo. krzyk, krzyk, krzyk ciszy. Wiem, że jestem nowa i może mi nie wypada, ale mam do Was prośbę. Jutro idę na 18stkę i wiem, że bedzie super zabawa i w związku z tym mogłabym prosić o jakieś opisy..? Będę bardzo wdzięczna ![]() |
|
|
|
#4695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
______ promyki szczęścia. emocjonalny nieład. za dużo. oddam Tobie moje lato. chociaż tyle czekałam na to słońce. już rozumiesz, co to miłość ? bywa. mi osobiście ubywa. mijanie, omijanie.
|
|
#4696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ______________ Słodko-ostra jak miód z pieprzem
Kubły krwi i łkań podawane z watą cukrową na drugie śniadanie. Będziemy udawać, że nie ma kolorów a krew jak toffi jest rozpuszczalna. Myśli nieodśnieżone. Stacja serce. Wysiadka.
|
|
#4697 |
|
Zadomowienie
|
Byłam obok, Ty wybrałeś inną przyszłość
liryczny desperado nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy Chyba było warto, nie ma co żałować Lecz Ty nie przemijasz z wiatrem jak Scarlet O'Hara Jestem wyjątkowa i wiesz o tym
|
|
#4698 | |
|
xoxo
|
Cytat:
<kłania się nisko>________________ Cynizm jest to udana próba zobaczenia świata, jakim jest on w rzeczywistości. Komplementy - to witaminy dla ego. Ile razy znajdę klucz do szczęścia, jakiś dupek wymienia zamek. Wiem że powinienem poddać się "detoksykacji serca..." ale nie wiem czy potrafię... Z przystanku rzeczywistości odjechał pociąg marzeń.
|
|
#4699 |
|
Raczkowanie
|
~~ wtedy nam wystarczało całkiem tak po prostu być..
~~ ściana i tak zawsze swoje wie.. ~~ you’re still a part of everything I do, you’re on my heart just like a tattoo- jesteś wciąż częścią wszystkiego co robię, jesteś w moim sercu tak jak tatuaż.. ~~ mowa drzwi i ukryta w nich pewna prawda.. ~~ może kiedyś, nieoczekiwanie, przyjdzie list ten. I nic się nie stanie. .. rzeknę z cicha: "za późno, mój Panie!" ~~ oczami gwiazd opowiem Ci noc..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
oskara za rolę drugoplanową otrzymałam ja. ta druga była dla Ciebie ważniejsza.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-05-01 o 19:11 |
|
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
"Więc lepiej nie pragnąć tak mocno, do utraty tchu."
"I we mgle odnajdę zawsze. Ślady Twoich stóp. Myśli Twojej szum." moje ciało, tak bardzo nie moje, utknęło gdzies między niebem a piekłem bywam zmęczona, miewam nadzieje, czasami się dziwię, niespecjalnie zresztą Dziewczęcym ciałom gorącym od snu zsuwają się koszul nocnych ramiączka chce przyjemności,a w przyjemności grzeszymy i może dobrze ze los nie postawil na nas za malo jeszcze siebie znasz bym mogla poznać Ciebie ja... I czując Cię obok opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim. "Na każdą chwilę jesteś jej winien, niebo z dostawa pod jej dach." "Wódka tej nocy była jak tlen.Znów można było oddychać." A wy dalej o miłości i uczuciach bez sensu. To jest miasto rzeczywiste, To są myśli niezbyt czyste, I dzień po dniu mija bezradnie w bezpiecznym milczeniu. "Pytasz mnie, o czym marzą dziewczyny..?" "And I'd give up forever to touch you..." "Chociaż często sama,kiedy nie widzi nikt.Umie nawalić się aż smutno." "Bo dziś jesteśmy tymi ludźmi, przed którymi ostrzegali nas rodzice." "Z myślą smutną i z sercem rozbitym..." i nadziei coraz mniej na słońce "Lekko sceptycznie marszczysz brew..." Boje się spytać, ale masz może kogoś? Patrzysz na nią jak na mnie kiedy byliśmy ze sobą. może zrobisz to z nią w wannie,jak my pierwszy raz ze sobą "Powiedzial moze bysmy tak kiedys, moze dzisiaj-powiedzial" "W rekach trzymac przeznaczenie, jego panem byc " Tej nocy Twoje usta byly calkowicie moje. Mam teraz mnóstwo miłości,starszy na dwoje Tej nocy tyle wszystkiego bylo w Twoich oczach. Teraz mi powiedz,czy mnie będziesz kochać-jutro. "Tej nocy bez slow nazwales mnie jedyną" Dla Ciebie cala odchylalam...zasłonę ciała.." |
|
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
Eerie - Nie ma sprawy. Cieszę się, że coś Ci przypadło do gustu. ![]() sheisunusual - Miło. Kradnij. ![]() peceuliarity - Dziękuję. Kocham. ![]() nydee, Little Ballerina, kamisha, Plotkaraaa - Miłości meee. Kocham Cię nie tylko za to kim jesteś, ale także za to, kim ja jestem, gdy jestem z Tobą. Kocham Cię nie tylko za to kim się stałeś, ale i za to kim ja się stałam dzięki Tobie.. On mnie trzyma, choć w kieszeniach ma ręce.. Jak na kogoś kto jest nieszczęśliwy wyglądasz na całkiem szczęśliwą.. Gdy jestem cicha - pytasz, co się stało. Gdy Cię ignoruję - poświęcasz mi swoją uwagę. Gdy Cię odpycham - przyciągasz mnie do siebie. Gdy mnie widzisz w najgorszym stanie - mówisz, że jestem piękna. Gdy zaczynam płakać - przytulasz mnie i nie odzywasz się słowem. Gdy widzisz jak idę - podkradasz się za mną i przytulasz. Gdy się boję - ochraniasz mnie. Gdy kładę głowę na Twoim ramieniu - nachylasz się i mnie całujesz. Gdy kradnę Twoją ulubioną bluzę - pozwalasz mi ją zatrzymać i spać z nią w nocy. Gdy Ci dokuczam - Ty też mi dokuczasz i sprawiasz, że się śmieję. Gdy patrzę na Ciebie z wątpliwością - uzasadniasz. Gdy biorę Cię za rękę - Łapiesz moją i bawisz się moimi palcami. Gdy zdradzam Ci sekret - zatrzymujesz go dla siebie. Gdy patrzę Ci w oczy - nie patrzysz w inną stronę, puki a tego nie zrobię. Za***iście się bawisz rozrywając serce na pół.. Poczułam jego usta na moim uchu. - Kocham cię - szepnął. - Ja też cię kocham. - Wiem - znów zaśmiał się cichutko. Odwróciłam głowę w stronę jego twarzy. Zgadł o co mi chodzi, pocałował mnie w usta. - Dzięki - westchnęłam. - Do usług. - wyszeptał. Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddchać. Nie był to wybór - ale konieczność. Nie mogły istnieć dwa serca bardziej sobie przychylne, dwie osoby o tak podobnych gustach i tak zgodne w uczuciach.. ..i tylko przyjdź do mnie, dotknij czule i przytul tak, abym zapomniała
o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa, a wtedy pujdę za Tobą na koniec świata.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-05-01 o 18:25 |
|
|
|
#4703 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Jestem tu nowa ale orientuje się w zasadach.A teraz opisy: Czas tu nie liczy się gdy jesteś blisko mnie Dwa serca wiedza że w miłości siła jest Jeśli nie boimy się życia czemu mielibyśmy wyrzec się miłości? Diabeł w karty grał o życie me, nie dbał czy wywróży źle. Tyle obaw,co planuje Bóg, czy odnajdę się w tej grze? W kieszeni serce w oczach strach.. |
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, przyznaję się.. myślę o Tobie przed snem
pora trzasnąć tym oknem, żeby sie wreszcie zamknęło co wpuszcza tą cholerną nadzieję! a ja myślałam... że... Ty... i jaa... tak, tak źle myślałam zobacz, słowa "my" i "miłość" do siebie nie pasują właśnie dolewam sobie kolejną szklankę napoju z naturalnej goryczy jest piątek, trzeba zaszaleć... kelner! dolej mi tego soku ![]() dzisiaj to nawet lakier na paznokciach jakoś bardziej wyblakły nie mam ochoty, nie mam siły, nie mam już odwagi tego dalej ciągnąć oj, mamusia zapomniała Ci odciąć pępowinkę? nasza miłość jest sztucznie podtrzymywana - pora odłączyć respirator * * |
|
|
|
#4705 |
|
Raczkowanie
|
Kinderka13, lall, snowball, maalwiinkaa2, xDJakJaCieLubiexD, Marcelinkaaa -nie wiem jak mam dziękować.. <333
________ szukałeś wzroku mego.. teraz unikasz go. miała dobre serce. lecz za słabe na ból.. na marzenie trzeba ciężko zapracować... __ za młoda na sen. ;(( [*]
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-05-01 o 19:34 |
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięęki ;P Ty także wspaniała ^^__________________ siedze na chmurze, oglądam róże... -
- ... te, które od Ciebie dostałam. ... Przemyśl tylko te trzy słowa : - " Zegnaj " , oraz " Bądź szczęśliwa" jedna kropla miłości to nic w porównaniu z oceanem rozumu ! Wielkie rzeczy tego świata mają jakiś wpływ na rzeczy małe. Piękny dzień, niebo spada nam pod nogi. Jestem gdy mnie widać w lustrze...
|
|
#4707 |
|
Rozeznanie
|
Póki radość jest w nas...
Rzeka ma źródeł smak warto śmiać, cieszyć się warto kochać ... <3 Gdzieś w każdym z nas jest dziecka ślad ... ;] Póki śmiech tłumi łzy, cieszą nas zwykle dni ... Póki wciąż mamy sny, krąży w nas czerwień krwi ... Póki ja, póki Ty ... <3 ("Małe szczęścia" Varius Manx) kooochaaaam. xD ;*
|
#4708 |
|
Raczkowanie
|
dorośnij już mała dziewczynko, nie trać więcej tego co ważne.
Niemym krzykiem budzisz słońce. . Przesłonięte chmurami oczy dziś lśnią odmiennie. życie Janek życie. bo jakoś tak do siebie bliżej nam. A świat przytył mi od zmartwień. komiczny sposób patrzenia na świat. Nawet, gdy stanę na palcach, to i tak nie dosięgnę nieba. Zdeformowane poczucie rzeczywistości. zranione serce milczenia ostrzem. -wierzy pani w cuda? -tak,ale nie dzisiaj. Lubię powłóczyć się kiedy deszcz, jak wino upija. -Totalnie się rozkleiłam. - To może klej? Mam jeszcze taśmę jak by co... Rozkołysałam dzień.. Jeszcze jeden nałóg młodości, ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości. chodź. pójdziemy razem kraść powietrze. ; ) W bramie pustego śmiechu. Wszechbajzel osobisty. trzymając się oburącz trzeźwej rozpaczy. uczę się bólu na pamięć. katastroficzny nadmiar wszystkiego. / mimo wszystko żyje. zamykają mi niebo i gwiazdy na chwilę gasną... |
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
Jakieś same <3 mi się wpisały... (to chyba wina wiosny
)Przetoczyłeś burzę przez mój świat Uważnie czytam echa słów na Twoich ustach Chcę Ciebie do dna- wierz mi, nie chcę nic więcej Alchemia Twoich spojrzeń, alchemia słów- mów, mów... ![]() Wiem, zamykasz oczy jak ja... Przeszukałam cały świat w lodowcach obcych rąk- szukałam Cię W cieniu dobrych słów nie zasypiam już... Ona jest tylko plastrem na samotny dzień Miłość jest jak deszcz zmywa z oczu ból i gniew Chcę Ciebie do dna- wierz mi, nie chcę nic więcej Nieostre barwy, wyostrzone rysy wspomnień- tęsknie Żar i zachodów różowy cud
|
#4710 |
|
Raczkowanie
|
I kilka róż i kilka wspomnień w sercu gdzieś
Czasem z radością swą dogonić zły los, odwrócić go Telefon milczy a miłość gdzieś w pośpiechu Czekasz co przyniesie czas może tym razem nie oszuka nas wszystko jest zapisane w gwiazdach nie jest nic przypadkiem, kiedy kochasz tak... Objąć cię chce nie ważny cały świat niech walc nam gra i gra na zawsze już. kochała tylko jego a on pokochał inną dziękuję za twe dobre serce, najlepsze jakie można mieć Jeszcze wczoraj niespokojny był sen tylko on może uczynić życie naprawdę pięknym i wartościowym Nagle świat się mieści w Twoich oczach Lecz chcę wiedzieć, czy wiary starczy mi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

<3

[SIZE=5][COLOR=red]<333[/

wystarczy Marzena