Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-02, 09:12   #3091
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
dopoki nie ma @ nadzieja jest
ale ja miesiac temu mialam podobnie 3 dni mi sie malpa spozniala i bylo tylko plamienie w dzien @ i tez lekka nadzieje mialam ale jednak skubana przylazla
no nic zobaczymy teraz

a co do domku to super tak na swoim na pewno bedzie fasoleczka
tyle miejsca na przytulanki
Cytat:
Napisane przez edi25 Pokaż wiadomość
pomarnczka no no wykrakałaś

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

to super z powodu mieszkanka,na swoim nie ma bata aby nie było fasoleczki

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
super , to ci dopiero super wiedomość

ja też ostatnio mam plamienia na krótko przed@
a z mieszkanka cieszę się razem z Tobą, nie ma to jak na swoim, ja choć mieszkam obok tesciowej , to i tak się cieszę ze za ścianą jej nie ma

witam w Naszym gronie i życzę szybkiego zafasolkowania

: kciuki:żeby @ nie przylazła

......................... ......................... ....
kochane ja dziś byłam na babskim wieczorze z przyjaciółkami i powiem Wam że mam taki zaje***ty humorek ( a nigdy nie piję bo jestem kierowcą) uwielbiam takie spotkania , bo się tak uśmieje , no i te nasze klachy

Gooha nie przejmuj się teściową , to już jest taki typ
Allisanko a jak Wy się czujecie?

dobranoc

Cytat:
Napisane przez asienka240 Pokaż wiadomość
dziewczyny pisalam wam bodajze dwa dni temu ze @ nie ma i nie ma...
otoz nie robilam testu... ale spoznia mi sie juz 5-6 dni....
dzis mialam delikatnie zabarwiony na brazowo sluz ale teraz jest zas ladny przezroczysty..tyle ze go malo, bardzo malo... i @ nie ma jak nie bylo... o co caman??;/ ciaza? przeciez nie bylo przytulanek a moze byly ale nie pamietam...?w sumie w tym miesiacu nie mialam czasu zeby przykladac do tego uwagi... ehhh jak ja potrzebuje to jej nie ma... a jutro jade na wesele.. jak przyjdzie to ja udusze;p
asienka240 no właśnie ja mam coś podobnego!!

termin @ był w czw. a że mam pracę taką że wychodzę na kilka godzin na miasto to załozyłam tampona i...troszkę brązowego śluzu było ale tyle co nic...i cisza...wczoraj też troszeńkę brązowego śluzu wieczorem i ..cisza...żadnego krwawienia nic. Małpy nie ma! Brzuch mnie boli jakbym miała umrzeć. Szczególnie nad ranem..I jakieś takie bulgotanie ciągle mam nie wiem co to..Ale @ nie ma

A tego śluzu jest naptrawdę tyle co nic. Nie wiem już o co chodzi! Czekam dalej.

.............
Mieszkanko śliczne. Jak tam poszłam i Zobaczyłam te nasze 1 meble już ustawione to dopero poczułam że to nasze!

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2009-05-02 o 09:13
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 09:54   #3092
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
dziew czyny wyobraźcie sobie wstaję o 12 małpy nie widać mówię zmierzę temp a tu 37,1to lece robić test i wyszła druga kreskatrochę bladawa ale mam dopiero dziś dostać małpe powiem szczerze że jeszcze w to nie wierzę będe jutro powtażać test a te brodawki bolą coraz mocniej

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

dziewczyny napiszcie co to jest to badanie b hcg i gdzie się je robi nigdy się tym za bardzo nie interesowałam więc nie wiem

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

a ponadto jestem trochę zmartwiona bo boli mnie trochę podbrzusze niby jak na małpe ale mam biały śluz i sama nie wiem czy to z nerwów jestem w szokucieszę się ale dopuki się to nie potwierdzi jestem niedowiarkiem i teraz zadaję sobie 100 pytań co jak gdzie czy wszystko ok i czy będzie ok
Rózyczko, Jelly a jak tam u was kochane
Super wiadomość Jak miło czytać takie wieści Serdeczne gratulacje.
Na pewno będzie wszystko dobrze Maj się zaczyna od pięknych wiadomości

Sweet Jelly, gratuluję mieszkanka. Pewnie teraz odetchniesz z ulgą Ja mam teściową w porządku, ale tak czy inaczej nie wyobrażam sobie mieszkania razem. Dwie kobiety w domu to już tłok
Fakt, czasy mamy trudne i niestety niekiedy nie ma wyjścia

Gooha, cierpliwa jesteś Nie dałabym rady, żeby mi tak ktoś ciągle na ręce patrzył Na szczęście wiesz, że to mieszkanie razem kiedyś się skończy. Za dwa lata, to za dwa, ale w końcu się doczekasz, a póki co to cierpliwości życzę

Agnieszka09, witaj ...oj to czekanie najgorsze, ale zawsze lepiej nie nastawiać się za bardzo na fasolkę. Zawsze lepiej milutko się zaskoczyć, niż rozczarować Ja się tak nastawiłam, bodajże w lutym, ba nawet wydawało mi się, że mam objawy ...a potem dosyć długo nie mogłam dojść do siebie Teraz staram się tak intensywnie nie myśleć, chociaż ciężko czasem te myśli odgonić...
W każdym razie mam nadzieję, że szybciutko Ci się uda ...a najlepiej, żeby już się udało

cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 10:44   #3093
agnieszka09
Wtajemniczenie

cherubinko dlatego najelpiej nie myslec o tym za intensywnie,nie wbijac sobie jakis objawow...a na koniec milo sie zaskoczyc...za 11 dni bedzie wiadomo.......====
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 10:46   #3094
edi25
Raczkowanie

Cytat:
cześć dziewczynki jaka u Was pogoda , u mnie pochmurno chyba dziś słoneczka nie będzie. kawkę wypi łam teraz śniadanko , sprzątanie , zakupy i idę szorować autko ( znowu inne mam)

spacer dobrze Wam zrobi tak myślę
oj kochana ... ile ja dałabym za te mdłości
dzięki za kciuki , wypoczywaj kochana

Edi jak się czujesz?
dziękuje czuję się dobrze wstałam o 6 bo spać nie mogłam coś tam cały czs mi tańcuje po brzuchu w jajnikach ale mnie zmorzyło i nowu spałam do teraz ogólnie jestem poddenerwowana martwię się każdym uszczypnięciem i jeszcze wogóle nie wierze że się udałotyle się naczytałam o poronieniach o ciążach pozamacicznych o różnych tam że masakra dopuki nie odwiedze lekarza będe się zamartwiać taka już jestema pozatym, się cieszę wniebowzięcie
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 10:47   #3095
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość

Gooha, cierpliwa jesteś Nie dałabym rady, żeby mi tak ktoś ciągle na ręce patrzył Na szczęście wiesz, że to mieszkanie razem kiedyś się skończy. Za dwa lata, to za dwa, ale w końcu się doczekasz, a póki co to cierpliwości życzę

ech... nie mam za bardzo innego wyjscia. Powoli sie przezwyczajam i ucze się asertywności

u nas dzis pogoda nie za fajna. Zaprosiliśmy rodzine na wielkiego grila mam nadzieje ze da się chociaz mięsko upiec.

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 11:07   #3096
agnieszka09
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuje czuję się dobrze wstałam o 6 bo spać nie mogłam coś tam cały czs mi tańcuje po brzuchu w jajnikach ale mnie zmorzyło i nowu spałam do teraz ogólnie jestem poddenerwowana martwię się każdym uszczypnięciem i jeszcze wogóle nie wierze że się udałotyle się naczytałam o poronieniach o ciążach pozamacicznych o różnych tam że masakra dopuki nie odwiedze lekarza będe się zamartwiać taka już jestema pozatym, się cieszę wniebowzięcie
Edi25 gratuluje malenstwa i zycze sobie tego samego
Stary 2009-05-02, 11:32   #3097
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
wstałam o 6 bo spać nie mogłam coś tam cały czs mi tańcuje po brzuchu w jajnikach
jak to się fajnie czyta jak ktoś pisze po sląsku to tańcuje fasolka a tak na poważnie jeszcze raz gratki

Sweet ja cały czas trzymam kciuki a może powinnaś zrobić test

Różyczko gdzie jesteś? odezwij się

lece prać siedzenia

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 12:36   #3098
paulinaizabela
Zakorzenienie

Helloł
u mie dzis ladnie ale w pracy siedze do 19
ciekawe czy jutro tez tak bedzie bo mam wolne

u mnie dzis 25 dc
tak mysle ze 5.05 powinna przyjsc @

sie zobaczy

milego dnia kobietki i duzo dla naszych brzuszkow, zeby tam fasoleczki rosly
Stary 2009-05-02, 13:05   #3099
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
ale przynajmniej Twoje mieszkanko nie pozwoli Ci sie za długo smucic

z tym plamieniem to ja tez tak ostatnio ciagle mam przed @

oj bardzo zazdroszcze własnego mieszkanka,
ja niestety musze cierpliwie poczekac, a ta cierpliwosc to naprawde sie przyda do tesciowej.
Juz dosłownie nie moge słuchac jej narzekania i ciaglego mowienia co mam robic.

Dzisiaj do mnie przyszła i mówi ze chyba powinnam zrobic jakiegos torta. Ja na szczescie ja wyprzedziłam i mówie ze juz zrobiony i schowany w lodówce.
.... ale chocby nawet nie było to co...... wkurza mnie takie mówienie co mam robic a co nie.
Co powinna zona robic i jak sie zachowywać.
Cos co mój mąż zrobi na przekur niej to ona ma do mnie pretensje ze ja mu na to pozwalam, a moje argumenty ze razem z mężem to ustalilismy to do niej nie do cierają.
ach..... takie to zycie przy tesciowej, zmieni sie chyba dopiero za 2 lata po przeprowadzce do własnego domku.
Czesc dziewczyny....
znow mnie nie ma czesto, bo pracuje
Jesli chodzo o tesciowa mam ten sam problem mieszkamy z nia.Ciagle sie o cos czepia ciagle gada ze rfobimy jej na przekur i jak chcemy sami cos zrobic zwarjowanego to juz morde drze ze jak tak mozna dorosli ludzie.Ostatnio caly dzien bylam sama w domu i postanowilam ze pierdziele POMYSLAM NACZYNIA I ZROBILAM OBIAD RESZTA DNIA DLA SIEBIE...A ONA WYSKOCZYLA ZE NIC NIE ROBILAM NIEPOSPRZTALAM a jak pojechalismy do babci a ta do mnie ze w ogryudku bym cos zrobila to moj odrazu" a daj ty agnieszce dzis spokoj " i caly czas zwraca jej uwage.....ale powoli mam dosc powoli wygasam sama w sobie....
A tak ogulnie i milej
Dzis goraco
w tym miesiacu ja testuje...
Gratuluje zafasolkowanym
Witam nowe babeczki
I daje wielkiego CMOKA tym ktorym sie nie udalo
Milego dzionka babeczki moje.....
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 15:48   #3100
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość

Sweet Jelly, gratuluję mieszkanka. Pewnie teraz odetchniesz z ulgą Ja mam teściową w porządku, ale tak czy inaczej nie wyobrażam sobie mieszkania razem. Dwie kobiety w domu to już tłok
Fakt, czasy mamy trudne i niestety niekiedy nie ma wyjścia

ja mam teściową fajną..Ale wiadomo że mieszkać samemu to inaczej i zawsze się do tego dąży.

A co do praw cielesnych.. rano znowu pobolewał mnie brzuszek i teraz plecy..Ale miesiączki jeszcze nie ma! Poczekam jeszcze...Może na test w czw. było za wcześnie...Może jakimś cudem jednak jestem w ciąży?
CHOCIAŻ TAKI KRÓTKI KUJĄCY BÓL W PLECACH MNIE MARTWI

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 15:52   #3101
dra
Zakorzenienie

witajcie
oj dziś miałam cały dom do posprzątania,a mamy piętrówkę,rodzice wyjechali sobie w góry,a ja zachrzaniam,ale ogarnełam,byłam też w ogródku porobić w bikini a co,dużo mam drzew to sąsiedzi nie widzą tak bardzo i trochę wzieło słoneczko ,ale mam straszna blada karnacje i zawsze najpierw czerwona jestem pozniej niby brazowieje,ale to ledwo co widać,delikatniusi bardzo braz,a inni tak szybko moga zazdroszcze im ...
ja nie myśle o @ jak będzie to będzie,jak nie przyjdzie to jeszcze lepiej...
...pamiętacie co mówiłam wam o znajomej,narzeczony zmarł ,teraz napisała,że pod serduszkiem nosi kruszynkę,nie została sama,tak długo się starali i nic ponad rok jakoś tak,a teraz udało się,tylko jest to przykre,że on nawet nie wiedział... ale to prawdziwy cud,jak sie dowiedziałamto płakałam ze szczęscia,to taka wielka radość...
i postanowiłam,że nie będę się dołować,będę wierzyć,że i mi w końcu się uda ,ale pewnie przyjdzie taki dzienn co będę musiała się wypłakać,ale nie poddam się...
Stary 2009-05-02, 16:29   #3102
ula 87
Zadomowienie

Dra to co napisałaś to istny cud , dar od Boga przykre ze straciła najukochańszą osobę , ale Ktoś tam na górze wynagrodził jej to...matko aż łzy mi same cisną do oczu

Sweet:kci uki:żeby test był pozytywny

popracowałam , teraz szybki prysznic i idę poodpoczywać na podwórko , przydała by się mała kawa ... to narka , wpadnę jeszcze do Was pózniej

Zuzia 27.01.2010

Zębole
Stary 2009-05-02, 17:26   #3103
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Dra to co napisałaś to istny cud , dar od Boga przykre ze straciła najukochańszą osobę , ale Ktoś tam na górze wynagrodził jej to...matko aż łzy mi same cisną do oczu

Sweet:kci uki:żeby test był pozytywny

popracowałam , teraz szybki prysznic i idę poodpoczywać na podwórko , przydała by się mała kawa ... to narka , wpadnę jeszcze do Was pózniej
chyba każdemu cisną się łzy do oczu,to takie niesamowite,ale prawdziwe,nie wierzyłam raczej w cuda,ale teraz już wiem,że cuda są...
Stary 2009-05-02, 17:37   #3104
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Też to miałam, a potem test pokazał dwie kreski, więc głowa do góry!
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 20:15   #3105
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Wróciłam Czy ktoś za mną tęsknił??

Po pierwsze, dra wysłałam Ci PW ale chyba nie odczytałaś... zmien mi prosze dane na "Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 9 ,last @ 27.04"

Właśnie wczoraj @ sie skończyła i starania uważam za rozpoczete :P Niestety / stety się rozchorowałam i na L4 w domku siedzę. Nudzić się nie nudzę, ale jakoś tak zaczyna mi doskwierać brak mozliwości wyjścia z domku... Taka ładna pogoda za oknem...
Pyziulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 20:51   #3106
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pyziulka Pokaż wiadomość

Po pierwsze, dra wysłałam Ci PW ale chyba nie odczytałaś... zmien mi prosze dane na "Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 9 ,last @ 27.04"

Właśnie wczoraj @ sie skończyła i starania uważam za rozpoczete :P Niestety / stety się rozchorowałam i na L4 w domku siedzę. Nudzić się nie nudzę, ale jakoś tak zaczyna mi doskwierać brak mozliwości wyjścia z domku... Taka ładna pogoda za oknem...
przepraszam kochanie,tak przysłałas,a ja zapomniałam wybacz dzięki za przypomnienie
oj w tak piękną pogodę chora, to szybciutko wracaj do zdrowia i kuruj się kuruj

kurde mnie pęcherz nadal trzyma,antybiotyk nie pomaga,kurcze nie wiem co robić,kurde gdzie ja mam się zgłosić,aby ktoś w końcu mi pomógł...
Stary 2009-05-02, 21:38   #3107
celka2000
Zakorzenienie

wpadam tu na chwile, a tu prosze Edi - gratulacje serdeczne! Fajnie, ze Ci sie udalo
Mialam nadzieje ze zobacze ze u rozyczki sa dwie kreski, ale nie jakos nie widze, co u niej. (rozyczko daj mi znac na priva jak juz Ci sie uda, bo moge przeoczyc a nie chcialabym, zeby mi umknelo).

Za wszystkie staraczki trzymam caly czas kciuki. Co niektore - to juz czas najwyzszy - zmykac do watkow mamusiowych i to JUZ!!!

Tesknie za Wami. I juz sie nie moge doczekac.
Zycze duzo humoru - piekna pogoda, wakacje tuz tuz. Bedzie dobrze. Trzymajcie sie dziewuszki i nie dawajcie sie zlym nastrojom
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 21:54   #3108
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
wpadam tu na chwile, a tu prosze Edi - gratulacje serdeczne! Fajnie, ze Ci sie udalo
Mialam nadzieje ze zobacze ze u rozyczki sa dwie kreski, ale nie jakos nie widze, co u niej. (rozyczko daj mi znac na priva jak juz Ci sie uda, bo moge przeoczyc a nie chcialabym, zeby mi umknelo).

Za wszystkie staraczki trzymam caly czas kciuki. Co niektore - to juz czas najwyzszy - zmykac do watkow mamusiowych i to JUZ!!!

Tesknie za Wami. I juz sie nie moge doczekac.
Zycze duzo humoru - piekna pogoda, wakacje tuz tuz. Bedzie dobrze. Trzymajcie sie dziewuszki i nie dawajcie sie zlym nastrojom
witaj celuś dziękuję za gratulacje mam nadzieję że wszystko będzie ok

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
witaj celuś dziękuję za gratulacje mam nadzieję że wszystko będzie ok
Różyczko daj znać co tam u ciebie bo się martwimy

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
ja mam teściową fajną..Ale wiadomo że mieszkać samemu to inaczej i zawsze się do tego dąży.

A co do praw cielesnych.. rano znowu pobolewał mnie brzuszek i teraz plecy..Ale miesiączki jeszcze nie ma! Poczekam jeszcze...Może na test w czw. było za wcześnie...Może jakimś cudem jednak jestem w ciąży?
oj kochana testuj testuj ja jutro rano powtarzam test tak dla pewności ale małpy nie ma brodawki nie bolą tylko wręcz napierniczają zgaga i jest mi trochę niebobrze ale wiecie że teraz tak się zastanawiając już przed okresem organizm wysyłał sygnały że dzieje się coś innego niż w każdym cyklu powodzenia i nie trać nadzieji Jelly
Stary 2009-05-02, 22:22   #3109
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pyziulka Pokaż wiadomość

pamiętam , pamiętam nawet chyba kiedyś byłaś aktywna ale nic nie napisałaś , coś mi tak świta
Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość

niedawno też się pytałam o Różyczkę , tylko gdzie ona teraz jest, napewno świętuję z TZetem 2 krechy na teście
odezwij się do nas

Celuś czasami każda z nas ma zły nastrój , ale nie poddajemy się , walczymy do końca

Sweet zrób test

......................... ....
jestem padnięta, dowiedziałąm się że giełda jest jutro otwarta i musiałam doczyścić samochód, ja nie jadę ale mąż jedzie
czasami wolałabym zebyśmy mieli inne zajęcie , takie co w niedziele mamy wolne ,
nawet w niedziele musimy pracować , 7 dni w tygodniu non stop coś jest do zrobienia
dobranoc kochane

Zuzia 27.01.2010

Zębole
Stary 2009-05-02, 22:44   #3110
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Dariusiu, to prawdziwy cud....
ja mam mega zaparcia, i zaczyna mnie to strasznie męczyć
właśnie zaparzyłam siemnie lniane, może pomoże..
macie jakieś sposoby na zaparcia?
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 07:59   #3111
edi25
Raczkowanie

witajcie dziewczynki chociaż raz jestem pierwsza ale to tylko dlatego że nie mogę spać powtórzyłam dziś test i druga kreseczka dużo mocniejsza od poprzedniego testu niż dwa dni temu:ju pi:

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
Dariusiu, to prawdziwy cud....
ja mam mega zaparcia, i zaczyna mnie to strasznie męczyć
właśnie zaparzyłam siemnie lniane, może pomoże..
macie jakieś sposoby na zaparcia?
aliisanko napisz mi kochana czy miałaś, masz jakieś bóle brzucha mrowienie lekkie kłucie jajnika oraz białe lub lekko słomkowe upławy teraz jestem tak wsłuchana w swój organizm że każdą rzeczą co się ze mną dzieje a dzieje się zaraz panikuje
Stary 2009-05-03, 08:19   #3112
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

edi, biały śluz miałam, dolegliwości związanych z brzuchem nie miałam, ale wiem że bywają w czasie ciąży 2 testy chyba by Cię nie oszukały
..Iskierką malutką..

Stary 2009-05-03, 08:33   #3113
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Cytat:
pamiętam , pamiętam nawet chyba kiedyś byłaś aktywna ale nic nie napisałaś , coś mi tak świta
Ja mam tak ustawione w kompie że jak jest włączany net to i moje ulubione strony są otwarte Także ja jestem całe dnie "aktywna" nawet jak to nie ja siedzę przy kompie :P Oczywiście najczęściej to i tak jestem ja :P A nie pisałam ostatnio bo jakoś tak nie miałam co... Mam nadzieję, że choroba nic mi nie rozreguluje za bardzo i będę miała szanse w tym cyklu. Leki poprosiłam bezpieczne dla kobiet w ciąży, tak w razie czego Wizyta u reumatologa była niestety mało owocna... Jedyne co mi mogła zaproponować to leki homeopatyczne :/ Nadal jednak jest nadzieje, że bóle się nie nasilą...

pozdrawiam serdecznie i wysyłam pozytywne myśli
Pyziulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 09:00   #3114
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
witajcie dziewczynki chociaż raz jestem pierwsza ale to tylko dlatego że nie mogę spać powtórzyłam dziś test i druga kreseczka dużo mocniejsza od poprzedniego testu niż dwa dni temu:ju pi:
: jupi: gratki kochana
widzisz mówiłaś że się spotkamy na kawie jak będziemy się chwalić brzuszkami , teraz już się nie wymigasz

Pyziulka miejmy nadzieję że te leki wystarczą i nie bedziesz musiała sięgać po silniejsze

......................... ...........
a ja dziś wstałam o 5.00 , musiałam męża obudzić na giełde a pózniej położyłam się jeszcze spać , tylko że nie spałam teściu już od 5 rano łaził po placu i trzaskał bele czym
już myślałam że mu powiem że jest cisza nocna a on buszuje zasnełam ale tylko na chwile i już o 7.00 wyszłam z łóżka .
za chwileczkę jadę do mamy odwiez siostre i na obiadek a mężuś dojedzie

miłego dnia

Allisanko mnie na zaparcia pomaga - trochę pasty do zębów zjeść i popić wodą z ogórków kiszonych , tylko nie wiem czy to zniesiesz ? kibelek moze mieć z Tobą do pogadania

Zuzia 27.01.2010

Zębole
Stary 2009-05-03, 09:05   #3115
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Uleńko! świetny pomysł jesteś najlepsza, jesli chodzi o pomysły które słyszałam
jeśli te które wyczytałam zawiodą, to spróbuję Twojego
..Iskierką malutką..

Stary 2009-05-03, 11:05   #3116
dra
Zakorzenienie

witajcie
kurcze antybiotyk nie pomaga,nadal pęcherz boli,piecze,ledwo już wytrzymuje,nie wiem co się dzieje...
Cytat:

kochana to super,gratki jeszcze raz
Stary 2009-05-03, 11:10   #3117
*kaalinaa*
Zadomowienie

Witam Was wszystkie bardzo serdecznie. Jestem mamusią majowo-czerwcową, która jakiś czas temu udzielała się na tym wątku. Pewnie mnie nie kojarzycie bo dziewczyn z którymi pisałam zostało bardzo mało a i ja długo miejsca tu nie zagrzałam. Chciałam się tylko zapytać dlaczego z listy zafasolkowanych zniknęło kilka dziewczyn, które jeszcze nie urodziły ?? Na innych wątkach usuwane są mamusie dopiero po porodzie. To trochę niegrzeczne najpierw prosić o podanie terminu porodu a potem wyrzucić kogoś z listy. Może z Wami nie piszę ale tu do Was zaglądam i gorąco kibicuję każdej z osobna (nie ważne czy znam czy nie znam). Często zaglądam na listę patrząc z zadowoleniem jak ta z II kreseczkami rośnie. Niemiło się poczułam jak zobaczyłam, że zostałam z niej usunięta

Pozdrawiam

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 11:26   #3118
achaia
Raczkowanie

Witam

nadrobiłam zaległości weekendowe w wątku, widać że długi weekend bo cisza.

Edi - gratulacje!!! dbaj o siebie i fasolkę

SweetJelly - za test, i duużo szczęścia na nowym mieszkanku.

Dra - OMG co za historia!! i jak tu nie wierzyć w cuda... Co do antybiotyku to miałaś robiony posiew?? Może źle dobrany? Ja jak mam problem z pęcherzem faszeruję się litrami wody z cytryną + sok z żurawiny.

U mnie staranka rozpoczęte, mierze tempke zeby miec choc blade pojecie kiedy moge spodziewac sie malpy przy tym moim PCO i przy okazji wyczaic czy mam owulacje czy nie...na razie nic nie pokazała a tu juz 15 dc ehhh

Pozdrawiam
(gdzie idę Ty idziesz ze mną;
cokolwiek robię samotnie
jest twoim dziełem, kochanie)"

Patrycja

[']

achaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 12:04   #3119
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zafrine Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Jestem nowa na forum ale chciałabym do was dołączyć już od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dzidziusia ale jakoś nam nie wychodzi nie mam z kim o tym porozmawiać i mam nadzieje że tu znajdę choć troche wsparcia
Witaj

rózyczko mam nadzieje ze bedzie fasolka
fleurdelacour GRATULACJE. mimo ze spóźnione.

Cięzko było
mi nadrobic czytanie postów bo modem nam sie psuje i chyba oddamy do reklamacji jak tak dalej bedzie, a mamy z telefonii komórkowej bo innego niestety nie mozemy miec

Staranka idą pelną parą, pieseczek rosnie w oczach. Wczoraj kopalismy dalej oczyszczalnie, teraz bedziemy ocieplac domek bo zamówilismy juz styropian. Ostatnio mielismy z mezem ciezkie chwile, ale to przez zmeczenie i zapracowanie i nie moglismy sie dogadać i wszytsko nas wkurzało, ale na szczescie porozmawialismy i pogodzilismy sie i wraca do normy wszystko.

Dowiedziałam sie ze moja siostra cioteczna ma raka piesi, a ma 23 lata, najgorsze jest to ze jej własna matka nie powiedziala ze nasza babcia(czyli matka ciotki) umarła na raka piersi i siostra nie powiedziała lekarzowi jak robiła badania, dopiero teraz jemu powie.

Miłej niedzielki zyczę i mam nadzieje ze juz normalnie bede tutaj na tym forum, a nie jak jestem tylko u tesciów.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 15:11   #3120
agnieszka09
Wtajemniczenie

dziewczyny jakie z Was ranne ptaszki...ja obudzilam sie rano ok 9...wstalam chwile pochodzilam po mieszkanku i dalej do lozeczka...wstalam pol godz temu.dzis mamy z TZ dzien leniwca...takze sofa i dobry filmik...pozdrawiam i zycze milego dzionka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości