|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3122 |
|
Rozeznanie
|
niektórzy maja fajnie np. u mnie w klasie były takie osoby co nie chodziły do szkoły praktycznie a jak przyszli na wypracowanie co ich wg na lekcjach nie było a lektur to juz wogóle nie czytali a z wypracowania ocena=3... a ja zero talentu w pisaniu i 2...:|
'Bo...życie jest chwilą wieczności' _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362866 <--- CIUCHY WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13986827 #post13986827 SZUKAM |
|
|
|
#3123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3124 |
|
Rozeznanie
|
na maturze ustnej z polskiego wziełam sobie miedzy innymi film 'oskar' ktory jest ekranizacja ksiazki pt.'oskar i pani róza' i go nigdzie nie ma a byłam pewna ze znajde bo kiedys kiedys hmmm.jakies 4 lata temu ogladałam go w telewizji ...
'Bo...życie jest chwilą wieczności' _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362866 <--- CIUCHY WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13986827 #post13986827 SZUKAM |
|
|
|
#3125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moj polonista (ktory jest egzaminatorem i sprawdza matury) zawsze mowil,ze najlepiej strescic caly tekst (tzn. nie tak doslownie . przyklad- Łęcka krzyknela do Wokulskiego ( )- Jestes bezczelny! idz precz - opisz to- Łęcka denerwowala sie na Wokulskiego, nie chciala miec z nim wiele wspolnego,widac to po jej wypowiedziach a nie- Łęcka krzyczała żeby Wokulski sobie poszedł ) i pisac wszystko co sie wie-nawet jakby nasze wnioski wydawaly sie jak najbardziej banalne-zawsze trafi sie jakis punkt![]() mam nadzieje ze troche pomoglam
Edytowane przez 0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 Czas edycji: 2009-05-01 o 20:09 |
|
|
|
|
#3126 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ma_linka, najsmieszniejesze, ze moj brat zobaczyl takie wlasnie oferty pracy na targach inzynierskich
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
Agrestowa- mój facet od polskiego też tak mówi. Że trzeba pisać wszystko co jest w podanym fragmencie. No i jak jest temat z prozy, to warto napisać coś o bohaterach, np. pisałam coś z 'Granicy' (przyczyny klęski Zenona chyba), to były pkt za napisanie kim był Zenon
![]() No i umiejscowienie danego fragmentu w całej książce
|
|
#3128 |
|
Rozeznanie
|
agrestowa dziekowac
![]() im blizej tych dni tym bardziej sie boje :O tym bardziej ze na próbnej miałam 28% <załamka> ;((((((((( ale NIC sie nie uczyłam ....mam nadzieje ze bedzie dobrze teraz MUSI BYC . W koncu zeby zdac to 21 punktów trzeba zdobyc... a i tak od początku liceum wiedziałam ze ide na zaoczne -administracja ,rachunkowosc lub cos w tym stylu. Noi oczywiscie w 'wlne' dni praca i kurs na kosmetyczke<3;]
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Szalone!
Wy się uczyć a nie mi tutaj kilometrowe posty trzaskać!!! Ja właśnie wstałam z półgodzinnej drzemki Plan na teraz: `kompu ![]() `Wos `kończę prezentację ( nie mam zakończenia i połowy z jednej lektury ) `uczę się wstępu `powtarzam zwroty na ustna z niemca Dam radę?! Noc jeszcze młoda... A jutro uwaga uwaga idę na imprezę kolezanki 'z parku' na której będzie znana opolska nimfomanka Będę musiała przejść samą siebie żeby jej krzywdy nie zrobić
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jeszcze nie koniec, znikam znowu(jak dobrze, ze lista już się o wiele skróciła ) jestem z siebie dumna
|
|
|
|
|
#3131 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Aj! Nie pochwaliłam sie, ze przeczytalam Dziady cz III
|
#3132 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kobieto to jest najlepsza książka jaką w życiu czytałam! ubóstwiam ją! troche trudno ja zrozumiec jak sie ją czyta pierwszy raz ale za drugim staje sie bardzo fascynująca... czytałam ją dosc dawno ale dopiero teraz zrozu8miałam jej przekaz... i za kazdym razem kiedy ją czytam wynosze z niej cos innego.. a słynny dialog z wyznaniem milości przez BOHATERA do pewnej kobiety jest wrecz boski ![]() polecam ją!
|
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Zabieram się za wos...
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja czytałam streszczenie i po tym stwierdziłam, że jakaś głupkowata jest ![]() w ogóle jak ja nie chciałabym współczesności.. wszystko ze streszczeń, a na lekcji nic nie przerobione
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Zadomowienie
|
Dziś 11 lektur !!! Co za tempo;] Jeszcze ZiK i Swiętoszka i Króla Edypa na dziś to będzie razem 14;]
Jutro reszta aż do współczesności i koniec...... Dziewczyny zaczęła się u Was już panika??? Do mnie powoli dociera że to już w poniedziałek.... Będziecie się coś w niedzielę uczyć????
|
#3136 |
|
Zadomowienie
|
"powtarzam zwroty na ustna z niemca" a mozesz nam je tu wkleić lub wysłać mi na majla emaa@op.pl?
|
|
#3137 |
|
Konto usunięte
|
ja panike mam juz dawno
|
|
|
|
#3138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może się zdenerwuję w niedzielę wieczorem ![]() Co do nauki w niedzielę. Chyba będę się uczyć, ale nie polskiego, tylko biologii, bo totalnie ją ostatnio olałam :/
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oho to ja faktycznie dziś będę się całą noc uczyć! Mój Braciak ( 10 lat starszy ) poszedł właśnie z kuzynem na jakieś balety na rynku. A że rodzice i siostra są w bieszczadach to zostałam sama. A ze mnie straszy tchórz no normalnie do potęgi i sama w domu nie zasnę Ehh to będzie dłuuuga noc...
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam takie napady paniki, no ale np. teraz siedze juz 2 godziny na kompie!i nic nie robie, tzn. wizaz.pl nk.pl gg itp
![]() i jakos mi wszystko "zwisa" brzydko mowiac ![]() w niedziele biore sie za historie i wos ... a niemiecki moze jutro?kurcze nie wyrabiam sie...to znak, ze musze juz isc...ale mi sie nie chceeeeeeeeeeee
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zostaje przeleciec do konca romantyzm,pozytywizm,mlod a polske i wspolczesnosc
![]() Ja nie dam rady?Pewnie ze dam rade ![]() I lektury od pozytywizmu. A te wspolczesne to przelece ogolem bo przerabialismy je nie dawno i mialam 4 i5 ![]() Stresior to mi sie zacznie po poniedzialku..
|
|
#3142 |
|
Konto usunięte
|
masakra bedzie od poniedzialku, masakra
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
ja też. jakoś im bliżej matury, tym bardziej mi to zwisa. może nie zwisa, ale sie jakos no nie stresuję aż tak.
|
|
|
|
#3144 |
|
Konto usunięte
|
ja sie stresuje bardziej wlasnue
|
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jutro o 11 jade z tż tem do Wisły na weekend. Śpimy w aucie, bo miejsc w schroniskach brak
bedzie fajnie a jak przyjade w niedziele wieczorem to maturka w poniedzialek.......aaaaaa ![]() raz spotkałam kolege na imprezie, miał już kilka ładnych piw za sobą. Poszedł na parkiet, tyle go widzialam. Jego kierowca mówi mi potem ze on jutro broni inżyniera i najlepsze że go ma, za rok ma magistra, ciekawe jak b ędzie się odstresowywał dzien przed
|
|
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja planuje dokończyć edukacje polsko - angielską do dnia jutrzejszego... w niedziele nie zrobię nic, będę się relaksować i jeść lody z wybrankiem mego serca, który ma to szczęście, że pisze mature za rok.
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już kończę czytać notatki z wosu. Dochodzę do wniosku, że jak je będę czytać raz dziennie, to do środy będę je umiała na pamięć xD
Co do niedzieli...pewnie powtórzę ten nieszczęsny polski, bo inaczej będą mnie gryzły wyrzuty sumienia |
|
|
|
#3148 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O boze, bo wy WOS macie w środę :shocked:, ja w srode mam ustny polski :beczy:
|
#3149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak przygotowania?
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dopiero 21 więc będę się spokojnie 6 po wosie przygotowywać:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Moze akurat sie przebijesz.
((((((((((( zawsze za wypracowanie mam max 20 punktów az wstyd!!!!!!!!!!
. przyklad- Łęcka krzyknela do Wokulskiego (

) jestem z siebie dumna 

Ehh to będzie dłuuuga noc...
moze jutro?kurcze nie wyrabiam sie...to znak, ze musze juz isc...ale mi sie nie chceeeeeeeeeeee